fatih kısaparmak balon baskılı balon ERÇETİN; BAŞBAKAN' A ŞARKI SÖYLEMEM !!! - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ERÇETİN; BAŞBAKAN' A ŞARKI SÖYLEMEM !!!

siyah gül 07
08-28-2008, 10:18
http://resim.samanyoluhaber.com//haber/1/1/4/4/7/114479.jpgAK Partilileri hayal kırıklığına uğratan cevap... Aykut Işıklar yazdı.

Olay yeni değil. Mayıs ayından kalma. Kusura bakmayın yeni duydum. İzmir'deki Balkan Göçmenleri Derneği bir gece düzenler. Geceye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da davet edilir. Sahne için de sevdikleri Candan Erçetin'e teklif gider. Belki parada indirim yapar diye de 'Çok görkemli bir gece olacak, Başbakanımız da gelecek' denir. İşte o saniye iş bozulur.

'Ben Başbakan'ın olduğu yerde şarkı söylemem Atatürkçüyüm. AKP benim ilkelerime terstir' yanıtı gelir. Balkan göçmenlerinin gecesine Başbakan geliyor diye gitmeyen bir şarkıcı...

BUGÜN

28.Ağustos.2008

siyah gül 07
08-28-2008, 10:25
Demek öyle sayın Erçetin bunu öğrendiğimiz iyi oldu sen atatürkçüsün biz değil sana göre öylemi haklısın bizde Erdoğan cıyız ve bundan sonra seni kesinlikle dinlemeyiz.
Sende sadece Atatürk çülere şarkı söylersin
Ama unutma Atatürçüyüm demeyle Atatürk çü olunmuyor ben Atatürçüyüm diye Atatürk ün arkasına sığınanların kasalarında dolardan başka para çıkmaması ilk polisleri şaşırttı

Emin ol biz senden daha Atatürk çüyüz

Hüdaverdi
08-28-2008, 10:49
Bu kadının şarkılarını severim hatta orjinal kasetini alırdım ama bundan sonra asla almam.Fanatik Gs'li olmasıda beni etkilerdi,bu densizliği yüzünden değil Gs'li artık ak partili olsa zerre saygı duymam.
Günümüzde hala bu kafadan insanlar var,kendisine 'Atatürkçüyüm' diyen,fransız aşığı bir kadın,karşısındakini düşman belleyen bir zihniyet.Allah bilir başbakanımız inançlı olduğu için gelmek istememiştir.

Şimdiye kadar Atatürk'ün hangi ilkelerine ters düşecek bir harekette bulunulmuş açıklasın bakalım ?
Yoksa yeni kaseti mi çıkacak ? Bir avuç azınlığa kaldıysa avucunu yalar ;)

Bunlara sanatçı demek gerçek sanatçılara hakaret olur.

+1 haber için

Gönülden
08-28-2008, 12:30
Erçetin Atatürkçüyüm diyor...ya bunlarda başımıza sanatçı olmuşlar....bir kere görevin icabı se bu ülkede kime şarkı söylüyorsun....bu halka hiçmi saygın yok...kasedin çıktığı zaman beni sadece Atatürkçü kesim alıp dinlesin de bakayım o zaman göreyim seni...
Sen o geceye katılsan ne olur katılmasan ne olur...sen Tayyip Erdoğan'ın başbakan olduğu bir ülkede yaşıyorsun yaa..
Sanatçıların böyle ucuz haberlerin arkasına sığınacak bahaneler bulması ne komik bir olay..
Sen sanatçısın o geceye katılan insanlara siz Atatürkçü değilsiniz mesajımı vermiş oldu yani bu bayan..yav valla yazık...daha biraz önce bu bayanın şarkısını dinlemiştim...

AK_Türk
08-28-2008, 13:23
bende severdim sarkilarini ama artik hic dinlemem >:(

Duygu'Seli~
08-28-2008, 16:18
:) vay be.. En iyisi kendim yazıp kendim dinlesem daha iyi olacak..En azından şüphemde kalmaz.. 8) :-X :P

eddie
08-28-2008, 16:25
nooolur söylesin...

Eşref
08-28-2008, 16:27
Benim en sevdiğim, en beğendiğim sanatçıydı. Onun şarkıları ile büyüdüm diyebilirim. Tüm albümlerini eksiksiz aldım. Şok oldum şimdi.

Gönülden
08-28-2008, 16:47
Benim en sevdiğim, en beğendiğim sanatçıydı. Onun şarkıları ile büyüdüm diyebilirim. Tüm albümlerini eksiksiz aldım. Şok oldum şimdi.

Bence bu kadar şaşırma...sanatçıların hepsi Ak partilimi sandın..diğerlerinden farkları şarkı söylemeleri...bende dinliyordum.. :)

melih874
08-28-2008, 16:48
işinize gelmiyormu Ak Parti'liler sayın ercetin senin bütün şarkıların çok guzel seni her zman dinleyecgiz tavrıdnda dolayı seni kutlarım ATATURKCUYUZ ATATURK duşmnlarıan şarkı soylememen iyi olmaz bunlar biz ATATURK seviyoruz diolar kocabir yalan kendileri ATATURKLE ilgili bölüme yazmak bile istimiyorlar dini kullanıyorlar Be Hey Dürzü ! | Neyzen Tevfik
basi aciga niye turban sorarsin!

raki, sarap iciyorsam sana ne.
yoksa sana bir zararim, icerim.
ikimiz de gelsek kildan kopruye
ben durustsem sarhosken de gecerim.

esir iken mumkun mudur ibadet?
yatip kalkip ataturk e dua et.
senin gibi durzulerin yuzunden,
dininden de soguyacak bu millet.

isgaldeki hali sakin unutma,
ataturk e dil uzatma sebepsiz.
sen anandan yine cikardin amma,
baban kimdi bilemezdin serefsiz...

