Orijinalini görmek için tıklayınız : Erdoğan'ın Devlet Laiklik Din Türban Atatürk ve Cumhuriyetle İlgili Sözleri
Beylerbeyi
04-23-2010, 21:57
Başbakanımızın çok sevdiğim bazı sözlerini sizler için derledim..
Devlet ile ilgili sözleri
Mayo reklâmı şehvet sömürüsüdür.[5]
İçki yasaklansın. [6]
Türkiye’nin yapılacak çok işi var beyler, boşa kürek çekmek sevdasından kurtulamayanlar bunun bedelini ödeyeceklerdir. Buyursunlar boşa kürek çekmeye devam etsinler.[7]
Siyasetin tek limanı ahlaktır.
Başbakanlık koltuğuna oturmadan ölürsem gözüm arkada kalır. Allah nasip ederse bir nihai hedefim Çankaya Köşkü'ne çıkmaktır. [15]
'Cumhuriyeti biz kurduk!" Sevsinler seni, nasıl da kuruyorsun! - ardından - CHP çok partili dönemde asla tek başına iktidar olmamıştır, asıl CHP iktidar olduğu zaman kadrolaşmasının en büyüğünü, en kaşarlısını yapmıştır!!! [18]
Sen ne mutlu Türküm diyene dersen o da ne mutlu Kürdüm diyene der.
Kişiler laik olmaz devlet laik olur, laikliği savunma anlamında ben de laikim ancak İslam'ın karşısına karşısına koyarsanız değilim.
Beylerbeyi
04-23-2010, 21:58
Laiklik, din ve türban ile ilgili sözleri
Ben meclis'in dua ile açılmasından yanayım. [25]
Elhamdülillah müslümanım diyenlerin, şeriatçıyım demesi de gerekir.[26]
Ben İstanbul'un imamıyım. [27]
İmamlar da nikah kıysın.[28]
Cumhurbaşkanının imam hatipli olacağı günler yakındır.[29]
Laik değilim, laikliği korumakla yükümlüyüm.[30]
Mahkemenin türbanla ilgili söz söyleme hakkı yoktur. Söz söyleme hakkı din ulemasınındır.[31]
Tutturmuşlar laiklik elden gidiyor diye. Yahu millet istedikten sonra laiklik tabii elden gidecek ! [32]
"Bize göre demokrasi amaç değil, ancak bir araçtır. Hangi sisteme gitmek istiyorsanız, bu düzenlerin seçiminde bir araçtır. Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir."[33]
Hem laik, hem Müslüman olunmaz. Ya Müslüman olacaksın, ya laik. İkisi bir arada olunca ters mıknatıslanma yapar. Mümkün değil, ikisi bir arada olamaz. [34]
Beylerbeyi
04-23-2010, 21:58
Atatürk ve Cumhuriyet ile ilgili sözleri
Saygı duruşu sap gibi durmaktır. Saygı duruşu yerine dua edilmeli. Sap gibi durmanın manasını anlayamıyorum[39]
Türkiye’nin yarınında artık Kemalizme ve Kemalizm benzeri rejimlere yer yoktur. Kemalizmin yeniden kendini üretmesi söz konusu değildir. Bizim için en üst belirleyici, İslam’ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir. Ben İslam’ın devlet planı içinde düşünüyorum.
Cumhuriyeti biz kurduk!" Sevsinler seni, nasıl da kuruyorsun! - ardından - CHP çok partili dönemde asla tek başına iktidar olmamıştır, asıl CHP iktidar olduğu zaman kadrolaşmasının en büyüğünü, en kaşarlısını yapmıştır!!!
Her şey Türkiye için...[41]
Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir lafı koskoca bir yalan. Egemenlik kayıtsız şartsız Allah’ındır. [42]
Demokrasi bir tramvaydır, gideceğiniz yere kadar gider orada inersiniz.
Eski Konuşmasını İzledim Avrasya Tv de Yapmış Youtube 'dan İzledim Bunlardan Bahsediyor ...Değiştim Demişti Bir Konuşmasında Ama Değiştini Sanmıyorum =)
TAYYİP ERDOĞAN'IN, 1980'Lİ YILLARDA ARŞİVLENEN , KURAN KURSUNDA ETTİĞİ BİLİNEN VE TRABZON - ASKERİ ARŞİVİNDE MEVCUT BULUNAN ATATÜRK ALEYHİNDEKİ ÜNLÜ YEMİNİ:
İŞTE O YEMİN...
