Orijinalini görmek için tıklayınız : Doğan Medya'sının yalan haberlerini protesto ediyoruz...!
Hüdaverdi
03-24-2008, 02:02
Bugün star ana haberinde ankaradaki dtp mitinginde kullanılan çocukların haberi vardı.
Ne gariptir bu sünnetsizler (star haber ekibi) pkk yandaşları ile geçen ay aynı meydanda yapılan (Ankara - Sıhhiye) başörtüsü eylemine katılanlar bir tutmaya çalıştı.
dtp mitinginde çocuklar kullanılmış.
Geçen ay yapılan başörtüsü eyleminde de çocuklar kullanılmış!
Bu tür haberleri atv,kanal d ve diğer kartel türevlerinde görmek mümkün ama ne gariptir cumhuriyet mitinglerindeki çocukları ekrana taşıyıp; ''işte türkiyenin geleceği,işte atanın evlatları'' diye haber yapıp,zorla (3-4-5-6 yaş) istiklal marşını okutulan çocuklarla övündüklerini dile getiriyorlar.
dtp mitinglerinde kullanılan çocuklar kullanıyorda,başörtüsü mitinglerinde çocuklar kullanıyorda,cumhuriyet mitinglerindeki çocuklar kendi istekleriyle mi gidiyorlar mitinglere ?
Anne ve bablarına ''hadi kalkın türkiye laiktir laik kalacak sloganı atalım,baba banada bir tane ay yıldı bayrak ve şapka al hadi bakalım hadi'' mi diye akıl mı veriyorlar ?
Bunu bazı zihni kara kişilere söyleyince ''ufacık çocuklar evde nasıl kalacak tabi anneleriyle babalarıyla cumhuriyet mitinglerine gidecekler'' diye çem çem çemkirirler.Hatta ''ağaç yaşken eğilir'' demeyide eksik etmezler.
Ama başörtüsü eylemindeki çocuklara gelince hemen ''kulanılıyor'' demeden geri kalmazlar.Sanki bu çocuklar evde tek başına kalacak yaşta,karınları acıkınca yumurta kırıp yicek yaştalar.
Özeeliikle kartel basını (zürriyet,çamhuriyet ve türevleri) bu konu üzerinde çok durur,10 yaşındaki çocuğu 6 yaşında olarak ahber yaparlar.
cumhuriyet mitinginde ''kullanılan'' bebeleri ise baş tacı ederler.
Protesto etmemk elde değil.
Nefret kusmamak elde değil.
murat kurt
03-24-2008, 02:04
+10000
bu konuda haklısın ama ne garip yobazlar bizleri kör zannediyor
YavuzSultanSelim
03-24-2008, 02:05
çok güzel bir konuya değinmişsin.
Cumhuriyet mitingindeki Başörtülü vatandaşlarımızı nasıl kullanıp attıklarını ve şimdi onlara küfürettiklerini görmezden geliyolar
Benide_Kapatın
03-24-2008, 02:10
ATV dede varmıydı bu olay?
ATV'yi bunların dışında tutmak gerekir.Çalık grubuna geçtikten sonra bu tarz olayların içinde görmedim doğrusu.Farklı bir yayın anlayışı içerisine girdiler, Mehmet Barlas da buna katkıda bulunuyor bence.
Diğerleri konusunda ise hemfikirim...
Hüdaverdi
03-24-2008, 02:17
Zamanında yaptıkları için onuda yazdım,şuan için öyle bir haber yapmadılar yeni kadrolarıyla.
Sağa solu belli olaz yinede.
Güvenim yok.
Benide_Kapatın
03-24-2008, 02:23
Kardeşim çok güzel konuya değinmişsin vesselam...
++1
Şunuda ifade edeyim ki bu nevruz gösterilerinin ve kargaşanın çıkarılmasını kimlerin organize ettiğini de anlamanızı ümid ediyorum.
Ülke yönetilemez hale getirilmek isteniyor.
Ve birşeylere zemin hazırlanıyor.
Allah idarecilerimize sabır güç ve kuvvet versin.
ölü Gibi Ol öfkede Asabiyette demiş Mevlana Hazretleri ... bize sadece sabretmek düşer.. biz Türklerin ortak özelliğidir her yerde adaletsizliklere gelmişizdir..
paylaşımın için saol hüdaverdi kardeşim bir + da benden :)
Hüdaverdi
03-24-2008, 02:25
Benim gıcık olduğum taraf dtp mitinglerindeki pkk yandaşları ile başörtülüleri bir tutmaları.
Yoksa istediği kadar başörtülüler çocukları kullanıyor desinler çokta tın ;)
Bir olayı protesto edeceksen her iki taraftan bakacaksın...Diyeceksin ki "hiç birşeyden habersiz küçücük çocuklar kullanılıyor...Ayıptır!!" ama nerdeee bunlar haberci değil ki hepsi şak şakçı...rezil bunlar!!
ATV Çalık gurubuna geçerek kendisini kurtarmıştır. Benim Çalık gurubuna güvenim tamdır. Ama Show, kanalD, Star özellikle de KanalTürk'ün derhal kapatılması lazım. Bunlar TV kanalı bile olamaz. Resmen beyin yıkama makinesi gibi çalışıyorlar. Amaçları ülkeyi karıştırmaktan başka birşey değil. >:(
ATV Çalık gurubuna geçerek kendisini kurtarmıştır. Benim Çalık gurubuna güvenim tamdır. Ama Show, kanalD, Star özellikle de KanalTürk'ün derhal kapatılması lazım. Bunlar TV kanalı bile olamaz. Resmen beyin yıkama makinesi gibi çalışıyorlar. Amaçları ülkeyi karıştırmaktan başka birşey değil. >:(
O zaman tv5 de kapatalım. Kapatılmaya karşıyım beğenmiyen izlemesin ama ben genellikle show haber de takip ederim acaba haber yorumları nelerdir diye. Kanal D haberide izlemek istiyorum fakat şu M. Eli Birandın konuşmalarına tahammül edemiyorum, hayır birşey değil günaha sokuyor insanı :)
RDönmezs
03-24-2008, 13:16
O zaman tv5 de kapatalım. Kapatılmaya karşıyım beğenmiyen izlemesin ama ben genellikle show haber de takip ederim acaba haber yorumları nelerdir diye. Kanal D haberide izlemek istiyorum fakat şu M. Eli Birandın konuşmalarına tahammül edemiyorum, hayır birşey değil günaha sokuyor insanı :)
dimi abla birandı görünce 2 dk sonra televizyona yumruk atasım geliyor :D
Ben de kapatılmalara karşıyım ama televizyon bizim toplumumuz için en önemli eğitim kaynağı durumunda. Toplumu istediğii gibi şekillendirebilecek bir güç bunlar. Özgürlük, bu kadar ciddi zararlar verecek bir düzeye ulaşırsa ciddi kararlar almanız şarttır. Örneğin hiçbirimiz insanların hapse düşmesini istmeyiz ama hapishanelerin varlığı da zorunludur. Kendi huzur ve refahımız için ya kapatılmalı yada kapatılmasa da ATV gibi başka kişilere satılmalı.
Ben de kapatılmalara karşıyım ama televizyon bizim toplumumuz için en önemli eğitim kaynağı durumunda. Toplumu istediğii gibi şekillendirebilecek bir güç bunlar. Özgürlük, bu kadar ciddi zararlar verecek bir düzeye ulaşırsa ciddi kararlar almanız şarttır. Örneğin hiçbirimiz insanların hapse düşmesini istmeyiz ama hapishanelerin varlığı da zorunludur. Kendi huzur ve refahımız için ya kapatılmalı yada kapatılmasa da ATV gibi başka kişilere satılmalı.
size katılmıyorum zaten zararlı programlar için RTÜK gerekli ceza işlemlerini yapıyor. Bir TV kanalını izleyip yada izlememek kişisel bir tercihtir. sizin bu konuda bencilce davrandığınızı düşünüyorum.
size katılmıyorum zaten zararlı programlar için RTÜK gerekli ceza işlemlerini yapıyor. Bir TV kanalını izleyip yada izlememek kişisel bir tercihtir. sizin bu konuda bencilce davrandığınızı düşünüyorum.
Görüşünüzüe saygım sonsuzdur. Fakat düşüncem o ki kapatılmalara bu kadar karşı çıkışınızın sebebi AKP'ye açılan kapatılma davası. Zamanında Refah Partisi'de kapatıldı. Peki neden? Bu kapatılmaların zeminini hazırlayanlar işte bu kanallardır. Yani siz gerekeni yapmayınca yılan büyüyor büyüyor ve dönüp sizi sokuyor.
Görüşünüzüe saygım sonsuzdur. Fakat düşüncem o ki kapatılmalara bu kadar karşı çıkışınızın sebebi AKP'ye açılan kapatılma davası. Zamanında Refah Partisi'de kapatıldı. Peki neden? Bu kapatılmaların zeminini hazırlayanlar işte bu kanallardır. Yani siz gerekeni yapmayınca yılan büyüyor büyüyor ve dönüp sizi sokuyor.
Hayır ben herzaman kapatmalara ve yasaklara karşıyımdır. Cezalar dozunda olmalı, Ben istediklerimi yapıcam diye başkalarının yapmasını engellememek gerekir diye düşünüyorum. Yılan meselesine gelince unutmayın ki onlarda sizin yılan olduğunuzu düşünüyor. 28 şubat sürecini kimse alkışlamıyor tabiki fakat fikir alışverişinde bulunduğumuz konu şu anda o değil.
Zaten bahsettiğim şey 28 Şubat sürecini başlatanlar, alt yapısını hazırlayanlar bu kanallardır demek istiyorum. En sonunda Refah'ı bitirdiler. Şimdi aynı şeyleri AKP için yapıyorlar. Muhtemelen yakında AKP'de kapanacak. Sonra yeni bir parti. Onu da kapattıracaklar. Daha sonra peki? Daha sonrası tıpkı Refah gibi olacak. Bunu tahmin etmek zor değil. Biraz düşümek yeterli.
Biz iyi niyetliyiz. Sizde iyi niyetlisiniz. Amacımız da belli. Hepimiz özgürlüklerden yanayız. Kapatılmalara susturulmalara karşıyız. Ama bizim iyi niyetimizi bu kanallar kötüye kullanıyor. En basidinden türban konusunu bile öyle bir anlattılar ki izleyen ülke elden gitti dedi. Ülkemizde durduk yere kaos yaratıyorlar. Yani bunların yaptıkları tartışmasız bir suç. Sizce suç değil mi? Eğer sizce de suçsa hani bunun cezası?
Zaten bahsettiğim şey 28 Şubat sürecini başlatanlar, alt yapısını hazırlayanlar bu kanallardır demek istiyorum. En sonunda Refah'ı bitirdiler. Şimdi aynı şeyleri AKP için yapıyorlar. Muhtemelen yakında AKP'de kapanacak. Sonra yeni bir parti. Onu da kapattıracaklar. Daha sonra peki? Daha sonrası tıpkı Refah gibi olacak. Bunu tahmin etmek zor değil. Biraz düşümek yeterli.
