Orijinalini görmek için tıklayınız : Dündar'ın elinde kaset var!
Dündar'ın "elinde seks" kaseti var!
Baykal'ı istifaya sürükleyen "kaset iddiası"na bir iddia da bu akşam saatlerinde geldi.
Uğur Dündar, Star Haber'de bu gece yayınlanacak Arena'da programında konuk ettiği Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından kesitler yayınladı. Dündar, Baykal'ın iddiasına karşılık bir AK Partili milletvekilinin de kendilerine ulaşan "seks kasetinin" bulunduğunu ve özel hayat gerekçesiyle yayınlamadıklarını söyledi.
CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, Arena'da Uğur Dündar'a konuştu. Önümüzdeki hafta yapılacak kurultay öncesi CHP'nin kendi içerisinde değerlendirme yapacağını, köklü bir parti olarak yine kendi kararını vereceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, adaylığı konusunda böyle bir talebinin bulunmadığını böyle bir teklifinde kendisine yapılmadığını ifade etti.
HÜKÜMET BU KASETİN PEŞİNE DÜŞMELİ
Kılıçdaroğlu, Baykal'a ait olduğu iddia edilen kasetle ilgili de komplo iddialarını tekrarladı ve hükümetin iddiaları aydınlatmasını istedi. Kılıçdaroğlu, ellerine özel hayatla ilgili onlarca bilgi ve belge geldiğini bunların hiçbirine bakmadıklarını söyledi.
DÜNDAR BOMBAYI PATLATTI
Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri üzerine konuşan Dündar, AK Parti'yi kızdıracak bir iddiayı da gündeme getirdi. Dündar, kendilerine AK Partili bir milletvekilinin Rus kızlarla yaptığı alemin görüntülerinin bulunduğunu ancak yayınlamayacaklarını söyledi
Kaynak (http://haber.mynet.com/detay/guncel/dundarin-elinde-seks-kaseti-var/510637)
Onların elinde kaset olacakta yayınlamayacaklar bende buna inandım. Onlar insanların ibadetletini bile skandal diye haber yapmadılar mı ki bunu yayınlamasınlar..
Kemal Kılçdaroğlunun hep yaptığı birşey kendi pisliklerini başkalarına çamur atarak temizlemeğe çalışmak :) Böyle bir kaset vardıda şimdimi söylemek aklınıza geldi yada şimdimi varlığından haberdar oldunuz YEMEZLER ...
Hadi bir kıyak yapalım doğru nolsun bu iddia :
Umarım Rus hatunlarla takılmak ile kendi partisinden evli ve çocuğu olan bir milletvekili ile takılmanın farkını anlıyorlardır
Kemal Kılçdaroğlunun hep yaptığı birşey kendi pisliklerini başkalarına çamur atarak temizlemeğe çalışmak :) Böyle bir kaset vardıda şimdimi söylemek aklınıza geldi yada şimdimi varlığından haberdar oldunuz YEMEZLER ...
Hadi bir kıyak yapalım doğru nolsun bu iddia :
Umarım Rus hatunlarla takılmak ile kendi partisinden evli ve çocuğu olan bir milletvekili ile takılmanın farkını anlıyorlardır
ikiside aynı şey ikiside zina degilmi ne yani paralı hayat kadınıyla yapınca önemli degilde.
parasız biri ile yapıncamı önemli?
Erhan KARACA
05-11-2010, 15:34
Traş (: ama olabilir yani napalım öyle çürük elma (:
http://www.hurriyet.com.tr/_np/0735/10560735.jpg http://www.hurriyet.com.tr/_np/0738/10560738.gif
Uğur Dündar: Elimizde kaset yok
Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Uğur Dündar, bazı internet sitelerinde kendisi hakkında ortaya atılan ''Elinde bir AK Partili vekilin Rus hayat kadınlarıyla alem yaparken çekilmiş görüntüleri var'' iddiasına yanıt verdi. Dündar, ''Elimizde kaset yok. Özel hayata duyduğumuz saygı gereği böyle bir kasetin varlığını duyduğumuzda seyretmeye bile değer görmedik'' dedi.