"Ben Muhammed Müslüman ümmetindenim. Türkiye dinsiz, laik bir memleket haline gelmiştir. Hayatımı Mustafa Kemal dinsizliği ile savaşa adayacağıma. Türkiye'yi bir din ve şeriat devleti haline getirmek için mücadele edeceğime.Kemal Paşa zamanında çıkarılan dinsiz kanunların tatbikini önleyeceğime, kısa zamanda ümmet esasına dayanan. şeriat devletinin kurulması için çalışacağıma, dinim. Allahım ve bütün mukaddesatım üzerine yemin ve kaset ederim."
EpiVaTeS
04-23-2010, 22:14
TAYYİP ERDOĞAN'IN, 1980'Lİ YILLARDA ARŞİVLENEN , KURAN KURSUNDA ETTİĞİ BİLİNEN VE TRABZON - ASKERİ ARŞİVİNDE MEVCUT BULUNAN ATATÜRK ALEYHİNDEKİ ÜNLÜ YEMİNİ:
İŞTE O YEMİN...
"Ben Muhammed Müslüman ümmetindenim. Türkiye dinsiz, laik bir memleket haline gelmiştir. Hayatımı Mustafa Kemal dinsizliği ile savaşa adayacağıma. Türkiye'yi bir din ve şeriat devleti haline getirmek için mücadele edeceğime.Kemal Paşa zamanında çıkarılan dinsiz kanunların tatbikini önleyeceğime, kısa zamanda ümmet esasına dayanan. şeriat devletinin kurulması için çalışacağıma, dinim. Allahım ve bütün mukaddesatım üzerine yemin ve kaset ederim."
Güzel yeminde Tayyip Erdoğan'ın böyle bir sözü ettiğine dair bir emaren varmı...
Kulaktan duymalarla neler ettiririm sana neler...
Beylerbeyi
04-23-2010, 22:16
Saygı duruşu sap gibi durmaktır. Saygı duruşu yerine dua edilmeli. Sap gibi durmanın manasını anlayamıyorum[39]
ben de hiç anlayamamışımdır saygı duruşunu. başbakanımızın birbirinden nefis sözleri erdoğanı erdoğan yapmıştır.. Allah yardımcısı olsun.. yukarıdaki sözlerinden hangisi yanlış ? hepsi doğru ve yerinde tespitler..
Beylerbeyi
04-23-2010, 22:18
İŞTE O YEMİN...
kulaktan dolma sözleri paylaşma burda.
EpiVaTeS
04-23-2010, 22:22
ben de hiç anlayamamışımdır saygı duruşunu. başbakanımızın birbirinden nefis sözleri erdoğanı erdoğan yapmıştır.. Allah yardımcısı olsun.. yukarıdaki sözlerinden hangisi yanlış ? hepsi doğru ve yerinde tespitler..
Sap gibi durmayı bir tek Erdoğan değil Valla bende anlamıyorum...
hayır sap gibi durarak elinize ne geçiyor diye soruyorum cevap yok...:neki:
Beylerbeyi
04-23-2010, 22:27
Sap gibi durmayı bir tek Erdoğan değil Valla bende anlamıyorum...
hayır sap gibi durarak elinize ne geçiyor diye soruyorum cevap yok...:neki:
hacı, nasıl beğendin mi sözleri :)
beni mest etti bu sözler :)
Sukût-u_Hayal
04-23-2010, 22:31
Harika sözler , başbakanımıza bir kez daha hayran oldum ...
EpiVaTeS
04-23-2010, 23:05
Mest olunmaz mı yahu...
doğru sözlere ne hacet...=)
redyellow
04-23-2010, 23:24
İŞTE O YEMİN...
Bu tamamen yalan, tamamen uydurma, tamamen kuran düşmanılğından, kuran kursu düşmanlığından kaynaklanan alçakca bir iftidadır.
İntifada
04-24-2010, 00:04
Ben İstanbul'un imamıyım. [27]Kardeşim Başbakanımızı böyle bir söz sarfetmemiştir.Aksine bu çarpıtma belediye başkanlığı zamanında dönemin kemalist tayfasının yıpratmak ve çığırtkanlık yapmak için kullandığı bir kartel çarpıtmasıdır.
