fatih kısaparmak balon baskılı balon EĞER...................OLURSA CİN YANIMIZDADIR - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : EĞER...................OLURSA CİN YANIMIZDADIR

politikaci
05-01-2008, 18:51
EĞER YANINIZDA KİMSE OLMADIĞI HALDE FISIR FISIR SES GELİYORSA,,
EĞER YANINIZDA KİMSE OLMADIĞI HALDE SAĞA TARAFA KAFANIZI ÇEVİRDİĞİNİZDE SOL TARAFINIZDAN SİYAH BİRŞEY GEÇTİĞİNİ GÖRÜYORSANIZ,,,,
EĞER KORKMANIZ BİLE GEREKMEDİĞİ YERDE ÜRPERİYORSANIZ,,
EĞER BİR EŞYA SAATLERDİR ORDA DURMUŞKEN KENDİ KENDİNE YERE DÜŞÜYORSA

ETRAFINIZDA CİN VARDIR DEMEKTİR...

besmele çekin ve dua okuyun ...

Kafes
05-01-2008, 18:52
AMAN ALLAHIM BUNLAR BANA HEP OLUYOR

yolcu44
05-01-2008, 18:53
:)

Hıfz-ı lisan
05-01-2008, 18:54
o konumla ilgili şeyleri (şeytan,cin) düşünmekten uzak durursa kişi birşey olmaz :-*

Sınıfta kızın birisi tek başına kalınca bunları düşünüyordu,birde arkadaşların korkutursa vay haline ! :)

saol politikacı +

Parantez
05-01-2008, 18:55

yok artık allah korusun :o
ne demiş arkadaşımız besmele çek ve dua oku
Allah'tan başka kimseden korkmayın Allah daima bizi koruyan ve gözetendir :-*

Kafes
05-01-2008, 18:56

yok artık allah korusun :o
ne demiş arkadaşımız besmele çek ve dua oku
Allah'tan başka kimseden korkmayın Allah daima bizi koruyan ve gözetendir :-*

evet canim Allah razi olsun :-* ikinize de +

politikaci
05-01-2008, 18:56
bana o gölge olayı oluyor hep ama ben direk o odadan kaçıyorum :D

Hüdaverdi
05-01-2008, 18:59
Bizim ev 2 katılı,üst katta annem ve babam,aşağıdaki katta ise abim ve ben varım.Abim bazen gececi oluyor iş sebebiyle.Bende keyif sürüyorum tek başıma 8)
Bazen ses duyuyorum ama tınlamıyorum,mesela insanlar gece aynaya bakamaz,ben geçer bakarım.Korkularımın üzerine giderim deli gibi :D
Karabasanalr sağolsun alıştım :-*

Özellikle köyde gece yürümeyi seerim manyak güzel heycanlı oluyor :-*
Ve her defasında 'cin cin' diyip durmayın hayırlı değil.

Hıfz-ı lisan
05-01-2008, 19:00
Politik bunu sen mi hazırladın ? :D

nass suresini okuyun arkadaşlar ama dediğim gibi görünmeyen varlıklar hakkında fazla konuşmak,düşünmek iyi değildir :)

ENGİNEER
05-01-2008, 19:01
Cinler hakkında bildiğim tek şey şudur...

''Allah istemedikçe asla bize görünemezler!''

Bir kere mantıklı bir şekilde düşünürsek bu varlıkların bize istedikleri gibi görünmesi hayatımıza çok büyük bir darbe olur ve yaşanmaz hale gelir...
Saçma geliyor bu tür olaylar ama Hz. Süleyman'ın cinler yönettiğini ve CIA ile KGB'nin cinler sayesinde birbirinden bilgi sızdırdığını duymuştum.Saçma geliyor ama emekli ajanlar söylemiş bunları...

Kafes
05-01-2008, 19:02
CIA ile KGB'nin cinler sayesinde birbirinden bilgi sızdırdığını duymuştum.Saçma geliyor ama emekli ajanlar söylemiş bunları...