Biz iyi niyetliyiz. Sizde iyi niyetlisiniz. Amacımız da belli. Hepimiz özgürlüklerden yanayız. Kapatılmalara susturulmalara karşıyız. Ama bizim iyi niyetimizi bu kanallar kötüye kullanıyor. En basidinden türban konusunu bile öyle bir anlattılar ki izleyen ülke elden gitti dedi. Ülkemizde durduk yere kaos yaratıyorlar. Yani bunların yaptıkları tartışmasız bir suç. Sizce suç değil mi? Eğer sizce de suçsa hani bunun cezası?
Tabi ki suç bunun cezasını halk veriyor fakat anlamıyorlar. Ben artık bu son olaylardan sonra hiç birşeyin eskisi gibi olmayacağına inanıyorum. Birilerinin foyası meydana çıkıyor dahada çıkıcak.
Yukarıda da yazdığım gibi ben show haberi takip ederim diğer kanallarıda, kötü olmayınca iyinin kıymeti bilinmez....
Tabi ki suç bunun cezasını halk veriyor fakat anlamıyorlar. Ben artık bu son olaylardan sonra hiç birşeyin eskisi gibi olmayacağına inanıyorum. Birilerinin foyası meydana çıkıyor dahada çıkıcak.
Yukarıda da yazdığım gibi ben show haberi takip ederim diğer kanallarıda, kötü olmayınca iyinin kıymeti bilinmez....
İnşallah dediğiniz gibi olur. Halk 2. seçimde %47 ile bunlara inanmadığını gösterdi. Demek ki artık daha bilinçliyiz. Ama ben yine de bunlardan korkuyorum. Oturup izlediğim zaman bu kanalları bazen ben bile acaba? diyorum. Anlattıkları o kadar inandırıcı o kadar gerçek gibi ki. Halkımızın işi gerçketen çok zor. Erbakan Hocaızın bir sözü var: " Yanlışın en tehlikelisi, doğruya en yakın olan yanlıştır. Çünkü, doğruyla karıştırılması ve insanların daha kolay aldatılması ihtimali taşımaktadır." İnşallah bu kanallar yüzünden bizde doğruyu yanlışı karıştırmayız.
sıkı kanka kanallar.. Allah muhabbetlerini artırsın bize de malzeme çıksın..+1
ama bunlara inanıp doğruyla yanlışı karıştıranlar çok.. belki biz bile doğruyla yanlışı karıştıryoruzdur..
hipermuhafazakar
03-24-2008, 20:10
O kanallar AYDIN DOĞAN'IN..YANİ STATÜKO'NUN..YANİ MİLLİ DEĞİLLER..Ondan bu yabancılıkları karışıklık çıkartıcılıkları
Üç mevsim
03-25-2008, 18:41
Refah Partisi, konjönktür bağlamında bir temel oluşturup, altyapıyı kurarak , dengelerie göre hareket edip ve zamanla da o dengeleri lehine çevirebilecek bir hareket olamadı. Şartları, tabiatı gereği olamazdı da. Ak Parti bunu başardı, onun için Refah Partisi gibi yıkılmayacağız ve yolumuza devam edeceğiz.
Ortak cephenin başını çeken (önem sırasıyla) Doğan Medya, Çukurova Medya, Ciner Medya gibi kurumları kapatmaya kimsenin gücü yetmez. Ancak bir yandan bunların önüne konjönktürel dengeyi sürüp bunları pasifleştirerek diğer yanda halkın değerlerine ve demokrasiye inanan basın yayın kuruluşlarını aktifleştirebiliriz. Nitekim bu başarıyla yapılıyor.
Türkiye'nin en büyük haber ajansları halkın yanında
İhlas -Cihan
Zaman - Yeni Şafak - Vakit - Türkiye - Bugün - Taraf
Sancak Grubu: Star Gazetesi - 24
Çalık Grubu : Sabah Gazetesi - ATV
Kanal 7 ve Samanyolu bugün ilk 7'nin içinde.
TRT zaten tarafsız.
Türkiye'nin en çok tıklanan haber sitesi haber7.com'un yanı sıra etkili ve geniş bir internet medyası
Yakında Kral Tv'nin satışı var. Albayrak Grubu, Kral Tv'yi almayı düşünüyor
Karanlığa küfretmek yerine mumları alevlendireceğiz.
lazkızı--61
03-25-2008, 18:50
ağzına sağlık çok güzel anlattın onlara az bile+1
oguzdesouza
03-25-2008, 18:54
Taraf gazetesi kimin ???
maviinsan
03-25-2008, 18:55
Taraf gazetesi kimin ???
Ahmet Altan'ın
Hüdaverdi
03-25-2008, 19:05
sabah gazetesini hep aydın doğanın sanardım ve şaşırıdım haberlerine 'aydındoğan gazetesi nasıl olurda bunalrı yazar' diye :D
maviinsan
03-25-2008, 19:10
sabah gazetesini hep aydın doğanın sanardım ve şaşırıdım haberlerine 'aydındoğan gazetesi nasıl olurda bunalrı yazar' diye :D
sabah gazetesi vaktiyle azgın azınlığın elindeydi.Ama sahibinin tmsf ye olan borcu yüzünden devlet el koydu ve sattı.ŞU anda demokrat ellerde :-*
Hüdaverdi
03-25-2008, 19:16
sabah gazetesi vaktiyle azgın azınlığın elindeydi.Ama sahibinin tmsf ye olan borcu yüzünden devlet el koydu ve sattı.ŞU anda demokrat ellerde :-*
Bende şaşıyordum haberlerine baya,kartel basını diye suçluyordum :D
Filistin haberiyle ve sonra ayzarlarıyla başlamıştı şaşkınlığım,aydın doğan imanamı geliyor demiştim ama yanılmışım :D
hipermuhafazakar
03-25-2008, 20:45
Sabah eskiden AZ TRUVA ATLIĞI YAPMADI..Özellikle 28 şubat gibi bu millete çok büyük ihanette..Yine F.Gülen hakkında yalan haber-manşet atma konusunda Cumhuriyet'e kafa tutacak cinstendi.
Sabah eskiden AZ TRUVA ATLIĞI YAPMADI..Özellikle 28 şubat gibi bu millete çok büyük ihanette..Yine F.Gülen hakkında yalan haber-manşet atma konusunda Cumhuriyet'e kafa tutacak cinstendi.
Ağzından bal damlıyor kardeşim. Sabah'ın TMSF'ye devredilip ardından ÇALIK gurubuna satılınca bayram yaptım resmen. Çalık gurubu çok kaliteli bir gurup. Aynı zamanda Ahmet Çalık'la hemşeriyim. :D Üzüldüğüm tek nokta var. Star TV, Uzan'dan alınıp TMSF'ye devredilince de çok sevinmiştim. Ama Star Doğan gurubuna satılınca şaşkına döndüm. Keşke başkasına satılsaydı. Kendi ellerimizle Doğan canavarını beslemiş gibi olduk.
BU ÜLKEYİ SİZ BİZ DİYE AYIRMAYA ÇALIŞANLARI PROTESTO EDİYORUM.MEHMET ALİ BİRAND'DA BUNLARDAN BİRİ.ONUDA PROSTESTO EDİYORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Akmehmet_Akif
03-27-2008, 18:43
HAKLISINIZ.M.A.BİRAT CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDEN SONRA ORTADA KIRİZ VAR DİYİP DURDU ZATEN HÜRRİYET,POSTA,MİLLİYET,KANALD,STAR TV,VATAN,CNT TÜRK D SAMART FALAN DOĞAN GURUBUNU HEP HÜKEMTE LAF ATIYORLAR.İFTİRA ATIYORLAR.
maviinsan
03-27-2008, 18:44
Onun haberlerini izleyince sanki memleket elden gidiyor sanıyor insan >:(
politikaci
03-27-2008, 18:44
evet bende protesto ediyorumm
Bende Mehmet Ali Birandı protesto ediyorum!!! >:( >:( >:( >:(
YavuzSultanSelim
03-27-2008, 18:47
eskiden çok severim ama çok güzel satmış kendisini. ne biçim ojektif haber programı bu.?
Tutku ÇAKIR
03-27-2008, 19:05
MAB ermeni diyorlar... Türkiye'yi ayağa kaldırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Çok gericiler. Ortamın huzuru kaçsın diye her türlü pislik yapıyorlar..
YavuzSultanSelim
03-27-2008, 19:06
MAB ermeni diyorlar... Türkiye'yi ayağa kaldırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Çok gericiler. Ortamın huzuru kaçsın diye her türlü pislik yapıyorlar..
kimsenin ermeni olmasını protesto edemeyiz. Ermeni dostum olsun böyle Türk olmaz olsun.
Parantez
03-27-2008, 19:06
bende protesto ediyorum
oguzdesouza
03-27-2008, 19:10
ne zaman sokağın nabzını tuttuk diye bir haber çıksa nedense hep chpli seçmenlerin nabzını tutuyorlar.Bir de objektif habercilikten bahsediyorlar.
YavuzSultanSelim
03-27-2008, 19:10
ne zaman sokağın nabzını tuttuk diye bir haber çıksa nedense hep chpli seçmenlerin nabzını tutuyorlar.Bir de objektif habercilikten bahsediyorlar.
:D :D nabız aletleri bozuk bunların
tayyipleyiz
03-27-2008, 19:16
Türkiye yi kaos batağına sürüklemeye çalışnalrın başında medya gelmiyor mu? Hani herkesin evine giren, saatlerce başından ayrılamadığımız görsel yayın...
Başbakanımız da vurgu yaptı, ülkeyi daha fazla kötüleştirmeyin dedi... Ama bu medya tabi bazı sağduyulu güzide kanallarımız hariç, itici güç, bir kinetik ortaya koyma adına var güçleri ile çalışıyorlar....
Ne adına peki bu... Kimseyi zan altında bırakmayalım ama ülke menfaatine değil... Biz kendi içimizdeki düşmanları saptayıp, oana göre davranabilsek belki bu kadar da darbe yemeyeceğiz dış güçlerden...
Tutku ÇAKIR
03-27-2008, 19:22
kimsenin ermeni olmasını protesto edemeyiz. Ermeni dostum olsun böyle Türk olmaz olsun.
mesajını çok sevdim!
baran-ı_vuslat
03-27-2008, 19:25
ben bütün kanal d olaylarını protesto ediyorum.ne zaman o kanalı izlesem hep bi şey bana ters.
bende protesto ediyorum hemde doğan grubunu
Ben de protestonuza destek veriyorum.
ofluhanife
03-27-2008, 19:54
Onun haberlerini izleyince sanki memleket elden gidiyor sanıyor insan >:(
ya ewet hiç sorma yaa bi abartı kiii....kalbi olan dayanamaz walla 2. reha muhtar
ben izlememeye çalışıyorum yoksa psikolojim bozuluyo :'(
diyorum ülke battı :D
baran-ı_vuslat
03-28-2008, 22:22
şöyle ki çocukların bu yaşta kargaşanın içine sürüklemek çok yanlış.onlar geleceğin mühendisleri,doktorları,anneleri ve babalarıysa onları -her çocuğun hak ettiği gibi- kargaşadan uzak tutmak gerekir.çocuğu bırakacak yerin yoksa o da senin problemin .o zavallı ve mahsun çocukların yeri ne nevruz kutlamaları ne layık mitingleri ne başörtüsü problemlerinin tartışıldığı yerdir.onların yeri mahalle araların futfol -evcilik oynamak.bunlar çocuğun gelişmi aşmasında onları etkileyen bi süreç,ama size katılamadan da edemiycem. umarın düşüncelerinmi düşündüğüm gibi anlatmışımdır :-*
Tutku ÇAKIR
03-29-2008, 07:35
bende protesto ediyorum hemde doğan grubunu
CNNTURK , NTV , Tüm D'ler :D ,StarTV, Hürriyet, Cumhuriyet, Milliyet, Radikal ... Adamlar basını ele geçirmiş...
