Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbaçe: 1 Beşiktaş: 1
Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında Kadıköy’de oynanan derbi 1-1 eşitlikle sona erdi.
Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden TFF eski başkanlarından Halim Çorbalı için yapılan 1 dakikalık saygı duruşunun ardından Kadıköy’deki müthiş derbi siyah-beyazlılarımızın vuruşuyla başladı.
Kanatlardan rakip kaleye yüklenen siyah-beyazlılarımız ilk dakikalarda tehlikeli olmaya başladı. İsmail Köybaşı’nın yakaladığı bir pozisyonda Quaresma’nın topu direkten dönse de hakem bu pozisyonu ofsayt olarak değerlendirdi. Orta alanda topu daha çok ayağında tutan taraf olan ekibimiz, topu kaybettiği anlarda yaptığı baskıyla Fenerbahçe’nin oyun kurmasını engelleyerek kalesini tehlikelerden uzak tutmaya çalıştı. Ancak hiç beklenmedik bir anda sarı-lacivertliler golü buldu. Dia ile kanatlardan bindirmeler yapan Fenerbahçe 26. dakikada Niang ile 1-0 öne geçti. Golden sonra baskısını yitiren siyah-beyazlılarımızda sakatlık geçiren Ekrem Dağ, 28. dakikada yerini İbrahim Üzülmez’e bıraktı. 38. dakikada sağdan gelen ortayı uzaklaştırmak için oluşan pozisyonda İbrahim Üzülmez ile kalecimiz Hakan Arıkan çarpıştı. Başına darbe alan Hakan, oyuna devam edemeyerek 40. dakikada yerini Cenk Gönen’e bırakırken, ekibimiz üç oyuncu değişikliği hakkının ikisini ilk yarıda mecburen kullanmış oldu. Golden sonra yarı alanımıza daha çok gelmeye başlayan Fenerbahçe çok net gol pozisyonları yakalasa da ilk yarı 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıya baskılı başlayan siyah-beyazlılarımız, Quaresma’nın düzenlediği ataklarla sonuca gitmeye çalıştı. Portekizli oyuncunun ortalarıyla tehlikeli olmaya çalışan ekibimiz, yakaladığı pozisyonlarda kaleci Volkan Demirel’i aşamadı. 70. dakikada Aurelio’nun yerine Bobo’yu alarak oluşacak pozisyonlarda gole daha fazla yaklaşmayı düşenen takımımız, gole defalarca yaklaştı. Ancak beklenen gol 86. dakikada geldi. Volkan'ın ceza sahası içinde Bobo'yu düşürmesiyle kazandığımız penaltıyı Guti gole çevirerek skoru eşitledi. Derbi bu skorla sona erdi.
İki oyuncumuzun zorunlu değişikliği , hakemin zaman zaman verdiği enteresan kararlar , Beşiktaşın nerdeyse bir hafta gibi bir süre içinde tam 3 maç (fb maçı dahil) oynayıp dolayısıyla yorgun olması , defansımızın en iyi oyuncusu Ferrarinin yokluğu ve her iki takımın da yaşadığı şansızlıklardan dolayı dünkü skor bu şekilde oldu.
İlk yarı Hakanın hatasından dolayı yediğimiz golden sonra Fener'in çok bariz atakları vardı. Fakat ikinci yarı Beşiktaşın açık bir şekilde oyun anlamında üstünlüğü sözkonusuydu. Bu zaman zaman gösterilen topla oynama ve başarılı pasların oranlarıyla da zaten açıkça belliydi.
Fakat yukarıda saydığım sebeplerden en çok da şans faktörü bizden yana değildi. Tıpkı gecen seneki fb beşiktaş maçı gibi.
Neyse..bu skor tabikide bizim işimize yaradı..neticede orası kadıköydü.. :)
İki oyuncumuzun zorunlu değişikliği , hakemin zaman zaman verdiği enteresan kararlar , Beşiktaşın nerdeyse bir hafta gibi bir süre içinde tam 3 maç (fb maçı dahil) oynayıp dolayısıyla yorgun olması , defansımızın en iyi oyuncusu Ferrarinin yokluğu ve her iki takımın da yaşadığı şansızlıklardan dolayı dünkü skor bu şekilde oldu.
