Orijinalini görmek için tıklayınız : Erkeklerin birer melek olduğunun kanıtı..
DadaşAkp
04-01-2009, 14:57
ERKEKLERİN BİRER MELEK OLDUĞUNUN KANITI..
Bir gün ormancının biri dalları ırmağın üzerine sarkan ağaç dallarını keserken baltasını suya düşürür 'Aman tanrım' diye bağırdığında bir ırmak perisi belirir ve 'Ne diye bağırıyorsun?' der. Ormancı baltasını suya düşürdüğünü ve yaşamını sürdürebilmek için o baltaya ihtiyacı olduğunu söyler. Peri suya dalar ve elinde bir altın balta ile tekrar belirir. ''Baltan bu muydu ?' diye sorar. Ormancı 'hayır' diye yanıtlar. Peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde gümüş bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar. 'Baltan bu muydu?' Ormancı yine 'hayır' diye yanıtlar. Peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde demir bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar. 'Baltan bu muydu?'Ormancı 'evet' der. Ormancının dürüstlüğü perin in çok hoşuna gider ve
baltaların üçünü de kendisine verir. Ormancı mutlu bir şekilde üç baltayla evine döner. Bir zaman sonra ormancı eşiyle birlikte ırmak boyunca yürürken karısı suya düşer. Ormancı 'aman tanrım' diye bağırır. Irmaklar Perisi yine belirir ve sorar: 'Ne diye bağırıyorsun ?' Ormancı 'karım suya düştü' der. Peri suya dalar ve Jennifer Lopez ile birlikte geri döner. 'Senin karın bu mu?' diye sorar. Ormancı 'evet' der. Peri sinirlenmiştir, 'Yalan söylüyorsun, gerçek değil' der. Ormancı 'özür dilerim peri, ortada bir yanlış anlaşılma söz konusu. Eğer Jennifer Lopez için hayır deseydim CatherineZeta-Jones ile geri dönecektin, ona da hayır deseydim karımla
dönecek ve her üçünü de bana verecektin. Oysa ben fakir bir adamım ve üç karımın sorumluluğunu taşıyabilecek durumda değilim.
Jennifer Lopez'e evet dememin sebebi budur..'
Bu hikâyeden alınacak ders:
Ne zaman bir erkek yalan söylüyorsa bunun iyi ve saygın bir nedeni vardır ve bu başkalarının yararı içindir. Kendileri için bir şey istiyorlarsa 'NİMET ÇARPSIN!!!'
aman ne meLek ne meLek püfff (:
tek_hece
04-01-2009, 22:17
Fazla kurcalamamak lazım.. ne diyorlarsa inanmak lazım ..
ne diyorsak inanın...
zebanilerde bi melektir:P:
zebanilerde bi melektir:P:
Yahu arkadaşlar biraz ifadelere dikkat etmek lazım. yani tabiki de zebani bir melek azrail de bir melek.. sakıncalı ifadelere giriyor bu söyledikleriniz bana kalırsa. ayrıca bir kişiye doğrudan doğruya melek bile denmese daha iyi en azından melek gibi deyiverin..
ama ablacm değillerki hangisi melek gbi yada melek Allah aşkına :)
Fazla kurcalamamak lazım.. ne diyorlarsa inanmak lazım ..
ne diyorsak inanın...
oldu :D
DadaşAkp
04-02-2009, 11:14
zebanimi eh yani gülyabaniler disem iy olurmu hım
melekmi hiç güleceğim yoktu sabah saol genç dadaşlar :w::w:
melekmiş:paat::paat:
DadaşAkp
04-02-2009, 11:47
:ağla: gülme ağlıyasım geldi melek dilmiyiz;1
bilmiyorm artık melekmisin yoksa başka bişeymi ama şunu bilirim ben sizlerden korkulur yafff;1
Ben değil miyim şimdi? :V
Öyleyiz işte. Hepimiz melek gibi insanlarız, yani tüm erkekler :V:w:
DadaşAkp
04-02-2009, 12:06
morte sen bir meleksin haftanın meleği secildin :merhaba:
morte sen bir meleksin haftanın meleği secildin :merhaba:
Teşekkür ederim kardeşim :merhaba:
gördüğün rüyayı bozmaya geldim ben
sevdiği dünyayı durdurmaya geldim
bütün zehirleri koymaya geldim ben
kırılmamış son kalbi kırmaya geldim
çooookkk değiştim ben
artık melek değilim......