5 liralık YÖK ücretini 15 lira yaptılar bu kadarına pes.
Bırak bunları SKY türk emeklilerle roportaj gibi bir şey yaptı. Ne Allah'sız adamlar varya..
Göstermiyorlarda MEB'den ve YÖK'ten gelen açıklamaları...
Ben, Mehmet Ali Birand'ı objektiflikten bahsedip objektif olmadığı için protesto etmiyorum. Çünkü objektif tarafsız habercilik diye bir şey yok.
Onu protesto ediyorum çünkü her programında sırf reyting için ortamı kızıştırıyor . Bu ortamda söylenenlerin üzerinden rant elde etmeye çalışıyor.
Bu yaptığı çok ayıp!
nicholas
03-29-2008, 21:15
HAKLISINIZ.M.A.BİRAT CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDEN SONRA ORTADA KIRİZ VAR DİYİP DURDU ZATEN HÜRRİYET,POSTA,MİLLİYET,KANALD,STAR TV,VATAN,CNT TÜRK D SAMART FALAN DOĞAN GURUBUNU HEP HÜKEMTE LAF ATIYORLAR.İFTİRA ATIYORLAR.
arklr siz önce BİRAND yazmayi ve d smart yazmayi ögrenin forum bu yüzden çirkinleşiyor
arklr siz önce BİRAND yazmayi ve d smart yazmayi ögrenin forum bu yüzden çirkinleşiyor
Arkadaşım sen daha bugün kayıt olmuşsun . Bu kısa zaman zarfında bütün forumu nasıl dolaştın da bu, forumu çirkinleştiren şeyleri tespit edebildin.
ENGİNEER
03-29-2008, 21:32
Dikkat edin...Eğer Ak Parti aleyhine bir durum varsa Birand çok sevinçli oluyor...
meridyen
03-31-2008, 22:34
Bu kadar ağır hakaretlerle sevgili başbakanımıza saldıran ak partiyi halkın gözünde düşürmek için geceli gündüzlü çalışan bu medya grubuna karşı protesto başlatıyoruz....
zaten mehmet ali birant kriz tellali yabancı kültüre enpoze olmuş.....
politikaci
03-31-2008, 22:47
evet ya yalan haber yapıo expo bizim oldu die sevinmiştik ama meğerse...
diceniz şimdi politikacı hala orda kalmış :D
BaDe_EsNa
03-31-2008, 23:03
Şahsen bende kınıyorum hem bence sadece olayları abartması ya da yalan haber yapmasını degil.Bir ana haberi sunan enkırmen öyle mi olur ya beceremiyo bence bıraksın en iyisi bu işi bizde kurtulmus olalım :D
Kırık_Çocuk
03-31-2008, 23:12
Almıyoruz destekk :)
Alan varmı ki aramızda >:(
ATmaCA53
03-31-2008, 23:25
ben sadece bulmaca için alıyordum ama artık bundan sonra bu gazeteyi almıyacağım, zaman ve fotospor okuyacağım. :) ;)
Hüdaverdi
04-01-2008, 09:55
Almıyorum tabi,aldırmamayada gayet ediyorum.
her zaman olduğu gibi bugün yine başörtülüleri kızdırcak bir fotoğraf koymuş.
Muhabbet-eri
04-01-2008, 10:20
almıyarum alanın? elini yogunbakıma alsınlar :P
destekliyorum sayın basbakanımıza yapılan bu hakaretler ve saldırılar sonucu birde pişmiş kelle gibi geziyorlar
oturanboğa
04-01-2008, 15:44
mehmet ali birandı,,fikirlerini,yalan haberlerini,,taraflı gazeteciliğini,,teröristlerle yaptığı röportajları,,berbat türkçesini,,el kol hareketlerini ve kelini protesto ediyorum ben deee
seninde dedigin gibi tarafsız bir kanal olsaydı bu kanallar biz Türk geçlerini oyalamak için y ok yunanistan bizim baklavayı calmış vs hiç bir şekilde yayınlamaz >:(
Şahsen bende kınıyorum hem bence sadece olayları abartması ya da yalan haber yapmasını degil.Bir ana haberi sunan enkırmen öyle mi olur ya beceremiyo bence bıraksın en iyisi bu işi bizde kurtulmus olalım :D
bence de beceremiyo bıraksın gitsin kanalı.. rahata erelim..
zaten keline öyle ışık vuruyo ki ben seyrederken gözümü alıyo kanal değiştiriyorum
Ben artık izlemiyorum. Onları ancak %20 lik kesim dikkate alır.
meridyen
04-01-2008, 22:59
ne yazık ki medyanın büyük bir bölümü aydın doğanın elinde...
ak parti agzıyla kuş tutsa bu medya grubuna yaranamaz zaten böyle bir derdide olmamalı...
ama maalesef bu medya grubu yaptıgı çarpıtma ve yalan haberlerle belkide milyonlarca vatandaşımızın ak parti hakkında kötü izlenimlere sahip olmasını saglıyor...
yani tamamen ak parti aleyhine çalışıyorlar...
işte bunlardan bazıları VATAN HÜRRİYET POSTA GAZETELERİ ...
star tv...kanal d....show tv...
RÜMEYSA61
04-03-2008, 16:34
Birde tarafsız haber sunuyoruz derler.o zatan söylemişti solcu bir kesimin içinde büyüdüğünü etrafında çok dinle iç içe yaşayan insanların olmadığını vs o ortamda büyüyen bir insandan da öyle haberler çıkar! >:( >:(
RÜMEYSA61
04-03-2008, 16:37
Hocam be been bazen alırdım ama daha almıyorum eskide kaldı :-[ :-[
meridyen
04-03-2008, 20:06
ben eminim birçok arkadaşımız farkında olmadan bu gazeteleri alıyor...
ama ak partimize ve başbakanımıza ne kadar zarar verdiklerinin farkında değiller...
çünkü aydın dogan ve ozihniyettekı kesimin şuan ki en büyük silahı medya !!!!
düşünsenize hürriyetin tirajının bir ay içerisinde 500 binlerden yüzbinlere düştüğünü işte ozaman çok şeyler değişir...
ama ne yazık ki bu kadar basit bir protestoyu bile beceremiyor... POSTA almaya devam ediyoruz...yazık çok yazık...
bu gazeteleri okumayan gerçek ak partili kardeşlerimi tenzih ederim...
saygılarımla...
AkSa- 34
04-03-2008, 20:15
doğan grubunun sahip olduğu basın ve yayın organlarını protesto ediyorum...
Duygu'Seli~
04-03-2008, 20:18
Ben okuyorum arkadaşım..Dostumuzu düşmanımızı bilelim bence.. ;) bak misal bizim değerli gazetemiz vakit bile okuyor..Neden..?Yazdıklarına cevap verebilmek açısından..Ben özellikle gidip almıyorum ama arada sırada aklıma geldikçe alır bakarım göz atarım.. ;) bu kişilerin şahsi fikirleridir..Bizde tasvip etmiyoruz Doğan gurubunu ama bilgilenmek,bilgilendirmek adına okuyorum..Kimseyi enterese etmez bu..
meridyen
04-03-2008, 20:22
Ben okuyorum arkadaşım..Dostumuzu düşmanımızı bilelim bence.. ;) bak misal bizim değerli gazetemiz vakit bile okuyor..Neden..?Yazdıklarına cevap verebilmek açısından..Ben özellikle gidip almıyorum ama arada sırada aklıma geldikçe alır bakarım göz atarım.. ;) bu kişilerin şahsi fikirleridir..Bizde tasvip etmiyoruz Doğan gurubunu ama bilgilenmek,bilgilendirmek adına okuyorum..Kimseyi enterese etmez bu..
kardeş fikrine saygı duyuyorum benden sana bir öneri...internet sitelerine girerek de merak ettiğin şeyleri öğrenıp okuyabilirsin...
illa ki gidip bayiden bu gazeteleri satın alarak tirajlarını artırarak onlara prestij kazandırman gerekmez...
saygılar...
Duygu'Seli~
04-03-2008, 20:24
Ben zaten genellikle netten alıp okuyorum..Ben hiiç bir gazeteyi gidip para vererek almıyorum ki zaten.. ;) ama okumayın denmesine karşıyım..Okunmalı bence..insan neyin ne olduğunu daha güzel anlıyor..Neyse uzatmayalım bu benim şahsi fikrimdir..Ben tüm gazeteleri okuyorum..Kim nasıl isterse öyle yapar..
Postayi filan sallada Hürriyeti köse yazilari nedeniyle almisligim vardir ve bundan sonrada almayacagim gibi kesin konusamam..
Internetten takip etme olayida bir yere kadar oluyor, bazi durumlarda internetten mahrum kalabiliyoruz ve ben kendi adima bir gün gazete okumazsam kendimi cok sey kaybetmis gibi görüyorum nedense..
meridyen
04-03-2008, 20:34
bu sizlerin fikri....
aydın dogan ve o zıhnıyettekı medya grubuna verdiğiniz desteğe devam edin ozaman....
eğer ak parti için okudugunuz gazeteden de bile fedakarlık edemiyorsanız başka şeyler için konuşmaya gerek bile yok...
bu konuda yzacagım son mesag....
Bu konuda hic duygusal degilim kardes..
Nasilki birileri bizleri daha iyi tanimak adina vakit, yeni safak, star aliyorsa bizimde onlari, fikirlerini daha iyi tanimak adina her daim olmasada belli dönemlerde o gazeteleri almamiz cok anormal karsilanmamali..
Bu konuyu ak parti sevgisiyle esdeger tutmak cok yanlistir, kimse bilemez benim icimdeki ak parti sevgisini herkesin gazeteyi bir alma nedeni vardir..
Evet almayacagim gazeteler yok mu var posta, takvim gibi kagit parcalariyla isim olmaz hürriyet, cumhuriyet gibiler ise yanlida olsa, yalanda olsa, taraflida olsa haber ve fikir beyan ediyorlar ve bende beni asagilayan, kücümseyen bu kesmin benim hakkimda ne dedigini ögrenmek adina o gazeteyi aliyorum..;)
Duygu'Seli~
04-03-2008, 20:38
bu sizlerin fikri....
aydın dogan ve o zıhnıyettekı medya grubuna verdiğiniz desteğe devam edin ozaman....
eğer ak parti için okudugunuz gazeteden de bile fedakarlık edemiyorsanız başka şeyler için konuşmaya gerek bile yok...
bu konuda yzacagım son mesag....
