Orijinalini görmek için tıklayınız : Erbakan'dan referandum çıkışı
redyellow
08-08-2010, 18:00
Erbakan'dan referandum çıkışı
Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan, referandumda 'evet' oyu vermekte fayda olduğunu belirterek, "Çünkü bir adım ileri gitme vardır. Eskisi bundan daha kötüdür." dedi.
http://www.habervaktim.com/resim/resim135596_2.jpg
Türkiye'nin dört bir yanından gelen Milli Görüş'e gönül veren gençler, Erbakan'ın Ankara Balgat'ta bulunan evinde buluştu. Her yıl geleneksel olarak Altınoluk'ta yapılan buluşma, bu sene çeşitli sebeplerden dolayı Balgat'taki konutun bahçesinde gerçekleşti. Türkiye'nin değişik illerinden gelen gençler Saadet Partisi (SP) önünde toplanarak 'Mücahit Erbakan', 'İşte ordu işte komutan', 'Hocamıza sadakat şerefimizdir' şeklinde slogan atarak Erbakan'ın evine kadar yürüdü.
Gençlerin sloganları, konutun bahçesinde de devam etti. Daha sonra gençlere evinin balkonundan seslenen Erbakan, SP'de yeni bir kongre yapacaklarını söyleyince gençler tarafından alkışlandı. Türkiye'nin önünde bir referandum ile genel seçim bulunduğunu hatırlatan Erbakan, ülkenin bunun için önemli bir tarihin kavşak noktasında olduğunu belirtti.
12 Eylül'de yapılacak anayasa değişiklik referandumuna da değinen Erbakan, anayasa değişikliğinin basit rötuşlardan ibaret olduğunu savundu. Türkiye'de gerçek bir demokrasi bulunmadığını ileri süren Erbakan, "Halkın seçime alet edilmesi vardır. Milletin özlediği, beklediği anayasa değişikliğini Milli Görüş iktidarı yapacaktır. Ne oyu vereceğiz derseniz 'evet' oyu vermekte fayda var. Çünkü bir adım ileri gitme vardır. Eskisi bundan daha kötüdür. AKP bundan kendine pay çıkarmamalı." dedi.
Türkiye'nin kurtuluşunun Milli Görüş'te olduğunu savunan Erbakan, yeni dünya düzeni kurmak için çalıştıklarını vurguladı. Mecburi istikametin ve kalıcı çözümün Milli Görüş olduğunu dile getiren Erbakan, maneviyatçılıktan uzaklaşılıp menfaatçiliğe kayılması halinde diğer partiler gibi olunacağını ve sonrada yok olunacağını ifade etti. Kongre yapıp Milli Görüşü iktidar yapacaklarını anlatan Erbakan, gençlerden bütün insanlığın kurtulması için çalışmalarını istedi.
Partililerin yaptığı çalışmaların 'cihat' olduğunu dile getiren Erbakan, şuurlaşma, çelikleşme, üretim ve heyecanlı olmaları gerektiğini söyledi. Gençlerin gelmelerinden dolayı ömür boyu namaz kılıp, oruç tutmak gibi sevap aldıklarını dile getiren Erbakan, iki hedefleri bulunduğunu belirterek, bunları "Yeni büyük Türkiye ve yeni saadet dünyası kurmak." olarak açıkladı.
Erbakan'ın konuşması sırasında kimi gençler cep telefonları, fotoğraf makineleri ve kameralarla görüntü aldı. Gençlere, konuttan ayrılmaları sırasında 'Erbakan'ı kandırmak' başlıklı bir de yazı dağıtıldı.
CİHAN
http://www.habervaktim.com/haber/135596/erbakandan_referandum_cikisi.html
Erbakan hoca referandum hakkında acıklama yapmış. Bazılarını üzecek sanıyorum. Hayırlı olsun.
Cihan_ŞümuL
08-08-2010, 19:09
chp yi mhp yi üzer bu.
Yoksa başkalarınıda mı üzer
İntifada
08-08-2010, 19:31
Erbakan hoca kendisine yakışanı yapmıştır...
