Orijinalini görmek için tıklayınız : Eger AK Parti Kapatilirsa naparsiniz?
Yunus_Emre
03-30-2008, 19:13
Eger AK Parti Kapatilirsa tepkiniz durusunuz,ruh ve fiziksel haliniz ne olur?Neler hissedersiniz?
politikaci
03-30-2008, 19:15
ağlarım yemin ederim sonra duvarları yumruklarım
oturanboğa
03-30-2008, 19:16
anormal bişey değil ki...demokratik ülkemizde biz böyle vakalara alıştık...parti binasına gider son kez liderlerimi görmek isterdim
Kırık_Çocuk
03-30-2008, 19:24
Uyanıp yüzümü yıkarım..
Böyle birşey söz konusu olursa tabiki ülkemiz yara alacak ama o partinin yolunda yürüyen milyonlarca insan var sadece oyvereni 16 milyon insan..Elbette izinden gidilecek..
atatürkçüyüm
03-31-2008, 21:39
size birşey diyim mi akp kapatılırsa tayip tarihe karışır neden mi?çünki tayipe 5 yıl siyasi yasak gelecek..tayip yaşı bayağı ileri..ölür mü kalır mı onu allah bilir..ama benim tercihim yaşaması..
size birşey diyim mi akp kapatılırsa tayip tarihe karışır neden mi?çünki tayipe 5 yıl siyasi yasak gelecek..tayip yaşı bayağı ileri..ölür mü kalır mı onu allah bilir..ama benim tercihim yaşaması..
Ne iyi yüreklisin..
ENGİNEER
03-31-2008, 21:41
Yeni kurulacak partinin acaba hangi rekoru kıracağını düşünmeye başlarım... ;)
nihal.1990
03-31-2008, 21:42
yaa sen kim oluyorsun da öyle bir öngörüde bulunuyorsun??
tayyip in yaşından sananee..o inş..çok uzun yıllar bu ülkenin başında olacakk
Alllah uzun ömürler versin onaa...
bugunler tayyıp babaya destek zamanı onun bır sözu vardırya durmakyok yola devam
ömerfarukyandik
03-31-2008, 21:55
öncelikle çok üzülürüm..DEVLETİN BAŞINA SENELERCE ÇÖKEN BU İNSANLAR TÜRKİYEYİ HEP GERİLETMEK İÇİN HERŞEYİyapmışlar hala devam ediyorlar..bunların çarkı bozulmadıkça hayasızca saldırırlar her zaman..hizmet için varolan nice insanların önünü tıkadılar!!!bu kadarı da yeter..ergenekon denilen örgütte bunların işidir..hükümetimiz bunkarın üzerine gidince bakın nasıl saldırmaya başladılar?devletin en önemli mercilerini ele geçirmişler zamanla..herşeyi denediler sıra bu parti kapatmaya geldi..inşallah bunuda başaramazlar ve elleri kırılır!!!siz siz olun çalışın her zaman yüksek mevkilere gelmek çok önemli..kendinize iyi bakın..
BENCE HİÇBİRŞEY OLMAZ BULUNDUKLARI 6 SENEDE AKP NİN YERİNE BOŞ SANDALYELER OLSAYDI BU ÜLKEYE DAHA AZ ZARAR VERİRDİ.SİZCEDE ÖYLE DEĞİLMİ?EKONOMİSİNİ IMF YE,DIŞ POLİTİKASINI ABD YE, İÇ POLİTİKASINIDA AB YE BAĞLAYAN BU ZİHNİYETTEN FAZLA BİRŞEY BEKLEMEK DOĞRUOMAZ
BaDe_EsNa
03-31-2008, 22:43
üzülürüm tabiki ama Tayyip Erdogan da bu vatan sevgisi olduktan sonra boş durmaz 'Durmak yok yola devam'sloganıyla başka isimler altında yeniden toplanılır nasıl olsa ;)
çok üzülürüm İNŞALLAH ALLAH O günleri göstermez
Kırık_Çocuk
03-31-2008, 22:54
Bir ölür Bin Doğarız...!!!
Gökyüzüne bak bakalim kemik yagma ihtimali ne kadar yüksek 8)
Kırık_Çocuk
04-01-2008, 00:10
buna gülünür :)
hemde suyunu çıkarıncaya kadar ;D
Pek sorun etmem cünkü halkida kapatamayacaklarina göre bu olay bumerang gibi dönüp onlarin ayaklarini dolandiracaktir..
2002 secimleri öncesi ak parti aleyhine kapatma davasi acildi reddedildi, 2007 secimleri öncesi bir 367 muhabbeti ortaya sürüldü geri tepti bu davada geri tepecek bundan kimsenin zerre kadar süphesi olmazsin..
Hepimiz birer Receb Tayyib Erdoganiz bir tayyib gider, bin tayyib gelir biz bu yola beyaz carsaflarla ciktik birileri gibi yari yolda dönmek icin degil ;)
elif_kevser
04-01-2008, 09:51
Altına işeyen bir siyasetçi olmaz meak etmeyin 5 senede...Ama biz alışkınız tabi öyle başbakanlar görmeye de.Erdoğanın tarih olacağı doğru;ama altın bir isim olarak ve şimdi değil,daha yapacak çok işimiz var...
Hüdaverdi
04-01-2008, 09:58
Üzülürüm,sebebi Ce Ha Pes,add ve şu kadrolu ipini koparmış mitingçilerin sevineceği için.
azgın azınlığın istediği olacağı için.
Sonrası Allah kerim.
aa ben bu başlığa niye yorum yapmamışım?neyse..
ağlarım.. hayatımda ilk defa bişeye kızdığım için değil üzüldüğüm için salya sümük ağlarım..
Çok üzülürüm gerçekten düşünmek bile kötü..inşallah böyle birşey olmaz,şayet olursa birdaha hiçbir partiye oy vermem(Recep tayyip erdoğan parti kurmadığı sürece)
Öncelikle oturup hüngür hüngür ağlarım sonra Durmak Yok Yola Devam deyip yoluma devam ederim, yeni partimizin kurulmasını sabırsızlıkla beklerim...
Necip Fazıl
04-04-2008, 16:09
ogün sanastı tutup başsavcıyı vurdururdum
ogün sanastı tutup başsavcıyı vurdururdum
Saka yapiyorsun degil mi yok bassavciyi vurdurtmana takilmadim ogün samasta takildim yani ergenokonun bir parcasi olan samasta bassavciyi vurdurmak cidden saka olsa gerek 8)
EpiVaTeS
04-04-2008, 16:56
belki o görevi yapabilecek arkadaşlarımız vardır...
mesudum47
04-04-2008, 16:57
Ak parti kapatılırsa başka partiye oy verirdim....