Evet olabilir. Zaten genelde karanlik ortamlarda toplantilar filan duzenliyorlar seanslar yapiyorlar. Demek nedeni buymus

tesekkurler +

politikaci
05-01-2008, 19:03
ben böyle şey görmedim bu konuyu açar açmaz arkamdan fısıl sesler geldi yemin ederimki...ya korkuyorum habile odadan kaçıyorum

ENGİNEER
05-01-2008, 19:03
CIA ile KGB'nin cinler sayesinde birbirinden bilgi sızdırdığını duymuştum.Saçma geliyor ama emekli ajanlar söylemiş bunları...

Evet olabilir. Zaten genelde karanlik ortamlarda toplantilar filan duzenliyorlar seanslar yapiyorlar. Demek nedeni buymus

tesekkurler +
Bizde mi yapsak 8)

Kafes
05-01-2008, 19:05
ben böyle şey görmedim bu konuyu açar açmaz arkamdan fısıl sesler geldi yemin ederimki...ya korkuyorum habile odadan kaçıyorum

canim benim :D :D kuruntu yapiyorsundur

Mesela ben kucukken cok korkardim.

Genelde kucuk cocuklarda olma nedeni beyindeki salgilanan bir hormondan kaynaklaniyormus.

Hıfz-ı lisan
05-01-2008, 19:06

sana bu tür şeylerle uğraşma dedik :D

şaka bir yana canım bak cidden beyni bu tür konumlara odakladığın zaman kişi için hoş sonuçlar ortaya çıkmayabilir.. :)

Kafes
05-01-2008, 19:06

tesekkurler +
Bizde mi yapsak 8)

Cinlere gerek yok bize Allah ve Peygamberimiz yardim eder insallah :)

politikaci
05-01-2008, 19:08

sana bu tür şeylerle uğraşma dedik :D

şaka bir yana canım bak cidden beyni bu tür konumlara odakladığın zaman kişi için hoş sonuçlar ortaya çıkmayabilir.. :)
bu olaydan sonra brdahada uğraşmayı düşünmüyorum :o

Hüdaverdi
05-01-2008, 19:09
Cin diyip durmayın arkadaşlar :-* Müslüman cinde var kafir cinde var,müslüman olan zarar vermez ama kafir olan verir.Aman haa :-*

politikaci
05-01-2008, 19:10
Cin diyip durmayın arkadaşlar :-* Müslüman cinde var kafir cinde var,müslüman olan zarar vermez ama kafir olan verir.Aman haa :-*
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ENGİNEER
05-01-2008, 19:11
Hatice...!

....Arkana bak :-X

politikaci
05-01-2008, 19:12
Hatice...!

....Arkana bak :-X
ya yapmayın şunu herkes bana bunu yapıyor :'( :'( :'( bende bakıyorum arkamda dolabım ve tv m den başka bişi yok başka bişey yok

Hüdaverdi
05-01-2008, 19:12
İmzamdaki '“Ebû Lehebler'' kelimesini tıklayın,münafık cinler orada :D
İnsan kılığına girmişler :D

Kafes
05-01-2008, 19:15
İmzamdaki '“Ebû Lehebler'' kelimesini tıklayın,münafık cinler orada :D
İnsan kılığına girmişler :D

:D :D :D +

fütüvvet
05-01-2008, 19:20
bende öyle şeyler olduğu zaman
kaçmaya çalışırım
o zamanda arkamdan beni birileri kovalar
tutacaklar diye nasıl kaçarım ordan..
sanki biri ensemden tutacak gibi.. nefesini bile duyarım...
o yüzden kaçamamda.. biri gelsin diye duaa ederim..
....

Kafes
05-01-2008, 19:21
bende öyle şeyler olduğu zaman
kaçmaya çalışırım
o zamanda arkamdan beni birileri kovalar
tutacaklar diye nasıl kaçarım ordan..
sanki biri ensemden tutacak gibi.. nefesini bile duyarım...
o yüzden kaçamamda.. biri gelsin diye duaa ederim..
....

:'( :'( :'(

politikaci
05-01-2008, 19:21
ben hala tırsıyorum ama odadan bilgisayar ve akpartiforum aşkı ile çıkmıyorum yinede :D

fütüvvet
05-01-2008, 19:22
varyaa
korkudan
arkama bile bakamıyorum haa..
konuyu kim açtıysa
kapasın ..yoksa..biri arkamda beni bekliyor..boğazlayacak şimdi..

tayyipleyiz
05-01-2008, 19:23
varyaa
korkudan
arkama bile bakamıyorum haa..
konuyu kim açtıysa
kapasın ..yoksa..biri arkamda beni bekliyor..boğazlayacak şimdi..

