fatih kısaparmak balon baskılı balon Erbakan'ın çok ağır benzetmesi - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erbakan'ın çok ağır benzetmesi

hipermuhafazakar
08-13-2009, 15:57
Eminim çoğumuz unutmuştur bu üzücü olayı.

2003 yılında Başbakanımızın başına bir kaza gelmişti.

Millet olarak çok üzülmüştük..... Ama o da neydi ,

MUHALEFET NELER DİYORDU

Koskoca Türkiye Cumhuriyet'i Başbakanının başına gelen bu kazayada çirkefliklerini kusmuşlardı.

MHP'liler; 'Osmanlı torunu attan düşmez' demişti..

Baykal, "Başbakan ata binme kararını alırken daha dikkatli olmalıydı. Türkiye ile ilgili kararları alırken umarım daha dikkatli olur" diye konuştu.

DYP lideri Mehmet Ağar bu fotoğrafı seçim afişi yapmıştı lanet olası.

Ve uzun yıllar hoca bildiğimiz, islami hayatı yaşıyorlar diye gözükerek efsunlayanlar, ama gerçek yüzünü sonradan öğrendiğimiz Necmettin Erbakan ne demişti.

Sanki Tayyip Erdoğan bir vatan düşmanı vatan hainiymiş gibi haysiyetli atmış demişti..

http://img200.imageshack.us/img200/2743/65876928.jpg (http://img200.imageshack.us/i/65876928.jpg/)

Ve size soruyorum, insan olan böyle yapar mı, böyle der mi ??!

Fatihin Torunu
08-13-2009, 16:14
Erbakan Hoca'nın böyle bir laf ettiğini duymadım.
İfitra da olabilir, demişse bile kendisini dinlemem lazım.
Çünkü başka manada da kullanmıştır.
İslamda tek taraflı yorum yapmak yasaktır.

Ertuğrul ÖZGÜL
08-13-2009, 16:24

Sizde kılıf çok nasıl olsa
duymam lazım diyorsunuz duysanız mana dersiniz...
oda olmadı bulursunuz bi şey beah....

yahu insaf haysiyet kelimesinin başka ne anlamı olabilirki...???

Fatihin Torunu
08-13-2009, 16:44
Sizde kılıf çok nasıl olsa
duymam lazım diyorsunuz duysanız mana dersiniz...
oda olmadı bulursunuz bi şey beah....

yahu insaf haysiyet kelimesinin başka ne anlamı olabilirki...???

Bunu duymadığımı söyledim.
Duysamda sözün sahibi dinlenmeslidir.
Şeriatta tek taraflı hüküm verilmez.
Erbakan hoca için söylemediğini söyledi yazmadı mı bunlar
Hemde yıllarca yazdılar ve yazıyorlar da...

Haysiyer kelimesinin başka anlamının ne olduğunu en iyi siz bilirsiniz.

Ertuğrul ÖZGÜL
08-13-2009, 16:56
Bunu duymadığımı söyledim.
Duysamda sözün sahibi dinlenmeslidir.
Şeriatta tek taraflı hüküm verilmez.
Erbakan hoca için söylemediğini söyledi yazmadı mı bunlar
Hemde yıllarca yazdılar ve yazıyorlar da...

Haysiyer kelimesinin başka anlamının ne olduğunu en iyi siz bilirsiniz.

Demek sözün sahibi dinlenmeli......

Sanırım sayın Başbakanımızın perse sizin başbakanlarınızdan tanklar üzerinde kudüse girerken kendimi bir başka mutlu addediyorum...... diye devam eden konuşmasını yargılarken kendisini dinlemişsinizdir galiba....

Ve erbakan söz konusu olunca yalan oluyor Erdoğan olunca direk dar ağacına...
sizi anlamakta zorlanıyorum....

Haysiyet kelimesini iyi bilirim tabikide tek anlamı vardır beni şaşırtan sizin bilmemeniz.

redyellow
08-13-2009, 16:59
ertuğrul bey ve hipermuhafazakar:

Bir küpür delil olur mu?

Sayın Erbakan hocanın böyle bir şey söylediğine inanmıyorum.

Ancak bana erbakan hocanın görüntülü ve sesinden bunu söylediğini ispatlarsanız evet sizinle birlekte ben de söyleyeceğim:

YAZIKLAR OLSUN diye.

Ama ispatlayamazsanız siz de erbakan hocadan özür dileme gibi bir erdemi gösterebilecek misiniz?

Bu medyanın sizin partinizin, hükümetin aleyhinde çıkan haberlerini, küpürlerini delil olarak kabul etmiyorsunuz, ama saadet, erbakan hoca vs. olunca hiç araştırmadan hemen doğru olarak kabul ediyorsunuz.

Sizin deliliniz kartel medyası mı?

bu ahlaksızmedyada çıkan bir şey üzerinden Erbakan hocaya saldırmaktan hiç utanmadınız mı gerçekten merak ediyorum.

Vebale girmekten hiç korkmadınız mı?