Ne yani biz vatan haini mi oluyoruz şimdi..Ak parti düşmanımıyız..Ne kadar saçma bir düşüncedir bu böyle..Ben okuyorum bundan kime ne kardeşim..Ak partiliyim ama yinede okuyorum..Bu kimseyi ilgilendirmez..Hele siz hiç hiç ilgilendirmez..İşe bak ya..Bir gazete okumayarak partiye katkı sağlayacağımı düşünen bir zihniyet var karşımda..Gerçekten ilginç.. ;) son mesaj yazma konusunda isabet etmiş olursunuz bu arada..Yoksa kendime hakim olamıyacağım..
akpartiii
04-03-2008, 20:42
Nasilki birileri bizleri daha iyi tanimak adina vakit, yeni safak, star aliyorsa bizimde onlari, fikirlerini daha iyi tanimak adina her daim olmasada belli dönemlerde o gazeteleri almamiz cok anormal karsilanmamali..
Bu konuyu ak parti sevgisiyle esdeger tutmak cok yanlistir, kimse bilemez benim icimdeki ak parti sevgisini herkesin gazeteyi bir alma nedeni vardir..
Evet almayacagim gazeteler yok mu var posta, takvim gibi kagit parcalariyla isim olmaz hürriyet, cumhuriyet gibiler ise yanlida olsa, yalanda olsa, taraflida olsa haber ve fikir beyan ediyorlar ve bende beni asagilayan, kücümseyen bu kesmin benim hakkimda ne dedigini ögrenmek adina o gazeteyi aliyorum..;)
Sana ilk kez katılıyorum.
oda bir baslangictir be hakan kardes ;)
akpartiii
04-03-2008, 20:45
oda bir baslangictir be hakan kardes ;)
:D Doğrudur :D
Duygu'Seli~
04-03-2008, 20:45
??? ortamda bir barış kokusu seziyorum..Yanlış değildir inşALLAH.. ;) :)
Ben hakan kardes dahil kimseye dargin, kizgin yada sinirli degilim..evet sürtüsmelerim olmustur, elestirmisimdir, tenkit etmisimdir ama asla kinci biri degilimdir heleki dava kardesime karsi asla..
Ben bana 1 adim gelene 3 adim giderim, gecmiste tatsizlik oldu diyede asla önyargili olmam onun icin hic bir zaman savasin müdahili olmadigim icin varin adina baris deyin ;)
akpartiii
04-03-2008, 20:49
Ben hakan kardes dahil kimseye dargin, kizgin yada sinirli degilim..evet sürtüsmelerim olmustur, elestirmisimdir, tenkit etmisimdir ama asla kinci biri degilimdir heleki dava kardesime karsi asla..
Ben bana 1 adim gelene 3 adim giderim, gecmiste tatsizlik oldu diyede asla önyargili olmam onun icin hic bir zaman savasin müdahili olmadigim icin varin adina baris deyin ;)
Zaten ben burada şahsi tartışmaların hepsini gereksiz buluyorum.Hiçbir anlam ifade etmiyor.Saçmalık, zaman kaybı.
_Yeniden_
04-03-2008, 20:51
Yahu bunlar zaten yalan haber konusunda usta gazeteler değil mi ??
Zaman gazetesi bunların yalanını ortaya çıkardıkça görüyoruz ne yazıp ne çizmişler :)
Ama yalan olmasın netten göz atarım :)
Duygu'Seli~
04-03-2008, 20:51
Peki..sevindim.. :) konuyu daha fazla meşgul edip sohpet ortamına çevirmesek daha güzel olacak.. :)
Peki..sevindim.. :) konuyu daha fazla meşgul edip sohpet ortamına çevirmesek daha güzel olacak.. :)
Sende basimiza yönetici kesildin ha 8)
Duygu'Seli~
04-03-2008, 20:53
Sende basimiza yönetici kesildin ha 8)
:D :D evet..ne sanıyorum ben kendimi..Her şeye karışıyorum..Neyse sustum yöneticiler konuşsun.. :) ??? ::)
akpartiii
04-03-2008, 20:58
Neyse son mesajımı göndereyim ve arkadaştanda bir mesaj hakkını yöneticilerden isteyim,burda başladık burada bitirelim görüşmemizi.
Şimdi soruyorum sana Mavera. Küs mü ? Barış Mı ::) ::) ::) ::) ::)
http://www.resimvadisi.com/data/media/35/bebek.jpg
_Yeniden_
04-03-2008, 21:00
Bu resimden sonra ne küslüğü :D
Çok tatlı maşallah :D
turankartal
04-03-2008, 21:09
illa sizi tutan gazetelei alamak zorunda degil kşimse bir gazte kaldı onada karsaksınız inadına sol
Bir Müslüman kardesime küs kalmak ne haddimize, Su mübarek aksamda Rabbim cümlemizin yardimcisi olsun..
Bize uzatilan eli biz her daim sikariz...
illa sizi tutan gazetelei alamak zorunda degil kşimse bir gazte kaldı onada karsaksınız inadına sol
Seni gidi inatci seni... 8)..burada kimseden bahsedilmiyor, ak parti üyelerinden bahsediyor o yüzden haddin olmayacak konularda yorum yapma ;)
turankartal
04-03-2008, 21:20
sen dogru konus ak partili diye sadece vakit mi okuyacak isttedigi gazteyi okur sen hadini bil ak partililer ozgur degilmi
sen dogru konus ak partili diye sadece vakit mi okuyacak isttedigi gazteyi okur sen hadini bil ak partililer ozgur degilmi
Ben haddimi biliyorum o yönden süphen olmasin eger benim yukarida yazdigim mesaji okusaydin böyle büyük konusmazdin..
Arkadasimiz kendince bir öneride bulunmus, basbakanimiza camur atan bu gazeteleri almayin diye telkinde bulunmus buna saygi duymamak kimin haddine isine gelmiyorsa gecer gidersin bu kadar basit..
Kimse sana bizim gibi düsün demiyor biz sana sadece düsün diyoruz sadece düsün o aklini biraz düsünmeye sevket ve ondan sonra yorum yaz lütfen ;)
turankartal
04-03-2008, 21:25
sayın mavera seninle dogru konusuyorum akp gencligini tanıyıcam ama siz o kadar setsini insablar vakit okumak zorundmı fikrini acıklamıs o gazteler heman hkaret sen bende sitede cok buyuksun ama ben uyusyım yetkili olarak haddinizi biliniz lutfrn
Kendi yazdigini anla, idrak et ve ne demek istedigini bize güzel bir dille anlat..
biz diyoruz ki kimse birine zorla vakit okutturamayacagi gibi kimse birine sen sunu okuyamazsin diyemez sadece rica eder, telkin eder ben arkadasin bu görüsüne katilmadigimi yukarida belirttim ama zathmet edip bakmadiginiz icin böyle celiski yasiyorsunuz..
isteye vakit okusun, isteyen cumhuriyet ama birakta arkadasta kendince önerisini, uyarisini yapsin ;)
benim arkadaşım alıyooo :(
kupon biriktirdiği için almak zorundaymış öyle diyo :o
ümitli_bekleyis
04-03-2008, 23:35
Üslubumuza dikkat edelim lütfen.Aksi takdirde yorumlar silinecektir.
turankartal
04-03-2008, 23:36
din bezirganları insanlara zorla iktidar şaksakcısı gaztelerle kandırmayın insalah partiniz kapanır akıllı olun ataturk zolundan gidin
mavera sacmalıyosunuz oneriniz gazteleri kotulmek sizin şakşakcınızı okutmak inslah partiniz kapanır haliniz ne olucak sizin
Bu aksam mübarek cuma aksami belki senin duanda kabul olurda kemik filan yagar 8)..yazilani bile anlamayacak beyne sahip olanlara ne anlatsak bos ben deveye hendek atlatmaya gidiyorum size laf anlatmaktan daha zor olmasa gerek ;)
Sen yeterki okuda ne okursan oku hic degilse okurken Türkcenin nasil kullandildigina dikkat edersinde böyle berbat yazmazsin!
turankartal
04-03-2008, 23:40
Konuyla alakasiz mesaj yazildigi icin mesajin icerigi silinmistir ;)
Mavera 8)
Ben varım...Esas gazetem sabahtır..ama fikirlerimize tezat olsada o gazeteleride okumamız gerektiği kanısındayım....
Ben hergün cumhuriyet alırım mesela çünkü düşmanı tanımak lazım çünkü bir yerde bir konu açıldiğinda tüm olaylardan haberdar olmak lazım...onları cevapsız bırakabilmek için kendı dillerinde cevap verebilmek lazım....
RDönmezs
04-04-2008, 00:56
Ben varım...Esas gazetem sabahtır..ama fikirlerimize tezat olsada o gazeteleride okumamız gerektiği kanısındayım....
Ben hergün cumhuriyet alırım mesela çünkü düşmanı tanımak lazım çünkü bir yerde bir konu açıldiğinda tüm olaylardan haberdar olmak lazım...onları cevapsız bırakabilmek için kendı dillerinde cevap verebilmek lazım....
İyi ama bunu para verip alarak yapma hem trajlarını artırıyorsun hem ceplerini dolduruyorsun..
ZAMAN hepsine bedel..
iyide onların bu nedenle değil genel haberlerinin yalan olması yüzünden alınmaması gerekiyo :-\
Benide_Kapatın
04-04-2008, 01:15
Kendinizle birazcık barışıksanız almayın derim bende .! :-X
mavera beni hatırlamısndır ben posta okuyorun onun dıdında okumamam ama başbakanı kotuledigi icin degil sadace ben begniniyorum
seni hic unutmadim süt oglani kerem 8)..ee chpgencliginde ne var, ne yok burada yaptigin cakalliklari orada mi aktariyorsun birde benim fikirlerimi kimse cürütemedimi diyorsun bakayim sen :D :D..
Evet sadece posta okudugun belli bulmaca cözmekten beynin sulanmis, resimlere bakmaktan okuma yazmayi unutmussun 8)
Gönülden
04-04-2008, 10:54
Beş kuruşumu bile onlara vererek destek olmam...başkanımızı karalamadan öncede almadım şimdide alam...Zaman ve Vakit gibi okunacak gazeteler dururken , çarpıtılmış yazıları,ahlaksız resimleriyle süsledikleri o sayfalara bakınca bile uyuz oluyorum...illede merak edersem yorumları internetten takip ediyorum..onlara verdiğimiz her kuruş özümüzden uzaklaşmamıza yol açan bir zihniyete destektir..
mustafakemal
04-04-2008, 18:03
MAVERA UYELİGİ NEDN SİLDİNİZ BİLMİYORUM KEEİNİN KUYRUGUNZ BAŞMIS GİBİSİNİZ DEMOKRATİKLİK BU KADARMI AKP KPATILMASI
MAVERA UYELİGİ NEDN SİLDİNİZ BİLMİYORUM KEEİNİN KUYRUGUNZ BAŞMIS GİBİSİNİZ DEMOKRATİKLİK BU KADARMI AKP KPATILMASI
adam olana kimse dokunmaz..demokratiz dediysek sana burada salyangoz sattiracak degiliz ya git salyalalarini baska yere akit burayi bir zahmet kirletme...
İNSANLARIN UYELERİNİ NEN SİLİYOSUNUZAQ AKPARTİ KAPANACAK TURKİYE KAZANAC DİN CİLER
insanlarinkini silmiyoruz ama malesef sizin familyaninkileri silmek zorundayiz taki insan gibi yazana kadar yada en azindan insan taklidi yapana kadar!..
akpartiii
04-04-2008, 19:05
İNSANLARIN UYELERİNİ NEN SİLİYOSUNUZAQ AKPARTİ KAPANACAK TURKİYE KAZANAC DİN CİLER
insanlarinkini silmiyoruz ama malesef sizin familyaninkileri silmek zorundayiz taki insan gibi yazana kadar yada en azindan insan taklidi yapana kadar!..