Takınılması gereken tavrı takınmıştır.Tebrik etmek gerekir.:güzel:
mehmetakif24
08-08-2010, 19:41
Hocanın evet demesi bazı çevreleri oldukca üzüntüye boğmuş olmalı...
İntifada
08-08-2010, 19:43
Hocanın evet demesi bazı çevreleri oldukca üzüntüye boğmuş olmalı...
evet...
milli görüş camiasında evet diyecek insanlar çok üzülmüştür...
redyellow
08-08-2010, 19:53
evet...
milli görüş camiasında evet diyecek insanlar çok üzülmüştür...
başka camialarda da keşke hayır deselerde şöyle bi ağız tadıyla saldırsaydık diye bekleyenler de çok üzülmüştür!
İntifada
08-08-2010, 19:55
başka camialarda da keşke hayır deselerde şöyle bi ağız tadıyla saldırsaydık diye bekleyenler de çok üzülmüştür!
herhalde üzülmüşlerdir...
Ertuğrul ÖZGÜL
08-08-2010, 20:05
Hayırlsı...
Milletin başka işi kalmadı sankide erbakan hoca evet dedi diye üzülecek....
Küçük büyüğüne parazit yapmadığı ve kaşınmadığı sürece, büyük küçüğü ile uğraşmaz. Çünkü gerek ve ihtiyaç yoktur...
Hoce Evet dese ne olur hayır dese ne olur...
Buradaki insankarın sıkıntısı sadece Hocanın neden açık açık çıkıp '' evet '' diyeceğim, demiyor olması idi. Hoca çıkıp evet demek hayırlı olacaktır demiş ama arkasınında maşallahı var...
Hocanın evet dyecek olmasının kimseyi üzeceğini zannetmiyorum.
Asi_isyankar
08-08-2010, 20:36
Hocanın değişikliği desteklemesi iyi oldu...
bir oyda bir oydur..
Böyle iki seçeneği olan ve iki eçenek arasında dağlar kadar farkın aşikar olduğu bir seçimde bir oyu bırak 700.000 oyun bile çokda önemli olacağını zannetmiyorum...
Böyle iki seçeneği olan ve iki eçenek arasında dağlar kadar farkın aşikar olduğu bir seçimde bir oyu bırak 700.000 oyun bile çokda önemli olacağını zannetmiyorum...
öyle pesin hükümlü olmayacaksin kardes.. referandum ne zaman kabul edilir.. evet oylari, hayir oylarindan bir fazlaysa..
öyle pesin hükümlü olmayacaksin kardes.. referandum ne zaman kabul edilir.. evet oylari, hayir oylarindan bir fazlaysa..
Bende diyorum ki aradaki fark milyonlarca olacağı için 1-3-5 ve hatta 700.000 oyun hiçbir ehemmiyeti yok...
Bende diyorum ki aradaki fark milyonlarca olacağı için 1-3-5 ve hatta 700.000 oyun hiçbir ehemmiyeti yok...
evet temennilerimiz o yönde ama yinede tedbiri elden birakmayalim.. yani tedbir bizden, takdir Allahtan..
Seni takdir ediyorum Sayın Mavera, Ak PArtinin içinde senin gibi mütevazi insanları görmek ne kadar güzel... Sen ne kadar anlatırsan anlat, Nusret burnu dik duruş sergilemeye devam edip, azınlıkları aşağılayacak. Bence hiç uğraşma... ;ı:
milletinadami
08-08-2010, 21:59
Milli görüş forumdaki bazı kişilerin üzüleceği kesin...
Çünkü orada birçok hayır oyu kullanacak ve sandığa gitmeyecek olan var.
Erbakan demesine rağmen...
mehmetakif24
08-08-2010, 22:57
peşin hükümlü olmayalım kardeşim
1 senenin kıymetini sınıfta kalan bilir
1 ayın kıymetini erken doğuran kadın bilir
1 haftanın kıymetini dergi çıkartan bilir
1 saatin kıymetini sevgilsini uğurlamak için peronda bekleyen bilir
1 dakikanın kıymetini uçağını kaçıran bilir
1 saniyenin kıymetini ölümden son anda kurtulan bilir
1 salisenin kıymetini gümüş madalya alan bilir
1 oyun kıymetine kalmayız inşallah Kaldı ki 700.000 den bahsediyoruz...