ERTUĞUL BEY özellikle size yazıyorum:

Hocanın sesinden görüntülü olarak ispatlarsanız evet söz veriyorum İNSAF VE HAYSİYET kelimelerinin tam hakkını verceğim.

siz de lütfen erdem kelimesinin hakkını veriniz.

Ertuğrul ÖZGÜL
08-13-2009, 17:14
O zaman sizin dediğinize göre yazılı açıklamaların hiç birisi belge niteliğinde değil....

Ben kartel medyasının her söylediği yalan gibi bir söylemimi bulamazsınız....

Siz kartel medyasını delil olarak kullanıyorsunuz sorun yokda biz kullanıncamı sorun var yapmayın lütfen....

ben erbakanın kulağımla duyduğunm sözleri yüzünden soğudum o şahıstan siz çıkmış bana hariçten gazel okuyorsunuz.....
Ak parti kuruldu kurulalı erbakan BEYDEN tek olumlu bir kelime çıktımı??? ben duymadım eğer siz biliyorsanız paylaşın.....
Ama ses kaydı olacak malum yazıyı siz belge olarak kabul etmiyorsunuz....

redyellow
08-13-2009, 17:20
Konu başlığı da önyargılı ve peşin hükümlü ve çirkin:

İNSAN OLAN HİÇ BÖYLE DER Mİ? (ERBAKAN DEMİŞTİ)

Yani ERBAKAN İNSAN DEĞİL..

Yazık çok yazık.

redyellow
08-13-2009, 17:27
O zaman sizin dediğinize göre yazılı açıklamaların hiç birisi belge niteliğinde değil....

Ben kartel medyasının her söylediği yalan gibi bir söylemimi bulamazsınız....

Siz kartel medyasını delil olarak kullanıyorsunuz sorun yokda biz kullanıncamı sorun var yapmayın lütfen....

ben erbakanın kulağımla duyduğunm sözleri yüzünden soğudum o şahıstan siz çıkmış bana hariçten gazel okuyorsunuz.....
Ak parti kuruldu kurulalı erbakan BEYDEN tek olumlu bir kelime çıktımı??? ben duymadım eğer siz biliyorsanız paylaşın.....
Ama ses kaydı olacak malum yazıyı siz belge olarak kabul etmiyorsunuz....

Arkadaşım:

Yazılı açıklamaların delil olmaycağını söyledim mi?

Bu başlıktaki şey YAZILI AÇIKLAMA MI?

Yazılı açıklama resmi bir açıklamadır, partinin sitesinde yer alır vs.vs.

Artı ben kartelmedyasının hiç bir zaman delil olarak kullanmadım.

Eğer kartel medyasını delil olarak kullanırsam ve bu forumda bunlarla ilgili başlık açarsam bu forumda yer kalmaz.

Sizin şahsınız için demedim kartel medyasının söylediklerinin yalan olup olmadığı konusunu, partinizin genel söylemi değil mi?

Başbakan defalarca bu kartel medyasına YALANCI demedi mi?

almayın bunalrı demedi mi?

Siz başbakana inanmıyormusunuz?

Başbakanın inanmayın., almayın, yalancı dediği medyanın bir haberini hiç doğruluğunu araştırmadan alıp erbakan hocaya hakaret etmek size yakışıyor mu?

Erbakan hocanın sizin kulağınızla duyduğunuz sözleri varmış ve soğumuşsunuz.

olabilir buna itiraz etmem, duymuşsanız doğrudur, soğuyabilirsiniz bu sizin tercihinizdir.

Ama doğru olan şeyler üzerinden soğuyun.

Burdaki gibi yalan olma ihtimali yüzde bin olan şey üzerinden soğumayın.

Hocadan bir tek olumlu söz duymamışsınız...

:)

Duymak isteseydiniz duyardınız.

Ama siz duymak yerine kartel medyasının yalanlarını tercih edip erbakan hocaya hakaret etmeyi yeğliyorsunuz.

bende size sorayım:

TAYYİP ERDOĞANIN SAADET PARTİSİ HAKKINDA BİR TEK OLUMLU SÖZÜNÜ SÖYLEYEBİLİR MİSİNİZ?

Ha olumsuz da yoktur diyebilirsiniz. demek ki bardağın dolu tarafını görmek isteyen o tarafa bakar boş tarafını görmek isteyen diğer tarafa bakar.

Hocanın sözlerine bakış da öyledir.

Neyi görmek isterseniz onu görürsünüz.

Fatihin Torunu
08-13-2009, 17:29
Demek sözün sahibi dinlenmeli......

Sanırım sayın Başbakanımızın perse sizin başbakanlarınızdan tanklar üzerinde kudüse girerken kendimi bir başka mutlu addediyorum...... diye devam eden konuşmasını yargılarken kendisini dinlemişsinizdir galiba....

Ve erbakan söz konusu olunca yalan oluyor Erdoğan olunca direk dar ağacına...
sizi anlamakta zorlanıyorum....

