fatih kısaparmak balon baskılı balon Erivan'da Türk bayrağı yakıldı! - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erivan'da Türk bayrağı yakıldı!

Sekoloji
04-24-2009, 13:24
Ermeniler sözde soykırım gününü anıyor

http://www.haberturk.com/2009/04/24/kuturesim/bayrakyakildikucukk.jpg

24 Nisan sözde soykırım gününü anmak üzere Ermenistan'ın başkenti Erivan'da düzenlenen törenler, milliyetçi Ermenilerin Türkiye aleyhindeki gösterilerine sahne oldu. Göstericiler, Türk bayrağını yaktı; binlerce Ermeni "soykırım anıtı"na koştu.

Türkiye aleyhtarı gösterilerin başını çeken bir Taşnaksütyun üyesi, Erivan ile Ankara arasındaki yakınlaşmayı protesto etmek için bayrak yaktıklarını söyledi.

Taşnaksütyun partisi ise Türk bayrağının yakılmasından gösterilere sızan aşırı milliyetçileri sorumlu tuttu ve parti olarak bayrak yakılmasına karşı olduklarını duyurdu.

Türkiye-Ermenistan ortak açıklamasına sert tepki gösteren milliyetçi Taşnaksütyun Partisi, hükümeti oluşturan dörtlü koalisyondan çekilebileceklerini açıklamıştı.

Ermeniler "soykırım anıtı"na koştu

Anma törenleri, Türkiye saati ile 09.00'da başladı.

Erivan'dan ve çeşitli yerlerden gelen binlerce kişi Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan ve din adamlarının anıtın önüne gelerek saygı duruşunda bulunması ve dini tören yapması ardından geleneksel çiçek bırakma törenine geçildi.

Binlerce Ermeni ortasında alev yanan anıta çiçek bıraktı.

Sarkisyan buradan daha sonra kilise temsilcileri ile birlikte kiliseye geçerek ayine katıldı.

Ayrıca Erivan'da mumlu ve meşaleli 'soykırım' aleyhinde yürüyüş yapıldı.

Ülkede resmi matem günü olan 24 Nisan'da birçok basın kuruluşu çalışmazken, televizyonlar sabahın ilk saatlerinden itibaren anıt çevresinden sürekli canlı yayın yaptı.

Tarantula_
04-24-2009, 13:31
Ahh bir zamanların millet-i sadıkları sütünüz bu kadarmı bozulacakmış...

Şerefsizliği bu kadarmı sevecektiniz... İte aldanıp beyinize başmı kaldıracakmışsınız... Yazıklar olsun... Bu kadarmı adileşecektiniz be Fransanının ABD'nin bi taraflarını yalamaya bu kadarmı meraklıydınız şerefsizler... :@

ATmaCA53
04-24-2009, 14:31
böyle olacaksa hiç sınır kapısı açılmazsın daha iyi.

eda05
04-24-2009, 20:51
sınır kapısınının kesin surette kapalı kalmasından yanayım bunlara güven olmaz... Şu rezilliğe bak ya ölenler, katledilenler bizim atalarımız adamlar öyle oynuyolar ki tahammül edemiyorum böylelere...Neymiş soykırımmış; soykırım yapsak soyunuz kalmazdı adiler...

ATmaCA53
04-24-2009, 20:57
sınır kapısınının kesin surette kapalı kalmasından yanayım bunlara güven olmaz... Şu rezilliğe bak ya ölenler, katledilenler bizim atalarımız adamlar öyle oynuyolar ki tahammül edemiyorum böylelere...Neymiş soykırımmış; soykırım yapsak soyunuz kalmazdı adiler...
çeşke bu soykırımı ermenilere kıtır kıtır keserek dedelerimiz yapsaydı ama nerde yapılmayan bir şeye yapılmış gibi gösteriyorlar ellerinde soykırım yaptıklarına dair bir soykırım belgesi yok, arşivlerini açamıyorlar, tarihçilerin yapacağı açıklamalarından korkuyorlar, kendi tarihçilerin açıklamalarına yer vermiyorlar kendi tarihçilerinide tehtid ediyorlar yazık.

