Orijinalini görmek için tıklayınız : Erbakan Cehenneme Bilet Kesti (mi?)
Defalarca tekrar etmiş olmamıza rağmen bazı kardeşlerimizin bu konu üzerinde ısrarla durduklarını görüyoruz. Konu ile ilgili son açıklamam budur (bu yazı alıntıdır)
Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın yaptığı açıklamalar nasıl çarpıtılıyor?' dersinin bir örneği yine ülke gündemine oturdu. Erbakan'ın söylediklerini anlamayan veya anlayıp da çarpıtmaya çalışan zihniyet bir kez daha hortladı. 'İmam Hatipler arka bahçemizdir' ve 'Rektörler başörtülülere selam duracak' sözlerini Erbakan'a yamayanlar 22 Temmuz Genel Seçimleri öncesi Erbakan'ın bir sözünü çarpıtarak halkı nasıl yanılttıklarını ve yönlendirdiklerini gözler önüne serdiler.
Erbakan'ın Flash TV'de yayınlanan 'Seçim Kulübü' programının kayıtlarını deşifre edenler Hoca'nın kullandığı, 'AKP'ye oy vermek, cehenneme bilet almak demektir' sözünü akıl almadık bir şekilde çarpıttılar.
ESAM'ın İstanbul Gösteri Merkezi'nde düzenlediği konferansta da bu sözü kullanan Erbakan, bu sözü söylediğinde sinevizyonda da bir grafik yer alıyordu. Buna göre AKP'ye verilen her oy IMF politikalarını onaylamak olacağından 'CEHENNEME BİLET' olarak ifade ediliyordu. Ancak her zamanki gibi medya Hoca'nın bu 'BENZETMESİ'ni görmedi ve sanki Hoca gerçek Cehennem'den bahsediyormuş gibi lanse edildi.
Anadolu Ajansı'ndan aldığı haberi Erbakan bu kez cehennem bileti kesti şeklinde veren haber7 adlı haber sitesi bu tuzağa düştü.
İşte Hoca'nın CEHENNEM BİLETİ!
http://www.serigundem.com/imagesX/9875-7030-237-975-4562.jpg
CenneT-GüLü
07-10-2007, 00:30
Allah razi olsun
herkes anlamak istedigi gibi anladigindan gercekleri kimse göremiyor. Insallah bu yazida bu carpitmalara verilmesi gereken son cevap olur...herkesin anlamasi dilegi ile...
bu video öyle demiyor ama ::)
http://www.youtube.com/watch?v=ILU03DeNj0o
CenneT-GüLü
07-10-2007, 03:13
yukarida dirilis kardesimiz cok güzel bir sekilde aciklamis...tekrardan okuyup anlamanizi dilerim...
neden hocamizin her sözüne bu kadar takiyorsunuz anlayamiyorum...ona bakarsaniz ayni programda bir baska bölümünde Recep Tayyip Erdogani sevdigi icin onun yanlis yapmasini istemedigi icin uyardigini söylüyor... peki onu neden dikkate almiyorsunuzda, sadece böyle carpitilmis sözlere takiyorsunuz...Insallah sizde elbet birgün anlayacaksiniz Hocanin ne demek istedigini...Selametle...
