Orijinalini görmek için tıklayınız : Erkek çocukların küçükken yaptığı yaramazlıklar
-Bakkaldan eve gelene kadar ekmeğin bütün kıtır yerlerini koparıp yemek.
-Ağzını tıka basa leblebi tozuyla doldurup karşındakinin yüzüne yaklaşarak ''papaz'' demek.
-Demir parmaklığı olna evlerin önünden geçerken eldeki çubukla parmaklıktan tırrrrrrrrrrrrrrrrrkkk sesleri çıkarıp ev sahiplerini rahatsız etmek.
-Perdeden perdeye uçarak tarzancılık oynamak ve kopan korniş yüzünden anneden hafif yollu sopa yemek.
-Masanın altına uzay gemisi Atılgan'ı çizip uzaycılık oynamak,çiğnenmiş ekmek içiyle sivri kulak yapıp Mistit Sıpak olmak.
-''Hadi beni cennete götür'' deyip namaz kılan anneannelerin,dedelerin sırtına atlamak.
-Karlı havalarda sınıfa gizlice kartopu sokup ön sırada oturanların önlüğünden içeri kaydırmak
-Kertenkele yakalamak ve boynuna ip bağlayıp arkadaşlarının yanında gezdirerek hava atmak.
-Küçük yeşil kurbağayı kibrit kutusunun içine koyduktan sonra paketleyip kızlara hediye etmek.
-Evin içine çadır kurup kızılderilicilik oynamak.
-Buzdolabının ışığının dolap kapalıyken de yanıp yanmadığını anlamak için bıçakla dolap kapısının lastiklerini sökmek.
-Oluklu saçtan çatısı olan çay bahçelerinin çatısına taş atıp taşın çatıdan yuvarlanırken çıkardığı sesleri dinlemek.
-Mutluyken Şarlo veya penguen gibi yürümek.Hatta orangutan takliti yapmak.
-Kalkıp gitmelerine yakın misafirlerin papuçlarının bağcıklarını kör düğümlemek.
-Yanlış numara çevirip arayanlara ''yanlış numara'' demeyip sesini kalınlaştırarak ''Buyrun,ben Ahmet''diyerek karşı tarafla dalga geçmek
-Apartmanların kapı zillerini veya taksi duraklarının elektirik direklerindeki çağrı zillerini çalıp kaçmak.
-Pizzacıları,kebapçıları arayıp komşunun adına siparişte bulunmak.
-Kedinin dört ayak üstüne düşüp düşmediğini görmek için kediyi balkondan atmak.
-Dişleriyle gazoz açmak,kolayı çalkalayıp ona buna püskürtmek.
-Kafayı balkon demirleri arasına,parmakları şişeye veya musluğa sıkıştırmak.
-Aynjı anda çekirdek yiyip çiklet çiğnemek ve çürüdükten sonra sakızı onun-bunun saçlarına yapıştırmak.
-Balkona gizlenipgelene geçene su tabancasıyla su püskürtmek veya nişan alıp tükürmek.
NuR-eFSaN
06-09-2008, 15:32
Ağzını tıka basa leblebi tozuyla doldurup karşındakinin yüzüne yaklaşarak ''papaz'' demek.
Ben bunu çok yapardım çok zevkli bişey
YavuzSultanSelim
06-09-2008, 15:33
-Karlı havalarda sınıfa gizlice kartopu sokup ön sırada oturanların önlüğünden içeri kaydırmak
ben bunu yine yapıyorum :D
bak sen şu yaramazlara :D heralde bunlar hiç büyümiycek :D
hepsi birbirinden kömikti teşekkürler :)
Helal olsun ne yaratıcı zekaya sahipmişler. :-*
tayyipleyiz
06-09-2008, 15:48
-''Hadi beni cennete götür'' deyip namaz kılan anneannelerin,dedelerin sırtına atlamak.
Diğerlerine çok güldüm ancak, bu manidar olanı idi. Teşekkürler. (+)
+ lar için teşekkür ederim begendiğinize sevindim ::)
RDönmezs
06-09-2008, 15:55
Ağzını tıka basa leblebi tozuyla doldurup karşındakinin yüzüne yaklaşarak ''papaz'' demek.
Ben bunu çok yapardım çok zevkli bişey
bunu ilk kez duyuyom beee :D
Ya bunu ' Yusuf ' diyerek yapmıyor muydunuz. ???
bunların neredeyse hepsini yapıyordum birkaçı dışında ama kendime has olduğunu düşündüğüm iki yaramazlık vardı gerçi yaramazlık sayılmaz ;D
dere kenarında bi kurbağa yakalayıp arkasından pipet soktuktan sonra kuvvetlice üflüyorduk ve şişiyodu dereye bırakınca suya batamıyo balon gibi suyun üstünde kalıyo sonra sapanla vurmaya çalışırdık onları vurunca patlıyo tabi biraz hazin bir sonu oluyo ama çok eğlenceli tavsiye ederim
bide helikopter böceği dediğimiz bi böcek var asıl adını bilmiyorum ama biz öyle diyoduk helikoptere benziyo çünkü elimize misina alırdık bunları yakalayıp kuyruğuna misina bağlardık sonra salardık uçarken ipi çekerdik geri gelirdi mahallede kızların üzerine salardık çok korkuyolardı ;D :D :D :D :D
(+ da benden)
YavuzSultanSelim
06-10-2008, 01:54
bunların neredeyse hepsini yapıyordum birkaçı dışında ama kendime has olduğunu düşündüğüm iki yaramazlık vardı gerçi yaramazlık sayılmaz ;D
dere kenarında bi kurbağa yakalayıp arkasından pipet soktuktan sonra kuvvetlice üflüyorduk ve şişiyodu dereye bırakınca suya batamıyo balon gibi suyun üstünde kalıyo sonra sapanla vurmaya çalışırdık onları vurunca patlıyo tabi biraz hazin bir sonu oluyo ama çok eğlenceli tavsiye ederim
bide helikopter böceği dediğimiz bi böcek var asıl adını bilmiyorum ama biz öyle diyoduk helikoptere benziyo çünkü elimize misina alırdık bunları yakalayıp kuyruğuna misina bağlardık sonra salardık uçarken ipi çekerdik geri gelirdi mahallede kızların üzerine salardık çok korkuyolardı ;D :D :D :D :D
(+ da benden)
sadistler yaaaaa >:( :D :D :D :D
Biri benim günlüğümü çalmışş ::)
sadistler yaaaaa >:( :D :D :D :D
onu yaparken aldığım o zevki hayatımda daha almadım çok eğleniyoduk daha ozamanlar eğlendiğim kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum deneyin cidden 8) :D :D :D
ENGİNEER
06-10-2008, 02:07
Buradakiler bir yana ben aşırı derece yaramazdım çok yeni icat bulurdum hocalara yapılacak şakalar felan...