1 oyun kıymetine kalmayız inşallah Kaldı ki 700.000 den bahsediyoruz...
:) Bence hiçbir önemi yok bu referandumda...
BEn sadece bu referandum için konuşuyorum...
mehmetakif24
08-08-2010, 23:12
:) Bence hiçbir önemi yok bu referandumda...
BEn sadece bu referandum için konuşuyorum...
bende bu referandum için konuşuyorum
inşallah gönlünüzce olur...
Cihan_ŞümuL
08-08-2010, 23:39
Çok güzeldi.:çiçek::çiçek:
Özgür Çağrı
08-08-2010, 23:53
Erbakan fanatikleri büyük hüsrana uğramıştır sanırım. Hayır demek için çırpınıyorlardı bazıları . Şimdi hayır deseler Şerefsiz olacaklar çünkü hocaya sadakat şerefimizdir diye ortalığı yıkan onlar
Şerefleri için evet derler inşAllah :)
mehmetakif24
08-09-2010, 01:36
Erbakan fanatikleri büyük hüsrana uğramıştır sanırım. Hayır demek için çırpınıyorlardı bazıları . Şimdi hayır deseler Şerefsiz olacaklar çünkü hocaya sadakat şerefimizdir diye ortalığı yıkan onlar
Şerefleri için evet derler inşAllah :)
daha çok diğer partilerin asıl bağnazları erbakan hayır dese idi de karalama kampanyası başlatsaydık diye düşünenler hüsrandalar.
redyellow
08-09-2010, 12:13
daha çok diğer partilerin asıl bağnazları erbakan hayır dese idi de karalama kampanyası başlatsaydık diye düşünenler hüsrandalar.
:saygılar::saygılar:
Özgür Çağrı
08-09-2010, 13:38
Mgf den aldığımız bilgilere göre mg gençliği hocasına gidince eve bir bulut gelmiş ve güneş yok olmuş erbakan hocada konuşmasını yapmış
Necmedduni sinopi hazretleri faciasından sonra 2. bir facia
Allahım bu sapkın yola hızla ilerleyen bazı milli görüşçüleri doğru yola ilet yarabbim
Mgf den aldığımız bilgilere göre mg gençliği hocasına gidince eve bir bulut gelmiş ve güneş yok olmuş erbakan hocada konuşmasını yapmış
Necmedduni sinopi hazretleri faciasından sonra 2. bir facia
Allahım bu sapkın yola hızla ilerleyen bazı milli görüşçüleri doğru yola ilet yarabbim
Yok artık ya :)
redyellow
08-09-2010, 23:48
şimdi ben de hiç olmazsa bulut gelmiş diyorlar bazıları gibi ikinci peygamber ilan etmiyorlar diyeceğim boşuna bir tartışma çıkacak.
onun için ben demeyim, yukardaki lüzumsuz yazıyı da görmezden geleyim.
şimdi ben de hiç olmazsa bulut gelmiş diyorlar bazıları gibi ikinci peygamber ilan etmiyorlar diyeceğim boşuna bir tartışma çıkacak.
onun için ben demeyim, yukardaki lüzumsuz yazıyı da görmezden geleyim.
Hmm sizin hoca hz.mehdi idi demi...Öyle diyordular galiba...
Kimse kimseye knici peygamber demedi hatırladığım kadarı ile, peygamber gibiadam dedi diye hatırlıyorum, yanlış hatırlıyorda olabilirim ve zaten ihraç edildi...
Bir kişinin yaptığı ile bir topluluğun yaptığı nasıl aynı kefeye konulabiliyorsa artık...
Ama hadi ben birşey demeyeyim...
redyellow
08-10-2010, 00:13
bir kişinin dediği topluluğu bağlamazmış değil mi? bulut konusu da öyle olmalı ama pek keyiflenmiştin:)
MGF den bahsedilmiş, tek kişinin yaptığını zannetmiyorum...
Ayrıca bir kişinin dediği topluluğu bağlamaz demedim, bir kişinin yaptığı ile topluluğun yaptığı aynı kefeye konamaz dedim...
redyellow
08-10-2010, 00:31
tek kişi veya 10 kişi veya 50 kişi ne farkeder? bir cemaati, bir toplumu bağlar mı?