Dündar iddiayı şu sözlerle yalanladı:
''CHP Meclis Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu (http://www.hurriyet.com.tr/index/Kemal_K%C4%B1l%C4%B1%C3%A7daro%C4%9Flu/) ile röportaj yaptık. Röportajda şöyle bir konuşma geçti. Kılıçdaroğlu (http://www.hurriyet.com.tr/index/Kemal_K%C4%B1l%C4%B1%C3%A7daro%C4%9Flu/), kendisine gelen ihbarlar arasında özel hayat konularının da bulunduğunu ve bunlara hiç itibar etmediğini söyledi. Ben de onun üzerine bir kişinin Nedim Şener ve bana da AK Partili bir milletvekilinin Rus hayat kadınlarıyla alemi sırasında çekilmiş görüntülerinin bulunduğunu söylediğini aktardım. Biz bu kaseti almayı kabul etmediğimiz gibi seyretmeye değer bile görmedik. Yani reddettik.
Benim bu açıklamam bazı internet siteleri tarafından sanki elimizde AK Partili milletvekilinin seks kaseti varmış gibi çarpıtıldı. Oysa biz özel hayatlara duyduğumuz saygı nedeniyle meşhur İSKİ (http://www.hurriyet.com.tr/index/%C4%B0SK%C4%B0) skandalı haberini bile atlamış bir ekibiz. İSKİ (http://www.hurriyet.com.tr/index/%C4%B0SK%C4%B0) skandalı haberi Nurdan Erbuğ tarafından bize iletildiğinde telefona çıkan arkadaşımız ''Uğur Bey'in bize kesin talimatı var, biz özel hayat konularıyla asla ilgilenmeyiz'' deyip telefonu yüzüne kapatmış, Nurdan Erbuğ da haberi merhum Yıldırım Çavlı'ya vererek onun yılın gazetecilik ödüllerini kazanmasını sağlamıştı. Özetle elimizde kaset maset yok.''
Hürriyet (http://www.hurriyet.com.tr/gundem/14687758.asp?gid=373)
hipermuhafazakar
05-11-2010, 16:06
uğur dündarın elinde olsa olsa ergenekonu nasıl sulandıracağı, kimleri ekrana çıkarıp konuşturacağına dair plan program cd'leri vardır.
Erhan KARACA
05-11-2010, 16:27
uğur dündarın elinde olsa olsa ergenekonu nasıl sulandıracağı, kimleri ekrana çıkarıp konuşturacağına dair plan program cd'leri vardır.
++++++++++++ (: aynen (:
hipermuhafazakar
05-11-2010, 16:35
++++++++++++ (: aynen (:
uğur dündar takıyormuş uygunsuz kaseti sonra 'pardon bunlar benim seyrettiğim kasetlermiş' diyomuş :w:
Terennüm
05-11-2010, 16:37
elindeki kasteleri kim vermişse dündarında kasetleri vardır o şahıslarda....
Erhan KARACA
05-11-2010, 16:52
uğur dündar takıyormuş uygunsuz kaseti sonra 'pardon bunlar benim seyrettiğim kasetlermiş' diyomuş :w:
(: o adam gören kör (: komutanların kasetlerini izletir ak partili diye (:
Dündarın Eşiylede İlgili Haberler Çıkmıştı. Hayatları Skandal =))
redyellow
05-11-2010, 18:11
Bu gizli kamera, gizli çekim konularında yeryüzünde en son konuşacak kişi kim dense bu kişi mutlaka uğur dündar olur.
Bu adam hiç utanmadan ankarada Yardımedici hocayı gizil kameralarla ekranlara getirmiş, hoca daha fazla dayanamarak intihar etmiştir.
Utanmadan hala konuşuyor bu uğur dündar.
yazıklar olsun.
siyah gül 07
05-11-2010, 18:12
Son günlerde tv lerde izlediğimiz haberler siyasiye yumruk atmak mecliste siyasilerin kendi aralarındaki kavgaları özele giren cd ler
Allah aşkına bu ülkenin o kadar önemli sorunları varken
Bir ergenokon gerçeği varken
Okullarda taciz vs varken
Bizim şu bahsini ettiğimiz dedikodular gerçekten bizim vaktimizi aldığına değiyormu merak ediyorum ve bir o kadarda elem duyuyorum :(
Arkadaşlar kimin kaseti kimis cd si biz Akparti gençliğiyiz lütfen bu konuları dikkate alıp bahsini etmemeyi rica ediyorum
elindeki kasteleri kim vermişse dündarında kasetleri vardır o şahıslarda....