Neyzen Tevfik
*Hem laik hem müslüman olunmaz.Ya müslüman olacaksin ya laik,ikisi birarada olunca ters miknatislanma yapar,mümkün degil,ikisi bir arada olamaz.*
*Referansimiz Islamdir,Tek hedefimiz Islam devletidi
Efendi sen kim oluyorsun!buna mecelle(Seriat hukuku) karar verir.*(Bir hafta sonra Danistay basildi ve laik bir Türk hakimi öldürüldü)*Egemenlik kayitsiz sartsiz milletindir lafi koskoca biryalan,Egemenlik kayitsiz sartsiz Allah'indir*+++Ben Muhammed müslüman ümmetindenim.Türkiye dinsiz, laik bir memleket haline gelmistir.Hayatimi Mustafa Kemal dinsizligi ile savasa adayacagima
Türkiye'yi bir din ve seriat devleti haline getirmek icin mücadele edecegime,Kemal pasa zamaninda cikarilan dinsiz kanunlarin tatbikini önleyecegime,
kisa zamanda ümmet esasina dayanan,seriat devletinin kurulmasi icin calisacagima dinim,Allahim ve bütün mukaddesatim üzerine yemin ve kasem ederim.++++
Recep Tayyip Erdogan
böyle birinden utanıyoruz sizler dini kullanıyorsunuz egmenlik alllahındır diyen birisi bugun milletin diyebiliyor utanc başka bisey degil
Ak Parti genel başkanı dediki

Eşref
08-28-2008, 16:53

Bence bu kadar şaşırma...sanatçıların hepsi Ak partilimi sandın..diğerlerinden farkları şarkı söylemeleri...bende dinliyordum.. :)

Elbette başka partiye gönül verebilirler. Ama Candan Erçetin gibi birinin "Ben Atatürkçüyüm" diyerek sanki bizleri Atatürk karşıtı göstermesi çok yanlış. Söylemek istemiyorum dersin biter.

melih874
08-28-2008, 16:56

Elbette başka partiye gönül verebilirler. Ama Candan Erçetin gibi birinin "Ben Atatürkçüyüm" diyerek sanki bizleri Atatürk karşıtı göstermesi çok yanlış. Söylemek istemiyorum dersin biter.
ne kadar ATATURK SECİYORSUNUZ turban laiklige aykırı siz turnam diyorsunuz sizler ATATURK nefret ediyorsunuz turbnalıları universitede laik egitim yuvalarında gormek istemiyoruz

Duygu'Seli~
08-28-2008, 17:01
Sen başörtülü bacılarıma bunu dersen,onları potansiyel CUMHURİYET düşmanı gözüyle bakarsan benim sana diyecek tek lafım var kardeşcan..
''HADE LEYN..'' 8)
Bes Atatürkçü sizsiniz demi..? Örtü düşmanı gafiller sizi..Siz resmen islam dinie ve yaşamak iseteyenlere hazımsızlık ediyorsunuz be..Ve bir şey söyliyeyim mi..? Bu hazımsızlığa devam ederseniz daha çook karın ağrısı çekersiniz.. 8) :-X

melih874
08-28-2008, 17:05
Sen başörtülü bacılarıma bunu dersen,onları potansiyel CUMHURİYET düşmanı gözüyle bakarsan benim sana diyecek tek lafım var kardeşcan..
''HADE LEYN..'' 8)
Bes Atatürkçü sizsiniz demi..? Örtü düşmanı gafiller sizi..Siz resmen islam dinie ve yaşamak iseteyenlere hazımsızlık ediyorsunuz be..Ve bir şey söyliyeyim mi..? Bu hazımsızlığa devam ederseniz daha çook karın ağrısı çekersiniz.. 8) :-X
biz hazımsızlık yapmıyorum turbanlılar laik üniversitelere girmeyeckler cumhuriyet azılı duşmanları degilmi geneli tarikat baglı şeriat düsüncesi var AMAC LAİKLİK YIKMAK İRAN GİBİ OLMAK İZİN VERMEYECEGİZ irticayla kesin keskin mucadelemiz surecektir..ATATURK SEVMİYORSUNUZ AKP genel başkanının sozleri yukarıda acıktır turbanlılar istemiyoruz

Eşref
08-28-2008, 17:06

ne kadar ATATURK SECİYORSUNUZ turban laiklige aykırı siz turnam diyorsunuz sizler ATATURK nefret ediyorsunuz turbnalıları universitede laik egitim yuvalarında gormek istemiyoruz

Liklik nereden çıktı? Fransa. Fransada böyle bir yasak var mı? Yok. Sen nereden çıkartıyorsun peki bu yasağı? Hem 15 yıl önce ülkemizde bu yasak yoktu. O zaman laik değilmiydik? Üstelik Atamız evlendikten sonra eşi daha önce açık olmasına rağmen kapanmamış mıydı? Atamızda mı yoksa laiklik karşıtıydı?

Duygu'Seli~
08-28-2008, 17:12
Arkadaş tarafımdan ban yemek istiyor sanıyorum..Biliyor bundan çok haz aldığımı.. Eee ben ona kıyarmıyım şimdi canlar..Kıyarda banlamazmıyım.. 8) Devam et kardeşcan sen..Biraz işim..Var..Alacam ifadeni.. 8) Papucumun atatürkçüleri..Din düşmanı asıl yobazlar sizi..Biz (yani büyük çoğunluk) bu ülkede var olduğu sürece,baş örtüsünü yok etmeye hiçbriniz gücü yetmez..Tekmiliniz birden gelse ne yazar..Gönül yazar.. :P UUNUTMAYIN..!!UFAK BİR ZÜMRE(yani sizler) BÜYÜK BİR TOPLULUĞA TAHAKKÜM EDEMEZ.. :-*

