fatih kısaparmak balon baskılı balon Edip Akbayram: Utanç duyuyorum - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Edip Akbayram: Utanç duyuyorum

Necip Fazıl
04-24-2009, 18:49
http://www.ensonhaber.com/images/news/46067.jpg
Ülkemin sanatçısı olarak ülkem adına utanç duyuyorum!..

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde konser veren Edip Akbayram, "70 yaşını geçmesine rağmen bu ülkede yıllarca çağdaş eğitimin öncüsü olan ve üstüne üstlük çok hasta olan ÇYDD Genel Başkanı Türkan Saylan ve üniversitelerimizin değerli rektörlerine yapılan bu saygısızlık karşısında ülkemin sanatçısı olarak ülkem adına utanç duyuyorum" dedi.

Ereğli Belediyesi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde dün gece düzenlediği halk konserinde Edip Akbayram sahneye çıktı. Çınaraltı Bozhane Limanı'ndaki konseri yaklaşık 3 bin kişi izledi. Büyük bir çoşkuyla sahneye çıkan Akbayram, ilk şarkısının ardından Ergenokon soruşturmasının 12'inci dalgasını eleştirdi. Akbayram, şöyle dedi:

Türkan Saylan'a destek
"70 yaşını geçmesine rağmen bu ülkede yıllarca çağdaş eğitimin öncüsü olan ve üstüne üstlük çok hasta olan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Başkanı Türkan Saylan ve üniversitelerimizin değerli rektörlerine yapılan bu saygısızlık karşısında ben ülkemin sanatçısı olarak ülkem adına utanç duyuyorum. Bu ülkenin yetiştirmiş olduğu yeri doldurulamayacak olan o ender değerlere, bu cumhuriyetin insanları olarak hepinizin sahipleneceğinize de yürekten inanıyorum. Bu ülkede o kadar güzel ozanlar, şairler var ki, bu ülke dünyanın en güzel ülkesi. Ama bu ülkenin kıymetini bilmeyen insanlar var maalesef."

Madımak'ı müze yapın
Konuşmasının ardından, `İşte gidiyorum çeşmi siyahım' adlı türküyü seslendiren Akbayram, Sivas'ta geçen şubat ayında kapanan, Madımak Oteli'nin altındaki kebap salonunun müze haline getirilmesini de istedi. Akbayram, "İnsanları yakabilir, işkence yapabilirsiniz. Türküleri ve sanatı asla yakamaz, yıkamazsınız. Bu ülkenin kültürünün başındaki insanlara diyorum ki; Ne olursunuz Sivas'daki Madımak Kebap Salonu'nu en azından bir müze haline getirin de, insanların birazcık olsa yaralarına merhem olun" diye konuştu.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Akbayram, şarkılarıyla hayranlarını coşturdu. Bazı hayranları Edip Akbayram'ı daha iyi görebilmek için ağaçların üzerine çıktı. 29 Mart'ta seçimi kazanan
CHP (http://www.ensonhaber.com/sondakika/magazin/200106/arama/chp-134.html)'li Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, konser sonunda sanatçıya elpek bezinden yapılan atkı ve Osmanlı çileği hediye etti. Konser, havai fişek gösterileriyle sona erdi.

GEÇEN YIL KONSERİNİ İPTAL ETMİŞTİ
Edip Akbayram, geçen yıl 18 Haziran'daki Osmanlı Çileği Kültür Festivali için Ereğli Belediyesi'nin konser davetini önce kabul etmiş, ancak belediye başkanının AKP (http://www.ensonhaber.com/sondakika/magazin/200106/arama/akp-141.html)'li olduğunu öğrenince konserini iptal etmişti. Belediye Başkanı Murat Sesli'nin tepki gösterdiği sanatçı, hiçbir AKP (http://www.ensonhaber.com/sondakika/magazin/200106/arama/akp-141.html)'li belediyenin organize ettiği konsere gitmediğini, bunun kişisel tercihi ve özgürlüğü olduğunu, yanlış anlaşılmanın menajerinin Zonguldak ve çevresinin sosyal demokrat olduğunu düşünmesinden kaynaklandığını açıklamıştı. Yeni belediye başkanı CHP (http://www.ensonhaber.com/sondakika/magazin/200106/arama/chp-134.html)'li Halil Posbıyık da, seçimin ardından belediyenin düzenlediği ilk konserde Edip Akbayram'ı davet etti.

Ensonhaber

Necip Fazıl
04-24-2009, 18:50
http://www.ensonhaber.com/images/news/169868.jpg

ishakyilmaz
04-24-2009, 18:52
Alnın ak ise neden utanç duyuyorsun ki..!Utanç duymak için çok kötü bir iş yapmak gerekiyor..! Bu telaş da neyin nesi acaba? Yoksa etö ile bir ilginiz olmazsınız..!

AK_Türk
04-24-2009, 18:52
Bu PKKlida konustu ya ne diyim

AK_Türk
04-24-2009, 18:53
mECHUL AĞZINDAN ÇIKANLARI KULAĞIUN DUYUYORMU SENİN O bu ulkenın mustesna sewslerınden bırıdır o bu ulkenın mucadelesıne bsgımsızlıgına adanmıs bır sestır anladınız mı? sosyalıst demkrattır ve bu ulkeyı sonuna kadar sever.

O nasil vatan sever oluyor, gidip PKK konserlerinde sarki soyluyordu

ishakyilmaz
04-24-2009, 18:54
mECHUL AĞZINDAN ÇIKANLARI KULAĞIUN DUYUYORMU SENİN O bu ulkenın mustesna sewslerınden bırıdır o bu ulkenın mucadelesıne bsgımsızlıgına adanmıs bır sestır anladınız mı? sosyalıst demkrattır ve bu ulkeyı sonuna kadar sever.
Ülke hepimizindir,kimsenin tapulu malı değildir..! Konuda bahsi geçen şahıs ülkemize büyük zarar vermek isteyenlerin yargılanmasından dolayı rahatsızlık duymaktadır.Madem ülkeyi seviyor sormazlar mı kendisine bu ne perhiz bu ne turşu..!