Haysiyet kelimesini iyi bilirim tabikide tek anlamı vardır beni şaşırtan sizin bilmemeniz.

Evet sözün sahibi dinlenmeli.
Hiç bir şekilde Erdoğan'a yargısız infaz yapmadım.
Olayları odluğu gibi dinledim.
Ama siz Erbakan Hoca'nın sesini hatırlar mısınız ?
ondan bundan duymalarla hep peşin hükümlü oldunuz.
Bunun yanında demediği lafları dedi diye iftira attınız.
Sonra kendinizi savundunuz.
Allah bunların hesabıunı soracak.
Doğrular er veya geç bir gün anlaşılacak, o gün gelmeden yüzünüz kızarmadan doğrularıo görün
Hiç değilse iftira atmayın.

Bir diğer mesajınızda Erdoğan akp kuruldu kurulalı iyi laf etmedi diyorsun.
Benim aklıma ilk gelen olumlu cümlesi şuydu.
Cumhurbaşkanlığı seçiminde Akp'ye destek verdi ve gülü tebrik etmişti.
Erbakan hoca hakkında nice bilmedikleriniz var.
Neyse bu kadar söz yeter anlayana tabii...

Bu arada haysiyet kelimesinin anlamını bilebilirsiniz ama uygulayamıyorsunuz.

hipermuhafazakar
08-13-2009, 17:31
Sevgili redyellow ağabey, gerçekten insanlığın zirvesine çıkmış yada zirveye yakın biryerlerdesiniz, mükemmel düşünüyorsunuz..

Bu olaydan sonra gazetelerin hemen hepsinde böyle dediği çıktı.

Bakınız, şimdi acele arayıpta bulduğum haberler;

- Erbakan, Başbakan Erdoğan'ın attan düşmesini de, 'Bu olay, atın şahsiyetli bir at olduğunu gösteriyor' sözleriyle değerlendirdi. ---> http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=94021

- 24. mesajda yazan; attan düşen öğrencisi recep tayyip erdoğan (http://nacizanebilgi.com/sozluk.php?q=recep+tayyip+erdogan)'a "bu atın çok şahsiyetli olduğunu gösteriyor. üstünde tutmadığına göre" diyen eski başbakan yeni mapus.
--->http://nacizanebilgi.com/sozluk.php?q=necmettin+erbakan

- 14.mesajda yazan; necmettin erbakan (http://www.uludagsozluk.com/k/necmettin-erbakan/) durumu şöyle izah etmiştir:
" bu atın çok şahsiyetli olduğunu gösteriyor. üstünde tutmadığına göre"

---> http://www.uludagsozluk.com/k/rte-nin-attan-dusmesi/

Başka kaynaklar;
http://209.85.229.132/search?q=cache:ukCfvPxJv_8J:www.tumgazeteler.com/%3Fa%3D2453358+haysiyetli+at+cihan&cd=1&hl=tr&ct=clnk&gl=tr&client=firefox-a

Daha arasanızda çıkıyor. Bilmemki daha ne koyayım kanıt için. Öyle dediğini gösteren video bulamadım. Bulduğum videolarda AKP'nin işbirlikçi olduğu, onların iktidar yaptığını ve kullandığını anlatıyor.

hipermuhafazakar
08-13-2009, 17:37
http://www.haber7.com/yazdir.php?nID=80108

Ertuğrul ÖZGÜL
08-13-2009, 17:38
Arkadaşım:

Yazılı açıklamaların delil olmaycağını söyledim mi?

Bu başlıktaki şey YAZILI AÇIKLAMA MI?

Yazılı açıklama resmi bir açıklamadır, partinin sitesinde yer alır vs.vs.

Artı ben kartelmedyasının hiç bir zaman delil olarak kullanmadım.

Eğer kartel medyasını delil olarak kullanırsam ve bu forumda bunlarla ilgili başlık açarsam bu forumda yer kalmaz.

Sizin şahsınız için demedim kartel medyasının söylediklerinin yalan olup olmadığı konusunu, partinizin genel söylemi değil mi?

Başbakan defalarca bu kartel medyasına YALANCI demedi mi?

almayın bunalrı demedi mi?

Siz başbakana inanmıyormusunuz?

Başbakanın inanmayın., almayın, yalancı dediği medyanın bir haberini hiç doğruluğunu araştırmadan alıp erbakan hocaya hakaret etmek size yakışıyor mu?

Erbakan hocanın sizin kulağınızla duyduğunuz sözleri varmış ve soğumuşsunuz.

olabilir buna itiraz etmem, duymuşsanız doğrudur, soğuyabilirsiniz bu sizin tercihinizdir.

Ama doğru olan şeyler üzerinden soğuyun.

Burdaki gibi yalan olma ihtimali yüzde bin olan şey üzerinden soğumayın.

Hocadan bir tek olumlu söz duymamışsınız...

Duymak isteseydiniz duyardınız.

