fatih kısaparmak balon baskılı balon Erbakan Hoca'dan AK Parti'ye çağrı! - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erbakan Hoca'dan AK Parti'ye çağrı!

Duygu'Seli~
10-02-2008, 00:07
Necmettin Erbakan, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) üyelerine, Saadet Partisi'ne katılmaları çağrısında bulundu.

http://www.habervaktim.com/resim/resim36158_2.jpg
Necmettin Erbakan, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) üyelerine, Saadet Partisi'ne katılmaları çağrısında bulundu. Erbakan, "AKP'liler Milli Görüş'ten ayrıldıktan sonra hidayetleri karardı, politikaları iflas etti. Eğer hayatınızı uzatmak istiyorsanız bir an evvel Milli Görüş'e dönün. AKP Milli Görüş'e ancak Saadet Partisi'ne katılmakla dönebilir." diye konuştu.

Eski Başbakanlardan ve kapatılan Refah Partisi'nin eski Genel Başkanı Necmettin Erbakan, Saadet Partisi (SP) İstanbul İl Başkanlığı'nda partililerle bayramlaştı. Bayramlaşma töreninde konuşan Erbakan, AK Partililere Saadet Partisi çatısı altında toplanma çağrısında bulundu. AK Partililer'in Milli Görüş'ten ayrılmakla hata yaptığını savunan Erbakan, "AKP'li kardeşlerimize sesleniyorum: Eğer hayatınızı uzatmak istiyorsanız bir an evvel Milli Görüş'e dönün. AKP Milli Görüş'e ancak Saadet Partisi'ne katılmakla dönebilir. Kendilerine ağabeyleri olarak tavsiyem budur. Eğer ömrünüzü uzatmak istiyorsanız bir an önce gerçeğe dönün." şeklinde konuştu.

Türkiye'de işsizliğin arttığını savunan Erbakan, "Açlık artıyor. Gazetelerde çöplerden ekmek toplayanları görmüyor musunuz? Borç korkunç boyutlara ulaşmış. 500 milyon doları aşmış. Kim ödeyecek bu borcu? nasıl ödeyecek? Korkunç bir ekonomik kriz kapıdadır. Diğer taraftan dini öğretim yok edilmiştir. İmamhatipler kapatıldı. Din öğrenimi engelleniyor. Bölücülük kışkırtılıyor. Alevi-Sünni, Laik-Antilaik, Kürt-Türk birbirine kırdırılmaya çalışılıyor. Bu şekilde vatanını seven bir insan başını yastığa rahat koyamaz. Buna AK Partili kardeşlerimiz dahil. Uyumayın narkozlanmayın. Böyle gerçeklere baktığımız zaman 6 yıllık AKP iktidarının ülkeyi ne hale getirdiğini görebiliyoruz. AKP 6 yıldan beri bilmeden bunu isteyerek yapmazlar;çünkü onlar bizim talebemiz. Bilmeden onların emirlerine uyuyor. IMF'nın emrine teslim etmiş Türkiye'yi. Başkaları tarafından yönetiliyoruz. Bundan dolaydır ki bütün görev milli görüşçülere düşmektedir." şeklinde konuştu.

Habervaktim..

aşk-ı ilahi
10-02-2008, 00:12
hocayı seviyorum....:cool:

Mu-Alim
10-02-2008, 00:34
İlk Cuma'dan yerel seçim ısınma turlarına başlamış Hoca...

Ne diyelim, gazası, af edersiniz, kazası mübarek olsun...(:

şeyh şamil
10-02-2008, 01:57
Hocam son derece isabetli yorum yapmış.ALLAH razı olsun.

islam
10-02-2008, 03:25
Susmak, ölümdür... SEn yaşa ki; Sesimiz kısılmasın Hocam... Sen konuş kiİ biz var olalım..

AFG
10-02-2008, 16:09
Sayin Hocam diline saglik

her ne kadar kalp Gözleri Kapali oldugu icin görmeyenler var ise de ben ve Kalp gözü acik olanlar görüyor cöpten ekmek , cöplerden kagit Gazete Toplayanlari, biraz un seker icin birbirlerini ezenleri,

Bir Diktatöre sormuslar nasil oluyorda bu Milleti kandiriyorsun oyaliyorsun diye Diktatör cevap vermis demis ki Top,Eglence ,Tiyatro diye evet arkadaslar .

Bizimkilerde Akp ve Chp- Aydin Dogan ve R.Tayip-Firat ve Kilisdaroglu Tiyatrosunu izliyerek oyalaniyorlar

Bir Millet neye Layik ise öyle yönetilir

Necip Fazıl
10-02-2008, 16:11
Sen ak partiye oy verenlere cehennem bileti kes sonrada onlardan medet um yok öyle yağma hocam...

AFG
10-02-2008, 16:14
Sen ak partiye oy verenlere cehennem bileti kes sonrada onlardan medet um yok öyle yağma hocam...

kardesim Cehenneme bilet kesmekle ne kast ettigini bir Eski Milli Görüssüler bir de Milli görüse aday olanlar anlar senin kapasitene agir gelir :shades:

Necip Fazıl
10-02-2008, 16:16
kardesim Cehenneme bilet kesmekle ne kast ettigini bir Eski Milli Görüssüler bir de Milli görüse aday olanlar anlar senin kapasitene agir gelir :shades:

adam gibi konuş başlarım senin kapasitene tmm mı senin hocan değil miydi ak partiye oy verenler cehennemden bilet alıyor diyen