Ak parti kapatılırsa başka partiye oy verirdim....
Ak partiye verme ihtimali olmadigina göre :D.. Ak parti kapatilirsa yerini dolduracak bir parti mutlaka gelir, siyaset bosluk kabul etmez..
YavuzSultanSelim
04-04-2008, 16:59
sorun başsavcı da mı sizce. o bir kukla. asıl sorun o değil
EpiVaTeS
04-04-2008, 17:04
oda doğru perdenin arkasındaki iskenderi bulup indirmek lazım....
hipermuhafazakar
04-04-2008, 18:28
....
tayyip baba neyi gösterir se o olur
Yemin ediyorum ki ısrarla yeni kurulacak partiye oy veririm.Onu da kapatsınlar öbürüne,sırayla hepsine...
Şu yada o partiye körü körüne bağlanmam.Yanlışını gördün mü bırakırım..Ak parti içinde bunu düşünüyordum ama işin rengi biryerde değişiyorsa ben de gereğini yaparım.Hiç bıkmam ;D
RDönmezs
04-05-2008, 02:43
Kapanmıyacak inşAllah referandum ile skoru çevircez..
olduki kapattılar kurulcak olan partiye başbakanımızın gösterdiği partiye oy atarım..
kara sahin
04-05-2008, 03:10
Eğer öyle bir şey olurda tep ki göstermezse halkımız halkımıza darılırım acırım ve heralde bu olay beni gazlar ve derslerime asılırım ve bende bu ülkede herhangi bir koltukta bizleri temsil ederim koltuk derken başbakanlık falan değil öğretmenlik dahai olsa ne olursa olsun ama devlet dairesi olsun.Ve bu insanlara kinim ik katına cıkar ve heralde ve sabır diye birşey kalmaz akpartiye laf atana ölümüne dalarım heralde.Amann nediyorum ben.
Allah iktidarımızın yardımcısı olsun her namazdan sonra dua edelim lütfen.Allah o günleri göstermesin.
Sukut-u Hayal
04-22-2008, 18:38
Baykalda 72 yasinda ama hala ayni Baykal. Yillardir hic bir ilerleme yok :D
Sukut-u Hayal
04-22-2008, 18:42
-Depresyona girerim :'(
-aglarim :'(
-hirslanirim :'(
-daha cok calisirim :'(
mehmetal
04-23-2008, 21:14
sayın genel Başkanımızın gösterdiği hedefe gerekiyorsa tek başıma bile kalsam ulaşmaya çalışırım başka partiyle veya dolaylı yollardan kurulan yenı bır akparti devamı nıtelıgınde olan partı ile...
hipermuhafazakar
04-23-2008, 23:11
Kapatsalarda kapatmasalarda...Eğer Allah nasip ederse şu projemi bir tamamlayayım, bir sponsor buluyum görecek onların alayı hanyayı konyayı amerikayı göbeğini kaşıyanları..Ödeyemeyecekleri bir fatura onları bekliyor. Kabusları onları bekliyor. En korktukları şey onları bekliyor. Bakalım bu büyük buluşmayı Allah tamamına erdirecek mi :)
Düş Sokağı Sakini
04-24-2008, 08:31
sokaga çıkacak olan yokmu yani :o yoksa benmi atladım o yorumları. menderes asıldı ses çıkaran olmadı. o zaman sadece menderes değil tüm halk ölmüştür, bu gündemi aynısı olacak yinemi ölüler gibi susacaksınız?
Gökyüzüne bak bakalim kemik yagma ihtimali ne kadar yüksek 8)
Söyleyecek başka birşey bulamıyorum. bravo! bu kadar olur...Laf bu kadar yerine yakışır.... tek cümle ile ifade etmişsiniz... başka söze lüzum yok. Yürekten alkışlıyorum... :)
sayın Baykal çok genç değil mi?? :-*
cok üzülürüm ne istiyorlarki akp den, ülkenin kalkinmasini istemiyorlar galiba
politikaci
04-24-2008, 19:07
sayın Baykal çok genç değil mi?? :-*
evet baykal 71 yaşında :-* asıl o siyaseti bırakmalı
hipermuhafazakar
04-24-2008, 19:21
Baykal bırakmasın ya, ne güzel AK Partinin oylarını kemikleştiriyor :D
_Yeniden_
04-24-2008, 19:28
Siyasete olan bütün ilgim biter...Ve ilk defa bu ülkede yaşadığım için utanırım !!
Ne milletin egemenliğine, ne demokrasiye ne de hukuka değer veririm...Çünkü Türkiye demokrasinin özde değil sözde işlediğine bir kez daha tanık olur...
fütüvvet
04-24-2008, 19:34
Ak Parti Kapatılırsa her şey biter..ALLAH KORUSUN
Niyemi ? diye sorarsanız şunu söylerim :
Özellikle son bir kaç sene süresince iki taraf ta da kılıçlar çekildi..
ya hep ya hiç durumdayız..eğer onlar kazanırsa (ALLAH KORUSUN)
bir daha bu millete istediğini seçtirmezler
tüm tedbirleri alırlar.. darağacına gitmekte olan bi şer şebekesi var
eğer o şer şebekesi darağacından kendini kurtarabilirse neler yapmaz ki..
anayasayı tamamen değiştirir.. tüm kurumları tekrardan elden geçirir
köşe başlarınıda, oraya gelecek yollarıda tamamen bizlere kapatırlar
bizim dediğimiz tüm değerlilerimizi yasak kapsamına alırlar
Osmanlıyı bitiren bu şer şebekesi Osmanlıya yaptığının fazlasını
bize yapacaktır... itiihat terakki ile başlayan bu haain ler güruhu
adına milli mücadele dedikleri şeyi daha bir hırsla ve zalimce yeniden yaparlar..
VeBir daha bu millet bir tayyibi birdaha bulabilirmi ne kadar beklemesi gereki oda meçhul.
şu an her şey müsaitken..halk ve iktidar birbirini bulmuşken bu buluşma kaybedilirse
o zaman Eyvahki eyvah..RABBİM KÖTÜ AKIBETTEN BU MİLLETİ KORUSUN..AMİN.
Sukut-u Hayal
04-24-2008, 19:38
amin
Akmehmet_Akif
04-27-2008, 16:05
kapatmada sorumluolan kişilerin haddini bildiririm dayakla deyil.
kapatmada sorumluolan kişilerin haddini bildiririm dayakla deyil.
nasıl merak ettim de???