Ama siz duymak yerine kartel medyasının yalanlarını tercih edip erbakan hocaya hakaret etmeyi yeğliyorsunuz.

bende size sorayım:

TAYYİP ERDOĞANIN SAADET PARTİSİ HAKKINDA BİR TEK OLUMLU SÖZÜNÜ SÖYLEYEBİLİR MİSİNİZ?

Ha olumsuz da yoktur diyebilirsiniz. demek ki bardağın dolu tarafını görmek isteyen o tarafa bakar boş tarafını görmek isteyen diğer tarafa bakar.

Hocanın sözlerine bakış da öyledir.

Neyi görmek isterseniz onu görürsünüz.

Kartel medya denilen gazetelerden ömrümde HİÇ gazete olmadım ve bedava verseler bile okumam haber okuyum derken kendimi günaha sokamam....

Başbakanımız sizin partiniz hakkında konuşmuyor bile ama erbakan ne zaman kameralar karşısına çıksa Ak parti yanlış yolda diye başlıyor.....

Ben görünebilen her şeyi Allahın izin versiği kadar görüyorum size tavsiyem sizde görün.....

İnanın dumak isteseydiniz duyardınız diyorsunuzya gerçekten en çok duymak istediklerimden birisi erbakanın Ak partinin bazı icraatlerinede olsa iyi iş yaptılar demesi ama benim ömrüm yetsede(tabiki Allah bilir kimin ne kadar yaşayacağını) bu kelimeleri söylemesine onunki yetmeyecek galiba......
İnşallah duyarım çünkü bana en çok koyan chpnin laiklik gidiyor demesi değik yada atatürk gidiyor demesi değil mhpnin vatan elden gidiyor hatta başbakanımıza vatan haini demeleri bile erbakanın tek kelimesi kadar zoruma gitmiyor.....

Şunuda belirtmek isterim ki çok farklı tahminlerim var erbakan hakkında bu düşünce kafamda oluşmaya başlayalı 2 sene falan oldu 28 şubatın kitabını okuduğumda ise kesinleşti......

redyellow
08-13-2009, 17:50
hipermuhafazakar:

Video bulamadıysanız bu durumda gıybet etmeyi bıraksak daha iyi olmaz mı?

Sonraki aktardıklarının hiç bir önemi ve değeri yok benim için.

Birde şunu merakettim:

Bu olay üzerinden yani başbakanın attan düşmesinin üzerinden yakalşık 6 sene geçmiş.

Şimdi durup dururken bu başlığı açmanızın amacı ne?

O dönemde açsaydınız tamam bunun bir anlamı olurdu ama şimdi 6 sene sonra durupdururken yarayı kaşımanın bir anlamı var mı? (yarayı kaşımak diyorum sizin iddianızın doğru olduğunu varsayarak söylüyorum, çünkü doğru ise hoca bunu söylemişse hoş olmamış ve bu bir yaradır benim için)

nedir bu konu başlığını açmaktaki amacınız?

redyellow
08-13-2009, 17:57
Kartel medya denilen gazetelerden ömrümde HİÇ gazete olmadım ve bedava verseler bile okumam haber okuyum derken kendimi günaha sokamam....

Başbakanımız sizin partiniz hakkında konuşmuyor bile ama erbakan ne zaman kameralar karşısına çıksa Ak parti yanlış yolda diye başlıyor.....

Ben görünebilen her şeyi Allahın izin versiği kadar görüyorum size tavsiyem sizde görün.....

İnanın dumak isteseydiniz duyardınız diyorsunuzya gerçekten en çok duymak istediklerimden birisi erbakanın Ak partinin bazı icraatlerinede olsa iyi iş yaptılar demesi ama benim ömrüm yetsede(tabiki Allah bilir kimin ne kadar yaşayacağını) bu kelimeleri söylemesine onunki yetmeyecek galiba......

İnşallah duyarım çünkü bana en çok koyan chpnin laiklik gidiyor demesi değik yada atatürk gidiyor demesi değil mhpnin vatan elden gidiyor hatta başbakanımıza vatan haini demeleri bile erbakanın tek kelimesi kadar zoruma gitmiyor.....

Şunuda belirtmek isterim ki çok farklı tahminlerim var erbakan hakkında bu düşünce kafamda oluşmaya başlayalı 2 sene falan oldu 28 şubatın kitabını okuduğumda ise kesinleşti......

Kartelmedyasının okumadığnıız için sizi tebrik ederim.

Başbakan bizim parti hakkında niye konuşmuyor, hiç düşündünüz mü?

Konuşmuyor mu, konuşamıyor mu acaba? veya konuşmak istemiyor mu?

Madem başbakan konuşmuyor siz niye konuşuyorsunuz?

Erbakan hocıanın akp yanlış yolda dediği şeyler yanlış mı? doğru mu? mühim olan bu değil mi?

Eleştiri vardır ve eleştiri mutlaka olmalıdır.

hatırlar mısınız bir padişah varmışdı sırf her sabah kalkınca MAĞDUR OLMA PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR diye hatırlatması için paralı bir adamı vardı.