Hocam ne yaptınız ya... :D

fütüvvet
05-01-2008, 19:25
hep birlikte korkmuyormuyuz.. :'(
korku trenine bindik gidiyoruz tayyipleyiz kardeşim..
:D

sümeyra
05-01-2008, 19:26
aaa siz ne yaptınız onlar adları nerde anılırsa oraya gelirler :'( adlarını söylemeyin heceleyin c.i.n :D :D

tayyipleyiz
hep birlikte korkmuyormuyuz..
korku trenine bindik gidiyoruz kardeşim..

Eyvallah... :)

Kafes
ama sumeyra hepimiz farkli yerlerdeyiz hangi birimize yetissin keretalar ;D

fütüvvet
05-01-2008, 19:27
o zaman sırası ile gezerler..
şimdi sıra kimde..

Hüdaverdi
05-01-2008, 19:28
Üç harfli diyinsiz. (http://img132.imageshack.us/img132/2176/halkajn3.gif)

Hıfz-ı lisan
aaa siz ne yaptınız onlar adları nerde anılırsa oraya gelirler :'( adlarını söylemeyin heceleyin c.i.n :D :D

bir arkadaşım vardı konuyu anlatırken üç harfliler dedi hoca anlamadı üç kelime neymiş kelime oyunu mu diye sorardı ;D

düşünmemek en iyisi.. :)

politikaci
eee çok muhabbet ettiniz ama bi+ yı unuttunuz :D

Hıfz-ı lisan

fütüvvet
05-01-2008, 19:29

o ne

arkasımı önümü o rası..

ensesimi

yüzümü...

fütüvvet
05-01-2008, 19:29

sen bize artı borçlusun

hepimiz korkudan bi haal olduk..

_Yeniden_
05-01-2008, 19:34
Arkadaşlar bizler üç harfli diyoruz da...

Türkçede cin...
İngilizcesi genie...

Yani dillere göre farklı telaffuz ediliyorlar...

Şimdi cin diyince kendilerinden bahsedildiklerini anlıyorlar da üç harfli ya da genie diyince anlamıyorlar mı?
O zaman her dilde kendilerinine ne isim verildiğini biliyor olmaları gerekir...

Bunlar bir yana bence onları düşünmek ve tartışmakta yersiz...Herkes kendi aleminde huzurla yaşıyor...

politikaci
05-01-2008, 19:35

sen bize artı borçlusun

hepimiz korkudan bi haal olduk..
dur du kıpırdama sakııın arkana bakma tamammı felak nas okuyum arkana bakmadan odadan çıkkkk

Kafes
05-01-2008, 19:35
yeniden imzan yakiyor ;D

sümeyra
05-01-2008, 19:37
Korkmayın ben burdayım ;)

_Yeniden_
05-01-2008, 19:37
yeniden imzan yakiyor ;D

Evet biliyorum... 8)
Akkparti arkadaşımıza ve sana yeniden teşekkür ederim...Benim için çok anlamlı bir hediye oldu :)

Kafes
05-01-2008, 19:38
yeniden imzan yakiyor ;D

Evet biliyorum... 8)
Akkparti arkadaşımıza ve sana yeniden teşekkür ederim...Benim için çok anlamlı bir hediye oldu :)

rica ederiz canim gorevimiz :-*

Hüdaverdi
05-01-2008, 19:39

o ne

arkasımı önümü o rası..

ensesimi

yüzümü...
O benim aşkım ;D

----
Nisa akıl verme kız biliyouz şakasına üç harfli diyin yazdım ;D

_Yeniden_
05-01-2008, 19:40

o ne

arkasımı önümü o rası..

ensesimi

yüzümü...
O benim aşkım ;D

----
Nisa akıl verme kız biliyouz şakasına üç harfli diyin yazdım ;D

Mehmet akıl vermek ne haddime...Her zaman dikkatimi çeken bir nokta...Halk arasında hep üç harfli diyin derler ya, ilgincime gitmiştir...Belirtmek istedim...

