Orijinalini görmek için tıklayınız : Dünden Bugüne AKPARTİFORUM!
Arkadaşlar bu bölümde açılışından bu yana akpartiforum.com'da meydana gelen değişimler, sizin edindikleriniz,beğendikleriniz,artık "keşke olmasa" ya da "keşke olsa", "neden böyle ya" dedikleriniz, sizi forumda en çok etkileyen anılarınızı vs. paylaşalım...
ak_mavish
01-07-2008, 20:26
hadi paylaşalım..kim başlıyor :)
Ben şöyle düşünüyorum da en çok aklımda kalan tüm forumun Bekir Coşkun'u mail bombardımanına tuttuğu an geliyor aklıma anı olarak.Harika bir gündü...
Bir de keşke yüzde doksan siyasetin konuşulduğu bir forum olsak diyorum hala...
Ben şöyle düşünüyorum da en çok aklımda kalan tüm forumun Bekir Coşkun'u mail bombardımanına tuttuğu an geliyor aklıma anı olarak.Harika bir gündü...
Benim aklımada aldığım adreslerin şifresi geliyo ::)
Keşke eskisi gibi aktif olabilsem diyorum :(
Keşke eskisi gibi aktif olabilsem diyorum :(
Keşke sen eskisi gibi aktif olsan da bizim girişimlerimizi "sakin olalım arkadaşlar" diye engellesen ;)
Necip Fazil
01-07-2008, 20:54
Keşke sakin olamamak için sebeblerimiz olsa ;)
VesseLam
Ya arkadaşlar duygu seline dönüştürmeyelim bu sayfayı.Sonra günah keçisi ilan ediliyoruz (:
Güzel bir şeylerden bahsetsek ;)
ak_mavish
01-07-2008, 20:56
evet tunahan o gün çok güzel di çok eğlenmiştik.
ben en çok münazara yaptığımız zaman eğlenmiştim.dtpnin kapatılması ve kuzey ırak konuları özelikle süperdi.evlilik konusunu becerememiştik ama yine de süperdi.inşallah bi daha münazara yaparız:
ak_mavish
01-07-2008, 20:58
tabi eğlenmenin dışında çok şey öğrendim ::)
Üyeler açısından bakalım bir de arkadaşlar.Ben çok değerli insanlar tanıdım forum sayesinde.İlk aklıma gelenler:
* Tabi ki Ahmet Abi
* Nurullah
* Samet
* Necip Fazıl
* Saliha
* Zeynep
* Kelebek
* Ayse42
* Feyza
* Eyüp ( Lügat )
* Parabol
* Selo
ve şu anda aklıma gelmeyen epeyce değerli arkadaş... Bunlar benim için çok önemli birer deneyim oldu.
Çok şey öğrendim.
Bu kadar akıllı genç başka nerde var ki?
Gelecek için umutlarım katlanmıştır.
Beni en çok etkileyen çoğunuzun çok olgun ve bilgili olmasıdır. İnşallah bunu asla kaybetmezsiniz. Bizde buralarda olup birşeyler öğrenmeye devam ederiz.
Saygı ile...
ak_mavish
01-07-2008, 21:11
ben de sayıyım dedim ama o kadar çok ki
bir deniyim bakalım ;)
saliha (yazmassam küser ;D )
selahattin
ahmet abi
nurullah
samet
aktunahan
ümitli bekleyiş
ayşe42
feyza...
akkparti
aslında sevdiğim çok kişi var ama benim için en önemli olan kişiler..yaşasın forum kardeşliği :D..
Necip Fazil
01-07-2008, 21:12
Tunahan Azizim, değer verdiğin için Allah c.c. razı olsun. O senin güzelliğin ;)
Ak_Mavish Hanım, erenon'u unutmuşsunuz : )
VesseLam
ak_mavish
01-07-2008, 21:15
Tunahan Azizim, değer verdiğin için Allah c.c. razı olsun. O senin güzelliğin ;)
Ak_Mavish Hanım, erenon'u unutmuşsunuz : )
VesseLam
aaa çok sağolun erenon bi de.sevmeyenleri çok ama ;) keşke gelse..siyasi birikimlerinden faydalansak..erenon gideli doğru düzgün faydalanabileceğimiz tartışma çıkmadı :)
Necip Fazil
01-07-2008, 21:19
Burada kimse - kimseyi kara kaşı - kara göz'ü diye sevmiyor, düşüncelerin dolayı seviliyor insanlar ... Düşüncelerine karşı olmakta sevmemek değildir.
İşin anlaşılmayan tarafı, aynı düşüncede olmadığınız kişilere hakaret etme lüksünü kendinizde bulmanızdır ... Böyle bir meseleden dolayı kendileri gittiler. Bence yakışan buydu.
VesseLam
şükür milli görüşçüyüm diyorum ama banlanmıyorum...bu konuda sizi tebrik ediyorum
ak_mavish
01-07-2008, 21:26
aynı düşüncede olmadığınız kişilere hakaret etme lüksünü kendinizde bulmanızdır
şimdi bu ne demek?
kusura bakmayın ama aynı düşünce de olmadığınız kişilere hakaret etme lüksü sizde de var.konu açılmışken söyliyim erenon dinle yakından ilgili olmadığı için çok üstüne gidildi bu forumda.oysa karşılıklı güzelce konuşsaydınız erenona çok faydalı olabilirdiniz.özellikle sizden bilgilerinizi paylaşmanızı beklerdim.hizmet anlayışı budur bence.bilmeyene anlatmak haksızmıyım ???
Necip Fazil
01-07-2008, 21:27
Söynecek sözler vardır, söylenmeyecek sözler vardır. Erenon'un son msjını bir okuyun. O mesaja verebileceğiniz mantıklı bir cevap var ise, ben bu gece forumu terkedeyim.
VesseLam
ak_mavish
01-07-2008, 21:30
Söynecek sözler vardır, söylenmeyecek sözler vardır. Erenon'un son msjını bir okuyun. O mesaja verebileceğiniz mantıklı bir cevap var ise, ben bu gece forumu terkedeyim.
VesseLam
halit ertuğrulun kendini arayan adam ya da düzceli mehmet kitaplarını okudunuz mu? orada hait ertuğrula verilen cevapları gördüğü muameleyi hatırlayın ve en sonda yaşananları..neyse ben erenonun avukatı değilim.fikirlerinin çoğunu paylşmıyorum.ama kabul edelim ki bu forum da o siyasi bilgiye sahip çok insan yok.en başta ben de yok..
ak_mavish
01-07-2008, 21:33
biliyorum ne dersem diyim sizin gözünüzde hep haksız olucam bu hep böyle oldu.düşüncelerinize fikirlerinize sonsuz saygım var
Necip Fazil
01-07-2008, 21:43
Herkesin bir uslubu, bir muhabbet ahlakı vardır. Halit Ertuğrul'un verdiği tepki kendi ruh durumuna göredir. Biz kitaplarını birkaç kezde okusak aynı usluba sahip olmamız düşünülemez.
Ayrıca, çoğu konularda sabırlı davrandığımı düşünüyorum. İsmini verdiğiniz kişi ile yaptığımız münazaraları takip ettiyseniz bunu görmüş olacaksınız. Maksak münazara olduktan sonra bizimde yazacak bir kaç satırımız her zaman vardır. Ama niyetler " art " dediğimiz sıfatı taşıyacaksa, bizde cevabımızı bu niyete göre veririz. Şimdiye kadar da böyle oldu.
Siyasi bilgi meselesine geldiğimizde, önemli olan bu bilgiyi uslubunca kullanabilmektir. Son tartışmamızda ilk raydan çıkan biz değildik. Malesef siyasette raydan çıkmayı affetmiyor.
Herkesin alanı farklı, biz okuduğumuz bölüm icabı belki bu konularda ilgiliyiz, sizin alanlarınız farklıdır. Ama burası bir siyasi forum sitesi. Bildikleriniz olmasada düşündüklerinizi paylaşmanız yeterli olur.
Ayrıca şunuda bilmeniz gerekir diye düşünüyorum. Kişisel çekişmeler, dava mekanınızı terketmenize sebeb olmamalıdır. Tabi burayı dava mekanı sayıyor iseniz ... Bizimde zamanı geliyor çok daraldığımız günler oluyor. Bizde küselim o zaman, bu doğru mu ?
VesseLam
Necip Fazil
01-07-2008, 21:47
biliyorum ne dersem diyim sizin gözünüzde hep haksız olucam bu hep böyle oldu.düşüncelerinize fikirlerinize sonsuz saygım var
Neden böyle düşündüğünüzü anlayamıyorum açıkcası ... Evet çoğu konuda aynı frekanslarda bulunmuyoruz, ama bu benim veyahutta sizin haklı veyahutta haksız olduğunuz manasına gelmez.
Bence bu yanlış anlaşılmayı ortadan kaldıralım. Benim gözümde her zaman haksız olduğunuz gibi bir durum yok. İnsanlar değer verdiği kişiler ile münazara içerisine girer. Erenon olayıda aynı şekilde. Fikirler her nekadar ters olursa olsun, değerlidir. Yazacak iki satırınız dahi varsa, bundan kıymetlisi yoktur.
VesseLam
aynı düşüncede olmadığınız kişilere hakaret etme lüksünü kendinizde bulmanızdır
şimdi bu ne demek?
kusura bakmayın ama aynı düşünce de olmadığınız kişilere hakaret etme lüksü sizde de var.konu açılmışken söyliyim erenon dinle yakından ilgili olmadığı için çok üstüne gidildi bu forumda.oysa karşılıklı güzelce konuşsaydınız erenona çok faydalı olabilirdiniz.özellikle sizden bilgilerinizi paylaşmanızı beklerdim.hizmet anlayışı budur bence.bilmeyene anlatmak haksızmıyım ???
erenon dönmemek üzeremi gitti forumdan?? ??? ???
ben bu sıra uğramıyor diye biliyorum
Necip Fazil
01-07-2008, 21:53
Bu konuda benim bir malumatım yok. Belki dediğiniz gibi kısa bir süre için ayrılmıştır.
VesseLam
Forum sayesinde cok güzelliklere sahit oldum, nice güzel insan tanidim..
Bütün arkadaslarin yeri ayri ama bazilarinin yazilari gercekten bana iyiki buradaymisim ve bu güzel yazilari okuma firsatina sahip olmusum dedirtiyor..
bunlar kim mi eskilerden internettin hoca, kadim dostum aktunahan, memleketlim, gurbet arkadasim, okuldasim, necip fazil, asi cocuk samet, bilgi küpü kardesim lügat, liberal insan eronon ve sayideger kardesim nurullah..
tabiki bir cok arkadasin yazilari takdire sayan ama bu arkadaslarla daha fazla samimi olmam belkide onlara daha sempatik bakmama neden olmustur..
bu arada benim keskeme gelince..keske secim aksami burada olabilseydim..
ak_mavish
01-07-2008, 22:08
Herkesin bir uslubu, bir muhabbet ahlakı vardır. Halit Ertuğrul'un verdiği tepki kendi ruh durumuna göredir. Biz kitaplarını birkaç kezde okusak aynı usluba sahip olmamız düşünülemez.
Ayrıca, çoğu konularda sabırlı davrandığımı düşünüyorum. İsmini verdiğiniz kişi ile yaptığımız münazaraları takip ettiyseniz bunu görmüş olacaksınız. Maksak münazara olduktan sonra bizimde yazacak bir kaç satırımız her zaman vardır. Ama niyetler " art " dediğimiz sıfatı taşıyacaksa, bizde cevabımızı bu niyete göre veririz. Şimdiye kadar da böyle oldu.