Eşref
08-28-2008, 17:17
Arkadaş tarafımdan ban yemek istiyor sanıyorum..Biliyor bundan çok haz aldığımı.. Eee ben ona kıyarmıyım şimdi canlar..Kıyarda banlamazmıyım.. 8) Devam et kardeşcan sen..Biraz işim..Var..Alacam ifadeni.. 8) Papucumun atatürkçüleri..Din düşmanı asıl yobazlar sizi..Biz (yani büyük çoğunluk) bu ülkede var olduğu sürece,baş örtüsünü yok etmeye hiçbriniz gücü yetmez..Tekmiliniz birden gelse ne yazar..Gönül yazar.. :P UUNUTMAYIN..!!UFAK BİR ZÜMRE(yani sizler) BÜYÜK BİR TOPLULUĞA TAHAKKÜM EDEMEZ.. :-*

:-* +1

Necip Fazıl
08-28-2008, 17:18
Amaaaaann sölemezse sölemesin yahuu zaten bu sölese 10. yıl marşını sölerdi kesin :D ;D

siyah gül 07
08-28-2008, 17:32
biz hazımsızlık yapmıyorum turbanlılar laik üniversitelere girmeyeckler cumhuriyet azılı duşmanları degilmi geneli tarikat baglı şeriat düsüncesi var AMAC LAİKLİK YIKMAK İRAN GİBİ OLMAK İZİN VERMEYECEGİZ irticayla kesin keskin mucadelemiz surecektir..ATATURK SEVMİYORSUNUZ Ak Parti genel başkanının sozleri yukarıda acıktır turbanlılar istemiyoruz
Eminmisin hazımsızlık yapmıyormuş yapsanız nolurdu kestiremiyorum sen at gözlüklerini çıkarmadığın sürece göremeyeceksin bizim sana laf anlatmamız zor o yüzden
tartışma arıyorsan git başka yere
Senin için kaybedecek zamanımız yok hem başörtülüyüz hastalık falan bulaşır sana
Allah ıslah etsin seni söylenecek başka bişey yok sana

bilgi müdavimi
08-28-2008, 17:33
O sonuçta bir başbakan.Senin başbakanın.Atatürkçülerden de gayet Atatürkçü.Bu arada radyya gelenler varsa sevinirim.

melih874
08-28-2008, 17:34
partisiniz allah kandıranlar partisi degilmi biz yobaz istemiyoruz turbanla universiteye girmeyecksiniz siz gibi yobazların ipini sıkı tutmak lazım şeriatcılar sizi amacının şeriat devleti kurmak çaga ayaka aydurun yoksa irana marmaşa akp turbanlılar partiddir yani dini kullanan tarikatcıların beyin yıkıyorsunuz turkiye laiktir laik kalacak universiitede yobaz sokmayacagız

Akıncı44
08-28-2008, 17:34
''HADE LEYN..'' 8)
biz hazımsızlık yapmıyorum turbanlılar laik üniversitelere girmeyeckler cumhuriyet azılı duşmanları degilmi geneli tarikat baglı şeriat düsüncesi var AMAC LAİKLİK YIKMAK İRAN GİBİ OLMAK İZİN VERMEYECEGİZ irticayla kesin keskin mucadelemiz surecektir..ATATURK SEVMİYORSUNUZ Ak Parti genel başkanının sozleri yukarıda acıktır turbanlılar istemiyoruz
Sen sana cevap verilmeyecek kadar acizssin senin için dua ediyorum Rabbim seni ıslah etsin...

Gönülden
08-28-2008, 17:35
Laikçiyim demekle laik olnmuyor be adam...laik diye başımıza çıkarttığınız adamların ülkeyi getirdiği durum ortada..
Atatürk bu ülkeyi kurtarırken yanında laikler yoktu hııı yanlış mı biliyorum acaba..
Sen kalk bir milleti özüyle, kültürüyle, diniyle, bütünleşmiş Türk halkına zorla sen dinini yaşamayacaksın de sonrada siz laik değilsiniz dee..
Be adam laiklik dinsizlikse ben laik değilim....yok laiklik dini hazmediyorsa senin sorunun nee
Laiklik dinsizlikse senin dinin ne..
İnsanların yaradanı adına yapacağı ibadetini engellemeye hakkınız yok...herkes ülkesinde özgürlüğü genişletme yoluna giderken sizin gibi sabit bir fikre takılıp kafasını kumdan çıkarmak istemeyen çağdaş yobazlar sayesinde bir adım ileriye gidemeyiz..
Laiklik anlayışınız süper....Melih kardeş

melih874
08-28-2008, 17:36
Eminmisin hazımsızlık yapmıyormuş yapsanız nolurdu kestiremiyorum sen at gözlüklerini çıkarmadığın sürece göremeyeceksin bizim sana laf anlatmamız zor o yüzden
Senin için kaybedecek zamanımız yok hem başörtülüyüz hastalık falan bulaşır sana
evet mikrop bulabilir işte tipik turbanlı bizlari bu hale getiren akp genel başkanınıdır daha once boylemeydi kardeştiniz ama nefret ediyoruz sizlerden bu hale geldik daaha kotu olacak örumcek kafalılar

bilgi müdavimi
08-28-2008, 17:36
partisiniz Allah kandıranlar partisi degilmi biz yobaz istemiyoruz turbanla universiteye girmeyecksiniz siz gibi yobazların ipini sıkı tutmak lazım şeriatcılar sizi amacının şeriat devleti kurmak çaga ayaka aydurun yoksa irana marmaşa Ak Parti turbanlılar partiddir yani dini kullanan tarikatcıların beyin yıkıyorsunuz turkiye laiktir laik kalacak universiitede yobaz sokmayacagız

Bu ülke özgürdür.Kuşu serbest bırakmamak gibi birşey istiyorsunuz.Türbanla üniversiteye girmek neden bu kadar dokunuyor size?