Başbakanımıza kartelden bir gazeteci siz imam değil belediye başkanısınız diye sorduğunda ben imam değilim ama imam bir önderdir.Bizde bir bakıma bu şehrin önderiyim demişti.
Ama kendisine hayranlıklarımı uayndıran bir çok sözü vardır.
Hem Laik hem müslüman olunmaz ya müslüman olacaksın ya laik!!! beni çok cesaretlendiren bir sözdür
Ve 94 seçimlerinden önce söylediği sözler çok daha güzeldi.
Pierre Cardine çarşaf defilesi yaptıracağız demişti diye hatırlıyorum.
Muhteşem sözler eyvallah murat kardeşim ayrıca o sedef adlı arakdaşa söylüyorum eğer bu söylediklerini kanıtlayamazsan müfterisin
Yasim 26 ve bu yasima kadar bir cok basbakan gördüm rahmetli özalin baskanligini hatirlamadigim icin yorum yapmam abes kacar ayni sekilde gülde kisa dönem basbakanlik yaptigi icin degerlendirmek yanlis olur..
Velhasil kelam benim icin diger basbakanlar bir yana, Erdogan bir yanadir..taassub icindemiyim hayir, körü körüne inandina tayyib mi diyorum hayir ancak onun bu ülke icin nasil calistiginida göremeyecek kadar kör degilim..
Söylem ve eylemleriyle isten benim basbakanim diyebildigim erdogandan insallah daha uzun dönem hizmet görürüz..
manifesto
04-24-2010, 00:16
Çoğu uydurma sözler.
7 yıldır aynı nakaratlar
Tuncay Özkan şaklabanlığı devam ediyor
O bu işleri çok severdi
Erdoğan ehl-i iman ve alnı secde gören bir müslüman
Abdestsiz dolaşmaya alışık tiplerden ona iltifat beklemiyoruz zaten
Mustafa Kemal ile ilgili sözleri de uydurma ama sorun zaten hepimizin sorunu
Milli bir sorun
redyellow
04-24-2010, 00:18
sayın akıncı:
İMAM sadece cemaate namaz kıldıran anlamında kullanılmaz biliyorsunuz, önder, baş, lider anlamında da kullanılır.
Belki o anlamda söylenmiş olabilir. Ama tabi bunu çarpıtmak isteyenler sadece imam kelimesinin cemaate namaz kıldıran olduğun sanan cahillerdir.
Yukarda kuran kursunda yemin ediyorlar diye verdikleri metine bakın, aslında hiç yoruma bile değmez saçma sapan şeyler.
İntifada
04-24-2010, 00:22
Evet sayın abim zaten bende aksi bir şey söylemedim sadece bu sözü zamanında çarpıtmak için çok kullandılar ve gerçeğini bildireyim dedi.
Muhteşem sözler eyvallah murat kardeşim ayrıca o sedef adlı arakdaşa söylüyorum eğer bu söylediklerini kanıtlayamazsan müfterisin
ayrıca bu sözümü tekrarlıyorum
.:Ay_Yıldız:.
04-24-2010, 10:30
Bu adam bu milletten keyfine bu kadar oy almıyor :)
Her sözünün altına imzamı atarım başbakanım!
İzindeyiz!
0000000000
04-24-2010, 11:07
Zamanlaman süper kardeş yahu sırasımı böyle çalışmaların , bazen ak partili gençleri anlamıyorum her doğruyu her yerde söylemek doğrumudur. Kaldıki zinde ve despot güçler bu halimiz ile bize zaten zaman kaybettiriyor bunun üstüne birde sizde bu tür şeyler ile adamları motive ediyorsunuz. Gelde deli olma
Hüdaverdi
04-24-2010, 11:22
“Ilımlı İslâm yakıştırmaları çok çirkin. Bu,bir defa dinimize saygısızlıktır,hakarettir.İslâm’ın ılımlısı, ılımsızı falan olmaz,İslâm, İslâm’dır.”