Siyasi bilgi meselesine geldiğimizde, önemli olan bu bilgiyi uslubunca kullanabilmektir. Son tartışmamızda ilk raydan çıkan biz değildik. Malesef siyasette raydan çıkmayı affetmiyor.
Herkesin alanı farklı, biz okuduğumuz bölüm icabı belki bu konularda ilgiliyiz, sizin alanlarınız farklıdır. Ama burası bir siyasi forum sitesi. Bildikleriniz olmasada düşündüklerinizi paylaşmanız yeterli olur.
Ayrıca şunuda bilmeniz gerekir diye düşünüyorum. Kişisel çekişmeler, dava mekanınızı terketmenize sebeb olmamalıdır. Tabi burayı dava mekanı sayıyor iseniz ... Bizimde zamanı geliyor çok daraldığımız günler oluyor. Bizde küselim o zaman, bu doğru mu ?
VesseLam
benim verdiğim sadece bir örnekti.ben bu davranışı yapamazdım ama sizden beklerdim.demek istediğim sadece bu.giden gitmiştir artık söylenecek pek bir söz yok..
Necip Fazil
01-07-2008, 22:09
Kalp kalbe karşıdır derler boşuna değil ... Eksik olma Ahmet Ağabey, bu duyguların karşılıklı sende biliyorsun ;)
VesseLam
Kalp kalbe karşıdır derler boşuna değil ... Eksik olma Ahmet Ağabey, bu duyguların karşılıklı sende biliyorsun ;)
VesseLam
üstad sigara yasagi seni etkilemis :D :D
Necip Fazil
01-07-2008, 22:11
benim verdiğim sadece bir örnekti.ben bu davranışı yapamazdım ama sizden beklerdim.demek istediğim sadece bu.giden gitmiştir artık söylenecek pek bir söz yok..
Şahsımıza karşı ne gibi söz edilirse edilsin, eywAllah demesini biliyoruzda, mesele değerlerimiz olunca sabır küpü taşıyor demek ki ... Belkide bizim eksik yanlarımızdan bir taneside budur.
VesseLam
Necip Fazil
01-07-2008, 22:13
VesseLam
Bunu söylemek istemezdim ama madem " sigara " dan bahsettin söyleyeyim ağabey. 5 gündür sigara içmiyorum. Bırakmayı kafama koydum. Avatarıda o nedenle değiştim.
Yani yılların dostuna elvada diyoruz herhalde ... Şu İslami kurallar işin içerisine girmese idi böyle olmazdı ama : )
Hayırlısı diyelim.
VesseLam
VesseLam
Bunu söylemek istemezdim ama madem " sigara " dan bahsettin söyleyeyim ağabey. 5 gündür sigara içmiyorum. Bırakmayı kafama koydum. Avatarıda o nedenle değiştim.
Yani yılların dostuna elvada diyoruz herhalde ... Şu İslami kurallar işin içerisine girmese idi böyle olmazdı ama : )
Hayırlısı diyelim.
VesseLam
yusuf kardeşim, o zaman desene çok asabi olacaksın forumda :) parabolu felan uyarayım yaklaşmasınlar
ılk geldıgım gunlerı hatırlıyorumda bır yorum yaptıgım yerı bır daha bulamıyordum bır yorum yazmam yarım saat suruyordu..sonra akmetalcının benı argeye davet etmesı kalbım duruyordu..ılk gozagrım bu forum hatta tek gozagrım :)
ben ılk geldıgınde tunahanın bır tartısmasını sonra kustum gıtcem dıye tuttrumasını hatırlıyorum bılmem kendısı hatırlarmı..gıtme etme eyleme demıstık kendısıne :D
benımde keske dedıgım seye gelırsek maveranın dedıgı gıbı keske secım aksamı burada olabılseydım...
buarada dedıkodummu yapılıyor burda
ümitli_bekleyis
01-07-2008, 22:19
Forumumuz bana çok şey kazandırdı ve kazandırmaya devam edecek inşaAllah.Başta çok güzel insanlar tanıdım.Dostlar edindim (Zeynep , Saliha,Nurullah , zeynep (Zaksu ) .. ve diğer arkadaşlarım ) Siyasetten çok anlamam ama anlayanlarla birlikte olmak , işi bilenden öğrenmek çok büyük bir zevkmiş onu anladım :) Düşüncelerim, bakış açım gelişti ve gelişmeye devam edecek nşaAllah .Gelelim keşkelere ...Keşke seçim dönemi burada olabilseydim.Keşke münazaralarımıza, fikir alışverişlerimize tanıdık üstadlar , yazarlar veya milletvekillerimiz katılabilseydi.Harika olurdu..Daha çok şey var ama şimdilik böyle benim açımdan :) ::) Bu arada zeynep teşekkür ederim ;)
VesseLam
Hayırlısı diyelim.
VesseLam
yusuf kardeşim, o zaman desene çok asabi olacaksın forumda :) parabolu felan uyarayım yaklaşmasınlar
nedemek o hayret bıse yanı... ;)
Necip Fazil
01-07-2008, 22:26
Bu konuda haklısın ağabey. Sigaranın zararları var ama bırakmanında zararları var : )
Şimdiden, bu asabiyet nedeni ile vereceğimiz zarardan ötürü özür dileriz :)
VesseLam
ak_mavish
01-07-2008, 22:27
Forumumuz bana çok şey kazandırdı ve kazandırmaya devam edecek inşaAllah.Başta çok güzel insanlar tanıdım.Dostlar edindim (Zeynep , Saliha,Nurullah , zeynep (Zaksu ) .. ve diğer arkadaşlarım ) Siyasetten çok anlamam ama anlayanlarla birlikte olmak , işi bilenden öğrenmek çok büyük bir zevkmiş onu anladım :) Düşüncelerim, bakış açım gelişti ve gelişmeye devam edecek nşaAllah .Gelelim keşkelere ...Keşke seçim dönemi burada olabilseydim.Keşke münazaralarımıza, fikir alışverişlerimize tanıdık üstadlar , yazarlar veya milletvekillerimiz katılabilseydi.Harika olurdu..Daha çok şey var ama şimdilik böyle benim açımdan :) ::) Bu arada zeynep teşekkür ederim ;)
sağol canım ya gerçekten yeriniz çok farklı ben de..bana deselerdi ki bir forumda aktif olcaksın inanmazdım ;D düşünsene biyografimi bile yazdım :D..teşekkürler sırdaşım benim ;)
VesseLam
Hayırlısı diyelim.
VesseLam
inşaallah muvaffak olursunuz sizin adınıza sevindim doğrusu :)
Necip Fazil
01-07-2008, 22:30
Allah c.c. razı olsun dildade Hanım. Amin inşaAllah.
Dünden Bugüne Akpartiforum ... dediğimizde aklıma birkaç şey geldi ... Tunahan azizim, AkPartiForumun dünlerinde aramız biraz limoni idi sanırım, yanlış mı hatırlıyorum yoksa : )
VesseLam
benimde aklımda kalan olay bir gün forumu açtım avatarımın altında ar-ge yazıyordu 10 dakika sonra ise yazmıyordu şaşırdım meğer bir yanlışlık olmuş bütün üyeler ar-ge olmuş ;D
Allah c.c. razı olsun didade Hanım. Amin inşaAllah.
Dünden Bugüne Akpartiforum ... dediğimizde aklıma birkaç şey geldi ... Tunahan azizim, AkPartiForumun dünlerinde aramız biraz limoni idi sanırım, yanlış mı hatırlıyorum yoksa : )
VesseLam
itiraf ediyorum..tunahanda suc yok onu gaza getiren bendim..zaten beraber ayrilmstik o zamanlar tunahanla yeni tanismisiz malum saadetliler sitede cirit atiyor bizim mesajlar siliniyor, onlarinkine birsey olmuyordu..
bir iki görevli arkadaslada tartismistik..tuna bana abi ne yapalim dedik bende giremiyorum siteye yolladim buna bir metin sunu gir diye girmez olaydik sahil35 in bir dövmedigi kalmisti bizi, tuna kendi basina mücadele etmek zorunda kalmisti :).
sonra sahille konustuk, anlastik tevafuk bu ya bizim yasadigimiz sorunlarin aynisini oda yasadi ;)..
hic unutmam bir ara RTE adli arkadas beni alevi yapmisti :D :D..sebebise Hz Aliyi sevmek alevilikse bende aleviyim dedigim icin birde arkadas diyor ki ben zaten yazilarindan anlamistim alevi oldugunu :D :D
ümitli_bekleyis
01-07-2008, 22:34
benimde aklımda kalan olay bir gün forumu açtım avatarımın altında ar-ge yazıyordu 10 dakika sonra ise yazmıyordu şaşırdım meğer bir yanlışlık olmuş bütün üyeler ar-ge olmuş ;D
:D :D
bende bir itirafta bulunayim..ben siteye maveram nickiyle üye olacaktim m yerine yanindaki virgüle basinda nickim mavera, oldu utancimdan görevlilerede söyleyip degistiremedim bazilari özel anlami var sanmis, bazilari edebi takildigimi sanmis halbuki tamamen yanlislikla olmustu daha sonra görevli oldumda dolunay baskana degistirdim oda bana senin nickin sonunda virgül varmiydi hic farketmedim demisti 8)
Bu konuda haklısın ağabey. Sigaranın zararları var ama bırakmanında zararları var : )
VesseLam
yanlıs anasılmasın lutfen benım kımseyle sahsı problemım yok olamaz ben kısıler uzerıne degıl yorumlar uzerıne yorum yazarım..Necıp Fazıl yorum dusuncelerrıne onem verdıgım forumdakı ender ınsanlardan ama tabıkı bu tum goruslerımızın aynı olacagı anlamına gelmez..
bıse ıtıraf etmek ıstıyorum bır cok kez bılerek mavera ya karsı tezde fıkır attım ortaya..sırf tartısalım da bıseler ogreneyım dıye :D
Necip Fazil
01-07-2008, 22:39
ben geldim:)
Takım tamamlanmış oldu sanırım. : )Hoş geldiniz .
VesseLam
ben geldim:)
Takım tamamlanmış oldu sanırım. : )Hoş geldiniz .