(birden aklıma bu satırlar geldi :) )
DadaşAkp
04-02-2009, 12:29
Bir FB Lİ olarak GS arkadaşıma jest yaptım helal olsun
DadaşAkp
04-02-2009, 12:31
kızma ama melek olmayan cadı oluyor dimi
kızma ama melek olmayan cadı oluyor dimi
eeee galiba öyle kötülük saçmaya geldim süpürgemle :D
http://tbn1.google.com/images?q=tbn:A8FZMqAYACr7wM:http://www.retromax.tv/tatlicadi/multimedia/Bewitched%2520Wallpaper.bmp (http://images.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.retromax.tv/tatlicadi/multimedia/Bewitched%2520Wallpaper.bmp&imgrefurl=http://www.retromax.tv/tatlicadi/multimedia.htm&usg=__aqzGtYMXb6U3dSiKkoVXCLejY4w=&h=600&w=800&sz=235&hl=tr&start=1&um=1&tbnid=A8FZMqAYACr7wM:&tbnh=107&tbnw=143&prev=/images%3Fq%3Dtatl%25C4%25B1%2Bcad%25C4%25B1%26hl%3 Dtr%26rlz%3D1W1GTKR_tr%26sa%3DN%26um%3D1)
ömer faruk
04-02-2009, 12:34
arkadaşlar boşuna uğraşmayın bence bayanları biilirsiniz dedim dediktir ben bildimi okurum derler he diin geçin bence:karizmatik:
arkadaşlar boşuna uğraşmayın bence bayanları biilirsiniz dedim dediktir ben bildimi okurum derler he diin geçin bence:karizmatik:
teesüflerimi sunuyorum sanki erkekler çok farklı hıh :V
DadaşAkp
04-02-2009, 12:38
haklısında ben hayatımda hiç sevmem böle kapris bildiğini okuyan karşıdan erkek arkadaşını peşinde koşturanı asla sevmem vede benle oyun oynayan pişman olur acık sözlüyümdür adam gibi adam olsun bayan gibi bayan olsun söze gerek varmı
Beyazgülüm
04-02-2009, 12:39
erkeklere melek kelimesi bile yakışmıyor yahu :D
haklısında ben hayatımda hiç sevmem böle kapris bildiğini okuyan karşıdan erkek arkadaşını peşinde koşturanı asla sevmem vede benle oyun oynayan pişman olur acık sözlüyümdür adam gibi adam olsun bayan gibi bayan olsun söze gerek varmı
hmmmmm
DadaşAkp
04-02-2009, 12:42
hmmmmm
hımmmmmmmm söz bulamadın;1
hımmmmmmmm söz bulamadın;1
:D ne desem bilmem ki kız nazı çekmeden bi şey olmaz mecbursun bi bakıma kapris çekmeye :D
DadaşAkp
04-02-2009, 12:48
:D ne desem bilmem ki kız nazı çekmeden bi şey olmaz mecbursun bi bakıma kapris çekmeye :D
kapris ufaktan olur yakından olur uzaktan olanlar anlamsızdır hep erkekler sevemez peşinden koşamaz birazda kız kısmı bir adım öne gelsin :evet:
ömer faruk
04-02-2009, 12:48
erkeklere melek kelimesi bile yakışmıyor yahu :D
bakın her bayanda da olduğu gibi bu arkadaştada çekemezlik psikolojisi var.doğaldır her bayanda olur :karizmatik:
Beyazgülüm
04-02-2009, 12:51
ne çekemezliği yahu sizimi çekemicem :D
kapris ufaktan olur yakından olur uzaktan olanlar anlamsızdır hep erkekler sevemez peşinden koşamaz birazda kız kısmı bir adım öne gelsin :evet:
kız mı koşsun peşinden erkeğin hiç felsefeme uygun degil ;ı:
ömer faruk
04-02-2009, 12:54
ne çekemezliği yahu sizimi çekemicem :D
madem öle erkekler bir melektir dede görim seni hadi:karizmatik:
DadaşAkp
04-02-2009, 12:55
Erkek kısmı peşlerinden koşuyor seviyorsa sevdini aşkını ıspatlamaya calışıyor öle güzel kızlar varki serseri zibidi kişilerle gezerler sebep belli kıskandırmak naz yapmak saten o kızlardan hayatta akıl yok :D