EsmaTRKN
04-27-2008, 22:52
BENCE HİÇBİRŞEY OLMAZ BULUNDUKLARI 6 SENEDE AKP NİN YERİNE BOŞ SANDALYELER OLSAYDI BU ÜLKEYE DAHA AZ ZARAR VERİRDİ.SİZCEDE ÖYLE DEĞİLMİ?EKONOMİSİNİ IMF YE,DIŞ POLİTİKASINI ABD YE, İÇ POLİTİKASINIDA AB YE BAĞLAYAN BU ZİHNİYETTEN FAZLA BİRŞEY BEKLEMEK DOĞRUOMAZ
sizce nankörlük değil mi bu yaptıgınız!!! Allah aşkına yeter! artık şu acımasız eleştirilerinizden vazgeçin, Şimdiye kadar hep sustum, benim milyonlarca saadetli arkadaşım var. Birgün bile birisini incitmemeye çalıştım hepsi benim, bizim kardeşlerimizdir çünki... ama bakıyorum da onların öyle bi çabası yok.. Sadece atıyorsunuz hocam, sadece atıyorsunuz... gözünüzü açın ve türkiyenin durumuna bir bakın... Herşey öyle ha deyince olmuyor!!! Adamlar gecelerini gündüzlerine katıyorlar, birşey yapmaya çalışıyorlar ama siz en olmadık noktalarda, en olmadık şeylere takılıyorsunuz. Lütfen hocam nankörlük etmeyelim!!!
BaDe_EsNa
05-02-2008, 17:37
Akp'nin Türkiye için bu millet için yaptıkları ortada hesap günü hesabını kolay verir siz hiç dertlenmeyin :)
BaDe_EsNa
05-02-2008, 17:38
Akp'nin Türkiye için bu millet için yaptıkları ortada hesap günü hesabını kolay verir siz hiç dertlenmeyin
fütüvvet
05-02-2008, 17:57
ben olsam reklamını yapmazdım dar kafalıların
ethemkara1
05-02-2008, 18:00
velevki akp kapandı evet millet sarsılacak ama meydan bay-kala kalmayacak onun özlemi dinmeyecek kıymetlimiz başbakanımız boşamı teşkilat diyor en kısa sürede ışık parlamaya devam edecektir
velevki akp kapandı evet millet sarsılacak ama meydan bay-kala kalmayacak onun özlemi dinmeyecek kıymetlimiz başbakanımız boşamı teşkilat diyor en kısa sürede ışık parlamaya devam edecektir
:)
demirhanem
05-26-2008, 20:49
çok sevinirim hiç de üzülmem...çünkü kimin ne olduğu ortaya çıkıyor medyasından patronlara...tüm kesimlerden kokular duyulur....kimin ne olduğu açısından...
kapatılırsa çok sevinirim çünkü halkın buna karşı tepkisi çok AĞIR olur...halk 4.muhtırasını verir...
beko_heko
06-01-2008, 15:19
Eger AK Parti Kapatilirsa tepkiniz durusunuz,ruh ve fiziksel haliniz ne olur?Neler hissedersiniz?
DURMAK YOK YOLA DEVAMMMMMMMMMMM... :-*
bayram yapacaklara kına götürürüm verirkende derim ki fazla sevinme bugün akparti yarın halk parti ;D ;D
akp4ever
06-02-2008, 01:00
sağlam bir beddua ederim evvela.(kapatanlara tabii) sonra da dualarımla onlara elimden geldiğince destek olmaya çalırım(başbakanımız ve diğer milletvekillerimize)
yazıklar olsun, hakikaten bu ülkeye zerre faydası dokunanları cezalandırmak lazımmış. bunu daha iyi anladım ama.
maviinsan
06-02-2008, 01:33
ak parti gider pak parti gelir.
Ama zor olan şu ki; sıfırdan bir parti kuracağız.Bütün maddi servetimizi kaybedeceğiz.Partiye ait araziler,gayri-menkuller,nakit paralar hepsi hazineye geçecek
akp_aşıgı
06-02-2008, 20:11
ak parti kapatılsa ve sayın tayyib erdodan basbaknımıza yasakda gelse o yine bagımsız olarakda mecliste ve yine basbakan ve suna inanıyorumki dogruyu .gelişmelere göre bize gösterecek bazı mesajlarla hangi partiy oy vermemiz gerektigini söyleyecektir ama son ve en önemli temennim ulkemiz için hayırlısı neyse o olsun turk milleti akıllı oldugu için yıllarca emilen kanı tukenmedi ve hala ne kan emiciler besliyo bunlar ilaclanıp kuruyack elbet
Bütün İllerde Büyük Ve Demokratik Mitinglerin yapılmasını isterim sadece..Tek yürek olmak İsterim.Bu mitinglerin Günlerce devam etmesini isterim.Artık YETER deme vaktinin qeldiqini düşünürüm.
pirinçkentli
06-14-2008, 23:56
Eger Akparti kapat1ls1n basbakana bi öneri de bulunurum.Madem bu çizgide de parti kapat1l1yor.Yine milli görüscü olurum nas1l olsa onda da sürekli kapatiliyor...Hiç olmasa içim rahat olur :D
LoNeLiNeSS
06-20-2008, 15:08
Akparti ismi silinir kendisi değil... ;) ;) ;) Her şeyden çıkarılacak dersler var.. Eninde sonunda son gülen iyi güler. ;) ;) ;)
önce derin bir nefes alırım ve derim ki
'her şerde bir hayır vardır'
ki o zaman büyük ihtimalle tüm teşkilat toplanmış başbakana yanında olduğumuz mesajını veriyor oluruz...
ama iyi tarafından bakmak lazım...
parti kapatılırsa yerine yeni bir parti kurarız...bu süreçte zaten samimiyetsiz olanlar partiyi bırakacakları için daha sağlam kadroyla 'yeniden Türkiyem' deriz...
artık % 60 mı desem ne desem ??? yerel seçimler bizi bekliyor :-*
buradan çıkacak en kötü sonuç başbakanımızın siyaseten yasaklanması olur....
ama bu da dünyanın sonu değil...
başbakan bağımsız girer...
hadi hukuk sistemi gene tavşan doğurup bunu da engellerse hiç birşeycikler olmaz...
çünkü biz 2002 seçimlerine de başbakanımız siyasi yasaklı iken girdik...tek başımıza geldik....58. hükümeti Abdullah Gül kurdu....
leş kargalarının bilmesi gereken 'yönetici' ile 'lider' arasındaki fark!!!
RECEP TAYYİP ERDOĞAN ilelebet bizim liderimiz kalacaktır....
hayırlısı.....
bilgi müdavimi
06-20-2008, 15:15
Kapatılırsa,yeni açılacak partiyi beklerim.
