Orijinalini görmek için tıklayınız : Ezandan ve Kuran'dan RAhatsız oldular...
http://www.vidomodo.com/vidomodo/video.php?id=393
[i][b]- O kafalarına saten pırıl pırıl başörtüleri takıp başları dik bir şekilde yanımızdan geçişlerini HAZMEDEMİYORUM .. !!
- .. döndüremeyeceğimizi anlayınca da bursu kestik ..
-- --
Onlar çok SAMİMİ daValarında , ya biz .. !! ??
fütüvvet
05-06-2008, 17:09
başörtüsü sessiz duruşu ile ne etkiler bırakıyormuş hazmısızlarda..
politikaci
05-06-2008, 17:10
o kutsal örtünün onları neden rahatsız ettiğiin anlayamıyorum
fütüvvet
05-06-2008, 17:11
[i][b]- O kafalarına saten pırıl pırıl başörtüleri takıp başları dik bir şekilde yanımızdan geçişlerini HAZMEDEMİYORUM .. !!
BU SÖZLERİNİ İLK DUYDUĞUMDA ŞOK OLMUŞTUM...
[i]O insan müsvettelerinde herşeyi beklerim ben Yakında bizi taşlıyacaklar...
Sadece....YAZIK... DEMEK İSTİYORUM ONLARA
ALLAH ıslah etsin..
Hüdaverdi
05-06-2008, 17:14
İt ürür kervan yürür,sallayın :-*
romakudüs
05-06-2008, 22:09
onlar kendi davalarında kemalizm davasında kararkılarsa bizde islamı davamızda kararlıyız
onlarki benim gözümde ebu cehil zihniyetlilerdir hiç bir yere varamayacaklar kazanan islam olacak kazana müslümanlar olacak
yaşasın islam kahrolsun kemalizm
vuslata özlem
05-06-2008, 22:10
bu konu vardı galiba
fütüvvet
05-06-2008, 22:13
bu konu vardı galiba
evet vardı
fütüvvet açmıştı o konuyu
ama bu şekilde tekrardan hatırlatılmasıda iyi olmuş..
bu konu acilma rekoru kiracak :)
vuslata özlem
05-06-2008, 22:18
bu konu vardı galiba
evet vardı
fütüvvet açmıştı o konuyu
ama bu şekilde tekrardan hatırlatılmasıda iyi olmuş..
bence kalabalık olmuş
BaDe_EsNa
05-06-2008, 22:21
yuuuuhh bu kadar da olmaz >:( biz oraya gittiğimiz zaman onlarla birlikte oluyoruz diyo biz hastalıklı mıyız yaa >:(
ben de onlara inat saten başörtümle (başım zaten dik yürürüm de) daha da dik yürümezsem amaaa >:( göğe bakıcam artık :D
fütüvvet
05-06-2008, 22:22
yuuuuhh bu kadar da olmaz >:( biz oraya gittiğimiz zaman onlarla birlikte oluyoruz diyo biz hastalıklı mıyız yaa >:(
ben de onlara inat saten başörtümle (başım zaten dik yürürüm de) daha da dik yürümezsem amaaa >:( göğe bakıcam artık :D
çatlasınlar..
romakudüs
05-06-2008, 22:22
sizler zaten kararlılığınızla göklerdesiniz abla
göklerde değilde göklerden yere onlara bakın
vuslata özlem
05-06-2008, 22:23
çok güzel yazmışsın romakudüs +
romakudüs
05-06-2008, 22:25
teşekkür ederim
BaDe_EsNa
05-06-2008, 22:29
teşekkür ederim çok güzel yazmışsınız +
politikaci
05-06-2008, 22:30
yeter artık bıktım hergün böyle haberleri görmekten..onlar başörtülü ablalarıma dik dilk bakınca birşey olmuyor ama başörtülüler açıklara dikdik bakınca irticacı oluyor.. yeterrrrrrrrrrrrr
BaDe_EsNa
05-06-2008, 22:39
birgün serviste geliyoruz kadının teki ''başınızı açın çok değerlisiniz siz'' diyo başımızdaki örtüylemi değer biçiyorlar >:( başörtümüz zekamızı da mı kapatıyor ya anlamıyorum ki bu nasıl mantık >:(
Başortüsü bir hayat duruşu,bir inanç meselesidir.. ellerinden gelenleri yapsınlar. arkamızda Allah olduktan sonra bırakın istediklerini yapsınlar..bırakın dünya onların olsun ahiret bizim..biz güneşi gördük bir kere.!!!!
romakudüs
05-06-2008, 22:47
birgün serviste geliyoruz kadının teki ''başınızı açın çok değerlisiniz siz'' diyo başımızdaki örtüylemi değer biçiyorlar >:( başörtümüz zekamızı da mı kapatıyor ya anlamıyorum ki bu nasıl mantık >:(
abla onlar değerliliği açıklık uluortalık olarak algılıyorlar oysa üstad necip fazılın dedğini bilmiyorlar üstad diyorki "GÜZELLİK ESRARDIR ONUN İÇİN PEÇE ALTINDADIR"
açıyor başıını bişey diyemem kişisel tercihi ama güzelliğini sergiliyor yani bayağılaştırıyor açıyor orasını burasunu kendini basitleştriyor bayağılaştırıyor herkesin gördüğü gzemi olmayan basit bir vartlığa dönüşüyor
BaDe_EsNa
05-06-2008, 22:55
abla onlar değerliliği açıklık uluortalık olarak algılıyorlar oysa üstad necip fazılın dedğini bilmiyorlar üstad diyorki "GÜZELLİK ESRARDIR ONUN İÇİN PEÇE ALTINDADIR"
açıyor başıını bişey diyemem kişisel tercihi ama güzelliğini sergiliyor yani bayağılaştırıyor açıyor orasını burasunu kendini basitleştriyor bayağılaştırıyor herkesin gördüğü gzemi olmayan basit bir vartlığa dönüşüyor
en değerli mücevherlerin sarıp sarmalandığını kutular içinde saklandığını biliyoruz çok şükür
ne mutlu bize ki Rabbim anlamayı idrak edebilmeyi ve o şekilde yaşamayı bize nasip etmiş
Rabbim bu çizgide dosdoğru ilerleyebilmeyi bize nasip etsin inşaallah
romakudüs
05-06-2008, 22:56
en değerli mücevherlerin sarıp sarmalandığını kutular içinde saklandığını biliyoruz çok şükür
ne mutlu bize ki Rabbim anlamayı idrak edebilmeyi ve o şekilde yaşamayı bize nasip etmiş
Rabbim bu çizgide dosdoğru ilerleyebilmeyi bize nasip etsin inşaallah
inşallah
Konunun olduğunu Bilmiyordum... Dursun ne zararı var :D
RDönmezs
05-08-2008, 02:28
Çıldırmamak elde değil >:(
ulan kokanalar ulan Allah'tan korkmazlar inşAllah çeke çeke ölürsünüz sizin gibilere karşı ben saygı duyamam izledikçe sinirimden biyerleri kırasım geliyor >:(
Nurullah03
05-09-2008, 00:12
- O kafalarına saten pırıl pırıl başörtüleri takıp başları dik bir şekilde yanımızdan geçişlerini HAZMEDEMİYORUM .. !!
BU NASIL SÖZLERR YAA NEDEN NEDEN NEDEN KORKUYOSUNUZ Kİİ BAŞÖRTÜSÜNDENNN >:( >:(
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.