Ertuğrul ÖZGÜL
04-24-2009, 18:54
bu yaş işini çok uzattılar bununla ilgili stv de güzel bir habr yapmıişlar dış ülkelerde bizden daha ilerde saydıkları ülkelerde olmuş olaylarla anlatmışlar italyadaki soruşturmada cumhurbaşkanlığı yapmış bir adam gözaltına alındığın 84 yaşındaymış örnek çoktu ama bu kalmış aklımda ha bide danıştay saldırısında gözaltına alınan yaşlı adamda 82 yaşındaymış gözaltına alındığın işlerine ne gelirse o doğru oh ne ala ne memleket bende böyle kendini bilmezlerin kendilerini sanatçı,aydın olarak göstermelerinden ve gösterilmelerinden utanıyorum.....

Necip Fazıl
04-24-2009, 18:55

PKK bayrağı önünde konser veren şerefsizden bahsediyoruz burada unutma... ;;)

Ertuğrul ÖZGÜL
04-24-2009, 18:56

hadi lan ordan vatansever görmesekde yuttursan onun tek mücadelesi var vatanı bölmek senin gibilerde arkasından giderek vatan severlik yaptığını zanneder işte

Ertuğrul ÖZGÜL
04-24-2009, 18:57
O BU ULKENIN AYDIN CAGDAS DEMEKRARATIK KESIMININ AYDIN KESIMININ ERGENEKON DENILEN UYDURMA UCUZ BIR DAVAS ILE SIRF AKP YE MUHALEFETLER DIYE SUSTURLMASINDAN UTANC DUYUYOR

bende senin gibi esfelisafilin dengi canlılardan utanç duyuyorum

Necip Fazıl
04-24-2009, 18:59
O BU ULKENIN AYDIN CAGDAS DEMEKRARATIK KESIMININ AYDIN KESIMININ ERGENEKON DENILEN UYDURMA UCUZ BIR DAVAS ILE SIRF AKP YE MUHALEFETLER DIYE SUSTURLMASINDAN UTANC DUYUYOR

Sadece AK PARTİ'ye muhalefetin bu davada olduğunu söylüyorsun peki Turhan ÇÖMEZ nasıl bu davada yer alıyor... ;;)

Ertuğrul ÖZGÜL
04-24-2009, 19:02
SENIN AKP DE GIDER ERMENILERLE AYNI MASAYA OTUIRUR ISRAILE LAF EDER ERMENILERLE OYNASIR DEGIL MI SOYKIRIM YAPTI TURKLER DIYEN ERMENILERLE ANLASIR GORUSUR SIZIN DE MANTINIZ BU OBAMA BIR GECE TELEFON ACIYOR BIR GECEDE ERMENILERIN SINIRI ACILIYOR . AKP ABD NIN KUKLASI

ağır ol insan bozması yaratık sen kendinde değilsin kafayı çekmişsin galiba hadi git uyanda gel

Ertuğrul ÖZGÜL
04-24-2009, 19:02
RUSMUSSEN GELMEDEN EVVEL NELER DEMISTI OBAMA GELDI GITTIGINDE PASA PASA RUSMUSSENIN SEKRETERLIGINI KABUL ETI BVU NASIL ANLAYIS BOYLE SOZDE SOYKIRIM DEYIP TUM DUNYADA LOCALAR KURAN BEYAZ SARAYIN IKI SOKAK ARKASINDA SOZDE SOYKIRIM MUZESI ACAR ERMENILERLE AYNI MASAYA OTURDUNUZ

karşıdaki adam sözünde durmaz insansa biz ne yapalım anlaşmaya uymayanlar utansın

Ertuğrul ÖZGÜL
04-24-2009, 19:06
TABI ISTE ISINIZE GELMEYINCE BOYLE DERSINIZ GERCEKLER BUNLAR ADAM AKILLI MEDYAYI TAKIP ETSENIZ GORURSUNUZ. AMA SMAN TV VAKITSIZ HOROZ GAZETLEEROINMIO OKURSANIZ BIR SEYDEN HABERINIZ OLMAZ ANLADINIZ MI

hahahahahaaaaay sen çok komiksin ya meddahlık yapsan çok para kazanırsın ben ne kadar kanal varsa hepsini izlerim özellikle senin tipindekileri izlerim ama siz doğruları görmemek için o saydığı kanalları uydularınızda bile barındıramazsınız

Ertuğrul ÖZGÜL
04-24-2009, 19:07
O BIR SEY ICIN SOZ VERMEDI KI. AKP ZATEN SEKRETERLIGINI KABUL EDECEKTI NEDE OLSA OBAMA GELDI OBAMA ISTEYINCE AKP DE KABUL ETTI AYRICA O SINIR KAPISININ ACILMA MEVZUSUNA GELINCE OBAMA GECE TELEFOIN EDIYOR BASBAKANA SIZLER KAPIYI ACIN BENDE ERMENI SOYKIRIMI YAPMISTIR DEMIYIM O CUMLEYI KULLANMIYIOM DIYOR BOYLERCE AKP SINIR KAPISINI ACILMASINI KABUL EDIYOR

senin dünyadan haberin omadığı belli işte oku öğren öyle gel kukla gibi standar iftiralarla burayı karıştıramazsın

*AZRA*
04-24-2009, 19:26
Bende sen ve senin gibi çuval ağızlı herkesin bu konulara girmesinden utanç duyuyorum!!!:utandım:

Necip Fazıl
04-24-2009, 19:29
AZRA KOTU SOZ SAHIBINE AITTIR TAMM MI? BU LAFLAR SIZIN GIBILERE YAKISIR. AHLAK YOKSUNUSUNUZ

Diyene bak yaaa... :kızdım:

Bas git işine belanı bulma... :kızdım: :@

Sevban
04-24-2009, 19:31
Hay da, ya sen nasıl bir karaktersin aslanım ne kin biriktirmişsin öyle, kopyala yapıştır zihniyet...!
Çırpınıyosun resmen , bozuk plak gibi tekrarlayıp duruyosan yeridne olsam birdaha pc bile açmazdım..
Allah sana hidayet versin...