:D
Bence komik biri ???
Mehmet Bey sunduğu haberin inandırıcılığını en alt seviyeye çekiyor..
Kanal D Mehmet Beyden iyisini bulamazdı bence ???
kabardey_06
04-06-2008, 01:09
başbakanıma:beraber yürüdük biz bu yollarda,beraber ıslandık yağan yağmurda,açılan tüm kapatma davalarında daha bir bileniyoruz tayyip erdoğanım,,az gittik uz gittik,dere tepe düz gittik ürkeği erkeği ahada belli ettik,sen varolasın tayyip erdoğanım,,kimse leke süremez tertemizdir o ten,gelir geçer bugünler tasalanma sen,namertleri bekliyor müthiş bir son,adınla yaşa tayyip erdoğanım,,asımın neslidir bu dönmez geri,durmak yok dedin sen hep bir adım ileri,üçyüz onikileri,yüz altmış üçleri,tarihe gömdük tayyip erdoğanım,,ülke kazanımlarına komünist eli sürdürtmeyiz,,kırarız da o eli vatanı böldürtmeyiz,ayyıldızlı bayrağı yere indirtmeyiz,endişelenme tayyip erdoğanım,,istiklal şairine dil uzatanları,apo itiyle elele fink atanları,vatanı gerçek manada satanları,ezeceğiz elbet tayyip erdoğanım,,sana isnat edilen tüm suçları,bu suçları(!)istismar eden tüm p.ştları,bülbülü çekemeyen o baykuşları,öttüreceğiz tayyip erdoğanım,,hele bir bak şanlı tarihine,nasılda uyuyorsun yiğidin tarifine,ne mutlu bu milletin o pak talihine,,iyiki varsın tayyip erdoğanım,sana düşman olanlar olamaz insan,her sokak başında ağzı salyalı yam yam,sabret başbakanım yüce allaha dayan,seni seviyoruz tayyip erdoğanım,,
Benide_Kapatın
04-06-2008, 01:56
HERZAMN POSTA VE HURİYET OKURUM NE VAR BUNDA İLA İKDİDARIM ŞAKAŞAKCILIGINI YAPMAK ZORUNDAMI BUTUN GAZTELER
Böyle girişler yaparsan ömrün kısa olur!
Düş Sokağı Sakini
04-06-2008, 01:58
HERZAMN POSTA VE HURİYET OKURUM NE VAR BUNDA İLA İKDİDARIM ŞAKAŞAKCILIGINI YAPMAK ZORUNDAMI BUTUN GAZTELER
karalayıcı yazılar yazmayada zorunlu değiller ama. bu arada sen şimdiden defol git buradan, huzur bozanlara yer yok burda
Benide_Kapatın
04-07-2008, 10:58
MİLLET bıktı 'Milliyet' bıkmadı
Milliyet'in liselerde türban avı haberlerini biz okumaktan bıktık usandık, Milliyet yazmaktan usanmadı.
http://www.resim-yukle.com/img01/18/784905118247.jpg (http://www.resim-yukle.com)
Aydın Doğan'ın Milliyet'i, çirkef habeciliğe devam ediyor.artık okul okul gezerek türbanlı avlayan milliyet muhabirleri, kapatma davası için en önemli delil yapılmış olan gazete küpürü oluşturuyorlar!
İşte Milliyetin gazetecilikle ilgisi olmayan, okul bahçesindeki öğrencilerin özel hayatına, kişiliğine ve yaşam tarzına küstahça saldıran ihbarcılık ve ayrımcılık içeren çirkef haberi:
Okul bahçesinde türbanlı öğrenciler
İSTANBUL Milliyet
Başakşehir’deki Çınar Koleji’nde çok sayıda türbanlı öğrenci okuyor. Okuldan kılık kıyafet yönetmeliğine aykırı olmasına rağmen türbanlarıyla çıkan öğrenciler, okul bahçesinde de öğretmenlerinden hiçbir uyarı almıyor
Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olan Başakşehir 4. Etap’taki Çınar Koleji’nde çok sayıda türbanlı öğrenci okuyor. Okul binasından bahçeye türbanlarıyla çıkan öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte teneffüslerini geçiriyor. Kılık kıyafete ilişkin yönetmelikte ise bu görüntünün tam aksine kız öğrenciler için “Baş açık, saçlar temiz ve düzgün taranmış olup uzun olması halinde örülür veya arkaya toplanarak bağlanır” ifadesi yer alıyor.
Özel Çınar Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösteren Başakşehir’deki Çınar Koleji, anaokulu, ilköğretim ve biri Anadolu Lisesi statüsünde olmak üzere Çınar ve Akçınar liselerinden oluşuyor.
1995 yılında eğitim öğretim hayatına başlayan ve şu an 1341 öğrenciye hizmet veren kolejin karma lise bölümünde okuyan birçok kız öğrenci türbanlı. Okul binasından kılık kıyafet yönetmeliğine aykırı olmasına rağmen türbanlarıyla çıkan öğrenciler, okul bahçesinde de öğretmenlerinden hiçbir uyarı almıyorlar.
İlköğretimde yok
Okul bahçesinde bu fotoğrafların çekildiği 3 Nisan Perşembe günü öğle saatlerinde, kolejin ilköğretim sınıflarında öğrenim gören kız öğrenciler ile erkek öğrenciler teneffüs zili çaldığında okul bahçesine çıkarak çeşitli oyunlar oynadı.
Bu öğrencilerin giysileri kılık kıyafet yönetmeliğine uygundu. Kız öğrenciler arasında başörtülü olan yoktu.
Aynı saatlerde çok az sayıda lise bölümü öğrencisi okul bahçesine çıktı. Beden eğitimi dersi için binadan çıkan eşofmanlı öğrenciler yalnızca erkeklerden oluşuyordu. Saatler ilerledikçe okul binasından ikişer üçer kişilik gruplar halinde kız öğrenciler de çıkmaya başladı. Bu öğrencilerin birçoğu türbanlıydı.
Çıkış zilinin çaldığı 15.30 sıralarında da binalardan çok sayıda türbanlı öğrenci çıktı. Öğrencilerin bir kısmı basketbol sahasının olduğu bölümde bekleyen servislere binerken, bir kısmı da yürüyürek okulu terk etti.
Gün içinde okula girip çıkanlar arasında çarşaflıların da olduğu gözlenirken, okul öğretmeni ve personelinin bir kısmının da türbanlı olduğu iddia edildi.
Okul kılık kıyafetine ilişkin yönetmelik
Yönetmeliğe göre lise ve dengi okullarda kız öğrenciler için şu düzenlemeler geçerli:
“Okulca seçilen bir renkte vücut hatlarını belli etmeyecek şekilde, yırtmaçsız, kolsuz ve diz kapağını örtecek boyda bir forma giyerler.
Bu forma içine, mevsimin özelliklerine göre formayla uyum sağlayacak şekilde, kapalı yakalı uzun veya yarım kollu bluz veya kazak giyerler. Okul içinde baş açık, saçlar temiz ve düzgün taranmış olup uzun olması halinde örülür veya arkaya toplanarak bağlanır.
Makyaj yapılmaz, kaşlar alınmaz, tırnak uzatılmaz ve cilalanmaz. Yüzük, küpe, kolye, iğne ve bilezik gibi süs ve ziynet eşyası takılmaz.”
>:( >:( >:(
Benide_Kapatın
04-07-2008, 11:00
http://www.resim-yukle.com/img01/18/784905118247.jpg (http://www.resim-yukle.com)
Aydın Doğan'ın Milliyet'i, çirkef habeciliğe devam ediyor.artık okul okul gezerek türbanlı avlayan milliyet muhabirleri, kapatma davası için en önemli delil yapılmış olan gazete küpürü oluşturuyorlar!
İşte Milliyetin gazetecilikle ilgisi olmayan, okul bahçesindeki öğrencilerin özel hayatına, kişiliğine ve yaşam tarzına küstahça saldıran ihbarcılık ve ayrımcılık içeren çirkef haberi:
Okul bahçesinde türbanlı öğrenciler
İSTANBUL Milliyet
Başakşehir’deki Çınar Koleji’nde çok sayıda türbanlı öğrenci okuyor. Okuldan kılık kıyafet yönetmeliğine aykırı olmasına rağmen türbanlarıyla çıkan öğrenciler, okul bahçesinde de öğretmenlerinden hiçbir uyarı almıyor
Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olan Başakşehir 4. Etap’taki Çınar Koleji’nde çok sayıda türbanlı öğrenci okuyor. Okul binasından bahçeye türbanlarıyla çıkan öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte teneffüslerini geçiriyor. Kılık kıyafete ilişkin yönetmelikte ise bu görüntünün tam aksine kız öğrenciler için “Baş açık, saçlar temiz ve düzgün taranmış olup uzun olması halinde örülür veya arkaya toplanarak bağlanır” ifadesi yer alıyor.
Özel Çınar Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösteren Başakşehir’deki Çınar Koleji, anaokulu, ilköğretim ve biri Anadolu Lisesi statüsünde olmak üzere Çınar ve Akçınar liselerinden oluşuyor.
1995 yılında eğitim öğretim hayatına başlayan ve şu an 1341 öğrenciye hizmet veren kolejin karma lise bölümünde okuyan birçok kız öğrenci türbanlı. Okul binasından kılık kıyafet yönetmeliğine aykırı olmasına rağmen türbanlarıyla çıkan öğrenciler, okul bahçesinde de öğretmenlerinden hiçbir uyarı almıyorlar.
İlköğretimde yok
Okul bahçesinde bu fotoğrafların çekildiği 3 Nisan Perşembe günü öğle saatlerinde, kolejin ilköğretim sınıflarında öğrenim gören kız öğrenciler ile erkek öğrenciler teneffüs zili çaldığında okul bahçesine çıkarak çeşitli oyunlar oynadı.
Bu öğrencilerin giysileri kılık kıyafet yönetmeliğine uygundu. Kız öğrenciler arasında başörtülü olan yoktu.
Aynı saatlerde çok az sayıda lise bölümü öğrencisi okul bahçesine çıktı. Beden eğitimi dersi için binadan çıkan eşofmanlı öğrenciler yalnızca erkeklerden oluşuyordu. Saatler ilerledikçe okul binasından ikişer üçer kişilik gruplar halinde kız öğrenciler de çıkmaya başladı. Bu öğrencilerin birçoğu türbanlıydı.
Çıkış zilinin çaldığı 15.30 sıralarında da binalardan çok sayıda türbanlı öğrenci çıktı. Öğrencilerin bir kısmı basketbol sahasının olduğu bölümde bekleyen servislere binerken, bir kısmı da yürüyürek okulu terk etti.
Gün içinde okula girip çıkanlar arasında çarşaflıların da olduğu gözlenirken, okul öğretmeni ve personelinin bir kısmının da türbanlı olduğu iddia edildi.