İlk yarı Hakanın hatasından dolayı yediğimiz golden sonra Fener'in çok bariz atakları vardı. Fakat ikinci yarı Beşiktaşın açık bir şekilde oyun anlamında üstünlüğü sözkonusuydu. Bu zaman zaman gösterilen topla oynama ve başarılı pasların oranlarıyla da zaten açıkça belliydi.
Fakat yukarıda saydığım sebeplerden en çok da şans faktörü bizden yana değildi. Tıpkı gecen seneki fb beşiktaş maçı gibi.
ben pek hoşnut değilim bu sonuçtan dünden beri diyorum sana ;D
İntifada
09-20-2010, 14:00
beraberlikleri hiç sevmiyorum....
Maçın yarısı faullerle geçti ((:
İntifada
09-20-2010, 14:11
Maçın yarısı faullerle geçti ((:
:w::w::w::w:
Terennüm
09-20-2010, 14:25
bir fenerbahçeli olarak beşiktaşı tebrik ediyorum...bizi yenmediklei için şanslıyız...
bir fenerbahçeli olarak beşiktaşı tebrik ediyorum...bizi yenmediklei için şanslıyız...
Adem abi naptın maç fenerbahçenindi ya penaltıdan berabere kaldı son dk da
hipermuhafazakar
09-20-2010, 14:44
dün güzel bir derbi izledik. zaten bu ülkede en düzgün derbiler beşiktaşın oynadığı derbilerdir. çünkü fener galatasaray karşılaştıklarında özellikle galatasarayı oynattırmamak için her türlü insanlık dışı faktörü devreye sokuyorlar, ama beşiktaş maçlarında geçen sezonki kadıköy maçı hariç bunlar olmuyor iki takımda futbollarını rahatça yansıtıyorlar.
fener daha çok net gol pozisyonlarına girdi ama oyunun genelinde beşiktaş etkiliydi ki hafta içi UEFA maçı yapmış 2 oyuncusu ilk yarı sakatlanmıştı oyuncu değiştiremediler, nihatı nobreyi.
maç ile ilgili istatistik;
http://i1009.hizliresim.com/2010/9/20/1456.jpg (http://urlal.com/dqqf)
quaresma Türkiyeye gelen en kaliteli yabancı gibi gözüküyor dün az şov yapmadı :)
Terennüm
09-20-2010, 14:46
boş versene kardeşim fenerbahçe top oynamadı bile..o goller olsaydı da feneri eleştirirdim...sahanın en iyi kazma bilicaydı diğerleri yürüyordu...
hipermuhafazakar
09-20-2010, 14:55
maçın nesi fenerbahçeninmiş ?? fenerin attığı golde lugano faul yapıyor kucaklıyor geri çekiyor oradaki beşiktaşlı oyuncuyu, öyle gol attı fener. penaltı kararı doğruydu git tüm hakem yorumcularının yazılarını oku..hem fenerli oyunculara verilmeyen bir sürü sarı kart var hakeme aşırı tepkiden dolayı. hafta içi zorlu bir maç yapmış, 2 oyuncusu sakatlanmış ilk yarıda zorunlu değişiklik yapmış beşiktaşa karşı kendi sahasında mahkum oynadı fener..öyle ağlamaklı bakışlarla maç kazanılmıyor
.:Ay_Yıldız:.