beyazgülüm sakın demeee heee:w::w:varsın çekemiyo desin :merhaba:
Erkek kısmı peşlerinden koşuyor seviyorsa sevdini aşkını ıspatlamaya calışıyor öle güzel kızlar varki serseri zibidi kişilerle gezerler sebep belli kıskandırmak naz yapmak saten o kızlardan hayatta akıl yok :D
hmmmm bu tavır yanlış tabiki.... ama bir kız asla bir erkeğin peşinden koşmaz koşmamlıdır adı basite çıkar sonra:w:
DadaşAkp
04-02-2009, 12:57
süle süle 10 puan veririm
ömer faruk
04-02-2009, 12:58
beyazgülüm sakın demeee heee:w::w:varsın çekemiyo desin :merhaba:
azranın çekemezliğini ta önceden biliyodum çatlicak die korkuyom yakında :karizmatik:
DadaşAkp
04-02-2009, 12:59
hmmmm bu tavır yanlış tabiki.... ama bir kız asla bir erkeğin peşinden koşmaz koşmamlıdır adı basite çıkar sonra:w:
bir adım öne cıkamazmı bir kız erkeği seviyorsa durduğu yerden gölge yapıp erkeği peşinden koşmasını bekler gölgelik gibi durur yerinde :w:
Beyazgülüm
04-02-2009, 13:00
erkek melek değildir !! :V
hem kız erkeği niye çekemesin kız kızı çekemez bi olay karşısında :D
bir adım öne cıkamazmı bir kız erkeği seviyorsa durduğu yerden gölge yapıp erkeği peşinden koşmasını bekler gölgelik gibi durur yerinde :w:
olsun öyle kıymet biliniyo zaten sonra havalara giriyo erkekler hıh:V
DadaşAkp
04-02-2009, 13:03
kızların inat etmesi erkekleri solladı bir palandöken kızlar ağrı dağı inatlaşması hehe
ömer faruk
04-02-2009, 13:05
erkek melek değildir !! :V
hem kız erkeği niye çekemesin kız kızı çekemez bi olay karşısında :D
beyazgül sen harikasın ya bakın çekemezlik her kızda varmış üstelik kendi cinsini bi düğüne falan gitiklerinde bakın bayanlar birbirlerine bakarlarlar acaba hangimizin elbisesi daha güzel veya hangimiz daha güzel birbirine baka baka düğün biter zaten sonra evde kocasına sorar bende daha güzeldim dimi die erkekte mecburen evet demek zorunda :karizmatik:aslını idda eden varsa sölesin
DadaşAkp
04-02-2009, 13:08
diyemiyorlar melek erkekler :w: :w::w::w:
ömer faruk
04-02-2009, 13:15
etrafta derin bir sesizlik fırtınancesi sesizlik desek bilyoruzki fırtına kayalara hiç bişey yapamaz sadece üzerindeki tozları kaldırır . ne yazikki gerçekler acıdr bayanlar:karizmatik:
gerçekler acıdır biberde acıdır öyleyse gerçekler biber midir... bakalım bu igrenç espirimden sonra konuşabilecek misiniz :D hehehehe
DadaşAkp
04-02-2009, 13:18
gerçekler acıdır biberde acıdır öyleyse gerçekler biber midir... bakalım bu igrenç espirimden sonra konuşabilecek misiniz :D hehehehe
acı biberler yerim espiriler birer acı olsa ne olur tatlısını getirir:evet:
ömer faruk
04-02-2009, 13:19
hiç şaşırmadım böle bişey zaten bekliyodum çünkü işlerine gelmeyen konuları değiştirmede üzerlerine yoktur:karizmatik:
Beyazgülüm
04-02-2009, 13:19
amaann erkeklerin çeneleri durmaz artık iyisimi susmak :D
ömer faruk
04-02-2009, 13:20