*AZRA*
04-24-2009, 19:31
AZRA KOTU SOZ SAHIBINE AITTIR TAMM MI? BU LAFLAR SIZIN GIBILERE YAKISIR. AHLAK YOKSUNUSUNUZ
aa ben kötü bişeymi dedim ???;1

Ertuğrul ÖZGÜL
04-24-2009, 19:32

senin gibiler dur dan anlamadığı gibi çüş dedikçede hızlanırlar ama müstehaksınız Allah hidayet versin

*AZRA*
04-24-2009, 19:35
jazz gır r ben az bile dediim dua edinde bayanım benim elimden gelen bu kadar:utandım:

Sevban
04-24-2009, 19:35
Sadece sus , ulusalcı gözlerin konuşsun :)

Ertuğrul ÖZGÜL
04-24-2009, 19:38
dİKKat et fazla çüş dersen tepı verırız yavas atın cıftesıde pek olur bılesınız.

laftan anlamayana çüş deriz dahada anlamazsa ısrar etmeyiz bizim sizden farkımız bu zateb ısrar yok uyarı yaparız anlamayan gitsin karanlık yoluna

Ertuğrul ÖZGÜL
04-24-2009, 19:39
AZRA BIZIM AGZIMIZ CUVAL MALUM MUHALEFET HERSEYI SOYLER AGZI TORBA DEGIL BUZEMESSIN DEMİR_EX ALLAH SIZE HIDAYET VERSIN TAMM MI BU ULKEDEKI ANALARIN ISSIZ< BABALARIN COCUKLARININ GUNAHI AHLARI BOYNUN UZDA RÜHUZU MAHŞERDE BUNALR KARŞIN IZA CIKACAK ISSIZ KALAN BABALARIN ANALARIN AHLARI

sen uçmuşsun şimdide inanmadığınız sorgudan bahsediyorsun ne dediğini sende bilmiyorsun

Sevban
04-24-2009, 19:41
AZRA bayan olsan kac yazar ki.senın gıbıler saadece kuyruguna basılmıs kedı yavrusu gıbı vıyasklar durur baskada bır seyt yapmaz gıt sen bıraz kafandakı turbanı cıkartta beynıne oksıjen gıtsın. Sacların hava alsın mazallah dokulur sacların kel kalırsın bu sefer turbana gerek kalmaz malum ıslamda sac telınden tahrık olunacagı gıbnı tuhaf bır ınanc vaR

Haddini aşma terbiyesiz..! sana kimse hakaret etmiyor, kendinde bu cesareti görme sakın , susuyorsk terbiyemizden daha afzla çirkefleşme uza...

Sevban
04-24-2009, 19:41
Terbiyesiz utanmadan dinime dil uzatıyor...!

*AZRA*
04-24-2009, 19:42
AZRA bayan olsan kac yazar ki.senın gıbıler saadece kuyruguna basılmıs kedı yavrusu gıbı vıyasklar durur baskada bır seyt yapmaz gıt sen bıraz kafandakı turbanı cıkartta beynıne oksıjen gıtsın. Sacların hava alsın mazallah dokulur sacların kel kalırsın bu sefer turbana gerek kalmaz malum ıslamda sac telınden tahrık olunacagı gıbnı tuhaf bır ınanc vaR
ahh ahh ne zavallısın acıyorum size;1
bu arada yöneticiler burda hakaret var bana ilgilenirseniz:hmm

Necip Fazıl
04-24-2009, 19:42

Bak kardeşim git işine bu kadar şerefsizleşme yüzsüz herif bas git diyorum sana...

İnsan gibi konuşmayı öğrenmeden böyle yerlere girme millet seni değl seni yetiştirenleri gülüyor aklında bulunsun... :evet:

Ertuğrul ÖZGÜL
04-24-2009, 19:43

hattini aşma üstte ilahi adaletten bahsediyorsun alttada aynı ilahın kurallarına dil uzatıyorsun hattini bil hayvanlık yapma ak partiyi eleştirirsen düz karşılık veririm ama islamı eleştirmeye kalkarsan..... hele hele türbanın adını bile ağzına alma senin gibi it görevi yapıp havlayacağımıza.......

Sevban
04-24-2009, 19:44
Gayri müslim bir kişiden ancak bu yaklaşım beklenir, daha fazla dinime hakaret etmeden sesini kesmenizi rica ediyorum...!

Sevban
04-24-2009, 19:45
Gayri müslim bir kişiden ancak bu yaklaşım beklenir, daha fazla dinime hakaret etmeden sesini kesmenizi rica ediyorum...!

<Lütfen yöneticiler, sabrım taşıyor saygı sınırlarını aşabilirm...

Necip Fazıl
04-24-2009, 19:46
YILLARDAN BERI TURBAN ICIN OTURUP DURDUNUZ HE NE DEGISTI BANA DIYIN. NASIL OLURDA BIR KADININ SADECE SACI ACIK DIYE BIR ERKEGIN O KADININ SACINDAN ETKILENECEGI DUSUNULEBILIR DEMK KI BU KANUNU KOAYAN MUHAMMED DE BIR GARIUPLIK VARDI E NEDE OLSA KAC EVLILIK YAPTIGI BELLI DEGIL. HZ. ALININ OGLU BILE EVLENIP BOSANMAYLA YUZDEN FAZLA EVLILIK YAPTIG DUSDUNULURSE

İtin evladı seni adam gibi konuş lan hayvan oğlu hayvan seni ALLAH belanı versin senin şerefsiz herif... :@ :kızdım: adamsan msn ni ver lann :@

Feride
04-24-2009, 19:47
sapık ya bu başka bişey değil..

Ertuğrul ÖZGÜL
04-24-2009, 19:48
YILLARDAN BERI TURBAN ICIN OTURUP DURDUNUZ HE NE DEGISTI BANA DIYIN. NASIL OLURDA BIR KADININ SADECE SACI ACIK DIYE BIR ERKEGIN O KADININ SACINDAN ETKILENECEGI DUSUNULEBILIR DEMK KI BU KANUNU KOAYAN MUHAMMED DE BIR GARIUPLIK VARDI E NEDE OLSA KAC EVLILIK YAPTIGI BELLI DEGIL. HZ. ALININ OGLU BILE EVLENIP BOSANMAYLA YUZDEN FAZLA EVLILIK YAPTIG DUSDUNULURSE

lan onun bunun çocuğu yavaş ol senin varya.... dingil forumda olmasam sana gösteriridim ama neyse ALLAHIN gazabı üzerine olsun(amin)

Sevban
04-24-2009, 19:48
Amin ,

*AZRA*
04-24-2009, 19:49
ALLAH senin cezanı versin bir kere ağzına hz. muhammed(s.a.v) ağzına alırken kullandığın kelimelere dikkat et
gerizekalı
yöneticilerr hala ne duruyoo anlamıyorumm bu hala konuşmaya devam etcekmii

Sevban
04-24-2009, 19:50
Sen o kadar kıvrak birisinki konuyu akpartiden ,nereye getirdin provakatörsün defol pislik, sana alet olucak kimse yok burda...