Siz de eleştirilmekten korkmayın.

Sizi pohpohlayanlardan, harikasınız, müthişsiniz, hiç kusurunuz yok gibi şeyler söyleyenlerden korkun.

Erbakan hoca eleştiriyorsa teşekkür edin ve kendinize çeki düzen verin.

erbakan hoca doğan medyası gibi vergi affı için eleştirmez, teşvik için eleştirmez, eleştirirse vatanı için, dini için eleştirir.

chp sizi şunu şunu yapıyorsunuz diye eleştirir erbakan hoca yapmıyorsunuz diye eleştiriyor. (dini konulurda, başörtüsü, katsayı gibi)

evet zaman zaman maksadını aşan kelimeler kullanıyor olabilir, onu da görmezden gelin ve içinden güzel şeyleri çekin alın.

Hoca buna değer.

redyellow
08-13-2009, 17:59
Ha unutmuşum:

Erbakan hocanın sizi eleştirmesini bir babanın oğlunu azarlaması, hatta dövmesi gibi kabul ediniz.

babalar evlatlarını niye azarlar, niye gerekirse döverler?

Bunu düşünün ve hocanın sözlerini bu şekilde kabul edin.

(CHP'nin vatan haini lafı bile bu kadar zoruma gitmiyor demiş ertuğrul kardeşim, buna ancak pes derim başka bir şey diyemem, dersem belki kardeşimi kırmış olurum)

hipermuhafazakar
08-13-2009, 18:04
Dikkat ettiyseniz Haber7'yide kaynak olarak gösterdim. Daha isterseniz bi ton kaynak daha gösterebilirim. Bundan daha fecilerinide gösteririm. Ben yakın tarihimizde olan biten herşeyi kaydetmiştim halada ediyorum.

Hüsnü-zan etmek güzel ama bir insan laçkalığına göz yummak olmaz !

Ben bunları gösterdim siz yalansa tekzip gösterebilirsniz. Ama gösteremiyorsanız gerçekliği duble kesinleşmiş olur.

Konuşmasına Allaha imanın şartlarını anlatarak başlıyor ama sonra münafık gibi konuşuyor.. Misal işte video;AK Parti işbirlikçiymiş, onlar iktidar etmişde falan filan,

TDW94KjgN80

Burdaki SP'lilerde taaaa ne zamanların çarpıtılmış bir iftira katılmış haberlerini açıp açıp duruyorlar. Mesela Dinlerarası hoşgörü ve diyalog çalışması Vatikan projesiymiş, ama hristiyanlaştırmakmış, Fethullah Gülende ona çalışıyormuş falan.. Aslını bunu söyleyende Erbakandı. Onun küpürüde olması lazım bende..

Ben SP'lilerin (siz hariç) mikrop saçtığını görüyorum. Çok tehlikeliler, batmışlar haberleri yok. Bence hepsi karantinaya alınmalı. Onların bu sitedeki Başbakanımıza hakaretleri bana bu konuyu açtırdı.

.:Ay_Yıldız:.
08-13-2009, 18:14
...................

redyellow
08-13-2009, 18:15
hiper:

Haber7 olunca ne oluyor, doğrucu davut mu haber7, haber7 nihayetinde çıktığı yumurtayı beğenmiyen bir yayın kuruluş durumundadır.

Ben bu konu başlığı ile ilgili yazıyorum. Başka konulara geçmeyin. Başka konularda tek tek doğrudur yanlıştır derim.

Erbakan hoca içinde hiç çekinmeden bunu yanlış söylemiş derim hiç erak etmeyin.

Ama şu son yazınızda bir cümleye takıldım doğrusu:

Mesela Dinlerarası hoşgörü ve diyalog çalışması Vatikan projesiymiş, ama hristiyanlaştırmakmış, Fethullah Gülende ona çalışıyormuş falan.. Aslını bunu söyleyende Erbakandı. Onun küpürüde olması lazım bende..

Erbakan hoca fethullah gülen de ona çalışıyor, hristiyanlaştırmaya çalışıyor mu demiş?

Erbakan hoca fethullah gülen için böyle bir şey DEMEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ.

Siz siz olun islam düşmanlarının müslümanları birbirine düşürmek için uydurdukları şeylere inanmayın.

hipermuhafazakar
08-13-2009, 18:16
Erbakan hocanın sizi eleştirmesini bir babanın oğlunu azarlaması, hatta dövmesi gibi kabul ediniz.

Abi bu nasıl baba :) Bu kadar iyimserlik fazla değil mi ? Ben bunların videolarınıda gördüm. Zaman'dada gördüm. Ben bunlardan daha fecisini Milli Gazetede gördüm. Siz nasıl birisini savunduğunuzun desteklediğinizin farkındamısınız !!

http://img29.imageshack.us/img29/7743/18324913.jpg (http://img29.imageshack.us/i/18324913.jpg/)

http://img29.imageshack.us/img29/8674/459artvahbakan2.jpg (http://img29.imageshack.us/i/459artvahbakan2.jpg/)

Seyyah
08-13-2009, 18:19
Ha unutmuşum:

babalar evlatlarını niye azarlar, niye gerekirse döverler?