Hayır.
o zaman keyifli keyifli gülmeycektin:)
bir kişinin yaptığı ile topluluğun yaptığı aynı değildir tabi ama öyel bir topluluk yok ki? bulut mulut vs. bir kaç kişinin şeyidir, mesela ben forumda o yazıyı görmedim bile, görseydim gülerdim:)
neyse, bu tip şeyler üzerinden kişilerin hataları için, bir kaç kişinin yanlışlıkları için, fevri tavırları için ne milli görüş camiasını ne de sizin camiayı suçlamak doğru değildir.
konu erbakan hocanın referandumda evet diyeceği.
Ve genel istek üzerine!!! Erbakan hoca bunu görüntülü, sesli olarak yayınladı!
Vesselam.
İntifada
08-10-2010, 00:36
erbakan hoca demiş yeterli değil demokrasiyle ilgisi yok :)
milletimiz için gerekeni milli görüş iktidara gelince yapacak demiş :)
hafizanALLAH..:) Aman biz o icraatleri almayalım...Gözünü seveyim beri dursun..:D
mehmetakif24
08-10-2010, 00:46
yani erbakan halka bir anaysa önerse reddeceksiniz öylemi....
İntifada
08-10-2010, 00:48
malum mgf de banlıyız :)
yeni mesajlar bölümünede giremiyoz :)
anca bunu bulabildim :)
http://i33.tinypic.com/35i0t4n.png
İki palet sesinden korkup geri vites yapmayacağının garantisini alırsak neden karşısında duralım. Ama ya yarı yolda kalırsak...
malum mgf de banlıyız :)
yeni mesajlar bölümünede giremiyoz :)
anca bunu bulabildim :)
http://i33.tinypic.com/35i0t4n.png
Tüylerim diken diken oldu şimdi... :w:;ı:
mehmetakif24
08-10-2010, 00:50
İki palet sesinden korkup geri vites yapmayacağının garantisini alırsak neden karşısında duralım. Ama ya yarı yolda kalırsak...
o palet seslerini Akparti hükemeti kurmaylarının %80i de duymuştur merak etme.
o palet seslerini Akparti hükemeti kurmaylarının %80i de duymuştur merak etme.
BAş ne derse kuyruk onu yapar...
mehmetakif24
08-10-2010, 00:56
BAş ne derse kuyruk onu yapar...
Evet
baş olanlar övünmesin ne gelirse başa gelir, dizler yere değer amma, baş dönerse taşa gelir ..!
İşte Akparti kalın harfle yazılan yerdedir.
Evet
baş olanlar övünmesin ne gelirse başa gelir, dizler yere değer amma, baş dönerse taşa gelir ..!
İşte Akparti kalın harfle yazılan yerdedir.
Siz öyle zannediyorsunuz. Aç TAvuk Buğday ambarı misali... ;)
mehmetakif24
08-10-2010, 01:01
Siz öyle zannediyorsunuz. Aç TAvuk Buğday ambarı misali... ;)
olmadı şimdi
sen değilmiydin Baş ne derse kuyruk onu yapar diyen..
redyellow
08-10-2010, 01:12
Yeterli olmadğını başbakanınız da söylüyor, ona da böyle pişkin pişkin gülüyor musun?
bazilari yine ortami germek icin pusuda bekiliyor.. amaci isgüzarlik olan kendini bilmezlere lütfen prim vermeyelim arkadaslar!..
redyellow
08-10-2010, 01:14
yani erbakan halka bir anaysa önerse reddeceksiniz öylemi....
Hayır diye kampanya bile yürütürler:)
Sizin delikanlılar da ordaydı, nereye pıstılardı acaba:)
Ya yapmayın böyle lütfen, ne gereksiz tartışmalar yapıyorsunuz.
Çocukca davranıyorsunuz bizi de kendinize benzediyorsunuz.
Allahdan korkun yahu, iki palet sesinden korkup geri vites diyorsun, yazık yahu yazık.
konuyu kendi emellerine alet etmeye calisirsaniz müdahale etme geregi duyacagim.. herkes haddini bilecek burasi kisilerin ve nefislerin reklam yeri degildir!
