fatih kısaparmak balon baskılı balon Fahri, Beşiktaş'a sitem etti - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fahri, Beşiktaş'a sitem etti

selahattin_ay
08-25-2007, 01:20
Fahri Beşiktaş'a sitem etti
Beşiktaş'tan eski takımı Ç.Rizespor'a dönen Fahri Tatan, "Milli takım oyuncusu olarak gittiğim kulüpte milli formayı da kaybedip, sürekli de oynayamadım. Burada yeniden geçmişte yakaladığım başarıları yakalamak istiyorum" diye konuştu.

Forma şansı bulamadığı Beşiktaş' tan eski takımı Rizespor'a geri dönen Fahri Tatan, ayağının tozuyla geldiği Rize' de takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı. Çok güzel günler geçirdiği memleketinin kulübü Rizespor'a yeniden dönmekten dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Fahri Tatan, "Hem Rizespor 'a katkı sağlamak hem de kendi adıma bir aksilik olmasa çok iyi form tutup eski günlerime kavuşmak amacıyla buraya geldim. 1 yıllığına kiralık geldim. Ondan sonra yine Beşiktaş' a döneceğim" dedi.

Ç.Rizespor'un şu anda içinde bulunduğu durumu değerlendiren Fahri Tatan, "İlk iki hafta puan alamadık. Kadro olarak iyi bir takımız. Yeni hocamızın gelmesiyle en kısa zamanda birlik ve beraberliği sahaya yansıtarak özlenen Rizespor'u herkes izlettireceğiz. Benim buradan tek bir isteğim var. Memleketimim insanı bütün takım arkadaşları ve teknik heyeti çok iyi desteklesinler. Onlarla bir bütün olursak çok iyi yerlere geleceğiz. İyi ve kötü günde yanımızda olmalarını istiyorum" dedi.

Beşiktaş'ta çok iyi bir kamp dönemi geçirdiğini, 2-3 maç dışında ise eksiğinin bulunmadığını ifade eden Fahri, antrenman olarak üst seviyede olduğunu söyledi. Beşiktaş'ta geçen sezon fazla forma şansı bulamadığını vurgulayan Fahri, "Bunun vermiş olduğu etki var üzerimdi. Ben oynamam gerektiğini düşünüyordum. Milli takım oyuncusu olarak gittiğim kulüpte milli formayı da kaybedip, sürekli oynayamadım. Ben sürekli oynayınca başarılı olan bir futbolcuyum. Burada yeniden geçmişte yakaladığım başarıları yakalamak istiyorum. Şu an için tek düşüncem Rizespor'un başarısıdır. Takıma çok yararlı olmak zorundayım. Çünkü çok büyük sorumluluklarla buraya geldim. Bunu herkes bilsin. Diğer takımlardan gelen bütün teklifleri de reddettim. Diğer bir hedefim de Beşiktaş'a yeniden dönmektir. Burada bu sene hedeflerimi gerçekleştirip gelecek sene Beşiktaş'a döneceğim. Orada neler olacağını herkes görecek" diye konuştu.

Çaykur Rizespor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını teknik menajer İsmail Coşkun nezaretinde Mehmet Cengiz tesislerinde sürdürdü. Antrenman öncesi bir grup taraftar futbolculara çiçek vererek başarılar diledi.