"Şunu açıkça söyleyeyim, terör üzerinden siyaset yapılmaz. Terör ortak mücadele verilmesi gereken konudur. Bu mücadeleyi hep birlikte vermeliyiz. Terör nerede, ne zaman, kimi vuracağı belli olmayan bir fenomendir. Teröre kimse İslam'ı yaklaştırmasın. İslami terör, İslamcı terör lafına asla prim vermeyiniz. Basını da uyarıyorum, teröre asla İslam'ı sıfat olarak koymayın. Dinci terör diyebilirsiniz ama İslami terör diyemezsiniz. Adı Müslüman olanın yaptığı terörü İslam'a fatura etmeye kimsenin hakkı yoktur. Bizim dinimiz barış dinidir, sevgi dinidir. Bir insanı öldürmek, tüm insanlığı öldürmek gibidir"
"Şeyh Ahmed Yasin, vücudunun üçte ikisi tutmayan, İsrail hapishanelerinde mahkum olan bir insandı. Sağlık sorunları nedeniyle serbest bırakıldı. Sonra böyle bir insan roket atışlarıyla öldürüldü. Niye serbest bıraktın? Niye roketle öldürdün ve hükümet olarak bir suikastin ve cinayetin kararını alıyorsunuz? Bir devlet kin tutmaz ve hukuku askıya almaz. Böyle olursa bu terördür. Bu durum, Ortadoğu’daki barışın üzerine bomba olarak düşmüş ve barış için yol haritasını ortadan kaldırmıştır."
“Ben ne Şiiyim ne Sünniyim, ben Müslümanım!”
“Merak etmeyin. Biz beyaz çarşaflarımızı yanımızda taşıyoruz. Bedel ödemeye hazırız”
“Her zaman söylediğim gibi, eğer Türkiye kazanacaksa biz kaybetmeye hazırız. Hepimiz aynı gökkubbe altında yaşıyoruz , bizim gökkubbemiz Türkiye Cumhuriyeti'dir. Bizden evvel bu makamlarda başkaları vardı yarın da başkaları olacaktır. İktidarlar gelir gider, bu dünya Sultan Süleyman'a kaldı mı? Kalmadı. Evet dünya bir sultana çok, ikisine azdır. Aslolan devlet-millettir, Aslolan baki kalan bu kubbede hoş bir sadadır”
EpiVaTeS
04-24-2010, 11:30
“Merak etmeyin. Biz beyaz çarşaflarımızı yanımızda taşıyoruz. Bedel ödemeye hazırız”
Ne kadar muhteşem bir söz...=))
Beylerbeyi
04-24-2010, 11:49
Zamanlaman süper kardeş yahu sırasımı böyle çalışmaların , bazen ak partili gençleri anlamıyorum her doğruyu her yerde söylemek doğrumudur. Kaldıki zinde ve despot güçler bu halimiz ile bize zaten zaman kaybettiriyor bunun üstüne birde sizde bu tür şeyler ile adamları motive ediyorsunuz. Gelde deli olma
kötü mü ettim hacı, bak onca kardeşimi sevindirdim :)
bu arada sırası mı diye sormuşsun.. sırası bence, 8 yıldır bekliyorduk artık sabrımız kalmadı (: başbakanımızı başbakan yapan bu sözleri paylaşmanın bir mahsuru olduğunu sanmıyorum.. kaldı ki bu sözler internette birçok sitede yer alan sözler.. bu sözler için 2002 den önce bir şey yapamadılarsa bundan sonra da hiçbişi yapamazlar..
millet darbe çığırtkanlığı yapıyor, dağdaki teröristi yüceltiyor, meclisten teröristbaşına biat ettiğini söylüyor, dinime hakaret ediyor ama demokrasi adına kimse ses çıkarmıyor.. başbakanımızın birkaç islami sözü "bazılarını" rahatsız ediyorsa, kafalarını duvarlara vurabilirler :)
0000000000
04-24-2010, 11:53
kötü mü ettim hacı, bak onca kardeşimi sevindirdim :)
bu arada sırası mı diye sormuşsun.. sırası bence, 8 yıldır bekliyorduk artık sabrımız kalmadı (: başbakanımızı başbakan yapan bu sözleri paylaşmanın bir mahsuru olduğunu sanmıyorum.. kaldı ki bu sözler internette birçok sitede yer alan sözler.. bu sözler için 2002 den önce bir şey yapamadılarsa bundan sonra da hiçbişi yapamazlar..
