fatih kısaparmak balon baskılı balon emre:galatasaray taraftarından tepki almadım(peeehhhh) - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : emre:galatasaray taraftarından tepki almadım(peeehhhh)

oturanboğa
07-27-2008, 18:37
Fenerbahçe'nin yeni transferi Emre Belözoğlu, sarı-lacivertli ekibe transferi nedeniyle Galatasaray taraftarından tepki almadığını ifade etti.

NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 15:45 TSİ 27 Temmuz 2008 Pazar

Newcastle United'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Emre Belözoğlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Samandıra'daki tesislerde ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutulan antrenmanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan futbolculardan Emre Belözoğlu, Galatasaray'dan ayrılıp futbol yaşantısını yurt dışında sürdürmeye başladıktan 8 yıl sonra İstanbul'da ve Fenerbahçe camiasında olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra Galatasaray taraftarından tepki görüp görmediği konusundaki soruya Emre, ''Hiç kimseden tepki almadım. Her gün aynı yaşam yerlerimde bulunuyorum. Ayrıca ben Fenerbahçe'ye, Newcastle United'dan geldim, Galatasaray'dan değil. Herkesin bu kararıma saygı göstermesini istiyorum. Türkiye artık bu konuları çoktan aştı. Hepimiz profesyonel oyuncularız ve bağlı bulunduğumuz takımlara hizmet etmek durumundayız'' diye konuştu.

Emre 21 gün süren askerlik görevinde evci izinlerinde Fenerbahçe Kulübü'nün kendisi için gönderdiği antrenör nezaretinde çalışmalar yaptığını ve sakatlığının geçtiğini kaydetti.

Çok fazla konuşmayı sevmediğini, futbolcuların konuşmalarını sahada oynayarak göstermeleri gerektiğini belirten Emre, ''Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz'' dedi.

MTK Budapeşte ile yapacakları Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçına kadar hazır olup olmayacağı sorulan Emre, ''Deplasmandaki maça değil, çarşamba günü oynayacağımız maç için bile kendimi hazır hissediyorum. Her şeye rağmen çarşamba günü oynanacak maçta bana görev verecek kişi hocamızdır. Eğer fırsat verirse çıkar oynarım. Bu tamamen kendi takdiridir'' dedi.

karşıma bi çıksın tepkiyi o zaman görecek ama neyse

politikaci
07-27-2008, 18:40
ali samiyen görünce tepkiyi görcen

oturanboğa
07-27-2008, 18:43
ona öyle bi tepki vercem ki neye uğradığını şaşıracak...bana futbolu sevdiren insan....hala aklım almıyo

Sukût-u_Hayal
07-27-2008, 19:17
Ahhh şu ilk fener derbisi Ali Sami Yen'de olucaktı ki tepkiyi görsün ... Sabret Emre lig başlasın görüceksin "tepkiyi" ... >:(

politikaci
07-27-2008, 19:18
şimdi birşey dicem ama banlanmamak için demicem >:(

Hüdaverdi
07-27-2008, 19:21
'profesyonel oyuncularız' diyen herkes iki yüzlüdür,para düşkünüdür.Tıpkı 'siyasi görüşüm yok,ben ortadayım' diyenler gibilerdir.Bunların para için ne yapacağı hiç belli olmaz,dün Galatasaray'a ihanet eder,yarın Galatasaray maçında bir gs'li futbolcuya küfür eder,diğer gün para uğruna sevdiği kızdan ayrılır.Her pislik beklenir.

Kepik peşinde koşan bu yalakaya tepkimi göstermek için Gs-fb maçına gidicem inşaAllah.

politikaci
07-27-2008, 19:29
DÜZENLENDİİİİİİİİİİ (politikacı tarafından) ;)

YavuzSultanSelim
07-27-2008, 19:29
Bu tepki görmemiş :D

AK_Türk
07-27-2008, 19:31
Arkadaslar Emre cok iyi birisi yani Bi 7enere gitti diye boyle tepki gostermeyelim :P

Sukût-u_Hayal
07-27-2008, 19:56
zaten tüm karaktersizler bi forma altında toplanıyor örnk:tümer emre vs

:-* :-* :-*

Ve nedense , takımını satıp başka bir takıma giden hiçbir futbolcu takımına faydalı olamadı ...

