Orijinalini görmek için tıklayınız : DTP'den İlk Açıklama
ak_mavish
10-22-2007, 00:44
http://www.aktifhaber.com/images/news/60312.jpg
Hakkari Yüksekova'da çıkan çatışma ve şehitlerle ilgili DTP'den ilk açıklama geldi. DTP tam 5 saat süreyle olağanüstü toplantı yaptı.
DTP Lideri Ahmet Türk, Hakkaride düzenlenen hain terör saldırısı ile ilgili açıklamalarda bulundu. DTP Lideri Türk, ''Hakkarideki saldırı sebebi ile büyük acı çekiyoruz' dedi.
DTP yönetimi, Hakkari'deki saldırıların ardından Ankara'daki Genel Merkez Binası'nda 5 saat süreyle olağanüstü toplantı düzenledi.
Toplantı sonunda DTP Genel Başkanı Ahmet Türk, çok üzüntülü olduklarını belirtti. Yarın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kendilerini kabul edecekleri bilgisinden haberdar olmadığını söyleyen Türk, Mesut Barzani'nin PKK açıklamalarına, ''Onu gidin Barzani'ye sorun'' dedi. DTP'de toplantı sürerken, Ankara Emniyeti de bina çevresinde güvenlik önlemleri aldı.
aktifhaber
selahattin_ay
10-22-2007, 01:59
aci cekeceksiniz daha cok hem de serefsizler
Ayşe_Berra
10-22-2007, 02:17
aci cekeceksiniz daha cok hem de serefsizler
Aminn inşallah..
bu adamı gorunce bır tuaf oluyorum ben yaa korku cokuyor ıcıme bır ınsan bu kadarmı nursuz olur
selahattin_ay
10-22-2007, 02:35
bu adamı gorunce bır tuaf oluyorum ben yaa korku cokuyor ıcıme bır ınsan bu kadarmı nursuz olur
kardesim korkulacak bir surati yok korkma sakin
her gun tukurulecek bir surat bu ;) >:(
huzursuz edıyor herıfın bakısları (: gelse yanımada ıkı tukursem soylee hıncımı ala ala ıkıde tokatt ohhhh ne guzel olurduu
kesinlikle...
Onlybullet34
10-22-2007, 11:06
Barzaniye sorun diyor şerefsiz sanki barzaninin ağzından hareket etmiyor..Açıklasın barzaniden aldığı emirleri bu şerefsiz.
vuslat_19
10-22-2007, 11:09
soyadı bide türk ya böle şerefli bi soyadını taşımayı hak etmiyo >:( >:(
soyadı bide türk ya böle şerefli bi soyadını taşımayı hak etmiyo >:( >:(
çok trajik duruyor gerçekten değiştirsin...terörist yapsın soyadını...teröristin dini ırkı olmaz zaten...
Ak_Kelebek
10-22-2007, 12:25
Bismillahirrahmanirrahim o nasıl bir sıfattır öyle >:( bide 5 saat toplantı yapmışlar şerefsizler neyine topanıyorsunuz?Çay içmişlerdir kesin içerde >:(
Tükürülecek binlerce suratın içinde kilerden biri de bu adamdır >:( >:( >:(
Bismillahirrahmanirrahim o nasıl bir sıfattır öyle >:( bide 5 saat toplantı yapmışlar şerefsizler neyine topanıyorsunuz?Çay içmişlerdir kesin içerde >:(
neden yapacaklar erzurumda il binalarına saldırılmış nasıl kendimizi koruruz diyedir...
vuslat_19
10-22-2007, 12:30
kelebeğim tabiki çay içip 12 şehidimizi nasıl öldürdüklerini birbirlerine anlatıyolardır eeee herkezin içinde yapcak halleri yok dimi toplantı süsü verip bayram etmişlerdir
kardelen007
10-22-2007, 12:34
Rabbim onlarında içlerini acıtan olylar tez gelsin artık.....sinsi sinsi planlar yapmak neymş öğrensinler....kendi kazdıkları kuyuya düşsünler inş....
Rabbim onlarında içlerini acıtan olylar tez gelsin artık.....sinsi sinsi planlar yapmak neymş öğrensinler....kendi kazdıkları kuyuya düşsünler inş....
inşallah....
adamlardaki pişkinliğe bak bide basın açıklaması yapıyolar asıl onları protosto edip hiç bi gazetecinin gitmemesi lazımdı ........hatta onları korumak ne kelime o adileri artaya koymalılar bakalım savunmasız askerlerleri ellerinde tutmak neymiş
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.