yalnız şunu sölemeden geçemeyirum bu kadar iğrencini beklemiyodum:karizmatik:
ömer faruk
04-02-2009, 13:21
amaann erkeklerin çeneleri durmaz artık iyisimi susmak :D
beyaz gül bencede susun artık konuştukça durumunuz içler acısı oluyoor:karizmatik:
DadaşAkp
04-02-2009, 13:23
son sözleri susmaktır köşeye sıkıştılar :w: söz bulamıyorlar:merhaba: biz kazandık
DadaşAkp
04-02-2009, 13:32
kimsenin kalbini kırmak niyetimiz tabiki işin şakası esprii en azından düşüncelerimiz fikirlermizi yansıtttık herkese teşekkürlerimi sunarım
Ben değil miyim şimdi? :V
Öyleyiz işte. Hepimiz melek gibi insanlarız, yani tüm erkekler :V:w:
sende değilsin :V
tüm kızlar melek erkekler değil onlar başka birşey :w: :V
burasıda feminst dolu herhal yorumlara baktımda brehh brehh yürüyün kızlarr :D
burasıda feminst dolu herhal yorumlara baktımda brehh brehh yürüyün kızlarr :D
özellikle ben galiba :ayutandım:
konu erkeler olunca acıma yok sen yada başkası durmak yok yola devam :D
k.dangir
04-02-2009, 20:58
benimi çağırdınız...
benimi çağırdınız...
hc snmıorm. :utandım:
pehhhh hikayeye bak...
yalan yalandır...bide nimet çarpsınmış...bi çarpsında gör..
Bir tek kanatlarımız eksik. ;ı: Şaka bir yana güzel bir anekdottu.
Bir tek kanatlarımız eksik. ;ı: Şaka bir yana güzel bir anekdottu.
düşünsenize yaradılışınızdan dolayı kanadınız olduğunu;;)
Erkekler mi melek buna gülerim işte :) :)
komik bir paylaşım emeklerinize sağlık...
k.dangir
04-03-2009, 01:09
bize yakışmak melek olmak... ama bayanların bi kısmı melektir diyebiliriz...
bize yakışmak melek olmak... ama bayanların bi kısmı melektir diyebiliriz...
İlginç geldi yorumunuz. "Bayanların bir kısmı" derken dayandığınız gözlem veya bu şekilde düşünmenize sebep olan tespitinizi bizlerle paylaşırsanız çok sevinirim.
bayanlarn hepsi melek hıhh :)
Necip Fazıl
04-03-2009, 01:16
İlginç geldi yorumunuz. "Bayanların bir kısmı" derken dayandığınız gözlem veya bu şekilde düşünmenize sebep olan tespitinizi bizlerle paylaşırsanız çok sevinirim.
Kendinin yaşadığı bazı tecrübeler ve bu tecrübelerin özel olma olasılığı var... :şaşkın: :şaşkın: :şaşkın: Ama tabi anlatması da ispat niteliği taşıyacaksa bencede anlatması daha yerinde olacaktır... :güzel: :saygılar:
Necip Fazıl
04-03-2009, 01:17
bayanlarn hepsi melek hıhh :)
;ı: ;ı: ;ı: :P: :P: :P:
k.dangir
04-03-2009, 01:25
Kendinin yaşadığı bazı tecrübeler ve bu tecrübelerin özel olma olasılığı var... :şaşkın: :şaşkın: :şaşkın: Ama tabi anlatması da ispat niteliği taşıyacaksa bencede anlatması daha yerinde olacaktır... :güzel: :saygılar:
yorum yok .. ispatta yok :)
Necip Fazıl
04-03-2009, 01:27
yorum yok .. ispatta yok :)
Yanlış anlaşıldım sanırım... neyse... ;1
DadaşAkp
04-03-2009, 14:38
erkek melekler bayan melekleri herzaman korur gücleri yetmedi imdata erkekler koşar
erkek melekler bayan melekleri herzaman korur gücleri yetmedi imdata erkekler koşar
Ne erkek ne de bayan Kimsenin melek filan olmasına gerek yok. İnsanlar önce insanlığı öğrensin yeter.