millet darbe çığırtkanlığı yapıyor, dağdaki teröristi yüceltiyor, meclisten teröristbaşına biat ettiğini söylüyor, dinime hakaret ediyor ama demokrasi adına kimse ses çıkarmıyor.. başbakanımızın birkaç islami sözü "bazılarını" rahatsız ediyorsa, kafalarını duvarlara vurabilirler :)
Hacı murat :) bak şöyle yapalım bu söylediklerinizi Başbakan duysa ne der memnun kalırmı bence aksine senin hacılığını elinden alır. :) olum murat der etrafda bu kadar kir varken şimdi bunları su yüzüne cıkarmanın sırasımı 28 şubatta bu soğuyu yaşamadıkmı neden aynı tutum içindesin sen bize fayda değil bu hareket ile zarar veriyorsun seni kapalı bir mekanda tutmak gerek der eğer susmassan ama :) bence bunları dillendirmenin daha zamanı var kurulan sistem seksen senede kurulmuş sen kalk bu sekiz sene sonra pencereden haykır bazı şeyleri taşlarlar seni pencerede üç kuruş rahatlık yaşayacam diye yine başımızı sıkıntıya sokarsın sus murat sus bekle biraz daha derler.
Beylerbeyi
04-24-2010, 12:02
Hacı murat :) bak şöyle yapalım bu söylediklerinizi Başbakan duysa ne der memnun kalırmı bence aksine senin hacılığını elinden alır. :) olum murat der etrafda bu kadar kir varken şimdi bunları su yüzüne cıkarmanın sırasımı 28 şubatta bu soğuyu yaşamadıkmı neden aynı tutum içindesin sen bize fayda değil bu hareket ile zarar veriyorsun seni kapalı bir mekanda tutmak gerek der eğer susmassan ama :) bence bunları dillendirmenin daha zamanı var kurulan sistem seksen senede kurulmuş sen kalk bu sekiz sene sonra pencereden haykır bazı şeyleri taşlarlar seni pencerede üç kuruş rahatlık yaşayacam diye yine başımızı sıkıntıya sokarsın sus murat sus bekle biraz daha derler.
;D;D
demek hacılığımı elimden alır, koptum yav hacı sıfır ;D
bunlar yeni su yüzüne çıkmıyor ki hacı, heryerde var. yani ilk ben paylaşmıyorum..
bence bu sözlerin paylaşılmaması gerektiğini söylediğin için başbakan senin hacılığını sıfırla çarpar ortadan kaldırır ;D
bu arada konuya yorum yapanlar arasından, başlığın kaldırılması gerektiğini söyleyenler çoğunluktaysa başlık kaldırılabilir.. ama gördüğüm kadarıyla sözler genel olarak hoşumuza gitmiş.. lütfen rahatsız olanlar, veya bu sözlerin bize zarar vereceğini söyleyenler, düşüncelerini belirtsinler.. çoğunluk bu başlığı istemezse yönetim grekeni yapar..
0000000000
04-24-2010, 12:20
;D;D
demek hacılığımı elimden alır, koptum yav hacı sıfır ;D
bunlar yeni su yüzüne çıkmıyor ki hacı, heryerde var. yani ilk ben paylaşmıyorum..
bence bu sözlerin paylaşılmaması gerektiğini söylediğin için başbakan senin hacılığını sıfırla çarpar ortadan kaldırır ;D
bu arada konuya yorum yapanlar arasından, başlığın kaldırılması gerektiğini söyleyenler çoğunluktaysa başlık kaldırılabilir.. ama gördüğüm kadarıyla sözler genel olarak hoşumuza gitmiş.. lütfen rahatsız olanlar, veya bu sözlerin bize zarar vereceğini söyleyenler, düşüncelerini belirtsinler.. çoğunluk bu başlığı istemezse yönetim grekeni yapar..
Hacı konuya aksi yorum yapsalar adamları din düşmanı yaparsınız o yüzden bu konudaki olumlu yorumları hissedemessiniz siz yinede dikkatli olun bu konular bize zarar verir.