ben videoyu koydum oraya.erbakanın kendi ağzından duyuyoruz.orda öyle demiyor
hadi oradannnnn diye kızıyorya erbakan ;D ;D ;D dikkat edin kanaltürk ve flash erbakan ve partisiyle anlaşma yapmış gibi. valla saadette gidişat iyi değil yakında solcu parti olabilirler
hadi oradannnnn diye kızıyorya erbakan ;D ;D ;D dikkat edin kanaltürk ve flash erbakan ve partisiyle anlaşma yapmış gibi. valla saadette gidişat iyi değil yakında solcu parti olabilirler
AYNEN SANA KATILIYUORUM ARKADAŞIM YAKINDA TUNCAY ÖZKAN BİR DAHA Kİ ŞEÇİMLERDE SAADET PARTİSİ ANLKARA 1. BÖLGE MİLLTEVEKİLİ ADAYI OLURSA ŞAŞMAM TABİİ SAADET PARTİSİ KALIRSA
AYNEN SANA KATILIYUORUM ARKADAŞIM YAKINDA TUNCAY ÖZKAN BİR DAHA Kİ ŞEÇİMLERDE SAADET PARTİSİ ANLKARA 1. BÖLGE MİLLTEVEKİLİ ADAYI OLURSA ŞAŞMAM TABİİ SAADET PARTİSİ KALIRSA
gerçektende şaşırmayız ama son tespitin harika saadet partisi ortada kalırsa ;)
CenneT-GüLü
07-11-2007, 21:45
SOLCU PARTI ÖYLEMI, ya kardes sen ne biliyosunda ne konusuyosun???? senin hocaya karsi bi sorunun var anlasilan...ama sen hocaya takma o senin seviyene düsecek insan degildir, unutma senin suan Baskanim dedigin insan o Hocanin yaninda yetismis bir insandir...senin baskaninda ona saygi duymaktadir ki, sen kim olarak hocaya bukadar tas atabiliyorsun...Erbakan Hocamiz kendini Hakka adamis bir liderdir...bunu herkes böyle bilir ve bilsin...
öyle konuşuyorsunuz ki sanki Tayyip Erdoğan'ı erbakan yetiştirdi.
murselyavuz
07-11-2007, 22:53
arkadaşlar lütfen konuşmalarımız hakaret boyutuna varmasın...
en azından eskinin hürmetine...
ayrıca abdurrahman ben bu sözlerin çarpıtıldığına inanmıyorum...
her şey ortada sadece siz bizi çarpıtmakla suçluyorsunuz ama ne hikmetse sadece SP'liler doğru anlıyor ama geri kalan herkes yanlış anlıyor...
meryem kardeşime teşekkür ediyorum...
videoyu bizimle paylaştığı için...
unutmayalımki biz ''ne anlatırsak anlatalım anlattığımız şey karşıdakinin anlayabildiğidir''
ve ben bu konuşmalardan sizin çarpıtıldı dediğiniz şeyi anlıyorum!
bence hiç de çarpıtılmış bir durum söz konusu değil...
SOLCU PARTI ÖYLEMI, ya kardes sen ne biliyosunda ne konusuyosun???? senin hocaya karsi bi sorunun var anlasilan...ama sen hocaya takma o senin seviyene düsecek insan degildir, unutma senin suan Baskanim dedigin insan o Hocanin yaninda yetismis bir insandir...senin baskaninda ona saygi duymaktadir ki, sen kim olarak hocaya bukadar tas atabiliyorsun...Erbakan Hocamiz kendini Hakka adamis bir liderdir...bunu herkes böyle bilir ve bilsin...
arkadaşım dostum başbakan onların seviyesine inmemek için kendini tutuyor e bu işte bize kalıyor yaw neyse şimdi....
2011 genel şeçimleri muhtemel saadet partisi ankara 1. bölge milletvekili adayı sayın tuncay özkan
ve dine islamiyete bakış açısı yada mete gündoğan ın yol arkadaşı da denebilir
http://www.youtube.com/watch?v=yWSB7DetzzM
selma...
07-11-2007, 23:58
yaah diriliş ben seni bi yerden hatılıyorum.. :)
bırakın artık şu saadet savunmalarınızı...
hocaya da yakısmıyor hee..
bugün konferansını dinledim resmen "sinsii din düşmanı" diyor Erdoğan için..
yazık!
hocalık bumudur ???
sizin için dua ediyorum...
Rabbim ıslah etsin..
böyle düşünenleri...
Muhtemelen karıştırıyorsunuz, selma isimli birini tanımıyorum zirâ... Selam ve dua ile..
selma...