AFG
10-02-2008, 16:22
adam gibi konuş başlarım senin kapasitene tmm mı senin hocan değil miydi ak partiye oy verenler cehennemden bilet alıyor diyen

al iste Kapasite almiyor yapacak birsey yok,Allah yardimcin olsun

Cehenneme Bilet almak ile ne kast ettigini aciklayayim belki anlarsin he

Cehenneme Bilet kesmekle Türkiye Diger yani Irak,Afganistan gibi Amerika nin Isgalinde oldugu gibi Cehenneme döner anlaminda demistir

Amma sen yinede kafana takma herkez anlamayabilir:shades:

Ayriza Erbakan Hoca nin Cagrisi Medet beklediginden degil de ,olur ya birini kurtaririm niyeti ile yapmis oldugu Cagridir Saadetle kal:kiss:

AK_Türk
10-02-2008, 17:17
"AKP'liler Milli Görüş'ten ayrıldıktan sonra hidayetleri karardı, politikaları iflas etti. Eğer hayatınızı uzatmak istiyorsanız bir an evvel Milli Görüş'e dönün. AKP Milli Görüş'e ancak Saadet Partisi'ne katılmakla dönebilir.":smiley1146::smiley1146:

Beritan
10-02-2008, 17:19
seviyorum hocayı..:gul3:

hipermuhafazakar
10-02-2008, 21:05
Seçim zamanı neler söylediklerine bakarmısınız ! Daha gazetelerini saymıyorum. İşte o zaman gördüğümüz haberler. Kimse KIVIRTMAYA ÇALIŞMASIN ! İşte kaynaklar işte dedikleri !

http://img222.imageshack.us/img222/1272/61nettinbehocafa2.jpg (http://imageshack.us)

http://img224.imageshack.us/img224/6377/615dk7.jpg (http://imageshack.us)

http://img224.imageshack.us/img224/8131/62erbakanevevdolaaczbunjs3.jpg (http://imageshack.us)

Bu SAADET PARTİSİ bir mucize olsada iktidara gelse bile hemen kapatılır. Adamların yaşayışları yaptıkları harbi kapattırır onları.

şeyh şamil
10-02-2008, 23:47
Yaw kardeşim ne laftan anlamaz kafanız var anlamış değilim dedik dedik yine anlamıyorsunuz.

Hoca kimseyi cehenneme bilet alıyorsun demedi gerçek manada..

Gitmiş zaman gzt örnek vermiş tabil zaman böyle başlık atacak senin kafan nasılsa zamanın kafasıda aynı hoca ne dedi sen ne anladıysan zamanda onu anladı.Çünkü ikinizde AKPlisiniz zamanın seçim zamanında saadet partisine kartel medyası ibi yaklaşmadığını kim iddia edebilir.Bazen kartelden dahada kartelci oluyordu saadet partisine karşı

Erbakan hoca AKp cehenneme bilet alıyorsun sözü şurdan geliyor...

Bir kardeş açıklamış tekrar edelim....

Sen oyunu AKP atarsan soun ırak filistin afganistan gibi olacak.Ortadoğu tam manası ile cehennem sende bu cehennemin içine bilet alıyorsun diyor.Burada sehennemden kanıt kan gözyaşı ve zulümdür...

Bir yerde yangın olduğu zaman bazı kiiler aa cehenneme dömüş demiyorlar m? oradaki kasıt gerçek manada cehenemden mi bahsediyor ? HAYIR
ÖYLEYSE NEDEN HOCAMIZ GERÇEK MANADA SÖYLEMEDİNİ DEFALARCA SÖYLEMEMİZE RAMEN SÖYLEDİ DİYE TUTTURDUNUZ.

milli görüş haberlerinde Size bir haber geldiğinizde neden araştırmıyorsunuz.Tamam anım bu doğrudur mantığınız var.

Kardeşim zamandan mamandan bana görsterme kanıt git youtube den izle demiş mi dememiş mi? ne manada demiş öğren sonra yorumunu yap....
İzlemeden yorum yapmayın.
bazılarınız ben izledim yorum yapıyorum derse tekrar izle derim anlamamışsın hocayı anlamaman doğaldır.Anlasan zaten AKPli olmazdın.
git flash tv verdiği röportajı izle ne diyor hoca sen akp oy atarsan cehenneme bilet almış GİBİDİR.
bu kelimede gibi ne anlam görüyor ? ? ?
BENZETME

Demek istediğim hoca gerçek manada kimseyi cehenneme yollamak için bilet dağıtmadı bİlet kesmedi.

Bir insan gerçek manada bir müslümanı cehennemliksin dese KAFİR olur.Hoca bizim gibi cahil değilki milleti cehenneme yollasın

Hocamızın ilmi ortadadır
vesselam ...

islam
10-03-2008, 01:46
"Bu SAADET PARTİSİ bir mucize olsada iktidara gelse bile hemen kapatılır. Adamların yaşayışları yaptıkları harbi kapattırır onları." çok merak ettim ... "Adamların yaşayışları yaptıkları " ne islama uymak delikanlı olmak vatan için çalışmak içi dışı bir olmak mı ?

islam
10-03-2008, 01:50

medet ummak onlar halk oyunu bir defa akp verdi diye... sizin mi oldular... Hoca'ya iftira atanlara bir şey demiyorum iilaki hocanın günahları vardır... Hocam sekseninde günahlarını alında hocam rahat etsin :evet:...
Amma allah sorar ....

Resûlullah (sav) buyurdu ki: “Her duyduğunu söylemesi, kişiye yalan olarak yeter . ..." ( Müslim, 1/10)

AK_Türk
10-03-2008, 10:17
Konuda gereksiz tartışma başlatıldığından ve tartışma farklı konulara saptığından konu kapatılmıştır