Sevban
04-24-2009, 19:52
senin için Hidayet diledim utanmadan alay eder gibi dinime kutsalıma peygamberime dil uzattın, ben sana aynı şeyi yapsa idim sen hemen Akpartililer hristiyan düşmanı diye yaygara koparırdın üste çıkmaya çalışma ve defoll

Ertuğrul ÖZGÜL
04-24-2009, 19:53
Bak neden hakaret edıyorsunuz bedua edıyorsunuz hanı sızın dınınızde hosgoru vardı. Yoksa bu hosgoru ısınıze geldıgı zamn mı? E muhajmed de amcasına lanet etmedımı zaten ebu lehebın lellerı kurusun demedı mı? Nasdıl olurda bır de ıslam hosgoru denılıyor. Ha hopsgoru sevgı dını denılen ıslamda neden el-kaıde hamas gıbı ıslamdan beslenen terorıstler var

ya sus kardeşim bizim hoş görümüz anlayana senin gibi burnunun dikine gide K: KERİM "lekümdinikümveliyedin" diyor başkada bişey demem sana

Feyza
Nescafee başka bir nickle geri gelmiş

Beritan
bide ayetten bahsetmiş..
bu terbiyesizi ne zaman banlıyacaksınız...

Feride
04-24-2009, 19:54
o gelir gene .. yöneticiler de atana kadar adam zaten diyeceğini diyor..biraz atik olsalar fena olmaz yönetici arkadaşlar..

Sevban
04-24-2009, 19:56
Katılıyorum, siyasete tamam da , dine dil uzattığı zaman işin rengi değişiyor, gayrimüslim olduğundan bolkeseden atıyor...

Feyza
04-24-2009, 19:58
o gelir gene .. yöneticiler de atana kadar adam zaten diyeceğini diyor..biraz atik olsalar fena olmaz yönetici arkadaşlar..
Şikayet edin banlasınlar...
Bakın şekil >> A :)

Ertuğrul ÖZGÜL
04-24-2009, 19:59
Katılıyorum, siyasete tamam da , dine dil uzattığı zaman işin rengi değişiyor, gayrimüslim olduğundan bolkeseden atıyor...

kendimi zor tuttum ne acayip adamlar var dini yargılamaya çalışıyor adamlar
sadece gayri müslimdeğil bence masonluk var bu kadarını normal gayrimüslimler yapmaz

*AZRA*
04-24-2009, 19:59
zaten ak parti hakkında istediği yorum yapabilir sonuçta herkes düşüncesini fikrini söyleyebilir ama kişikiğime buda yetmez gibi dinide alet edip çok biilyormuş gibi yorum yapamaz....

Feride
04-24-2009, 20:00

yahu şikayet ediyorum zaten. iki kere..:) ama bilemiyorum yani daha seri olmak da fayda var gibime geliyor:) ama tabi yöneticilerimiz daha iyi bilir diyeyim:)

Beritan
04-24-2009, 20:01
bende yazmadan önce şikayet ettim...
acep ilk hangimiz...:)

ama şu alt yorumlardaki yorumlara şaşırdım...
diyorsunuz ya ak parti ye ne dese önemli değil...lütfen samimi olalım:)

Sevban
04-24-2009, 20:01
kendimi zor tuttum ne acayip adamlar var dini yargılamaya çalışıyor adamlar
sadece gayri müslimdeğil bence masonluk var bu kadarını normal gayrimüslimler yapmaz

Bence bilinçli bir şekilde gelicektir tekrar, kasıtlı olduğuna inannıyorum küfür etsek bile üstne alınmayacak, kalıcı bir çözüm bulmak lazım yada, bi şekilde benim ona ulaşıp sesini kesmem lazım :)

Sevban
04-24-2009, 20:03

Bende benzer bir yorum yaptım, bu yüzden cevap hakkım olduğunu varsayıyorum, ondan kastımız muhalefettir, yoksa aksi düşünülemez...

Feyza
04-24-2009, 20:04

diyorsunuz ya ak parti ye ne dese önemli değil...lütfen samimi olalım:)Ben msn kullandım.

*AZRA*
04-24-2009, 20:06
ümmü selelmee ak parti hakkında tabi yorum yapabilirr ben kendi adıma rahatımm seviyeli olduğu müddetçe ama kişilğimize hakeret etmesine izin vermemiz söz konusu olamaz...

Beritan
04-24-2009, 20:06
Bende benzer bir yorum yaptım, bu yüzden cevap hakkım olduğunu varsayıyorum, ondan kastımız muhalefettir, yoksa aksi düşünülemez...
bakın terbiyesizlik ne olursa olsun ister ak partiye ister saadete bu çok yanlıştır...
kime olursa olsun...bunu yapmaya hakkı yoktur....düşünce demek hakaret değildir..
dini ap ayrı bişeydir....dine kimse laf atamaz....din tektir ve açıktır

yani ak partiye ne derse densin muhalif olarak bile yapılan yorumlara yakınen şahit olan biriyim..
en masum yoruma bile çirkef diye çıkışan kişiler var burda..
bu nu size demiyorum...

Feyza
04-24-2009, 20:07
yahu şikayet ediyorum zaten. iki kere..:) ama bilemiyorum yani daha seri olmak da fayda var gibime geliyor:) ama tabi yöneticilerimiz daha iyi bilir diyeyim:)Feride Allah iyiliğini versin. "tabi yöneticilerimiz daha iyi bilir" Elini korkak alıştırma... :hihi2:
Eleştir eleştir... eleştiri insnaı geliştirir.

Necip Fazıl
04-24-2009, 20:09

Samimiyetimizden şüpheniz olmasın...

Elbette AK PARTİ'ye de hakaret edemez ne anladığınıza daha doğrusu nasıl anladığınıza bakar bu konu...