eda05
04-24-2009, 21:00
çeşke bu soykırımı ermenilere kıtır kıtır keserek dedelerimiz yapsaydı ama nerde yapılmayan bir şeye yapılmış gibi gösteriyorlar ellerinde soykırım yaptıklarına dair bir soykırım belgesi yok, arşivlerini açamıyorlar, tarihçilerin yapacağı açıklamalarından korkuyorlar, kendi tarihçilerin açıklamalarına yer vermiyorlar kendi tarihçilerinide tehtid ediyorlar yazık.

evet keşke yapsaymışız ama işte öyle asil bir milletiz ki yapmamışız o savaş halinde bile iyilik etmişiz bunlar o kadar adiler ki anlamıyorlar yazık !! Gerçekten acıyorum soykırmın yapıldığını iddaa edip ispat edemeyen Ermenilere...

Morte
04-24-2009, 21:03
İki tarafın da aşırı milliyetçi kesimlerinden bu gibi tepkiler gelecektir her zaman için. Bu sınır kapısının açılmasına bir engel teşkil etmemeli ama. Sonuçta aynısını bizim tarafta da yapanlar oluyor. Hangi taraftan olursa olsun, bu tür şeyler yapanlar cezalandırılmalı.

ATmaCA53
04-24-2009, 21:05
İki tarafın da aşırı milliyetçi kesimlerinden bu gibi tepkiler gelecektir her zaman için. Bu sınır kapısının açılmasına bir engel teşkil etmemeli ama. Sonuçta aynısını bizim tarafta da yapanlar oluyor. Hangi taraftan olursa olsun, bu tür şeyler yapanlar cezalandırılmalı.
karabağ sorunu çözülürse en karlı duruma biz düşeceğiz, erdoğanın zeki düşüncesine hayranım.

eda05
04-24-2009, 21:07
evet cezalandırma konusunda haklı olabilirsin ama ermenilerden öyle bir davranış beklenilemez adamlar öyle kaptırmışlar ki kendilerini bu soykırım lafına anıt bile yaptılar ülkelerinin ortasına....

DadaşAkp
04-24-2009, 21:12
sınır kapısı acılırsa ülkemizde sorunlar coğalır ermenistanı tanımak bile ermenistanla işbirliği yapmak bile ülkemizi üzer ermenistandan dost olmaz post olunmaz başbakanım bu konuda hata yapıyor yıllardrı böle bir gündem olmadı şimdi bir anda ermenistan konusu gündemler oluştu bayrağımızı yakmak kıvılcımları yerinden oynatmaktır

Tarantula_
04-24-2009, 21:15

Biz ülke bayraklarına her zaman saygılı olmuşuzdur kardeşim...:güzel:

Siyonist devletler hariç... :@

k.dangir
04-24-2009, 21:55
bence karabağ azerbaycana bırakılırsa sınır açılsın...zaten ülke olarak tanıdığımız ermenistana sınırımımızı işgal ettiği topraklardan çekilme şartıyla açmamak saçmalık bence..o sınırın kapalı kalması ülkemizin yılda kaç dolar zarara girmesine neden oluyor... hem biz dünya önünde ilk adımı atalım... belgelerle bu sözde soykırımı bir açığa kavuşturalım...yoksa ne ermeleniler ne de batı soykırımdan vazgeçmeyecek....

Tarantula_
04-25-2009, 00:22
Yasa be ermeni kardes iste budur!!! sinirida açarsak azerbaycan ayvayi yer hahahaha

Birazdan banı yersin şerefsiz provakatör...