melih874
08-28-2008, 17:38
Laikçiyim demekle laik olnmuyor be adam...laik diye başımıza çıkarttığınız adamların ülkeyi getirdiği durum ortada..
Atatürk bu ülkeyi kurtarırken yanında laikler yoktu hııı yanlış mı biliyorum acaba..
Sen kalk bir milleti özüyle, kültürüyle, diniyle, bütünleşmiş Türk halkına zorla sen dinini yaşamayacaksın de sonrada siz laik değilsiniz dee..
Be adam laiklik dinsizlikse ben laik değilim....yok laiklik dini hazmediyorsa senin sorunun nee
İnsanların yaradanı adına yapacağı ibadetini engellemeye hakkınız yok...herkes ülkesinde özgürlüğü genişletme yoluna giderken sizin gibi sabit bir fikre takılıp kafasını kumdan çıkarmak istemeyen çağdaş yobazlar sayesinde bir adım ileriye gidemeyiz..
sizler gelemden once din vardı oyle biliyorum siz gelincemi millet imana gelddi allahla kandıranlar partisi geldi millet msuluman oldu oylemi cevap verin laik ulkemde sizleri gormak istemiyoruz

bilgi müdavimi
08-28-2008, 17:39
sizler gelemden once din vardı oyle biliyorum siz gelincemi millet imana gelddi allahla kandıranlar partisi geldi millet msuluman oldu oylemi cevap verin laik ulkemde sizleri gormak istemiyoruz

Size Baş Örtüsü neden dokunuyor?

melih874
08-28-2008, 17:39
partisiniz Allah kandıranlar partisi degilmi biz yobaz istemiyoruz turbanla universiteye girmeyecksiniz siz gibi yobazların ipini sıkı tutmak lazım şeriatcılar sizi amacının şeriat devleti kurmak çaga ayaka aydurun yoksa irana marmaşa Ak Parti turbanlılar partiddir yani dini kullanan tarikatcıların beyin yıkıyorsunuz turkiye laiktir laik kalacak universiitede yobaz sokmayacagız

Bu ülke özgürdür.Kuşu serbest bırakmamak gibi birşey istiyorsunuz.Türbanla üniversiteye girmek neden bu kadar dokunuyor size?
ozgurlugun sınırı vardır eger turban dini simge velevki siyasi simge ise univeristler hic bir dine ozgurluk tanımayacak boyle dini simgelerler girelemez sokulmayacak

melih874
08-28-2008, 17:40

Size Baş Örtüsü neden dokunuyor?
sıkmabaş soruma cevap istiyorum

Duygu'Seli~
Bana dinimi yaşadığım için yobaz diyenin aklına şaşarım.. 8) Oramızı buramızı açıp teşhir edince sosyal mi oluyormuşuz.. 8) Vay ben senin aklına ne diyim..Akıbetinizi hiç düşünmüyorsunzu demi..? Ufacıkk zümre..OTUR YERİNE.. :-X :P Hadi çoğalında üreyinde gelin..Azcık mutasyona uğrayın be..Hep aynı hep aynı.. Gına geldi.. 8) Hadi sen şimdi son dualarını et.. Bırak bizim iplerimizi..Ben şimdi senin IP inle oynuyacağım azbuçuk..Sonra ekranına ufak bir uyarı gelecek.. ''GEREKSİZ İNSANLARIN FORUMDA OLMASI YASAK OLDUĞUNDAN SÜRESİZ YASAKLANDINIZ..'' diye bir yazıyla karşılaşacaksın..Hiç ürkme ve tırsma..Okeyto.. :-* ;D ;D

melih874
Hem laik hem müslüman olunmaz.Ya müslüman olacaksin ya laik,ikisi birarada olunca ters miknatislanma yapar,mümkün degil,ikisi bir arada olamaz.*
*Referansimiz Islamdir,Tek hedefimiz Islam devletidi
Efendi sen kim oluyorsun!buna mecelle(Seriat hukuku) karar verir.*(Bir hafta sonra Danistay basildi ve laik bir Türk hakimi öldürüldü)*Egemenlik kayitsiz sartsiz milletindir lafi koskoca biryalan,Egemenlik kayitsiz sartsiz Allah'indir*+++Ben Muhammed müslüman ümmetindenim.Türkiye dinsiz, laik bir memleket haline gelmistir.Hayatimi Mustafa Kemal dinsizligi ile savasa adayacagima
Türkiye'yi bir din ve seriat devleti haline getirmek icin mücadele edecegime,Kemal pasa zamaninda cikarilan dinsiz kanunlarin tatbikini önleyecegime,
kisa zamanda ümmet esasina dayanan,seriat devletinin kurulmasi icin calisacagima dinim,Allahim ve bütün mukaddesatim üzerine yemin ve kasem ederim.++++
Recep Tayyip Erdogan
böyle birinden utanıyoruz sizler dini kullanıyorsunuz egmenlik alllahındır diyen birisi bugun milletin diyebiliyor utanc başka bisey degil
bu nedir sizce

bilgi müdavimi
08-28-2008, 17:41

ozgurlugun sınırı vardır eger turban dini simge velevki siyasi simge ise univeristler hic bir dine ozgurluk tanımayacak boyle dini simgelerler girelemez sokulmayacak

Peki ülke e zarar görecek inançtan?Piyasaları mı olumsuz yöne itecek?Size zarar mı verecek?Nedir yani?Ekonomiye zararını belirtin.

Gönülden
08-28-2008, 17:43
Baş örtülerden nefret ediyormuşş...
Sahi sizin gibi ünüversitede düşünen kaç sığ adam var daha...
Ya biz başörtülüler ünüversiteye girmeden korkar olmuşsunuz...birde girdik mi size meydan kalmaz korkudan kaçarsınız..ee o günlerde yakın inşallah...
Bu arada biz neysek oyuz...seçim samanı dini kullananlar düşünsün...
Biz ilk oy patlamasını kırarken hiçte dini falan kullanmadık...zorunuza giden nee

Gönülden
08-28-2008, 17:47
Banlandımı yoksa... :)

siyah gül 07
08-28-2008, 18:05
evet mikrop bulabilir işte tipik turbanlı bizlari bu hale getiren Ak Parti genel başkanınıdır daha once boylemeydi kardeştiniz ama nefret ediyoruz sizlerden bu hale geldik daaha kotu olacak örumcek kafalılar

