Orijinalini görmek için tıklayınız : Erbakan'dan Revizyon Uyarısı
Ertuğrul ÖZGÜL
04-26-2009, 08:37
Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan, Bakanlar Kurulu'nda yapılacak değişikliğe yönelik uyarılarda bulundu..
Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan, Bakanlar Kurulu'nda değişiklik değişiklik tartışmalara ilişkin, ''Bir uyarımız lazım gelirse söyleyeceğimiz şey şudur; değişiklikten önce milli görüş gömleklerini giymeye bakın, yoksa değişiklik bir şey ifade etmez'' dedi.
Erbakan, İlci Otel'de düzenlediği basın toplantısında, İran ziyaretine ilişkin bilgi verdi ve gazetecilerin gündemdeki konulara ilişkin sorularını yanıtladı.
''İran ve Türkiye'de bilahare D-8'ler ve diğer Müslüman ülkeler (D-60'lar) ile halkı ezilen diğer ülkelere (D-100'ler) teşmil edilmek üzere bir takım işbirliği merkezleri kurulmasına ihtiyaç vardır'' diyen Erbakan, bu merkezlerin birbiriyle koordineli bir şekilde çalışmaları gerektiğini kaydetti.
Erbakan, ''Yeni bir barış ve saadet dünyasının kurulması için ilk adımları atmak üzere Türkiye'de Saadet Partisi, İran'da ise Ayetullah Harrazi'nin genel başkanlığını yaptığı partinin öncülük yapmasının uygun görüldüğünü'' belirterek, ''Hiç şüphesiz, yürütücülük görevini yapacak olan partilerin kendi ülkelerinin kanunları ve nizamları içinde çalışmalarının temel esas olacağı da bu müzakerelerin tartışmasız ön şartı olarak kabul edilmiştir'' diye konuştu.
Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Erbakan, İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinjead'ın, AK Parti iktidarına ve ekonomik gelişmelere ilişkin bakışına yönelik bir soru üzerine, ''Türkiye ile dostuluğa çok büyük önem veriyor. O itibarla Türkiye ile ilişkileri en ileriye götürmek için hususi bir gayret içerisindedir, büyük bir sevgisi, hayranlığı var. Türkiye'nin en yakın dost ve kardeş ülkesi olmanın gereklerini yerine getirmeye çalışan bir insan. Biz ülkemizin dahili işlerini orada söz konusu yapmadık'' dedi.
Erbakan, bir başka soruyu yanıtlarken de İran'da hem devlet erkanıyla hem de kendilerine davet eden parti genel başkanıyla görüştüklerini belirterek, ''Hepsinin Saadet Partisi'ne büyük sevgi ve sempatisinin olduğunu gördük'' diye konuştu.
KABİNE DEĞİŞİKLİĞİ TARTIŞMALARI
''Gündemde kabine revizyonu var, eski öğrencileriniz bir uyarınız olabilir mi?'' sorusunu Erbakan, ''Bir uyarımız lazım gelirse söyleyeceğimiz şey şudur; değişiklikten önce milli görüş gömleklerini giymeye bakın, yoksa değişiklik bir şey ifade etmez'' diye yanıtladı.
Necmettin Erbakan, ''Ergenekon'' soruşturmasına ilişkin bir soruya da, ''Konu hakkında bir bilgimiz yok. İkincicisi yargıya intikal etmiş konular hakkında konuşmak doğru değil'' karşılığını verdi.
ABD BAŞKANI OBAMA'NIN AÇIKLAMASI
Erbakan, ''Ermenistan ile ilişkilerde son günlerde atılan adımlar olduğunun'' belirtilmesini üzerine, şunları söyledi.
''Bu tabii Amerikalıların arzusuyla yapılan bir husustur. Azerbaycan'a karşı yapmış olduğu büyük haksızlıkla, haksız işler ortada dururken Ermenistan ve Amerika emrediyor diye dostluk kurmak yanlış bir politikadır. ABD'nin diğer emirleri yerine getirildiği gibi bu emir de yerine getiriliyor ne yazık ki. Biliyorsunuz her seferinde kendilerini ikaz ediyoruz. Bir kere daha bu münasebetle ikaz ediyoruz ki önce Ermenistan tarafından, Azerbaycan'a karşı gerekenler yerine getirilsin. Ondan sonra ancak kendileriyle konuşulabilir. Yoksa Azerbaycan bizim en yakın kardeş ülkemiz, bizim devamımız sayılır.''
Necmettin Erbakan, ''ABD Başkanı Obama, 24 Nisan ile ilgili olarak, 'soykırım' demedi, 'mezalim' dedi. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?'' sorusunu, ''Ha Ali Veli, ha Veli Ali'' diye yanıtladı.
İran'ın, ABD Başkanı Obama ile ilgili görüşünün ne olduğuna ilişkin soru üzerine Necmettin Erbakan, ''İran'ın görüşü 'bekle gör' görüşü. Sözlere aldanmıyorlar. Fiilen ne yapacak ona bakıyorlar. Bunda da çok haklılar çünkü tatlı sözler bir şey ifade etmiyor. Obama'nın çevresi de malum o sebepten dolayı fevkalade dikkatli olmak lazım geliyor'' dedi.
stratejikboyut.com
FarukARSLAN.
04-26-2009, 10:33
Necmettin Erbakan, ''Ergenekon'' soruşturmasına ilişkin bir soruya da, ''Konu hakkında bir bilgimiz yok. İkincicisi yargıya intikal etmiş konular hakkında konuşmak doğru değil'' karşılığını verdi.
Hımm..
Akıl vermeye gelince mangal da kül bırakılmıyor ama koskoca, dallı budaklı bir çetenin üzerine gidilmesi konusunda...
Neyse.
Hoca bitane ya..
Yıldırım
04-26-2009, 11:19
Sayın Erbakan başbakanlıktan nasıl uzaklaştırıldığını sanırım hatırlamıyor...herhalde kimlerle mücadele verdiğinide...
Erbakan başbakanken benimde başbakanımdı....oy kullanabiliyor olsaydım Erbakan'a verirdim...ama bu tutumu Erbakan'a yakıştıramadım...onu siyasetten uzaklaştıran zihniyeti nasıl olurda tanımaz....
Ertuğrul ÖZGÜL
04-26-2009, 11:49
"Necmettin Erbakan, ''Ergenekon'' soruşturmasına ilişkin bir soruya da, ''Konu hakkında bir bilgimiz yok. İkincicisi yargıya intikal etmiş konular hakkında konuşmak doğru değil'' karşılığını verdi."
daha önceki zamana yaptığı bir röpörtajdada hiç bir bilgim yok demişti hayret 40-50 yıldır siyasette olan ve başbakanlık yapmış birisinin ergenekonu bilmemesi tanımaması çok dikkat çekci bence
''Bu tabii Amerikalıların arzusuyla yapılan bir husustur. Azerbaycan'a karşı yapmış olduğu büyük haksızlıkla, haksız işler ortada dururken Ermenistan ve Amerika emrediyor diye dostluk kurmak yanlış bir politikadır. ABD'nin diğer emirleri yerine getirildiği gibi bu emir de yerine getiriliyor ne yazık ki. Biliyorsunuz her seferinde kendilerini ikaz ediyoruz. Bir kere daha bu münasebetle ikaz ediyoruz ki önce Ermenistan tarafından, Azerbaycan'a karşı gerekenler yerine getirilsin. Ondan sonra ancak kendileriyle konuşulabilir. Yoksa Azerbaycan bizim en yakın kardeş ülkemiz, bizim devamımız sayılır.''
türkiyedeki ergenekondan haberi yok ama dünyana kimin kime ne emrettiğini biliyor tabi bildiğini zannediyor o ayrı bir konu ama insaf cizgisini aşmadan tek konuşma bile yapamıyor hayret
ha birde dikkatimi çektiden bunlar neden hiç azerilerin yaptıklarını eleştirmiyorlar mesela rusların kuçağına atlamaları ne bileyim doğal gaz işi .....
hortla1k
04-28-2009, 02:43
Hımm..
Akıl vermeye gelince mangal da kül bırakılmıyor ama koskoca, dallı budaklı bir çetenin üzerine gidilmesi konusunda...
Neyse.
Hoca bitane ya..
Arkadaşım o bişey sölese bu bişey sölese neler oluyor görüyoruz...Bakan günayın yaptığı acıklamalar hem partimize hemde yargı sürecine ne kadar zarar vermiştir gördük ve net..Bence hoca yine milletin yararına olan tutumu sergilemiştir...Şer odaklarının istediği olayın sulanması ve hoca bu oyuna gelmiyor daha ne istiyorsunuz o da cıkıp yok şöledir yok böledir deseydi daha mı iyiydi bırakalım da hakimler savcılar gerekni yapsın..
hortla1k
04-28-2009, 02:48
bunlar neden hiç azerilerin yaptıklarını eleştirmiyorlar mesela rusların kuçağına atlamaları ne bileyim doğal gaz işi .....