Hiç merak etmeyin,
Bu acı bizi öldürmesse,direnç kazandırır
Eğerki kapatılırsa da;
Örnek aldığım favori siyasetçim R.Tayyiop Erdoğan,ama ona yasak gelirse A.Babacan ın başa geçmesini isterim.2.Favorim.
Ak-Cengâver
06-20-2008, 16:07
AKPARTİ inşaallah kapanmayacak, çünkü biz müslümanlar hep dua ediyoruz, dualarımız inşaallah Allah'u Tala katında kabul olunur, eğer kapatılırsa çok ama çokk üzülürüm :'(
AKPARTİ inşaallah kapanmayacak, çünkü biz müslümanlar hep dua ediyoruz, dualarımız inşaallah Allah'u Tala katında kabul olunur, eğer kapatılırsa çok ama çokk üzülürüm :'(
hayırlısı diye dua etmek gerekir ;)
fatos_erd
06-21-2008, 13:19
Eğer Ak Parti kapatılırsa ve Başbakanımız ceza alırsa onun istediği partiye oy veririm ya da hiç sandığa gitmem daha iyi.. Seçsinler partiyi kapatanlar kafalarına göre en fazla 1-2 sene dayanır.. Kaldıramazlar..
oguzdesouza
06-21-2008, 13:52
Sanma Bu Tekerlek Kalır Tümsekte
Yarın Elbet Bizim Elbet Bizimdir
Gün Doğmuş Gün Batmış Ebed Bizimdir!
Yarınlar bizim olacaktır,hiç şüpheniz olmasın!
Eger Akparti kapat1ls1n basbakana bi öneri de bulunurum.Madem bu çizgide de parti kapat1l1yor.Yine milli görüscü olurum nas1l olsa onda da sürekli kapatiliyor...Hiç olmasa içim rahat olur :D
içiniz rahat değil mi ki? ???
bizim milli görüşle aramızdaki fark basit bir çizgi değil ki ;)
bu anlayış,yorum,yöntem farkı recep tayyip erdoğan siyaset sahnesine çıktığı ilk günden bu yana var...
sonunda da ayrışma kaçınılmaz oldu...
ama için rahat değilse rahatına geleni yap ;)
akp kapatılırsa ne olur arkadaşlarım bu soruyu bu şewkilde sormanın bir manasını anlamadım zaten akp kapatılıcak aslında hiç doğru bir karar olmayacak akp ye oy vermiş samimi insanların verdikleri temsil yetkisine karşı yapılmış büyük bir haksızlık olacak.bana kalırsa akp nin içinde akp nin kapatılmasına sebep olduğu söylenen r.t.erdoğanında bulunduğu 39 kişi için ayrı ayrı yargılama yapılabilir ve gerçektende suçsuzlarsa zaten aklanırlar suçlarıda varsa sonuna kadar cezalarını çekmeliler toplu bir cezalandırma değilde fredi bireysel ceza davaları açılmış olsaydı 16 milyon seçmenin seçme hakkına tecavüz edilmiş olmazdı
Akp kapatılırsa ne olur arkadaşlar akp nin kapatılması için yeterli argümanlar zaten ortadadır ama laikliğe aykırı olduğundan filan değil
1-insanları laik antilaik diye ayırdığı için zaten kapatılmalıdır
2-Mükaddes dinmiz islamı sadece başörtüsüne endekslediği için zaten kapatılmalı
3-Başörtüsünü dine alet ettiği için zaten kapatılmalı
4-kendisini dindar olarak tarif etmesine rağmen kendisine güvenen dindar insanları yahudi cesaret ödülü aldığı için zaten kapatılmalı
5-Abdullah öcalana sayın şehitlerimize de kelle deme gafletine düştüğü için zaten kapatılmalı
6-Yoksulluk ve yolsuzlukla mücadele edeceğini söylemesine rağmen kendi hükümetlerinde yolsuzluk ve yoksulluk denen canavarları tekrar hortlattıkları için zaten kapatılmalı
7-Milliyetçi Dindar Muhafazakar olduğunu herfırsatta söylemesine rağmen ortadoğuyu kan gölüne çeviren abd nin askerlerine karşı duacı olduklarını söyledikleri ve bu halkı kandırdıkları için zaten kapatılmalı
8-6 senedir bu halk bu partiye tek başına iktidar ve güç vermiş olmasına rağmen yoksulluk işsizlik terörizm yolsuzluk la mücadele etmedikleri için zaten kapatılmalı
9-Ab nin herdediğini emir telakki ettikleri için zaten kapatılmalı
10-Ilımlı islam ve dinlerarası diyalog gibi saçma sapan ve tehlikeli bir hatanın içinde oldukları için zaten kapatılmalı
11-32 islam ülkesinin sınırlarını değiştirme projesi olan bop un eş başkanı olduğu için zaten kapatılmalı
12-Vatan topraklarını babalar gibi satarım zihniyetiyle siyaset yaptıkları için zaten kapatılmalı
13-12 özel harekatçımızın kafasına ırakta çuval geçiren abd nin şeytan askerlerine ve abd ye hesap sorulmadığı için zaten kapatılmalı
14-Sürekli gömlek değiştirip ona inanan insanların duygularıyla oynadıkları için zaten kapatılmalı
15-chp ile sürekli tartışma ve polemik siyasetinin oy kazancı olduğunu bilerek bu doğrultuda bir siyaset izlemesi ve rant elde etmeyi siyaset zannettiği için zaten kapatılmalı
16-Gömlek değiştirmeden evvel ab için hristiyan kulübüdür siyonizmin anavatanı dır deyip gömleklerini değiştirdikten sonrada ab ye girmek için hertürlü tavizi verdikleri için zaten kapatılmalıdır.
17-16 dolar miyarderini varetmelerinin sevincini yaşarken bu dönemdede 36 dolar milyarderimiz var demeyi meziyet sayıp 15 milyonun üzewrinde açlık sınırında insanı görmezden gelerek zaten kapatılmalıdır.
18-Türk tarımını ab ve imf istedi diye bitiren her kalem tarım ürününe kota koydukları için zaten kapatılmalı
19-Alman kiliselerine ve hristiyan vakıflarına mülk edinme hakkı verdikleri için zaten kapatılmalı
20-Çözüm yolu bulmak yerine sürekli maduriyet rolüyle oy almayı marifet saydıkları için zaten kapatılmalı
21-Zengin iş adamlarının okuttuğu çocuklarının bir kaç sene içerisinde gemi alabilecek seviyeye geldiği için zaten kapatılmalı
22-İktidarı ve gücü elinde bulundurmalarına rağmen ab nin ve insanhakları mahkemesinden medet umup ab nin anayasasının altına imza attıkları için zaten kapatılmalı
23-Kendi çocuklarına çürük raporu alıp diğer memleket evlatlarına karşı askerlik yan gelip yatma yeri değildir didiği için zaten kapatılmalı
24-adnan menderes ve özal gibi geçmişte siyaset yapmış vefat eden insanları siyasete alet ettikleri için zaten kapatılmalı
25-Kuş gribi gibi bir hastalıktan dahi rant elde etmek isteyen bakan çocuklarının likit yumurta satma peşinde oldukları için zaten kapatılmalı.
