fatih kısaparmak balon baskılı balon Derbiye hakem olarak gene Fırat Fenerus'u verdiler ! - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Derbiye hakem olarak gene Fırat Fenerus'u verdiler !

hipermuhafazakar
04-10-2009, 18:50
Geçen seneki Samiyendeki maçı hatırlayanınız var mı ! Ben unutmadım.

Bu maç bir daha dikkatlice izlensin !

Fenerin bazen nasıl kollandığı, korunduğunu en körler bile göreceklerdir !

O maçta fenerli oyuncular kendilerini yere sayısız kez atmışlardı hep faul kazanmışlardı ! Dikkat edin kendilerini yere atmışlardı ve faul kazanıyorlardı diyorum. Bunun esamesini bizim oyuncular yaptığında kırmızı kartı yapıştırıyor hakemler !! Hatırlayın Lincolnün gördüğü kırmızı kartı.

O maçta bir penaltımızda verilmemişti..

Hatta ben o zamanda bu konuyu açmıştım. Bakın -----> http://www.akpartiforum.com/derbideki-hakem-firat-aydinus-maci-iyi-yonetmis-t27094.html?t=27094&highlight=f%FDrat+ayd%FDnus

Bu adamı bu maça bir daha verilmesi bence tuzaktır. Çıldırtmıştı yanlış kararlarıyla, hep feneri kollamıştı çünkü..

ultrAstribun
04-10-2009, 19:40
Kişilikleri tartışılan hakemleri tekrar tekrar önemli maçlara vermenin mantığını çözmüş değilim.
Umarım adil bir maç yönetir.
Kimsenin hakkı yenmemsi önceliğimizdir.
Skor önemli değil..

politikaci
04-12-2009, 02:07
Onunda eli kolu bağlanacaktır inşallah.futbolumuz ile.

akmmr
04-12-2009, 04:23
başlamıyalım lütfen şimdiden:olmaz::olmaz:

politikaci
04-12-2009, 12:40
başlamıyalım lütfen şimdiden:olmaz::olmaz:

neden? şahsen futbolla yenilip yenmek isteyen bir tkaım olduğumuz için böyle ayrıntılara dikkat ediyoruz.

Morte
04-12-2009, 13:22
Niye hala böyle problemli insanları maçlarımıza vermekte ısrar ediyorlar, anlamış değilim doğrusu...

akmmr
04-12-2009, 17:39
neden? şahsen futbolla yenilip yenmek isteyen bir tkaım olduğumuz için böyle ayrıntılara dikkat ediyoruz.
hakemi baskı almaya yönelik açıklamalar bunlar ama asıl dikkat edilmesi gereken sahada oynanacak futbol insaallah hakeden kazanır...

hipermuhafazakar
04-13-2009, 13:35
hakemi baskı almaya yönelik açıklamalar bunlar ama asıl dikkat edilmesi gereken sahada oynanacak futbol insaallah hakeden kazanır...

hakemi baskı altına değilde direkt kontral altına alanlar var bu ülkede.. ben geçen seneki maça bakarak bu konuyu açtım.. keşke heberaber izlesekte görsek fenerin bazen nasıl kolladığını

ama dünkü maçı fırat aydınus bence idare eder , iyi yönetti.. geçen seneki gibi yapmadı. bu konuda kilitlenebilir