Sen bence kendi kafandaki örümcelere bak biz ki aslında konuşulmıcak kadar basitsin biz sıkma baş değiliz ama sen doldurma akılsın yazık sana

Eşref
08-28-2008, 18:09
Sen bence kendi kafandaki örümcelere bak biz ki aslında konuşulmıcak kadar basitsin biz sıkma baş değiliz ama sen dıoldurma akılsın yazık sana

Çok güzel bir itham olmuş; "doldurma akıl" :D +1

AY IŞIĞI
08-28-2008, 18:22
Arkadaşlar bence bu tür insanlara cevap bile vermeniz yersiz çünkü siz ne derseniz deyin söyledikleriniz onun anladığı kadardır.Onun amacı kışkırtmak başka bişey değil hem onun ne dediği değil ALLAHIN DEDİĞİ OLUR. :-*

Duygu'Seli~
08-28-2008, 18:24
BANLANDI (:

siyah gül 07
08-28-2008, 18:34
BANLANDI (:

Seviyesizliğiyle haketmişti bunu

Eşref
08-28-2008, 18:38
Arkadaşlar bence bu tür insanlara cevap bile vermeniz yersiz çünkü siz ne derseniz deyin söyledikleriniz onun anladığı kadardır.Onun amacı kışkırtmak başka bişey değil hem onun ne dediği değil ALLAHIN DEDİĞİ OLUR. :-*

Haklısınız. Sadece Allah ıslah etsin demek düşüyor bize.

Hüdaverdi
08-29-2008, 12:20
Yine gaz patlaması yaşanmış sanırım burada :-X
Şiir hediye etmiş,bizde geri kalmayalım ;D

Noldu,'kanardı' hani subaylar derbeye dönme büyükanıtçı ?
Yoksa boğazına %47'nin kolu mu kaçtı?
O akılsız kafan niye apçalladı şaştı?
Onun yerine sen ol yumoş yarışçı,
Seni gidi uslanmaz müptela din düşmanı

Bir bakarlar ki bu asi melih beyaz kefende,
Ne ola ki sana geberince mezar dibinde,
Kişi aşığı ile beraberdir huzur-u mahşerde,
Aklınca savaş açmış Allah'a vay senin haline,
Seni gidi uslanmaz müptela başörtüsü düşmanı

Debelenir bir oraya bir buraya küflü ahmak,
Anırır artık etrafa 'yetiş yetiş ya Yaşar',
Yaşar ne yapsın o da anlamış dört nala kaçar,
O da yakalanmış zebaniye nereye koşar?
Seni gidi uslanmaz müptela müslüman düşmanı

Katar zebaniler bu yalaka melih'i bir yere,
Oturturlar akılsız zavallıyı kızgın çembere,
Ama yansada her tarafı yoktur çıkar çare,
Çünkü işi işten geçirmiştir bir kere,
Seni gidi uslanmaz müptela din düşmanı

Kırık_Çocuk
08-29-2008, 12:23
Öyle aklımda kalan bi şarkısı yok demek ki sıradan.....

Duygu'Seli~
08-29-2008, 12:31
;D :D :D :D

MertcAn_1903
08-29-2008, 15:39
Ben de seni dinlemem !

Deniz.Feneri
08-29-2008, 15:41
Sanatçı yerine koyuda bir kere dinlemiş değildim kim bu ya ;D

parabol
08-29-2008, 16:52
Candan Erçetinin yaptığı ayıptır bu ayrı olay ama bazı yorumlar acayip haksız yorumlar....

Türkiyede işini sanatını en iyi yapan sanatçıdır Candan Erçetin...Hanginiz onu magazin programlarında gördünüz hanginiz kolay kolay popüle kanallardaki programlarda gördünüz hanginiz adının biriyle anıldığını duydunuz hanginiz sözleri abuk subuk bir şarkısını dinlediniz kaçınız onu abul subuk kıyafetlerle gördünüz...

Onun sanatını eleştirenlerden kaçı bir kere konserine gitti acaba..Ben gittim hemde her sene düzenli olarak giderim çünkü mükemmlel bir ses kaliteli şarkılar ve sahne performansı vardır...

Kimse tayip erdoğanı sevmek zorunda değil kişisel tercihidir tabiki buna bende üzüldüm ama kimsede onun sanatına laf söyleyemez bence...

hipermuhafazakar
08-29-2008, 16:54
'taştın mı sandın beni ey tanrım' diye zıvanaladığını gördüğümden beri up uzağım bu kadına

senin zaten ne haddine ak parti için şarkı söylemek..iyiki söylemiyor tevafuk olmuş kapkara cahil

parabol
08-29-2008, 16:55
Öyle aklımda kalan bi şarkısı yok demek ki sıradan.....

Türkiyede paralı ve parasız konserlerde en çok seyirci toplayan isimlerden biridir...Akılda kalmaması çok normaldir çünkü onun reklamı yapılmaz medyatik değildir...ama kalıplaşmış bir dinleyici kitlesi vardır...Belki duyduğun bir çok şarkı onundur ama onun olduğunu bilmezsin Candan erçetin böyle biridir...

parabol
08-29-2008, 16:57

Aynen ama şok oluncak bir şey değil..Kimse bizimle aynı görüşe sahip olmak zorunda değil ki..

Eşref
08-29-2008, 16:58
Candan Erçetinin yaptığı ayıptır bu ayrı olay ama bazı yorumlar acayip haksız yorumlar....

Türkiyede işini sanatını en iyi yapan sanatçıdır Candan Erçetin...Hanginiz onu magazin programlarında gördünüz hanginiz kolay kolay popüle kanallardaki programlarda gördünüz hanginiz adının biriyle anıldığını duydunuz hanginiz sözleri abuk subuk bir şarkısını dinlediniz kaçınız onu abul subuk kıyafetlerle gördünüz...

Onun sanatını eleştirenlerden kaçı bir kere konserine gitti acaba..Ben gittim hemde her sene düzenli olarak giderim çünkü mükemmlel bir ses kaliteli şarkılar ve sahne performansı vardır...