VesseLam
teşekkür ederim :) hoşbulduk ama malesef elimde olmayan sebeplerden çıkıyorum :(
Necip Fazil
01-07-2008, 22:41
bende bir itirafta bulunayim..ben siteye maveram nickiyle üye olacaktim m yerine yanindaki virgüle basinda nickim mavera, oldu utancimdan görevlilerede söyleyip degistiremedim bazilari özel anlami var sanmis, bazilari edebi takildigimi sanmis halbuki tamamen yanlislikla olmustu daha sonra görevli oldumda dolunay baskana degistirdim oda bana senin nickin sonunda virgül varmiydi hic farketmedim demisti 8)
Bir virgül nelere kadirmiş meğer : )) Ama meselenin özü utanıp söyleyememen, yahu bu karadenizliler hep böyle onurlu mu olur ne 8)
VesseLam
ak_mavish
01-07-2008, 22:42
VesseLam
yanlıs anasılmasın lutfen benım kımseyle sahsı problemım yok olamaz ben kısıler uzerıne degıl yorumlar uzerıne yorum yazarım..Necıp Fazıl yorum dusuncelerrıne onem verdıgım forumdakı ender ınsanlardan ama tabıkı bu tum goruslerımızın aynı olacagı anlamına gelmez..
bıse ıtıraf etmek ıstıyorum bır cok kez bılerek mavera ya karsı tezde fıkır attım ortaya..sırf tartısalım da bıseler ogreneyım dıye :D
:D :D :D ben de ahmet abi tartışmaya başladı mı seviniyorum :D
bende şimdi bu forumda yaşadıklarımı itiraf ederdimde vaktim yok :D
ben foruma üye olmamdan 1 ay sonra aktif olmaya başladım.1 ay boyunca izledim ve sonra aktif olmaya başladım. tam o sıra gitmeler başladı,forumda giden gidene, hala anlam veremediğim durumlardan. sametle munazaraya katılacaktık o ara verdi takım bozuldu, en çokta o dokunmuştu bana.sonradan juri olmak varmış, ama münazarayı katılmayı daha çok istemiştim
oguzdesouza
01-07-2008, 22:49
Ensar diye bir abimimiz vardı onunla yaptığımız FB-gs kavgalarını unutamam..
bende 13 temmuzda üye olmuştum başka bir isimle ama bir türlü o isimle giriş yapamadım ertesi gün yani 14 temmuzda dildade ismi ile yeniden üye oldum :-[
ümitli_bekleyis
01-07-2008, 22:50
ben foruma üye olmamdan 1 ay sonra aktif olmaya başladım.1 ay boyunca izledim ve sonra aktif olmaya başladım. tam o sıra gitmeler başladı,forumda giden gidene, hala anlam veremediğim durumlardan. sametle munazaraya katılacaktık o ara verdi takım bozuldu, en çokta o dokunmuştu bana.sonradan juri olmak varmış, ama münazarayı katılmayı daha çok istemiştim
İddialı bir rakip takım daha kaybetmiştik 8) Keşke olsaydınız. Çok zevkli ve öğretici idi ama sizde olsaydınız daha farklı düşünceler çıkabilirdi.Münazaranın seyride değişirdi belki de :)
tekrar geldim diye mi sustunuz ;D
cidden jonathan sizle kuzey ırak konulu münazarayı yapmak ayrı bir zevkli olurdu
ümitli_bekleyis
01-07-2008, 22:57
Saliha hoşgeldin ;)
münazara konularini ben belirlemistim..nedense hep kisilere ters fikirler rastlamis 8)
h.b. ümitli
ahmet abi bana ters fikir değildi ilk iki konu
üçüncüsü uzmanlık alanıma girmiyordu ::)
cidden jonathan sizle kuzey ırak konulu münazarayı yapmak ayrı bir zevkli olurdu
kesinlikle.... ama eğer ilk maçta o konuda kaybetseydik teretdüt etmeden çekilirdim. samette öyle yapardı sanırım. :)
kesinlikle.... ama eğer ilk maçta o konuda kaybetseydik teretdüt etmeden çekilirdim. samette öyle yapardı sanırım. :)
vayyy be
niye öyle diyorsun münazara aslında haklı olup olmama değildir verilen fikri savunabilme kabiliyetidir
AK_Duygu
01-07-2008, 23:08
Selam AK gencler nasilsiniz bu aksam?
ümitli_bekleyis
01-07-2008, 23:09
Aleyküm Selam ::) Hoşgeldin
AK_Duygu
01-07-2008, 23:10
Hosbulduk ;) ;)
AK_Duygu
01-07-2008, 23:12
Hosbulduk ;) ;)
vayyy be
niye öyle diyorsun münazara aslında haklı olup olmama değildir verilen fikri savunabilme kabiliyetidir
illaki öyledir ama bide ilgili-ilgisiz konusu vardır. mesela evlilik konusu sizin uzmanlık alanınızın dışında olması gibi. fikirleri savunmada temel olması daha başarılı sonuç verir değilmi
evet gördüğünüz üzre selo ile ümitli bizi alt etti o konuda insan inanmadığı şeyi de kolay kolay savunamıyormuş :D
fatih_44
01-07-2008, 23:13
a.s hoşgeldin
ümitli_bekleyis
01-07-2008, 23:15
evet gördüğünüz üzre selo ile ümitli bizi alt etti o konuda insan inanmadığı şeyi de kolay kolay savunamıyormuş :D
Ya işte bize de sizin ki gelse bizde savunmazdık sanırım. Dediğin gibi inanmadığın şeyi savunmak zor :D
Necip Fazil
01-07-2008, 23:15
Aleykum Selam Avrupali, bakıyorum Müslüman olmuşsunuz, yada hristiyanlar da mı selam kelimesini kullanıyor ?
VesseLam
avrupada havalar nasil "avrupali" kardesim ne o bundan sonra bu nicklemi gireceksin!...duyguseli ne yaptin sen arkadasa ne zor sorular sordunda adini bile duygu yapti :D :D
avrupada havalar nasil "avrupali" kardesim ne o bundan sonra bu nicklemi gireceksin!...duyguseli ne yaptin sen arkadasa ne zor sorular sordunda adini bile duygu yapti :D :D
aa! öylemi gerçekten?
ibrahim44
01-07-2008, 23:17
Aleykum Selam Avrupali, bakıyorum Müslüman olmuşsunuz, yada hristiyanlar da mı selam kelimesini kullanıyor ?
VesseLam
;D ;D YAKALANDIN! MADE İN TURKEY ;)
aa! öylemi gerçekten?
herkesten kacsa, mavera dan kacmaz 8)..
nasıl anladınız ya ben ne kaçırdım? bana da söyleyin :) :'(
fatih_44
01-07-2008, 23:19
VesseLam
;D ;D YAKALANDIN! MADE İN TURKEY ;)
:D
AK_Duygu
;D ;D ;D
Yakalandim gercekten.Kiz arkadasimin adiyla ve fotografiyla girmek istedim.Ama yakalandim.Duyguseli arkadasimiz buna zorladi sagolsun sorulariyla
ümitli_bekleyis
aa! öylemi gerçekten?
herkesten kacsa, mavera dan kacmaz 8)..
:D
arkadaşlar araya limon sıkıyorum kusura bakmayın :)
maalesef bu güzel sohbette bulunamadım inşallah başka sohbetlere :)
herkese hayırlı akşamlar...
selam ve dua ile....
şimdi bu vatandaş hristiyan mı müslüman mı türk mü ingiliz mi erkek mi bayan mı kafam karıştııııııııı ;D ;D ;D
ümitli_bekleyis
01-07-2008, 23:20
arkadaşlar araya limon sıkıyorum kusura bakmayın :)
maalesef bu güzel sohbette bulunamadım inşallah başka sohbetlere :)
herkese hayırlı akşamlar...
selam ve dua ile....
Allah a emanet ol saliha .Hayırlı akşamlar :)
;D ;D ;D
Yakalandim gercekten.Kiz arkadasimin adiyla ve fotografiyla girmek istedim.Ama yakalandim.Duyguseli arkadasimiz buna zorladi sagolsun sorulariyla
istersen bize ayak yapma..bu arakdasi nasil yakaladigimi anlatayim avrupali nickiyle girip burada yalan atan arkadasmiz duyguseli nin sorulari karsisinda afalladi ve daha sonra ona gönderme yapmak amaciyla ak duygu diye yeni nick acti bende bu durumdan süphelendim ve incelettirdim ayni yerden giriliyormus..
pravakatör arkadas sen gelirken, biz gidiyorduk ;)
AK_Duygu
01-07-2008, 23:21
Yaw Turkum ama Ingilterede yasiyorum.Hristiyanim ama muslumanliga saygi ve sevgim sonsuz.Yalan soyluyorsam carpilayim ;D
Necip Fazil
01-07-2008, 23:22
Selametle Saliha Hanım kardeş. Allah'a emanet olun.
VesseLam
ümitli_bekleyis
01-07-2008, 23:22
İşte buna gülerim :D :D
;D ;D ;D
istersen bize ayak yapma..bu arakdasi nasil yakaladigimi anlatayim avrupali nickiyle girip burada yalan atan arkadasmiz duyguseli nin sorulari karsisinda afalladi ve daha sonra ona gönderme yapmak amaciyla ak duygu diye yeni nick acti bende bu durumdan süphelendim ve incelettirdim ayni yerden giriliyormus..
bravoooo saygıyla alkışlıyorum resim fake gibi gelmişti ben ve kardeşim nazendeye ama bu kadarınıda tahmin etmedik doğrusu
Yaw Turkum ama Ingilterede yasiyorum.Hristiyanim ama muslumanliga saygi ve sevgim sonsuz.Yalan soyluyorsam carpilayim ;D
amacin nedir..gecen gün biz sizleri burada denize dökmedik mi daha doymadiniz mi yok adam gibi girin tartisalim niye böyle kacamak yollara basvuruyorsunuz..
TÜRK EVLADI
01-07-2008, 23:23
[i][b]Siteye ilk geldiğimde herkes nickimden dolayı ülkücü sanıp çekiniyodu ama ne zaman ki Ülkü Ocağı Demir Baş Listesi isimli konuda ülkücü bi arkadaşla tartışmaya girdim o zaman anladılar!
Bilhassa mavera çok destek olmuştu...
Tunahan'ın Bekir Çoşkun Mailleri filan da ilk etkinliğimdi...
Tunahanla tartışmayı, Mavera ile aynı görüşte olmayı, Necip Fazıl'ın mesajları takip etmeyi, Zeynep'in sert lafları, onlybullet ve jonathan'ın benimle aynı kafa yapısında olması (özellikle Osmanlı) vs...
Bunların hepsi güzel şeyler benim gördüğüm ama siteye bayağı bi geç geldim onu biliyorum...
Necip Fazil
01-07-2008, 23:24
Yatsı vakti geldi sanırım ... Ahmet Ağabey eline sağlık ... Hani bizde yememiştik ama kanıtlamak başka şey ...
VesseLam
Yatsı vakti geldi sanırım ... Ahmet Ağabey eline sağlık ... Hani bizde yememiştik ama kanıtlamak başka şey ...
VesseLam
yok resimde öyle bir sahteki hemen kendini belli ediyor, resimde google ürünü..yazi stillerine baktim gecen gelen güruhla ayniydi ilk andan itibaren takip ettim, sonra da aciklarini yakalayinca bitirici darbeyi vurduk ;)
Ne o? Çarpıldın her halde (:
Abi bırakın şu müfettiş Gadget işlerini de forum anılarımızı hatırlayalım ya...
Necip Fazıl üstadım;
Senle giriştiğimiz AR-GE tartışmasını yatıralım masaya istersen (:
AK_Duygu
01-07-2008, 23:27
Tamam kardeslerim.Biz size haber vericez.Bu tartismayla ilgili bizi bekleyin.Bu arada boyle sorunlar yarattigim icin ozur dilerim.Bizden haber bekleyin.
VesseLam
yok resimde öyle bir sahteki hemen kendini belli ediyor, resimde google ürünü..yazi stillerine baktim gecen gelen güruhla ayniydi ilk andan itibaren takip ettim, sonra da aciklarini yakalayinca bitirici darbeyi vurduk ;)
Ahmet abi, bırak bu işleri artık ya..Bıkmadın mı milleti fişlemekten (:
ak_mavish
01-07-2008, 23:28
ahmet abi zekana hayran kaldım :o
Tamam kardeslerim.Biz size haber vericez.Bu tartismayla ilgili bizi bekleyin.Bu arada boyle sorunlar yarattigim icin ozur dilerim.Bizden haber bekleyin.
kardes adam gibi gelip tartisacaksak her zaman kapimiz acik..buyur gel tartisalim biz medeni insanlariz ama böyle ayak oyunlarina gerek yok cünkü böyle kendinizi kücültüyorsunuz..
kapimiz her zaman acik..
selametle..
Necip Fazil
01-07-2008, 23:28
Fikirlerinde sabitliği ile her zaman taktir ettiğim kardeşim TÜRK EVLADI ... Bu ayın enlerinde olmadığına üzüldüğüm, ama önümüzdeki ay yerini alacağına adım gibi emin olduğum bir kardeşim.