DadaşAkp
04-03-2009, 16:34
Ne erkek ne de bayan Kimsenin melek filan olmasına gerek yok. İnsanlar önce insanlığı öğrensin yeter.
??? sadece düşünceler bunlar bizlerde biliyoruz olamıcağımızı
??? sadece düşünceler bunlar bizlerde biliyoruz olamıcağımızı
Öyle mi :w:
Bende diyorum bu forumdaki "Erkekler melektir" muhabbeti ne, nereden kaynaklaıyor. Meğer bu konudan mış. :neki:
Bence de Erkekler melektir. Unutmayınki Şeytanda bir melektir. :hihi2:
DadaşAkp
04-03-2009, 19:10
o öle demek istemedim yav meleğiz biz tü bir hata yaptım gelde işin içinden cık :( her erkek melek olamaz her bayanda melek olamaz erkekler şeytan olamaz bayan şeydan da var bilmiyormusun karı koca calışırlar şaytan ocağında :w::w::w:
o öle demek istemedim yav meleğiz biz tü bir hata yaptım gelde işin içinden cık :( her erkek melek olamaz her bayanda melek olamaz erkekler şeytan olamaz bayan şeydan da var bilmiyormusun karı koca calışırlar şaytan ocağında :w::w::w:
Çok güzeldi ya :w:
DadaşAkp
04-03-2009, 19:26
nasıl sustular ama
Bence de Erkekler melektir. Unutmayınki Şeytanda bir melektir. :hihi2:
Öhö! Öhö! Ortalığı karıştırmak gibi olmasın ama hadislere bile konu olmuş şeytanın ağları bizim elimizde değil bayanlarda. Şeytan da kendi ağına düşmeyeceğine göre biz erkeklerin şeytan olaması imkansız. :w:
(Ne kadar bilimsel oldu ya :hihi2: )
Öhö! Öhö! Ortalığı karıştırmak gibi olmasın ama hadislere bile konu olmuş şeytanın ağları bizim elimizde değil bayanlarda. Şeytan da kendi ağına düşmeyeceğine göre biz erkeklerin şeytan olaması imkansız. :w:
(Ne kadar bilimsel oldu ya :hihi2: )Öhö..! Öhö..! Kadın 9 şeytan ve nefsi ile mücadele edebiliyor ama Erkek bir nefsi ile mücadele edemiyor. Bilginize... ;;)
DadaşAkp
04-03-2009, 19:38
forum yönetimi .altın üye vaybe karaeşref hemşerim altın üye gümüş üyeye düşmedi
Necip Fazıl
04-03-2009, 19:43
Yaa bizim melekler günümüz hengi gündü... :w:
DadaşAkp
04-03-2009, 19:45
bak anlatım şimdi sana bizim günümüz bir adımı attınya diğer adım geride
ya şu melek kavramını iyice ayaklar altına aldınız arkadaşlar neredeyse..nasıl bir muhabbet bu ya. melek melektir nurdan yaratılmış günahsız varlıklardır. insanda insandır. insan yaptığı ibadetlerle Allah katında meleklerden yüksek makama da ulaşabilir, tam tersi de olabilir. bişeyleri bukadar basitleştirmenin ne manası var Allah aşkına..
DadaşAkp
04-03-2009, 19:48
Allahtan cadılar bayramı yok erkeklerin hehe
DadaşAkp
01-03-2010, 16:53
:w::w:
Şimdi bu tartışmaya dahil olmak istemem ama yanlış bir bilgi verilmiş Şeytan melek değil Cindir :)
DadaşAkp
01-04-2010, 20:35
??? melek şeytan cin :ağla:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.