Bunu düşünün ve hocanın sözlerini bu şekilde kabul edin.

Abi hiç güleceğim yoktu:w: +++

ne günlere kaldık yaaa:)

redyellow
08-13-2009, 18:20
At gibi çemkirmiş Erbakan..

;)

Sayın ÇEMKİRMEN:

Atlar çemkirmez.

Ama siz cemkirmişsiniz.

Terbiyesizleşmeyin.

redyellow
08-13-2009, 18:22
hiper konuyu değiştirme.... konu başlığı üzerinden gidelim.

Başka konuşmaları sokuşturursan işin içinden çıkamayız.

Ben bu konu üzerinden söyledim söylediklerimi.

Seyyah
08-13-2009, 18:22
At gibi çemkirmiş Erbakan..

;)

Kardeşim fikrin var ise konuş. Kimseye hakaret etme!

redyellow
08-13-2009, 18:24
ha hiper diyor ki: Sİz nasıl birisini savunduğunuzun farkında değilsiniz...

Yooo çok iyi farkındayım:

RECEP TAYYİP ERDOĞANIN DAHA DÜN DENECEK ZAMAN ÖNCE ELLERİNİ ÖPTÜĞÜ BİRİSİNİ SAVUNUYORUM.

Bülent Arınçın daha dün ellerini öptüğü birisini savunuyorum.

Yeterli mi?

Savunmayım mı?

Supraliminal
08-13-2009, 18:26
İspat için neler duymaya başladım bu forumda (:.
Kabullenmemek için ne bahaneler üretmişsiniz helal olsun.
Yukarda Allahc.c görüyor yeter siz inanmasanızda olur SP'liler.

.....

Yazık hoca yazık.
Hakaret üstüne hakaret ediyorsun.
Metamorfoz geçiyorsun galiba.

redyellow
08-13-2009, 18:28

Teşekkürler, sağolasınız.

Bölüm yöneticilerinden bu AY YILDIZ nickli kişi için gerekeni yapmalarını talep ediyorum.

Geçenlerde de urfa belediye başkanına yapılan bıçaklı saldırı için OH OLMUŞ AK PARTİDEN AYRILMASAYDI şeklinde bir yazısı vardı.

Bir mümine yakışmayan üslupla yazıyor.

08-13-2009, 18:30

Benim fikrim bu. ;)

Başbakanımı düşüren ata halsiyetli deyip başbakanımıza büyük hakarette bulunan adama bende halsiyetsizlik yaparım ;)

08-13-2009, 18:31
Geçenlerde de urfa belediye başkanına yapılan bıçaklı saldırı için OH OLMUŞ AK PARTİDEN AYRILMASAYDI şeklinde bir yazısı vardı.

Bir mümine yakışmayan üslupla yazıyor.

Nerede o yazı göster?

Mümine yakışmayan iftiralar atmayın.

Öyle bir konuya girdiğimi bile hatırlamıyorum

:güzel:

redyellow
08-13-2009, 18:31
bjektif;655675']İspat için neler duymaya başladım bu forumda (:.

.....

Yazık hoca yazık.

acizane:

Cenabı hak için YUKARDA tabirinin kullanılması dinen doğru değildir.

hipermuhafazakar
08-13-2009, 18:32

RECEP TAYYİP ERDOĞANIN DAHA DÜN DENECEK ZAMAN ÖNCE ELLERİNİ ÖPTÜĞÜ BİRİSİNİ SAVUNUYORUM.

Yeterli mi?

Savunmayım mı?

Peki şimdi öpüyorlar mı ?

Bize sizde AK Partililere yönelik güzel sözlerini burada gösterebilirsiniz. Görenlerin kızgınlığı belki azalır. Ama ben zannetmiyorum gösterebileceğinizi.

Doğu Perinçek nasıl gerçekleri yalalarla karıştıtp bir zehir hazırlıyor, kusura bakmayın ama Necmettin Erbakanında böyle yaptığını göremiyorsunuz. Aşkın gözü kördür, çok seviyorsunuz demekki :) Bu siyasiler müthiş efsunluyorlar, Demirelde iyi efsunlamış milleti.

Size önceden bahsettiğim küpürler; 1.7.2007 Vakit'ten;

http://img198.imageshack.us/img198/2238/46315654.jpg (http://img198.imageshack.us/i/46315654.jpg/)

Seyyah
08-13-2009, 18:35

Yeterli mi?

Savunmayım mı?

Zaten sorunda bu abi daha düne kadar elini öpüyordu bizim liderler
Daha yakın zamana kadar bende cok severdim Erbakanı çok şirin derdim
Akpartililer daha düne kadar sevgi saygı içindeydiler Erbakana karşı

E şimdi Allah rızası için bi düşün be abi. Tamam gerçek düşündüklerini istersen yazma buraya ideolojik düşüncelerini yazarsın o sorun deil..
Düşün bakalım bi; ne olduda Erbakana Saadete karşı bu kadar düşman olundu neden bu kadar soğudu millet?
Bunu bir sor be kendine lütfen..