Kalp kalbe karşıdır ;)
VesseLam
Ne sorunu be...Çerez niyetineydi ;)
VesseLam
simdi seninde kirli camasirlarini dökerim ha..hemde görüntülerle :D :D
ak_mavish
01-07-2008, 23:29
[i][b]Siteye ilk geldiğimde herkes nickimden dolayı ülkücü sanıp çekiniyodu ama ne zaman ki Ülkü Ocağı Demir Baş Listesi isimli konuda ülkücü bi arkadaşla tartışmaya girdim o zaman anladılar!
Tunahanla tartışmayı, Mavera ile aynı görüşte olmayı, Necip Fazıl'ın mesajları takip etmeyi, Zeynep'in sert lafları, onlybullet ve jonathan'ın benimle aynı kafa yapısında olması (özellikle Osmanlı) vs...
Bunların hepsi güzel şeyler benim gördüğüm ama siteye bayağı bi geç geldim onu biliyorum...
bu zeynep benmiyim
TÜRK EVLADI
01-07-2008, 23:30
Fikirlerinde sabitliği ile her zaman taktir ettiğim kardeşim TÜRK EVLADI ... Bu ayın enlerinde olmadığına üzüldüğüm, ama önümüzdeki ay yerini alacağına adım gibi emin olduğum bir kardeşim.
Kalp kalbe karşıdır ;)
VesseLam
Eyvallah hocam siz değer verirseniz yeter bana...
Teşekkür ederim gerçekten...
VesseLam
simdi seninde kirli camasirlarini dökerim ha..hemde görüntülerle :D :D
Abi elini ayağını öpeyim,benimle uğraşma ;) Var mı bir isteğin benden?
Necip Fazil
01-07-2008, 23:31
"Zorsa hemen yaparız, imkansızsa biraz zaman alır "
Ahmet ağabey, tam senlik bir cümle : )
Tunahan kardeş, yatıralım yatırmasınada, bu ameliyat sonrasında yeni bir hastalık zuhur etmesin : ))
VesseLam
TÜRK EVLADI
01-07-2008, 23:32
bu zeynep benmiyim
Aslında o akzeinebu...Siteye ilk girdiğimde bütün siteye baskın düzenleyenlere saldırırdı çekinmeden...O çok güzeldi sahiden...
Saliha ve senin yerin başka zaten ama bu niyetle isminin zeynep olduğunu öğrnmiş oldum akmavish:)...herşeyde bi hayır vardır:)
Tunahan kardeş, yatıralım yatırmasınada, bu ameliyat sonrasında yeni bir hastalık zuhur etmesin : ))
VesseLam
Yok üstadım be...Ben kendimden eminim...Sen de öyleysen sorun yok;ama ben Ahmet Abi ile uğraşmayı tercih ederim şu anda.Gülmekten kırılacağımdan eminim velhasıl ;)
ak_mavish
01-07-2008, 23:35
bu zeynep benmiyim
Aslında o akzeinebu...Siteye ilk girdiğimde bütün siteye baskın düzenleyenlere saldırırdı çekinmeden...O çok güzeldi sahiden...
Saliha ve senin yerin başka zaten ama bu niyetle isminin zeynep olduğunu öğrnmiş oldum akmavish:)...herşeyde bi hayır vardır:)
:D ben de diyorum bu ben değilimdir heralde. akzeinebu olsa o da şeker gibi kız ;D neyse gerçekten herşeyde hayır var..
Necip Fazil
01-07-2008, 23:36
Öyle tabiki azizim. Bizimki sadece latife ;)
Ahmet Ağabey kaptırmış gidiyor ... Dikkat et rüzgarına kapılma : )
VesseLam
emre kardesim her daim gözdelerim arasinda yer aldin ve her daim takdir ettim seni..nickinden dolayi bazi arkadaslar ön yargi sahibiydi ama ben ilk mesajindan senin nasil bir fikre sahip oldugunu anladim..
bir, iki mesaj sonra insanlari az cok taniyorum bazen yazi stilleri insanlari eleveriyor..zaten yakinda burada site üyelerinin ufak bir analinizi yapacagim bu arada bilmiyorum daha önce söylemismiydim insan psikolojosi üzerine egitim almistim 8)
TÜRK EVLADI;
Senin de söylediğin gibi o ülkücü ile tartışmana jayran kalmıştım.Belgeler bilgiler yorumlar neydi öyle...Dedim "işte budur"
Beni bu foruma bağlayan anlardan bir tanesiydi o da...
emre kardesim her daim gözdelerim arasinda yer aldin ve her daim takdir ettim seni..nickinden dolayi bazi arkadaslar ön yargi sahibiydi ama ben ilk mesajindan senin nasil bir fikre sahip oldugunu anladim..
bir, iki mesaj sonra insanlari az cok taniyorum bazen yazi stilleri insanlari eleveriyor..zaten yakinda burada site üyelerinin ufak bir analinizi yapacagim bu arada bilmiyorum daha önce söylemismiydim insan psikolojosi üzerine egitim almistim 8)
Aman,yesinler...Bir o kalmıştı almadığın... (:
VesseLam
Yok üstadım be...Ben kendimden eminim...Sen de öyleysen sorun yok;ama ben Ahmet Abi ile uğraşmayı tercih ederim şu anda.Gülmekten kırılacağımdan eminim velhasıl ;)
sen kendin kasindin..arkadaslar tunahanin soyadi nereden geliyor bilin bakalim(soyadi bozkurt)..yok daha neler diyene tunahanin ülkücü isaretli resimlerini gösterebiirim 8)
Aman,yesinler...Bir o kalmıştı almadığın... (:
iste size paranoyak bir insan örnegi! :D :D
TÜRK EVLADI
01-07-2008, 23:41
Abi ben siteye girince zaten sen ve Tunahan'ı gördüm hemen!
Tartışmanız bilgileriniz vs o kadar süper ki zaten o yüden Ak Parti olduğunu anlıyorum buranın...Hiç bir partinin sizin gibi adamları olmaz eminim!
Sizinle tanışmakta insanın hoşuna gidiyo sahiden...:)
Hele tartışmalara bayılırım...
TÜRK EVLADI;
Senin de söylediğin gibi o ülkücü ile tartışmana jayran kalmıştım.Belgeler bilgiler yorumlar neydi öyle...Dedim "işte budur"
Tunahan sende de liderlik var galiba...Onu gördüm ben...
Cidden bi konuya sen gidince gelesim geliyo...:)
VesseLam
sen kendin kasindin..arkadaslar tunahanin soyadi nereden geliyor bilin bakalim(soyadi bozkurt)..yok daha neler diyene tunahanin ülkücü isaretli resimlerini gösterebiirim 8)
Bu tamamen iftira! Kanmayın arkadaşlar..."Yok bu abidir,büyüktür,iftira atmaz!" dediğiniz duyar gibiyim...Ama kanmayın buna Ak Gençlik;) Ben Ak Partiliyim...Bu böyle biline;)
Pes ediyorum abi,tamam...Kapatalım bu konuyu...
Emre,ne diyorduk abi? (:
Tunahan kandirmayalim birbirimizi..görüntüler var, ses kaydi var onlara ne diyekcesin..abi malum ak parti iktidar nemalanmak lazim, seneye ögretmen olacagim iyi bir yer düsmesi lazim diyen benmiydim, beni bilen bilri yalan söylemem 8)
Tunahan kandirmayalim birbirimizi..görüntüler var, ses kaydi var onlara ne diyekcesin..abi malum ak parti iktidar nemalanmak lazim, seneye ögretmen olacagim iyi bir yer düsmesi lazim diyen benmiydim, beni bilen bilri yalan söylemem 8)
Peki sen değil miydin ya bırak bu Ak Parti ayaklarını, sen şu yeşillere,kırmızılara bak, parti, forum nereye kadar,çoluk çocuk işleri bunlar diyen?
Abi ben siteye girince zaten sen ve Tunahan'ı gördüm hemen!
Tartışmanız bilgileriniz vs o kadar süper ki zaten o yüden Ak Parti olduğunu anlıyorum buranın...Hiç bir partinin sizin gibi adamları olmaz eminim!
Sizinle tanışmakta insanın hoşuna gidiyo sahiden...:)
Hele tartışmalara bayılırım...
TÜRK EVLADI;
Tunahan sende de liderlik var galiba...Onu gördüm ben...
Cidden bi konuya sen gidince gelesim geliyo...:)
Teveccühün Emre...Şu Ahmet Abi'ye bir şey söyleyin yav...Soğuk terler akıtıyorum burda...Ülkücü etti beni yaa...
ak_mavish
01-07-2008, 23:46
yoo tunahan izlemesi gayet zevkli :D :D ;D
TÜRK EVLADI
01-07-2008, 23:47
Ahmet Abi tam Uğur Dündar'lık:)
Oda böcük filan bulur her yerden ya:)
Peki sen değil miydin ya bırak bu Ak Parti ayaklarını, sen şu yeşillere,kırmızılara bak, parti, forum nereye kadar,çoluk çocuk işleri bunlar diyen?
evet dedim cünkü seni forumdan uzaklastirmak icin cünkü senin gibi bir ülkücünün ak partili gibi yaklasip üyelerin aklini celmesini engellemek istiyordum o yüzden forum icin kendimi feda ettim ::) ::)
Ya Ahmet abi laf ebeliği de okumuş...Gelinmiyor ki üstesinden...Aslında bende de çok diri belgeler var da işte, saygımızdan susuyoruz..Büyüğümüzdür diye, değil mi Ahmet abi!!! (:
evet dedim cünkü seni forumdan uzaklastirmak icin cünkü senin gibi bir ülkücünün ak partili gibi yaklasip üyelerin aklini celmesini engellemek istiyordum o yüzden forum icin kendimi feda ettim ::) ::)
Abi gel seninle bir anlaşma yapalım...Sen benim söylediklerimi unutacaksın,ben de senin söylediklerini...Karşılığında sana taptaze bir haber vereceğim forumdaki saadetçilerle ilgili..Ne dersin?
ak_mavish
01-07-2008, 23:50
Abi gel seninle bir anlaşma yapalım...Sen benim söylediklerimi unutacaksın,ben de senin söylediklerini...Karşılığında sana taptaze bir haber vereceğim forumdaki saadetçilerle ilgili..Ne dersin?
biz de duyacakmıyız 8)
böcük demisken tuna bana evini gösterdi evde bir ben eksiktim artik gerisini siz düsünün 8)
Tabi duyacaksınız...Kambersiz düğün olur mu yoldaş; ;)
Ya Ahmet abi laf ebeliği de okumuş...Gelinmiyor ki üstesinden...Aslında bende de çok diri belgeler var da işte, saygımızdan susuyoruz..Büyüğümüzdür diye, değil mi Ahmet abi!!! (:
Tuna bu magdur ve mazlum ayaklarini birak artik herkes gercekleri görecek.. 8)..belge dediklerin belkide bugünlere hazirlanmis yemdir 8)
TÜRK EVLADI
01-07-2008, 23:52
böcük demisken tuna bana evini gösterdi evde bir ben eksiktim artik gerisini siz düsünün 8)
Böcek deyince benimde aklıma geldi...Geçen gün KARAHANLI'yı gördüm...yine böcek dolaşıyodu ekranında:)
Aa...Asıl şunu dinleyin siz:
Yenge bir hafta kadar yokken evde, Ahmet abi bana evi gösterdi.Tabi o,orasının ev olduğunu söyleyene kadar ben Ahmet Abi,Avusturya şehir çöplüğünün videosunu izletiyor bana sanıyordum...
şimdi kararı siz verin,bekar bir adam olan benim evimin mi,yoksa evli barklı bir insanın evinin mi dağınık olması daha makul?
ümitli_bekleyis
01-07-2008, 23:54
Takdir yüce milletimizin...
Haydi Ak Gençlik,koyun elinizi vicdanınıza...