26-Dokunulmazlık zırhını en iyi şekilde kullandıkları ve bu zırhın kalkması için hiç bir faalliyette bulunmadıkları için zaten kapatılmalı
Bu listeye ekleneblecek okadar çok yanlış varki bu yazdıklarımın herbiri akp nin kapatılması için başlı başına sebeptir
By_ÇAKIR
06-23-2008, 12:04
Ak Parti kapatılırsa ne olur arkadaşlarım bu soruyu bu şewkilde sormanın bir manasını anlamadım zaten Ak Parti kapatılıcak aslında hiç doğru bir karar olmayacak Ak Parti ye oy vermiş samimi insanların verdikleri temsil yetkisine karşı yapılmış büyük bir haksızlık olacak.bana kalırsa Ak Parti nin içinde Ak Parti nin kapatılmasına sebep olduğu söylenen r.t.erdoğanında bulunduğu 39 kişi için ayrı ayrı yargılama yapılabilir ve gerçektende suçsuzlarsa zaten aklanırlar suçlarıda varsa sonuna kadar cezalarını çekmeliler toplu bir cezalandırma değilde fredi bireysel ceza davaları açılmış olsaydı 16 milyon seçmenin seçme hakkına tecavüz edilmiş olmazdı
Ak Parti kapatılırsa ne olur arkadaşlar Ak Parti nin kapatılması için yeterli argümanlar zaten ortadadır ama laikliğe aykırı olduğundan filan değil
4-kendisini dindar olarak tarif etmesine rağmen kendisine güvenen dindar insanları yahudi cesaret ödülü aldığı için zaten kapatılmalı
5-Abdullah öcalana sayın şehitlerimize de kelle deme gafletine düştüğü için zaten kapatılmalı
6-Yoksulluk ve yolsuzlukla mücadele edeceğini söylemesine rağmen kendi hükümetlerinde yolsuzluk ve yoksulluk denen canavarları tekrar hortlattıkları için zaten kapatılmalı
7-Milliyetçi Dindar Muhafazakar olduğunu herfırsatta söylemesine rağmen ortadoğuyu kan gölüne çeviren abd nin askerlerine karşı duacı olduklarını söyledikleri ve bu halkı kandırdıkları için zaten kapatılmalı
8-6 senedir bu halk bu partiye tek başına iktidar ve güç vermiş olmasına rağmen yoksulluk işsizlik terörizm yolsuzluk la mücadele etmedikleri için zaten kapatılmalı
10-Ilımlı islam ve dinlerarası diyalog gibi saçma sapan ve tehlikeli bir hatanın içinde oldukları için zaten kapatılmalı
11-32 islam ülkesinin sınırlarını değiştirme projesi olan bop un eş başkanı olduğu için zaten kapatılmalı
12-Vatan topraklarını babalar gibi satarım zihniyetiyle siyaset yaptıkları için zaten kapatılmalı
13-12 özel harekatçımızın kafasına ırakta çuval geçiren abd nin şeytan askerlerine ve abd ye hesap sorulmadığı için zaten kapatılmalı
14-Sürekli gömlek değiştirip ona inanan insanların duygularıyla oynadıkları için zaten kapatılmalı
15-chp ile sürekli tartışma ve polemik siyasetinin oy kazancı olduğunu bilerek bu doğrultuda bir siyaset izlemesi ve rant elde etmeyi siyaset zannettiği için zaten kapatılmalı
16-Gömlek değiştirmeden evvel ab için hristiyan kulübüdür siyonizmin anavatanı dır deyip gömleklerini değiştirdikten sonrada ab ye girmek için hertürlü tavizi verdikleri için zaten kapatılmalıdır.
17-16 dolar miyarderini varetmelerinin sevincini yaşarken bu dönemdede 36 dolar milyarderimiz var demeyi meziyet sayıp 15 milyonun üzewrinde açlık sınırında insanı görmezden gelerek zaten kapatılmalıdır.
18-Türk tarımını ab ve imf istedi diye bitiren her kalem tarım ürününe kota koydukları için zaten kapatılmalı
19-Alman kiliselerine ve hristiyan vakıflarına mülk edinme hakkı verdikleri için zaten kapatılmalı
20-Çözüm yolu bulmak yerine sürekli maduriyet rolüyle oy almayı marifet saydıkları için zaten kapatılmalı
21-Zengin iş adamlarının okuttuğu çocuklarının bir kaç sene içerisinde gemi alabilecek seviyeye geldiği için zaten kapatılmalı
22-İktidarı ve gücü elinde bulundurmalarına rağmen ab nin ve insanhakları mahkemesinden medet umup ab nin anayasasının altına imza attıkları için zaten kapatılmalı
23-Kendi çocuklarına çürük raporu alıp diğer memleket evlatlarına karşı askerlik yan gelip yatma yeri değildir didiği için zaten kapatılmalı
24-adnan menderes ve özal gibi geçmişte siyaset yapmış vefat eden insanları siyasete alet ettikleri için zaten kapatılmalı
25-Kuş gribi gibi bir hastalıktan dahi rant elde etmek isteyen bakan çocuklarının likit yumurta satma peşinde oldukları için zaten kapatılmalı.
26-Dokunulmazlık zırhını en iyi şekilde kullandıkları ve bu zırhın kalkması için hiç bir faalliyette bulunmadıkları için zaten kapatılmalı
Bu listeye ekleneblecek okadar çok yanlış varki bu yazdıklarımın herbiri Ak Parti nin kapatılması için başlı başına sebeptir
Tipik bir MHP'li gibi konuştun. Geçenlerde MHP sitelerine göz attım o kadar iftiralar varki sadece güldüm.
