fatih kısaparmak balon baskılı balon F.Bahçe acele etmezse uçacak - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : F.Bahçe acele etmezse uçacak

Akmehmet_Akif
05-24-2008, 03:57
FENERBAHÇE eğer elini çabuk tutmazsa, Shevchenko yuvaya uçacak. Skysport.com adlı internet sitesi, Seri A takımlarından Milan'ın Chelsea'de mutsuz olan ve ayrılmayı kafasına koyan Ukraynalı golcüyü geri almak için girişim başlattığını yazdı. İtalyan ekibinin teknik direktörü Carlo Ancelotti, bonservisinden 30 milyon pound kazandıkları Sheva'nın Ada'ya
transferine onay vermemişti.

öncedende İngilternin başta gelen gazeteleri Shel için Fenerbahçe para teklif ettiğini ve shel in buna sıcak baktığını bu tarserin 1 hafta içinde olacağını açıkladı

politikaci
05-24-2008, 03:58
isterse ışık hızıyla hareket etsin shevsenko gelmez :-*

Akmehmet_Akif
05-27-2008, 18:48

gelirse 50 artı vericenmi

politikaci
05-27-2008, 18:49

oda carlos gibi 50 yaşında gelir ozaman 50+ uyar anlaştık gelmesse sen bana vereceksin

Akmehmet_Akif
05-28-2008, 01:03

oda carlos gibi 50 yaşında gelir ozaman 50+ uyar anlaştık gelmesse sen bana vereceksin

Corlos verimli She genç görürsün fenere bir yıldız bu sezon kesin gelecek

politikaci
05-28-2008, 01:04

Corlos verimli She genç görürsün fenere bir yıldız bu sezon kesin gelecek
tamamm gelsin allah allah istersen barcelonayı getir ama karşında galatasaray var. gs bölümünde bak bakıyım barcelona ve fioretina şimdiden tırsmaya başlamış

YavuzSultanSelim
05-28-2008, 01:05
nereye doğru :D