Aa...Asıl şunu dinleyin siz:
Yenge bir hafta kadar yokken evde, Ahmet abi bana evi gösterdi.Tabi o,orasının ev olduğunu söyleyene kadar ben Ahmet Abi,Avusturya şehir çöplüğünün videosunu izletiyor bana sanıyordum...
şimdi kararı siz verin,bekar bir adam olan benim evimin mi,yoksa evli barklı bir insanın evinin mi dağınık olması daha makul?
adamim ben evi öyle birakyiorum ki esimin degerini bileyim..sen ne analrsin ince düsünceden! ben kendime bir nevi eziyet cektiriyorum..arkadaslar bir insan 5 dakikadar iki karton sigara icebilir mi inanir misiniz benim ev bile les gibi sigara koktu 8)
Takdir yüce milletimizin...
Haydi Ak Gençlik,koyun elinizi vicdanınıza...
ellerini vicdanlarina koyan üyelere bir tarafta mavera oldugunu hatirlatmak isterim ;D ;D
Popülizm yapma abi (:
İnce düşünceymiş...Yengeye sormak lazım bir de bu ince düşünceyi, o da senin gibi düşünüyordur umarım (:
ak_mavish
01-07-2008, 23:59
Popülizm yapma abi (:
İnce düşünceymiş...Yengeye sormak lazım bir de bu ince düşünceyi, o da senin gibi düşünüyordur umarım (:
yenge gelince bu ince düşünce hakkında ne düşünüyor acaba ;D
ak_mavish
01-08-2008, 00:00
çok güldüm yine ya Allah da sizi güldürsün :D
ümitli_bekleyis
01-08-2008, 00:01
çok güldüm yine ya Allah da sizi güldürsün :D
Aynen katılıyorum :D
isin o tarafini ne karistiriyorsunuz..ben ince düsüneyim de gerisi önemli degil hadi bir ince düsünce daha yapip simdilik kacayim 8)
ak_mavish
01-08-2008, 00:02
isin o tarafini ne karistiriyorsunuz..ben ince düsüneyim de gerisi önemli degil hadi bir ince düsünce daha yapip simdilik kacayim 8)
:D :D :D :D
Haydi bakalım...Anladın tabi benimle baş edemeyeceğini...
Dönüp dolaşıp gelirsin yine kürkçü dükkanına;)
sorma gitsin ben bu gece uyuyamam da.. ben bir hava alip geleyim sende dükkana sahip cik bak hirsizlar cogalmis birsey olmasin güzelik kürklere 8)
sorma gitsin ben bu gece uyuyamam da.. ben bir hava alip geleyim sende dükkana sahip cik bak hirsizlar cogalmis birsey olmasin güzelik kürklere 8)
Bu yeni gelen hiç sağlam ayak değil,bak göreceğiz hep birlikte.Zaten şu akpartiforum avatarını kullanan bir grup var,bu da onlardan gibi..Hey Allah'ım milletin işi gücü yok ya...
Neyse abi,sen havanı al...Ben buralardayım...
biz de duyacakmıyız 8)
Vay bee
İtiraflara bak ::)
Feyza hepsi uydurma bunların...Takılma sakın;)
Ayşe_Berra
01-08-2008, 00:28
Öncelikle tunahan ve zeynep dostlarınız arasında yer almak beni onure etti,teşekkür ederim.
Foruma ilk geldiğim zamanı düşünüyorum da ne zordu yapamamış kabul görmediğimi düşünmüştüm kulakları çınlasın serkan yücel kalmamı sağladı,iyikide gitmemişim.
Öyle güzel yürekler tanıdımki,kimden başlasam diye düşünürken bir dolu isim geçiyor aklımdan..
Öncelikle serkan;şimdi yok ama cok destek oldu bana.En başta burada kalmamı sağlayarak sonra da teknoloji konusundaki özürlülüğüme yardımcı olarak. ;)
Selahattin; en zor zamanlarımda yanımda oldun.En karanlık ve zor gecelerde dost sohbetini samimiyetini ve yardımını esirgemedin.Şuan bir şeyleri aşmış olmamda katkın çok büyük ;)
Aktunahan; Yazılarını en yakından takip ettiğim kişisin.Zaman zaman güldürsende bende ağlatan yanın var hala.Adını okudugumda,yazdığın o yazı cümle cümle beynimden geçiyor içim doluyor,canım acıyor.Üzülüyorum ama en iyi yanıda elimdekilerin kıymetini daha iyi anlıyorum o zaman daha sıkı sarılıyorum sahip olduklarıma.Birebir muhabbetimiz olmadı ama çok şey kattın bana bunu açıklamak bugüneymiş.iyiki tanıdım seni kardeşim,iyiki varsın..
Ak mavish; Konuşmadan en samimi hissettiğim insanlardan biriydin.İçimden hep keşke konusma fırsatımız olsa diye geçirdim ve oldu.Sırlarımıza,gözyaşlarımıza çok şahit olmadık belki ama inan yüreğimden sevdiklerimdensin...
Ak saliha; başta nedense sempati duyamadığım bir kaç kişiden biriydin ama sonra inanılmaz derecede sempati duydum hayran oldum sana.Zeyneple beraber kimi zaman bir felsefeci gibi konusmanıza,olgunlugunuza,bazende inadına çocukluğunuza..Adına şiirler yazdım..İnan ağzımdan cıkan her cümle yüreğimden kelimelere döküldü..
Dildade; Ablam benim manevi olarak en zor anlarımda ablalığını gösterdin,desteğini ve özellikle bilgini paylaşmaktan hiç kaçınmadın..
Ümitli bekleyiş; Eda seni tanımak cok güzeldi,çoğu zaman seninle pek konuşmadım konuşmak istemedim ama nedenini tahmin edersin.Bazı şeyleri yanlış düşünmeni istemememdendi birazda beni tanımanı istedim ama şuan aklında bir şeyler yoktur sanırım. ;) ;)
Ve
aksavaşcı ,
Ahmet abi (Kızım olursa oğlunu isteyeceğiz unutma ;) :D )
Yusuf abi ;seninle konusmaya genelde çekindim,paylaşımlarını hep takip ettim ve çokda şey öğrendim. ;)
Ağa,
Ak zeinebu,
Sidre,nazende,gülseven,nusret,epivates,only,jonath an,kelebek,ismihan,fütüvvet,feyza...iyiki hepiniz varsınız..
Tabi ya
inanmadım zaten ::) demek iyi bir yere atanman lazım
Aktunahan; Yazılarını en yakından takip ettiğim kişisin.Zaman zaman güldürsende bende ağlatan yanın var hala.Adını okudugumda,yazdığın o yazı cümle cümle beynimden geçiyor içim doluyor,canım acıyor.Üzülüyorum ama en iyi yanıda elimdekilerin kıymetini daha iyi anlıyorum o zaman daha sıkı sarılıyorum sahip olduklarıma.Birebir muhabbetimiz olmadı ama çok şey kattın bana bunu açıklamak bugüneymiş.iyiki tanıdım seni kardeşim,iyiki varsın..
Bir insana bu duyguları yaşatabilmek ne mutlu! İnşallah birebir sohbetlerimiz de olur hocam.Eminim ki heybeler dolu ;)
Daha çook şey paylaşacağımıza ne şüphe...
Ah Ah çok şey kattı bu forum bana, ben sinirli bir anımda buldum bu forumu bir dahada çıkamadım ;) :)
Hadi Allaha emanet olun
Tabi ya
inanmadım zaten ::) demek iyi bir yere atanman lazım
Yok canım öyle bir şey...Her yer bizim memleketimiz ;)
ak_mavish
01-08-2008, 00:36
ayşe; saliha adına da konuşabilirim biliyorsun o ben;ben o yum.biz gerçekten seni çok seviyoruz ve değer veriyoruz.yazdığın herşey için çok teşekkür ederiz.bizi gerçek anlamda anlayan ender insanlardansın ;) iyi ki varsın.bu arada her şiiri beğenmem ama senin ve tunanın şiirleri çok farklı.inşallah meşhur birer şair olduğunuz da da yoldaş oluruz ;)
ayşe; saliha adına da konuşabilirim biliyorsun o ben;ben o yum.biz gerçekten seni çok seviyoruz ve değer veriyoruz.yazdığın herşey için çok teşekkür ederiz.bizi gerçek anlamda anlayan ender insanlardansın ;) iyi ki varsın.bu arada her şiiri beğenmem ama senin ve tunanın şiirleri çok farklı.inşallah meşhur birer şair olduğunuz da da yoldaş oluruz ;)
Zaten senin Saliha ile olan dostluğun sayesinde ben seninle ayrı bir "tanışma" muhabbetine girmeye hiç gerek duymadım.Bir bakmışım ki Zeynep ile yoldaş olmuşuz....Bu böyle sürecektir,müsterih olunuz efendim;)
Şiire gelince,kendi payıma;
Ben henüz şiir diyemiyorum benimkilere,"gece bazen görmüyor insanın gözleri karanlıkta,karalıyor bir şeyler, yalpalayarak..." diyorum daha çok...
İnşallah şiir de yazarız bir gün...
Ayşe_Berra
01-08-2008, 01:09
Öncelikle tunahan ve zeynep dostlarınız arasında yer almak beni onure etti,teşekkür ederim.
Foruma ilk geldiğim zamanı düşünüyorum da ne zordu yapamamış kabul görmediğimi düşünmüştüm kulakları çınlasın serkan yücel kalmamı sağladı,iyikide gitmemişim.
Öyle güzel yürekler tanıdımki,kimden başlasam diye düşünürken bir dolu isim geçiyor aklımdan..
Öncelikle serkan;şimdi yok ama cok destek oldu bana.En başta burada kalmamı sağlayarak sonra da teknoloji konusundaki özürlülüğüme yardımcı olarak. ;)
Selahattin; en zor zamanlarımda yanımda oldun.En karanlık ve zor gecelerde dost sohbetini samimiyetini ve yardımını esirgemedin.Şuan bir şeyleri aşmış olmamda katkın çok büyük ;)
Ak mavish; Konuşmadan en samimi hissettiğim insanlardan biriydin.İçimden hep keşke konusma fırsatımız olsa diye geçirdim ve oldu.Sırlarımıza,gözyaşlarımıza çok şahit olmadık belki ama inan yüreğimden sevdiklerimdensin...
Ak saliha; başta nedense sempati duyamadığım bir kaç kişiden biriydin ama sonra inanılmaz derecede sempati duydum hayran oldum sana.Zeyneple beraber kimi zaman bir felsefeci gibi konusmanıza,olgunlugunuza,bazende inadına çocukluğunuza..Adına şiirler yazdım..İnan ağzımdan cıkan her cümle yüreğimden kelimelere döküldü..
Dildade; Ablam benim manevi olarak en zor anlarımda ablalığını gösterdin,desteğini ve özellikle bilgini paylaşmaktan hiç kaçınmadın..
Ümitli bekleyiş; Eda seni tanımak cok güzeldi,çoğu zaman seninle pek konuşmadım konuşmak istemedim ama nedenini tahmin edersin.Bazı şeyleri yanlış düşünmeni istemememdendi birazda beni tanımanı istedim ama şuan aklında bir şeyler yoktur sanırım. ;) ;)
Ve
aksavaşcı ,
Yusuf abi ;seninle konusmaya genelde çekindim,paylaşımlarını hep takip ettim ve çokda şey öğrendim. ;)
Ağa,
Ak zeinebu
Sidre,nazende,gülseven,nusret,epivates,only,jonath an,kelebek,ismihan,fütüvvet,feyza...iyiki hepiniz varsınız..