Özgür Çağrı
08-10-2010, 01:16
konuyu kendi emellerine alet etmeye calisirsaniz müdahale etme geregi duyacagim.. herkes haddini bilecek burasi kisilerin ve nefislerin reklam yeri degildir!
Banamı diyorsun abi :(
ne haddime sana laf söylemek kardesim benim lafim haddini bilmeyenlere kardesim ;)
İntifada
08-10-2010, 01:18
Yeterli olmadğını başbakanınız da söylüyor, ona da böyle pişkin pişkin gülüyor musun?
benim güldüğüm bunu demokrasiye geçişle alakası yok demesi ;D;D
redyellow
08-10-2010, 01:29
benim güldüğüm bunu demokrasiye geçişle alakası yok demesi ;D;D
ona göre öyledir sayın arkadaşım, şu an demokrasi yok mu ki demokrasiye geçiş olsun, doğru söylemiş hem de.
demokrasiye geçiş değil, demokrasinin geliştirilmesi olabilir bu yapılanlar.
Özgür Çağrı
08-10-2010, 01:31
Bence derin bir mana var akıncı :)
redyellow
08-10-2010, 01:31
yok yok bana diyor.
Sizler rahat olabilirsiniz, onun hedefi benim:)
İntifada
08-10-2010, 01:34
Bence derin bir mana var akıncı :)
olabilir...;D;D
Hayır diye kampanya bile yürütürler:)
Sizin delikanlılar da ordaydı, nereye pıstılardı acaba:)
Ya yapmayın böyle lütfen, ne gereksiz tartışmalar yapıyorsunuz.
Çocukca davranıyorsunuz bizi de kendinize benzediyorsunuz.
Allahdan korkun yahu, iki palet sesinden korkup geri vites diyorsun, yazık yahu yazık.
Bizide kendinize benzetiyorsunuz...
İşte buna gülünür...
Bizim delikanlılar o an başlarında olanı dinlediler... Siz daha iyi bilirsiniz Milli Görüş camiasındaki itaat kültürünü, bizim size anlatmamıza geerrek yok. Ayrıca laflarınıza dikkat edin yazık diye ithaf ettirilecek durumda birileri var ise bu bizler değil emin olun sizlersiniz...
Ayrıca yapıp yaopmayacaklarımızı bir sıralayında ona göre hareket edelim...
redyellow
08-11-2010, 00:00
boşver nusret, konu soğumuşken yeniden alevlendirmeyelim. he deyim geceyim:) he sen haklısın.
boşver nusret, konu soğumuşken yeniden alevlendirmeyelim. he deyim geceyim:) he sen haklısın.
Boş konuşup mesaj kirliliğine sabep olacağına susman en mantıklısı tabi ki...
redyellow
08-12-2010, 00:30
la havle..
konuyu sabote etmesek.. önce ortaya bir laf atip, sonrada cocuklar gibi küstüm, oynamiyorum tarzinizdan gina geldi!
Özgür Çağrı
08-12-2010, 00:43
yüklenmeyin abime bu kadar yahu ramazan ramazan :)
redyellow
08-12-2010, 00:47
İyi o zaman buyrun devam edelim, gerek yok uzatmaya diyorum gene suçlu oluyorum, yazıyorum gene suçlu oluyorum.
tamam buyrun devam edelim:)
redyellow
08-12-2010, 00:51
yüklenmeyin abime bu kadar yahu ramazan ramazan :)
Bırakın yüklensinler kendilerini tatmin etmiş olurlar belki:)
Bizide kendinize benzetiyorsunuz...
İşte buna gülünür...
Bizim delikanlılar o an başlarında olanı dinlediler... Siz daha iyi bilirsiniz Milli Görüş camiasındaki itaat kültürünü, bizim size anlatmamıza geerrek yok. Ayrıca laflarınıza dikkat edin yazık diye ithaf ettirilecek durumda birileri var ise bu bizler değil emin olun sizlersiniz...