07-12-2007, 00:06
ismimi bilmiyorsunuz zaten...
ama baska bir sitede kardeşiz.. ;)
selametlen...
hangi site olduğunu özel mesajla bildirir misiniz lütfen...
mursel yavuz abi nedir bu ya?tamam her görüşten olsun da her msjda hocamız hocamız.tamam saygımız sonsuz kendisine ama abartmayada gerek yok.herkesin tv de gazetede gözü gördü kulağı duydu.iki kişi hayır deyince ne değişcek ki
CenneT-GüLü
07-12-2007, 00:57
arkadaşlar lütfen konuşmalarımız hakaret boyutuna varmasın...
en azından eskinin hürmetine...
ayrıca abdurrahman ben bu sözlerin çarpıtıldığına inanmıyorum...
her şey ortada sadece siz bizi çarpıtmakla suçluyorsunuz ama ne hikmetse sadece SP'liler doğru anlıyor ama geri kalan herkes yanlış anlıyor...
meryem kardeşime teşekkür ediyorum...
videoyu bizimle paylaştığı için...
unutmayalımki biz ''ne anlatırsak anlatalım anlattığımız şey karşıdakinin anlayabildiğidir''
ve ben bu konuşmalardan sizin çarpıtıldı dediğiniz şeyi anlıyorum!
bence hiç de çarpıtılmış bir durum söz konusu değil...
kardesim inanmicaginiz kesin zaten, neden savunmaktan kacindiginiz bir insanin dediklerinin yanlis olmadigina inanasinizki...tabiiki inanmassiniz...
CenneT-GüLü
07-12-2007, 00:58
mursel yavuz abi nedir bu ya?tamam her görüşten olsun da her msjda hocamız hocamız.tamam saygımız sonsuz kendisine ama abartmayada gerek yok.herkesin tv de gazetede gözü gördü kulağı duydu.iki kişi hayır deyince ne değişcek ki
bu nasil bir saygidir ben anlayamadim dogrusu... ::) ???
gülbahcesi
07-12-2007, 01:21
Aman bosver sunlari güya saygi duyuyorlar kimi kandiriyorlarsa
bu nasil bir saygidir ben anlayamadim dogrusu... ::) ???
anlasam sana anlatirdim canim..bende anlayamadim??
murselyavuz
07-12-2007, 03:47
arkadaşlar bakın size duyduğumuz saygı kadar sizde biraz olsun biraz bize saygı duysanız bu tartışmaları yaşamazdık!
ortamı germemek adına çoğu defa ortamı yumuşatmak için çoğu şeyleri görmemeye çalışıyorum...
geliyorsunuz buraya sataşıyorsunuz bize, ondan sonra saygı bekliyorsunuz...
kusura bakmayın...
eleştirecekseniz eleştirin...
her zaman açığız eleştirilerinize....
ama yapıcı eleştirilerinize
ancak eleştirileriniz yapıcı değilde yıkıcı olacaksa lütfen burası www.akpartiforum.com
kendi mail grubunuzda yapın...
kendi sitenizde yapın işinizi....
ve sizlere burada gösterilen sağduyuyu anlayın biraz olsun...
birşeyleri düzeltme adına eleştiri yapacaksanız, sizi dinlemeye, sizinle fikir alışverişinde bulunmaya herzaman açığız...
CenneT-GüLü
07-12-2007, 03:52
arkadaşlar bakın size duyduğumuz saygı kadar sizde biraz olsun biraz bize saygı duysanız bu tartışmaları yaşamazdık!
ortamı germemek adına çoğu defa ortamı yumuşatmak için çoğu şeyleri görmemeye çalışıyorum...
geliyorsunuz buraya sataşıyorsunuz bize, ondan sonra saygı bekliyorsunuz...
kusura bakmayın...
eleştirecekseniz eleştirin...
her zaman açığız eleştirilerinize....
ama yapıcı eleştirilerinize
ancak eleştirileriniz yapıcı değilde yıkıcı olacaksa lütfen burası www.akpartiforum.com
kendi mail grubunuzda yapın...