Kimse tayip erdoğanı sevmek zorunda değil kişisel tercihidir tabiki buna bende üzüldüm ama kimsede onun sanatına laf söyleyemez bence...

Çok haklısın Parabol. Ben Ak Partiyi tutmamasına, başakanımıza şarkı söylememesine kızmıyorum. Ama Atatürkçüyüm demesi yanlış olmuş. Bizleri Atatürk karşıtı gibi göstermiş. Ama inanıyorum ki kalbi temizdir. Sanatına ise zaten söylenecek söz yok. Çok kez ben de konserine gittim. Mükemmel bir sanatçı. Şarkıları çok güzel ve anlamlı. İnşAllah bu hatasından da döner diyorum.

parabol
08-29-2008, 17:00

Bazılarıda çoook güzel değerlendirmiş durumu...Türban laikliğe aykırı değil zorla türbana sokmak laikliğe aykırı aynı zorla kafa açtırmaya çalışmanın laikliğe aykırı olması gibi..Yani laikliğe aykırı olan dinleri yaşayışa yada dinsizliği yaşayışa sınır getirmek müdehale etmek...Aynı sizin yaptığınız gibi Atatürkçü arkadaşım..

hipermuhafazakar
08-29-2008, 17:01

Çok haklısın Parabol. Ben Ak Partiyi tutmamasına, başakanımıza şarkı söylememesine kızmıyorum. Ama Atatürkçüyüm demesi yanlış olmuş. Bizleri Atatürk karşıtı gibi göstermiş. Ama inanıyorum ki kalbi temizdir. Sanatına ise zaten söylenecek söz yok. Çok kez ben de konserine gittim. Mükemmel bir sanatçı. Şarkıları çok güzel ve anlamlı. İnşAllah bu hatasından da döner diyorum.

azgın bozuk kapkara cahiller yaptıkları hiçbir hizmet icraat yok olanlar sarılıyor sğınıyor Atatürke..Asıl Atatürkçü gerçek Atatürıçü bizleriz :-*

parabol
08-29-2008, 17:02

Buna bende üzüldüm belirttmde zaten ama bazı arkadaşlar kızıp sanatına hakaret etmiş...Bu da en az Candan erçetinin yaptığı kadar yanlış...Bence...

Gönülden
08-29-2008, 17:30
Ne Candan Erçetnmiş beee...sanatına kimsenin dediği yok ama o bir sanatçı olarak dinleyenlerini zan altında bıraktı....akforum olarak birçoğumuzun dinlediği bir sanatçıymış...ancak sanatçılık sadece iyi sesle olmuyor...bakın burda lafını hepimiz üzerimize alınmışız....bayan bu lafı söylerken bizleri hiç düşünmemüş.....fakat biz onu gayet iyi düşünüyoruz..ben bana ülkemde bu denli aşağılayıcı bir şekilde tavır alan birine duyarsız kalamam....vesselam

Duygu'Seli~
08-29-2008, 17:30
Kişisel fikirleri bizi elbette zerre kadar ilgilendirmez..Ama yaptığı davranış onun gibi bir sanatçıya yakışmadı..Topluma mal olmuş,büyük bir kitlenin beğenisini kazanmış insanlar yaptıkları iş dışında gündeme gelmekten kaçınmalıdırlar.. Sen bir sanatçısın..Yaptığın işin her yerde hakkını vermelisin..
Başbakanı sevmeyebilir ama '' ben atarükçüyüm bunlara şarkı falan söylemem'' diyerek cehalet örneği sergilemekte ne oluyor.. Ayıp etmiş..Ben laik ve hatta dinsiz olduğunu bildiğim bir çok sanatçıyı severek dinlerim mesela..Ona bakarsak yabancı sanatçılarda dini açıdan bizim fikrimizden değil ama dinliyoruz.. Yani kısacası fikirleri kendinedir bizi bağlamaz.. Ama erçetin'in yaptığı tamamen bir hazımsızlık örneği.. ''Ben bunları hazmedemiyorum,onlara şarkı falan söylemem,ben atatürkçüyüm'' manasında sözler sarfeden hazımsız değildirde nedir..? Emin olsun Ak Parti bünyesindeki bir çok kişi ondan kat be kat atatürkçüdür..

Deniz.Feneri
08-29-2008, 17:52
Bende benim solcu arkadaş neden sürekli bunu dinliyor diyordum şimdi çözdüm ;D ;D

my_alp
08-30-2008, 16:35
yarın candan ercetinide ergenekoncu diye tutuklar iceri atarsınız.

Siz Atatürk cüyüm diyorsunuz ama tarikatları dergahları yasaklayan Atatürk degilmiyidi?

Madem Atatürkcüsünüz tarikatlarda fetullahda isiniz ne?

Ya yazdıgınız gibi yasayın

yada yasadıgınız gibi yazın

cünkü cok komik duruma dusuyorsunuz

Bayrak ve Atatürk düsmanlarısınız bunu 5 yasındaki cocuk bile biliyor amerikan usagı olmak bunları gerektiriyor nede olsa

Deniz.Feneri
08-30-2008, 16:48
Atatürk tekke ve zaviyeleri kapattı. Cemaatleri yasaklamadı. Belli bir toplanma yeri var mı Gülen cemaatinin bildiğiniz. Dünaynın her yerindeler. Atatürk Türkiye Cumhuriuyeti dışına karışamazdı. Başka ülkelerin sınırlaına karışamazdı. Fethullah Gülen cemaati ise dünyanın her yerinde. Atatürk'ün yaptığı deverimlerin hepsini doğru bulabilirsniz. Ben hepsini doğru bulmak zorunda değilim. Bu ülkede yaşayanlar Atatürk'ü hep sevmek zorunda mı? Tamam seviyorum eşsiz bir lider ama öyle bir övüyorsunuz ki anlayamıyorum. Atatürkçü düşünen derneği de gördük Atatürk'ü kullanmaktan başka yaptıkalrı ne kaldı ki ?

