Orijinalini görmek için tıklayınız : FB, GS'nin rekorunu kırmak istiyor
tozkaldiran
10-25-2007, 10:30
Devler Ligi'nde 3 maçta 5 puan toplayan sarı - lacivertliler, Galatasaray'ın 10 puanlık rekorunu bu kez aşmak istiyor
Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde iyi bir başlangıç yapan ve üç maçta 5 puan ile grup ikinciliğinde ilerleyen Fenerbahçe, hem bir üst gruba çıkmayı, hem de bunu başarırken Türk takımlarının puan rekorunu kırmayı hedefliyor.
Bundan önce Türkiye'den sadece Galatasaray'ın 10 puan ile çıktığı bir üst tura 11 puan ile yükselip, sarı-kırmızılıların rekorunu kırmayı hedefleyen sarı - lacivertliler, böylece Şampiyonlar Ligi tarihine geçen sıfır puan acemiliğini de taraftarına unutturmak istiyor.
Grubunda Inter gibi bir devi yenerek tüm Avrupa'nın dikkatini üzerine çeken ve deplasmanda oynadığı iki maçta da CSKA ve PSV gibi ünlü takımlara yenilmeyerek puanları toplayan Fenerbahçe şimdi evinde oynayacağı maçlara gözünü dikti. Bu karşılaşmalardan iki galibiyet alarak 11 puan ile bir üst tura çıkmayı amaçlayan sarı - lacivertlilerde, Zico temkinli davransa da, yönetimde içten içe kırılması muhtemel bu puan rekoru şimdiden konuşulmaya başlandı.
(Milliyet)
yaa şu fenerliler çokkomiktabiki siz o rekoru kıramazsınız.......
tozkaldiran
10-25-2007, 18:49
kırılmayacak rekor yoktur...
Sukût-u_Hayal
10-25-2007, 19:06
o biraz zor ;D
tozkaldiran
10-25-2007, 19:28
zor işimiz imkansız zaman alır... ;D
kayısıkentli44
10-25-2007, 19:31
bir GS li olarak inşallah kırar diyorum...
ya abi git ya ....şakamı yapıyon
tozkaldiran
10-25-2007, 22:46
biz ciddi adamız şaka yapmayız :)
biz ciddi adamız şaka yapmayız :)
tamam abi siz ciddi siniz ama fb size şaka yapıyo ;)
tozkaldiran
10-26-2007, 11:03
yok oda yapmaz şaka artık bundan sonra...
Ngereklinsan
10-26-2007, 11:11
Ya sizin zaten türk takımları olarak avrupa kupalarında bir rekorunuz var 0 PUAN çekmek ;D ;D ;D ;D
tozkaldiran
10-26-2007, 11:28
ewet en çok puanı almak gibi birşey de var sanırım :) ;)
aşk-ı ilahi
10-26-2007, 15:09
enteresan bir hayal...
Bırakın şu kafayı artık.. bırakın o da başarılı olsun diğeri de..
Millet sadece şampiyonlar ligine 4 takım birden yolluyo hem de doğrudan ama bizim şampiyonumuz bile ön eleme oynuyo..
"sadece ben başarılı olayım" ile nereye kadar..
"Gerçek müminler,birbirlerinin başarısına sevinebilenlerdir."
oguzdesouza
10-26-2007, 18:22
Ya sizin zaten türk takımları olarak avrupa kupalarında bir rekorunuz var 0 PUAN çekmek ;D ;D ;D ;D
enteresan bir hayal...
6sliler daha kendilerini avrupa fatihi mi sanıo? :D :D
aşk-ı ilahi
10-26-2007, 18:27
evet öyle sanıyoruz...bir şübheniz varsa...müzemizi ..e.bahçelilere yılda bir kere açıyoruz...biletinizi ayırtın..
oguzdesouza
10-26-2007, 18:34
2 kupa almakla avrupa fatihi olunmaz.Gördük dünkü oyunu Bordeux gibi takımları yenemiosunuz daha bi de avrupa fatimiz gs oluo :D
aşk-ı ilahi
10-26-2007, 18:36
maçı seyretmişsiniz...ne diyeyim...ben seyredemedim. ;)
oguzdesouza
10-26-2007, 21:18
yok ben seyretmedim özetini izledim.
yok ben seyretmedim özetini izledim.
ozaman tam nasıl oynadığını bilmiyosun dimi ;)
Aaaa.. fener rekor kırmaya mı başlamış.Enteresann...Kıracakları rekorda rekor olsa.Gerçi bu onlar için büyük başarı.Eğer kırarlarsa önümüzdeki 15 sene bu onları idare eder.
Sukût-u_Hayal
10-27-2007, 20:00
Aaaa.. fener rekor kırmaya mı başlamış.Enteresann...Kıracakları rekorda rekor olsa.Gerçi bu onlar için büyük başarı.Eğer kırarlarsa önümüzdeki 15 sene bu onları idare eder.
onların başarı anlayışı galatasaray ı geçmek :D....işte burda"onların hayallerinin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlıyor....
onların başarı anlayışı galatasaray ı geçmek :D....işte burda"onların hayallerinin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlıyor....
Bunun üstüne kimse yazı yazmasın. ;)
oguzdesouza
10-27-2007, 23:48
Buradan tüm gslilere soruorum.
Fenerbahçe bölümünde gs muhabbeti yapmak çok mu hoşunuza gidio. İstiosanız 6-0'lık maçın muhabbetini yapalım.Bu site kurulduğundan beri hep Fenerbahçe bölümünde ya gs resimleri koyarsınız ya da Fenerbahçe ile ilgili ters bir laf söylersiniz.Biz hiç gs bölümüne girip Fenerbahçe resmi koyduk mu?gs'ye ters bir laf söledik mi?
aksavaşçı
10-27-2007, 23:55
doğru konuş biraz saygılı ol
doğru konuş biraz saygılı ol
ya burda saygısızlık ne war.........bu nebiçim tutum....saygılı ol derken saygısızlığın en büyüğünü yapıyosunuz
fatih_44
10-28-2007, 15:48
Arkadaşlar lütfen bura bir paylaşım sitesi tartışma ve kavga yeri değil o işlerinizi pm yoluyla halledin bu tartışma konusunun burda kapanmasını istiyom akpartiforuma yakışır şekilde hareket edelim biz birer akparti ailesi sayılırız bize yakışmıyo böyle tartışmalar.
anlayışınız için teşekkür ediyorum
fatih sevgilerle
seran_1907
10-31-2007, 14:32
kendi sahamızda psv ile csk yı yendiğimizde zaten puanımız 11 oluyo daha fazla puan alamamız için hiç bi neden yokk...
EpiVaTeS
10-31-2007, 14:34
beyler lütfen iç meseleleri topiclerde değil de Pmlerde tartışalım elaleme rezil etmeyin bizi
Rekor konusuna gelince zor ama imkansız değil....
tozkaldiran
11-01-2007, 10:02
zor işimiz imkansız biraz zaman alır... ;)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.