Morte
04-25-2009, 00:31
Biz ülke bayraklarına her zaman saygılı olmuşuzdur kardeşim...:güzel:

Siyonist devletler hariç... :@

Bunun siyonisti, iyisi, kötüsü olmaz düşüncesindeyim. Bayrak hepimizin de bildiği gibi bir ülkenin namusudur. Düşmanımız bile olsa bir ülkenin bayrağına yaptığımız hakaret de aslında kendimizi küçük düşürmekten başka bir şey değildir. Bu konuda Atatürk'ün Yunan bayrağına davrandığı gibi davranmalıyız mesela. Bayrak yakmak kolay. İftira atmak kolay. Bir insanın da, bir ülkenin de büyüklüğü, bu tip sorunlara yaklaşma şekilleriyle ortaya çıkar.

ATmaCA53
04-25-2009, 00:49
Yani diyorsun ki yuzumuze tukurseler bile biz saygili oluruz, kul oluruz :DDDDDDD hahahaha
lan şerefsiz ermeni bozuntusu, her kimsen yerini söylede senin kafana kurşun sıkalım he nedersin.

ATmaCA53
04-25-2009, 01:37
1. ermeni degilim, irkçilik yapma!!!!!!!!!
2. sen akpli degil mhplisin pislik!!!!!!!!!
3. dogru degilmi dediklerim?????!!!!!! eger yanlissa olgunca bir yorum yaz!!!!:@
...........editledim

ATmaCA53
04-25-2009, 01:45
ADAM BANA KUFUR EDIYOR NERDE ADMINLER
daha çok hakaret yiyeceksin benden ALLAHIN kafiri dinsiz imansız, terörist örgütü, git öcalanın yanına köpekler gibi besleriz seni merak etme.

ATmaCA53
04-25-2009, 01:53
Öcalan bir teroristtir evet. Ama o kürt halkinin hürriyetini istemistir bu kadar! Ayrica o bebek katili degildir, bu suçlari isleyen ERGENEKONCULARDIR! bunuda aklina sok! Ayrica ben MUSLUMANIM.
..............editledim

k.dangir
04-25-2009, 01:58
yavaş ol... bu kadar ileri gitme... onun görüşü o senin görüşün başka ... küfür etmeni gerektirmez... bayrak meselesine gelince

türk devletleri ve islam devletlerinin bazaıları hariç bayrak namus değildir

abd de bayraklarını simgeleyen iç çamaşırı giyiyolar.. saygıları olsa giymezlerdi

diğer ülkelerdede bizim sesimizi çıkardığımız kadar bizim kolladığımız kadar bayraklarını kollamazlar...

fetö
04-25-2009, 02:18
ADAM BANA KUFUR EDIYOR NERDE ADMINLER
ahahaha noldu lan fırsatçı :|
süt liman'ken aslansın,gördüğün ilk tepki de kedi oluyosunuz işte :Ğ

ATmaCA53
04-25-2009, 02:22
ahahaha noldu lan fırsatçı :|
süt liman'ken aslansın,gördüğün ilk tepki de kedi oluyosunuz işte :Ğ
onlara öyle lazım başka laftan anlamazlar ,artık özelde onlara saymaya devam ederim lağum fareleri.

Gökmen
04-25-2009, 02:27
Arkadaşlar ALLAH c.c sizleri ıslah etsin, ben sizlerin yerinde olmak istemezdim şayet olsaydım zati bu küfürlü ve hakaret edici laflardan sonra utancımdan Foruma bile giremezdim hatta ölmek bile istemezdim ALLAH c.c huzuruna gitmeye utanırdım ve şu anda şun inanın tüm melekler sizlere lanet okuyor ve bu yaptıklarınızda söylediklerinizde ALLAH c.c un zoruna gidiyor, sizler şuanda şeytanın çemberinde geziyorsunuz ve onun maşası olmuş bir durum içerisindesiniz. ALLAH c.c sizleri hidayete erdirsin...