09-20-2010, 15:00
Maç Fenerbahçe'nin hakkıydı. Objektif olmak gerekirse Fener'in üstün bir oyunu vardı futbolcuların beceriksizliği ve penaltı beşiktaşa beraberliği getirdi. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum.
maçın nesi fenerbahçeninmiş ?? fenerin attığı golde lugano faul yapıyor kucaklıyor geri çekiyor oradaki beşiktaşlı oyuncuyu, öyle gol attı fener. penaltı kararı doğruydu git tüm hakem yorumcularının yazılarını oku..hem fenerli oyunculara verilmeyen bir sürü sarı kart var hakeme aşırı tepkiden dolayı. hafta içi zorlu bir maç yapmış, 2 oyuncusu sakatlanmış ilk yarıda zorunlu değişiklik yapmış beşiktaşa karşı kendi sahasında mahkum oynadı fener..öyle ağlamaklı bakışlarla maç kazanılmıyor
Penaltı kararını eleştirdim mi?
Arkadaşım maçı izledim bana göre Fenerindi maç, top kaleciden çıkıyo 2 pas yapmadan beşiktaş faul yapıyor. Volkan'a tekmeyle girdi adam kesin kart görmesi gerekilen pozisyonların hiçbirine kart gösterilmedi. Beşiktaşın kaleciside kendi takıım arkadaşıyla çarpışması sonucu travma yaşadı hastaneye kaldırıldı zorunlu değişiklikler vardı.
hipermuhafazakar
09-20-2010, 15:24
Volkan'a tekmeyle girdi adam kesin kart görmesi gerekilen pozisyonların hiçbirine kart gösterilmedi.
hatırlarsan beşiktaşın kalecisinede benzer şekilde niang kayarak girdi hakanda sakatlık geçirdi bunada kart verilmedi. emreye, bilicaya, volkana sarı kartlar gösterilmeliydi, bunu hakem yorumcularıda söylüyor, hakemlere bir dövmedikleri kaldı.
beşiktaşında net gol pozisyonları vardı, ilk 10 dakilada 1-2 kez kaleciyle karşı karşıya kaldılar, 2. yarıda ibrahim toraman bomboş pozisyonda kafayı vuramadı..korner organizasyonundada vurdular volkan son anda çeldi..bunlarda varken maç fenerin hakkıydı demek doğru değil bana göre..ayrıca istatistiklerede bir daha bak istersen
Niang'ın kaçırdığı pozisyonları göremedin mi? Hakeme kafa tutan beşiktaş oyuncusuydu. İstatistiğe baksam da yorumum bu bakmasam da maçı izledim. Fenerbahçeli oyuncular çıldırdı. Hakem birçok faulu vermedi. Beşiktaş faullerle götürdü maçı
hipermuhafazakar
09-20-2010, 17:42
Niang'ın kaçırdığı pozisyonları göremedin mi? Hakeme kafa tutan beşiktaş oyuncusuydu. İstatistiğe baksam da yorumum bu bakmasam da maçı izledim. Fenerbahçeli oyuncular çıldırdı. Hakem birçok faulu vermedi. Beşiktaş faullerle götürdü maçı
arkadaşım ben zaten ilk yorumumda yazdım fener daha çok net gol pozisyonlarına girdi diye ama beşiktaşın daha azda olsa onlarında vardı fakat diğer istatistiklerde fazlasıyla geçti feneri kendi stadı seyircisi önünde..fenerli oyuncular normal değil zaten her hakem kararında ruh hastasına dönüyorlar o suratları elleri kolları ne öyle..
