fatih kısaparmak balon baskılı balon Diyarbakırda Mavi Marmara Şehidi Karşılaması - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Diyarbakırda Mavi Marmara Şehidi Karşılaması

Ammar
07-04-2011, 03:20
xq3Je0ywFSw&feature=related

ALmi´
07-05-2011, 14:51
Maşallah. Bu kalabalığın gün geçtikçe daha da artmasını, seslerinin daha da gür çıkmasını nasip etsin Allah. Buralarda böylelerine çok ihitiyaç var.

Ammar
07-05-2011, 15:01
inş. Kardeşim kesinlikle öyle bilinçli müslümanların çoğalması lazım.

HaArP
07-05-2011, 15:03
Buralarda böylelerine çok ihitiyaç var.

Her yere lazım olduğunu zan ediyorum...

ALmi´
07-05-2011, 15:05
Öyle tabi. Fakat buraların sanıyorum bazı sebeplerden dolayı ayrıcalığı var. Keşke o ayrıcalık hiç olmasaydı, ben de öyle bir yorum yazmasaydım ama her şey ortada abi.

HaArP
07-05-2011, 15:08
Öyle tabi. Fakat buraların sanıyorum bazı sebeplerden dolayı ayrıcalığı var. Keşke o ayrıcalık hiç olmasaydı, ben de öyle bir yorum yazmasaydım ama her şey ortada abi.

Acizane buraların daha çok ihtiyacı var zan ediyorum acizane... Çünkü oralarda ''İrtica'' nın yükselmesinden rahatsız olurlar ! :utangaç:

Ammar
07-05-2011, 15:10
Acizane buraların daha çok ihtiyacı var zan ediyorum acizane... Çünkü oralarda ''İrtica'' nın yükselmesinden rahatsız olurlar ! :utangaç:

zaten rahatsızlar ki değerli kardeşim. Şuan Türkiye de nerdeyse tüm islami çevreler rahatlığ içinde iken serbest iken karışan yok iken. oradaki kardeşlerimiz sürekli baskı altın oparasyonlar geçiyorlar. adım adım takip ediliyorlar.

HaArP
07-05-2011, 18:10
zaten rahatsızlar ki değerli kardeşim. Şuan Türkiye de nerdeyse tüm islami çevreler rahatlığ içinde iken serbest iken karışan yok iken. oradaki kardeşlerimiz sürekli baskı altın oparasyonlar geçiyorlar. adım adım takip ediliyorlar.

Bu daha değerli...! Değerinide bilmek lazım... Mazlumların ve şehidlerin duasına nail olalım inş...