Azerbaycan bizi yaptığımız hatadan döndürmek için elindeki kozları kullanıyor yaptığı başka birşey yok..KArdeşimiz dediğimiz ülkenin bir numaralı düşmanıyla yakınlaşırsak eğer onların da bu tehditlerden başka yapıcak bir şeyi kalmaz. Sonucta Azerbaycanında bir dış politikası var ve bize bağlı bir ülke değil..
EE diceksiniz ki o zaman biz de sınırları açarız. Olur..Politkada olmaz yok ama o zaman da biz bir millet iki devletiz safsatalarını bırakmamız lazım..Çıkıp biz kendi çıkarımıza bakarız dememiz lazım.Bilmem anlatabildim mi..Ama şahsen benim düşüncem insan kendi cıkarı için dostunu dışlamaz.Bu devletler içinde böylemidir bekleyip göreceğiz..
FarukARSLAN.
04-28-2009, 02:49
Arkadaşım o bişey sölese bu bişey sölese neler oluyor görüyoruz...Bakan günayın yaptığı acıklamalar hem partimize hemde yargı sürecine ne kadar zarar vermiştir gördük ve net..Bence hoca yine milletin yararına olan tutumu sergilemiştir...Şer odaklarının istediği olayın sulanması ve hoca bu oyuna gelmiyor daha ne istiyorsunuz o da cıkıp yok şöledir yok böledir deseydi daha mı iyiydi bırakalım da hakimler savcılar gerekni yapsın..
Benim takıldığım yer "yok şöyledir yok böyledir desin" yeri değildi.
Ergenekon'u bilmemesine idi. (yada öyle yorumlamasına).
Ve, siz AK Parti'li miydiniz?
hortla1k
04-28-2009, 02:57
Benim takıldığım yer "yok şöyledir yok böyledir desin" yeri değildi.
Ergenekon'u bilmemesine idi. (yada öyle yorumlamasına).
Ve, siz AK Parti'li miydiniz?
Ak partili olmak Hocaya sallamakmıdır??
FarukARSLAN.
04-28-2009, 02:58
Ak partili olmak Hocaya sallamakmıdır??
Bu konuyla ilişiksizdi sorum.
hortla1k
04-28-2009, 03:03
Bu konuyla ilişiksizdi sorum.
Peki Erbakanın yaptığı yorumun doğruluğunu düşünmemle Ak partili olup olmamam arasında ki ilişki nedir? Bunu öğrenince sorunuza cevap vericem...
Necip Fazıl
04-28-2009, 03:06
Bu gömleği giy dediğin kişlere seçim öncesi bi küfür etmediğniz kaldı şmd hangi yüzle milli görüşü seçmelerini istiyorsun anlamıyorum sn Erbakan... ;;)
O gömlek çıktı ve bir daha gyilmeyecek... :saygılar: Sen bu teklifi By-kal'a yap nede olsa oda szin gibi din üzerinden siyaset yapıyor yada dini kullanıyor bu daha uygun oldu sanırım... ;;)
hortla1k
04-28-2009, 03:13
Arkadaşlar lütfen biri cevap versin ben cevremde ki çoğu insan ak partiye neden oy veriyoruz dediğimizde sıraladıklarımızı size söyleyeyim..
1- İslami Yaşam
2- Başörtüsü
3- Kuran Kursları
Bunlar çözülecek diye iki seçimdir ben sahsen ve arkadaşlarım ak partiye oy veriyoruz.. Yukarıda ki arkadaş din üzerinden siyaset yapanlar diye bir şey getirmişte..Yani şunu demek istiyorum Evecit zamamında da kriz vardı şu an da var...Anadolu da kahvede oturan halk hükümetin icraatlarını cok mu takip ediyor sanıyorsunuz. Herkesin ortak problemi bunlar. Bu oyların coğu bu problemler cözülsün diye veriliyor..Eğer dini değerlerden kopulucaksa eskilerden ne farkımız kalıcak.. tamamen merkezi bir parti olunucaksa ben artık ak partiye oy vermeyeceğim..Ve bu görüşüde cevreme anlatacağım..
Necip Fazıl
04-28-2009, 03:19
Arkadaşlar lütfen biri cevap versin ben cevremde ki çoğu insan ak partiye neden oy veriyoruz dediğimizde sıraladıklarımızı size söyleyeyim..
1- İslami Yaşam
2- Başörtüsü
3- Kuran Kursları
Bunlar çözülecek diye iki seçimdir ben sahsen ve arkadaşlarım ak partiye oy veriyoruz.. Yukarıda ki arkadaş din üzerinden siyaset yapanlar diye bir şey getirmişte..Yani şunu demek istiyorum Evecit zamamında da kriz vardı şu an da var...Anadolu da kahvede oturan halk hükümetin icraatlarını cok mu takip ediyor sanıyorsunuz. Herkesin ortak problemi bunlar. Bu oyların coğu bu problemler cözülsün diye veriliyor..Eğer dini değerlerden kopulucaksa eskilerden ne farkımız kalıcak.. tamamen merkezi bir parti olunucaksa ben artık ak partiye oy vermeyeceğim..Ve bu görüşüde cevreme anlatacağım..
Bu üçünü de çözmek AK PARTİ'nin tek başına yapabileceği işler değil kardeşim bunları yapman için muhalefeti ve yasaları aşman gerekr ki buda mkansız bişey yani muhalefetle aşılabilir bunlar fakat bu günün muhalefeti bunları aşmamak ister sebebi ise bunlardan prim yapmak istemeleri + medyayı da aşman gerekecektir... Bide bu 3 sebepten delayı bir partiye oy vermek ne kadar mantıklı... ;;)
FarukARSLAN.
04-28-2009, 03:23
Peki Erbakanın yaptığı yorumun doğruluğunu düşünmemle Ak partili olup olmamam arasında ki ilişki nedir? Bunu öğrenince sorunuza cevap vericem...
Erbakan'ın yorumunun doğruluğunu düşünmenizle ilişkisi yoktu diyorum.
"Konuyla ilişiksizdi sorum" derken ne anlıyorsunuz siz?
hortla1k
04-28-2009, 03:25
Erbakan'ın yorumunun doğruluğunu düşünmenizle ilişkisi yoktu diyorum.
"Konuyla ilişiksizdi sorum" derken ne anlıyorsunuz siz?
Eee NE olucak bu Galatasarayla Fenerbahcenin hali? konuyla ilişiksiz sorum.!!!
FarukARSLAN.
04-28-2009, 03:25
1- İslami Yaşam
2- Başörtüsü
3- Kuran Kursları
AK Parti zaten merkez partisidir. 'Tamamiyle'si felan yok.
Bu da dini değerlerden kopma anlamına gelmez.
hortla1k
04-28-2009, 03:26
Bu üçünü de çözmek AK PARTİ'nin tek başına yapabileceği işler değil kardeşim bunları yapman için muhalefeti ve yasaları aşman gerekr ki buda mkansız bişey yani muhalefetle aşılabilir bunlar fakat bu günün muhalefeti bunları aşmamak ister sebebi ise bunlardan prim yapmak istemeleri + medyayı da aşman gerekecektir... Bide bu 3 sebepten delayı bir partiye oy vermek ne kadar mantıklı... ;;)
Peki sizin oy verme niteliklerinizi öğrenebilirmiyim?
FarukARSLAN.
04-28-2009, 03:27
Eee NE olucak bu Galatasarayla Fenerbahcenin hali? konuyla ilişiksiz sorum.!!!
Galatasaray Fenerbahçe dersem, gelin sizde bana sorun o soruyu.
Ama bugüne kadar SP'li görünüp, en sevdiğiniz siyasetçi olarak Erbakan'ı görüp bu yorumda Bakan günayın yaptığı acıklamalar hem partimize hemde yargı sürecine ne kadar zarar vermiştir gördük ve net.. gibi yorumlar ederseniz bende sorarım böyle bi soruyu.
Tamam?
Cevabınızı da haftaya bi gün verirsiniz boşverin.
FarukARSLAN.
04-28-2009, 03:28
Ne olacak bu Galatasaray'la Fenerbahçe'nin hâli?
Necip Fazıl
04-28-2009, 03:29
Kısaca bana yapılan her türlü hizmet aklınıza ne gelirse...
Bunun içinde Din de var tabiki ama sadece Dine yapılan hizmetlere bakmak bence yanlış olur... :saygılar:
hortla1k
04-28-2009, 03:29
AK Parti zaten merkez partisidir. 'Tamamiyle'si felan yok.
