Orijinalini görmek için tıklayınız : Eylül ayının en iyi beyin fırtınası yorumcusunu seçilmiştir.
eylül ayının beyin fırtınası sizce kim? :) :) :)
Bir insan beyin fırtınası olamaz ki (: Olsa olsa en iyi beyin fırtınası yapabilen olur...Neyse ben oyumu kullandım...
Onlybullet34
09-25-2007, 15:33
Oyumu kullandım Hayırlı Olsun.
HOGE_MERA
09-25-2007, 15:57
Hayrolsun inşallah, ben de kullandım. İnşallah bu anket Memleketimizin en güzel resimleri anketi gibi olmaz. Anladınız siz onu!
bende kullandım ismi üzerine kimin fırtıancı bilgin oldu belli :) ;)
Onlybullet34
09-25-2007, 16:15
Yani ;)
Yani ;)
dimiii :D
Yani ;)
heyt be canlarım ya :)
HOGE_MERA
09-25-2007, 16:28
Yani ;)
isme göre mi oy veriliyor?
Sanırım üstte söylediğim ankete benzeyecek ;)
Yani ;)
hayır kesinlikle öle değil telafuz etmek istedim kişi gerçekten çok bilgili sende ölesin dostum çok değerli ve bilgilisin
HOGE_MERA
09-25-2007, 16:37
Yani ;)
hayır kesinlikle öle değil telafuz etmek istedim kişi gerçekten çok bilgili sende ölesin dostum çok değerli ve bilgilisin
Allah razı olsun kardeşim. Sadece diğer ankette milliyetçilik ve hemşehricilik ön plana çıkmıştı sitem ettiğim kısım o. Benim kimsenin bilgisine bişi dediğim yok zaten. Proff kardeşimin çok bilgili olduğunu biliyorum.
Kazanmak ya da kaybetmek meselesi değil anlayacağın.
ankete katılmadan önce "beyin fırtınası" bölümünü inceleyelim arkadaşlar. kimin daha fazla katılımı var? kimin verdiği cevaplar daha mantıklı? kim daha sıradışı düşünmüş vs. hak eden kazansın. ;)
Onlybullet34
09-25-2007, 17:07
Katılıma bakılırsa benimde burada yer almam lazımdı ;) Oyumuzu hakedene veriyoruz.
HOGE_MERA
09-25-2007, 17:11
ankete katılmadan önce "beyin fırtınası" bölümünü inceleyelim arkadaşlar. kimin daha fazla katılımı var? kimin verdiği cevaplar daha mantıklı? kim daha sıradışı düşünmüş vs. hak eden kazansın. ;)
Tşk..
Bi de eylül ayının diyor onu da unutmayalım.. (Propaganda değildir, yanlış anlamayalım lütfen!)
kayısıkentli44
09-25-2007, 17:23
bende kullandım....inşallah hayırlı olur... ;)
bende kullandım...he he kendıme degıl tabı ;D hayırlı olsun
valla ne zaman gelsem bır tek kısı oluyo...son msjlar hep onun oluo.. harmanları cok ıyı oluo...sorumuda bıldı...hakeden bırı :D
bende kullandim..hepsi birbirinden degerli arkadas ama bir genc arkadasimiz özellikle dikkatimi cekiyor..insallah bu istikrarini devam ettirir(biraz daha kendini iyi ifade edebilirse ;))..
hakedenin kazanmasi dilegiyle..
HOGE_MERA
09-26-2007, 12:55
valla ne zaman gelsem bır tek kısı oluyo...son msjlar hep onun oluo.. harmanları cok ıyı oluo...sorumuda bıldı...hakeden bırı :D
Kesin tahmin ettiğim kişidir.
TŞK..
hımm kım acaba tahmının.. ;D
HOGE_MERA
09-26-2007, 13:34
Söylersem diğer arkadaşlar şike, torpil, kayırma gibi anlayabilir. Anlayan anlamıştır zaten 8)
8) öyle olmalıda zaten 8)
çok çekişmeli geçeceğe benziyor :o ;)
acıkcası cok uzun bır suredır ben proffu gormuyorum burda ama bırıncı..bu eylul ayının anketı ve bence bıraz daha adaletlı dusunun...hoge meranın dedıgı gıbı bıraz kayırma yapılıormus gıbı gelıyor bana
serkan yücel
09-30-2007, 00:52
oyumu kullandım ?
AkSa- 34
09-30-2007, 00:58
hadi hayırlısı.......
Eylül ayının en iyi beyin fırtınası yorumcusunu proff seçilmiştir. kendisini tebrik ediyoruz.
HOGE_MERA
10-01-2007, 15:59
Hiç kırılmadım çünkü alıştım artık..
Özel Teşekkür: Parabol ablacıma..
Beni destekleyen bütün kardeşlerime teşekkür ederim.
Proff kardeşimi de tebrik ederim.
proff dostumu tebrik ederim haketti, hoge merada çok değerli bi arkadaşımız kimsenin kimseden farkı yok.
akzeinebu
10-01-2007, 16:04
tebrik ediyoruz kendisinii ;)
AkSa- 34
10-01-2007, 16:06
tebrikler.hakeden kazanmış...
serkan yücel
10-01-2007, 16:21
TABRİKLER..........
HOGE_MERA
10-01-2007, 17:35
proff dostumu tebrik ederim haketti, hoge merada çok değerli bi arkadaşımız kimsenin kimseden farkı yok.
Allah razı olsun..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.