Orijinalini görmek için tıklayınız : Emre'den kötü haber
Ak_Kelebek
10-16-2008, 09:30
Kayseri maçında sakatlanan Emre Belözoğlu, en az 3 hafta daha sahalardan uzak kalacak.
Kayseri maçında sakatlanan Emre Belözoğlu’nun en az 3 hafta daha oynama şansının bulunmadığı belirlendi. Arka adalesinde yırtık bulunan tecrübeli oyuncunun tedavisinin uzun süreceği, bu yüzden sahalara dönüşünün gecikeceği kaydedildi. Bu arada Emre gibi idmanlara katılmayan ve salonda çalışan Gökhan Gönül’ün de salı günkü Arsenal sınavında forma giymesinin zor göründüğü öğrenildi.
fanatik
Beylerbeyi
10-16-2008, 10:08
o kadar ahını aldın adamın. 3 hafta az bile :)
siyah gül 07
10-16-2008, 10:09
o kadar ahını aldın adamın. 3 hafta az bile :)
?????????
Beylerbeyi
10-16-2008, 10:13
?????????
emre GeSe yi değil de bizi seçti ya, kelebekte sövmüştü garibim emreye :)
o sövdükten sonra da emre sakatlandı. neden GeSe yi değil de feneri seçmiş diye baya kızmışlar adama.
halbuki fener varken geseyi neden seçsin adam. akıl var mantık var :)
siyah gül 07
10-16-2008, 10:18
emre GeSe yi değil de bizi seçti ya, kelebekte sövmüştü garibim emreye :)
o sövdükten sonra da emre sakatlandı. neden GeSe yi değil de feneri seçmiş diye baya kızmışlar adama.
halbuki fener varken geseyi neden seçsin adam. akıl var mantık var :)
Açıklama için teşekkürler bu arada bencede Fener varken neden Gs yi seçsin çok haklısın:kiss:
Ak_Kelebek
10-16-2008, 10:32
ha ha haaa komik insanlarsınız yaa katılıyorum size ama GÜLMEKTEN.... :smiley1146::smiley1146::smiley1146::smiley1146::s miley1146:
Beylerbeyi
10-16-2008, 10:36
ha ha haaa komik insanlarsınız yaa katılıyorum size ama GÜLMEKTEN.... :smiley1146::smiley1146::smiley1146::smiley1146::s miley1146:
gerçekler ortada :)
milli bir futbolcu kendisini almak isteyen iki türk kulübünden elbette "iyi" olanını seçecek.
neden gese ye gitmedi. ya da neden feneri seçti :)
çünkü fener daha iyi :=)
Ak_Kelebek
10-16-2008, 11:00
Ben öyle düşünmüyorum tabi ki emre karektersizliğini ortaya koydu fener gibi basit bir takıma gitti :kiss:
milli bir futbolcu kendisini almak isteyen iki türk kulübünden elbette "iyi" olanını seçecek.
dilime tercüman olmuşsun teşekkür ederim kardeş
Beylerbeyi
10-16-2008, 13:50
dilime tercüman olmuşsun teşekkür ederim kardeş
ne demek abla, aylar önce yaptığın yemeği unutmadım daha :=) sen iste ben tercüman olurum :)
emre hayatında üç maç üst üste oynayabilmişmi Galatasaraydan gittikten sonra? Anca bu şekilde devam eder bir maç oynar üç maç yatar ,bizim artık boşa vereceğimiz para olmadığı için emre yi gelsede almayız :)
politikaci
10-16-2008, 18:15
hahahh :D :D :D sırf gs ye kapak olsun diye aldılar şişe ellerinde patladı :D :D
politikaci
10-16-2008, 18:20
puhhaha iyi olan fenerse kayseri dünya takımı..
1 yılla lider olunmaz he olunur ligde şampiyon olunur.
Gerçekleri görün artık emreyi aldığınıza 1000 pişmansınız
okadar para aynı gülizara gibi onada havaya gitti
Belki galatasarayın orta sahasında yer bulamaz diye gelmemiştir bi düşün bakalım :D
kewell lincoln hasan şaş arda,yazık yedek kalacak diye :D
ki zaten gs ona resmi bi teklif yapmadı! balon basının balon haberlerinden biri
Elinizde patladı işte .. ohh onunda zaten fenerbahçeyle birlikte futbol hayatı bitmiştir
Beylerbeyi
10-16-2008, 18:24
puhhaha iyi olan fenerse kayseri dünya takımı..
1 yılla lider olunmaz he olunur ligde şampiyon olunur.
Gerçekleri görün artık emreyi aldığınıza 1000 pişmansınız
okadar para aynı gülizara gibi onada havaya gitti
Belki galatasarayın orta sahasında yer bulamaz diye gelmemiştir bi düşün bakalım :D
kewell lincoln hasan şaş arda,yazık yedek kalacak diye :D
ki zaten gs ona resmi bi teklif yapmadı! balon basının balon haberlerinden biri
Elinizde patladı işte .. ohh onunda zaten fenerbahçeyle birlikte futbol hayatı bitmiştir
kayseri bir maçta feneri yendi diye kayseri fenerden üstün mü oluyor?
ona bakarsan tromso da GeSe yi yendi. gs ye avrupa fatihi diyordunuz ya o zamanda tromso dünya fatihi :=)))
emreyi aldığımıza pişman değiliz. adnan polat basına çıkıp emre fenere gitti diye içim yandı demedi mi? kaç gün yemek yiyememiştir kahrından :=) çünkü emrenin feneri seçmesi fenerin GeSe den üstün bir kulüp olduğunu tescilliyordu
politikaci
10-16-2008, 18:50
Ne alaka gs istedimiki emreyi .. ayrıca biz tromsodan tamamen şans eseri elendik,kayseri hacettepe gaziantep ve sivas sizi söke söke yendi. :D :D ne kadar mutluyuz bi bilseki emrenin size gelmesinden,çok laf ettim ama ondan özür dilerim herkesin önünde iyiki gitmiş.emre dünya yıldızı bi adamki fener gibi dünya çapı bi kulübe geld :D :D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.