LoNeLiNeSS
06-23-2008, 12:12
Ak Parti kapatılırsa ne olur arkadaşlarım bu soruyu bu şewkilde sormanın bir manasını anlamadım zaten Ak Parti kapatılıcak aslında hiç doğru bir karar olmayacak Ak Parti ye oy vermiş samimi insanların verdikleri temsil yetkisine karşı yapılmış büyük bir haksızlık olacak.bana kalırsa Ak Parti nin içinde Ak Parti nin kapatılmasına sebep olduğu söylenen r.t.erdoğanında bulunduğu 39 kişi için ayrı ayrı yargılama yapılabilir ve gerçektende suçsuzlarsa zaten aklanırlar suçlarıda varsa sonuna kadar cezalarını çekmeliler toplu bir cezalandırma değilde fredi bireysel ceza davaları açılmış olsaydı 16 milyon seçmenin seçme hakkına tecavüz edilmiş olmazdı
Ak Parti kapatılırsa ne olur arkadaşlar Ak Parti nin kapatılması için yeterli argümanlar zaten ortadadır ama laikliğe aykırı olduğundan filan değil
Bu listeye ekleneblecek okadar çok yanlış varki bu yazdıklarımın herbiri Ak Parti nin kapatılması için başlı başına sebeptir
Hayal gücüne ve çamur atma kabiliyetine hayranım bence bunu değerlendir.. Mesela Baykıl ın yanında işe başlayabilirsin...
By_ÇAKIR
06-23-2008, 13:06
Hayal gücüne ve çamur atma kabiliyetine hayranım bence bunu değerlendir.. Mesela Baykıl ın yanında işe başlayabilirsin...
Attığı tüm mesajları tek tek inceledim :) Arkadaş MHP kafasıyla konuşuyor hep, MHPliler ne pislik taıyorlarsa aynısını bu konuşuyor... :)
ya arkadaşlar size gülüyorum bu nasıl mbir körü körüne bağlılık bu yazdıklarımın bir tanesini örnek gösterebilirmisiniz
Hangisi yalan hangisi iftira tamam anladık akp ye gönülvermiş inandırılmış insanlarsınız benim akp nin tabanından en ufak bir riyakarlık veya samimiyetsizlik görmüyorum siz inanmış ve dini kimliğinizi yaşama ve özgürce ifade edecek tek partinin akp olduğunu düşünüyosunuz ama maalesef böyle değil ben akp nin tavanından son derece müzdaribim ben onlara inanmıyorum icraatleriyle söyledikleri tam ters bir rotada yadıklarımın yanlış olduğunu söylemişsiniz ben bir müslümanım türk milliyetçisiyim ancak bazı akp liler gibi en iyi müslüman olduğumu düşünmüyorum bunu yüce yaratıcı bilir ama şunu çok iyi biliyorum iftira büyük bir günahtır ve iftira atarak kul hakkınada tecavüz edeceğimi bildiğim için böyle bir hayasızlığ9ı kendime yediremem benim burda yazdıklarım iftira değil medy7ada basında ve gözümüzün önünde olan olaylardır bunları görmezden gelemem dilsiz şeytan olamam küçük bir araştırma yapın emin olun sizde bunları göreceksiniz
allaha emanet olun
az önce başbakan ekonomi konferansında soruları cevaplıyordu...uluslararaası bir konferanstı....dinleseydin eğer sadece dinimizi özgürce yaşayabilme umuduyla bu partiyi seçmediğimizi anlardın koçtürk!
mesela yazdıklarından şu maddeye örnek verir misin?ama lütfen cevabın tuncay özkandan alıntı olmasın..malum seçim zamanı size mi yoksa chp ye mi oy versek diye çok düşündüler ya... ortak paydanız dışında somut örnek istiyorum ;)
yoksulluk sence ne alemde insanlar hayatlarından çok memnunlarmı her gün onlarca dükkan kepenk kapatıyor sen bu ülkede hiç çiftçinin ve esnafın meydanlara indiğini gördünmü ben gördüm eğer görmediysen sen bu ülkede yaşamıyorsundur yada akp nin paylaştığı pastada seninde payın vardır.Ben o kadar çok insan tanıyorumki büyük şirket sahipleri bankalarda bol sıfırlı hesaplara sahip insanlar o kişiler hiçbir şekilde akp savunduğunu söylediği dindar kimliğiyle alakalı değil kesinliklede akp ye oy veren insanlar değil ama pastadan pay kapmak için son derece kaliteli akp yandaşı rollerindeler.
Bankalarda kaç yüzbin protestolu senet çek ve kredi mağduru insanların olduğundandamı haberin yok yolsuzlukla ilgili söyleyecek hiç bie şey yok zaten r.t.e istanbul belediye başkanıyken hakkında açılan davaların olduğunu bilmiyomusun şu anda hiçbirinden yarğılanamıyor milletin vekili olduğu için dokunulmazlık zırhından faydalanıyor.haklısın aslında sadece uzanla uğraştı onun sebebinide bilmiyor değilsindir.
o kadar şey yazdım akp hakkında ancak sen sadece yolsuzluk ve yoksulluk maddesine takılmışsın onu sormuşsun yoksa diğer söylediklerime sende katılıyomusun
yoksulluk sence ne alemde insanlar hayatlarından çok memnunlarmı her gün onlarca dükkan kepenk kapatıyor sen bu ülkede hiç çiftçinin ve esnafın meydanlara indiğini gördünmü ben gördüm eğer görmediysen sen bu ülkede yaşamıyorsundur yada Ak Parti nin paylaştığı pastada seninde payın vardır.Ben o kadar çok insan tanıyorumki büyük şirket sahipleri bankalarda bol sıfırlı hesaplara sahip insanlar o kişiler hiçbir şekilde Ak Parti savunduğunu söylediği dindar kimliğiyle alakalı değil kesinliklede Ak Parti ye oy veren insanlar değil ama pastadan pay kapmak için son derece kaliteli Ak Parti yandaşı rollerindeler.
Bankalarda kaç yüzbin protestolu senet çek ve kredi mağduru insanların olduğundandamı haberin yok yolsuzlukla ilgili söyleyecek hiç bie şey yok zaten Recep Tayyip Erdoğan istanbul belediye başkanıyken hakkında açılan davaların olduğunu bilmiyomusun şu anda hiçbirinden yarğılanamıyor milletin vekili olduğu için dokunulmazlık zırhından faydalanıyor.haklısın aslında sadece uzanla uğraştı onun sebebinide bilmiyor değilsindir.
o kadar şey yazdım Ak Parti hakkında ancak sen sadece yolsuzluk ve yoksulluk maddesine takılmışsın onu sormuşsun yoksa diğer söylediklerime sende katılıyomusun
:-X
LoNeLiNeSS
06-27-2008, 00:59
yoksulluk sence ne alemde insanlar hayatlarından çok memnunlarmı her gün onlarca dükkan kepenk kapatıyor sen bu ülkede hiç çiftçinin ve esnafın meydanlara indiğini gördünmü ben gördüm eğer görmediysen sen bu ülkede yaşamıyorsundur yada Ak Parti nin paylaştığı pastada seninde payın vardır.Ben o kadar çok insan tanıyorumki büyük şirket sahipleri bankalarda bol sıfırlı hesaplara sahip insanlar o kişiler hiçbir şekilde Ak Parti savunduğunu söylediği dindar kimliğiyle alakalı değil kesinliklede Ak Parti ye oy veren insanlar değil ama pastadan pay kapmak için son derece kaliteli Ak Parti yandaşı rollerindeler.