Belki bana kızdın ama yemin ederim bilerek yazmamazlık yapmadım.Hakkını helal et.Senin için o kadar çok söz vardıki aklımda inan unutmuş olmamdan dolayı hiçbirini yazamıyorum.Kırılmadığını bilsem yazmak kolay olurdu..İyiki varsın canım kardeşim,iyiki seni tanıdım nurullah(loneliness) :( :(
Ayşe_Berra
01-08-2008, 01:12
[/quote]
Bir insana bu duyguları yaşatabilmek ne mutlu! İnşallah birebir sohbetlerimiz de olur hocam.Eminim ki heybeler dolu ;)
Daha çook şey paylaşacağımıza ne şüphe...
İnşallah tunahan inşallah senin gibi birinin bilgilerini naçizane bildiklerime eklemek beni çok memnun eder.. ;)
Dünden bu güne..
İlk selam verip tanıştığım pek çok arkadaşım yok burada, çekingen biriyim kolay yakınlık kuramam kimseyle,ama geçmişe yani ilk foruma geldiğim zamana birde şimdiki zamana baktığımda gerçekten büyük farklar var. Buda arkadaşlarımın sıcakkanlılığıyla benim çekingenliğimi yenmelerinden kaynaklanıyor.
Tanıştığım ve henüz tanışmadğım arkadaşlarım iyi ki varsınız...
Ayşe_Berra
01-08-2008, 01:17
Canım benim bende sizleri çok seviyorum inan buna yürekten söylüyorum.Daha öncede dedim ya konusup bir şeylerr paylaşmadan sevdim..Sevginin ötesinde sizi anlıyor olmakta ayrı bir mutluluk verdi.
Daha öncede söyledim yazdıklarımın adı ne bilmiyorum ama tek hayalim gerçekten şiir yazabilmek ve bir şiir kitabı çıkarmak..Rabbim gönüllerimizi ayırmasın inşallah.. ;)
ümitli_bekleyis
01-08-2008, 01:25
Ümitli bekleyiş; Eda seni tanımak cok güzeldi,çoğu zaman seninle pek konuşmadım konuşmak istemedim ama nedenini tahmin edersin.Bazı şeyleri yanlış düşünmeni istemememdendi birazda beni tanımanı istedim ama şuan aklında bir şeyler yoktur sanırım.
Sağol Ayşeciğim seni de tanımak çok güzeldi.O bahsettiğin konuda ben seni çok iyi anlamıştım.Çünkü az da olsa tanımıştım.O yüzden hiç öyle birşey geçmesin aklından benim de geçmedi , geçmezde.Sen hep tanıdığım , değer verdiğim , sevgi ve neşe dolu nişanlısını özlemle bekleyen Ayşe olarak kalacaksın :) Allah güzel düşüncelerinin karşılığını kat kat versin sana ;) İnşaAllah
Ayşe_Berra
01-08-2008, 01:32
Seni hep kırmamak için uğraştım,ama sanırım bugün kırdım :( :(
Gece gündüz demeden kahrımı çektin,çok şey konustuk,paylaştık,hatta ağladık..Sevgime,çaresizliğime,mutluluğuma şahit oldun..iyiki varsın sırdaşım,kardeşim.Sen benim için evin küçük çocugu olur ya işte öyleydin,haylaz,afacan ama duygusal..Hakkını helal et..iyiki varsın Nurullah(loneliness)
Ayşe_Berra
01-08-2008, 01:39
Ümitli bekleyiş; Eda seni tanımak cok güzeldi,çoğu zaman seninle pek konuşmadım konuşmak istemedim ama nedenini tahmin edersin.Bazı şeyleri yanlış düşünmeni istemememdendi birazda beni tanımanı istedim ama şuan aklında bir şeyler yoktur sanırım.
Sağol Ayşeciğim seni de tanımak çok güzeldi.O bahsettiğin konuda ben seni çok iyi anlamıştım.Çünkü az da olsa tanımıştım.O yüzden hiç öyle birşey geçmesin aklından benim de geçmedi , geçmezde.Sen hep tanıdığım , değer verdiğim , sevgi ve neşe dolu nişanlısını özlemle bekleyen Ayşe olarak kalacaksın :) Allah güzel düşüncelerinin karşılığını kat kat versin sana ;) İnşaAllah
Anladığına inandığım ve dostluğundan şüphe etmediğim için hiç çekinmeden yazdım zaten canım ;) Amin bitanem Rabbim inşallah benim için dilediklerinin milyonlarca katını sana versin..Sende bi yanı hala cocuk olan ama olgun mu olgun eda olarak kalacaksın.
Ama bir şeyi belirteyim ben hep nişanlısını özlemle bekleyen ayşe olarak kalmak istemiyorum :-\ :-\
GÜLseven
01-08-2008, 01:40
Bana çok değerli,güzel şeyler kattı bu forum,tüm arkadaşlarımı seviyorum tabi ama;
Ayşegül'üm canım benim tanıştığımızdan beri iyi ve kötü günlerimde hep yanımdaydı,hep destek çıktı bana onun yeri apayrıdır,dua kardeşim canımın içi :)
Selahattin:benim için çok başkadır...Hayatımda verdiğim önemli kararlarımda etkisi büyük.Pozitif enerjisiyle,yardımseverliğiyle,dost sohbetiyle her zaman yanımda oldu...
Kayısıkentli44:Hiç bitmeyecek gerçek dostlardan,hakkını gerçekten ödeyemem...Hemşom benim :)
Samet:Muhteşem,sevecen esprili,kültürlü,yardımsever bir dost ;) ...Onunla fikir alışverişinde bulunmak ayrı bir güzel...
Bennur:Tanıştığımızdan beri birbirimizden hiç kopmadık,inşaAllah hep böyle devam edecek...
Ümitli bekleyiş,Akmavish,Aksaliha,Ayşe42,Feyza...İyiki tanıdım hepinizi arkadaşlar Allah Razı Olsun hepinizden...
ümitli_bekleyis
01-08-2008, 01:45
Anladığına inandığım ve dostluğundan şüphe etmediğim için hiç çekinmeden yazdım zaten canım ;) Amin bitanem Rabbim inşallah benim için dilediklerinin milyonlarca katını sana versin..Sende bi yanı hala cocuk olan ama olgun mu olgun eda olarak kalacaksın.
Ama bir şeyi belirteyim ben hep nişanlısını özlemle bekleyen ayşe olarak kalmak istemiyorum :-\ :-\
Aklımda öyle kalacaksın zaten.Normalde kalmayacaksın inşaAllah Allah ın izniyle :) Yanlış belirtmişim ;) Teşekkür ederim .Allah razı olsun düşüncelerin için canım ..
Necip Fazil
01-08-2008, 01:46
Estağfurullah kardeşim, bizim ışığımız kendimizi aydınlatamıyor, ama hasbihallerimizden keyif almışsanız bu bizi mutlu eder. Genelde forum içerisinde şahsıma karşı bir uzak durma söz konusu, nedenini de bilemiyorum ama bir yerde eksiğimiz var demek ki ...
İsmimizi telafuz etme nezakatinde bulunduğunuz için teşekkür ederim. Bizden de size " Vuslatınız tez ve hayırlı olsun " diye duada bulunmak düşüyor ancak.
VesseLam
Ayşe_Berra
01-08-2008, 01:50
Aklımda öyle kalacaksın zaten.Normalde kalmayacaksın inşaAllah Allah ın izniyle :) Yanlış belirtmişim ;) Teşekkür ederim .Allah razı olsun düşüncelerin için canım ..
Bi an çok korktum,kalan günler hiç bitmeyecekmiş gibi geldi,Allah muhafaza..İnşallah bitecek canım,duanda unutma...Duamda ve kalbimdesin ;) ;)
ümitli_bekleyis
01-08-2008, 01:55
Yusuf abi ; (desem mi , demesem mi bilemedim.Kardeş demenizden cesaret alarak söylüyorum :) ) Şahsınıza karşı uzak durulma meselesi fikirlerinizi, bakış açınızı henüz bilmeyenler tarafından belki de öyledir.Ama ben de sizin bilgilerinizden birşeyler almaya çalışıyorum acizane .Ve çok takdir ediyorum.İlk geldiğimde ciddiyetinizin anlamını kavramaya çalışmıştım.Düşüncelerim böylelikle daha iyi oturdu.Allah (c.c) hakkınızda hayırlısını versin.Bu arada köşe yazılarınız çok güzel.Devamı gelir inşaAllah .Çok önemli konulara değiniyorsunuz.Üslubunuz da değişik ve hoş ...
Ayşe_Berra
01-08-2008, 01:56
Estağfurullah kardeşim, bizim ışığımız kendimizi aydınlatamıyor, ama hasbihallerimizden keyif almışsanız bu bizi mutlu eder. Genelde forum içerisinde şahsıma karşı bir uzak durma söz konusu, nedenini de bilemiyorum ama bir yerde eksiğimiz var demek ki ...
İsmimizi telafuz etme nezakatinde bulunduğunuz için teşekkür ederim. Bizden de size " Vuslatınız tez ve hayırlı olsun " diye duada bulunmak düşüyor ancak.
VesseLam
Estağfurullah abi,şahsım adına söylüyorum inan zevkle takip ettim.Sana karşı kasıtlı uzak durma değilde biraz çekinme söz konusu sanırım yani ben kendi adıma söyleyeyim biraz saygıdan kaynaklanıyordu haddimi aşarım diye çekindim hep..Karşında cevap veremedim bu yüzden.
Sen kendini tanıtmasaydın,bildiklerini paylaşmasaydın,gönlünü buraya açmasaydın ismini burada telaffuz etmek zor olurdu.Eksiklik değil en büyük pay senin yani.
Duanada yürekten bir amin diyor,şükranlarımı sunuyorum..Allah razı olsun..
Necip Fazil
01-08-2008, 02:05
Yusuf abi ; (desem mi , demesem mi bilemedim.Kardeş demenizden cesaret alarak söylüyorum ) Şahsınıza karşı uzak durulma meselesi fikirlerinizi, bakış açınızı henüz bilmeyenler tarafından belki de öyledir.Ama ben de sizin bilgilerinizden birşeyler almaya çalışıyorum acizane .Ve çok takdir ediyorum.İlk geldiğimde ciddiyetinizin anlamını kavramaya çalışmıştım.Düşüncelerim böylelikle daha iyi oturdu.Allah (c.c) hakkınızda hayırlısını versin.Bu arada köşe yazılarınız çok güzel.Devamı gelir inşaAllah .Çok önemli konulara değiniyorsunuz.Üslubunuz da değişik ve hoş ...
Abi vasfına layık görülmüş isek bu bizi mutlu eder Eda Hanım Kardeşim. İnsanlar hakkında hüsnü zan'da bulunmak her kişinin değil, er kişinin işidir. Bu huyunuz size Cenneti getirir inşaAllah.
Acizane karaladığımız satırlara vermiş olduğunuz değerden dolayıda teşekkür ederim.
Hayatınız boyunca böyle efendi tavırlar içerisinde olmayı, ahlaklı bir insan ile yuva kurmayı, salih ve saliha evlatlar yetiştirmeyi Mevla hazretleri size nasib eylesin.
VesseLam
Necip Fazil
01-08-2008, 02:10
VesseLam
Estağfurullah abi,şahsım adına söylüyorum inan zevkle takip ettim.Sana karşı kasıtlı uzak durma değilde biraz çekinme söz konusu sanırım yani ben kendi adıma söyleyeyim biraz saygıdan kaynaklanıyordu haddimi aşarım diye çekindim hep..Karşında cevap veremedim bu yüzden.
Sen kendini tanıtmasaydın,bildiklerini paylaşmasaydın,gönlünü buraya açmasaydın ismini burada telaffuz etmek zor olurdu.Eksiklik değil en büyük pay senin yani.
