fatih kısaparmak balon baskılı balon Diyanet, Televizyon Kanalı Kuruyor! - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Diyanet, Televizyon Kanalı Kuruyor!

Enfal
06-09-2008, 10:00
Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu,
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından
televizyon kanalı kurulacağını söyledi.

http://www.hizliresim.com/2008/6/9/643.jpg

Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından televizyon kanalı kurulacağını söyledi. Bardakoğlu, "Evet bir televizyon kanalı kuracağız, bu doğrudur. Ankara'da televizyon kurulması yönünde birtakım girişimlerde bulunuluyor" dedi.

Erzurum Müftülüğü tarafından düzenlenen Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı'na katılmak üzere Erzurum'a gelen Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu, tarihi Lala Paşa Camii'nde öğle namazını müteakip vaaz verdi. Cami çıkışında Erzurumluların yoğun ilgisiyle karşılaşan Ali Bardakoğlu, daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'i makamında ziyaret ederek, kendisine Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yeni yayımlanan kitaplarından hediye etti.

Başkan Ahmet Küçükler ise Bardakoğlu'na Erzurum'a özgü Oltu Taşı tesbih hediye etti. Daha sonra İl Müftülüğü'nü ziyaret eden Bardakoğlu, bir gazetecinin, 'Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından halkın istifade edebileceği bir televizyon kanalı kurulacağı doğru mu ? şeklindeki sorusunu cevapladı. Televizyon kurulması yönünde girişimlerin sürdüğünü belirten Bardakoğlu, "Evet bir televizyon kanalı kuracağız, bu doğrudur. Ankara'da televizyon kurulması yönünde birtakım girişimlerde bulunuluyor. Ancak, ne zaman ve nasıl olacağı kesinleşmedi, uzun bir süre alabilir" dedi.

Habervaktim

RDönmezs
06-09-2008, 12:48
Televizyonu kapatırlar..

Demokrat
06-09-2008, 12:52
Deniz baykalda dini konular üzerine bir program yapacakmis bu tv kanalinda...

Nikimi_Kaybettim
06-09-2008, 12:52
Çok güzel bir fikir

Sukût-u_Hayal
06-09-2008, 14:06
Fikir güzel.. Böyle bir kanala ihtiyaç var , gündüz kadın programlarında "para için" ilahiyat diplomalarını hiçe sayan sözde din adamları yerine diyanetin görev verdiği din adamları sayesin de halk doğru bilgileri öğrenebilir...

ATmaCA53
06-09-2008, 19:34
hayırlı olsun inşallah... :-*

BaDe_EsNa
06-09-2008, 19:39
önemli olan kanalın açılması değil izleyici bulması kitlelere ulaşması
dini kanallar var zaten ama o kanalları da izleyenler genel anlamda az çok bilgisi olan insanlar zaten
bu kanalın da öyle olmaktan öteye geçeceğini sanmıyorum
umarım herkese az çok ulaşır ve etkisi olur

Hüdaverdi
06-09-2008, 19:58
Güzel programlar yaparlarsa izlenir,bayarsa izlenmez zarar eder.Hayırlısı olsun :-*

taya
06-10-2008, 00:17
inşallah nihat hatipoğluda oraya geçerde starı izlemekten kurtuluruz.....

Demokrat
06-10-2008, 00:18
benim merak ettigim bu kanal "sirlar dünyasi" tarzi yapimlara yer verecek mi!..

YavuzSultanSelim
06-10-2008, 04:36

Nihat Hatipoğlu kalsın kaldığı yerde. Sürekli hikaye anlatıyor

Bir kere Ayet anlattığını görmedim o adamın

cartman
06-10-2008, 04:58

Nihayetinde İslam dininden bahsediyor ..Bu sekılde tavır koymak dogru degil belkı sana hitap etmıyebilir ama onun vasıtasıyla dinimizi seven cok insan olabilir..İslamla alakalı yanlıs birsey anlattıgına sahitsen söylersin yoksa hikaye anlatıyor demek dogru olmaz

YavuzSultanSelim
06-10-2008, 05:18

Nihayetinde İslam dininden bahsediyor ..Bu sekılde tavır koymak dogru degil belkı sana hitap etmıyebilir ama onun vasıtasıyla dinimizi seven cok insan olabilir..İslamla alakalı yanlıs birsey anlattıgına sahitsen söylersin yoksa hikaye anlatıyor demek dogru olmaz

Hemen hemen her çıktığında anlatıyor ve bunları da ispatlayabilirim hemde Kur'an Ayetleriyle ;)

cartman
06-10-2008, 10:48

TV da dinlemedim ama bir kac kez makalesini okudum.Ayeti referans alıp konudan bahsetmiştir.Sen ayet anlatmıyor demişin o acıdan söyledim.Ayrıca hikaye anlatıyor derken neyi kast ettin onuda bilmiyorum ama ağır bir ifade..

Hemen hemen her çıktığında anlatıyor ve bunları da ispatlayabilirim hemde Kur'an Ayetleriyle ;)