Orijinalini görmek için tıklayınız : DERSHANELERİ !!!!!!!
Bu Ülkede Parası OLmayan Okuyamıyor Ne yazık ki!!!!!
Dershaneye Gitmeden Üniversiteye gidemiyorsun!!!!
Arkadaşlar Ben Dershanelerin Kalkmasını İstiyorum Niye mi?
Dershaneler Kalkarsa Eğer Öğretmenlerimiz Bize Dershanede Öğrenirsiniz Diyemiycek Ve bize birşeyler Öğretmek Zorunda Kalacak!!!!!!!
Ve Böylelikle Herkes Hakkettiği yeri kazanacak!!!
**yanlız_02**
08-13-2008, 13:29
Dershaneler Kalkarsa Eğer Öğretmenlerimiz Bize Dershanede Öğrenirsiniz Diyemiycek Ve bize birşeyler Öğretmek Zorunda Kalacak!!!!!!!
allah razı olsun çok doğru söylediniz.......işte bu sözünüzün sonuna dek arkasındayım
Allah razı olsun çok doğru söylediniz.......işte bu sözünüzün sonuna dek arkasındayım
teşekkür ederim desteğiniz için allah sizdende razı olsun
sonuna kadar protesto edelimde etmekten birşey çıkmayacak.
Parası olanda olmayanda artık imkanarını zorlayıp dersanelere gidiyor ve sonuç mu bak seni dersaneye bilem gönderiyoruz kazanmada canını okuyacağız senin serzenişleri...
Allah zonumuzu hayretsin hatta dersanelerin içinde çok değer verdiğimiz kuruluşlar da var ve bu kuruluşlar bence bunların en başta peyda olmasına sebep oldu >:(
valla bilmiyorum ama tek bildiğim birşey var bu dershanelerden dolayı parasız olan başarılı bile olan üniversiteye gidemiyor :( :( :(
ama ben inşallah kendi çabalarımla giricem
valla bilmiyorum ama tek bildiğim birşey var bu dershanelerden dolayı parasız olan başarılı bile olan üniversiteye gidemiyor :( :( :(
ama ben inşAllah kendi çabalarımla giricem
inşAllah kardeşim işte ozman sen gerçekten kazanmışsın demektir.Hazır protesto açılmışken ben özel üniversiteleride edebilirmiyim.Malum oralarda da olanlar paralarıyla varlar 8)
ama ben inşAllah kendi çabalarımla giricem
inşAllah kardeşim işte ozman sen gerçekten kazanmışsın demektir.Hazır protesto açılmışken ben özel üniversiteleride edebilirmiyim.Malum oralarda da olanlar paralarıyla varlar 8)
evet evet iyi ki hatırlattın parayla yapılan eğitimin her türlüsünü protesto ediyorum >:( >:(
kınıyorum ben kardeşim.sonuna kadar özelde burssuz okuyan ben üniversiteliyim deyip devlette okuyan kardeşlerimize hava atmasın valla çok nahoş duruyor :D
Aslında dershaneler kapansa demısız ama özel kurslarıda kaldırabılırmıyız? Sankı sıstemın sonucu dershaneler o acıdan sistemın yanlıslıgı demek daha dogru olmaz mı :-X
Hüdaverdi
08-13-2008, 14:38
Dershanaleri bilmem ama daha kötü olan bir şey var,o da okula parayla yazılıp okula hiç gitmeden diplomayı alan şerefsizler.Bunlara göz yumup torpil yapanların bir an önce peşine düşülmesi gerek.