bugün git fotomaç al oku. oradaki eski hakem yorumunda ne diyor. fenerli oyuncular sarı kart görmeliydi hakemlere aşırı tepki göstermelerinden dolayı diyor..beşiktaşlı bir ibrahim tepki gösterdi gördü hemen kartı ama fenerliler görmediler. hakem bir çok hangi faulu vermemiş ?? o son dakikalarda sizin için şapkadan çıkardığı faul kararları hep yanlış kararlardı..ayrıca fenerin attığı golde lugano hem beşiktaşlı oyuncuya hem kalecisine fauller yaptı..bunu yoprumcularda dediler faul var diye..yoksa 1-0 yenmiş olacaktı beşiktaş..ama fenerlilerden tabi bu gerçekleri dile getirecek adamlık beklemiyorum ben..onlar kendi işlerine geleni görürler sadece
Erhan KARACA
09-20-2010, 19:23
Öncelikle cesaretinden ötürü teknik adamımızı, 36 yasındaki ibrahim üzülmezi, bitmeyen enerjisi ile zapo'yu toramanı koybasıyı tebrik ediyorum.. aurello'nun yerine boboyu alması gercekten cesaretti.. nihatı oyunda tutmasının sebebş ise sakatlıklar.. ilk onbiri gordukten snra olası degisiklikler nihat cıkar holosko girer nobre cıkar bobo girer guti cıkar tabata girer demistim.. zorunlu degisiklikler olmasa tahminlerim tutacaktı ama işte sakatlıklar.. maçın hakemi uzun uzun konusulur ilk yarıda dengesini kaybetmesi ile macı katletti hakem.. bilicanın quaresmayı tekmelemesini 3 kere es gecti.. besiktas'ın fener ile son 3 macı gozunuzun onune gelsn kadıkoydeki.. hep hakem etken olmustur.. delgadoyu attıgı mac kazımın yarım metre tactan cevirip attırdıgı gol ceza sahasında kazımın elle topu tutması gecen sene kazı olayı aklıma ilk gelenler.. cuneyt cakır veya baska bi hakem icin demiyorum türk hakemleri bu macları kaldıramıyor kim ne derse desin.. getirsnler yabancı hakem 1 sene derbiler icin bak snra bizim hakemleri gor ekmek elden gidio deyip calarlar dudukleri.. turk hakemlerine destek boyle olur.. cenk bu takımın as kalecisi olmustur dun kutluyorum kendisini.. ibrahim uzulmez 40 yasına kadar oynayacagım diye haykırmıstır.. shuster ise benim yapabilecek daha fazla sey yoktu dedi. haklı sansızdı 2 sakatlık planlarını bozdu eksik kalma korkusundan dolayı 70 de boboyu oyuna aldı.. fener dun etkili pozisyonlara girdi ancak bu onun becerisi degil karabukte besiktasla oynarken kaleci ile karsı karsıya elli kere kaldı.. mesele bunları atmaktı.. ama atamadı kmse fener ii oynadı demesin lutfen besiktas iyi mi oynadı derseniz 2 oyuncu sakatlanıyor ve hamle gucunuz kalmıyorsa cok iyi oynadı..
kocaman ile Shuster arasındaki fark ceraset biri alex'i cıkarıp oyuna cristianı alır digeri aurelloyu cıkarp yerine boboyu alır..
Maçtan sonra aşağıdaki video yu arkadaşım facebook ta paylaşmış. GS taraftarıyım ama videoya hayran kaldım.
http://www.dailymotion.com/video/xd7dt6_besiktas-yavru-kartal-dun-gece-sevg_sport
http://www.dailymotion.com/video/xd7dt6_besiktas-yavru-kartal-dun-gece-sevg_sport
Erhan KARACA
09-20-2010, 20:04
Maçtan sonra aşağıdaki video yu arkadaşım facebook ta paylaşmış. GS taraftarıyım ama videoya hayran kaldım.
eski bi video (:
eski bi video (:
Eski olduğunu biliyorum ama ben ilk defa dinledim. Çocuk çok yetenekli..
yavru kartal (: çok eski bu eyvallah (:
Necip Fazıl
09-21-2010, 11:29
Neden penaltı pozisyonundan sonra volkan a kırmızı değil de sarı kart verildi bir türlü anlamadım...
Q7 nin yediği sarı kart öncesi fb li oyuncu sarı kartlık bir faul yapıyor ve hakem bunu es geçiyor.
