fatih kısaparmak balon baskılı balon Erdoğan'dan Baykal'a 'ulan' yanıtı - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erdoğan'dan Baykal'a 'ulan' yanıtı

Bilal Baştan
04-05-2011, 17:03
"Adaylığı garantilemek istiyor herhalde"

http://im.haberturk.com/2011/04/05/617635_detay.jpg?1302000361

AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kendisine yönelik sözlerine yanıt verdi. Başbakan Erdoğan şunları söyledi:

"Eski genel başkanları hepinizin malumudur. Biliyorsunuz, malum yeni genel başkana neden böyle bir görevi devretmek zorunda kaldığı ortada. Ona kalsa devretmeyecekti de işte durum ortada. Kendisine bir güç devşirebilmek için şahsıma 'ulan' gibi ifadelerle hakaretler ediyor. Benim kalkıp da senin seviyene inmek gibi bir derdim yok. Zaten bu siyasette milletim her zaman sana tokadı attı. En sonunda partinde düne kadar senin yanında olanlar da tokat attı. Yanına ziyarete gelip 'ben genel başkan olmayacağım' diyen de ertesi gün aday oldu, o da sana tokat attı. Şimdi birlikte kurdeleler kesiyorlar, adaylığı garantilemek istiyor herhalde."

Kaynak : Habertürk

ALmi´
04-05-2011, 17:21
Konuşmasını dinledim başbakanımızın. Çok güzel verdi cevabını :)

Zaten bu konuşmadan bir iki saat sonra baykal özür dilemiş herkesten. Komedi bunlar :)

Tarantula_
04-05-2011, 17:45
Sağlam bir ahlak harika bir hitabet = baykal pert =)))

unnamed
04-05-2011, 18:14
cehapenin inaniyorumki secime dogru seviyesi iyicene dusecektir...
sn.Basbaknimiz bunlarin hakkettikleri cevabi onlarin seviyesine dusmeden veriyor...

CeVHeR
04-05-2011, 18:28
Sayın Baykal bugüne kadar br kere bile genel başkanımız demedi de neden bugün böyle birşey demeği gereği hissediyor K.K. için. Ah bu koltuk sevdası yok mu ?

Seyyah
04-05-2011, 19:15
Baykalın tekrar sahneye çıkması güzel olmuş, özlemiştik bu adamı. Bakmayın siz Kılıçdaroğlunun sikleti değil Erdoğanla tartışmak, Baykal biraz eğlendiriyordu yine :)

AKcaabat
04-05-2011, 22:35
Basbakanim seni cok seviyor seninle gurur duyuyoruz. Baykil kendi pisliginde otlansin.