Ama burdakilerde güzelmişte ben şu leblebi tozuyla ''papaz'' olayını ilk defa duydum (:
YavuzSultanSelim
06-10-2008, 02:08
yok ben korktum sizden :D
Biz birkere de akşam dükkanlar kapandıktan sonra çıkmıştık hepsinin kapısının önünde çay istedikleri alet varya onlardan 4 tane kablolarondan kesip aldık birleştircez aramızda muhabbet etcez evden eve nerden bilelim ozaman onun merkezi bir santral sistemine bağlı olduğunu sonra gidip amca bunlar sizin değil mi arka sokakta bulduk demiştik :-X ;D :D :D :D
en vahşi yaramazlığımız oydu ::) :-X
Sukût-u_Hayal
06-10-2008, 14:15
Erkek çocuklarına özel yaramazlıklar değil bir çoğunu ben de yapardım ... ::)
romakudüs
06-10-2008, 22:22
güzel paylaşım
-Kedinin dört ayak üstüne düşüp düşmediğini görmek için kediyi balkondan atmak.
yapar bu erkekler bi kez buna şahit olmuştum ben :)
teşekkürler değişik güzel bi paylaşımdı
bilgi müdavimi
07-30-2008, 16:28
Ben küçükken komşuların camına çamur yapar atıp kaçardım,Milletin ziline basar kaçardım... :)
Bizim bu konuda küçükken çetemiz vardı.Fakat bunları yaptıktan sonra eve gittiğimde tuvalete girip kapısını kilitlerdim.Komşuların geleceğini bildiğim için dayak yemekten kaçardım.Annem komşu geldiğinde beni çağrınca da tuvaletteyim der ve 1 saat siniri geçene kadar çıkmazdım. :)
Ömer_Furkan
07-30-2008, 19:15
yola pet şişe koyardıkk arabalar üstünden geçip patlatsın diyee ::)
taksi durdurur kacardıkk :-[ :-[
pazardakilere külah atardıkk :D :D
bide örümcekle karıncaları dövüştürürdük :D :D
cok yaramazmısım galibaaa :D :D
Hıfz-ı lisan
07-30-2008, 21:57
Bunlar erkek çocuklarına özel olmamalı ..olmalı mı ??? ::)
ya ben gülmekten ölüyorum galiba.. :D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D
Supraliminal
08-01-2008, 19:17
Karlı havalarda sınıfa gizlice kartopu sokup ön sırada oturanların önlüğünden içeri kaydırmak
:D :D :D
murat kurt
08-01-2008, 19:26
Ben bir bayramda 3 kuzenimle birlikte üstgeçide çıktım.
Üst geçit çok eskiydi ve içinde taş ve üsgeçidin kırılmış camları vardı.
Biz de-malesef ki- çocukluk aklımızla o cam ve taşları arabalara atıyorduk.Cam dediysek kocaman iki karış kalın cam.
Bir attık iki attık kuzenim kocaman bir camı arabanın ön camına bir isabet ettirdi.
Cam paramparça.
Adam arabadan çıktı.
Biz korkudan ölüyoruz.Küçük kuzenim altına kaçırdı.
Bir yandan da kaçıyoruz.
Adam peşimizde bizi bırakmıyor.
Kış günüydü.
Ben en sonunda herkese paltolarını çıkarıp bakçeye atmalarını söyledim.Paltoları ve şapkayı çıkarıp bir kenarda sakince beklemeye başladık.
İkisini başka bir yere yolladım.Adam 4 kişi diye arıyordu.
Neyse adam bizi gördü yaklaştı.Yanımıza geldi ve bize:
"4 tane kaçan çocuk gördünüz mü?. dedi"
Ben de yolu göstererek şu tarafa kaçan 4 çocuk gördüm dedim
Adam arabaya bindi.Ben bu arada cama baktım tamamen inmiş.
Allahtan adama birşey olmamış.
Bu benim yaptığım ilk ve son yaramazlıktır.O adamın hakkı hala içimi acıtır.
Supraliminal
08-01-2008, 19:30
ben kendi küçükken yaptığım yaramazlıkları hatırlamıyorum ;D
Ömer_Furkan
08-01-2008, 21:32
bjektif ]
ben kendi küçükken yaptığım yaramazlıkları hatırlamıyorum ;D
oda güzell :D
politikaci
08-01-2008, 21:33
:D
maviinsan
08-01-2008, 21:40
Karlı havalarda sınıfa gizlice kartopu sokup ön sırada oturanların önlüğünden içeri kaydırmak
:D :D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.