Bu da dini değerlerden kopma anlamına gelmez.
Ben oy veren bir insan olarak bu sorunların çözülmesini isteyerekten yanlış mı yapıyorum. Kandırıldım öyleyse..
hortla1k
04-28-2009, 03:33
Kısaca bana yapılan her türlü hizmet aklınıza ne gelirse...
Bunun içinde Din de var tabiki ama sadece Dine yapılan hizmetlere bakmak bence yanlış olur... :saygılar:
Bende oy verme niteliklerimi sıraladım. Herkesin kendine ait dünya görüşü standartları vardır. Ve ben su ana kadar verdğim oyun karşılığını alamadım. Bunu oy verdiğim partiye karşı dile getirmicem de nerede getiricem. Biri bana desin ki bu problemler çözülemez bende ona göre davranıyim. Ama nedense her sorulduğunda anayasa değiştimrk için tek basına iktidar lazım, Yök için su kadar milletveikili lazım sora istekleriniz sırayla yerine getirilicek deniliyor.!!! Bizlerde güveniyoruz.Ve artık somut bir adım veyahut acıklama bekliyoruz.
hortla1k
04-28-2009, 03:37
Galatasaray Fenerbahçe dersem, gelin sizde bana sorun o soruyu.
Ama bugüne kadar SP'li görünüp, en sevdiğiniz siyasetçi olarak Erbakan'ı görüp bu yorumda Bakan günayın yaptığı acıklamalar hem partimize hemde yargı sürecine ne kadar zarar vermiştir gördük ve net.. gibi yorumlar ederseniz bende sorarım böyle bi soruyu.
Tamam?
Cevabınızı da haftaya bi gün verirsiniz boşverin.
Nedir bu ötekiler siyasetidir gidiyor?? İki kere oy kullandım hayatımda ikisinde de ak partiye verdim. Veriş nedenlerim sizinkilerden farklı olabilir ama sizin ki oysa benimki de oy ve kimse de bana burada şöyle görünüyorsun bu partili gibisin gibi ithamlarda bulunamaz. Yoksa Sende aysun kayacıgillerden misin..Dini bazı inançlarının öngörüsünde oy kullanan bir insanın oyunu oydan saymıyormusun onun çobanlar için sölediği gibi?
Necip Fazıl
04-28-2009, 03:37
Bende oy verme niteliklerimi sıraladım. Herkesin kendine ait dünya görüşü standartları vardır. Ve ben su ana kadar verdğim oyun karşılığını alamadım. Bunu oy verdiğim partiye karşı dile getirmicem de nerede getiricem. Biri bana desin ki bu problemler çözülemez bende ona göre davranıyim. Ama nedense her sorulduğunda anayasa değiştimrk için tek basına iktidar lazım, Yök için su kadar milletveikili lazım sora istekleriniz sırayla yerine getirilicek deniliyor.!!! Bizlerde güveniyoruz.Ve artık somut bir adım veyahut acıklama bekliyoruz.
O zaman başka partiye oy vereceksin... Kendi görüşlerine uygun bir partiye ve sana bu söylediklerini sağlayacak bir partiye... ama inan ki bu dediklerini partiler tek başlarına yapamazlar...
hortla1k
04-28-2009, 03:41
O zaman başka partiye oy vereceksin... Kendi görüşlerine uygun bir partiye ve sana bu söylediklerini sağlayacak bir partiye... ama inan ki bu dediklerini partiler tek başlarına yapamazlar...
Bende bunu sormaya calışıyorum işte..Eğer siz yetkili kişilerseniz ve benim isteklerimin gerçekleştirilemeyeceğini söylüyorsanız bu sorumun tam olarak cevabı olucak??
FarukARSLAN.
04-28-2009, 03:45
Ben oy veren bir insan olarak bu sorunların çözülmesini isteyerekten yanlış mı yapıyorum. Kandırıldım öyleyse..
O ve o gibi şeylerin çözümünü hepimiz isteriz/ istiyoruz.
Merkez parti olmakla alakası yok bunun, onu demek istiyorum.
Konu dışına çıkma-itme çabalarınız da şahsımda boşa gidecektir.
FarukARSLAN.
04-28-2009, 03:48
Nedir bu ötekiler siyasetidir gidiyor?? İki kere oy kullandım hayatımda ikisinde de ak partiye verdim. Veriş nedenlerim sizinkilerden farklı olabilir ama sizin ki oysa benimki de oy ve kimse de bana burada şöyle görünüyorsun bu partili gibisin gibi ithamlarda bulunamaz. Yoksa Sende aysun kayacıgillerden misin..Dini bazı inançlarının öngörüsünde oy kullanan bir insanın oyunu oydan saymıyormusun onun çobanlar için sölediği gibi?
Ötekiler siyasetinden bahsetmedik efendim.
Siz yazdıklarımı ya anlamıyorsunuz ya da işinize gelmiyor.
Ben
"Ama bugüne kadar SP'li görünüp, en sevdiğiniz siyasetçi olarak Erbakan'ı görüp bu yorumda Bakan günayın yaptığı acıklamalar hem partimize hemde yargı sürecine ne kadar zarar vermiştir gördük ve net.. gibi yorumlar ederseniz bende sorarım böyle bi soruyu."
diyorum, siz partiye oy veriş nedenlerinizden bahsediyorsunuz.
Bırakın bu işleri.
Takiyye buralarda kişiye kazanç sağlamaz.
Bi getirisi de olmaz. :evet:
Necip Fazıl
04-28-2009, 03:48
Bende bunu sormaya calışıyorum işte..Eğer siz yetkili kişilerseniz ve benim isteklerimin gerçekleştirilemeyeceğini söylüyorsanız bu sorumun tam olarak cevabı olucak??
Bak kardeşimistenilse gerçekleştirilir fakat muhalefet dini oy kazanmak için kullandıkça bu nasıl değiştirilsin ki...
Başörtüsü hakkında demediğini bırakmayan bir başörtüsü düzenlemesini mahkemeye götürüp iptal olmasını sağlayan bir chp seçimde nasılda başörtüsüne sarıldığını unutmayalım...
Mhp'nin br günü bir gününü tutmuyor bugün düzenlemeye evet derler bakarsın yarın başka koşullar sürerler karşınıza...
Eeee bu iş Sp ile de olmayacağına göre demek ki bütün partilerin hemfikir olması gerekiyor...
FarukARSLAN.
04-28-2009, 03:50
Bak kardeşimistenilse gerçekleştirilir fakat muhalefet dini oy kazanmak için kullandıkça bu nasıl değiştirilsin ki...
Başörtüsü hakkında demediğini bırakmayan bir başörtüsü düzenlemesini mahkemeye götürüp iptal olmasını sağlayan bir chp seçimde nasılda başörtüsüne sarıldığını unutmayalım...
Mhp'nin br günü bir gününü tutmuyor bugün düzenlemeye evet derler bakarsın yarın başka koşullar sürerler karşınıza...
Eeee bu iş Sp ile de olmayacağına göre demek ki bütün partilerin hemfikir olması gerekiyor...
Sende Muro gibi hemen polemiğe giriyorsun..
Yahu adamların amacı konuyu saptırmak, sonra kıvamına getirip partiye saydırmak anlamıyor musun..
Gelme şu oyunlara.. (:
hortla1k
04-28-2009, 03:51
Konu dışına çıkma-itme çabalarınız da şahsımda boşa gidecektir.
Size özellikle dikkat ediyorum zaten...Aynı düşünceleri paylaşmadığınız insanlara sürekli aynı davranışı gösteriyorsunuz. Hep onlar yanlışı yapıyormuş ya da iyiyi isteyen siz kötüyü isteyen karşı tarafmış izlenimi veriyorsunuz.Bunu da nacizane bir eleştri olarak kabul edin haddimi aştıysam affola. bunun tartışılacağı yer burası değil gerçi konuyu da amacından saptırmayalım..:olmaz:
hortla1k
04-28-2009, 03:53
Sende Muro gibi hemen polemiğe giriyorsun..
Yahu adamların amacı konuyu saptırmak, sonra kıvamına getirip partiye saydırmak anlamıyor musun..
Gelme şu oyunlara.. (:
Gerçekten ilginç bir insansın sanırım kalp gözün açık :) keşke her arkadaş sizin gibi değilde benim kafamı karıştıran konularla ilgili sorulara elinden geldiği kadar cevap vermeye çalışan Meçhul arkadaş gibi olsa...Seni kınıyor onu tebrik ediyorum ve saygı gösterip sorularımı cevaplamaya çalıştığı için teşekkür ediyorum..
FarukARSLAN.
