Orijinalini görmek için tıklayınız : Erkeklerin yalanları... Kızmayın sakın...
Erkeklerin yalanları...
Bazı erkekler hiç yalan söyleyemez, hemen gözlerinden, hal ve hareketlerinden anlaşılır. Bazıları da kendi kişilik değerlerini artırma amacıyla zararsız yalanlar söyler. İşte erkeklerin yalanları:
Statü yalanı: Erkekler abartmayı sever. En önemli işte onlar çalışır. İşte bu yalan, kendilerini üstün görme düşüncesinden kaynaklanıyor.
Bilgi yalanı: Hiç bilgi sahibi olmasa da, erkeklerin yüzde 84'ü bilgi sahibiymiş gibi davranır. Kendilerini sorun çözme konusunda yetenekli görür.
Duygu yalanı: Erkeklere, "Bir problemin mi var?" diye sorulursa, "Hayır, yok!" derler. Çünkü erkekler, güçlü olduklarını kanıtlama ihtiyacı duyar.
Korku yalanı: Erkekler, cesur olmaları gerektiğini sanırlar. Onun için korkularını ve fobilerini yalanla saklar.
[color=navy]Tembellik yalanı: Yaptıkları her şeyi abartılmış gerekçelerle savunmayı çalışır. Beyinlerinin arkasında yatan düşünce ise yaptıkları her şeyin bir anlamı olduğudur
Kırık_Çocuk
03-25-2008, 22:15
size bu kadar çektiren kim :)
size bu kadar çektiren kim :)
bana kimse çektiremez ya ben çektiririm :D
ve bu özelliklere sahib olmayan erkekler, bayanlar tarafından çekici bulunmazlar. bunu atlamayalım!
ve bu özelliklere sahib olmayan erkekler, bayanlar tarafından çekici bulunmazlar. bunu atlamayalım!
olanda yok ama hepsi görünüşte öyleler
içine baktınmı fos :D
bu kadar peşin hükümlü olma bence
bu kadar peşin hükümlü olma bence
yo peşin hükümlü değilim
yani zor demek istedim hepsinide bi kefeye koymak istemem
Bunların hepsi yalan.... ;D
Ruh-i zar
03-26-2008, 16:58
aralarına bunuda ekleyin ;D ;D
bende onu diyorum hepsi yalan ;)
Duygu'Seli~
03-26-2008, 17:11
Niçin bu kadar önyargılısınız.. ;) Benim babam dünyanın en iyi en zeki en akıllı en temiz en en en en erkeklerinden birisidir.. ??? İçlerinde böyle soğan erkekleride çıkar ama hepsini aynı kefeye koymasak.. ;) Böyleleri de olmasa tencereyle kapak nasıl birbirini bulacak sonra.. ;)
Ruh-i zar
03-26-2008, 17:12
Niçin bu kadar önyargılısınız.. ;) Benim babam dünyanın en iyi en zeki en akıllı en temiz en en en en erkeklerinden birisidir.. ??? İçlerinde böyle soğan erkekleride çıkar ama hepsini aynı kefeye koymasak.. ;) Böyleleri de olmasa tencereyle kapak nasıl birbirini bulacak sonra.. ;)
buda benden ;D
bende babama toz kondurmam ::)
bi tanedir o :-[
benim babam gibi bi tanede yoktur bu zamanda babm gibi birini bulsam neyse ;)
Bu özelliklere sahip olmayan bir erkek bulursaniz müzede yayinlayin ve altina "türünün son örnegi" yaziniz lütfen :)
Bu özellikle sahip olmayan bir erkek bulursaniz müzede yayinlayin ve altina "türünün son örnegi" yaziniz lütfen :)
:D :D :D
tayyipleyiz
03-26-2008, 18:37
Ruh dinamiklerimizdeki yapıtaşlarının eksik olmasından bu tür tespitler ortaya çıkıyor. Bu tespitleri bayanlar mı yapmış acaba... :D
Ruh dinamiklerimizdeki yapıtaşlarının eksik olmasından bu tür tespitler ortaya çıkıyor. Bu tespitleri bayanlar mı yapmış acaba... :D
Yok abi Kusum aydin, Fatih Ürek, Ajdar ve Bülent Ersyodan olusan komisyon yapmis 8)
Yok abi Kusum aydin, Fatih Ürek, Ajdar ve Bülent Ersyodan olusan komisyon yapmis 8)
:D
tayyipleyiz
03-26-2008, 18:40
Tam kadrolar yani, hakkını da vermişler hani :D
Tam kadrolar yani, hakkını da vermişler hani :D
Erkek adamin halinden Erkek! adam anlar degil mi ama 8)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.