Hüdaverdi
05-01-2008, 19:46
Mehmet akıl vermek ne haddime...Her zaman dikkatimi çeken bir nokta...Halk arasında hep üç harfli diyin derler ya, ilgincime gitmiştir...Belirtmek istedim...
Korktukları için başka sebebi yok doğal görmek lazım ;)
bende hoşlanmam 'cin' demeyi,ama üç harflide demem,gerek duymadığım iin anmam bile :-*
kimse anmasın en iyisi,veya baykal desin yeter :D

_Yeniden_
05-01-2008, 19:47
Korktukları için başka sebebi yok doğal görmek lazım ;)
bende hoşlanmam 'cin' demeyi,ama üç harflide demem,gerek duymadığım iin anmam bile :-*
kimse anmasın en iyisi,veya baykal desin yeter :D

Baykal mı ?? :)

Bizim kantine Baykal markalı sular gelmiş...Protesto ediyoruz içmiyoruz onları... ;)

Hüdaverdi
05-01-2008, 19:50
Zehirlenirsin içme :D

Bostancı
05-01-2008, 20:18
Cin gördüm desem inanırmısınız 8)

Ama 7 yaşındaydım o zaman ve hayal görmediğimede eminim :)

politikaci
05-01-2008, 20:18

Ama 6 yaşındaydım o zaman ve hayal görmediğimede eminim :)
eminmisin?

Bostancı
05-01-2008, 20:19

Ama 6 yaşındaydım o zaman ve hayal görmediğimede eminim :)
eminmisin?

Yaşı yalnış yazmışım 6 değil 7 olacak :D
Evet eminim ;)

Kafes
05-01-2008, 20:20
BOSTANCI anlatir misin?

Hüdaverdi
05-01-2008, 20:21
Evet eminim ;)
küçük yeşil bişeymi :D
Çocuklara çok görünürlermiş diyeduydum ???

Hıfz-ı lisan
05-01-2008, 20:24
Evet eminim ;)

politikaci
05-01-2008, 20:24
Evet eminim ;)
ALLAADDİNİN SİHİRLİ LAMBASI :D :D DİLE BENDEN NE DİLERSEN :D :D

Bostancı
05-01-2008, 20:43
Anlatayım zaten öyle uzun uzadıya bir şey değil...
O zaman oturduğumuz ev mezarlığın 20 metre yanındaydı bir alakası varmıdır bilmiyorum ama belki vardır :)
Tek başıma kalıyorum yani odada tek başına yatıyordum her neyse bir gece yine yatağa yattım o gecede ne hikmetse uyuyamıyordum yatakta sağa,sola dönüp duruyorum her halde bi yarım saat geçmiştir...
Benim yattığım oda dış kapının olduğu odaydı dış kapının yanında'da elbiseleri astığımız bir komidin vardı işte dediğim gibi ben yatakta sağa,sola döne döne sıkılmış olmalıyım kafamı kaldırıp şöyle komidine doğru bir baktım ne göreyim komidinin üzerinde birisi oturuyor :(
Yüzü belli değil yani ağzı,gözü,burnu seçilmiyor neyse ben bunu görünce kork tum tabi hemen yatağın altına girip Fatihayı okudum ;D
Sonra yine yataktan kafamı çıkarıp bir bakayım dedim hala orada :(
En sonunda yavaşça yataktan kalktım sağ tarafta koridora çıkan kapı var oradan annemlerin yanına gidecem :) ama komidinde kapının 2 metre yanında :( ve üstünde oturan cin bana bakıyor :( dediğim gibi ağzı yüzü belli değil eğer belli olsaydı herhalde daha çok korkardım neyse..
Kararımı verdim yavaş,yavaş yatağa sürüne,sürüne koridora çıkan kapıya doğru gidiyorum bir yandan'da cine bakıyorum tam kapıya bir iki adım kala cin bana doğru eğilip elini uzattı o anda yüzü simsiyah oldu elide simsiyah hala hatırlıyorum avuç içini :)
Elini bana doğru uzattı ve acayip bir ses çıkardı ben o anda koridora fırlayıp bir çığlık attım Annem yataktan fırladı :D
Ne oldu diye koridora çıktı o sırada arkamı dönüp baktım cin kaybolmuştu o gecede Annemlerin yanında yatmıştım :)
Hikaye değil arkadaşlar doğru söylüyorum ;)

politikaci
05-01-2008, 20:45
bence hyaldir senin gördüğün sonuçta çocukmuşsun ozaman