04-28-2009, 04:02
Size özellikle dikkat ediyorum zaten...Aynı düşünceleri paylaşmadığınız insanlara sürekli aynı davranışı gösteriyorsunuz. Hep onlar yanlışı yapıyormuş ya da iyiyi isteyen siz kötüyü isteyen karşı tarafmış izlenimi veriyorsunuz.Bunu da nacizane bir eleştri olarak kabul edin haddimi aştıysam affola. bunun tartışılacağı yer burası değil gerçi konuyu da amacından saptırmayalım..:olmaz:
Evet saptırmayın.
Konu Erbakan'dan Ergenekon'dan ve AK Partililikten (!)
AK Parti'nin politikalarına yapıp ettiklerine-etmediklerine, niçin oy verildiğine geldi...
Öyle kolay değil efendim.
Aynı düşünceleri paylaşmadığımız insanlara sürekli aynı davranışı göstermiyorum da.
Aynı düşünceleri paylaşmadığım insanlar sürekli aynı davranışı gösteriyorsa bende o olurum o zaman.
Aynı SP'liler ve takiyyecilere karşı olduğum gibi bu durumda:evet:
FarukARSLAN.
04-28-2009, 04:04
Gerçekten ilginç bir insansın sanırım kalp gözün açık :) keşke her arkadaş sizin gibi değilde benim kafamı karıştıran konularla ilgili sorulara elinden geldiği kadar cevap vermeye çalışan Meçhul arkadaş gibi olsa...Seni kınıyor onu tebrik ediyorum ve saygı gösterip sorularımı cevaplamaya çalıştığı için teşekkür ediyorum..
Bende tebrik ediyorum Meçhul'ü..
Hala oyuncaklarla oynamayı seviyor..
Kaç kere dedik büyüdük artık, bırakalım oyuncakları yerine diye dinletemedik gitti.;1
Tebrikler Meçhul kardeş (:
hortla1k
04-28-2009, 04:09
Takiyye :
Korunmak, gizlenmek, saklamak, ihtiyat tedbiri almak. Güçlü olan kâfirlerin karşısında can, mal, ırz, namus ve her türlü kutsal değerleri tehlike karşısında olan müslümanların, söz konusu olumsuz durumdan kendilerini kurtarmak ve zarara uğramamak için imanlarını gizlemelerini ifaden eden ve özellikle Şii Müslümanlarca benimsenen ilke. Kur'an-ı Kerim ve hadis-i şeriflerde çok açık ifadelerle izin verilen takiyye bütün mezhepler tarafından helal kabul edilmiş, zorluk karşısında imanın gizlenebileceği bildirilmiştir.
valla takiyye kelimesini üstüme almıyorum çünkü açıklamada ki durumların hiç biri yok su an :) yani karsısında takiyye yapılacak kadar tehlikeli bir insan olduğunuzu sanmıyorum..
FarukARSLAN.
04-28-2009, 04:13
Takiyye :
Korunmak, gizlenmek, saklamak, ihtiyat tedbiri almak. Güçlü olan kâfirlerin karşısında can, mal, ırz, namus ve her türlü kutsal değerleri tehlike karşısında olan müslümanların, söz konusu olumsuz durumdan kendilerini kurtarmak ve zarara uğramamak için imanlarını gizlemelerini ifaden eden ve özellikle Şii Müslümanlarca benimsenen ilke. Kur'an-ı Kerim ve hadis-i şeriflerde çok açık ifadelerle izin verilen takiyye bütün mezhepler tarafından helal kabul edilmiş, zorluk karşısında imanın gizlenebileceği bildirilmiştir.
valla takiyye kelimesini üstüme almıyorum çünkü açıklamada ki durumların hiç biri yok su an :) yani karsısında takiyye yapılacak kadar tehlikeli bir insan olduğunuzu sanmıyorum..
O kadar derinine inmemize gerek yok aslında.
Politik olarak "inancının aksini söylemek" olarak anlamanız yeterli oluyor.
Mesela SP'li olup AK Parti'l gibi görünüp SP'liyi koruyup AK Parti'liyi eleştirmek gibi vs. ...
hortla1k
04-28-2009, 04:14
O kadar derinine inmemize gerek yok aslında.
Politik olarak "inancının aksini söylemek" olarak anlamanız yeterli oluyor.
Mesela SP'li olup AK Parti'l gibi görünüp SP'liyi koruyup AK Parti'liyi eleştirmek gibi vs. ...
peki derinlere inmeyelim sizin alışkanlığınız olan yüzeysel algılama moduna geçeyim bende.. Eee ne demişler körle yatan şaşı kalkar...
Necip Fazıl
04-28-2009, 04:17
peki derinlere inmeyelim sizin alışkanlığınız olan yüzeysel algılama moduna geçeyim bende.. Eee ne demişler körle yatan şaşı kalkar...
Sp ile yatanın muhalefet kalktığı gibi... ;D :hihi2:
hortla1k
04-28-2009, 04:22
Sp ile ilgili gelen eleştrileri cevaplamak veya yorum yapmak bana düşmez. Burada ak partinin iyisini kötüsünü yapılması gerkenleri konuşurum ben şahsen...Ama illaki kendisi gibi düşünmeyen ideolojilere veya insanlara kendi düşüncelerini dikte etmek gibi ulvi görevler üstlenip ve de cümle kurma sanatını iyi bildiğini sanıp kelime oyunlarıyla insanlara hakaret edebileceğini sanan birtakım insanlarda vardır illaki koskoca forumda :)
FarukARSLAN.
04-28-2009, 04:24
Sp ile yatanın muhalefet kalktığı gibi... ;D :hihi2:
Görüyor musun birileri hala "düşünce farklılığından ötürü" kendisine laf söylediğimizi sanıyor.
Desene "kardeşim döneklik yapıp bi öyle bi böyle görünmene sordu sorusunu! Neden kıvırıyorsun, yoksa pek bi mahir miisn bu konularda?!?" diye..
Sonra yine yapsın 'forum kirliliği'ni.
Necip Fazıl
04-28-2009, 04:28
Sp ile ilgili gelen eleştrileri cevaplamak veya yorum yapmak bana düşmez. Burada ak partinin iyisini kötüsünü yapılması gerkenleri konuşurum ben şahsen...Ama illaki kendisi gibi düşünmeyen ideolojilere veya insanlara kendi düşüncelerini dikte etmek gibi ulvi görevler üstlenip ve de cümle kurma sanatını iyi bildiğini sanıp kelime oyunlarıyla insanlara hakaret edebileceğini sanan birtakım insanlarda vardır illaki koskoca forumda :)
Aaaa bak şimdi olmadı işte hepsinin doğrusuna yanşşına bakacaksın ki doğruyu bulasın... Sadece AK PARTİ'nın yaptıklarına bakarak doğru yol bulunamaz... Yeterki objektif olunsun ve tüm partilerin ettikleri doğru ve yanlışlar böyle ele alınsın...
Bu arada Sp ye söylediğim sözden neden rahatsız oldunuz acaba... ;;)
hortla1k
04-28-2009, 04:31
''Sp ile ilgili gelen eleştrileri cevaplamak veya yorum yapmak bana düşmez.''
cümle gayet net. Cevap vermemin nedeni de bu saatte cok nadir insan bilgisayar basında olup konusucak birşeyler buluyor. Amaç muhabbet olsun yani. :saygılar:
hortla1k
04-28-2009, 04:34
Herhangi bir rahatsızlığım yok çok şükür. Sol alt köşeye bakarsanız orada
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
şöyle bir yazıyı okuyacaksınız. Yani eğer o mesaja ben cevap yazmassam muhabbet biticekti. Ayrıca söyliyecek bir kaç şeyim daha vardı okursanız anlarsınız. Paragrafa üstteki mesaja cevap vererek başlayayım dedim. Kötü bi niyetim yoktu :)
FarukARSLAN.
04-28-2009, 04:35
Herkes anladı mı AK Parti'li olmayıp AK Parti'li gibi görünmenin kendisine bir yarar sağlamayacağını ve kimseyi inandıramayacağını?
Anladıysa konu dışı yorumları silelim. :)
Necip Fazıl
04-28-2009, 04:38
Herkes anladı mı AK Parti'li olmayıp AK Parti'li gibi görünmenin kendisine bir yarar sağlamayacağını ve kimseyi inandıramayacağını?
Anladıysa konu dışı yorumları silelim. :)
Herkes anlamamış Faruk'çum anlasa Sp le ilgil yorum yapmak ve cevap vermek bana düşmez dermiydi muhterem cemaat... ;;)
hortla1k
04-28-2009, 04:38
Son yazdığın mesajdan başlayabilirsin :)
hortla1k
04-28-2009, 04:39
cemaat... ;;) derken meali?