Bankalarda kaç yüzbin protestolu senet çek ve kredi mağduru insanların olduğundandamı haberin yok yolsuzlukla ilgili söyleyecek hiç bie şey yok zaten Recep Tayyip Erdoğan istanbul belediye başkanıyken hakkında açılan davaların olduğunu bilmiyomusun şu anda hiçbirinden yarğılanamıyor milletin vekili olduğu için dokunulmazlık zırhından faydalanıyor.haklısın aslında sadece uzanla uğraştı onun sebebinide bilmiyor değilsindir.
o kadar şey yazdım Ak Parti hakkında ancak sen sadece yolsuzluk ve yoksulluk maddesine takılmışsın onu sormuşsun yoksa diğer söylediklerime sende katılıyomusun
Bunlara kendin inanıyormusun... kahvehanelerde konuşulan muhaliflerden duyduklarını mı ekledin buraya.. Arkadaş değilde senin başka bir memlekette yaşadığın belli..
Arkadaşım kocTürk yazdığın bütün maddelere de açıkca cevabımız var tabiki ne sizin gibi körü körüne inanıyoruz nede gözümüzde at gözlükleri takılı! Zaten ülkenin son 50 yılına baktığımızda en iyi Türkiye dönemi son 5 yılda yaşanmış olduğunu, hiç bişeye bağlı olmadığmızı ve hatta ilk defa bu kadar bağımsız olduğumuzu at gözlüğü takmayan, cahil olmayan insanların göreceğinden eminim...(ki bu cahilliğe kesinlikle okuma manasında söylemiyorum, okuyan fakat bilgilerini gerçekle bağdaştıramayan yobazların olduğunu biliyorum...)
Arkadaşlar yeter artık gerçekleri görün, görün ki MENFAATÇİLERİN merdiven basamağı olmayın sonra sizden prim sağlayıp sizide bi kibritle yakıverirler...
Eğer okumayı araştırmayı o kadar biliyosan kocTürk arkadaşım bu dediklerimi bi araştır bakalım ama belgeler istatistikler üzerinde olsun, etraftan duyduklarınla, kulaktan dolma laflarla değil gerçek belgelerle, kayıtlara dayanarak olsun bu suçlamaların acaba hangisinin arkasında durabileceksin gerçekleri görünce merak ediyorum doğrusu...
Beytullah2
06-30-2008, 01:35
AKP kapatılırsa ,ne olacak ki ? Hayat , devam ediyor .
Fazla birşey olacağını sanmam.
seni unutmuşum yoksa cevap verme zevkini kaçırmazdım :-X
ilk maddeler özellikle o kadar saçmaydı ki aradan bir madde alayım ispatlayabileceği birşey olsun inandırsın bakalım dedim ama nafile :) görüyorum ki hala çiftçi şöyle halk böyle diyorsunuz...
evet ben meydanlara inen insanlar gördüm...
üçlü koalisyon zamanında yazarkasaları yerlere fırlatan insanlar gördüğüm meydanlar dün gibi hafızamda...tıpkı seçim zamanı ellibin kişilik mitinglerde meydanlara inen 'ak insanlar'ı gördüğüm gibi...
eğer senin pasta dediğin ekonomik istikrardan doğan huzur,refah,kalkınma seviyesi ise evet nemalanıyorum!
ve bunu sarsan dış dalgalanmalara müdahale edemesem de içerideki dalkavukların karşısında duracağım....
ve senin gibiler hamasetle konuşmaya devam ettiği müddetçe çocuklarıma göstereceğim...işte bunlar ülkenin ilerlemesini engellemeye çalıştılar diye ;)
Kurulacak olan yeni parti ile yola devam ederim ...durmak yok yola devam dedi Başbakanımız ;)
Supraliminal
06-30-2008, 18:14
Yen Kurulacak Partiye Oy Veririm (:.Allah'ın İzniyle .
Ve Rekorlarıda Kırarız.
kemalistdevrim
07-01-2008, 22:53
ben AKP kapatılırsa 40 gun 40 gece göbek atarım...BUNUN DA OLUCAĞINA EMINIM çunku ben her akşam hepinizden az dua ediyorum vede bılıyoruzkı temız kalplılerın dua sı tutar
;D ;D ;D ;D :-* :-* :-X :-X
ben Ak Parti kapatılırsa 40 gun 40 gece göbek atarım...BUNUN DA OLUCAĞINA EMINIM çunku ben her akşam hepinizden az dua ediyorum vede bılıyoruzkı temız kalplılerın dua sı tutar
siz zaten bu temiz kalpliliğinizle cennetide garantiledinz haç merak etmeyin sizin kalbiniz temiz :D:-*
Hıfz-ı lisan
07-01-2008, 23:04
ben Ak Parti kapatılırsa 40 gun 40 gece göbek atarım...BUNUN DA OLUCAĞINA EMINIM çunku ben her akşam hepinizden az dua ediyorum vede bılıyoruzkı temız kalplılerın dua sı tutar
tabi sizin gibiler duanın atılıp tutulacağı konusunda hem fikirsiniz..
biz dua ederiz kabul olunur mu bilinmez..çünkü insan herşeyden emin değildir..anlatmak isterim ama anlamayacaksın.. ''yorma.''. :)
Beytullah2
07-02-2008, 06:12
Yarına çıkacağımıza senedimiz yok .
Ola ki çıkarsak ;
Rabb'ımızın emaneti bu bedenden gitmez ise ve olası bir seçim gündeme gelirse yine partim MHP'ye mührü vuracağım.
Hayırlısı olsun .
Yeni kurulacak partiye oyumu veririm.Gidipte AKPARTİ'ye tuzak MHP'ye oy vermem!
meridyen
07-02-2008, 11:37
Ak partiye çok iyi düşünülmüş bir tuzak kuruldu.(kimler tarafından kuruldugunu hepimiz biliyoruz)
ve maalesef bugünlere gelmiş bulunuyoruz partimiz yaklaşık bir ay sonra kapatılacak.