Ayrıca yapıp yaopmayacaklarımızı bir sıralayında ona göre hareket edelim...ha nusretin son yazısı bu, ben uzatmayalım dedim suç oldu.
Devam ediyoruz o zaman.
Ey nusret:
Senin delikanlılar delikanlı iseler yanlışta başlarındakileri dinlemezlerdi!
demek ki senin delikanlılar o zaman sus pus olmuşlar, şimdi vır vır ediyorsun!
Biat derken herhalde peygamber ilan edenleri de görürsün!
Laflarıma da dikkat etmiyorum ne yapacaksın?
delikanlılık yapıp dövecek misin?
ha ne yapacaksın?
erbakan niye konuşmuyor konuşmuyor dediniz alın size konuştu evet diyeceğiz dedi, elinizden oyuncağınız alındı oraya buraya saldıracak bahane arıyorsunuz!
Hadi saldırın.
terbiye sinirlarini astigi icin yazisi düzeltilmistir(mavera)
hircinlastikca cirkeflesiyorsun, cirkeflestikcede amacinin aslinda ortami karistirmak oldugu ortaya cikiyor..
yasini, basini almissin ama ayni orantida terbiyeyi almadigin icin su mübarek ayda bile nasil fitne atsamda ortaligi karistirsam derdindesin..
yasin yolun yarisini geceli cok olmus ama her yazinda cocugun yasindaki kisilere terbiyesiz, edepsiz demekten geri kalmiyor, yaziklar olsun diyecek kadar alcaliyorsun..
ama ben sana senin dilinle cevap verme geregi duymuyorum ben Rabbimden senin icin sadece ve sadece islah istiyorum!..
mehmetakif24
08-12-2010, 01:00
hircinlastikca cirkeflesiyorsun, cirkeflestikcede amacinin aslinda ortami karistirmak oldugu ortaya cikiyor..
yasini, basini almissin ama ayni orantida terbiyeyi almadigin icin su mübarek ayda bile nasil fitne atsamda ortaligi karistirsam derdindesin..
yasin yolun yarisini geceli cok olmus ama her yazinda cocugun yasindaki kisilere terbiyesiz, edepsiz demekten geri kalmiyor, yaziklar olsun diyecek kadar alcaliyorsun..
ama ben sana senin dilinle cevap verme geregi duymuyorum ben Rabbimden senin icin sadece ve sadece islah istiyorum!..
cevabını aradığınız soru nedir..
yok mehmet kardesim aradigim cevap filan yok bu sahsiyetin! artik bu tür konularda gereksiz polemikler acmasindan, ortaligi karistirmasindan, laf atip sonra kacmasindan gina geldi ve bende gerekli uyariyi yaptim..
yoksa konuyla alakali bir sorun yok sorun sadece sorunlu insanlarla kardesim ve bizde hakedene hakettigi cevabi verme geregi duyuyoruz ama anlayana kardesim..
daha öncede yazdim ne kadar kiskirtilirsa kiskirtilsin seviyesi düsenlerin seviyesine inmeyecegiz..
bizlere edep dersi verecek en son kisi olanlarin ahkamlarina ihtiyacimiz yok.. Allaha sükür bizim büyüklerimiz bize yeterli terbiyeyi verdi ama bazi büyükler anlasiliyor ki daha kendileri terbiye alamamiski baskalarina versinler!
mehmetakif24
08-12-2010, 01:13
daha öncede yazdim ne kadar kiskirtilirsa kiskirtilsin seviyesi düsenlerin seviyesine inmeyecegiz..
bizlere edep dersi verecek en son kisi olanlarin ahkamlarina ihtiyacimiz yok.. Allaha sükür bizim büyüklerimiz bize yeterli terbiyeyi verdi ama bazi büyükler anlasiliyor ki daha kendileri terbiye alamamiski baskalarina versinler!
bırakmadın bakalamı redyellow ne söylemiş
Doğrumu yazmız yanlışmı yazmış edepsizlikmi yapmış neyapmış göremiyoruz.
ya yorumlarının tamamını yada yarısını kesmişsin.