Nihat a nasıl katlanıyor bu adam onu da anlamış değilim.
ama sonuç olarak fb den deplasmanda alınan 1 puan bizim işimize yarar ve bu kekoları inönüde perişan ederiz... :karizmatik:
Beylerbeyi
09-21-2010, 14:25
abi sen maçı izledin mi :)
Beşiktaş'ı resmen şaftı kaymış Merzifon eşeğine döndürdük ama Alex'in cömertliğinin üstünde oluşu ve hakemin maçı katletmek için elinden geleni yapması, BJK li oyuncuların teknik açıdan Fenerli futbolculardan geride olduklarını bildiklerinden dolayı maçı boks, karete maçına döndürmeye çalışması, hakemin bu sertliğe kayıtsız kalması, süper gerizekalı Volkan'ın hiç gereği yokken penaltıya sebebiyet vermesi 2 puanımızı götürdü. Çok gol pozisyonuna girdik ama cömertçe harcadık. Oynanan futboldan ilk kez memnun oldum, bu futbol takım adına geleceğe olumlu bakmamıza yol açtı.
Terennüm
09-21-2010, 14:32
abi sen maçı izledin mi :)
Beşiktaş'ı resmen şaftı kaymış Merzifon eşeğine döndürdük ama Alex'in cömertliğinin üstünde oluşu ve hakemin maçı katletmek için elinden geleni yapması, BJK li oyuncuların teknik açıdan Fenerli futbolculardan geride olduklarını bildiklerinden dolayı maçı boks, karete maçına döndürmeye çalışması, hakemin bu sertliğe kayıtsız kalması, süper gerizekalı Volkan'ın hiç gereği yokken penaltıya sebebiyet vermesi 2 puanımızı götürdü. Çok gol pozisyonuna girdik ama cömertçe harcadık. Oynanan futboldan ilk kez memnun oldum, bu futbol takım adına geleceğe olumlu bakmamıza yol açtı.
evet sahada eşek vardı haklısn ama onlarda fenerbahçenin orta sahası ve forvetleriydi..orta saha yürüdü forvetdekilere söylecek söz bulamıyorum..bu sonuçla aykut kocaman istemezükçüleri kazandı..
hipermuhafazakar
09-21-2010, 14:57
fener galip gelemediği zaman şu antu.commudur angut.commudur nedir oradaki yazıları okumaya bayılıyorum :) fenerin neden kazanamadığı her kulvarda yaşadığı hezimetler taraftarına başkanına yöneticilerine futbolcularına bakınca anlayan anlıyor.
bilmem şuradaki yazıları görebiliyormusunuz :w:
http://forum2007.antu.com/KonuOkuZiyaretci.aspx?gID=4&fID=77&kID=6135&sayfa=1
http://forum2007.antu.com/KonuOkuZiyaretci.aspx?gID=4&fID=77&kID=6249
http://forum2007.antu.com/KonuOkuZiyaretci.aspx?gID=4&fID=77&kID=6342&sayfa=1
http://forum2007.antu.com/KonuOkuZiyaretci.aspx?gID=4&fID=9&kID=43040&sayfa=1
İntifada
09-21-2010, 15:22
Bak gs maçlarından sonrada güzel olur antu...
öneririm...
hipermuhafazakar
09-21-2010, 15:24
Bak gs maçlarından sonrada güzel olur antu...
öneririm...
2008'de nonda kafayı atınca güzel olmuşmuydu
İntifada
09-21-2010, 15:29
mesela geçen sene kadıköyde alex samiyende selçuk atınca daha güzeldi...
Ve daha niceleri...
şimdi 6 kasım diyeceğim sinir krizine gireceksin hiç katmıyorum bile...
Sarıkırmızılıların yarası var herhalde :hihi2:
hipermuhafazakar
09-21-2010, 15:40
mesela geçen sene kadıköyde alex samiyende selçuk atınca daha güzeldi...
Ve daha niceleri...