Yoksa Erbakan bizim kanlı düşmanımız değil neden böyle olduk neden?

LeyaL
08-13-2009, 18:36

Bu konuda haklılık payınız var..
İslamda hani ya gözünüzle görmeniz yada itiraf etmesi gereklidir ya;
şimdi bende ilk defa duydum burada...Gerçekden de demiş mi..?

Bana kalırsa dememişdir..
Erdoğan'ın kendisinin eski talebesi olduğunu unutmayalım..
Ve Erbakan asla Erdoğan'ın kötülüğünü istemez emin olun..Yaptığı siyasetin bir parçası..

Ki eğer demişse de iyi etmemiş..

Fatihin Torunu
08-13-2009, 18:37
bjektif;655675']İspat için neler duymaya başladım bu forumda (:.

.....

Yazık hoca yazık.

Allah'u taala yukarı da değil, Mekandan münezzeh her yerdedir.
Sizin bilgileriniz buna benzerse vay halimize...

Seyyah
08-13-2009, 18:41
Allah'u taala yukarı da değil, Mekandan münezzeh her yerdedir.

Çok dikkatli arkadaş Allah yukarda halk arasıda sık kullanılan bir laftır değilmi?
Allahın her yerde olup herşeyi görüp duydugunu bu arkadasda biliyo değilmi?
Laf salatası yapma!

hipermuhafazakar
08-13-2009, 18:41

Sizin vay halinize, bizler şuursuz, harakiri yapan, işbirlikçi, Türkiyeyi cehenneme çevirecek, mumyalayıp İsraile teslim edecek siyonizmin emrindeki partiye oy veriyoruz :w:

Fatihin Torunu
08-13-2009, 18:44

Bize sizde AK Partililere yönelik güzel sözlerini burada gösterebilirsiniz. Görenlerin kızgınlığı belki azalır. Ama ben zannetmiyorum gösterebileceğinizi.

Doğu Perinçek nasıl gerçekleri yalalarla karıştıtp bir zehir hazırlıyor, kusura bakmayın ama Necmettin Erbakanında böyle yaptığını göremiyorsunuz. Aşkın gözü kördür, çok seviyorsunuz demekki :) Bu siyasiler müthiş efsunluyorlar, Demirelde iyi efsunlamış milleti.

Size önceden bahsettiğim küpürler; 1.7.2007 Vakit'ten;

http://img198.imageshack.us/img198/2238/46315654.jpg (http://img198.imageshack.us/i/46315654.jpg/)

Altını çizdiğiniz sözler akpye söylenmemiştir.
Siyonizme söylenmiş sözlerdir.
Yaw sizin bilgileriniz böyleyse demin dediğim gibi vay halimize...

Hoca kime ne dediğini bilmiyorsunuz, kopyalayıp yapıştırıyorsunuz.
Allah'tan bu röportajı okumuştum ve şimdi altını çizdiklerinizin kime söylediğini daha iyi anladım.

Hoca siyonizme söylüyor, siz üstünüze alınıyorsanız hocam ne yapsın ?

Fatihin Torunu
08-13-2009, 18:45
Sizin vay halinize, bizler şuursuz, harakiri yapan, işbirlikçi, Türkiyeyi cehenneme çevirecek, mumyalayıp İsraile teslim edecek siyonizmin emrindeki partiye oy veriyoruz :w:
sizin bilginiz eklediğiniz küpürlerden belli oluyor.
Size tavsiyem konuyu bütünüyle ele alın.
Parça parça ekleyerek fazla rezil olmayın.

redyellow
08-13-2009, 18:46
Çok dikkatli arkadaş Allah yukarda halk arasıda sık kullanılan bir laftır değilmi?
Laf salatası yapma!

sevgili turkuas:

Arkadaşa ALLAH YUKARDADIR kelimesinin doğru olmadığını yazanlardanbirisi de benim.

demek ki bende laf salatası yapmışım.

Doğrusu bu ifadenize üzüldüm.

Halk arasında sık kullanılan öyle laflar vardır ki insanı dinden çıkarır.

Bir sözün halk arasında kullanılmış olması o sözün doğru olduğunu göstermez.

keşke bu kadar önyargılı olmasaydınız.

sadece samimice mümin kardeşimize bir hatırlatmaydı.

Böyle yanlışlar gördükçe her zaman LAF SALATASI yapmaya devam edeceğim!

redyellow
08-13-2009, 18:50
hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı http://www.akpartiforum.com/images/styles/orangeblue/buttons/viewpost.gif (http://www.akpartiforum.com/showthread.php?p=655684#post655684)

Bülent Arınç bey hocanın elini öptüğündü meclis başkanıydı...