Beylerbeyi
04-24-2010, 12:33
Hacı konuya aksi yorum yapsalar adamları din düşmanı yaparsınız o yüzden bu konudaki olumlu yorumları hissedemessiniz siz yinede dikkatli olun bu konular bize zarar verir.
yok hacı, neden din düşmanı yapalım ? bak mesela sen aksi yorum yaptın seni din düşmanı ilan ettik mi? bilakis hacı dedik sana ;D
İntifada
04-24-2010, 15:29
Benim favorim olan sözü
Abdestimizden şüphemiz yok ki namazımızdan şüphemiz olsun
0000000000
04-24-2010, 16:05
Hacı sakın üzülme söylediklerime genelde islamın katı ironik savunucuları kendi içlerinden biride olsa farklı ses yaymaya kalksa otomitiğe bağlamış gibi onu din düşmanı yaparlar . Aslında bu ülkede bu boyutta görüşlere yer verilmesi siyasi partiler için hala tehlike o yüzden biraz daha sabır hacı.
Beylerbeyi
04-24-2010, 20:08
hacı çok fazla ürkek olmaya da gerek yok lo :)
Beylerbeyi
04-25-2010, 20:41
“Ben ne Şiiyim ne Sünniyim, ben Müslümanım!”
İran konusunda olumsuz tavır takınan arkadaşlara kapak olacak bir söz :)
İran konusunda olumsuz tavır takınan arkadaşlara kapak olacak bir söz :)
Aynen Öyle Bu Zamana Kadar Hep Farklılıklarımızdan Bahsettiler Halbuki Öyle Çok Ortak Yanlarımız Varki Müslümanların Ama Bizi Birbirimize Düşürmeye Çalışıyorlar.
Özgür Çağrı
04-25-2010, 21:02
sözlerde yeminde harika ...
Başbakanımızın çok sevdiğim bazı sözlerini sizler için derledim..
Devlet ile ilgili sözleri
Mayo reklâmı şehvet sömürüsüdür.[5]
İçki yasaklansın. [6]
Türkiye’nin yapılacak çok işi var beyler, boşa kürek çekmek sevdasından kurtulamayanlar bunun bedelini ödeyeceklerdir. Buyursunlar boşa kürek çekmeye devam etsinler.[7]
Siyasetin tek limanı ahlaktır.
Başbakanlık koltuğuna oturmadan ölürsem gözüm arkada kalır. Allah nasip ederse bir nihai hedefim Çankaya Köşkü'ne çıkmaktır. [15]
'Cumhuriyeti biz kurduk!" Sevsinler seni, nasıl da kuruyorsun! - ardından - CHP çok partili dönemde asla tek başına iktidar olmamıştır, asıl CHP iktidar olduğu zaman kadrolaşmasının en büyüğünü, en kaşarlısını yapmıştır!!! [18]
Sen ne mutlu Türküm diyene dersen o da ne mutlu Kürdüm diyene der.
Kişiler laik olmaz devlet laik olur, laikliği savunma anlamında ben de laikim ancak İslam'ın karşısına karşısına koyarsanız değilim.
bu sözler milli görüş gömleyini cıkarmadan önceydi sayın başbakan cok degişti eski defterleri cok karıştırmayın sonra üzülürsünüz
bu sözler milli görüş gömleyini cıkarmadan önceydi sayın başbakan cok degişti eski defterleri cok karıştırmayın sonra üzülürsünüz
ya merak ediyorum sen kac yasindasin.. Cünkü Türkceyi resmen katlediyorsun..
degile, deyil gömlegini yerine gömleyini kredi yerine kiredi gibi ilkokul cagindaki bir cocugun yapmayacagi hatalari yapiyorsun!..
Yok tamam anlarim noktalamada hata olur, imlada hata olur ancak bu basit hatalari ilkokul cocuklari bile yapmiyor..
Yok konuyla ne alakasi var diyorsan daha Türkceyi kullanmayi bilmeyen birinin basbakanimiz hakkindaki elestirilerini dikkate almiyoruz!
Beylerbeyi
04-25-2010, 23:32
ya merak ediyorum sen kac yasindasin.. Cünkü Türkceyi resmen katlediyorsun..
degile, deyil gömlegini yerine gömleyini kredi yerine kiredi gibi ilkokul cagindaki bir cocugun yapmayacagi hatalari yapiyorsun!..