şimdi 6 kasım diyeceğim sinir krizine gireceksin hiç katmıyorum bile...
sen cevabını aldın. her yazınada cevabını alırsın merak etme
ben sonu kupa ile biten maçları gösteriyorum sen sadece 1 tane lig maçını gösteriyorsun.
sen bilirsin bize anlatsana;
o lig maçları sonunda nasıldı antu bize anlatsana bu sene 17 mayıs günü ağlama topikleri duruyormu hala orda :w:
5-1 lik Türkiye kupası finali ile denizlispor travmalarını hala anlatıyorlardı, son durum nedir bir iyileşme varmı ?
birde 6 kasımın olduğu sezon ligi galatasaraydan 26 beşiktaştan 34 puan geride bitirmelerine ne yorum yapmışlardı ? ben o zamanlar bilmiyordum antuyu bize bunlarıda anlat bakalım
İntifada
09-21-2010, 15:45
sen cevabını aldın. her yazınada cevabını alırsın merak etme
ben sonu kupa ile biten maçları gösteriyorum sen sadece 1 tane lig maçını gösteriyorsun.
sen bilirsin bize anlatsana;
o lig maçları sonunda nasıldı antu bize anlatsana bu sene 17 mayıs günü ağlama topikleri duruyormu hala orda :w:
5-1 lik Türkiye kupası finali ile denizlispor travmalarını hala anlatıyorlardı, son durum nedir bir iyileşme varmı ?
birde 6 kasımın olduğu sezon ligi galatasaraydan 26 beşiktaştan 34 puan geride bitirmelerine ne yorum yapmışlardı ? ben o zamanlar bilmiyordum antuyu bize bunlarıda anlat bakalım
duruyo duruyo sen merak etme :)
hatta arasak bu forumda senin mesajları bile buluruz...
fener maçlarından 3 hafta önce havaya girip maçtan sonra hakarete başlayan mesajların :)
senin verdiğin cevapları bilirim...
elin kolun titreye titreye küfrün dibine vurursun...
ben sana bir maç göstermiyorum...
şöyle 10 yıllık maçlarımızı bi izleyelim...
artık nasıl bir ruh haline soktuysa fenerbahçe seni fener duyunca kendinden geçiyon...
Bunun sebebi derbilerden sonra senle kafa bulan arkadaşların olabilir...;D;D;D;D
Terennüm
09-21-2010, 15:47
beyler biraz sakin mümkünse düşük hararette devam edilmesi isabet olur:) bu işin sonu iyi gözükmüyor..
hipermuhafazakar
hep fenere karşı olan yorumların signatüründeki resimden farksız
http://i1007.hizliresim.com/2010/7/21/1252.jpg
Yavuz üstüne gitme o Galatasaraylı ;D;D ama örneklerini nedense Denizli Beşiktaş gibi takımlar oluşturuyor :hihi2::hihi2:
Takımının bizi yenebildiği yok diğer takımlar üzerinden rant sağlamaya çalışıyor :w::w:
Hipermuhafazakar üzülme dua et belki kabul olur :hihi2::hihi2::hihi2:
hipermuhafazakar
09-21-2010, 15:56
Yavuz üstüne gitme o Galatasaraylı ;D;D ama örneklerini nedense Denizli Beşiktaş gibi takımlar oluşturuyor :hihi2::hihi2:
Takımının bizi yenebildiği yok diğer takımlar üzerinden rant sağlamaya çalışıyor :w::w:
Hipermuhafazakar üzülme dua et belki kabul olur :hihi2::hihi2::hihi2:
Merve hanımcım, denizlispor dememin sebebi o sene şampiyon galatasaray olmasından ve bunun travmasını hala atlatamamış olduklarını görmemden dolayı verdim. 2008 örneğinide gs'nin şampiyon olmasından dolayı verdim. 5-1'lik kupa finalinide.. ligde maçların çoğunu insanlık dışı faktörleri devreye sokarak almış olabilir fb ama gelin kupalara bakalım diyorum fener galatasarayın yanından geçebilirmi hatta semtine uğrayabilir mi ?? Sadece Türkiye kupası oranı yeter 14-4 dua etmesi gerekenler ömründe Türkiye kupası göremeyenler olsa gerek :)
Hep aynı konular hep kupa hep kupa konu başlığı FB-BJK yorumlar GS-FB ((:
Merve hanımcım, denizlispor dememin sebebi o sene şampiyon galatasaray olmasından ve bunun travmasını hala atlatamamış olduklarını görmemden dolayı verdim. 2008 örneğinide gs'nin şampiyon olmasından dolayı verdim. 5-1'lik kupa finalinide.. ligde maçların çoğunu insanlık dışı faktörleri devreye sokarak almış olabilir fb ama gelin kupalara bakalım diyorum fener galatasarayın yanından geçebilirmi hatta semtine uğrayabilir mi ?? Sadece Türkiye kupası oranı yeter 14-4 dua etmesi gerekenler ömründe Türkiye kupası göremeyenler olsa gerek :)
Güzel kardeşim bende diyorum ki bunları karıştırma sen şimdi :) bizi yenebiliyor musunuz yenemiyorsunuz ;1 kabul et diyorum bu meselede burda kapansın ;1 herkes sussun :w:;;)
Erhan KARACA
09-21-2010, 23:18
Neden penaltı pozisyonundan sonra volkan a kırmızı değil de sarı kart verildi bir türlü anlamadım...