Okul kılık kıyafetine ilişkin yönetmelik
Yönetmeliğe göre lise ve dengi okullarda kız öğrenciler için şu düzenlemeler geçerli:
“Okulca seçilen bir renkte vücut hatlarını belli etmeyecek şekilde, yırtmaçsız, kolsuz ve diz kapağını örtecek boyda bir forma giyerler.
Bu forma içine, mevsimin özelliklerine göre formayla uyum sağlayacak şekilde, kapalı yakalı uzun veya yarım kollu bluz veya kazak giyerler. Okul içinde baş açık, saçlar temiz ve düzgün taranmış olup uzun olması halinde örülür veya arkaya toplanarak bağlanır.
Makyaj yapılmaz, kaşlar alınmaz, tırnak uzatılmaz ve cilalanmaz. Yüzük, küpe, kolye, iğne ve bilezik gibi süs ve ziynet eşyası takılmaz.”
>:( >:( >:(
Söyleyecek söz bulamıyorum artık bu doğan medya grubu haddini iyice aştı
Hala bu gazetelerle para vereniniz varsa bir kere daha düşünsün bizim paralarımızı alıp bize hakaret ediyorlar bu tarz yayıncılığı kendine ilke edinen hiçbir yayın organına pirim vermeyelim bizi daha fazla sömüremeyeceklerini bilsinler....
Milliyet. Hurriyet .....vs artık başörtülü insanları tehdit olarak görmekten vazgeçip milletin bütünlüğünü bozmaya çalışmaktan vazgeçsinler
KINIYORUM
oturanboğa
04-07-2008, 14:16
ben de kılık kıyafet yönetmeliğine aykırı olmasına rağmen diz üstü eteklerle okula girenlerin haberini yapmak istiyorum...bu ne yaaaa....
Yatacak yerleri yok.
Neye hizmet ettiklerinin farkında olsalar yapmazlardı herhalde.
Rabbim hakları en adil dağıtan sensin
Bize sana yönelmek düşer
Kullarının şaşkınlıklarını şüpesiz görüyorsun
Onları ıslah etmeni değil bitmez tükenmez nefret ve fiillerin cezalarını görmelerini diliyoruz.
Niyaz bizden taktir senden.
hipermuhafazakar
04-07-2008, 15:10
Bu şerefsizler acımız olursa bizimle paylaşır gibi yaparlar, bizim dedikleimizi derler..Kendi ortamlarına dönüncede NERDE KALDI ŞUNLARIN BELASI NERDE KALDI YENİ BİR HAMLE ŞU MİLLETİ BİTİRECEK BOĞACAK DERLER
Bostancı
04-07-2008, 17:19
Zaten haber yalan öğrenciler derste değil giriş ve çıkışlarda Başörtüyle görüntülenmiş okul müdürüde derte takmadıklarını söylüyor..
ENGİNEER
04-07-2008, 17:25
Benim annemin başörtüsüyle uğraştılar yıllarca fakat annem o başörtüsü ve inancından zerre kadar ödün vermedi...
Ama benim annemin başörtüsünü çıkartmak için uğraşırken kendi eşlerinin/kızlarının eteklerinin boyunun gitgide kısaldığını farkedemediler.Kaybeden onlar oldu annem değil...
Benide_Kapatın
04-07-2008, 17:35
[i][b]Benim annemin başörtüsüyle uğraştılar yıllarca fakat annem o başörtüsü ve inancından zerre kadar ödün vermedi... :-*
Aydın ve eğitimli kişiliğine bürünüp milletin her türlü değerini , her türlü platformda 'yaş'larından 'baş'larından utanmadan aşağılayanlar!
Tahribat ve saldırı ne kadar güçlü olursa olsun !
Bu millet ezan sesi duyduğunda,
Ramazan'da aile fertleriyle top ve ezan sesleri eşliğinde iftar açtığında,
Kurban Bayramın'da köyüne kentine gidip nuryüzlü ninenin hayır duasını aldığında,
Bir cenaze merasiminde saf tutup, konuşmadan çok şey anlatan mevtayı uğurladığında,
Kendi içsesini keşfeder ve yeni mukavemetler oluşturur!
İşte;
Türkiye'nin yegane şansı ruh köküne yabancı aydın!lar ve onları benimseyen ilkel laik kitle değil müslüman Türkler'dir.
İçsesimizin siyasi yapısı Menderesle bitti mi? hayır!
Fen edebiyat fakülteleri inançsızlığa zemin oldu mu? hayır!
Türkçe ibadet safsataları millet nezdinde kabul gördü mü? hayır!
Başörtülü kızlar tabusal alandan kovulmakla pes etti mi? hayır!
Piyonlarla tarikatlar üzerinde oluşturulan şüpheler kabul gördü mü? hayır!
Bediüzzaman, Süleyman Hilmi, Necip Fazıl unutuldu mu? hayır!
Türk İslam değerlerine sahip kişi ve kurumlar sokağa döküldü mü? hayır!
O halde;
Yarın elbet bizim elbet bizimdir!
ENGİNEER
04-07-2008, 17:36
[i][b]Benim annemin başörtüsüyle uğraştılar yıllarca fakat annem o başörtüsü ve inancından zerre kadar ödün vermedi... :-*
Aydın ve eğitimli kişiliğine bürünüp milletin her türlü değerini , her türlü platformda 'yaş'larından 'baş'larından utanmadan aşağılayanlar!
Tahribat ve saldırı ne kadar güçlü olursa olsun !
Bu millet ezan sesi duyduğunda,
Ramazan'da aile fertleriyle top ve ezan sesleri eşliğinde iftar açtığında,
Kurban Bayramın'da köyüne kentine gidip nuryüzlü ninenin hayır duasını aldığında,
Bir cenaze merasiminde saf tutup, konuşmadan çok şey anlatan mevtayı uğurladığında,
Kendi içsesini keşfeder ve yeni mukavemetler oluşturur!
İşte;
Türkiye'nin yegane şansı ruh köküne yabancı aydın!lar ve onları benimseyen ilkel laik kitle değil müslüman Türkler'dir.
İçsesimizin siyasi yapısı Menderesle bitti mi? hayır!
Fen edebiyat fakülteleri inançsızlığa zemin oldu mu? hayır!
Türkçe ibadet safsataları millet nezdinde kabul gördü mü? hayır!
Başörtülü kızlar tabusal alandan kovulmakla pes etti mi? hayır!
Piyonlarla tarikatlar üzerinde oluşturulan şüpheler kabul gördü mü? hayır!
Bediüzzaman, Süleyman Hilmi, Necip Fazıl unutuldu mu? hayır!
Türk İslam değerlerine sahip kişi ve kurumlar sokağa döküldü mü? hayır!
O halde;
Yarın elbet bizim elbet bizimdir!
Eyvallah hocam çok doğru...
asırlıkpartiakparti
04-07-2008, 17:42
MESAJ ALINDI >:( >:( >:( >:( :-* :-*
asırlıkpartiakparti
04-07-2008, 17:46
KATILIYORUM SONSUZA KADAR PROTESTOOOOO!!!!! :-*
EpiVaTeS
04-07-2008, 17:48
adiler işte ah bana denk gelmez ki... >:(
Evet haydar dümen in iyi bir müdavimi oldugunu belli ediyorsun yok öyle degilim diyorsan posta okumayi pardon posta resimlerine bakmayi baska nasil izah edebilirsin ki!..
Okulun hiç bir kıyafet yönetmeliğine uymuyorum...Okul hırkası yerıne başka kazaklar giyiyorum saçımı açıyorum...ve okulun en usturuplusuyum birde diğerlerini görün kabus gibiler....Hiç kimse tarafından çokda müdahale edilmiyor.....
Ama başörtülü bir arkadaşım okuldan girerken başını açıyor çıkarken kapatıyor..bu o kadar çok kanıma dokunuyorki..hiç kimse sesini çıkarmıyor buna bana dokunmayan yılan bin yaşansın misali....ben istediğim gibi giyinirken arkadaşım resmen ikinci sınıf insan muamelesi görüyor....belirtmek isterim okul kıyafeti en uygun olanlardan biri bu insan...inancından ödün vermesini istemek ve bunu zorla uygulatmayı kabul etmiyorum....
YavuzSultanSelim
04-07-2008, 17:51
alıştığımız sıfatı bile olmayan habercilik
asırlıkpartiakparti
04-07-2008, 17:52
DİĞER AÇIKLARIDA ALMASINLAR O ZAMAN NİYE TÜRBANLILARI ALMIYOLARDA ONLARI ALIYOLAR ALLAH ALLAH
ONLARIN HABERLERİNİDE YAPSINLAR : >:( >:( >:( >:(
asırlıkpartiakparti
04-07-2008, 17:55
:D :D :D :D :D :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Hüdaverdi
04-07-2008, 18:00
ÖZEL HABER!!! (bir tanede ben özel haber vereyim-yazayım)
1- atatürk resmi ve İstiklal Marşı'nin bulunduğu bir sınıfta 3 öğrenci bir kız öğrenciye zorla tecavüz etti!!!
Telefon kamerasına çeken öğrenciler görüntüleri youtubede yayınladı...
2- Bilmem ne lisesinde kız öğrenci okulun WC sinde bebek düşürdü.
3- Bilmem ne lisesinde bir kız daha okulun wc'sinde bebek düşürdü.
4- Bilmem ne lisesinde bir kız daha malesef okulun WC'sinde bebek düşürdü.
5- Lisede sınıf arkadaşım olan bir kız eski okulunda bir kızın okulun WC'sinde bebek düşürdüğünü söyledi.
6- Zinanın sonu gelmez.
Basın bunlarında yazın.
Namuslu insanların kılık kıyafeti yerine bu tür edepsizliklerin üzerlerine gitseler ülkenin zararına mı olur yararınamı düşünsünler.Yoka özel hayat diyip terslicekler mi ? Merak ediyorum.
Gerçi pornoculuğu tescillenmiş aydın doğanın hoşuna gidiyordur bunlar ki haber yapmıyordur,yaptırmıyordur.
ÖZEL HABER!!! (bir tanede ben özel haber vereyim-yazayım)
1- atatürk resmi ve İstiklal Marşı'nin bulunduğu bir sınıfta 3 öğrenci bir kız öğrenciye zorla tecavüz etti!!!
Telefon kamerasına çeken öğrenciler görüntüleri youtubede yayınladı...
2- Bilmem ne lisesinde kız öğrenci okulun WC sinde bebek düşürdü.
3- Bilmem ne lisesinde bir kız daha okulun wc'sinde bebek düşürdü.
4- Bilmem ne lisesinde bir kız daha malesef okulun WC'sinde bebek düşürdü.
5- Lisede sınıf arkadaşım olan bir kız eski okulunda bir kızın okulun WC'sinde bebek düşürdüğünü söyledi.
6- Zinanın sonu gelmez.
Basın bunlarında yazın.
Namuslu insanların kılık kıyafeti yerine bu tür edepsizliklerin üzerlerine gitseler ülkenin zararına mı olur yararınamı düşünsünler.Yoka özel hayat diyip terslicekler mi ? Merak ediyorum.
Gerçi pornoculuğu tescillenmiş aydın doğanın hoşuna gidiyordur bunlar ki haber yapmıyordur,yaptırmıyordur.