Yok tamam anlarim noktalamada hata olur, imlada hata olur ancak bu basit hatalari ilkokul cocuklari bile yapmiyor..
Yok konuyla ne alakasi var diyorsan daha Türkceyi kullanmayi bilmeyen birinin basbakanimiz hakkindaki elestirilerini dikkate almiyoruz!
eğitilir hacı eğitilir :)
eğitilir hacı eğitilir :)
evet kardesim egitim kesinlikle sart :)
Beylerbeyi
05-10-2010, 02:11
güncellesek fena olmaz (:
Hıfz-ı lisan
05-13-2010, 13:21
çok güzel.Allah sağlık,sıhhat versin.Başarısı daim olsun inşaallah. sağolun (:
Beylerbeyi
05-14-2010, 12:46
Demokrasi bir tramvaydır, gideceğiniz yere kadar gider orada inersiniz.
çok manalı bir söz. günümüzde demokrasi ifadesini kullanıp yüzbinlerce insanı katleden ülkelerin durumunu çok iyi anlatmış başbakanımız.
Beylerbeyi
07-03-2010, 18:27
yoğun istek üzerine yeniden yayımlıyoruz ;D
Çok mükemmel özetlemelerin yanında şuanki Türkiye betimlemesinin zihin yapısına aykırı özetlemelerde mevcut.Buda muhalif beyinlerde ''önceden ne diyordun şimdi ne diyorsun'' gibi yargılama inisiyatifi doğurmakta.Bu durumu aşmanın tek yolu; milletin tabu olarak benimsediği statükonun, şuan bedeli ödenen durumların çekirdeğinden bihaber yaşayan insanların, beyninde varolan betonlaşmış düşünce yapısına (laiklik, islamiyet gibi) ılımlı yaklaşıp yapacaklarımız konusunda istikrarı elden bırakmamaktır.
Beylerbeyi
07-19-2010, 22:59
Çok mükemmel özetlemelerin yanında şuanki Türkiye betimlemesinin zihin yapısına aykırı özetlemelerde mevcut.Buda muhalif beyinlerde ''önceden ne diyordun şimdi ne diyorsun'' gibi yargılama inisiyatifi doğurmakta.Bu durumu aşmanın tek yolu; milletin tabu olarak benimsediği statükonun, şuan bedeli ödenen durumların çekirdeğinden bihaber yaşayan insanların, beyninde varolan betonlaşmış düşünce yapısına (laiklik, islamiyet gibi) ılımlı yaklaşıp yapacaklarımız konusunda istikrarı elden bırakmamaktır.
herkes Erdoğanın önceden ne dediğini gayet iyi bilir. Zaten Başbakanımız "değiştim" ifadesini kullanarak bu sözleri kabul etmezlik yapmadı. bu yüzden çıkıp da "kardeşim önceden ne diyordun şimdi ne diyorsun" gibi bir ifade kullanılamaz
Beylerbeyi
08-20-2010, 14:32
güncelleme
İntifada
08-20-2010, 15:44
''Hem Laik Hem Müslüman Olunmaz...Ya müslüman olacaksın ya laik...''
şu ülkede gelmiş geçmiş bütün siyasi liderler arasında söylenmiş en harika ve en cesurca cümle budur...Rabbim yardımcın olsun başbakanım...
bu lafı söyleyen bir liderin önünde ölüme giderim...
Diyarbakır'ı buranın starı yapacağız(BOP meselesi konuşulurken)
''Hem Laik Hem Müslüman Olunmaz...Ya müslüman olacaksın ya laik...''
şu ülkede gelmiş geçmiş bütün siyasi liderler arasında söylenmiş en harika ve en cesurca cümle budur...Rabbim yardımcın olsun başbakanım...
bu lafı söyleyen bir liderin önünde ölüme giderim...
MaşaAllah...
Beylerbeyi
08-20-2010, 18:46
Diyarbakır'ı buranın starı yapacağız(BOP meselesi konuşulurken)
ülkemizdeki herhangi bir ilin gelişmesi için çabalamanın neresi kötü ? BOP mop kötü niyetinle karıştırmaya çalışmışsın. hee büyük israilin yıldızı olacak D.Bakır, töve estağfirullah.
Özgür Çağrı
08-20-2010, 18:58
Diyarbakır zaten star zaten doğunun baş şehri ...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.