Yine örn : Tümer :-X

Emre'nin futbol hayatı bitti. Zaten futbolu fenerde bırakmak istiyorum diye açıklama yapmış erken emeklilik yapar :D :D :D

politikaci
07-27-2008, 20:02
;) ;) ;) ;) ;)

taya
07-28-2008, 03:32
klasik olcak ama samiyen derbisi.... merakla bekliyorum.. ultraslana başarılar diliyorum o maçta.. ;)

murat kurt
07-28-2008, 03:37
pOLİ sen artık tedavisiz vakaasın sana ne desem boş bu hakaretlerinin site yöneticileri tarafından silinmesini rica ediyorum.Karektersiz bilmem ne ne oluyorsun yani.Binlerce taraftarı var o klübün sen nasıl bütün karektersizler o formada falan dersin

Holiganlaşıyor musun? Anlayamıyorum bu nefreti ve yöneticilerden rica ediyorum

Mcht_Ln
07-28-2008, 19:51
Karşımda olsa çok güzel bi " hadi len " derdim ama... :)

Gel bakalım Sami Yen'e n'oluyor! >:( >:( >:( >:( >:(

politikaci
07-28-2008, 20:36
pOLİ sen artık tedavisiz vakaasın sana ne desem boş bu hakaretlerinin site yöneticileri tarafından silinmesini rica ediyorum.Karektersiz bilmem ne ne oluyorsun yani.Binlerce taraftarı var o klübün sen nasıl bütün karektersizler o formada falan dersin

Holiganlaşıyor musun? Anlayamıyorum bu nefreti ve yöneticilerden rica ediyorum
Bunu bana burda yazma ozaman git yöneticilere söyle banlasınlar şikayet et Allahım ya .Ya havle

Deniz.Feneri
07-28-2008, 20:48
poli 'ye katılıyorum her şekilde doğru diyor. Ne yani Tümer geldi fenere ne oldu Kezman dan fırsat bulacak diğer isimlerden fırsat bulacak da oynauyacak. Beşiktaş ta yıldızı parlıyordu fenerde ne oldu. Çarşı tarafından eleştirilere maruz kaldı derbi boyunca hep. Aynını Emre de görecek şimdiden acıyorum ona. Ben bir zamanların Galatasarayı'nı seviyordum sempatim vardı o zaman Galatasaray'da emre de vardı hakan ünsal, hakan şükür, okan ve de hasan şaş gibi isimler süperdi tam bir Türk takımıydı. Ama olmadı Emre yanlış yaptın Ben Bir Beşiktaşlıyım ama Galatasaray'a karşı hep sempati duymuşumdur ama Emre çok kişiye bu transferi ile yanlış yaptı dışarıda oynasa daha iyiydi.

Karaktersiz furbolculara sahip fener Türk takımı olmaktan çıkmış neden karaktertsiz al size bir örnek

Rıza Çalımbay teknik direktörümüzdü. Tribunde

Kapıcı çocuğu diye dalga geçilmişti insafsızca hakaret vari sözler sarfedilmişti Hocamız için. Fener böyle işte. Beşiktaş da ise şu yazılmıştı karşılık olarak ve anlam ifade ediyordu

Çarşı >>> Biz Savaşa ve Fenere Karşıyız!

hipermuhafazakar
07-28-2008, 21:01
emre'nin hiç internete girmediği belli oldu :D

sen bir galatasaray taraftarıyla karşılaş bak bakalım ömründe hiç öyle nir tepki gördünmü

özgürtutsak
07-28-2008, 21:03
ortamı sakinleştirme amacında.

Sukût-u_Hayal
07-28-2008, 21:05
emre'nin hiç internete girmediği belli oldu :D

sen bir galatasaray taraftarıyla karşılaş bak bakalım ömründe hiç öyle nir tepki gördünmü

Emre ile bir karşılaşsam o zaman görür o "tepkiyi" .... :D

Konu çok uzadı sanki ; neyse fenerde Emre'ye başarılar ..... :-\

Hıfz-ı lisan
07-28-2008, 22:40
Bunun sonucunda para alıyor niye tepki alsın ki,Almalı mı :o

BaDe_EsNa
07-29-2008, 00:48
bi başlığa baktım nerde almadı kuzenin en sevdiği futbolcuyken şimdi nefret ediyor yazacaktım ki gözüm konuyu açana takıldı birden :D