Necip Fazıl
04-28-2009, 04:41
derken meali?
Ben bazı partilerin destekçlerine cemaat derim de... ;;)
hortla1k
04-28-2009, 04:47
"Kargalar ötmeye baslayinca bülbüller susar."
MEVLANA
size mevlana hazretlerinin güzel bir sözüyle veda etmek istedim. Haydi hayırlı geceler :)
Necip Fazıl
04-28-2009, 04:51
"Kargalar ötmeye baslayinca bülbüller susar."
MEVLANA
size mevlana hazretlerinin güzel bir sözüyle veda etmek istedim. Haydi hayırlı geceler :)
Sen seni bil sen seni, sen seni bil sen seni bilmez isen sen seni patlatırlar enseni... Hay ALLAH nedense buda benim aklıma geldi... :)
FarukARSLAN.
04-28-2009, 05:00
Ah şu kargaların kendini bülbül sanması...
VuralTunc
04-29-2009, 01:50
Anlamadığım şu.. Hoca o şekilde yorumlarken, Yargıya intikal etmiş bir dava oldugunu ve bunun hakkında konuşmanın sadece o davayı yavaşlatıcağı mesajını vermiş.. Neden bu kadar büyüttünüz..
Sonuçta hoca yıllardır iç ve dış mihraklar derken, İçden kasıt olarak Ergenekondan bahsediyordu..
Zaten bi dünya insan yorum yapıyor yok şöyle yok böyle.. Hoca en iyisini yapmıyormu?
Nasıl olsa talebeleri bu işin kökünü temizlemeye adım adım yaklaşmıyor mu?
Vesselam!..
redyellow
04-29-2009, 12:01
Anlamadığım şu.. Hoca o şekilde yorumlarken, Yargıya intikal etmiş bir dava oldugunu ve bunun hakkında konuşmanın sadece o davayı yavaşlatıcağı mesajını vermiş.. Neden bu kadar büyüttünüz..
Sonuçta hoca yıllardır iç ve dış mihraklar derken, İçden kasıt olarak Ergenekondan bahsediyordu..
Zaten bi dünya insan yorum yapıyor yok şöyle yok böyle.. Hoca en iyisini yapmıyormu?
Nasıl olsa talebeleri bu işin kökünü temizlemeye adım adım yaklaşmıyor mu?
Vesselam!..
Teşekkürler, güzel yazmışsınız.
Bazılarında Erbakan hocayı eleştirmek bir büyük başarıymış gibi bir hal var, bunu bir türlü yıkamıyorlar.
redyellow
04-29-2009, 12:04
Bu gömleği giy dediğin kişlere seçim öncesi bi küfür etmediğniz kaldı şmd hangi yüzle milli görüşü seçmelerini istiyorsun anlamıyorum sn Erbakan... ;;)
O gömlek çıktı ve bir daha gyilmeyecek... :saygılar: Sen bu teklifi By-kal'a yap nede olsa oda szin gibi din üzerinden siyaset yapıyor yada dini kullanıyor bu daha uygun oldu sanırım... ;;)
O gömleği kimse size zorla giyin demiyor.
İster giyin ister çıplak gezin.
Bu sizin bileceğiniz bir şey.
Ha Sayın Erbakan için din üzerinden siyaset yapıyor demişsiniz ya...
Allah din üzerinden siyaset yapan, dini siyasete alet eden, din istismar edenlerin ve tüm müfterilerin belasını versin.
Okey?
Ertuğrul ÖZGÜL
04-29-2009, 18:10
Azerbaycan bizi yaptığımız hatadan döndürmek için elindeki kozları kullanıyor yaptığı başka birşey yok..KArdeşimiz dediğimiz ülkenin bir numaralı düşmanıyla yakınlaşırsak eğer onların da bu tehditlerden başka yapıcak bir şeyi kalmaz. Sonucta Azerbaycanında bir dış politikası var ve bize bağlı bir ülke değil..
EE diceksiniz ki o zaman biz de sınırları açarız. Olur..Politkada olmaz yok ama o zaman da biz bir millet iki devletiz safsatalarını bırakmamız lazım..Çıkıp biz kendi çıkarımıza bakarız dememiz lazım.Bilmem anlatabildim mi..Ama şahsen benim düşüncem insan kendi cıkarı için dostunu dışlamaz.Bu devletler içinde böylemidir bekleyip göreceğiz..
senin dediğin lafmı şimdi onların düşmanıda bizim neyimiz.
sen insanla devleti ayırt et sonra ülkemizi eleştir
Ertuğrul ÖZGÜL
04-29-2009, 18:14
1- İslami Yaşam
2- Başörtüsü
3- Kuran Kursları
sen hangi dünyada yaşıyorsun bilmiyorum ama türkiyede iktidar olmak her işi istediği gibi yapmak değildir. o kadar faktörler varki sen küçük çocukların gerçeklerin farkında olmayan insanların yorumu gibi yorum yapmışsın.....
Terennüm
04-29-2009, 18:18
sayın erbakan artık farklı bir söylem geliştirmeli milli görüş gömleği falan artık bu tür söylemler tutmuyor.şahsa bağlı bir siyaset izlenirse bir faydası olacağını düşünmüyorum.saygılar
hortla1k
04-30-2009, 02:47
sen hangi dünyada yaşıyorsun bilmiyorum ama türkiyede iktidar olmak her işi istediği gibi yapmak değildir. o kadar faktörler varki sen küçük çocukların gerçeklerin farkında olmayan insanların yorumu gibi yorum yapmışsın.....
Senin farkında olduğun gerçekleri allah bana farkettirmesin. Sen kendi doğrularınla yaşamaya devam et benim doğrularım bunlar. Sen beğenmedin diye değiştiricek diilim.Şer gördüğünde beğenmediğinde hayır vardır belki kesin hüküm koyma.Hadi allaha emanet..
hortla1k
04-30-2009, 02:49
sen insanla devleti ayırt et sonra ülkemizi eleştir
Arkadaşım anlama problemin mi var ne demişim ben zaten insan dostunu satmaz ama devletler için böylemidir bekleyip görücez demişim..İnsan ile devleti kıyaslamadım ben orada bekleyip görücez dedim..Ama sen hangi uzvunla okuyosun eger doğru yerle okuyosan algılama problemi mi yasıosun onu bilmiyorum..
Ertuğrul ÖZGÜL
04-30-2009, 18:08
Senin farkında olduğun gerçekleri allah bana farkettirmesin. Sen kendi doğrularınla yaşamaya devam et benim doğrularım bunlar. Sen beğenmedin diye değiştiricek diilim.Şer gördüğünde beğenmediğinde hayır vardır belki kesin hüküm koyma.Hadi allaha emanet..
ben bana beğendirmek zorundasın demedim ama sen yorum yaparken ergenkon ve benzeri vatan hainleri yokmuş gibi davranmışsın ben onu ima etmek istedim kesin hüküm koyduğum yokzaten
Ertuğrul ÖZGÜL
04-30-2009, 18:11
Arkadaşım anlama problemin mi var ne demişim ben zaten insan dostunu satmaz ama devletler için böylemidir bekleyip görücez demişim..İnsan ile devleti kıyaslamadım ben orada bekleyip görücez dedim..Ama sen hangi uzvunla okuyosun eger doğru yerle okuyosan algılama problemi mi yasıosun onu bilmiyorum..
dengesizlik yapma önce doğru konuşmayı öğren
bizde bi devlet olduğumuza göre bekleyip görmeye gerek yok tüm devletler menfaati için çalışırken biz yunanistanla dost olmaya çalıştıkda ne oldu azerilerde kendi hatlerini bilsin biz her kara günlerinde destek olduk tam atılan çamurun izini bile silme imkanı bulmuşken kendilerine göre bazı tavırlar alıp hatlerini aşmasınlar onlarda türkiye cumhuriyeti başbakanı ve cumhur başkanı garanti vermiş neyi bekleyip görecezki.
"Necmettin Erbakan, ''Ergenekon'' soruşturmasına ilişkin bir soruya da, ''Konu hakkında bir bilgimiz yok. İkincicisi yargıya intikal etmiş konular hakkında konuşmak doğru değil'' karşılığını verdi."
daha önceki zamana yaptığı bir röpörtajdada hiç bir bilgim yok demişti hayret 40-50 yıldır siyasette olan ve başbakanlık yapmış birisinin ergenekonu bilmemesi tanımaması çok dikkat çekci bence
türkiyedeki ergenekondan haberi yok ama dünyana kimin kime ne emrettiğini biliyor tabi bildiğini zannediyor o ayrı bir konu ama insaf cizgisini aşmadan tek konuşma bile yapamıyor hayret
ha birde dikkatimi çektiden bunlar neden hiç azerilerin yaptıklarını eleştirmiyorlar mesela rusların kuçağına atlamaları ne bileyim doğal gaz işi .....