Midem bulandı...Ama gerçek malesef...
anlayana sivrisine saz,anlamayana davul zurna az..
lisedeyken biz meslek derslerine bile giremiyorduk başörtüsüyle.. Kuran dersi hariç.. lütfedip izin vermişlerdi.. şimdi eskiye göre daha iyi.. sanırım :-\
bu arada hüdaverdi ve parabol kardeşlerimizin yorumları çok güzel olmuş.. +
BaDe_EsNa
04-07-2008, 18:07
yönetmeliklere bakılırsa diz üstü etek yasak bazen ben bakıyorum evet bakıyorum ama etegi göremiyorum aaaa lütfen bunlara laf yok >:( kaşlar hiç alınır mı onlar zatenn doguştan kalem gibi yüzük küpe kolye hiç eksik olmaz ama bunlara laf yok niye onlar sizin yönetmeliginize uyuyor çünkü di mi >:(
hipermuhafazakar
04-07-2008, 23:44
Allahım inşaallah yarın şu su yüzüne çıkan gerçekle beraber diğer manşetleride bir gazete toptan yayınlasa NASIL AK PARTİYİ KAPATTIRMAK İÇİN UĞRAŞIYORLAR DESE..
Okulun hiç bir kıyafet yönetmeliğine uymuyorum...Okul hırkası yerıne başka kazaklar giyiyorum saçımı açıyorum...ve okulun en usturuplusuyum birde diğerlerini görün kabus gibiler....Hiç kimse tarafından çokda müdahale edilmiyor.....
Ama başörtülü bir arkadaşım okuldan girerken başını açıyor çıkarken kapatıyor..bu o kadar çok kanıma dokunuyorki..hiç kimse sesini çıkarmıyor buna bana dokunmayan yılan bin yaşansın misali....ben istediğim gibi giyinirken arkadaşım resmen ikinci sınıf insan muamelesi görüyor....belirtmek isterim okul kıyafeti en uygun olanlardan biri bu insan...inancından ödün vermesini istemek ve bunu zorla uygulatmayı kabul etmiyorum....
işte budur +1
politikaci
04-07-2008, 23:53
hem chp liler hemde iğrençler
bu ikisi ynayana olduğundan ben şaşırmadım
Benide_Kapatın
04-08-2008, 03:25
http://img380.imageshack.us/img380/8374/97394br8.jpg (http://imageshack.us)
BAŞSAVCIYA YENİ DELİLLER Mİ TOPLUYORLAR?
Doğan Grubu’nun, bilhassa da ‘iki numaralı evlat’ Milliyet’in türban haberlerinden bıktık usandık. Milliyet haber müdürleri, muhabirlere ‘Hadi koçum yine av’a gidiyorsun’ dediklerinde yazı işlerinde oflama, puflama sesleri yükseliyor olmalı.
Aynı isimler, aynı okullar, aynı satırlar. ‘Okul bahçesinde türbanlı öğrenciler’, ‘Türbanlı öğrenciler okul bahçesinde’, ‘Türban okul bahçesinde.’ Of, of, poff...
Bugünkü haberde Milliyet foto muhabiri Ozan Güzelce, Başakşehir’deki Çınar Koleji’nde avcılığa çıkmış. Geçtiğimiz ay aynı imzayı bir başka okul bahçesinin arkasına siper alıp gizli gizli fotoğraf çekerken yakalamıştık.
Aynı kareler, aynı fotoğraflar… Konu türban ya, hadiseye bir ‘tutsaklık’ boyutu katmak için bahçedeki demirlerin arkasından fotoğraf çekme numaraları…
Milliyet’te belki sadece son bir yılda bir elin parmağı sayısından fazla bu haberleri okuduk. Milliyet yazı işleri, bilgisayarlarına kopyaladıkları bu haberleri, yeni bir spot yazarak bize yeniden servis edip duruyor.
Grafik servisi de, gelen yeni fotoğrafları eskilerinin yerine koyup aynı sayfaları bize sunuyor olmalılar.
Ey Milliyet editörleri! Avrupa Yakası’nın Şahika’sının dilinden konuşacak olursak, klişesiniz, banelsiniz!
Biz sizden ve sizin bu klişe haberlerinizden sıkıldık, bıktık, usandık. İYİBİLGİ
Hüdaverdi
04-08-2008, 04:57
Basında Güven değil yanlış yazmışlar,BASKIDA GÜVEN'dir o.
Benide_Kapatın
04-08-2008, 09:38
Ey Milliyet editörleri! Avrupa Yakası’nın Şahika’sının dilinden konuşacak olursak, klişesiniz, banelsiniz!
Biz sizden ve sizin bu klişe haberlerinizden sıkıldık, bıktık, usandık.
:-*
hipermuhafazakar
04-08-2008, 22:16
Milliyet'in Türk Milletinnin başındaki en sinsi hain tehlike olduğu önceki bir tarihte bakın nasıl ortaya çıkmıştı :-*
PKK'NIN VE UZANTILARININ YAPAMADIĞINI BAKIN NASIL MİLLİYET'LE YAPMIŞTILAR ----> http://www.haberkenti.com/news_detail.asp?id=17424
Hüdaverdi
04-08-2008, 22:22
Asker bir şey yapmadı mı peki buna karşı ?
Benide_Kapatın
04-08-2008, 23:39
Ne yapmaları beklenebilir ki?
Tuncay Özkan'ın sağ koluda Merdan Yanardağ isimli bölücü örgüt yanlısı Ö.Gündem gazetesinin bir vakit g.y.yönetmenidir?
Şimdi vatansever kesildiler başımıza!
hipermuhafazakar
04-10-2008, 21:27
Asker bişey yapmadı. Onlarında ya gözünden kaçmıştır, yada bilinçli olarak susmuşlardır. Onlar bu malum medyaya ağızlarını açmazlar. Açarlarsa 'irtica var' için açarlar.
Sabetayist Milliyeti 2005 yılında okuyucularına Türkiye'nin kara yolları haritasını vermişti. Buraya kadar güzel. Ama haritada nasıl bir ayrıntı vardı sizce ??? DÜNYACA ÜNLÜ CAMİLERİMİZ'E BİLE YER VERMEMİŞLER AMA EN KIYIDA KÖŞEDE KALMIŞ KİLİSELERDE KADAR O VERDİKLERİ HARİTADA YER ALMIŞTI :-*
-----> http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=182917
Bunlar varya Bizans eserlerine duydukları hassasiyetin yüzde birini milli değerlerimize duymuyorlar.
Türbana karşı olabilir, bir yere kadar saygı duyabilirim.
Ama inancından ötürü bir insanı sanki vatan hainiymiş gibi boy boy gazetelere manşet yapanların Allah cezasını versin! O insanların ruh dünyası ne olacak? Yarın biri laf atarsa, yada daha da ileri giderde ona bir zarar verirse bunun hesabını DOĞAN gurubu nasıl verecek? >:( >:( >:(
Benide_Kapatın
04-10-2008, 23:36
siz gericiler siz e yazıklar olsun cıkartın girin laik bir cumhuriyet burası akp kpanacka turkiye rahat edecek
:-X :-X :-X
siz gericiler siz e yazıklar olsun cıkartın girin laik bir cumhuriyet burası akp kpanacka turkiye rahat edecek
eğer Allahın dinini savunmak, ona göre yasamayı istemek gericilikse sizin gibi olacağımıza geri kalırız.saçma sapan konuşup rahatsız etmeyin bizi
Ayıptır bee.
Ey insaff >:( >:(
tayyipleyiz
04-11-2008, 11:32
Öyle zannetiyorumki maddenin maddeci düşüncenin banallaştırdığı iptidai ruhlar sonuna kadar kendilerine verilen misyonu eda edeceklerdir.Allahın kendilerine verdiği bahşettiği insani değerleri inatları ve dünyaları uğruna tarımar etmelerini anlamıyorum neden ve niçin var olduklarını kısa menfaatler uğruna gölgede bırakan zümrelerin insanlığa kazandıracak bir eylemleri olmaz ,ıslah olsunlar inşallah
Tam da meteryalizmi tarif etmişsin hocam... :-*
başbakan havin
04-12-2008, 02:10
Ben sadece alırsam zaman gazetesi alırım...
doğan medya grubundan nefret ettiğim halde atlas dergisini sürekli aldığım için kendimden utanıyorum
AKmetalci
04-12-2008, 17:08
yok ya okuyun valla iyi geyik var.okurken ben kahgalar felan atıyorum dalga geçiyorum genelde
alanin ak lindan süphe ederim!
benden ZIRNIK cikmaz!
Ruh-i zar
04-12-2008, 17:20
alan olduğunu sanmıyorum ben burdan :)
alan varsada ne yapıyolar bilmek için alıyodur heralde (nettende bakılabilir gerçi)
ama ben arada canım bulmaca çözmek isterse alıyorum :-\
Akmehmet_Akif
04-13-2008, 03:38
KISACA DOĞAN MEDYA GURUBU DEYELİM.
meridyen
04-13-2008, 12:25
arkadaşlar son zamanlarda hurriyetin tirajında düşük açılı da olsa bir düşme eğilimi var....
boykota devam...
ne zaman hurriyet tiraji 3 yüzbinlerin altına düştü işte ozaman aydın doganın medya gücünü elinden almış olacagız..
meridyen
04-13-2008, 12:46
ARKADAŞLAR BOYKOTA DEVAM HÜRRİYET GAZETESİNİN KAN KAYBI DEVAM EDİYOR.
bir haftayı daha kayıpla kapadılar şuan ki tiraj kayıpları 10 000 ...
HAFTALIK ORTALAMA GAZETE SATIŞLARI
GAZETE FİYATI 24-30 Mrt. 17-23 Mrt. FARK
1 Z A M A N 45 YKr 759.778 758.053 1.725
2 POSTA 25 YKr 629.792 628.523 1.269
3 HÜRRİYET 40 YKr 511.691 522.061 -10.370
4 SABAH 35 YKr 413.769 428.509 -14.740
5 MİLLİYET 30 YKr 259.234 277.291 -18.057
6 PAS FOTOMAÇ 30 YKr 243.186 236.756 6.430
7 VATAN 35 YKr 231.853 209.838 22.015
8 FANATİK 30 YKr 230.527 225.678 4.849
9 TAKVİM 25 YKr 220.378 221.784 -1.406
10 AKŞAM 30 YKr 198.409 196.854 1.555
11 STAR 30 YKr 172.449 162.480 9.969
12 GÜNEŞ 25 YKr 168.121 168.485 -364
13 TÜRKİYE 40 YKr 142.995 143.268 -273
14 SÖZCÜ 25 Ykr 114.603 116.295 -1.692
15 CUMHURİYET 75 YKr 113.218 110.667 2.551
16 Y. ŞAFAK 40 YKr 105.379 126.515 -21.136
17 A. VAKİT 50 YKr 56.856 57.931 -1.075
18 ŞOK 25 YKr 55.241 56.475 -1.234
19 YENİÇAĞ 40 YKr 54.785 56.177 -1.392
20 BUGÜN 30 YKr 52.658 53.387 -729
21 EF. FOTOSPOR 30 YKr 51.527 51.209 318
22 MİLLİ GAZETE 50 YKr 51.280 51.479 -199
23 RADİKAL 40 YKr 47.900 48.012 -112
24 DÜNYA 70 YKr 47.866 47.835 31
25 FOTOGOL 12.ADAM 30 YKr 39.484 37.825 1.659
26 H. O. TERCÜMAN 30 YKr 28.758 29.975 -1.217
27 BULVAR 15 YKr 26.047 26.079 -32
28 TARAF 40 YKr 25.331 22.765 2.566
29 REFERANS 60 YKr 15.150 14.897 253
30 ORTADOĞU 30 YKr 8.630 8.806 -176
31 BİRGÜN 75 YKr 7.947 7.676 271
32 YENİ ASYA 50 YKr 7.633 12.528 -4.895
33 G. EVRENSEL 35 YKr 7.306 7.819 -513
34 YENİ MESAJ 30 YKr 5.545 5.540 5
35 TODAY'S ZAMAN 1.5 YTL 4.597 4.526 71
36 T. DAILY NEWS 1,50 YTL 2.707 2.714 -7
37 HÜRSES 10 YKr 2.183 2.173 10
38 ÖNCE VATAN 15 YKr 1.084 1.074 10
GENEL TOPLAM 5.115.897 5.139.959 -24.062
Kaynak: DPP-MDP
meridyen
04-13-2008, 15:12
arkadaşlar desteklerinizi bekliyoruz... bu yüzyılın en etkili silahı medyadır... bu silahı kullanmalarına izin vermeyiniz..en azından bunu yapabilriz...