FarukARSLAN.
04-25-2009, 02:32
Yasa be ermeni kardes iste budur!!! sinirida açarsak azerbaycan ayvayi yer hahahaha

Ya böylesi de olmaz be..
Ne demek yak kardeşim? ne demek işte budur?!

Müslüman mahallesinde salyangoz mu satıyorsun sen?

ATmaCA53
04-25-2009, 02:35
Arkadaşlar ALLAH c.c sizleri ıslah etsin, ben sizlerin yerinde olmak istemezdim şyet olsaydım zati bu küfürlü ve hakret edici laflardan sonra utancımdan Foruma bile giremezdim hatta ölmek bile istemezdim ALLAH c.c huzuruna gitmeye utmnırdım ve şu anda şun inanın tüm melekler sizlere lanet okuyor ve bu yaptıklarınızda söylediklerinizde ALLAH c.c un zoruna gidiyor, sizler şuanda şeytanın çemberinde geziyorsunuz ve onun maşası olmuş bir durum içerisindesiniz. ALLAH c.c sizleri hidayete erdirsin...
mahlesef öyle olmuşuz kimse forumu adam gibi yönetmiyor ki nerdeler soruyorum, şerefsizler forumu basıyor kirletiyor bizimkiler ortada yok, adam hakret üstüne hakaret ediyor insanında artık bir patlama yeri var ağzıdan ne çıkacağı belli olmaz işte o kadar asabiydim evet şeytana uyduk mahlesef seninde dedğin gibi, bir kerem ağızdan bu laf çıktı...

fetö
04-25-2009, 02:40
terbiyesiz seni ben burda hakaret bile etmedim sen benim ecdadima sövdün.:ağla:
hangi ecdad :|

Gökmen
04-25-2009, 02:45
mahlesef öyle olmuşuz kimse forumu adam gibi yönetmiyor ki nerdeler soruyorum, şerefsizler forumu basıyor kirletiyor bizimkiler ortada yok, adam hakret üstüne hakaret ediyor insanında artık bir patlama yeri var ağzıdan ne çıkacağı belli olmaz işte o kadar asabiydim evet şeytana uyduk mahlesef seninde dedğin gibi, bir kerem ağızdan bu laf çıktı...

Yaptığın hiç doğru bir hareket ve davranış değildi ayrıca o tür küfürleri sana yakıştıramadım kardeşim senden ve Anti-Turk den ricam lütfen bir birinizden özür dileyin ve helallik isteyin ALLAH c.c rızası için, bunu yaptıktan sonrada ortak bir forum açın arkadaşlardanda özür dileyin ve helallik alın. Şunuda unutmayın size aykırı bir konu hakkında kişiler bir yazı yazarsa ve o kişiye birşey izah edemiyorsanız susmak en büyük erdemliktir ve en güzel cevaptır. İkinizde herşeyden önce din kardeşi olduğunuzu unutmayın ve birgün ALLAH c.c huzuruna çıkacağınızıda unutmayın, şimdi sizlerin olgun davranışlarınızı bekliyorum ve en ufak olan büyüğünden özür dilesin öncelik ona aittir ve helallil alsın lütfen kardeşlerim..

ATmaCA53
04-25-2009, 02:46
kürt atalarim! ne demeye çalisiyorsun açikça konus! burda bayanlarda var artik hakaret etmeyi birakin!
teröristlik yapan kürt ataların olmazsın yoksa...

fetö
04-25-2009, 02:46
kürt atalarim! ne demeye çalisiyorsun açikça konus! burda bayanlarda var artik hakaret etmeyi birakin!
akpartili olmayan biri olarak konuşuyorum :|
burada bayanı erkeği,o siyasi görüş şu siyasi görüş senin gibi soysuzlar karşısında her zaman voltran oluşturup tek yürek olur :|
şimdi,sağ üstteki kırmızı çarpıya bas sonra cehennemin dibine git :|

fetö
04-25-2009, 02:47
Yaptığın hiç doğru bir hareket ve davranış değildi ayrıca o tür küfürleri sana yakıştıramadım kardeşim senden ve Anti-Turk den ricam lütfen bir birinizden özür dileyin ve helallik isteyin ALLAH c.c rızası için, bunu yaptıktan sonrada ortak bir forum açın arkadaşlardanda özür dileyin ve helallik alın. Şunuda unutmayın size aykırı bir konu hakkında kişiler bir yazı yazarsa ve o kişiye birşey izah edemiyorsanız susmak en büyük erdemliktir ve en güzel cevaptır. İkinizde herşeyden önce din kardeşi olduğunuzu unutmayın ve birgün ALLAH c.c huzuruna çıkacağınızıda unutmayın, şimdi sizlerin olgun davranışlarınızı bekliyorum ve en ufak olan büyüğünden özür dilesin öncelik ona aittir ve helallil alsın lütfen kardeşlerim..
gökmen bey iyi bir insansın Allah razı olsunda o adam vatan haini,müslümanım demekle olmuyor :|
görevliler onu atana kadar da gösterilen tepki yerindedir..

ATmaCA53
04-25-2009, 02:49
ya bırak ALLAH aşkına ya terörist örgütüne selam duranamı özür dileyeceğim git işine, bunların kim olduğunu bilmiyorsun bunların yeri cehennemdir cehennem,

Gökmen
04-25-2009, 02:56
boyle irkcilik yaptiginiz için bu duruma geldik!!!!

her ne kadar suçluda olsan MUSLUMAN oldugum icin seni kirdigim veyahut bir kabahatimde olsa ozur dilerim.

ALLAH c.c senden razı olsun kardeşim sen görevini yaptın daha fazla yazma ve bırakta onlarda üzerine düşen görevi layıkı ile yerine getirsin canım kardeşim...

fetö
04-25-2009, 02:58
ALLAH c.c senden razı olsun kardeşim sen görevini yaptın daha fazla yazma ve bırakta onlarda üzerine düşen görevi layıkı ile yerine getirsin canım kardeşim...
gökmen adamın nickini ve ideolojisini anlamadın sanırsam :|
kibarlığını erdemli oluşuna vercem de bu kadarı biraz fazla sanırsam
adam resmen ceddimize sövmüş sen ne diyorsun :|

ATmaCA53
04-25-2009, 02:59
ayrica kürt olan terorist mi oluyor ?? bizde kendimize ait bir devlet istiyoruz bizde en eski irklardan olan kürt irkini ogrenmek ve arastirmak istiyoruz!!
sen ve teröriste selam duran her kimse diyorum sen anlamışsın anlayacağını, abdullah öcalan çocuk katili değilmiş hadi behhh o çocukları öldürenler, askerlerimizi şehit edenler nasıl helallık isteyeceksiniz bakalım.

ATmaCA53
04-25-2009, 03:01
adamım sen kafayımı yedin, yoksa sendemi onlardansın.

Gökmen
04-25-2009, 03:06
gökmen adamın nickini ve ideolojisini anlamadın sanırsam :|
kibarlığını erdemli oluşuna vercem de bu kadarı biraz fazla sanırsam
adam resmen ceddimize sövmüş sen ne diyorsun :|

Yapma canım kardeşim senin ve bizlerin PEYGAMBER (s.a.s) efendimizden ne üstünlüğümüz var bizler onun tırnağı dahi olamayız tabiki, ama bak geçmişine ve efendimizin Ebu Cehil e yaklaşımına, oki Efendimize etmediği zülüm ve hakaret kalmamıştır gerek şahsına gereksede ALLAH c.c a, ama PEYGAMBER (s.a.s) efendimiz ona karşı asla hakaret etmemiş hoşgörü ile yaklaşmıştır ve yılmamıştır. Şimdi bir düşün sen ve bizler kimin ümmetiyiz...

ATmaCA53
04-25-2009, 03:06
KANIT???? ben hiç kimseye kufretmedim!!!!
show yapma show yaşasın adalet kalkınma partisiymiş uyanığa bak ya resmen provakasyonluğunu çok iyi sürdürüyor soğukanlılık ile...

ATmaCA53
04-25-2009, 03:12
Bak kardesim bunlar uydurmaca!!! Bkz: Ergenekon Terör Örgötü 1. iddianamesi hersey açik ortada!!!! o çocuklari olduren JITEMdir!!! sonra suçu bizimkilere attilar ve silahli mucadele basladi yani olaylar bundan ibaret!!!
ha ergenekon, ha jitem, ha sizin abdullah öcalan ne fark eder şerefsiz, sen teröristlere selam duruyorsun ya sen ona bak...

ATmaCA53
04-25-2009, 03:22
tamam kûrdüm ama provakator degilim hemde hic!!! o kadar insani apocular degil asker oldurdu. neden hep doguda oldu ozaman??????? sonrada bizleri kandirdilar daga çikarttilar simdide kardes kavgasi yapiyoz. ama ilk kursunu TSK atmistir!!!
:D:D türkiyeyi kürdisatan devleti yapacağız diyen siz değilmisiniz he, eliniz ayağınız rahat dursa kimse size ateş açmaz anladınmı aponun köpeği....

fetö
04-25-2009, 03:25
hayir zaten turkiyenin yarisi kürt ve kurdistan topraklarina ait!!!
ok :|

ATmaCA53
04-25-2009, 03:29
hayir zaten turkiyenin yarisi kürt ve kurdistan topraklarina ait!!!
siz şimdi kürt-türk ayrımı yapmaya başladınız bile türk toprklarını yok sayıp kürdistan diye lanse ediyorsunuz.

ATmaCA53
04-25-2009, 03:32
vallahi kim banlamış çok merak ediyorum ama site yönetici arkadaşlarımız geç kaldılar mahlesef bir kerem ağızdan küfür dolusu sözler çıktı mahlesef üzüldüm forumumuzun bu duruma düşmesine bu şahıs provakatör bunlar güzelikten anlamaz, provakötörlüğünü sürdürür amacı budur.

k.dangir
04-25-2009, 12:09
1- PKK ERGENEKONUN YANİ DIŞ GÜÇLERİN MAŞASIDIR...

2- İLK KURŞUNU TSK DEĞİL KÖYLERİ BASAN TERÖRİSTLER SIKMIŞTIR

3- KÜRT IRKINI TÜRKİYE DE YAŞAYARAKTA ARAŞTIRABİLİRSİN

4- 'KÜRT' sözcüğü ilk defa ORTA ASYA da TÜRK beylerinin cengaver ve yiğit askerlerine verdikleri bir ünvan olarak kullanılmıştır...

5- BU bilgiye bakarsak kürtler türklerden ayrı bir millet değildir

6- fakat osmanlının son zamanlarında ing. oyunlarıyla bazı ermeniler doğuda kürt olarak kalmış...asala çökertildikten sonra pkk kurulmuştur... pkk nın üst düzey yöneticileri ermenidir...

7- kürt - türk çatışmasını o kadar istiyolarki... işte sizin gibi gençler bile birbirine düşüyo

8-osmanlıda tek bir millet olarak yaşayan (zaten ayrı millet değil) insanlar tıpkı ermeniler gibi türklere düşman ediliyor....bunuda başarıyolar görüldüğü gibi

goltronik
04-25-2009, 12:46
yaaaa hanı gece uyursun da dısarıda kopekler havlar yaaa bırakın havlasınlar bunların amacalrıda o saten tartısma gergınlık cıkartmak bırakatın takılın işinizi yapın

DadaşAkp
04-27-2009, 15:00
Ermenistana kapılar acılırsa ozaman secim günü yaklaştığında sonuc ortada olur düşmana kapı acacığıma ömür boyu düşman ilan ederim