ŞU ERBAKANLA UĞRAŞMASANIZ .
SİZİN ONUN DERİN UFKUNA AKLINIZ ERMEZ,
BÜYÜK DAVA ADAMLARI GEYİKLE ANLAŞILMAZ
Ertuğrul ÖZGÜL
04-30-2009, 18:52
ŞU ERBAKANLA UĞRAŞMASANIZ .
SİZİN ONUN DERİN UFKUNA AKLINIZ ERMEZ,
BÜYÜK DAVA ADAMLARI GEYİKLE ANLAŞILMAZ
Bizimle uğraşan o asıl
vay beee demekki derin ufkundan dolayı 28 şubatta hiç ses çıkarmadı demek derin ufkundan dolayı ergenekon hakkında bişey bilmediğini söylüyor demek derin ufku sayesinde kuruldu kurulalı ak partiye laf atıp bişeyler yapmaya çalışıyor yok be kalsın öyle derin ufuklar
aklınız ermez demişsin ama merak etme bizim aklımız neyin ne olduğunu bilecek yaşta....
Bizimle uğraşan o asıl
vay beee demekki derin ufkundan dolayı 28 şubatta hiç ses çıkarmadı demek derin ufkundan dolayı ergenekon hakkında bişey bilmediğini söylüyor demek derin ufku sayesinde kuruldu kurulalı ak partiye laf atıp bişeyler yapmaya çalışıyor yok be kalsın öyle derin ufuklar
aklınız ermez demişsin ama merak etme bizim aklımız neyin ne olduğunu bilecek yaşta....
BIRAKIN BU BOŞ LAFLARI SİZ KONUŞUYOR SUNUZ TÜRKİYE SOYULUYOR
KONUŞUYORSUNUZ İŞSİZLİK ARTIYOR
KONUŞUYORSUNUZ YOKSULLUK ARTIYOR GELİR ADLETSİZLİPĞİ ARTIYOR AHLAKİ ÇÖKÜNTÜ ARTIYOR BÜTÜN VERİLER GÖTÜYE GİDİYOR
SKIŞINCA MUDLAKA SOYLEYECEK BİR MAZERETİNİZ VARDIR
EN SONUNDA EKMEK ARASI ERGENEKON VERİR SUSUTURMAYA ÇALIŞIRSINIZ
Sİ,Z ERGENEKONUNDA NE OLDUĞUNUDA BİLMEZSİNİZ
SADECE İSTİSMAR EDERSİNİZ ÇIKARINIZA GELEN YÖNLKERİNİ KULLANIRSINIZ
BİZİM SİZE SÖYLEYECEK ÇOK ŞEYİMİZ VAR AMA DAYANAMAZSINIZ
Ertuğrul ÖZGÜL
04-30-2009, 19:12
BIRAKIN BU BOŞ LAFLARI SİZ KONUŞUYOR SUNUZ TÜRKİYE SOYULUYOR
KONUŞUYORSUNUZ İŞSİZLİK ARTIYOR
KONUŞUYORSUNUZ YOKSULLUK ARTIYOR GELİR ADLETSİZLİPĞİ ARTIYOR AHLAKİ ÇÖKÜNTÜ ARTIYOR BÜTÜN VERİLER GÖTÜYE GİDİYOR
SKIŞINCA MUDLAKA SOYLEYECEK BİR MAZERETİNİZ VARDIR
EN SONUNDA EKMEK ARASI ERGENEKON VERİR SUSUTURMAYA ÇALIŞIRSINIZ
Sİ,Z ERGENEKONUNDA NE OLDUĞUNUDA BİLMEZSİNİZ
SADECE İSTİSMAR EDERSİNİZ ÇIKARINIZA GELEN YÖNLKERİNİ KULLANIRSINIZ
BİZİM SİZE SÖYLEYECEK ÇOK ŞEYİMİZ VAR AMA DAYANAMAZSINIZ
senin bu söyledikelerine tüm mahlukat güler el şnsaf be ergenekonu alet edenler etmeye çalışanlar ortada sırf kendi koltuk sevdanız yüzünden türkiyedeki gelişimi ve gerçekleri göremeyecek kadar kör olmuşsunuz size ned esem nafile.....
senin bu söyledikelerine tüm mahlukat güler el şnsaf be ergenekonu alet edenler etmeye çalışanlar ortada sırf kendi koltuk sevdanız yüzünden türkiyedeki gelişimi ve gerçekleri göremeyecek kadar kör olmuşsunuz size ned esem nafile.....
KOLTUK SEVDASI OLANLAR İKDİDARIN NIMETLERİNDEN YARARLANMAK İÇİN HAVASINI ATMAK İÇİN YALAKALIK YAPAR
BİZİ GİBİ %5LERDE GEZEN VE MASRARLARINI KENDİ CEBİN ÖDEYEREK
DOĞRULARINI NE BAHASINA OLURSA YILMADAN SÖYLEYENİN BAŞKA SEVDASI VARDIR
ANLAMANIZDA GEREKMEZ
Ertuğrul ÖZGÜL
04-30-2009, 19:40
KOLTUK SEVDASI OLANLAR İKDİDARIN NIMETLERİNDEN YARARLANMAK İÇİN HAVASINI ATMAK İÇİN YALAKALIK YAPAR
BİZİ GİBİ %5LERDE GEZEN VE MASRARLARINI KENDİ CEBİN ÖDEYEREK
DOĞRULARINI NE BAHASINA OLURSA YILMADAN SÖYLEYENİN BAŞKA SEVDASI VARDIR
ANLAMANIZDA GEREKMEZ
kendiniz söylüyorsunuz %5 siniz o zaman %5lik kadar konuşmanız lazım
öyle doğruları söylemeyi seversinizde 28 şubatta nerdeydiniz?
neden muhsin yazıcıoğlu gibi dik duramadınız...
kendiniz söylüyorsunuz %5 siniz o zaman %5lik kadar konuşmanız lazım
öyle doğruları söylemeyi seversinizde 28 şubatta nerdeydiniz?
neden muhsin yazıcıoğlu gibi dik duramadınız...
28.ŞUBADTA AYNI YERDEYDİK
VARLIK SEBEBİ 28 ŞUBAD OLANLAR NERDEYDİ
BU GÜN NERDELER
DİK DURMAK AHKAM KESMEKLE OLMUYOR
BİR KAC YIL ÖNCE HARARETLE SAVUNDUIUĞNUZ ŞEYLER BU GÜN BUHAR OLMUŞTUR
BU GÜN GİLERDE ÇOK YAKIN ZAMANDA BUHAR OLUR
HİMALAYA DAĞLARININ ETEKLERİNDEN HER YER GÖRÜNMEZ ZİRVEYE ÇIK DERİN DÜŞÜN DÜNYAYA VE OLAYLARA TARİH VE İNANC BENCERESİNDEN
ACABA BÖYLE OLABİLRMİ DİYE SORGULAYARAK BAKARSAN
FARKLI ŞEYLER GÖRECEKSİN
ÇOKTA BAĞIRMA SES TELLERİN BOZULUR
Ertuğrul ÖZGÜL
04-30-2009, 21:14
28.ŞUBADTA AYNI YERDEYDİK
VARLIK SEBEBİ 28 ŞUBAD OLANLAR NERDEYDİ
BU GÜN NERDELER
DİK DURMAK AHKAM KESMEKLE OLMUYOR
BİR KAC YIL ÖNCE HARARETLE SAVUNDUIUĞNUZ ŞEYLER BU GÜN BUHAR OLMUŞTUR
BU GÜN GİLERDE ÇOK YAKIN ZAMANDA BUHAR OLUR
HİMALAYA DAĞLARININ ETEKLERİNDEN HER YER GÖRÜNMEZ ZİRVEYE ÇIK DERİN DÜŞÜN DÜNYAYA VE OLAYLARA TARİH VE İNANC BENCERESİNDEN
ACABA BÖYLE OLABİLRMİ DİYE SORGULAYARAK BAKARSAN
FARKLI ŞEYLER GÖRECEKSİN
ÇOKTA BAĞIRMA SES TELLERİN BOZULUR
28 şubatta aynı yerdeysik ama erdoğanın uyarıları sen çocuksun diye derin erbakanınız tarafından reddedilince bu hallere düştük zaten
bizim savunduğumu tek şey vatanın ve milletin özgürlüğü,menfaati tabi sizde öyl bir dert olmadığı için anlamanızı beklemem zaten biz zaten zirve yolundayız o zirveye çıkan tek osmanlıydı sizde çıkmaya çalıştınız ama beceremediniz biz yapacağız Allahın izniyle.....
sestellerim değil bozulma kopsa yok olsa bile hakkı haykırmak için çabaşayacağım ses tellerim kopsa konuşamasam ellerimle yazarım ellerim kırılsa başka bir çare bulurum....
