Orijinalini görmek için tıklayınız : Esselamünaleykum ve rahmetullah i we berekatuhu...
ÇAĞINZEYNEBİ
11-26-2008, 00:25
selamün aleyküm en yüce din islamın, güzel insanları...BENİDE ALIRMISINIZ ARANIZA:ayutandım:
ÇAĞINZEYNEBİ
11-26-2008, 04:57
kimse bana hoşgeldin demiyor:V bende kendime diyim barii .. e hoşbuldum:ağla:
aramıza hoşgeldin bende yeni sayılırım aramızda kalıcı dostluklar olması dileğimle...
ÇAĞINZEYNEBİ
11-26-2008, 06:00
amin kardeşim :)
Ahmet Yasin
11-26-2008, 10:12
kimse bana hoşgeldin demiyor:V bende kendime diyim barii .. e hoşbuldum:ağla:
vealeykum selam ve rehmetullahi ve bereketuhu
kardeşim hosgeldin aramıza hoşgeldin gecenin gec saatinde yazınca haliyle herkes uyumus :)
Gönülden
11-26-2008, 10:25
Ve aleykümselam arkadaşım...hoşgelmişsiniz..:gül:
Daimi olmanız temennisiyle...hayırlı paylaşımlar dileriz..
gelişimV
11-26-2008, 10:30
Hoşgeldiniz...
Hoşgeldiniz Zeynep hanım. Üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşaAllah...
Her gün bir öncekinden daha iyi geçmesini temenni ediyoruz...
Vealykümselam çağın zeynebi
hangi çağın zeynebi olduğunu belirtmemişin...:D
ÇAĞINZEYNEBİ
11-26-2008, 17:20
BU ÇAĞIN ZEYNEPLERİ
Bizde varız dediler
Davayı yüklendiler
Zulme kıyam ettiler
Bu çağın Zeynepleri
Bayrak açtılar Zulme
Karşı durdu zalime
Gah Hatice Fatıma
Bu çağın Zeynepleri
Gah Mısır' da zindanda
Bosna' da işkencede
Gazze' de intifada
Bu çağın Zeynepleri
Endülüs' te sürülür
Halepçe' de vurulur
Kıyamda önde yürür
Bu çağın Zeynepleri
Inkılapta öncüler
Kıyamda birinciler
Hem ana hem bacılar
Bu çağın Zeynepleri
Zalim korksun sonundan
Zulmü gelir burnundan
Kısas alır canından
Bu çağın Zeynepleri
hoşbulduk kardeşlerim;1
ve aleyküm selam hoşgeldiniz....aramıza almamak ne kelime baktık tatlı yok dedik bari tam gelsin ama halen tatlı yok:(
tekrar hoşgeldiniz:)
AY IŞIĞI
11-26-2008, 17:26
ve aleyküm selam hoşgeldiniz....aramıza almamak ne kelime baktık tatlı yok dedik bari tam gelsin ama halen tatlı yok:(
tekrar hoşgeldiniz:)
Sana birgün ellerimle tatlı yapıcam artık:w: zeynep aramıza hoşgeldin bakma sen selemeye misafirpervarlik yapıp ikram edeceğine birde gelenlerden tatlı istiyor ;ı:
Sana birgün ellerimle tatlı yapıcam artık:w: zeynep aramıza hoşgeldin bakma sen selemeye misafirpervarlik yapıp ikram edeceğine birde gelenlerden tatlı istiyor ;ı:
bende inandım bana söz verdiniz yapmadınız;ı:
bırakta arkadaş alsın
ishakyilmaz
11-26-2008, 17:31
Esselamün aleyküm.Ak parti ailesine hoşgeldiniz,sefa getirdiniz.Tatlı meselesine kafanızı yormayın.O arkadaş abur cuburu çok sever.Zamanla sizde seversiniz kendisini bizim gibi..!
ÇAĞINZEYNEBİ
11-26-2008, 18:02
hoşbulduk severim tabi ne demek :)
http://www.resimler-im.com/data/media/48/baklava.jpgtüm site yesin doya doya:)
Necip Fazıl
11-26-2008, 18:05
aleyna aleyküm selam hoş geldin kardeş... :çiçek:
anteplimisin yaff tatlılar falan :saygılar:
ishakyilmaz
11-26-2008, 18:05
Oldukça zekice ve tatmin edici bir cevap.Ümmü buyur burdan yak şimdi.!
ve aleyküm Selam. Aramıza hoş geldiniz. İnşAllah daimi olursunuz. Paylaşımlarınızı ve değerli yorumlarınızı bekliyoruz. Selametle..