BaDe_EsNa
05-01-2008, 20:49
ben inanırım çevremde tanıdıgım insanların başına gelmişleri birebir dinlemişligimde görmüşlügümde var ki benim başıma gelen olaylarda var Allah'ımm bu gece nasıl uyucam ben yaaaaaaa :'( :'( :'(

Bostancı
05-01-2008, 20:53

Hayal zihinde kurulur kardeşim gözle görülmez düşünüp kafanda tasarlarsın gözle göremezsin ;)Böyle diyeceğinizi tahmin etmiştim tabi inanıp inanmamak size kalmış ama ben hayal görmediğime eminim ;)

politikaci
05-01-2008, 20:55

Hayal zihinde kurulur kardeşim gözle görülmez düşünüp kafanda tasarlarsın gözle göremezsin ;)Böyle diyeceğinizi tahmin etmiştim tabi inanıp inanmamak size kalmış ama ben hayal görmediğime eminim ;)
cin görünmezz allah araya bir perde koymuştur insannlarla .. ben bu bildiğimle yürürüm ama gölge gibi görünüğünü duydum

Bostancı
05-01-2008, 20:56
ben inanırım çevremde tanıdıgım insanların başına gelmişleri birebir dinlemişligimde görmüşlügümde var ki benim başıma gelen olaylarda var Allah'ımm bu gece nasıl uyucam ben yaaaaaaa :'( :'( :'(

Neler geldi başına anlatırsan sevinirim zaten damdan düşenin halinden yine damdan düşen anlarmış :)

BaDe_EsNa
05-01-2008, 20:57
politikacı yanlışın var görünür ben görmüşleri tektek nasıl olduklarını tarif edenleri biliyorum hatta kagıda çizip gösterenleri..... :(

Kafes
05-01-2008, 20:57
BOSTANCI cok tesekkurler hikaye icin cok korkmus olmalisin :( :( cokuzuldum

INSALLAH HICBIRIMIZIN BASINA GELMEZ

politikaci
05-01-2008, 20:58
politikacı yanlışın var görünür ben görmüşleri tektek nasıl olduklarını tarif edenleri biliyorum hatta kagıda çizip gösterenleri..... :(
ben hatta duymuştum arada perde vardır diye..alah benim başıma getirmedi çok şükür bend egörmedim

BaDe_EsNa
05-01-2008, 21:03

Neler geldi başına anlatırsan sevinirim zaten damdan düşenin halinden yine damdan düşen anlarmış :)
anlatmak isterdim ama anlatmasam iyi olur bu konuyu uzun süredir konuşmayı falan kendime yasaklamıştım bugün o yasak delindi normalde gece 1:30lara kadar falan yalnız kalabiliyordum ki bugün sabahki konudan beri kalamıcam artık :( şu an evde yalnızım arkadaşımı çagırdım şimdi o yanımda yoksa duramam yine anlatmamamı mazur görürsünüz umarım :-[ sizin yaşadıklarınızın dogrulugunada kesinlikle inanıyorum

Bostancı
05-01-2008, 21:03

cin görünmezz allah araya bir perde koymuştur insannlarla .. ben bu bildiğimle yürürüm ama gölge gibi görünüğünü duydum

Allahın izin verdiğine görünürler.. ;)
Mescidi aksayı Hz.Süleyman(a.s) Cinlere yaptırmıştır.Peygamberimizde cinleri görüp onlarla konuşmuştur..Abdül Kadiri Geylani hazretleride Cinleri görebilen onlarla konuşan bir Evliyaydı...
Tamam bunlar büyük insanlar ama sadece gören onlar değil.Günümüzde'de görenler var bak arkadaşında başına gelmiş bir çok insanın başına geliyor sence hepsi hayalmi görüyor..??

politikaci
05-01-2008, 21:04

Mescidi aksayı Hz.Süleyman(a.s) Cinlere yaptırmıştır.Peygamberimizde cinleri görüp onlarla konuşmuştur..Abdül Kadiri Geylani hazretleride Cinleri görebilen onlarla konuşan bir Evliyaydı...
Tamam bunlar büyük insanlar ama sadece gören onlar değil.Günümüzde'de görenler var bak arkadaşında başına gelmiş bir çok insanın başına geliyor sence hepsi hayalmi görüyor..??
tamam görünür diyelim...allah bir çocuğa neden böyle birşey göstersin? çocuk melektir günahsız saf ve temizdir. neden korkutsun allah ...?