my_alp
08-30-2008, 16:54
Atatürk tekke ve zaviyeleri kapattı. Cemaatleri yasaklamadı. Belli bir toplanma yeri var mı Gülen cemaatinin bildiğiniz. Dünaynın her yerindeler. Atatürk Türkiye Cumhuriuyeti dışına karışamazdı. Başka ülkelerin sınırlaına karışamazdı. Fethullah Gülen cemaati ise dünyanın her yerinde. Atatürk'ün yaptığı deverimlerin hepsini doğru bulabilirsniz. Ben hepsini doğru bulmak zorunda değilim. Bu ülkede yaşayanlar Atatürk'ü hep sevmek zorunda mı? Tamam seviyorum eşsiz bir lider ama öyle bir övüyorsunuz ki anlayamıyorum. Atatürkçü düşünen derneği de gördük Atatürk'ü kullanmaktan başka yaptıkalrı ne kaldı ki ?

tabi herkes sevmek zorunda degil bu ülkede kurtulus savasından sonra ermeniler kaldı rumlar yunanlar kaldı padisahlık asıgı ingiliz mandasını isteyenler kaldı onlar sevmeyebilir normal sey onlar Atatürk ün bütün devrimlerinide kabul etmezler . O kadar sevsen sende översin :) siz 2 donem iktidar olan 1 basbakanı Atatürk den cok överken kurtulus savasını yapmıs bir baskomutanı nasıl övmeyelim?

belli bir toplanma yeri var benim mahallemde her hafta 1 evde toplantılar oluyor sanki bunlardan habersizmissin gibi bana soruyorsun?

Tekke, tarikat etkinliklerinin yürütüldüğü yapılardır. Tekke anlamında dergâh, hankâh, âsitane sözcükleri de kullanılır. Bazı tarikatlarda hankâh ve âsitane yalnızca merkez tekkeye denir.

Deniz.Feneri
08-30-2008, 17:01
Atatürk'ü çok seviyorsunuz onun için ne yaptınız :) hangi iktidar döneminiz de ülkemize bu kadar refah bir Türkiye Cumhuriyeti yaşattınız. Krizlerle bitirdiniz dönemlerinizi. Biz düzelttik siz boyna krize sürükledinzi ülkeyi ama millet uyandı. Bundan sonra da iktidar olabilirseniz olun bakalım nasıl olacaksınız bu ülke artık krizler istemiyor o yüzden ne kadar çabalsanız azdır sizin için :D

Duygu'Seli~
08-30-2008, 17:13
İşte yorum budur..!! :-* Tebrik ederim abicim.. (+)

my_alp
08-30-2008, 17:15
Atatürk'ü çok seviyorsunuz onun için ne yaptınız :) hangi iktidar döneminiz de ülkemize bu kadar refah bir Türkiye Cumhuriyeti yaşattınız. Krizlerle bitirdiniz dönemlerinizi. Biz düzelttik siz boyna krize sürükledinzi ülkeyi ama millet uyandı. Bundan sonra da iktidar olabilirseniz olun bakalım nasıl olacaksınız bu ülke artık krizler istemiyor o yüzden ne kadar çabalsanız azdır sizin için :D

nerde bu refah :)

krizler her zaman oldu :)

Atatürk ilke ve inkilaplarına onun cizdigi yola baglı kalmayı getirip ekonomiye halkın refah seviyesine cektin ya helal olsun sana :) neden cunku verecek cevabınız yok

Atatürk sizlere ters bu kadar

murat kurt
08-30-2008, 17:20
Atatürkçü çocuk..Sizin gibileri hep merak ettim.Üşenmiyorsunuz tarikatleri araştırıyorsunuz,tarik.terimlerini biliyorsunuz da,bu tarikatlerin devletine bağlı,hergün Türkiyenin istikbali için dua eden insanlar olduğunu nasıl atlıyorsunuz.

Korkunuz Şeriat devleti olmak mı?Bu tarikatler devletlerinden memnunlar hiçbirinde de şeriat arzusunu ben göremedim.

Atatürkçüler mi hayır,ben de günümüz Nur Serterinin olduğu gibi Atatürkçü değilim.

Demokratik bir ülkede her görüş olmalı,siz neden rahatsızsınız.Bir kabahatiniz var da ondan mıdır bu telaşınız?

murat kurt
08-30-2008, 17:24

Atatürk ilke ve inkilaplarına onun cizdigi yola baglı kalmayı getirip ekonomiye halkın refah seviyesine cektin ya helal olsun sana :) neden cunku verecek cevabınız yok

Aslanım sanane?Atatürk sana el mi verdi benden sonra Atatürkçü olup olmayanları tespit et,bana rapor ver diye.

Sanane bizim Atatürk hakkındaki düşüncelerimizden.Sen kimsin?Gençliğe hitabede banada sanada sesleniyor.Sen niye kendini benden daha Atatürkçü görebiliyorsun.

Peki sana soru Atatük senin için nedir?

İnsanüstü bir varlık mıdır yoksa bizim devletimizin kurucusumudur?

Kimdir bana onu söyle..

Deniz.Feneri
08-30-2008, 19:02
murat kurt tebrikler :) +1

murat kurt
08-30-2008, 19:05
asıl sana tebrikler adamı bitirdiniz son tekmeyi ben attım :)

parabol
08-30-2008, 20:52
yarın candan ercetinide ergenekoncu diye tutuklar iceri atarsınız.

Siz Atatürk cüyüm diyorsunuz ama tarikatları dergahları yasaklayan Atatürk degilmiyidi?

Madem Atatürkcüsünüz tarikatlarda fetullahda isiniz ne?