Necip Fazıl
11-26-2008, 18:11
getirmeden yarısını da yemiş tatlının yaff :w: ;D
ÇAĞINZEYNEBİ
11-26-2008, 18:14
getirmeden yarısını da yemiş tatlının yaff :w: ;D
aşk olsun ya ben tadına bakdım sadece:hihi2:
Necip Fazıl
11-26-2008, 18:22
aşk olsun ya ben tadına bakdım sadece:hihi2:
tepsinin yarısını yiyeerek mi yaff bari bakabildinmi tadına :w: :D ;D
aleyküm selam ve rahmetullah
aramıza hoşgeldiniz
üyeliğiniz hayırlı ve daimi olur inşaAllah ....
kardeş kibar çıktı.....sizi yılın üyesi seçiyorum:V
ÇAĞINZEYNEBİ
11-27-2008, 16:01
tepsinin yarısını yiyeerek mi yaff bari bakabildinmi tadına :w: :D ;D
ama ama güzel olunca bırakamıyor insan:ayutandım:napim size az geldiyse bi kac tepsi daha yollayabilirim ;1bu arada hoşbulduk kardeşlerim ;1
Necip Fazıl
11-27-2008, 16:02
ama ama güzel olunca bırakamıyor insan:ayutandım:napim size az geldiyse bi kac tepsi daha yollayabilirim ;1bu arada hoşbulduk kardeşlerim ;1
sen en iyisi bi tepsi bana bi tepsi de diğer forum üyelerine getir... :w: ;D
Matematik
11-27-2008, 16:03
aramızda nerden katılıyorsunuz acaba?
ÇAĞINZEYNEBİ
11-27-2008, 17:05
diyarbakır :)
siyah gül 07
11-27-2008, 17:09
aleykümselam zeynepçim aramıza hoş geldin umarım daimi olursun :gül:
ÇAĞINZEYNEBİ
11-27-2008, 17:34
daimi olurum inş şüpheniz olmasın;1 babam neti kesmedikce burdaım hep :w:
ishakyilmaz
11-27-2008, 17:55
diyarbakır :)
Ozaman yazın karpuzda getir keselim.Festivalinizde seçilen en büyük karpuzu ama:)
Ozaman yazın karpuzda getir keselim.Festivalinizde seçilen en büyük karpuzu ama:)
abi beni geçtin...:karizmatik:
ishakyilmaz
11-27-2008, 18:25
abi beni geçtin...:karizmatik:
Demek senin hastalığın bulaşıcıymış,bana da bulaşmış napıyım,inşALLAH böyle devam etmez
Demek senin hastalığın bulaşıcıymış,bana da bulaşmış napıyım,inşALLAH böyle devam etmez
bende ediyo...eğer benden bulaştıysa..vay haline:ağla:
ishakyilmaz
11-27-2008, 18:29
bende ediyo...eğer benden bulaştıysa..vay haline:ağla:
ölümcül olmassa gerek.
ölümcül olmassa gerek.
olsa ben ölürdüm demi :V
ya tamam abi sen git bi doktora:V
selamün aleyküm en yüce din islamın, güzel insanları...BENİDE ALIRMISINIZ ARANIZA:ayutandım:
Aleyküm selam ve rahmetullah-i ve berekat..
Hoşgeldin aramıza huzur verdin yuvamıza:w:;D
inş,ALLAH hrgün buradasın (AMİN)
ishakyilmaz
11-27-2008, 18:37
olsa ben ölürdüm demi :V
ya tamam abi sen git bi doktora:V
Doktora hastalığı bulaştıranlar gitmeli öncelikle başkalarınada bulaşmaması için.:paat:
ÇAĞINZEYNEBİ
11-27-2008, 18:39
sizde amma masraflı oldunuz hea nerden bulayım bu mevsimde karpuzu ben;D:w:
ishakyilmaz
11-27-2008, 18:46
sizde amma masraflı oldunuz hea nerden bulayım bu mevsimde karpuzu ben;D:w:
yazın dedik ya;;)
Doktora hastalığı bulaştıranlar gitmeli öncelikle başkalarınada bulaşmaması için.:paat:
o doktor halt etmiş..:ayutandım:
zeynep değerimiz bizim bunlar...:ağla:
ÇAĞINZEYNEBİ
11-27-2008, 22:55
tmm tmm karpuz yerine mandalina yollasam;ı:
foodspeciali
11-28-2008, 17:55
merhaba ,
ben radikal bütün söylemlerden partimizin uzak tutulması gerektiğini savunan bir teşkilat görevlisiyim.Lütfen bu çağrıma kulak verin ve bir nebze de olsa bu anlamda partimize yardımcı olun.Örneğin "Çağın Zeynebi" olmayı hedeflemek tabi ki de şahsi fikrim olarak söylüyorum çok güzeldir.Ancak yine bu isim üzerinden gidiyorum; bu nick, şu anki toplumda belirli bir güruhu simgeler ve sembolize eder.Bu yüzden gerek yeel ve gerekse ulusal anlamda her ama her kesimden oy almayı hedefleyen partimiz için asgari müşteerek bir şekilde hareket etmeliyiz.
Saygılarımla.
Necip Fazıl
11-28-2008, 18:02
merhaba ,
ben radikal bütün söylemlerden partimizin uzak tutulması gerektiğini savunan bir teşkilat görevlisiyim.Lütfen bu çağrıma kulak verin ve bir nebze de olsa bu anlamda partimize yardımcı olun.Örneğin "Çağın Zeynebi" olmayı hedeflemek tabi ki de şahsi fikrim olarak söylüyorum çok güzeldir.Ancak yine bu isim üzerinden gidiyorum; bu nick, şu anki toplumda belirli bir güruhu simgeler ve sembolize eder.Bu yüzden gerek yeel ve gerekse ulusal anlamda her ama her kesimden oy almayı hedefleyen partimiz için asgari müşteerek bir şekilde hareket etmeliyiz.