28 şubatta aynı yerdeysik ama erdoğanın uyarıları sen çocuksun diye derin erbakanınız tarafından reddedilince bu hallere düştük zaten
bizim savunduğumu tek şey vatanın ve milletin özgürlüğü,menfaati tabi sizde öyl bir dert olmadığı için anlamanızı beklemem zaten biz zaten zirve yolundayız o zirveye çıkan tek osmanlıydı sizde çıkmaya çalıştınız ama beceremediniz biz yapacağız Allahın izniyle.....
sestellerim değil bozulma kopsa yok olsa bile hakkı haykırmak için çabaşayacağım ses tellerim kopsa konuşamasam ellerimle yazarım ellerim kırılsa başka bir çare bulurum....
OSMANLICLIK KURU LAFLA OLMAZ
OSMANLININ YOLU DEĞİL YIKILIŞI BÜRÜKSEL VE SİZİN KENDİNİZİ PARALADIĞNIZ BATI ALEMİNDEN GEÇER
OSMANLININ SADECE HAVASINI ATIYORSUNUZ
ONU İHYA ETMEK YÜREK İSTER BEDEL İSTER SABIR İSTER
ONADA DERİN HAFIZA ERBAKAN
HARAKETİNEDE MİLLİ GÖRÜŞ DERLER
Ertuğrul ÖZGÜL
04-30-2009, 21:31
OSMANLICLIK KURU LAFLA OLMAZ
OSMANLININ YOLU DEĞİL YIKILIŞI BÜRÜKSEL VE SİZİN KENDİNİZİ PARALADIĞNIZ BATI ALEMİNDEN GEÇER
OSMANLININ SADECE HAVASINI ATIYORSUNUZ
ONU İHYA ETMEK YÜREK İSTER BEDEL İSTER SABIR İSTER
ONADA DERİN HAFIZA ERBAKAN
HARAKETİNEDE MİLLİ GÖRÜŞ DERLER
kuru lafla olsa Abdğlhamidin projelerini faaliyete geçirmeye çalışmazdık faaliyete gerçirdiklerimizde var kimin kiler lafta kiminkiler özde Allah bilir sen benim içimdeki sevgiyi bilmeden kuru olup olmadığını tahmin bile edemezsin partinin propagandasınıda yapma boşuna hem yasak bilmiyon mu ?
aslan1276
05-01-2009, 00:00
akıl mantık ermez sizin gibilere
erbakan hoca d8 kursun sen buna dini siyasete alet ediyor diyorsun
baykal da mı d8 kurdu yoksa
yoksa sen iftiracımısın
erbakan hocanın icraatlarını araştırın baykalın icratını araştırın ve t.erdoğan ın icraatını araştrın bakalım kim kime benziyor
Necip Fazıl
05-01-2009, 00:04
akıl mantık ermez sizin gibilere
erbakan hoca d8 kursun sen buna dini siyasete alet ediyor diyorsun
baykal da mı d8 kurdu yoksa
yoksa sen iftiracımısın
erbakan hocanın icraatlarını araştırın baykalın icratını araştırın ve t.erdoğan ın icraatını araştrın bakalım kim kime benziyor
hodri meydan
Peki kardeşim size oy verenler niçin veriyorlar bana söylermisin...
Erbakan hoca hiçbir zaman din üzerinden siyaset yapmamıştır. Hakk ile batılı ayırmıştır sadece. Hakk geldi batıl zail oldu mantığı ile siyaset yapmıştır. Sakın beni de Saadet'çi diye nitelendirmeyin. Çok koyu AK Partiliyimdir.
Birde Erbakan Hocayı, Deniz Baykal gibi birisiyle kıyaslamanız çok vahim bir olaydır.
Selametle...
kuru lafla olsa Abdğlhamidin projelerini faaliyete geçirmeye çalışmazdık faaliyete gerçirdiklerimizde var kimin kiler lafta kiminkiler özde Allah bilir sen benim içimdeki sevgiyi bilmeden kuru olup olmadığını tahmin bile edemezsin partinin propagandasınıda yapma boşuna hem yasak bilmiyon mu ?
SENİN İÇİNDEKİ SEVGİDEN ŞÜBHEM YOK ZATEN BÜTÜN MESELE BURDA
SÖYLEM BAŞKA EYLEM BAŞKA .SILOGAN BAŞKA YOL BAŞKA .ŞEKİL BAŞKA MUHDEVA BAŞKA .NİYET BAŞKA İSTİKAMET BAŞKA .SEN KERBELA VAKSINI BİLİRMİSİN.
CENNETMEKAN ABDULHAMİTİN İSLAM BİRLİĞİ PROJESİVE VARDI VE KUR ANIN EMRİDİR.
AB DEĞİL
O ZAMAZANIN J.GENC TÜRKLERİ BİRİLERİ GİBİ UÇYORDU
SONRA KOCA İMPARATORLUK GİTTİ SON PARÇAYI ÖLÜMÜNE ZOR KURTARDIK
SENCE BU YÜZYILIN ÜMMET BİRLİĞİ PROJESİ KİMİN VAR ONA HER TÜRLÜ İFTİRA AŞAĞLAMA TARİZ TAHRİK YARGILAMA KARARTMA
SÖZLERİNİ SAPTIRMA YASAKLAMA ALAYA ALMA HARAKETİN BÖLÜNMESİNİ KIŞKIRMA KİMLER TARAFINDAN YAPILIYOR NİÇİN YAPILIYOR
BUNLAR SIRADAN OLAYLARMI
YAPANLARI KINAMIYORUM ONLAR İNANCINI GEREĞİNİ YAPIYOR İYİDE BİZE NE OLUYOR
VE BUNU SONUCUNDA ULKEMİZ EĞER HAYAL EDEBİLİYORSAK BİZİM HAYAL ETDİĞİMİZ YERDE
YOKSA BU TEZGAHI KURANLARIN İSTEDİĞİ YERDEMİ
Ertuğrul ÖZGÜL
05-01-2009, 08:00
siz köstek olurda cuntayı devirmemize karşı çıkasanız napalım avrupa birliğini bahane ederek özgürlükleri geliştirip öyle cuntayı devirecez....
islam birliğini düşünmediğimizi nerden çıkartıyorsun ahu bi şöyle düşün siz diyorsunuzki akparti dinden soğutuyor(alakası yok) chp diyorki iran olacaz baskıcı islam gelecek(yine alakası yok) bu nasıl iş bana açıklaya bilirmisin?
siz köstek olurda cuntayı devirmemize karşı çıkasanız napalım avrupa birliğini bahane ederek özgürlükleri geliştirip öyle cuntayı devirecez....
islam birliğini düşünmediğimizi nerden çıkartıyorsun ahu bi şöyle düşün siz diyorsunuzki akparti dinden soğutuyor(alakası yok) chp diyorki iran olacaz baskıcı islam gelecek(yine alakası yok) bu nasıl iş bana açıklaya bilirmisin?
HIIIIII OLAY YİNE (ERGENEKONA) GELDİ MERAK ETME
ŞİMDİ ÇALIŞIYORUN ERGENEKON NEDİR NE DEĞİLDİR
YAZACAĞIM
CHP NİN NE DEDİĞİ UMRUMDA DEĞİL
Ertuğrul ÖZGÜL
05-01-2009, 18:08
HIIIIII OLAY YİNE (ERGENEKONA) GELDİ MERAK ETME
ŞİMDİ ÇALIŞIYORUN ERGENEKON NEDİR NE DEĞİLDİR
YAZACAĞIM
CHP NİN NE DEDİĞİ UMRUMDA DEĞİL
yaz bakalım derinerbakanCI bekliyorum
yaz bakalım derinerbakanCI bekliyorum
erbakancı değil milli görüşcü
kişiler önemlidir fakat asıl fikirler önemlidir
ümmetin kurtuluşu için
sünnetullaha uygun
kim gayret ederse
ben onun mefdunuyum
Ertuğrul ÖZGÜL
05-01-2009, 19:00
erbakancı değil milli görüşcü
kişiler önemlidir fakat asıl fikirler önemlidir
ümmetin kurtuluşu için
sünnetullaha uygun
kim gayret ederse
ben onun mefdunuyum
tamam derinmilligörüşçü
Biz gayret etmekle kalmıyor icraat yapıyoruz....
tamam derinmilligörüşçü
Biz gayret etmekle kalmıyor icraat yapıyoruz....
