Orijinalini görmek için tıklayınız : Emre'ye tepkiler dinmiyor
http://image.haber3.com/haber/112199.jpg
Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD), (A) Milli Takım'ın Macaristan ile yaptığı maç sırasında basın tribününe karşı hareketi nedeniyle, milli futbolcu Emre Belözoğlu'nu kınadı.
TÜRFAD'dan yapılan açıklamada, milli takımda kaptanlık seviyesine gelen Emre'nin, (A) Milli Takım'ın Macaristan ile yaptığı maç sırasındaki kol hareketinin, profesyonel bir futbolcuya hiç yakışmadığı vurgulanarak, "Terbiye ve centilmenlik anlayışına yakışmayan ve genç sporculara kötü örnek olan Emre Belözoğlu'nu kınıyoruz. Bundan sonraki futbol yaşamında da fair-play ruhuna uygun hareket etmesini diliyoruz" denildi.
AA
Parantez
09-14-2007, 22:34
yeter o kadarda abartmayın ya o da insan
Sukût-u_Hayal
09-14-2007, 23:15
cidden ya bencede çok abartıldı..
kayısıkentli44
09-14-2007, 23:18
gerçekten çok üstüne gelinio futbolcuların....
tamam emrenin yaptıgı hata ama adam özür diledi..
artıkın bunun unutulup euro 2008 gitmeyi düşünmemiz gerekio...
fatih_44
09-15-2007, 00:05
aslında bunu hiç bir maçta kodraya almıcaklar nedemek abartıldı kardeş
ÖZÜRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK
ibrahim44
09-15-2007, 00:07
ÖZÜRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK
katılıyorum sana kardeşim hem sen git malta gibi köy takımına 2 puan kaybet hemde artislik yap
akzeinebu
09-15-2007, 00:08
vallaa adamın yazılarını beyenmiyorum ben şu milliyet gazetesinin spor yazarı hakan şükür ve emre belözoğlu namaz kılıyor diyede eleştirmişti onları daha önce yanılmıyorsam bencede bu kadar üzerlerine gelinmesin kardeşimmm çok biliyosalar gelip kendileri oynasınlar ohhhh canımaa değsinn güzel hareket sevdim ;D
fatih_44
09-15-2007, 00:08
ÖZÜRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK
katılıyorum sana kardeşim hem sen git malta gibi köy takımına 2 puan kaybet hemde artislik yap
eyv başkanım saygılar ;)
fatih_44
09-15-2007, 00:10
vallaa adamın yazılarını beyenmiyorum ben şu milliyet gazetesinin spor yazarı hakan şükür ve emre belözoğlu namaz kılıyor diyede eleştirmişti onları daha önce yanılmıyorsam bencede bu kadar üzerlerine gelinmesin kardeşimmm çok biliyosalar gelip kendileri oynasınlar ohhhh canımaa değsinn güzel hareket sevdim ;D
katılmıyom sana namaz kılan bir insan o zaman böyle terbiyesiz düzeni bozucu ve ağza alınmıyacak küfürler edermi
ingiterede ettiği küfürleri unutmadık daha
fatih_44
09-15-2007, 00:14
cidden ya bencede çok abartıldı..
abartma mabartma yok o hareket bir türke yapılmıştır yani sana bana ona suna
sehitlerimiz atalarımız o bayrak uğruna ne canlar verdi ne kanlar döktü ve emre de o ayyıldızlı forma üstündeyken o hareketi yapmış
akzeinebu
09-15-2007, 00:15
yaa nederseniz deyin bazı futbolcular gibi barlarda içerken görmüyoruz emreyii namaz çıkışlarında görüyoruz en azından ben birçok kez gördüm ayrıca sen hiç küfür etmiyormusun??? etmiyorum dersende inanmam sana insanın bir patlama sabır noktası varr yaa diğer futbolcularıda gördük tirübünlere ne hareketler yaptılar hiçbiri bu kadar abartılmadı ayrıca çocuk özürünüde diledi ben affettim onuu
fatih_44
09-15-2007, 00:20
sizin gibi güzel biriyle tartışmak bize yakışmaz ;)
akzeinebu
09-15-2007, 00:23
tartışılıcak bişi yok zaten ortada herkesin kendi düşüncesi sadece herkes hata yapabilir... ilerde sizde böyle müşkül duruma düşersiniz istemeden bir anda bişi yaparsınız belki o yüzden özrünü diledi bu kadar üstüne gitmeyin yazık :-\
fatih_44
09-15-2007, 00:26
tartışılıcak bişi yok zaten ortada herkesin kendi düşüncesi sadece herkes hata yapabilir... ilerde sizde böyle müşkül duruma düşersiniz istemeden bir anda bişi yaparsınız belki o yüzden özrünü diledi bu kadar üstüne gitmeyin yazık :-\
siz öyle diyorsunuz öyle olsun ;)
akzeinebu
09-15-2007, 00:26
mamam anlaştık ::) ;D
fatih_44
09-15-2007, 00:29
mamam anlaştık ::) ;D
mamam anlaştık
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.