Art niyet olmasın yeter ki...

Feride
04-24-2009, 20:10
Feride Allah iyiliğini versin. "tabi yöneticilerimiz daha iyi bilir" Elini korkak alıştırma... :hihi2:
Eleştir eleştir... eleştiri insnaı geliştirir.

:) tamam.. yavaşlar banlama konusunda sadece bukadar söylim.. :) yok elimi korkak alıştırmıyorum ya .. :)

*AZRA*
04-24-2009, 20:10
bakın terbiyesizlik ne olursa olsun ister ak partiye ister saadete bu çok yanlıştır...
kime olursa olsun...bunu yapmaya hakkı yoktur....düşünce demek hakaret değildir..

yani ak partiye ne derse densin muhalif olarak bile yapılan yorumlara yakınen şahit olan biriyim..
bu nu size demiyorum...
kişiden kişiye değişir burdaki olayy sınırları fazlasıyla aşmıştı
bence yinee onun bu kadar sözlerine rağmen yine azdı arkadaşların cevapları iyi tutmuşlar sokakta deseydi bilmiyorum onun halini;1

Sevban
04-24-2009, 20:14

bu nu size demiyorum...

Efendim biz son hadde kadar yapılan yorumlara edep sınırlarını aşmadan karşılık vermeye çalışıyoruz... ama zat dine dil uzatıp küfür etmiştir, bırakında bizde karşılık verelim,,, siyaset konusunda yaptığı yorumlarda bu kadar fevri davranışlar sergilemedik ,bu yüzden yorumumda "siyasete tamam da" dedim

Ertuğrul ÖZGÜL
04-24-2009, 20:17
Bence bilinçli bir şekilde gelicektir tekrar, kasıtlı olduğuna inannıyorum küfür etsek bile üstne alınmayacak, kalıcı bir çözüm bulmak lazım yada, bi şekilde benim ona ulaşıp sesini kesmem lazım :)

tabikide bilinçli karışıklık yapmak için çaresi bulunmalı nasıl olursa artık

Beritan
04-24-2009, 20:17
Efendim biz son hadde kadar yapılan yorumlara edep sınırlarını aşmadan karşılık vermeye çalışıyoruz... ama zat dine dil uzatıp küfür etmiştir, bırakında bizde karşılık verelim,,, siyaset konusunda yaptığı yorumlarda bu kadar fevri davranışlar sergilemedik ,bu yüzden yorumumda "siyasete tamam da" dedim
tabikide o son mesajlarını bile yazamamalıydı..
ben kalkıp o terbiyesizi savunmuyorum...
sergilemedim dersen sevinirim ben bu adamdan yola çıkarak genel konuştum...
demek istediğimi anlamıyorsunuz sanırım...

Necip Fazıl
04-24-2009, 20:19
Unutmayalım ki burası tarafsız saha değildir burası AK PARTİLİ gençlerin buluşma noktasıdır ve burada AK PARTİ'yi belli bie yere kadar eleştirebilrsniz...

Tabiki herkes aynı görüşte olmak zorunda değildir...
Ama buraya gelip de AK PARTİ'ye saygısızlık yaparsanız elbette hak ettiğinizi alacaksınızdır...

Sözüm meclisten dışarı...
:güzel:

Sevban
04-24-2009, 20:19
Sanırım anlamak istemiyorum...

Beritan
04-24-2009, 20:21
Unutmayalım ki burası tarafsız saha değildir burası AK PARTİLİ gençlerin buluşma noktasıdır ve burada AK PARTİ'yi belli bie yere kadar eleştirebilrsniz...

Ama buraya gelip de AK PARTİ'ye saygısızlık yaparsanız elbette hak ettiğinizi alacaksınırdır...

ya bırakya laflarımı çarpıtmazsan sevinirim..
bak en başta ne yazmışım oku sonra yorumla..
Sanırım anlamak istemiyorum...
anlamak istemiyorsanız o da size kalmış bişey kussura bakmayın

*AZRA*
04-24-2009, 20:21

Ama buraya gelip de AK PARTİ'ye saygısızlık yaparsanız elbette hak ettiğinizi alacaksınırdır...

:evet::güzel::güzel::güzel::güzel:

Ertuğrul ÖZGÜL
04-24-2009, 20:22

bu nu size demiyorum...

arkadaşım zaten öyle yada böyle uçlarda olan hazımsız kişiler burada fazla barınamıyor bide şöyle bişeyde var masum rolü yapıpda her türlü ahlaksızlığı yapanda çok her senin gibi yada yellowred gibi değil sende iyi biliyorsunki genelde karışıklık için geliyorlar mhplisi chplisi splisi amaçları ortak olarak karışıklık için geliyorlar genelde

Necip Fazıl
04-24-2009, 20:24
ya bırakya laflarımı çarpıtmazsan sevinirim..
bak en başta ne yazmışım oku sonra yorumla..

anlamak istemiyorsanız o da size kalmış bişey kussura bakmayın

Bak ben orada alıntı veya isim vermedim eğer üzerine alınıyorsan da bu senin sorunun...

Ben genel konuşuyorum ve bu dediklerim benim için de geçerli...

Beritan
04-24-2009, 20:24
bakın kim olursa olsun...
ister ak parti ..ister saadet,,,
bunlara hakaret eden...benim için banlanmayı hak edendir..
düşünce özgürlüğü demek...hakaret etmek değildir....
sadece orda dine değil ak partiye olsa bunlar sesim çıkmazdı tarzı bişey okudum bana samimi gelmedi...
hemen bana buranın ak parti forum olduğunu hatırlatmanıza gerek yok..
ben bunun çok iyi bilincindeyim...ve halen burdayım bişey anlatabiliyormuyum..

Beritan
04-24-2009, 20:25
Bak ben orada alıntı veya isim vermedim eğer üzerine alınıyorsan da bu senin sorunun...

Ben genel konuşuyorum ve bu dediklerim benim için de geçerli...

ama burda bu konuyu vurgulayan benim...
üstüme alınmasam başka üye bana dediğini anlar meçhul...
düzeltmenede sevindm..
teşekkürler..

