Orijinalini görmek için tıklayınız : en aydınlık yarınlara şaha kalktık yürüyoruz büyük başbakan erdoğan sarkısı
en aydınlık yarınlara şaha kalktık yürüyoruz büyük başbakan erdoğan diye mitinglerde calınan sarkıyı nereden bulacagız ve nette olmayan birkaç sarkısıd aha var bun sarkılar nereden ulasacagız bilgisi olan varmı
ishakyilmaz
02-26-2009, 17:33
AK Parti Forum şarkı ve müzik bölümlerinde paylaşıma açılmış yeni ve eski sayısızca parti müziklerimiz mevcut.!
AK Parti Forum şarkı ve müzik bölümlerinde paylaşıma açılmış yeni ve eski sayısızca parti müziklerimiz mevcut.!
ya tmm cok saolda forumda birçok müzğin oldugunu biliyorum ama yaklasık 1 haftadır nette ve forum da arastıruorum ama bulamadım
arkadaşlar bu şarkıya nasıl ulaşacağız ya bilgisi olan varsa versin
Ertuğrul ÖZGÜL
02-27-2009, 19:19
bi el atsanız bilen varsa bende bulamadım
arkadaşlar bir el atsanız bende bulamadım
kerem0606
03-02-2009, 04:11
teşekkürler
teşekkürler
neye teşekkür ediyor acaba
FarukARSLAN.
03-02-2009, 18:31
arkadaşlar bir el atsanız bende bulamadım
Evet el atın, bende bulamadım :hihi2:
(herkes el atın diyor modaya uyayım dedim ;D)
Neyse, o parçanın yada o mitingin youtube'den felan linkini verirseniz parçayı duyaraktan daha kolay olur yardımcı olacaklar için..
Bende bir çok parçası var partimizin de bu sözlerin olduğu bi parçayı hiç hatırlamıyorum..
Birazcık da siz yardım ederseniz bize, bulabilme şansımız artar sanırım...
Evet el atın, bende bulamadım :hihi2:
(herkes el atın diyor modaya uyayım dedim ;D)
Neyse, o parçanın yada o mitingin youtube'den felan linkini verirseniz parçayı duyaraktan daha kolay olur yardımcı olacaklar için..
Bende bir çok parçası var partimizin de bu sözlerin olduğu bi parçayı hiç hatırlamıyorum..
Birazcık da siz yardım ederseniz bize, bulabilme şansımız artar sanırım...
http://w3.akparti.org.tr/ aksaray mitniginde ilk basta
FarukARSLAN.
03-03-2009, 17:58
http://w3.akparti.org.tr/ aksaray mitniginde ilk basta
Yazılar çıktı ama hiç bi video açılmadı bende o linkten.. ???
arkadaşlar ismi zikredilen aksaray videosundaki aranan şarkıyı mp3 olarak çevirdim isteyen olursa ekleyebilirim;ama onu bizde yapardık bize orjinali lazım derseniz beklemeye devam diyorum
arkadaşlar ismi zikredilen aksaray videosundaki aranan şarkıyı mp3 olarak çevirdim isteyen olursa ekleyebilirim;ama onu bizde yapardık bize orjinali lazım derseniz beklemeye devam diyorum
:merhaba: ainnen
ali dogan
03-05-2009, 02:10
evet bende istiyorum
hilal nvrz
03-06-2009, 16:19
istiyorumm eklermisin lütfeenn
video paylaşımı pek yok gibi şarkı full:D
efsane_erdoğan
03-14-2009, 17:25
başbakanımız zonguldak a gelmicekmi
YA LÜTFEN BİRİ ŞU ŞARKIYI BULSUN EKLESİN NEDEN DAHA ÖNCE KULLANILMADI Kİ ÇOK GÜZEL OLMUŞ AMA SADECE MİTİNGLERDE KULLANILIYOR ANLAŞILAN
Forumumuzda Paylaşılmıştır. İndir (http://s1.dosya.tc/AKPART_-BA_BAKANERDO_AN_2166.mp3.html) Karçiçeği Adlı Arkadaşımıza Teşekkür Ederiz.
ÇOK TŞKLER SONUNDA ULAŞABİLDİK ÇOK GÜZEL YAAAAAAAAA....
Ertuğrul ÖZGÜL
03-14-2009, 20:36
sağolun
ahmetfaruk
03-15-2009, 02:48
teşekkürler
unsal2341
03-17-2009, 23:43
arkadaşlar bu şarkıya hepimizin ihtiyacı var harika bir şarkı seçime az bir günümüz kaldı heryerde çaldıralım bu şarkıyı yardımcı olun ne olur.genel merkez de görev yapan değerli yöneticilerimiz duyun sesimizi.
arkadaşlar bu şarkıya hepimizin ihtiyacı var harika bir şarkı seçime az bir günümüz kaldı heryerde çaldıralım bu şarkıyı yardımcı olun ne olur.genel merkez de görev yapan değerli yöneticilerimiz duyun sesimizi.
SEVGİLİ KARDEŞİM 19.SIRADAKİ YAZIMDA LİNK İLETTİM,FAKAT GÖREMEDİN GALİBA...
By_ArTiZzz
03-25-2009, 13:51
Kardeşim Eline Yüreğine Emeğine CAnına SAğlık h RAzı Olsun Ak PArtimizin Ak Gönüllü Kardeşlerim Çok sAğolasın parça Harika En Güzel PArça İşte Bu Süpersiniz TEşekkrüler
mavikent
04-07-2009, 18:10
çok sağolun bende çok aradım bu şarkıyı ...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.