Kafes
05-01-2008, 21:08
canim belki de genelde cocuklarin gorme sebebi saf ve temiz olduklarindan allah Cinlerle onlara yardim e diyordur

Bostancı

anlatmak isterdim ama anlatmasam iyi olur bu konuyu uzun süredir konuşmayı falan kendime yasaklamıştım bugün o yasak delindi normalde gece 1:30lara kadar falan yalnız kalabiliyordum ki bugün sabahki konudan beri kalamıcam artık :( şu an evde yalnızım arkadaşımı çagırdım şimdi o yanımda yoksa duramam yine anlatmamamı mazur görürsünüz umarım :-[ sizin yaşadıklarınızın dogrulugunada kesinlikle inanıyorum

Allah korusun senin anlattıklarına göre galiba sen pek yalnız kalamıyorsun,bazılarına musallat oluyorlar benimkisi öyle değil bir defa gördüm oda anlattığım ondan sonra hiç bir şekilde görmedim ve başak sorun yaşamadım...
bir kaç ay psikolojik olarak korku,sıkılma oluyordu ama sonra geçti..

BaDe_EsNa
ben hatta duymuştum arada perde vardır diye..alah benim başıma getirmedi çok şükür bend egörmedim
ya ben içine girmiş çok yakınımı biliyorum gördüm çok zor günler geçirdi ama Allah'tan imanı kuvvetli birisiydi ki kendisine görünmediler içinde konuşuldugunu falan hissediyordu sürekli dualarla Kuran-ı Kerim okuyorduk başında sustuğumuz an fenalaşıyordu görünüp görünmemeleri imanımıza baglı oldugunu düşünüyorum kurtulamayıp senelerce çok zor günler geçirenleride duydum Rabbim kimseye vermesin çok zor

politikaci
05-01-2008, 21:11
başlığımda çok muhabbet ettiniz hadi pamuk eller + lara :D :D :D :D

BaDe_EsNa
05-01-2008, 21:11

Allah korusun senin anlattıklarına göre galiba sen pek yalnız kalamıyorsun,bazılarına musallat oluyorlar benimkisi öyle değil bir defa gördüm oda anlattığım ondan sonra hiç bir şekilde görmedim ve başak sorun yaşamadım...
benim en büyük korkumdur cinler uzun zamandır konusmayarak bu korkuyu yendim ama bugün bayag bi hatırlamış oldum hayırlısı bakalım eskiden daha kötüydüm ama bende gördüm ama benim gördüklerim rüyayla gerçek arası bi şekilde ama kesinlikle gördügümü biliyorum ben asıl duyduklarımdan ve bunu yaşayanları gördügümden bu kadar çok korkuyorum

Kafes
05-01-2008, 21:12
:D :D :D :D http://imgcash5.imageshack.us/img237/7144/oniongifsemoticons19hv5.gif

Bostancı
05-01-2008, 21:13

tamam görünür diyelim...allah bir çocuğa neden böyle birşey göstersin? çocuk melektir günahsız saf ve temizdir. neden korkutsun allah ...?

Vardır bir hikmeti Cinlerin kötü olanları korkuta biliyor mesela yeni doğmuş olan bebekler 40 gün boyunca pek yalnız bırakılmaz...
Ayrıca Peygamberimiz zamanında'da bazılarına musallat olmuşlardı Peygamberimiz onlara bir dua öğretmişti onu okuyunca kurtulmuşlardı..