çünkü o fenerli (:
Q7 nin yediği sarı kart öncesi fb li oyuncu sarı kartlık bir faul yapıyor ve hakem bunu es geçiyor.
o faulu yapan bilica :D o da kızdı gitti ayagıyla degil baldırıyla faul etti sakatlanma ihtimali bile yoktu gokhan gonulun ama sarı yedi (:
Nihat a nasıl katlanıyor bu adam onu da anlamış değilim.
zorunlu degisiklikler olmasa 2. yarıda holosko oynayacaktı yerinde..
ama sonuç olarak fb den deplasmanda alınan 1 puan bizim işimize yarar ve bu kekoları inönüde perişan ederiz... :karizmatik:
ilk yarı butun derbiler dısarda :D (: haftaya trabzona maca beklerm (:
dün güzel bir derbi izledik. zaten bu ülkede en düzgün derbiler beşiktaşın oynadığı derbilerdir. çünkü fener galatasaray karşılaştıklarında özellikle galatasarayı oynattırmamak için her türlü insanlık dışı faktörü devreye sokuyorlar, ama beşiktaş maçlarında geçen sezonki kadıköy maçı hariç bunlar olmuyor iki takımda futbollarını rahatça yansıtıyorlar.
fener daha çok net gol pozisyonlarına girdi ama oyunun genelinde beşiktaş etkiliydi ki hafta içi UEFA maçı yapmış 2 oyuncusu ilk yarı sakatlanmıştı oyuncu değiştiremediler, nihatı nobreyi.
maç ile ilgili istatistik;
quaresma Türkiyeye gelen en kaliteli yabancı gibi gözüküyor dün az şov yapmadı :)
Nokta. :)
orta sahada pas yapıp durdunuz doğru düzgün pozisynunuz yok almi çıkmış nokta diyorsun yüzde yüz 5 tan gol pozisyonu kaçtı onlar olsaydı acaba bugün q7nize sov yaptı mı derdiniz yoksa hay ben senin gibi topçuyamı derdiniz neyse geçti gitti sanslıydınız ;)
Yorum mu istedin Lut'cum. Tamam yapayım. Sayfa 1 de yapmıştım ama madem istedin alıntı yapayım yine.
İşte yorumum :
Bir diğer yorumum :
Nokta . :)
--
Yeterli mi ? :)
ben bu yoruma katula katula gülüyrum almicimm bence iyi izleyin sadece orta sahada top çevirdiniz okadar pozisyonunuz bile yokkkkkkkkkkkkkk ama bizim yüzde yüz en az beş pozisyon war
NOKTA :D
İyi gülmeler kardeşim sana. Siz güledurun , biz şampiyon olur döneriz size bir ara.. :))
bak buna daha çok gülerim biz şampiyon olamayız bu sene belki ama sizde olamzsınız :D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.