Ertuğrul ÖZGÜL
04-24-2009, 20:27
bakın kim olursa olsun...
ister ak parti ..ister saadet,,,
bunlara hakaret eden...benim için banlanmayı hak edendir..
düşünce özgürlüğü demek...hakaret etmek değildir....
sadece orda dine değil ak partiye olsa bunlar sesim çıkmazdı tarzı bişey okudum bana samimi gelmedi...
hemen bana buranın ak parti forum olduğunu hatırlatmanıza gerek yok..
ben bunun çok iyi bilincindeyim...ve halen burdayım bişey anlatabiliyormuyum..

sesim çıkmazdı değil anlayışla karşılayıp karşılığını verirdik anlamında hem samimiyet testiniz falan var galiba nerden biliyorsunuz samimi olmayacağını
tabikide ak partiyle dinimiz arasında eleştiri yada hakarete karşı fark olacak

Necip Fazıl
04-24-2009, 20:28
ama burda bu konuyu vurgulayan benim...
üstüme alınmasam başka üye bana dediğini anlar meçhul...
düzeltmenede sevindm..
teşekkürler..

Düzeltmedim ne alaka düzeltmeyle sen yanlış anlıyorsan senin sorunundur...

Bak kardeşim kastetmek istediğin bu forumdaki muhalif üyelerin susturulduğu...

Ama kastetmek istediğn gibi bir durum olsa senin burada daimi olman imkansız olurdu sanırım...

Kendinle çelişme...

Sevban
04-24-2009, 20:29
Kesinlikle sesim çıkmazdı tarzında birşey denmemiştir, sadece siyaset olsa hakkından gelinir,ama konu din olunca saygı sınırı aşılır kastedilmiştir, sanırım siz anlamadınız, dedikleriniz tabiki doğru... hakaret konusunda

Beritan
04-24-2009, 20:30
Düzeltmedim ne alaka düzeltmeyle sen yanlış anlıyorsan senin sorunundur...

Bak kardeşim kastetmek istediğin bu forumdaki muhalif üyelerin susturulduğu...

Ama kastetmek istediğn gibi bir durum olsa senin burada daimi olman imkansız olurdu sanırım...

Kendinle çelişme...
saçmalama...
ben hiçte onu demek istemedim...
nerden bunu çıkardın...valla merak ettim...
ben hiç bir zaman kendimle çelişmem bundan şüphen olmasın..
samimiyeti test etmek insanların elindedir...
bi alete gerek yoktur...
hiçte samimiyeti test eden görmedim hisler önemlidir

İncirÇekirdeği
04-24-2009, 20:30
Selamın Aleyküm canlar. Yeni girdim de şöyle bir bakayım dedim .Bir arkadaşınız AK PARTİ eleştireilir asma bir yere kadar demiş. Can Eleştiri muhalefet he zamn her yerde olmalı ve olacaktır da. En sert muhalefetr de olacak. Olması da gerek demokratik toplumlarda. Bırakın eleştiren şahıslara hakaret ve küfür etmediği müddetçe eleitirsin canlar. Demokrasi diyorsanız muhalefet demokrasinin ana direğidir. AK PARTİ li arkadaşlar kendinizi bnu kadar üstüğn görmeyin. İktidar olmanız AK PARTIYI KUTSALLAŞTIRMIYOR. Selametle

Sevban
04-24-2009, 20:32
İŞte bizde dediğin gibi küfür ve hakaret noktasında müdahale ediyoruz, kimseninde üstün görünme çabası yok...

ishakyilmaz
04-24-2009, 20:33
Selamın Aleyküm canlar. Yeni girdim de şöyle bir bakayım dedim .Bir arkadaşınız AK PARTİ eleştireilir asma bir yere kadar demiş. Can Eleştiri muhalefet he zamn her yerde olmalı ve olacaktır da. En sert muhalefetr de olacak. Olması da gerek demokratik toplumlarda. Bırakın eleştiren şahıslara hakaret ve küfür etmediği müddetçe eleitirsin canlar. Demokrasi diyorsanız muhalefet demokrasinin ana direğidir. AK PARTİ li arkadaşlar kendinizi bnu kadar üstüğn görmeyin. İktidar olmanız AK PARTIYI KUTSALLAŞTIRMIYOR. Selametle
AK Partimizin tüzük ve programlarını okuma zahmetinde bulunursanız meramınıza derman niteliğinde ilaçlar göreceksiniz..!

Necip Fazıl
04-24-2009, 20:34

Bir yere kadar derken muhalefet ederken hakarete varılmasını kastettin... Yoksa heralde muhalefet edilebilir forumda... Saygı çerçevesi içerisinde... :güzel:

Bir yanlış anlaşılma olmasın da... :güzel:

Ertuğrul ÖZGÜL
04-24-2009, 20:34

sen ne diyon arkaşım bizde diyoruz eleştiriler normal diye zaten ama adamın küfretmediği zerre kalmadı siz hala ak parti peşindesiniz ak partiyi kutsallaştıran yok kutsal olan tek şey dindir ve ak parti eleştirilere tahammül edebiliyoruz dikkat ettiysen biz dine dil uzatıldıktan sonra aşırı tepki verdik kendimizi üstünde görmüyoruz

İncirÇekirdeği
04-24-2009, 20:36
Hayır. Kişiler CHP'li dahi olsa sitedeler ise Başbakana hakaret kişilere hakaret ve küfür edilmediği müddetçe rahatlıkla diledikleri gibi muhalefet yapıp haber konularına muhalefet yazarlardan yazılar dahı ekleyebvılsınler. Yok kartel medya şu medya gibi ayrıma gitmeyin. Bu insanları daha çok kutuplaştırmış olursunuz. Yani Zaman Vakit Yeni Şafak gazetelerının opldugu kadar Cumhuriyet Hürriyet Milliyet Vatan gazetelerınden köşe yazılarına haberlerıne de yer verilmesi AK PARTI nın lehınedır aslında.