BaDe_EsNa
05-01-2008, 21:13
bizi tekrar korkuttun diye mi artı vericem artık sayende yalnız kalamıyorum diye mi artı vericem yoksa birkaç gece rahatça uyuyamıcam diye mi artı vericem politikacı hangisi için istiyon bu artıyı :D

politikaci
05-01-2008, 21:14
bizi tekrar korkuttun diye mi artı vericem artık sayende yalnız kalamıyorum diye mi artı vericem yoksa birkaç gece rahatça uyuyamıcam diye mi artı vericem politikacı hangisi için istiyon bu artıyı :D
peşin fiyatına 4 taksit yapıyoruz sen bilirsin seç :D

BaDe_EsNa
05-01-2008, 21:15
peşin fiyatına 4 taksit yapıyoruz sen bilirsin seç :D
:D :D hadi bunun hatırına bir + vereyim :)

Bostancı
05-01-2008, 21:22

benim en büyük korkumdur cinler uzun zamandır konusmayarak bu korkuyu yendim ama bugün bayag bi hatırlamış oldum hayırlısı bakalım eskiden daha kötüydüm ama bende gördüm ama benim gördüklerim rüyayla gerçek arası bi şekilde ama kesinlikle gördügümü biliyorum ben asıl duyduklarımdan ve bunu yaşayanları gördügümden bu kadar çok korkuyorum

Benim bir abim anlattı kendi gözleriyle görmüş bir çocuk,çocuk dediğim 17 yaşlarında falan eline Kuranı Kerimi aldığı zaman coçuğu kaldırıp duvara fırlatıyorlarmış :(
15 kişi çocuğu tutamıyorlarmış ama Kuranı Kerimi bırakınca hiç bir şey olmuyormuş..
Allah korusun çok kötü bir durum bakalım bu akşam uyuyabilecezmi :D

BaDe_EsNa
05-01-2008, 21:24

Benim bir abim anlattı kendi gözleriyle görmüş bir çocuk,çocuk dediğim 17 yaşlarında falan eline Kuranı Kerimi aldığı zaman coçuğu kaldırıp duvara fırlatıyorlarmış :(
15 kişi çocuğu tutamıyorlarmış ama Kuranı Kerimi bırakınca hiç bir şey olmuyormuş..
Allah korusun çok kötü bir durum bakalım bu akşam uyuyabilecezmi :D
kendi adıma söylüyorum ben uyuyamıcam gitti canııımm uykuu :(

Hıfz-ı lisan
05-01-2008, 21:25
anlatılanları okuyunca uyuma sorununuz oluyor mu .. :D

sen kendinden eminsen birşey olmaz Allah'ın izniyle..(yalnız konu çok uzadı bukadar konuşmayın :) )

ENGİNEER
05-02-2008, 15:14
Sitede 13-14 yaşında arkadaşlar var..Bence bunlardan fazla bahsetmek iyi olmayabilir...Psikolojiniz bozulur...

politikaci
05-02-2008, 15:16
Sitede 13-14 yaşında arkadaşlar var..Bence bunlardan fazla bahsetmek iyi olmayabilir...Psikolojiniz bozulur...
konuyu ben açtım ve 14 yaşındayım :D :D :D :D

Kafes
05-02-2008, 15:16
zaten bu basligi 13-14 yasindaki arkadas acmis ama engo ;D

Ruh-i zar
05-02-2008, 15:18
tam benlik konu :D :D

ENGİNEER
05-02-2008, 15:21
Hatice...Senin içine cin kaçmış (:

[Bir Başka Engo benim lakabım mı yoksa (: ]

politikaci
05-02-2008, 15:22

:D :D :D çıkarmıyım şimdi içimden cini sana doğru :D :D :D

oturanboğa
05-02-2008, 15:23
3 gulhüvalla 1 elham okuyun yaa...bak çok bahsi geçti gelcekler şimdi

Beritan
05-02-2008, 15:24
o ismi fazlada bir ziketmeyin denilen yere gelirmiş...bak ben zikretmedim :D
politikacı yaşına uygun konu aç döverim seni ha.
ben o şeylerden çok korkarım :'(

politikaci
05-02-2008, 15:25
dayak atma bana :D

Beritan
05-02-2008, 15:26
dayak atma bana :D

beni yorma kendi kendine döv... >:(

Kafes
05-02-2008, 17:08

evet :D :D +