Çok süper söylemişsin abim kesinlikle katlıyorum.
Ki bu haber yalan.Onlar ki en ufak bir şeyi bile büyük bir habermiş gibi gösterirlerken çocukların ibadetini suç gibi gösterirken o kasetlerimi yayınlamayacaklarmış hah onu benim külahıma anlatsınlar.Ben demiyorum Ak Partinin içi ful temiz ama en azından Genel Başkanımızdan eminiz.Ve eminiz ki partimizde o kadar hayasız da bir bayan yoktur.Yine eminiz ki yapmış olan varsa dahi yaptığı evli değildir.
EpiVaTeS
05-11-2010, 18:54
Elimde kasetim var diyenlerinde birilerinin elinde kasetleri vardır...
Ayrıca eğer Uğur dündarda kaset olsa şimdiye etik olarak istifayı bas derdi Ak Partili vekile gümbürtü kopardı...
Ve ayrıca novekede lafım her sitenin haberini taşıyamazsın buraya...
Ben izledim bunu. Kılıçdaroğlu gelmişti. Birbirlerine teselli veriyorlardı Dündarla.
Başta Kııçdaroğlu sanki bizim elimizde kased flan var dedi. Bunun üzerine Dündar bir konuk daha vardı. Ona bakarak 'aslında bzim elimizde de var kaset ama izlemeye değer görmüyoruz' gibi bir şey söylemişti.
Madem var böyle bir kaset o zaman yetkili kişilere göstersinler.
Gereken neyse yapılır zaten o kişilerce.
ya arkadaslar dündarin elinde kayda deger kaset olsa simdiye kadar yüz kere yayinlanmisti akli sira blöf yapiyor!..
o gitsin börtü, böcükle ugrassin diyecegim ama bu siralarda milletin namazina,niyazina takmis!
hipermuhafazakar
05-13-2010, 19:29
ya arkadaslar dündarin elinde kayda deger kaset olsa simdiye kadar yüz kere yayinlanmisti akli sira blöf yapiyor!..
o gitsin börtü, böcükle ugrassin diyecegim ama bu siralarda milletin namazina,niyazina takmis!
Evet hocam aynen, doğru söylüyorsunuz işte budur :güzel:
AK Parti/Millet egemenliğine engel olabilmek için;
haftalarca BAŞBAKANIN OĞLU GEMİ ALDI diye manşetlerde köşe yazılarında höykürüp durdular..
2004 yılıydı sanırım, iftardaki bir milletvekili ETÖ gizlice görünütlemiş ve bu ertesi günü milliyette ve bir gazete daha ŞEYHİN HUZUNDA diye manşet atmışlardı..
Kars kongresinde başbakanımızın o kadar hayati konuşmasını icraatları anlatması dururken hanımların ayrı erkeklerin ayrı oturması resimleyip HAREMLİK-SELAMLIK KONGRE diye manşet atmıştı o medya grubu..sonra başbakan bunları işi mikser, hayatları böyle geçmiş falan demişti..
daha neleeer neler
Elinizde kaset olacakta siz yayınlamayacaksınız ha ?
Yalancı şerefsizler, elinizde kaset maset yok sizin..
Hüdaverdi
05-13-2010, 20:33
Eğer varsa kim olduğunun adını versin ki o şerefsiz kimse gereken yapılsın.
Eğer ki gündemi değiştirmek ise amacı,saptırmaksa olayları,şerefsizlikten öte en ağır sıfatları boynuna 5'i 1 yerde misali takarım.
Müslüman insanlara saldıran dündarın eline kaset geçicek ve yayınlamıcak ? Gülerim ben bu işe ;D
Gülmekle kalmam, 2. cümlemde yazdıklarımı yerine zevkle getirirm.
Madem özel hayat diye yayınlamıyor,isim vermesi gerekir...
Üstad Sagopanın dediği gibi: ''Fakir mantıklarında derin kritikler yapan sahtekârlar var''
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.