Ertuğrul ÖZGÜL
04-24-2009, 20:38
Hayır. Kişiler CHP'li dahi olsa sitedeler ise Başbakana hakaret kişilere hakaret ve küfür edilmediği müddetçe rahatlıkla diledikleri gibi muhalefet yapıp haber konularına muhalefet yazarlardan yazılar dahı ekleyebvılsınler. Yok kartel medya şu medya gibi ayrıma gitmeyin. Bu insanları daha çok kutuplaştırmış olursunuz. Yani Zaman Vakit Yeni Şafak gazetelerının opldugu kadar Cumhuriyet Hürriyet Milliyet Vatan gazetelerınden köşe yazılarına haberlerıne de yer verilmesi AK PARTI nın lehınedır aslında.

sen önce foruma göz at kartel denilen bölümün yazılarını ben bile bizzat paylaşıyorum bazen
gelenlerin partisi yazmıyorki normalde her geleni hoşgeldin kardeşim diye karşılıyoruz ama adam dine küfred,yor başbakana iftira atıyor onlarıda hoş görüyle karşılamamızı bekliyorsan....

İncirÇekirdeği
04-24-2009, 20:39
Bakınız Melih Gökçek fan klubu sitesinde kendisini sert bıçimde elerştiren gazeteleri bile koymuş bunu neden siz de yapamayasınız. Neden bir cumhuriyetten alınma bir hürriyertin koşe yazısından alınma haberlerde olmasın bırakın yorumu kısıler yapsıun sentezlesın. Ama sızlert sadece bellı bır kısım medyadan kısılerı beslenmesını saglarsanız tek yonlu beslenme olur ve bu da saglıklı degıldır.

Feyza
04-24-2009, 20:40
Hayır. Kişiler CHP'li dahi olsa sitedeler ise Başbakana hakaret kişilere hakaret ve küfür edilmediği müddetçe rahatlıkla diledikleri gibi muhalefet yapıp haber konularına muhalefet yazarlardan yazılar dahı ekleyebvılsınler. Yok kartel medya şu medya gibi ayrıma gitmeyin. Bu insanları daha çok kutuplaştırmış olursunuz. Yani Zaman Vakit Yeni Şafak gazetelerının opldugu kadar Cumhuriyet Hürriyet Milliyet Vatan gazetelerınden köşe yazılarına haberlerıne de yer verilmesi AK PARTI nın lehınedır aslında.Jaz gırr bize işimizi ve nerede olduğumuzu öğretmeyi bırak istersen...
Biz zaten şucu bucu siyaseti yapmıyoruz, ayrı tuttuğumuz kimsede yok. Bu nutuklara gerek yok. Edebinle seviyeli bir şekilde konuşucaksınız site burada yok çirkefleşecekseniz def ederiz gidersiniz!

Feride
şahsi fikrimi söylüyorum. bu gazetelerin çığırtkanlığını yapmayı dahi yanlış görüyorum.

Ertuğrul ÖZGÜL
Bakınız Melih Gökçek fan klubu sitesinde kendisini sert bıçimde elerştiren gazeteleri bile koymuş bunu neden siz de yapamayasınız. Neden bir cumhuriyetten alınma bir hürriyertin koşe yazısından alınma haberlerde olmasın bırakın yorumu kısıler yapsıun sentezlesın. Ama sızlert sadece bellı bır kısım medyadan kısılerı beslenmesını saglarsanız tek yonlu beslenme olur ve bu da saglıklı degıldır.

boş boş konuşmada önce forumu dolaş

İncirÇekirdeği
04-24-2009, 20:42
Bakıyorum. Yuzde doksan islami basının ve islami medyanın yazıları var. Digerleri ise devede kulak bile degıl. Adalet ise her kesıome EŞİT MESAFEDE yaklasmalısınız demokrası bunu gerektırır. En basıtınden bır ornek vereyım sadecebir ornek. Neden hıc bekır coskun emın colasanın ılhan selcugun yazılarını bak karsı goruste bunu demıs dıye koyulmuyor.? boyle bır bolum acılıp karesı goruste olanlarda bunu demıs dıyıp o haberler konuslmuıyor

İncirÇekirdeği
04-24-2009, 20:43
O yuzden mı kartel medya dıye yaftalanıyor. demokrası bu mudur. islamı medya iyi medya dıgerlerıo kartel kotu ergenekoncu medya bu mudur yanı adaletse adam gıbı adalet demeokrası ıse adam gıbı demokrası yapılmalı

Ertuğrul ÖZGÜL
04-24-2009, 20:43
Bakıyorum. Yuzde doksan islami basının ve islami medyanın yazıları var. Digerleri ise devede kulak bile degıl. Adalet ise her kesıome EŞİT MESAFEDE yaklasmalısınız demokrası bunu gerektırır. En basıtınden bır ornek vereyım sadecebir ornek. Neden hıc bekır coskun emın colasanın ılhan selcugun yazılarını bak karsı goruste bunu demıs dıye koyulmuyor.? boyle bır bolum acılıp karesı goruste olanlarda bunu demıs dıyıp o haberler konuslmuıyor

sen bize akıl vermeyi bırak biz %10da olsa yer veriyoruz sen git bırakın ak partiyi sağ kesime %1 bile yer vermeyen sitelere akıl ver amacın ne onuda açıkca söylede tam olsun

Ertuğrul ÖZGÜL
04-24-2009, 20:45
O yuzden mı kartel medya dıye yaftalanıyor. demokrası bu mudur. islamı medya iyi medya dıgerlerıo kartel kotu ergenekoncu medya bu mudur yanı adaletse adam gıbı adalet demeokrası ıse adam gıbı demokrası yapılmalı

arkadasım demokrasi herkesi sevmek değilki saygı göstermek sadce burdada sevmeyenler çoğunlukta bundan sanane ben sane sevme diyormuyum ? sende bana zıttını söyleyemezsin

Feyza
04-24-2009, 20:45
İncirÇekirdeği Bak yine yiyicen banı demedi deme... :karizmatik:

eda05
04-24-2009, 20:53
bende senin gibi sanatçılardan ve yaptıkları rezilliklerle sanatçı ismini kirletenlerden utanç duyuyorum.... yarası olan gocunur Edip bey yaralısın galiba :D

Necip Fazıl
04-24-2009, 20:57
bende senin gibi sanatçılardan ve yaptıkları rezilliklerle sanatçı ismini kirletenlerden utanç duyuyorum.... yarası olan gocunur Edip bey yaralısın galiba :D

Kuyruğuna basıldığı kesin... :hihi2:

eda05
04-24-2009, 21:13
Kuyruğuna basıldığı kesin... :hihi2:

belli var zaten bir kuyruk acısı yakında çıkar kokusu :yehoo:

Necip Fazıl
04-24-2009, 21:16
belli var zaten bir kuyruk acısı yakında çıkar kokusu :yehoo:

Kokusu çıkmadımı zaten...