Saygılarımla.
çağınzeynebi derken acaba ne kastediliyor... çağa ayak uyduranmı yoksa sadece öylesine kullanılan bir niçk mi bunu öğrenmenin tek yolu arkadaşımıza sormak olacaktır... ön yarğılı bir şekilde yaklaşmak acaba ne kadar doğru... ;) ;)
ishakyilmaz
11-28-2008, 18:11
[/center]
çağınzeynebi derken acaba ne kastediliyor... çağa ayak uyduranmı yoksa sadece öylesine kullanılan bir niçk mi bunu öğrenmenin tek yolu arkadaşımıza sormak olacaktır... ön yarğılı bir şekilde yaklaşmak acaba ne kadar doğru... ;) ;)
Evet meçhul arkadaşımızın bu samimi düşüncesi benimde dikatimi çekti,cevap yazmayı düşünürken işim çıktı bakamadım.Fakat konuya açıklayıcılık getirirse ona göre cevap verirsek daha doğru olur.
Necip Fazıl
11-28-2008, 18:14
Evet meçhul arkadaşımızın bu samimi düşüncesi benimde dikatimi çekti,cevap yazmayı düşünürken işim çıktı bakamadım.Fakat konuya açıklayıcılık getirirse ona göre cevap verirsek daha doğru olur.
kesinlikle... hatta açıklamasa bile niçk için insanları eleştirmek veya yorum yaplak bile bana biraz ayıp geliyor bilmem katılırmısınız... ;)
ishakyilmaz
11-28-2008, 18:30
kesinlikle... hatta açıklamasa bile niçk için insanları eleştirmek veya yorum yaplak bile bana biraz ayıp geliyor bilmem katılırmısınız... ;)
Ben yorumunda ki önyargıyı ilk okuyuşta hisseder gibi olup direkt cevap yazmayı düşündüm ama peşin hükümlüde olmak istemedim.Detaylı bir açıklama bekliyoruz kardeşimizden.Aksi halde bu msjından anladığımız kadarıyla yoruma tabi tutmak zorunda kalacağız.
ÇAĞINZEYNEBİ
11-28-2008, 19:40
benm tek amacım hz zeynep gibi bi ahlaka sahip olabilmek başka bi niyetim yokdu ..partiye bi zarar gelecekse yönetici kardeşim nickimi deiştirebilir...sadece zeynep olabilir:) uyarınız iiçin teşekkur ederim...
benm tek amacım hz zeynep gibi bi ahlaka sahip olabilmek başka bi niyetim yokdu ..partiye bi zarar gelecekse yönetici kardeşim nickimi deiştirebilir...sadece zeynep olabilir:) uyarınız iiçin teşekkur ederim...
bence isim çok güzel..:saygılar:
ÇAĞINZEYNEBİ
11-28-2008, 19:54
seninkide cok güsel;;)
seninkide cok güsel;;)
ben bunu biliyorum..:ayutandım:
ama sakın değişme..:saygılar:
ishakyilmaz
11-28-2008, 20:00
ben bunu biliyorum..:ayutandım:
ama sakın değişme..:saygılar:
Sorun nick felan değil.Konuyu açan arkadaşımız ortaya bir laf attıp gitti kendisinden hala açıklama bekliyoruz.
Sorun nick felan değil.Konuyu açan arkadaşımız ortaya bir laf attıp gitti kendisinden hala açıklama bekliyoruz.
kim neden konu açtı gitti...
ben konuyu bilmiyorum sadece değişimmi dediğine gördüm..değişmesne karşıyım dedim....çünkü güzel....iyisimi ben kenera çekilimde:ayutandım:....kim açtı konuyu deyiverin bana:saygılar:
ÇAĞINZEYNEBİ
11-28-2008, 20:12
demişdim abi böle kızmanıza gerek yoktu:ağla:
merhaba ,
Saygılarımla.
Keşke herkes bu devirde " Çağın Zeynep'i " olabilmeyi kendine ilke edinse. Oy mu? Hiç sorun değil. Zaten bizim amacımız, bizim hedefimiz "oy almak" değil, halka hizmet etmektir. Varsın o kişilerin oyu bize olmasın! Yeterki içimizde Allah inancı, Hz. Zeynep gibi olma isteği bizde kalsın.
İşte biz bu düşünceyle yola çıktığımız için, içimizde dışımızda bir olduğu için, diğer partiler gibi sonradan çarşafa bürünüp oy uğruna kimliğimizi satmadığımız için AK Partiyiz.
Hz. Zeyneb gibi olabilmen/miz dileğiyle çağın zeynebi :)
Erdoganizm53
12-01-2008, 19:12
Aleykum Selam Senbenden Önce Kaydoldun Sanırım HosgeldinD
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.