Ecmain kardeşim, maşaAllah bizden başka herkes hüsnü zan sahibi ... Sizin bu söyledikleriniz sayesinde Mevla bizi bu sıfatlara nail eyler inşaAllah.
Üstad Necip Fazıl'ın söylediği gibi ;
Son gün olmasın dostum,
çelengim, top arabam
Alıp beni götürsün, tam inanmış
dört adam
Bizde inanan insanların sevgisi ile sırattan geçeriz inşaAllah. Allah c.c. razı olsun.
VesseLam
ümitli_bekleyis
01-08-2008, 02:11
Allah (c.c) Razı olsun Yusuf abi .Sağolun . İnşaAllah Güzel dualarınızın kabul olması dileğiyle ... Rabbim cennet kapılarını cümlemize , hayırlısıyla açar inşaAllah ...
Ayşe_Berra
01-08-2008, 02:14
VesseLam
Ecmain kardeşim, maşaAllah bizden başka herkes hüsnü zan sahibi ... Sizin bu söyledikleriniz sayesinde Mevla bizi bu sıfatlara nail eyler inşaAllah.
Üstad Necip Fazıl'ın söylediği gibi ;
Son gün olmasın dostum,
çelengim, top arabam
Alıp beni götürsün, tam inanmış
dört adam
Bizde inanan insanların sevgisi ile sırattan geçeriz inşaAllah. Allah c.c. razı olsun.
VesseLam
Amin,ecmain inşallah abi..Sen bu tevazun sayesinde güzel şeyler yaşarsın inşallah abi.Bizim duygularımız senin tevazunun yanında biraz hafif kalıyor.
İki cihanda da inanan insanlarla birlikte olmak duasıyla..Emanetçilerin en güzeline emanet ol...
Necip Fazil
01-08-2008, 02:17
Bil-Mukabele, bende sizleri kimsesiz gönüllerin Kimsesine emanet ediyorum. Geceniz hayrolsun Eda ve Ayşe Hanım kardeşlerim.
VesseLam
Ayşe_Berra
01-08-2008, 02:19
Bil-Mukabele, bende sizleri kimsesiz gönüllerin Kimsesine emanet ediyorum. Geceniz hayrolsun Eda ve Ayşe Hanım kardeşlerim.
VesseLam
Allah razı olsun,hayırlı geceler..
ümitli_bekleyis
01-08-2008, 02:34
VesseLam
Hayırlı geceler Yusuf abi.Allah ' a emanet olun ...
TÜRK EVLADI
01-08-2008, 12:53
Gitmiş herkes:)
Neyse....
Gitmiş herkes:)
Neyse....
Ak_Kelebek, Abdullah başkan ve ben burdayız :)
Pardon buradayız olucaktı, ::) Tunahan görürse kızar ;) :D
TÜRK EVLADI
01-08-2008, 12:56
Yukarda yazdığını unutuyorum bazen burdakilerin:)
Nasılsınız bari iyimisiniz?
Şimdi İngilizce sınavından çıktımda burda stres atıyorum...:)
İyiyim çok şükür Bende teşkilatta toplantıya hazırlanıyorum :)
İnternet başında hazırlanmam biraz saçma ama ;)
Yönetim kurulu üyelerimi bekliyorum ve okumadığım yerleri okuyorum
Aklımdan geçiriyordum mesudum47 (mesut abim) le ne çok maç muhabbetimiz olmuştu ::)
TÜRK EVLADI
01-08-2008, 13:01
Aklımdan geçiriyordum mesudum47 (mesut abim) le ne çok maç muhabbetimiz olmuştu ::)
Hazır bulmuşken seni bişey sorcam feyza akadaşım...
Beni şimdi Gaziosmanpaşa'da Gençlik Meclisi'ne seçtiler!
Tam olarak görevim ne olucak bi bilgin var mı?
Yani faliyetleri neler...
sumeyra_tonkal
01-08-2008, 13:13
maşallah birbirini seven ne kadar çok kişi varmış Rabbim bozmasın.
başlıkla alkalı benim fikrim foruma ilk üye olduğum zaman siteye girince çıkmak istemediğim biyerdi şimdi aynı şeyleri söylemek mümkün değil
Abdullah KAÇ
01-08-2008, 13:16
Konu gerçekten çok güzel. Ak Tunahan arkadaşımıza konuyu açtığı için teşekkür ediyorum.
Ak Parti Forumumuzu 2 Temmuz günü kurduk. 6 ayda Türkiye gündeminde çok şeyler oldu. Seçimler, atamalar, operasyonlar ve buna benzer birçok gündemi hep birlikte değerlendirme fırsatı bulduk. Ve en önemlisi de bu kadar değerli arkadaşı bir arada tanıdık ve samimi olduk.
Şahsi olarak ben özelliklede son aylarda foruma aktif olarak yazamıyorum. Hatta bazı arkadaşlar neden yazmıyorsunuz diye de soruyorlar. Forumun, Radyonun ve şimdide Haber Portalımızın görünmeyen meseleleriyle uğraşmaktan yorum yazmaya gerçekten vakit kalmıyor. Bu şekidle olduğu halde hala forumumuzun sıkıntıları bitmiş değil. Sunucu sorunumuz devam ediyor. Bunu da söylemiş olayım en kısa sürede yeni sunucumuza taşınacağız ve bu foruma girişte bazı arkadaşlarımızın karşılaştığı sayfa görüntülenemiyor sorunu ortadan kalkmış olacak.
Forumda yaşadığımız anılarımız çok büyük gerçekten. Ve bugün arkadaşlarımızın bu kadar samimi olduğunu ve birbirlerine değer kattığını görmek çok sevindirici. İnşaAllah her birimiz bu platformlar vesilesiyle birbirimize birşeyler katarız ve faydalı oluruz. (Amin.)
Sevgi ve muhabbetimizin artması dileğiyle.
Durmak Yok Yola Devam!!!
Hazır bulmuşken seni bişey sorcam feyza akadaşım...
Beni şimdi Gaziosmanpaşa'da Gençlik Meclisi'ne seçtiler!
Tam olarak görevim ne olucak bi bilgin var mı?
Yani faliyetleri neler...
Sana gereken bilgiyi vermedilermi ? ::)
Konu gerçekten çok güzel. Ak Tunahan arkadaşımıza konuyu açtığı için teşekkür ediyorum.
Ak Parti Forumumuzu 2 Temmuz günü kurduk. 6 ayda Türkiye gündeminde çok şeyler oldu. Seçimler, atamalar, operasyonlar ve buna benzer birçok gündemi hep birlikte değerlendirme fırsatı bulduk. Ve en önemlisi de bu kadar değerli arkadaşı bir arada tanıdık ve samimi olduk.
Şahsi olarak ben özelliklede son aylarda foruma aktif olarak yazamıyorum. Hatta bazı arkadaşlar neden yazmıyorsunuz diye de soruyorlar. Forumun, Radyonun ve şimdide Haber Portalımızın görünmeyen meseleleriyle uğraşmaktan yorum yazmaya gerçekten vakit kalmıyor. Bu şekidle olduğu halde hala forumumuzun sıkıntıları bitmiş değil. Sunucu sorunumuz devam ediyor. Bunu da söylemiş olayım en kısa sürede yeni sunucumuza taşınacağız ve bu foruma girişte bazı arkadaşlarımızın karşılaştığı sayfa görüntülenemiyor sorunu ortadan kalkmış olacak.
Forumda yaşadığımız anılarımız çok büyük gerçekten. Ve bugün arkadaşlarımızın bu kadar samimi olduğunu ve birbirlerine değer kattığını görmek çok sevindirici. İnşaAllah her birimiz bu platformlar vesilesiyle birbirimize birşeyler katarız ve faydalı oluruz. (Amin.)
Sevgi ve muhabbetimizin artması dileğiyle.
Durmak Yok Yola Devam!!!
İnşaallah....
En kötü günümüz böyle olsun ::)
Ve
aksavaşcı ,
Ağa,
Ak zeinebu,
bu güzel düşüncelerin için teşekkür ederim kardeşim unutma ki bizler birbirimizin aynasıyız aslında senin bende gördüğün güzelliler senin aynadaki kendi yansıman ;)
Onlybullet34
01-08-2008, 21:39
Tüm yorumlara göz gezdirdim .Güzel ve samimi sohbet olmuş.Benimle ilgili yazılarda güzel cümleler yazılması beni sevindirdi ve ismimi telafuz edenlerle aynı duyguları paylaşıyorum.Düne bakarsam güzel anılar gözümde canlanıyor.Ben bu forumu bulduğumda çok sevinmiştim.Çevre,Siyasi,genel kültür ve tabiki partimiz hakkında bilgilenme için foruma üye oldum.Ve ilk günden itibaren şevkle yorumlar yazmaya başladım.Ar-Ge 'de güzel çalışmalarım olmuştu ve olacaktı da fakat .... neyse.Ahmet Abiyle Forum Köşe yazarlığı ve benim bizzat Gençlik Meydanı tartışma programını foruma sunduk ve şuanda da faal .Amacım hep foruma yararlı olmaktı ve en çok istediğim forumda daha çok Siyaset'in konuşulması.Şimdilik bu kadar yeter...
İlk dikkatimi çeken üyeler İnternettin Hoca ve Akmetalci olmuştu.Başlarda Ahmet abi ve Tunahan hocamla tartışmalarım olmuştu :) Ama şimdi çok iyi dostluklar oluştu ve 2 muhteremi tanımak çok güzel oldu.Loneliness ,Selahattin Ay 2'si dostum oldu ve sohbetimiz koyudur. Herzaman fikir alışverişi olmuştur ikiside bilgili ve kalpten insanlardır. Berna ve kelebek'de çok temiz kalpli bilgili iki dost oldu güzel konuşmalarla fikir alış-verişi güzel oluyor.Feyza abla :) Biraz asabidir ama çok temiz kalpli ve tam bi abla ,hemşehrim sayılır :).Jonathan(Ömer abi)Samimi,güzel sohbetimiz var ve kafa yapımız aynı :) .Türk Evladı kafa yapımız aynı :) Herzaman bir dostun olarak bil beni.Yusuf abi biraz sert yazıları olsada kültürlü,bilgili temiz kalpli birisi.Ümit Bekleyiş Osmanlı ve Genel Tarih'te güzel paylaşımların oluyor okuyorum ,yorum yazmaya gayret ediyorum.Akzeinebu ,Anatolia,Polat 44 ,Dj Yavuz abi :) ,Kapil ,Maria'm, Radyo dostlarım çok candanlar ve süper eğleniyorduk radyoda bu ara radyoya gelemiyorum...Oğuzdesouza Fenerbahçeli babacan :) Aksa-34 Abi güzel paylaşımları oluyor ,canayakın sohbetiyle çok iyi biri.Ak Mavish ve Saliha.Bu ikiliye dikkat edin derim :) .Çok güzel çalışmaları var ve çok samimiler.
Herkez iyi ki var.
Tekrar Teşekkürler.
Tüm yorumlara göz gezdirdim .Güzel ve samimi sohbet olmuş.Benimle ilgili yazılarda güzel cümleler yazılması beni sevindirdi ve ismimi telafuz edenlerle aynı duyguları paylaşıyorum.Düne bakarsam güzel anılar gözümde canlanıyor.Ben bu forumu bulduğumda çok sevinmiştim.Çevre,Siyasi,genel kültür ve tabiki partimiz hakkında bilgilenme için foruma üye oldum.Ve ilk günden itibaren şevkle yorumlar yazmaya başladım.Ar-Ge 'de güzel çalışmalarım olmuştu ve olacaktı da fakat .... neyse.Ahmet Abiyle Forum Köşe yazarlığı ve benim bizzat Gençlik Meydanı tartışma programını foruma sunduk ve şuanda da faal .Amacım hep foruma yararlı olmaktı ve en çok istediğim forumda daha çok Siyaset'in konuşulması.Şimdilik bu kadar yeter...
