Orijinalini görmek için tıklayınız : Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nu protesto ediyorum...
EpiVaTeS
12-02-2010, 00:22
Evet en fazla 4 kat imar izni olan bir yere 16 katlı bina dikilmesine göz yuman...
bundan nemalanan Esenyurt belediye başkanını protesto ediyorum...
Ve istifaya davet ediyorum...
Vehbi Orakçı'yı yolsuzlukla suçlayıp partiden şutlattıranların aynı özveriyi Necmi Kadıoğlu içinde yapmasını bekliyorum...!!!
Temiz siyaset için ona buna ders verirken önce kendi üyelerimizin ve başkanlarımızın temiz olup olmadığına bakalım...:güzel:
EpiVaTeS
12-02-2010, 00:26
Niye parti zarar görüyor...
peki yargi karari yada sikayet varmi?
EpiVaTeS
12-02-2010, 00:32
peki yargi karari yada sikayet varmi?
şikayet var...
müsbet belge istersen oda mevcut...
imar iskan 2 yıldır olmayan bir yerde...
16 katlı bina dikiyorsun...:)
koca bina müspet bir belge değilmidir...???
peki icisleri bakani niye görevden almiyor ?
EpiVaTeS
12-02-2010, 00:34
acaba tayyip erdoğan'ın hapishane arkadaşı olduğundan olabilir mi...???
Özgür Çağrı
12-02-2010, 00:44
işte böyle işlere göz yumarsak kendi sonumuzu hazırlarız..
EpiVaTeS
12-02-2010, 00:49
bende onu diyorum toprağım...
böylelerini temizlemessek...
anaptan bir farkımız olmaz...
görüşüm bu sonra demiştin demeyin...
orhan gündoğdu
12-02-2010, 11:00
Evet en fazla 4 kat imar izni olan bir yere 16 katlı bina dikilmesine göz yuman...
bundan nemalanan Esenyurt belediye başkanını protesto ediyorum...
Ve istifaya davet ediyorum...
Vehbi Orakçı'yı yolsuzlukla suçlayıp partiden şutlattıranların aynı özveriyi Necmi Kadıoğlu içinde yapmasını bekliyorum...!!!
Temiz siyaset için ona buna ders verirken önce kendi üyelerimizin ve başkanlarımızın temiz olup olmadığına bakalım...:güzel:
senin akıllı bir şey yazamayacağını tahmin ediyordum.beni hayretler içerisinde bıraktın.böyle ağzı bozuk adamdan böyle akıllı konu açılmasını hayretle karşıladım gerçekten.ancak esenyurt belediye başkanıyla ilgili başka olaylarda var ancak bunları yazmayacağım.birebir ağızdan duymama rağmen.RÜŞVET isteyenleri ALLAHA havale ediyorum.....
orhan gündoğdu
12-02-2010, 11:27
bende onu diyorum toprağım...
böylelerini temizlemessek...
anaptan bir farkımız olmaz...
görüşüm bu sonra demiştin demeyin...
farkın varmıydıki.güldürme adamı.ben san bir yığın böyle olaylar hemde birinci ağızdan ortaya dökerim.ayrıca özellikle doğulu milletvekillerinin arzler ve petrol istasyonlarındaki götürmelerini bir araştır hayretler içerisinde kalırsın.bunlar hangi cemiyette olursa olsun beğenmesekte tutmasakda temizlenmeli..ama çok zor çünkü başbakanı bile gambazlayan danışmanlar ve bakanlar varken bunların olmayacağını pekala bilirsiniz..selam ve dua ile
EpiVaTeS
12-02-2010, 12:50
farkın varmıydıki.güldürme adamı.ben san bir yığın böyle olaylar hemde birinci ağızdan ortaya dökerim.ayrıca özellikle doğulu milletvekillerinin arzler ve petrol istasyonlarındaki götürmelerini bir araştır hayretler içerisinde kalırsın.bunlar hangi cemiyette olursa olsun beğenmesekte tutmasakda temizlenmeli..ama çok zor çünkü başbakanı bile gambazlayan danışmanlar ve bakanlar varken bunların olmayacağını pekala bilirsiniz..selam ve dua ile
höykürme ben bilgisiz belgesiz senin gibi kurusıkıdan sallamam...
benle kendini bir arada gösterme...!!!
orhan gündoğdu
12-02-2010, 17:43
höykürme ben bilgisiz belgesiz senin gibi kurusıkıdan sallamam...
benle kendini bir arada gösterme...!!!
bak belgesiz dedikoduyla konu açıyorsun.yarın delinin biri çıkar belgeni dese sap gibi ortada kalacaksın..
EpiVaTeS
12-02-2010, 19:33
bak belgesiz dedikoduyla konu açıyorsun.yarın delinin biri çıkar belgeni dese sap gibi ortada kalacaksın..
mal herif...
istenene belge yollanır dedim...
sap sap yorum yapma bana...
mal herif...
istenene belge yollanır dedim...
sap sap yorum yapma bana...
;D;D;D;D;D:hihi2::hihi2::hihi2:
M.Atilla
12-02-2010, 20:12
Orhan Bey çıktı meydana yine..kendi belge göstermez milletin belgesine karışır...:)
orhan gündoğdu
12-02-2010, 21:42
haddini asarak, terbiyesizce mesaj yazdigi icin mesaj tarafimca degistirilmistir!..
mavera
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.