fatih kısaparmak balon baskılı balon Erkeklerin yalanları... Kızmayın sakın... - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erkeklerin yalanları... Kızmayın sakın...

Beritan
03-25-2008, 22:10
Erkeklerin yalanları...

Bazı erkekler hiç yalan söyleyemez, hemen gözlerinden, hal ve hareketlerinden anlaşılır. Bazıları da kendi kişilik değerlerini artırma amacıyla zararsız yalanlar söyler. İşte erkeklerin yalanları:

Statü yalanı: Erkekler abartmayı sever. En önemli işte onlar çalışır. İşte bu yalan, kendilerini üstün görme düşüncesinden kaynaklanıyor.

Bilgi yalanı: Hiç bilgi sahibi olmasa da, erkeklerin yüzde 84'ü bilgi sahibiymiş gibi davranır. Kendilerini sorun çözme konusunda yetenekli görür.

Duygu yalanı: Erkeklere, "Bir problemin mi var?" diye sorulursa, "Hayır, yok!" derler. Çünkü erkekler, güçlü olduklarını kanıtlama ihtiyacı duyar.

Korku yalanı: Erkekler, cesur olmaları gerektiğini sanırlar. Onun için korkularını ve fobilerini yalanla saklar.

[color=navy]Tembellik yalanı: Yaptıkları her şeyi abartılmış gerekçelerle savunmayı çalışır. Beyinlerinin arkasında yatan düşünce ise yaptıkları her şeyin bir anlamı olduğudur

Kırık_Çocuk
03-25-2008, 22:15
size bu kadar çektiren kim :)

Beritan
03-26-2008, 16:24
size bu kadar çektiren kim :)

bana kimse çektiremez ya ben çektiririm :D

legend
03-26-2008, 16:28
ve bu özelliklere sahib olmayan erkekler, bayanlar tarafından çekici bulunmazlar. bunu atlamayalım!

Beritan
03-26-2008, 16:30
ve bu özelliklere sahib olmayan erkekler, bayanlar tarafından çekici bulunmazlar. bunu atlamayalım!

olanda yok ama hepsi görünüşte öyleler
içine baktınmı fos :D

legend
03-26-2008, 16:32
bu kadar peşin hükümlü olma bence

Beritan
03-26-2008, 16:36
bu kadar peşin hükümlü olma bence

yo peşin hükümlü değilim
yani zor demek istedim hepsinide bi kefeye koymak istemem

CeVHeR
03-26-2008, 16:58
Bunların hepsi yalan.... ;D

Ruh-i zar
03-26-2008, 16:58

aralarına bunuda ekleyin ;D ;D

Beritan
03-26-2008, 16:59

bende onu diyorum hepsi yalan ;)

Duygu'Seli~
03-26-2008, 17:11
Niçin bu kadar önyargılısınız.. ;) Benim babam dünyanın en iyi en zeki en akıllı en temiz en en en en erkeklerinden birisidir.. ??? İçlerinde böyle soğan erkekleride çıkar ama hepsini aynı kefeye koymasak.. ;) Böyleleri de olmasa tencereyle kapak nasıl birbirini bulacak sonra.. ;)

Ruh-i zar
03-26-2008, 17:12
Niçin bu kadar önyargılısınız.. ;) Benim babam dünyanın en iyi en zeki en akıllı en temiz en en en en erkeklerinden birisidir.. ??? İçlerinde böyle soğan erkekleride çıkar ama hepsini aynı kefeye koymasak.. ;) Böyleleri de olmasa tencereyle kapak nasıl birbirini bulacak sonra.. ;)

buda benden ;D
bende babama toz kondurmam ::)

bi tanedir o :-[

Beritan
03-26-2008, 18:28
benim babam gibi bi tanede yoktur bu zamanda babm gibi birini bulsam neyse ;)

mavera
03-26-2008, 18:31
Bu özelliklere sahip olmayan bir erkek bulursaniz müzede yayinlayin ve altina "türünün son örnegi" yaziniz lütfen :)

Beritan
03-26-2008, 18:32
Bu özellikle sahip olmayan bir erkek bulursaniz müzede yayinlayin ve altina "türünün son örnegi" yaziniz lütfen :)

:D :D :D

tayyipleyiz
03-26-2008, 18:37
Ruh dinamiklerimizdeki yapıtaşlarının eksik olmasından bu tür tespitler ortaya çıkıyor. Bu tespitleri bayanlar mı yapmış acaba... :D

mavera
03-26-2008, 18:38
Ruh dinamiklerimizdeki yapıtaşlarının eksik olmasından bu tür tespitler ortaya çıkıyor. Bu tespitleri bayanlar mı yapmış acaba... :D

Yok abi Kusum aydin, Fatih Ürek, Ajdar ve Bülent Ersyodan olusan komisyon yapmis 8)

Beritan
03-26-2008, 18:38

Yok abi Kusum aydin, Fatih Ürek, Ajdar ve Bülent Ersyodan olusan komisyon yapmis 8)

:D

tayyipleyiz
03-26-2008, 18:40

Tam kadrolar yani, hakkını da vermişler hani :D

mavera
03-26-2008, 18:42

Tam kadrolar yani, hakkını da vermişler hani :D

Erkek adamin halinden Erkek! adam anlar degil mi ama 8)