Vakitin haberini iyi okuyun, fethullah gülene bir şey yok, bambaşka bir konuşmayı tutup neye delil gösteriyorsunuz.

Biraz sakin düşünseniz bunu yapmayacaksınız ama şimdi sanki biraz öfkelisiniz gibi geldi bana.

Doğun Perinçek ile erbakan hocayı kıyaslamanız hocaya değil sizin kendinize hakaret olur.

Malum başbakan, arınç, sayın gül vs. bir çoğu erbakan hocanın talebisidir. Kendinize hakaret etmeyin.

Seyyah
08-13-2009, 18:51
sevgili turkuas:

Arkadaşa ALLAH YUKARDADIR kelimesinin doğru olmadığını yazanlardanbirisi de benim.

demek ki bende laf salatası yapmışım.

Doğrusu bu ifadenize üzüldüm.

Halk arasında sık kullanılan öyle laflar vardır ki insanı dinden çıkarır.

Bir sözün halk arasında kullanılmış olması o sözün doğru olduğunu göstermez.

keşke bu kadar önyargılı olmasaydınız.

sadece samimice mümin kardeşimize bir hatırlatmaydı.

Böyle yanlışlar gördükçe her zaman LAF SALATASI yapmaya devam edeceğim!

Abi sen dikkat edersen sık kullanılan bir kelime O ARKADAŞDA ALLAHIN HERYERDE OLUP HER ŞEYİ GÖRDÜĞÜNÜ HER ŞEYİ DUYDUĞUNU bilir dedim değilmi?

Niyet önemli değilmidir?

Şimdi Objektif arkadasımız burda Allah'a hakaretmi etti tövbe haşa bunumu demek istiyorsun?

Demogoji yapmayınız lütfen...cidden yakışmıyor...

Bi açık yakalamak için elinizi ovuşturmayın...

Rabbim o söz söylenirken ne kastedildiği ve milletin ne anladıgını bilir. Eğer bunu bilipde konu değişmek için kullanan varsa onuda bilir.

Ha şimdi burda o sözcüğü seçip yok yok yok sen Allahı sabit bir yerde sanıyorsun demek ? Evet LAF SALATASI

Fatihin Torunu
08-13-2009, 18:53
Laf salatası yapma!

Allah aşkına bu ne kidir, bu ne nefret anlayışıdır ?
Bunu bile sırf bana karşı muhalefet etmek için yazdığınız.

Hakl arası malk arası tabiri olsun, bunu kullanmak dinen uygun değil.
Allah muhafaza insanı küfre sürükler.

Peygamber efendimiz buyurdular bir gün gelecek bir sözle insan dinden çıkacak, ama farkında olmayacak.yaptığı tüm ibadetler doşa gidecek.Çünkü o kişi dinden çıkmıştır.
Burada arkadaşın dinden çıkıtğını söylemiyorum,, söyleyemem de...
Halk tabiri diyerek, kullanılan çoğu söz küfüre sürüklüyor.
Lütfen konuştuklarımıza dikkat edelim.

Sadece uyarı yaptım.
Bu benim müslümanlık görevim.

Burada siyasi amaç olarak yamıyorum.
Ben kimseinin kötülüğünü istemem.
Aynı partide olmasak ta, sonuçta müslümanız, kardeşiz.
Siz benim kardeşimsiniz.
Sizin itikadi yanlışınızı uyarmak benim müslümanlık görevimdir.
Ama görüyorum ki bazı zavallı arkadaşlar bu dini hatırlatmayı bile sırf aynı siyasette yer almadığımız için bana karşı muhalefet ediyor.
Yanlışı savunuyor.
Kişi savunduğu kişinin yaptıklarına ortaktır.
Sizde bunu demesenizde arkadaşın dediğine ortak oldunuz.

Bir müslüman olarak hatırlatıyorum tövbe edin.

Bunu siyasi polemik yapmayınız.

hipermuhafazakar
08-13-2009, 22:42
Vakitin haberini iyi okuyun, fethullah gülene bir şey yok, bambaşka bir konuşmayı tutup neye delil gösteriyorsunuz.

Abi bari siz demeyin, yukardaki fatihin torunu nicklide anlamaış meseleyi ama sizin bilmeniz lazım, Dinlerarası Hoşgörü ve Diyalog çalışmalarını kim yaptı, Fethullah Gülen hareketi değilmi ??? STV'de hiçmi görmediniz izlemediniz diyaloğun meyvesi programlarını ??? Türkleri müslümanları nasıl bildiklerini, sonradan nasıl uyandıklarını hatta müslüman olanları, bu 11 eylül saldırısı ve medyanın müslümanları tehlikeli göstermelerindeki hain oyunu yıkıp attığını ??? Görmediniz mi ?

Siz güzel yüksek bir çizgiyi tutturmuşsunuz, helal olsun. Gıybeti, iftirayı, münafıklara dikkat etmeyi iyi anlamışsınız. Peki önceki sayfalarda gördüğünüz Necmettin Erbakanın söyledikleri günah olmuyor mu !