vatan- posta hürriyet almayınız aldırmayınız...
oguzdesouza
04-13-2008, 15:27
ama posta artıyor
ama posta artıyor
Bahara girdik ya ondandir, malum piknik sezonu, sofra alti ypamak icin kagit parcasi lazim.. ;)
Bende aLmıyorum aLanLarıda uyarıyorum :-*
meridyen
04-14-2008, 23:58
umarım zamanla tirajları daha da düşecek...işte ozaman bugün olduğu gibi keyfi hareket edemiyecekler...
Allah'ın işi ,zamanında sabah la atv Neler yazıyodu yalan yanlış karalamalar yapıyordu şimdi ise karalama yaptıkları kesim tarafından satın alındılar. ;D
ATV'yi bunların dışında tutmak gerekir.Çalık grubuna geçtikten sonra bu tarz olayların içinde görmedim doğrusu.Farklı bir yayın anlayışı içerisine girdiler, Mehmet Barlas da buna katkıda bulunuyor bence.
Diğerleri konusunda ise hemfikirim...
sizi tuttukları icinmi destekliyorsun am ipin ucu kacmıstır
Necip Fazıl
04-16-2008, 16:56
cumhuriyet, radikal, milliyet, posta bunları sakın almayalım
benim tercihim ZAMAN
saldikenver
04-17-2008, 19:19
tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok
bu hükümet aydın doğan'ın petrol ofisinin vergi borçlarını hem öteledi hem bir kısmını da affetti.
siz gazetelerini almıyormuşsunuz. almasan ne olur alsan ne olur.
politikaci
04-17-2008, 19:21
bu hükümet aydın doğan'ın petrol ofisinin vergi borçlarını hem öteledi hem bir kısmını da affetti.
dediğindende anlıyorum sanki azınlık biziz ..... halkın yarısı o gazeteyi almasa nolur biliyormusun sen
senin gibiler ak partiye oy vermis..verse ne olur, vermese ne olur!...
sen milli gazete okumaya devam et ;)
hipermuhafazakar
04-18-2008, 23:04
Bu konuyu açan meridyen arkadaşımızı tebrik ediyorum :-*
Arkadaşlar bazılarımız felaketin farkına varamamış galiba hala.. Bugüne kadar perde arkasından milletimze yazılan hain senaryolarda BASINDAKİ KOLLARIDIR AYDIN DOĞAN'IN GAZETELERİ + CUMHURİYET..Birde onlara çanak tutan, mason olduklarından değilde azınlık olduklarından milletin iktidarına engel olmaya çabalayan kişiliği bozuk yedek parçaları var Akşam - Güneş - Tercuman. Bunları asla almamalıyız. Bakın www.netgazete.com da hergün bütün gazetelerin 1. sayfaları veriliyor :-* Ordan bakabilirsiniz son ne 'yukarılardan geleni' uyguladıklarına. Netten bakabilirsiniz..Zaman-Samanyluhaber.com habervaktim- Yenişafak vs buralarada bakarak son ne yaptıklarını öğrenebilirsiniz...Bunların talihsiz milletimize ne kadar işbirlikçi olarak ihanetler yağdırdıklarını / fitne fabrikaları gibi çalıştıklarını artık heralde öğrenmişsinizdir. Hala daha Türk Milletine kinle nefretle dolu şer odaklarının parçalarını olduğunuda artık anlamayan kalmaması lazım.
İşte bakın son neye çalıştıklarına..İyi bakın nasıl kalbimizi çıkartmaya , milletimizi esarete sokmaya , sömürmeye çalışmalarına , bizden olmadıklarına..AK Partimizi kapattırmak için nasıl çalıştıklarına
http://img524.imageshack.us/img524/7321/53284892tt7.jpg
http://img258.imageshack.us/img258/4607/40237624ml9.jpg
http://img524.imageshack.us/img524/7089/50963247hi3.jpg
http://img524.imageshack.us/img524/9751/27162287bn7.jpg
http://img524.imageshack.us/img524/9313/17521195ix9.jpg
http://img258.imageshack.us/img258/2522/68276627vb7.jpg
http://img441.imageshack.us/img441/4186/61196454hz6.jpg
ve son postanın bugünkü (18.4.2008'deki) manşeti
http://img297.imageshack.us/img297/659/hainpostasqz1.jpg
Sadece son bir kaç haftadaki hasılatı izlediniz. Ve Böyle devam edecekler yarında daha çokta eksik..
http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=674686
MİLLETİNİN İKBALİNİ DÜŞÜNEN BUNLARI ALMASIN ALDIRMASIN VE AK PARTİYİ KAPATTIRMAYA ÇALIŞAN MİLLET DÜŞMANI AZINLIĞIN BASINDAKİ KOLLARI OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA ANLASIN, HERKESE ULAŞTIRSIN
http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=674686
http://img241.imageshack.us/img241/8219/ercanakwx2.th.jpg
hürriyet gazetesi hakan şükürün yaptıgı açıklamayı çarpıtarak halka boyamış göndermiştir bu yüssüzler ar damarı çatlamıs neyapacaklarını şaşırmış sürüngenler haline gelmistir...
hürriyet gazetesini almamakla ve çevreme aldırmamakla protesto ediyorum ve ömrüm boyunca da edeceğim zaten paylaşım için ALLAH razı olsun kardeşim .... ;)
Tank ve postalların gölgesinde yapılan haberciliğe karşı çıkıyoruz!!Hürriyet alma,aldırtma !!! ...
KAmusal mışş
04-23-2008, 17:31
Allah akıl fikir versin, edep yoksunu mahluklar.
Haberdar ettiğiniz için teşekkürler.
oturanboğa
04-23-2008, 17:47
27 nisanın yıl dönümüne de yaklaşıyoruz...bastırın bakalım gavurlar..nereye kadar...PROTESTO EDİYORUM....ataya şikayet edelim :D :D
her ne kadar yaptiklari terbiseyizligin dik alasi olsada, baslik biraz agir kacmamis mi ;)
27 nisanın yıl dönümüne de yaklaşıyoruz...bastırın bakalım gavurlar..nereye kadar...PROTESTO EDİYORUM....ataya şikayet edelim :D :D
:D :D Bence de Ata ya şikayet edelim. :D
DURMAK YOK
04-23-2008, 21:14
Gavur soyları. >:(
çok güzel yorullaMIŞSIN...
EpiVaTeS
04-23-2008, 21:16
Soysuz bunlar yahu...
ben anlayamıyorum ya... spora din karışsa nolur..
Hüdaverdi
04-23-2008, 21:24
Allahsız dersin 'hadi ordan' derler,müslümandan daha müslüman kesilirler,kafir desen 'sizin yüzünüzden kafirsem kafirim' diye kılıf hazırlarlar.Şerefsizler.
EpiVaTeS
04-23-2008, 21:25
Allahsız dersin 'hadi ordan' derler,müslümandan daha müslüman kesilirler,kafir desen 'sizin yüzünüzden kafirsem kafirim' diye kılıf hazırlarlar.Şerefsizler.
bencede
akpartiii
04-23-2008, 21:30
Hakan Şükür protesto etsin.
mehmetal
04-23-2008, 21:31
Partimiz şu son sorunuda aşsın sıra bu haysiyetsizlere gelecek....
Sukut-u Hayal
04-23-2008, 21:42
BIr kitapta okudum..
Osmanli yikilirken yahudiler tarafindan kurulmus bir gazete:hurriyet
Tabikide dusmanlik yapacaklar..
Bu gazeteye para verip dediklerine inananlara kiziyorum ben.
DURMAK YOK
04-23-2008, 22:19
BİZDE ALMAYIZ...
evet alınmamalı hepsi birbirinden yalancı
Benide_Kapatın
04-24-2008, 03:34
ettim.
BIr kitapta okudum..
Osmanli yikilirken yahudiler tarafindan kurulmus bir gazete:hurriyet
Tabikide dusmanlik yapacaklar..
Bu gazeteye para verip dediklerine inananlara kiziyorum ben.
Bana göre bu gazeteye verilen paralar haramdır ve hürriyet bir numaralı tescilli mason gazetesidir millet bu gazeteye hala nasıl para veriyor aklım almıyor bir türlü :-\
YavuzSultanSelim
04-24-2008, 13:45
Yakında Kral'ı Ali Samiyene almazlarsa şaşmam!
>:(
Ak-Cengâver
04-24-2008, 19:14
ıyyy bu iğrenç gazetelerden haber öğreneceğime cahil kalırım daha iyi. hep yalan haberlerle milletin beynini yıkıyorlar... gerçi attıkları iğrenç iftiralarla kendilerinin ne kadar cahil ve kıskanç olduklarını gözler önüne seriyorlar ama herkes bunu anlayamıyor.
aksavaşçı
04-24-2008, 19:16
Sonuna kadar destek.Almıyoruz ve de aldırtmıyoruz...
Hıfz-ı lisan
04-24-2008, 19:23
Alırsam eve giremem zaten.. ;D ::)
Allahım sonunda biz de almıyoruz=)Bugün bir baktım gazete kisvesi altında birtakım acayip yazıların yazıldığı gazete yok=)
Dilimde tüy bitti vatan almayın diye ama sonunda başardım :D
fütüvvet
04-24-2008, 20:35
Pekiii
Başbakanımızı Seviyorsak HANNNGİ GAZETEYİ ALALIM.. Onuda Söyleyelimmi ?
Gercekleri Görelim
04-25-2008, 02:31
Medya ni Bir Bölümü Cehape ve bir Bölümü de Akp arasinda paylasilmis Tencerenin Dibi kara seninkisi benimkinden kara Kavgasi yapiyorlar Milletimiz de bilmiyor ki Bunlarin hepsi Tiyatro yani Horoz dövüsü ;)
horoz dövüşü moroz dövüşü...Ben beyin sağlığımı yalan haberlerden adı çıkmış,sürekli tekzip yayınlamak zorunda kalan gazetelerden koruyayım o bana yeter....
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.