kendi sitenizde yapın işinizi....
ve sizlere burada gösterilen sağduyuyu anlayın biraz olsun...
birşeyleri düzeltme adına eleştiri yapacaksanız, sizi dinlemeye, sizinle fikir alışverişinde bulunmaya herzaman açığız...
kardesim size bisey dedigimiz yok, siz saygi duymaya calisiyorsunuz ama burada sizin gibi düsünmeyen cok arkadas var...biz kimseye satasmiyoruz kardesim...yanlis anlamayin bizi...biz sadece düsüncelerimizi savunuyoruz...bunu siz satasmak olarak adlandiriyorsunuz...bizde en az sizin kadar yazilanlara saygili bir sekilde cevap vermeye calisiyoruz...sizin sahsiniza birsey dedigimiz yok,ama bilmiyorum gördünüzmü, hocamiza cok saygisizca söylentiler var, ve bunlarin olmamasi icin bizde cabaliyoruz...saygilarimla...hakkinizi helal edin...
farkındamısınız ama dini inançlarına söz söylediğiniz insanlarla konuşuyorsunuz. bunun bedeli ağırdır allah katında kul hakkıdır. bura AK Parti'ye ye ait bir sitedir ve bu şekilde tartışma çıkarmak bence hiç hoş olmuyor. ben çok uyarı yaptım ama kimse bunu göz önüne almadı...
murselyavuz
07-12-2007, 03:56
emin olun o ithamları en kısa zamanda temizleyeceğiz...
ve yazan arkadaşların bir kısmınada özelden mesaj geçtim....
uyarıda bulundum...
ama rica ediyorum görüşlerinizi paylaşırken sizde biraz sağduyulu davranın....
evet yazılanlar gerçekten hoş şeyler değil....
en azından bizlere yakışan şeyler değil....
isterseniz biyografiden alt tarafını tamamen silelim....
CenneT-GüLü
07-12-2007, 04:04
uyarıda bulundum...
tesekkür ederiz...
eger bizimde yanlis sözlerimiz olduysa hakkiniz helal edin...
böyle söylemlere karsi kendimizi tutamamis olabiliriz...kendi adima eger agir bir sözüm olduysa özür dilerim...hakkinizi helal edin...
ama kardeslerimize lütfen iletin, hocamiz hakkinda konusurken biraz daha saygili olsunlar, gerci siz uyarmissiniz ama...insallah birdaha karsilasilmaz böyle durumlarla... :)
CenneT-GüLü
07-12-2007, 04:08
farkındamısınız ama dini inançlarına söz söylediğiniz insanlarla konuşuyorsunuz. bunun bedeli ağırdır allah katında kul hakkıdır. bura akp ye ayit bir sitedir ve bu şekilde tartışma çıkarmak bence hiç hoş olmuyor. ben çok uyarı yaptım ama kimse bunu göz önüne almadı...
kimsenin dini inanclarina söz etmek arzusunda degiliz...eger böyle anlasildiysak haklarini helal etsinler...
yasinkirac
07-12-2007, 04:10
uyarıda bulundum...
mürsel kardeşim tamamen katılıyorum.biyografilerin altını tamamen silelim.ve konuyu kitleyelim ve uslübu yanlış olan arkdaşları uyaralım.ve daha fazla sagduyulu olalım birbirimizi kırmayalım.eleştirecegimiz konuları saygı çerçevesinde yapalım yapmayan arkadaşlaraa bir gün yada 5-6 saat msj yazmama yasagı getirelim
CenneT-GüLü
07-12-2007, 04:12
uyarıda bulundum...
mürsel kardeşim tamamen katılıyorum.biyografilerin altını tamamen silelim.ve konuyu kitleyelim ve uslübu yanlış olan arkdaşları uyaralım.ve daha fazla sagduyulu olalım birbirimizi kırmayalım.eleştirecegimiz konuları saygı çerçevesinde yapalım yapmayan arkadaşlaraa bir gün yada 5-6 saat msj yazmama yasagı getirelim
iyi fikir...