İlk dikkatimi çeken üyeler İnternettin Hoca ve Akmetalci olmuştu.Başlarda Ahmet abi ve Tunahan hocamla tartışmalarım olmuştu :) Ama şimdi çok iyi dostluklar oluştu ve 2 muhteremi tanımak çok güzel oldu.Loneliness ,Selahattin Ay 2'si dostum oldu ve sohbetimiz koyudur. Herzaman fikir alışverişi olmuştur ikiside bilgili ve kalpten insanlardır. Berna ve kelebek'de çok temiz kalpli bilgili iki dost oldu güzel konuşmalarla fikir alış-verişi güzel oluyor.Feyza abla :) Biraz asabidir ama çok temiz kalpli ve tam bi abla ,hemşehrim sayılır :).Jonathan(Ömer abi)Samimi,güzel sohbetimiz var ve kafa yapımız aynı :) .Türk Evladı kafa yapımız aynı :) Herzaman bir dostun olarak bil beni.Yusuf abi biraz sert yazıları olsada kültürlü,bilgili temiz kalpli birisi.Ümit Bekleyiş Osmanlı ve Genel Tarih'te güzel paylaşımların oluyor okuyorum ,yorum yazmaya gayret ediyorum.Akzeinebu ,Anatolia,Polat 44 ,Dj Yavuz abi :) ,Kapil ,Maria'm, Radyo dostlarım çok candanlar ve süper eğleniyorduk radyoda bu ara radyoya gelemiyorum...Oğuzdesouza Fenerbahçeli babacan :) Aksa-34 Abi güzel paylaşımları oluyor ,canayakın sohbetiyle çok iyi biri.Ak Mavish ve Saliha.Bu ikiliye dikkat edin derim :) .Çok güzel çalışmaları var ve çok samimiler.
Herkez iyi ki var.
Tekrar Teşekkürler.
Sağol kardeşim ya morelim bozuk yine morel oldu. Hemşerim benim ::)
Asabiyim demek ;) :) Hiç farkında değilim
ümitli_bekleyis
01-08-2008, 22:29
.Ümit Bekleyiş Osmanlı ve Genel Tarih'te güzel paylaşımların oluyor okuyorum ,yorum yazmaya gayret ediyorum.
Güzel düşüncen için teşekkür ederim.Kıymetli yorumlarınızın devamını dilerim . :)
TÜRK EVLADI
01-08-2008, 22:38
[b]Türk Evladı kafa yapımız aynı :) Herzaman bir dostun olarak bil beni.
Eyvallah kardeşim saolasın...
Duygu'Seli~
01-08-2008, 23:41
;D ;D ;D
:o :o olamaz..http://img297.imageshack.us/img297/1452/agla31zt5.gif Ben ona başbakanımızın resimlerini yükledi diye artı vermiştim.. :-[ geri alın artımı lütfen..http://img299.imageshack.us/img299/3759/agla2de8.gifhttp://img299.imageshack.us/img299/3759/agla2de8.gif
sameeettt
çok teşekkürler çok duygulandık ;D ;D
Ayşe_Berra
01-09-2008, 15:14
bu güzel düşüncelerin için teşekkür ederim kardeşim unutma ki bizler birbirimizin aynasıyız aslında senin bende gördüğün güzelliler senin aynadaki kendi yansıman ;)
BEn teşekkür ederim ablacım,inceliğin için ;)
Onlybullet34
01-09-2008, 16:55
sameeettt
çok teşekkürler çok duygulandık ;D ;D
bu forumu sevıyorum bu forumdakı ınsanları sevıyorum bu forumdan bırseyler ogrenmeyı sevıyorum....
ben hepınızı cok sevıyorum :)
tekrar merhaba arkadaşlar:)
:) Hoş Geldiniz... ::)
tekrar hoşgeldiniz :)
Necip Fazil
01-11-2008, 18:20
Recep merhabalar kardeşim. Hoşgeldin sefalar getirdin.
VesseLam
selahattin_ay
02-02-2008, 19:07
Bana çok değerli,güzel şeyler kattı bu forum,tüm arkadaşlarımı seviyorum tabi ama;
Ayşegül'üm canım benim tanıştığımızdan beri iyi ve kötü günlerimde hep yanımdaydı,hep destek çıktı bana onun yeri apayrıdır,dua kardeşim canımın içi :)
Selahattin:benim için çok başkadır...Hayatımda verdiğim önemli kararlarımda etkisi büyük.Pozitif enerjisiyle,yardımseverliğiyle,dost sohbetiyle her zaman yanımda oldu...
Kayısıkentli44:Hiç bitmeyecek gerçek dostlardan,hakkını gerçekten ödeyemem...Hemşom benim :)
Samet:Muhteşem,sevecen esprili,kültürlü,yardımsever bir dost ;) ...Onunla fikir alışverişinde bulunmak ayrı bir güzel...
Bennur:Tanıştığımızdan beri birbirimizden hiç kopmadık,inşaAllah hep böyle devam edecek...
Ümitli bekleyiş,Akmavish,Aksaliha,Ayşe42,Feyza...İyiki tanıdım hepinizi arkadaşlar Allah Razı Olsun hepinizden...
teşekkür ederim berna sana, hayatına yaptığım zerre kadar katkı varsa senin yaptıkların karşısında devede kulak, okyanus da su damlası gibi kalır...
kıyas bile götürmez...
hiç şüphe götürmez bir şey var ki çok temiz, güzel bi kalbin var...
;) ;)
GÜLseven
02-02-2008, 19:10
teşekkür ederim berna sana, hayatına yaptığım zerre kadar katkı varsa senin yaptıkların karşısında devede kulak, okyanus da su damlası gibi kalır...
kıyas bile götürmez...
hiç şüphe götürmez bir şey var ki çok temiz, güzel bi kalbin var...
;) ;)
Çok teşekkür ederim yaa,ne diyeceğimi şaşırdım şimdi :-[ :-[ ::)
RDönmezs
02-03-2008, 02:01
22 temmuz akşamı çok güzeldi burası :):)
ethemkara1
05-05-2008, 14:23
merhaba arkadaşlar ben yeni üyelerdenim.böyle forumlarada yeniyim hatta ilk aslında korkardım forumlardan falan aman benirahatsız ederlerbaşıma iş alırım gibilerden konun akpartiolunca güvenilir bihaber sitesinde duyunca balıklama atladım iyide yapmışım müdavimleri tanımaya başladım enlerim bile var işin kötü yanı bağımlılık yaptı forumu açamadığım günler aklım sizde kalıyor bu gün ne kaçırdım diye yok ya seviyorum sizi :D :D
merhaba arkadaşlar ben yeni üyelerdenim.böyle forumlarada yeniyim hatta ilk aslında korkardım forumlardan falan aman benirahatsız ederlerbaşıma iş alırım gibilerden konun akpartiolunca güvenilir bihaber sitesinde duyunca balıklama atladım iyide yapmışım müdavimleri tanımaya başladım enlerim bile var işin kötü yanı bağımlılık yaptı forumu açamadığım günler aklım sizde kalıyor bu gün ne kaçırdım diye yok ya seviyorum sizi :D :D
bütün üyeler gibi sen de aynı dertten müzdaripsin kardeş...
bu öyle bir bağımlılık ki insan dur demek istiyor e sonuçta iş var dersi var falan filan ama bir oturdu mu da beş saat kalkmak istemiyor :D bakalım final dönemi ne olacak :-X
ama yine de hepinizi seviyorum ve diyorum ki YAŞASIN FORUM KARDEŞLİĞİ!!!! :D :D :D
ethemkara1
05-05-2008, 15:22
[quote=ethemkara1 ]
bütün üyeler gibi sen de aynı dertten müzdaripsin kardeş...
bu öyle bir bağımlılık ki insan dur demek istiyor e sonuçta iş var dersi var falan filan ama bir oturdu mu da beş saat kalkmak istemiyor :D bakalım final dönemi ne olacak :-X
ama yine de hepinizi seviyorum ve diyorum ki YAŞASIN FORUM KARDEŞLİĞİ!!!! :D :D :DayaYAŞASINNNNNNNNNNNN
ethemkara1
05-05-2008, 15:24
YAŞASINNNNNNNN salihacığım final falan yok durmakta yok yola devam
valla bu forumda benim başım dönüyor.. ilk girdiğimde nasıl bir site acaba diye bocalıyordum.. üyeler öyle farklı ki hala bocalıyorum kime nasıl davranmam gerektiği konusunda :)
Ayşe_Berra
05-05-2008, 15:52
Evet buda gerilerde kalmış ama değerli bir konu ve bişeyler yazasım geldi...
Bir kere akpartiforum kabuk değiştirdi.
Ben ilk geldiğimde tamamen farklıydı.
Ayrılanlar oldu...
Aslında ayrılanlar üzsede yeni gelenler inanılmaz kalite artırdı.
Yalçın abi, levent abi gibi isimler geldi.Bunun haricinde Bostancı ve birkaç nickli arkadaş daha sitenin kaliteisi artıyrıyor.
Üstüne Zeynep,Saliha ve Ahmet abi gibi sitenin sevilen üyelerinden geri dönenler olunca neşemiz arttı.
Buluşmalar ve tanışmalar oldu.
Akıncılar adıyla güzel bir grup kurduk ve bu grubun ekibide gayt iyi anlaştı.
Aslında sitenin popüleriteye ihtiyacı vardı ve onuda sanıyorum hürriiyete haber olduğumuzda çok iyi bir şekilde yapmış olduk...(:
Bu s,teyi 3 defa terketmeye çalıştım ama cidden arkadaşlıkları çok güzel ve feyza abla iyiki geri çevirimiş..
Sitede her ne kadar feyza ablayı fazla görmesekte hafiften Tunahan ve Ayşe Berra'yı görmek güzel...
Tartışmaların kaliteside iyice arttı.Her geçen gün biraz daha adama benziyor site...
Tabi ki bende gittikçe bağlanıyorum (:
Yazdıklarına katılıyorum sonuna kadar.. Ciddi anlamda daha kaliteli bir site oldu..
Birlikte olmanın mutluluğu, bir şeyleri paylaşmak karsılıklı... iyiki varsın, sakın dördüncü bir gidişi düşünme. ;)
Benide_Kapatın
05-05-2008, 16:46
Büyüyerek gelişiyoruz sanırım, ilk zamanlarda (yani ilk üye olduğum zamanlarda) en uzun başlıktaki muhabbetleri unutamıyorum hala, çaylar, bisküviler kekler espriler çok güzeldi.. O zamanlarda çok daha fazla aktiftim tatil olması nedeniyle.
Şimdi ise eskisi kadar aktif olamıyorum ama,tartışma konuları çok güzel gidiyor eskiye nazaran. Ayrıca eğlencelerve yarışmaların olduğu Forum aktiviteleri bölümüde birlikteliği arttırması açısından çok güzel olmuş..
akgenclik56
05-09-2008, 12:00
FORUMA ÜYE OLANLAR YAPIŞTI BURAYA :)
MIKNATIS GİBİ ÇEKİYOR İNSANI BIRAKMIYOR:)
ishakyilmaz
11-06-2008, 19:37
Kalpleri maneviyat ile dolu temiz bu gençlik,geleceğin yüz akı olmaya adaydır diyelim bizde:gül:
daimi üyelerimizle forumumuz sizlerle ilk göz agrımız ben hep burdayım :) kıskananlar catlasın :D
yürüyoruz arkadaşlar laaa laaaa:)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.