2. bir tuzak ise Abdullatif şener veya benzer kişilerin önderliğini yapacagı siyası partiler kurdurularak ak partide bütünleşmiş halk birliğini kırmak oyları bölmek...
o yüzden ben SAYIN BAŞBAKANIMIZIN işaret edicegi yeni partiye oy atacagım.
bilgi müdavimi
07-02-2008, 11:51
Kapatılırsa yerine yenisi gelecektir.Fakat Erdoğan gibi konuşma sanatını bilen biri gelir mi bilmem.Ama A.Babacan konuşma sanatını ve hitap sanatını bilmesede çok zeki.Bence o başa geçsin.Adam 30 yaşlarında Dış İşleri bakanı oldu.
Erdoğanın doğrultusunda hareket edeceğiz..Bakalım her şeyin hayırlısı olsun...
Kapatılırsa yerine yenisi gelecektir.Fakat Erdoğan gibi konuşma sanatını bilen biri gelir mi bilmem.Ama A.Babacan konuşma sanatını ve hitap sanatını bilmesede çok zeki.Bence o başa geçsin.Adam 30 yaşlarında Dış İşleri bakanı oldu.
zeki olmakla lider olmak farklı birşey..ola ki başbakanın bağımsız bile seçilmesi engellerlerse bunlar o zaman kitleleri peşinden sürükleyecek bir 'lider' profiline sahip biri gelmeli...
amaaaa başbakan her daim bizim liderimizdir....
Türk Devrimi
07-07-2008, 22:29
ADAK ADADIK BAKALIM INSALLAH.
politikaci
07-07-2008, 22:30
ADAK ADADIK BAKALIM INSALLAH.
evet inşallah kapatamıcaklar ;)
serdar-ı ekrem
07-10-2008, 14:30
AKPARTİYE ESKİSİ KADAR DESTEK VERMİYORUM RUH HALİMDE BİR DEĞİŞİKLİK OLMAZ ÜZÜLÜRÜM AKPARTİ 2002 KASIM AKPARTİSİ DEĞİL. MUHSİNE OYUMU VERİRİM
politikaci
07-10-2008, 14:32
AKPARTİYE ESKİSİ KADAR DESTEK VERMİYORUM RUH HALİMDE BİR DEĞİŞİKLİK OLMAZ ÜZÜLÜRÜM AKPARTİ 2002 KASIM AKPARTİSİ DEĞİL. MUHSİNE OYUMU VERİRİM
çevremdeki birçok akpartilide muhsin yazıcıoğluna vereceklerini duymuştum.. iyi oy alıcak o
Dost kara günde belli olur.
Demokrat
07-10-2008, 21:53
Bizim derdimiz ak parti degil halk o yüzden ak partinin kapanmasi ilk etapta sadece biraz hizimizi yavaslatir ancak bu yavaslama daha sonra dahada hizlanmamiz icin hayirli olacaktir..
Halk 3 kasim 2002 de devrim yapmistir bu öyle bindirme kitalarla, postalla, medya gücüyle yapilan bir devrim degil halkin istegi dogrultusunda demokratiklesme adina yapilmis bir devrimdir ve halk bu devrime sahip cikmaya devam etmektedir..
Halkin bu yürüyüsü karsisinda birileri sandikta basedemediler, askeri öne sürdüler aldilar boyunun ölcüsünü, derin devletle önünü kesmeye calistilar ellerine yüzlerine bulusturdular son care olarakta yargiyi isin icine soktular ama buda ters tepecektir..
buyursunlar ak partiyi kapatsinlar ama gönlümüzdeki ak partiyi kapatabilecekler mi, bu halkin zihnine pranga vurabilecekler mi bu sarki burada bitmedi, bitmeyecek!
elif zeynep
07-11-2008, 09:09
Kapatılsın, kapatmak için bir adım atıldıysa bu kesin sonuçlanır ve Ak Parti kesinlikle ,işin içinde CHP'nin cübbelileri varsa kapatılır, ve girişimin
yapıldığı vakitte zaten kapatılmıştır. Ben tabi ki, bu noktadan sonra , bir araya gelip, sandıkta bu zihniyete darbe yapmış isek, bunu devam
ettirmemiz gerektiği kannatindeyim. Yanlış bir hareket ile, asla toplanamayacağımız, tesbih ipinin koparılması ile tesbih boncukları gibi
dağılacağımız, bir siyasi oluşuma yönelmemeliyiz. Çünkü, bizi kapatan zihniyet biliyor ki, bu kadar farklı görüş bir daha bir araya gelemez,
biri MHP biri SP diğeri şener'in partisi, dağılır, gider. Öyle olmamalı, burada elbette Erdoğan neyi işaret ederse ona yönelmek bizim hayrımızdır...
Görelim
Mevlam neyler, neyler ise en
güzelini eyler...
Tipik bir MHP'li gibi konuştun. Geçenlerde MHP sitelerine göz attım o kadar iftiralar varki sadece güldüm.
Demokrat
07-13-2008, 14:05
yine ipini koparmis bir pravakatör buralardaymis :)
evet abi müsadenle iki çift laf söyleyeceğim..bıkmadı gitti de :D
bu yüzden tayyip erdoğan bir dünya lideri...
bu yüzden Türkiye artık sadece 'istanbul' olarak anılmıyor,tanınıyor...
herkesi düşman ilan eden zihniyete inat, herkesle görüşürüz,konuşuruz,çıkarlarımız çevresinde işbirliği yaparız...
o yüzden biz bir kapatma davasıyla yıkılmayız...
sendelediğimiz yerden doğrulur daha güçlü geliriz...
sizin gibiler de 'Türkün türkten başka dostu yok' edebiyatıyla dar perspektifinizle azınlık partisi olarak kalırsınız
bilgi müdavimi
07-13-2008, 14:15
Kesilen ağacın yerine yenisi daha gür çıkar
Türbanli_girl18
07-14-2008, 02:31
parti kapatilir ama ya düsüncemiz ? parti kapatmakla olmuyor bu isler .türkiyenin yarisi akpyi secti o secmenlere dur diyebilecek var mi ?
tayyiperdogan57
07-15-2008, 22:45
eger kapatilirsa bence buyuk çapta bir protesto yuruyuse olur ve buyuk bir olay olur ve 16 milyon seçmen ak partinin , Erdoganin arkasinda olur çunku biz ne diyoruz DURMAK YOK YOLA DEVAM ve Erdogan ne demisti
Biz beyaz çarşaflarla yola çıktık. Biz bu bedele hazırız
S€SSİZ_CıGLıK
10-14-2008, 22:05
hayat kaldıgı yerden devam eder....
sonforum
10-14-2008, 22:12
cok iyi olur...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.