şööööyle kallavi zorlamadan yalın bir kac örnek lütfen
Ertuğrul ÖZGÜL
05-01-2009, 19:06
şööööyle kallavi zorlamadan yalın bir kac örnek lütfen
mesela din düşmanlığı yapan kesimlere karşı dik durmak, müslüman ülkelerle irtibata geçilim görüşülmesi, israile karşı koyulan tavırlar şimdilik aklıma bu kadar geldi....
ERGENEKON NEDİR NE DEĞİLDİR
BUGÜNÜ ANLAMAK İÇİN DÜNÜ BİRAZ BİLMEK LAZIM
BÜYÜK EJDADIMIZIN KURDUĞU ŞEFKAT MEDENİYETİNİN DÜNYADA UZUN SÜRE KÜRESEL AKTÖR OLMASINDA EN BÜYÜK İKİ ETKENDEN BİRİ DERİNLİĞİYDİ
BEKİ NEDİR BU DERİN DEVLET
1)HER HAL VE ŞARTDA ASLA DEBASININ İNANCINI HAFİFE ALMAZ BUDIZIM BİLE OLSA
2)HER HAL VE ŞARTDA YÜZYILI PLANLAR KIRMIZI ÇİZGİLERİ SAĞLAMDIR TAKTİKLE SITRATEJİYİ KARIŞTIRMAZ
3)DOĞAL OLARAK DÜŞDÜĞÜ ZAMANDA KALKMASINI BİLİR ÖRNEK( İRAN RUSYA)
4)ELİN GAVURU YAPDIĞI YALAN FİLİMLERLE HEM YAMYAYMLIĞINI GİZLİYOR HEMDE DÜNYAYI SÖMÜRÜYOR
ŞANLI TARİHMİZDEN YÜKSEK BÜTCELİ KAİTELİ ESASLI ÜÇ TANE FİLİM YAPAR
KİMLİK BUNALIMINDA OLAN GENCLİK TARİHİ İZLEĞİNİ BULUR
KİM OLDUDĞUNU FARKINA FARIR
SİRK AYNALARINI PARÇALAR DOSTUNU DÜŞMANINI TANIR ON YILLIK ÖZEL EĞİTİME BEDELDİR
BU FİLİMLER DÜYAYADA KİM OLDUĞUMUZU TANITIR
BUNUYAPACAK KAFAMI YOK YÜREKMİ YOK PARAMI YOK
ENDÜLÜS OLMADAN?
BAŞA DÖNERSEK
SEFERLERİ İNCELERSEK BU GÜN DÜYAYI YİYİP BİTİREN SÖMÜRKECİLERE KARŞI SAVAŞMIŞTIR SEFERLERİN BİR ÇOĞU SAVUNMA AMACLIYDI
GÜN GELDİ ABDÜLHAMİTDEN SONRA KÜRESEL AKTÖRLÜKTEN ÇEKİLMEK ZORUNDA KALDIK YENİLMEDİK KAYBETMEDİK
FAKAT DÜŞDÜK BU ŞU DEMEK DERİNLİĞİMİZİ KAYBETDİK TABİAT BOŞLUK KABUL ETMEZ BİZİ DÜŞÜRMEK İÇİN ONLARCA SEFER DÜZENLEYENLER
BİR TAHA KALKMAMAMIZ İÇİNDE KENDİLERİNCE DERİN BİR ÇETE OLUŞDURDULAR BU ÇETENİN TOHUMLARI JÖN TÜRKLER İ.VE TERKKİYE UZANIR
ELLİLERE KADAR KİŞİSELDİ ONDAN SONRA KURUMSALLAŞTI BU ÇETE ARTIK OSMANLININ TORUNLARI ÖZNE DEĞİL NESNE İDİ İLETKEN DEĞİL EDİLKGEN LOKOMOTİF DEĞİL VAKON OLMUŞTU
BU ÇETELEŞMEYİ OLUŞTURAN KÜRESEL EGEMENLER DÜNYADA ESEN RÜZGARLARA GÖRE SERMAYEDE TİCRETTE MEDYADA BROKRASİDE SİYSSETDE
YARGIDA ÜNİVERSİTELERDE SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNDE
SAHİBİNİN SESİ MEN FAATİNE UYGUN İSDEDİKLERİ İSDEDİKLERİ OPERASYONU YAPIYORLARDI
BU YAPILANMA KEMALİST SOLCU OLMAKLA BERABER YERİNE GÖRE HER FIRAKSİYONDAN İNSANI KULLANMIŞTIR
************************************************** ************************************************** ******************************************
BU GÜNÜN FOTOĞRAFINI ÇEKELİM
BU DERİN ÇETENİN YAPDIĞI 28 ŞUBAT VE BEŞİNDEN GELEN EKONOMİK KIRIZE HALK FECİ ŞEKİLDE ÖFKELİDİR
VE SEÇİMDE SANDIKLARI PATLATIP AKP YE ÜLKENİN YÖNETİMİNİ TESLİM EDER
BİR ZAMAN SONRA AKP KENDİ MEDYASSINI KENDİ İŞ ADAMINI KENDİ ZENGİNİ KISACA KENDİ GURUBUNU OLUŞTURMUŞ
ÖNCEDEN ÜLKEMİZİN KAYNAKLARINI LÖPLEYEN BU ÇETECİ TAKIMI LÖPLEMENİN AZALDIĞINI GÖRÜNCE HOMURDANMAYA BAŞLAR
ÖNCE OKYANUS ÖTESİNİ YOKLAR NEDE OLSA YILLARCA MAŞALIKYAPMIŞTIR FAKAT ALDIĞI YANIT
ARTIK SİZİN KULLANMA TARİHİNZ GECTİ DEŞİFRE OLDUNUZ
HALK SİZDEN NEFRET EDİYOR SİZİNLE YÜRÜYEMEM BEN YENİ PATNER BULDUM OLMUŞTUR
BU ARADA ÇETE RAHAT DURMAMAMKTADIR ASKERİNDE ÇETEYLE İSMİ ANILMAKTA ASKERDE RAHATSIZDIR
HÜKÜMET DE BUROKRATİK OLİGARŞİDEN BAHSETMEKDEDİR ODA RAHATSIZDIR ADIM ATAMAYIŞINI BUNA BAĞLAMAKTADIR ELİNDEN PEK BİR ŞEY GEMEMKDEDİR
FAKAT ÇETE DİRENMEKTEDİR BU SEFER HALKIN ABD NEFRETİNİDE İSTİSMAR EDEREK ANTİ EMPERYALİST ULSALCI TAKILMAKDA VE SIRTINI DOĞU BÜLÖKUNA
DAYAYARAK ABD VE TÜRKİYEDEKİ BATNERLERİNİN AYAĞINA DOLANMAKTA VE SIKINTI YARATMAKTADIR
ASKER VE ABD KARAR VERİR BUNLARIN BURNU SÜRTÜNECEK TAFİYE EDİLECEKLERDİR
OPERASYON BAŞLAR ASKER GERKEN YERDE DURMAKDTADIR
BÜYÜK ŞEF ZATEN PEK GÖRÜNMEZ
HÜKÜMET ZATEN KÜÇÜK ÇETELERLE HAKINI YEMİYELİM İYİ MÜCADELE ETMEKTEDİR
BÜYÜK ÇETEYE DOKUNMAK HERKESİN HARCI DEĞİLDİR ANCAK OPERASYON BAŞLAYINCA OLANCA SİYASİ DESDEĞİ VERMEKTEDİR
BU ARADA MUHAFAZAKAR SAĞ MEDYA OPERASYON HABERLERİNİ ÇOK ABARMAKDA ZATEN İSTENİLEN YERDE OLMAYAN ETİK DURUŞUNU
TIRDIKLAMAKTADIR
SONUC
ÜMİT EDERİMKİ TÜRKİYE OLMASI GEREKEN DOĞAL ARINMASINI YAPIYORDUR BUNU SONUNA KADAR TESDEKLİYORUM
KORKARIMKİ KÜRESEL EGEMENLER ESKİMİŞ DEŞİFRE OLMUŞ AYAĞA DOLANANLAR TASFİYE EDİLİYOR YERİNE TAHA VERİMLİ VE TAHA SADIKLARI GETİRİYOR
BUNU ZAMAN GÖSTERECEK....
Ertuğrul ÖZGÜL
05-02-2009, 11:50
evet güzel saçmalamışın çok harf hatan var onu söyleyim okurkebn baya zorlandım
siyah gül 07
05-02-2009, 12:29
ARKADAŞLAR KONU HABER AMACINI AŞMIŞ VE TARTIŞMA FARKLI YÖNLERE GİTTİĞİ İÇİN KİLİTLENMİŞTİR
SELAMETLE
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.