Supraliminal
08-13-2008, 20:22
çilike katılmıyorum çünkü dershaneler kalkmasa bile okulda öğretmenlerin en iyi şekilde ders verdiğine inanıyorum bir öğrenci kulağını derse verirse isteyerek, kapar zaten
bilgileri bide kendi çalışcak yeter.Dershaneler dursun isteyen gider isteyen gitmez.O öğrenciye kalmış bişey...
oguzdesouza
08-13-2008, 21:27
çilike katılmıyorum... Parası olan gidemiyor diye dershaneler kapanırsa o zaman Türkiye'de kaç tane özel okul var onlar da kapatılmalı. Böyle olursa da hizmet diye bir şey kalmaz :)
Türkiye'de bu düzen olduğu sürece, böyle öğretmenler olduğu sürece değişen bi şey olmaz.. Salla başı, al maaşı hesabıyla bu ülke ilerlemez.. Üniversiteyi kazanınca da pek bi şey değişmeyecektir.. Bizim ülkemizdeki üniversiteler bilimden çok siyasete önem veriyor.. İşi o ya...
Geçen sene Uludağ Üniversitesi araştırmalara para yok diye bütçe ayırmazken, cumhuriyet mitinglerine nassıl oluyorsa para buluyordu.. İşte bu düzen var olduğu sürece biz çok bakarız arkadan..
MEB ne kadar uğraşırsa uğraşsın, Başbakanımız ne kadar Dershaneler kapanacak dese de dershaneler bu ülkenin gerçekleridir ve hep olacaktır..
bjektif ]
çilike katılmıyorum çünkü dershaneler kalkmasa bile okulda öğretmenlerin en iyi şekilde ders verdiğine inanıyorum bir öğrenci kulağını derse verirse isteyerek, kapar zaten
bilgileri bide kendi çalışcak yeter.Dershaneler dursun isteyen gider isteyen gitmez.O öğrenciye kalmış bişey...
Okulda Öğretmenler veriyor mu ders Allah aşkına yüzde kaçı mesleğini para için yapmıyor..bakın benim çevremde örnekler bile var 1 sene oturupta maaşını almış çok öğretmen tanıyorum..biz soruncada hocam biz öss de napıcaz dershaneye gitmeden olmaz diyorlar ...
Whitecloud
08-14-2008, 14:47
Okulda öğretmenlerin doğru düzgün ders vermiyor olması genellenmemeli bence çünkü ben mesela okulumda çok iyi bir eğitim aldım,alıyorum ve dersaneye gitmesem de iyi bir yere girebilirim biliyorum...Bence dersaneyi kaldırmak yerine okullardaki kaliteyi yükseltmek adına birşeyler yapılmalı.Mesela şöyle birşey de var; Anadolu Öğretmen Liselerinden mezun olanları yüzde doksanı eğitim fakültesine gidiyor ama eğitimci karaktere sahip olanlar yüzde onu bile değildir..Ben de Anadolu Öğretmen Lisesindeyim o yüzden biliyorum.Sorunun köküne inilmeli yani,okullar için iyi öğretmen yetiştirmeye bakılmalı..
Okulda öğretmenlerin doğru düzgün ders vermiyor olması genellenmemeli bence çünkü ben mesela okulumda çok iyi bir eğitim aldım,alıyorum ve dersaneye gitmesem de iyi bir yere girebilirim biliyorum...Bence dersaneyi kaldırmak yerine okullardaki kaliteyi yükseltmek adına birşeyler yapılmalı.Mesela şöyle birşey de var; Anadolu Öğretmen Liselerinden mezun olanları yüzde doksanı eğitim fakültesine gidiyor ama eğitimci karaktere sahip olanlar yüzde onu bile değildir..Ben de Anadolu Öğretmen Lisesindeyim o yüzden biliyorum.Sorunun köküne inilmeli yani,okullar için iyi öğretmen yetiştirmeye bakılmalı..
Evet katiliyorum. Ustelik bazi ogrenci dershane yoluyla daha iyi yere gelebilir, bazi ogrencinin gereksinimi bile kalmaz.
Komunizm vari cozumler dusunmek yerine her turlu imkani sunup tercihi ogrenciye birakmak lazim diye dusunuyorum.
politikaci
08-14-2008, 17:52
bizim hocada diyor dershanede öğrenirsiniz diye.ben dershaneye gitmedim.ama sebebi ekonomik durumlar değildi.dershane düşmanlığıydı ailemin..ona verceğimiz parayla,Çok pahalı bi ders seti aldık.ve işede yaradı.güzel bi lisedeyim
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.