Bu durum sizi haklı durumdan haksız duruma düşürür. Dikkatinize
redyellow
08-12-2010, 01:14
elini almış yöneticilik telini istediği gibi çalıp istediği gibi oynuyor.
ben yazınca siliyor.
kışkırtmaktan bahsediyor.
Yahu yazmıyorum, gerek yok diyorum bunun üzerin gelip utanmadan sıkılmadan yazan kim?
uzatmayalım yazıma:
"konuyu sabote etmesek.. önce ortaya bir laf atip, sonrada cocuklar gibi küstüm, oynamiyorum tarzinizdan gina geldi!"
diyen kim?
Kışkırtıcı kim?
seviye ve terbiye sinirlarini düsürdügü icin, Mübarek ayin muhtevasina uymadigi icin tarafimca degistirilmistir! mavera
bırakmadın bakalamı redyellow ne söylemiş
Doğrumu yazmız yanlışmı yazmış edepsizlikmi yapmış neyapmış göremiyoruz.
ya yorumlarının tamamını yada yarısını kesmişsin.
Bu durum sizi haklı durumdan haksız duruma düşürür. Dikkatinize
kardesim zaten hakli yada haksiz olma gibi bir iddam yok ki.. adam gibi yorum yapsin silinmez ama sahislara yönelik yorum yapar, hakarete varan söylemlerde bulunulursa sileriz..
kaldiki yorumlari yöneticiler görebiliyor zaten gerekli sikayetlerde yapildi cünkü seviyesi cok düsüyor öyleki Ramazan, Mübarek gün dinlemeden yasina, basina bakmadan kafasina göre takiliyor..
ancak sende haklisin böyle fevri davranmamiz sanki ona haksizlik yapiliyor gibi görünüyor ancak bir sekilde dur demekte gerekli yoksa sinirlari cok zorluyor hocam cok..
redyellow
08-12-2010, 01:19
ramazan şimdi mi aklına geldi?
iki saate yakın yorum yapılmamış, konu düşmüş. Nusret yazınca ben de ona:
boşver nusret, konu soğumuşken yeniden alevlendirmeyelim. he deyim geceyim he sen haklısın.diyorum.
Sen tutup bana:
konuyu sabote etmesek.. önce ortaya bir laf atip, sonrada cocuklar gibi küstüm, oynamiyorum tarzinizdan gina geldi!Yazmadın mı?
Al sana kışkırtıcılık!
Ramazan aklında yokmuydu bunu yazarken?
benim yazmayalım, konu soğumuş dememden niye rahatsız oldun?
Her konuya laf sokuşturuyorsun, günlerdir sana yazmayım diyorum ama insanın da bir sabrı var yahu!
mesajin icindeki hakaretler tarafimca temizlenmistir... mavera
redyellow
08-12-2010, 01:22
Bunun tüm sıkıntısı novek ve zilzala düşman olmuş, benim de bununla beraber onlara kötü davranmamı istiyor.
Daha önce bu mavera efendi ile yağlı ballıydık, novek ve zilzala yapılanları eleştirince kötü oldum, ,samimiyetsiz oldum, takiyyeci oldum.
Yahu senin düşman olduğuna ben düşman olmak zorunda mıyım?
Bu kadar çocukca şey olur mu?
Zilzalın yazılarını silmiş, tutmuş bana zilzal yandaşın niye onu eleştirmiyorsun diyordu.. Yahu sildiğin yazıları görmüyorum ki niye eleştireyim.
Mavera efendi kötü dedi diye kimseyi eleştirmem.
Yeter artık. Haddini bil!
yok ramazan cok zamandir aklimda.. neyse bu konu miladini doldurmaya basladi, bence yeterince tartisildi ve anlasildiki bundan sonra artik ortam iyice geriliyor, birileri konuyu baska boyuta cekiyor..
o acidan konunun kilitlenmesi ve gereksiz mesajlar temizlendikten sonra tekrar acilmasi iyi olacakdir!
Konuyu tekrar açmaya gerek yok. HAngi forumda olursa olsun hiç bir forum yetkilisine bu kadar ağır laflar edilemez, bir şekil edilmişse de kendi haline seyredilemez. Gereken yapılacaktır...
Ve bundan sonra konunun bu hale kadar getirilmesine izin verilmeyecektir...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.