Ya yazdıgınız gibi yasayın

yada yasadıgınız gibi yazın

cünkü cok komik duruma dusuyorsunuz

Bayrak ve Atatürk düsmanlarısınız bunu 5 yasındaki cocuk bile biliyor amerikan usagı olmak bunları gerektiriyor nede olsa

Allah allah asıl komik kaçan sensin...Biz hepimiz akpartili olmamıza rağmen bir sürü farklı fikir vare kendi içimizde bunu tartışabliliyoruz sense yine hepimizi aynı kefeye koyarak ezberlediğin lafları sıralıyorsun...Burda herkes atatürkü sevdiğini belirtmiş derdimiz ne atatürkü sevmediğimöiz halde bunu yazalım o zaman...Başımızın belaya girmesinden korksak hiç bir şey demeyiz seviyoruz da demeyiz sevmiyoruz da demeyiz ama bak ben diyorum ki büyük gururla ben Atatükçüyüm sana kalmadı tamam mı benim beynimi okumak....Hele hele bayrak sevgimi milliyetçiliğimi sorgulamak hiç haddine değil evimin balkonunda bayrak asılı !!!! Asker çocuğuyum ben!!!

parabol
08-30-2008, 20:56

Aslanım sanane?Atatürk sana el mi verdi benden sonra Atatürkçü olup olmayanları tespit et,bana rapor ver diye.

Sanane bizim Atatürk hakkındaki düşüncelerimizden.Sen kimsin?Gençliğe hitabede banada sanada sesleniyor.Sen niye kendini benden daha Atatürkçü görebiliyorsun.

Peki sana soru Atatük senin için nedir?

İnsanüstü bir varlık mıdır yoksa bizim devletimizin kurucusumudur?

Kimdir bana onu söyle..

Kesinlikle doğru...

Atatürkçüyüm diyorum ama atatürkçü olmayanlara da şu durumda ne diyebilirz ki peygambere Allaha küfredince iyi , atatistim diyince onun fikridir saygı duy ama iş Atatürkü küçücük eleştiremeye gelince vay cehennemlik vatan haini öyle mi ;)

parabol
08-30-2008, 20:58
Yazık ya adamlar hala 1881 ve 1938 arasında yaşıyor 2008e bir türlü gelemediler...Halbuki Atatürk böyle mi olmasını isterdi....

Duygu'Seli~
08-30-2008, 21:07
Yazık ya adamlar hala 1881 ve 1938 arasında yaşıyor 2008e bir türlü gelemediler...Halbuki Atatürk böyle mi olmasını isterdi....

Elbetteki hayır canım ama bu zihniyettekiler bunun hala farkında değil..Gerçeği idrak edecek kapasitede olsalardı şimdiye mutlu mesut geçiniyorduk belkide.. :)

Deniz.Feneri
08-30-2008, 21:11
asıl sana tebrikler adamı bitirdiniz son tekmeyi ben attım :)

cocugum aslanım kocum benim uslubunu duzelttigin zaman seni muhatap alacak birilerini bulursun hayatında ilk kez tanıstıgın birisine ettigin hitaplardan kisiligini anlamak zor olmuyor

Suskunlugum asaletimdendir, her söze verilecek bir cevabım var...lakin önce lafa bakarım lafmı diye sonra söleyene bakarım ADAMMI dıye!!!!

insanların kişiliğine hakaret ediyorsun dikket edin mesajlarınıza lütfen klimse sizin adamlığınızı kıyaslamadı burada >:(

R.T.E.
08-30-2008, 21:40
Tamam o halde ben de onun konserine gitmem zaten dalkavuklarla işim olmaz.
Eğer bir sanatçı parayı tepiyorsa(bu tip sanatçılar) kesin yalakalık yapıyordur...

parabol
08-30-2008, 21:43
Eğer bir sanatçı parayı tepiyorsa(bu tip sanatçılar) kesin yalakalık yapıyordur...

Niye insanların hakkında bilip bilmeden bu şekilde konuşuyoruz....Kızdığımız niyet okuyuculuğunun aynısını yapıyoruz...

R.T.E.
08-30-2008, 21:47

bilip bilmeden mi...
lütfen kendi adınıza konuşunuz. biliyoruz ki konuşuyoruz... :-*

Niye insanların hakkında bilip bilmeden bu şekilde konuşuyoruz....Kızdığımız niyet okuyuculuğunun aynısını yapıyoruz...

parabol
08-30-2008, 21:58

bilip bilmeden mi...
lütfen kendi adınıza konuşunuz. biliyoruz ki konuşuyoruz... :-*

Ben de biliyorum ki sizin bilmediğinizi idda ediyorum...

R.T.E.
08-30-2008, 21:59
Sizinle tartışmayacağım uzatmaya gerek yoq. ancak fikirlerimin arkasındayım... :-* 8)

Beritan
08-30-2008, 22:01
aman okumasın zaten...çokta umrundaydı başbakanın Allahım ya 8)

güliş
08-30-2008, 22:21
Dj arkadaşlar sizden radyomuzda kesinlikle candan erçetin şarkılarını çalmamanızı rica ediyorum,bize de candan hanım ters!

Üç mevsim
08-31-2008, 03:01
Dj arkadaşlar sizden radyomuzda kesinlikle candan erçetin şarkılarını çalmamanızı rica ediyorum,bize de candan hanım ters!

Güliş'in düşüncesi isabetli; arkadaşlar biz de bundan böyle radyomuzda Candan Erçetin şarkıları çalmayacağımızı açıklayalım değil mi?

parabol
08-31-2008, 14:45
Sizinle tartışmayacağım uzatmaya gerek yoq. ancak fikirlerimin arkasındayım... :-* 8)

Bir de türkçe harf kullansak iyi olacak...Malum türkçede q yerine k yi kullanabiliriz değil mi

Üç mevsim
08-31-2008, 17:54

Bir de Türkçe harf kullansak iyi olacak...Malum Türkçede q yerine k yi kullanabiliriz değil mi

R.T.E burada parabol e kesinlikle katılıyorum. Hiç hoş durmuyor o q harfi, göze batıyor, dikkat çekiyor.. Türkçemizi biz koruyabiliriz, başkası değil.