Pkk ya destek veren isimler haliyle Ergenekon'a da destek veriyor ve içeri atılan her Ergenekoncu için üzülüyorlar doğal olarak...

Pkk = Ergenekon... Fark yok yani...

eda05
04-24-2009, 21:19
Kokusu çıkmadımı zaten...

Pkk ya destek veren isimler haliyle Ergenekon'a da destek veriyor ve içeri atılan her Ergenekoncu için üzülüyorlar doğal olarak...

Pkk = Ergenekon... Fark yok yani...

evet sende haklısın.....:saygılar:

Tarantula_
04-24-2009, 21:26
Diyecek çok söz varda burası forum işte...!

hasan_ist
04-24-2009, 21:32
Mahkeme sonuçlandı da benim haberim yok herhalde.PKK= ERGENEKON olduğuna göre suçlar sabitlenmiş.

Necip Fazıl
04-24-2009, 21:33
Mahkeme sonuçlandı da benim haberim yok herhalde.PKK= ERGENEKON olduğuna göre suçlar sabitlenmiş.

Kişisel düşüncem... :güzel:

Necip Fazıl
04-24-2009, 21:37

http://www.akpartiforum.com/perincekten-tsk-aleyhine-site-t98457.html?p=592044 (http://www.akpartiforum.com/perincekten-tsk-aleyhine-site-t98457.html?p=592044)

Bak kardeşim Ergenekoncuların ne mal olduğuna bak...

Ertuğrul ÖZGÜL
04-24-2009, 21:44

sabitlenmedi çünkü sadece o kadar değil hizbullahla da alakaarı var daha neler neler yavaş yavaş çıkıyor ortaya

hipermuhafazakar
04-24-2009, 21:50
bende utanç duyuyorum böyle kendini sanatçı zanneden hainlerden ötüp durmalarından..edip akbayram denen alçağın alevi olduğunu söylüyordu alevi forumlarında aleviler

eda05
04-24-2009, 21:53
bende utanç duyuyorum böyle kendini sanatçı zanneden hainlerden ötüp durmalarından..edip akbayram denen alçağın alevi olduğunu söylüyordu alevi forumlarında aleviler
evet edip akbayram alevidir ve ak parti belediyelerinin düzenlediği organizasyonlara katılmayan şuanda da kuyruk acısı olan ve kendini sanatçı olarak tanımlayan ama o tanıma hiç uymayan insan müsvettesidir...

hasan_ist
04-24-2009, 22:19
http://www.akpartiforum.com/perincekten-tsk-aleyhine-site-t98457.html?p=592044 (http://www.akpartiforum.com/perincekten-tsk-aleyhine-site-t98457.html?p=592044)

Bak kardeşim Ergenekoncuların ne mal olduğuna bak...

Birçok kaynakta birçok bilgi de var,belge de.Henüz yargısı bitmeyen bir davanın sanıklarını suçlamak nekadar doğru? Ergenekon davası kapsamında sanık durumundaki herkes suçlu veya herkes suçsuz demek yanlış.Kimin ne olduğundan emin olmadan suçlamak insanı vebal altında bırakır.Genelleme yapmamak gerekir.Kimse huzuru mahşerde kul karşısında boynu bükük olsun istemez sanırım.Yargı organı zaten yargılamayı yapıyor.Burası ya da başka bir yerde ikinci bir mahkeme kurmak,yargılamak,suçlamak doğruysa eğer buyurun devam edelim.

hasan_ist
04-24-2009, 22:24
evet edip akbayram alevidir ve ak parti belediyelerinin düzenlediği organizasyonlara katılmayan şuanda da kuyruk acısı olan ve kendini sanatçı olarak tanımlayan ama o tanıma hiç uymayan insan müsvettesidir...

Bak kardeşim sana bir tavsiye.Bir canlı hücre dahi yaratmaktan aciz olan biz kullar Allah'ın yarattığı bir insan hakkında müsvette yakıştırmasını kullanırken düşünelim istersen.Biri çıkıp senin hakkında,benim hakkımda böyle bir tabir kullansa incinmezmiyiz? Aynı görüşleri paylaşmak zorunda değil kimse seninle.Her zıt görüşte olanlara müsvette dersek bizim insanlığımızıda sorgularlar.

ATmaCA53
04-24-2009, 22:32
Bak kardeşim sana bir tavsiye.Bir canlı hücre dahi yaratmaktan aciz olan biz kullar Allah'ın yarattığı bir insan hakkında müsvette yakıştırmasını kullanırken düşünelim istersen.Biri çıkıp senin hakkında,benim hakkımda böyle bir tabir kullansa incinmezmiyiz? Aynı görüşleri paylaşmak zorunda değil kimse seninle.Her zıt görüşte olanlara müsvette dersek bizim insanlığımızıda sorgularlar.
veli küçüğün kim olduğuna dair herkesin bir bilgisi var uğur dündarda bile bunu söylüyorsa, bir anne oğlumu veli küçük öldürdü diyorsa bir çok şeylerden bahsediyorsa savcıların bir bildiği varki veli küçüğü ve diğerlerini getiriyorlar, suçsuz olanlar zaten beraat ediyor.

hasan_ist
04-24-2009, 22:50
veli küçüğün kim olduğuna dair herkesin bir bilgisi var uğur dündarda bile bunu söylüyorsa, bir anne oğlumu veli küçük öldürdü diyorsa bir çok şeylerden bahsediyorsa savcıların bir bildiği varki veli küçüğü ve diğerlerini getiriyorlar, suçsuz olanlar zaten beraat ediyor.

Farklı bişeymi söylemişim ben? Ozaman burada yargılamanın anlamı ne? Bugün gözaltına alınanlar suçlu ilan ediliyor hemen.Beraat ettiklerinde ise akıllara sadece suçlandıkları anlar geliyor.Beklemek nedir bilmiyoruz.

Feyza
04-24-2009, 23:14
Ben bu adamı Vatan hainleri listeme eklediğimde birileri baya avukatlığını yapmıştı. Neyse.... ;ı: