Orijinalini görmek için tıklayınız : Erkan Mumcu: AKP Özgürlükçü Bir Parti
loneliness
09-16-2007, 19:03
Erkan Mumcu: AKP Özgürlükçü Bir Parti
Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu AKP'yi 'Varolanlar İçinde En Özgürlükçü Parti' Olarak Nitelendirdi. ve Devam Etti.
Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu AKP'yi "varolanlar içinde en özgürlükçü parti" olarak nitelendirdi. Ve devam etti: "daha fazla özgürlük isteyen kitlelerin bu yönde oy kullanmalarında şaşılacak bir şey yok. Ben bunu hem anlayışla hem de saygıyla karşılarım".
Ben Erkan Mumcu'nun, Türk siyasetine "gerekli" olduğunu düşünen ve de ön planda yer almasını isteyenlerdenim. Bunu, sadece kendisini yakından tanıma fırsatı bulmuş biri olarak değil, tam 24 yıldan bu yana bir gazeteci olarak Türk ve Avrupalı siyasetçileri izleyen ve edindiğim tecrübe ile iyiyle kötüyü rahatlıkla ayırabilen birisi olarak söylüyorum.
haberler.com
Sukût-u_Hayal
09-16-2007, 19:06
vayy noldu acaba birden böyle bir "dönüş " yaptı..
kayısıkentli44
09-16-2007, 19:06
yaa bu adamı çok severdim..ama son yaptıklarından sonra sevmiyorum...
çok yanar döner birisi oldu yaaa
yaa bu adamı çok severdim..ama son yaptıklarından sonra sevmiyorum...
çok yanar döner birisi oldu yaaa
koltuk sevdası adamı yanar döner yapar kankam
adamda da ne yüz varmış hala konuşuyor...tüm güvenimizi istismar etti....
Onlybullet34
09-17-2007, 12:28
Bitti Artık Nafile Çırpınışlar.
süleyman-bin-muhammed
09-17-2007, 12:44
o parti özgürlükçü olmasa idi ne sen olurdun ne partiden aytılıp anap genel başkanı olurdun.. ??? ???
Senin yüzünden çekildi bunca sıkıntılar, Cumhurbaşkanımızı, Başbakanımızı üzdün aylarca, Şimdi kalkmış terk edip gittiğin, yetmezmiş gibi gittikten sonrada iftiralar attın. Unutma Erkan, 4,5 yıl boyunca bizim oylarımız ile meclisin ekmeğini yedin. Şimdi övüyosun. Sen By_KALdanda dönekmişin yaaaa yazık. Türk Siyaseti seni asla unutmayacak.
Ak_Kelebek
09-17-2007, 15:07
Senin yüzünden çekildi bunca sıkıntılar, Cumhurbaşkanımızı, Başbakanımızı üzdün aylarca, Şimdi kalkmış terk edip gittiğin, yetmezmiş gibi gittikten sonrada iftiralar attın. Unutma Erkan, 4,5 yıl boyunca bizim oylarımız ile meclisin ekmeğini yedin. Şimdi övüyosun. Sen By_KALdanda dönekmişin yaaaa yazık. Türk Siyaseti seni asla unutmayacak.
Helal olsun be kardeşim sana..
Bizde şimdi seni konuşuyorduk Ademle:)
Yorumuna + 1 veriom
Helal olsun be kardeşim sana..
Bizde şimdi seni konuşuyorduk Ademle:)
Yorumuna + 1 veriom
Eywallah sekreterim az sonra gelicem yanınıza.
TÜRK EVLADI
09-19-2007, 00:55
Erkan Mumcu bize kuruluşumuzdan beri ne Chp'nin nede Ordu'nun çektirmediği sıkıntıyı çektirdi...
Daha kötüsü bu adamın Milli Eğitim Bakanı olduğu dönemde yaptığı adam gibi tek bir icraat bile yok!
Yani başarısızlığıda ispatlanmış birisi...
Şimdi ortadan silinip gitti ki bunu biraz da Allah'ın takdiri olarak görüyorum...
Neyse ama hiç değilse dürüst bi şekilde çıkıp özgürlükçü olduğumuzu söylemiş adam o yüzden kötülemek istemiyorum
Kötü olduğunuda kötüyse yaptığı iyiyide söylemek lazım...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.