osman_mizanoglu
07-12-2007, 04:37
arkadaşlar epey okudum ama sorun sayın erbakan hocadan dogdu galıba olabılır her ınsan yaslanır bazen ıktıdar olamayınca en yakınına bırseyler soleyebılır sıyaset bu ama hocam ne derse desın ben ona basbakanım gıbı saygı duyarım ellerınden operım sonucta saygın bır devlet adamı ve bu ülke için buyuk faydalarıda olmustur basbakanım erdogan gıbı bende ellerınden operım saygı duyarım ona bırseyler solemek ayıp olur ak gençliğe yakısmaz
yasinkirac
07-12-2007, 04:38
arkadaşlar epey okudum ama sorun sayın erbakan hocadan dogdu galıba olabılır her ınsan yaslanır bazen ıktıdar olamayınca en yakınına bırseyler soleyebılır sıyaset bu ama hocam ne derse desın ben ona basbakanım gıbı saygı duyarım ellerınden operım sonucta saygın bır devlet adamı ve bu ülke için buyuk faydalarıda olmustur basbakanım erdogan gıbı bende ellerınden operım saygı duyarım ona bırseyler solemek ayıp olur ak gençliğe yakısmaz
Ak gençliğin farkı bu olmalıdır zaten kardeşim
Hasan ERBEK
07-12-2007, 10:47
ARKADAŞLAR BENCE BİZ BÖLE BİRBİRİMİZE GİRİNCE BAZILARININ EKMEĞİNE YAĞ SÜRÜYORUZ.ŞUNA İNANIYORUMKİ ERBAKAN HOCA ELBETTE TAYYİP BEYİN KÖTÜLÜĞÜNÜ İSTEMEZ.KENDİ GÖRÜŞÜNÜ SAVUNABİLİR.O AYRI MESELE.UNUTMAMALIYIZ Kİ AK PARTİYİ GEREK C.BAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE,GEREK E-MUHTIRADA,GEREK ANAYASA MAHKEMESİNDE,GEREK MEYDANLARDA HİÇ BİR ŞEKİLDE ENGELLEYEMEMİŞLER;BÜYÜYEN TÜRKİYENİN ÖNÜNÜ KESİP BALTALAYAMAMIŞLAR SON ÇARE OLARAK KARDEŞİ KARDEŞLE VURMAK ÇÖZÜM YOLUNU BULMUŞLAR,NE YAZIKKİ BUNDADA EPEY YOL ALMIŞLARDIR.EN AZINDAN ŞU BAŞLIKTA YAZILANLARA BAKIN.İNANIN HİÇ HOŞ DEĞİL.AK PARTİ MİSYONU ; DİN,DİL,IRK,MEZHEP,GÖRÜŞ AYRIMI YAPMAKSIZIN TEK BAYRAK,TEK VATAN,TEK MİLLET,TEK DEVLET BAŞLIKLARI ALTINDA KARDEŞCE YAŞAMAK VE YAŞATMAKTIR.
FORUMUMUZU DİĞERLERİNDEN FARKLI KILAN;FARKLI GÖRÜŞLERİNDE DİLE GETİRİLEBİLMESİ,FARKLI GÖRÜŞTEN İNSANLARIN BULUNABİLMESİDİR.
BİZLER AK GENÇLİK OLARAK ARKADAŞLARA TASFİYECİ DEĞİL KUCAKLAYICI OLMALIYIZ.ONLARA YAPTIKLARIMIZI ,YAPACAKLARIMIZI ,İDEALLERİMİZİ ANLATMALIYIZ.UNUTMAYALIMKİ HEPİMİZ KARDEŞİZ.
SELAM VE DUA İLE.ALLAHA EMANET OLUN
omerbaba61
07-16-2007, 00:05
ben izledim kesti
mücahide
07-16-2007, 19:16
hocam öyle dedi ama neden biliyorsunuzki zina ve domuz haram bunları yapanlar münafıktır ayette yazıyor ebu kolaylaştırdığı için hoca söyledib unu bilin
kimse kimsenin değerine dil uzatmasın! bende zamanında çok dil uzattım ama dostlar hepsi yanlış artık şu kavgayı kesin! hiç birimize yakışmıyor yazık çokkkkk yazık!
murselyavuz
07-17-2007, 03:10
bunamış diyemzsiniz siz kimsiniz bu formun yöneticileri yok mu ya hakarat etmeyin hocam öyle dedi ama neden biliyorsunuzki zina ve domuz haram bunları yapanlar münafıktır ayette yazıyor ebu kolaylaştırdığı için hoca söyledib unu bilin
bo formun yöneticileri var ve sizin hakaret ve iftiralarla dolu mesajlarınızı silmekden başka bir şey yapamıyorlar şu anda...
Hunorbert
07-17-2007, 18:09
Erbakan her zaman bu yanlışa düşüyor maalesef.
Daha öncede bize oy vermeyen patates dinindendir diyordu..Ki bu vahim bir sözdür.
Tayyip Erdoğan dinle ilgili hiç bir propaganda yapmadı..
Bence Boyu, posuyla duruşundaki asaletiyle başbakanlığa layik tek kişi..
Ama Abdullah Gül veBülent aRınç'ı nedense sevemiyorum.
Beylerbeyi
11-06-2008, 19:35
ak partililer ile milli görüşçüler kardeştir birbirimizi boşuna kırmayalım.
+++++++++++++++++++++++ hak ettin valla abi;1....buna ayrım yapanlara gıcık oluyorum:ağla:
MethVural
02-13-2009, 03:05
bencede erbakan bunamış.
O bunamış dediğin adam 82 yaşında seni ve senin gibileri cebinden çıkarır..
Haddini bil biraz O Türkiye'nin bugünlere ulaşmasındaki en büyük kilometre taşıydı.. Bugünkü akparti iktidarına zemini 40 yıl boyunca hocam hazırladı..
Hocamı çok seviyoruz..
Saadet Partisi ve Ak Parti kardeş partidir.. Biri olmadı biri, biri olmadı biri :merhaba:
Yetkili Notu: Bahse konu saygısız mesaj silinmiştir. Müsterih Olunuz.
Üç mevsim
02-13-2009, 03:16
Eyvallah Murat :merhaba:
ebu ubeyde
02-13-2009, 11:07
hoca haklı zina ve domuz etinden sonra biraz keseriz herhalde bilet ama burada anlatılmak istenen o değil ortadoğu cehennemi ve konya eğitim sahası....
ankara--24
02-13-2009, 12:22
her ne kadar kabul etmesenizde
cehennem hayatı yaşıyoruz her şey pahalı bereket yok işsizlik çığ gibi ağır sanayi yok yatırımlar durmuş
stratejik kurumlarımız satılmış
bundan iyi cehennem mi olur
hoca doğru söylemiş
Israil oglullarinin basina Bildircin yagmisti zamaninda(sina Cölünde)..yediler ictiler yine inkar ettiler.
Bunlarda öyle..yerler icerler..kullanirlar..kazanirlar..yine inkar ederler..
Manga_Sym
03-05-2009, 18:06
Saadet ve Ak lılar kardeştir evet... Ama maalesef Saadet yöneticilerinden hiç de kardeşliğe sığmayan icraatlar görüyor ve sözler işitiyoruz. Buna mukabil Ak Parti başkanları hiçbir şey söylemiyorlar... O yüzden "Hepimiz kardeşiz." cümlesini söylemek Ak Partililere daha çok yakışıyor... Saadet cephesinde pek de inandırıcı görünmüyor maalesef...
Saadet partili herhangi birisi yada Erbaklan Hoca herhangi bir kimse için cehenneme bilet kesmez, Kişi kendi biletini kendi keser.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.