Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne Katılmayacak!
http://media1.ntvspor.net/C/I/179/fb3_BU4J2.jpg
Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe'nin bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacağını açıkladı.
TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "UEFA, 23 Ağustos 2011'de Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderdiği yazıda, ülkemizde sürmekte olan şike soruşturması çerçevesinde, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktan çekilme kararı vermesi gerektiğini, kulüp bu yola gitmeyecek olursa, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Fenerbahçe'yi 2011-2012 sezonunda Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktan men etmesi gerektiğini, bu 2 yoldan herhangi birisi benimsenmeyecek olursa, UEFA'nın kendi disiplin soruşturmasını başlatabileceğini ve Türkiye Futbol Federasyonu yani ülkemiz aleyhine disiplin yaptırımları uygulama yoluna gideceğini bildirmiştir.
Bu yazı üzerine durum TFF tarafından yazılı olarak derhal Fenerbahçe Kulübü'ne bildirilmiştir. Fenerbahçe Spor Kulübü, 24 Ağustos'ta TFF'ye gönderdiği cevabi yazıda, TFF'nin bu konuda iddianamenin mahkemece kabulünün beklenmesine yönelik kararına saygı duyduğunu ve kendisine tanınan kısa süre içinde böylesine önemli bir konuda herhangi bir karar almasının fillien mümkün olamayacağını bildirmiştir.
Bu gelişme karşısında, durum 24 Ağustos'ta TFF Yönetim Kurulu'nun yapmış olduğu olağanüstü toplantıda ele alınmış ve gerek Fenerbahçe'nin maruz kalabileceği, ağır disiplin yaptırımları gerekse Türkiye Futbol Federasyonu'nun yani ülkemizin maruz kalabileceği disiplin yaptırımları göz önünde bulundurularak, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktan men edilmesine karar verilmiştir" ifadeleri kullanıldı.
İntifada
08-24-2011, 21:49
la tam troll bu federasyon ya :)
halbu ki takım bombaydı yav önüne geleni tokatlıyoz iş yapardık bu sene...
çok yerinde bir karar...
otursun evinde o tokatlamaların temizliği iddiasını kanıtlasın önce :)
İntifada
08-24-2011, 21:56
çok yerinde bir karar...
otursun evinde o tokatlamaların temizliği iddiasını kanıtlasın önce :)
oldu mu şimdi bu ;D
oldu mu şimdi bu ;D
oldu tabi daha kendini temize çıkaramayan bi takıma git bizi temsil et mi dicez :)
Supraliminal
08-24-2011, 21:58
TFF'yi şahsım adına kınıyorum.
İntifada
08-24-2011, 21:59
sen aydın doğanı gör :)
ne sövüyordur ha :)
Supraliminal
08-24-2011, 22:01
TFFspor Fenerbahçe SK'ya karşı .
Hüdaverdi
08-24-2011, 22:03
Ulan çok üzüldüm be.Sıfır çekip eleneceklerdi ne güzel.
Neyse,ülke rezi l olmaktan kurtuldu ;D
İntifada
08-24-2011, 22:04
galatasarayıdamı federasyon avrupadan men etti la ?
gidemiyomuş oda hiç birine niye ;D
Öyle deme..Sıfır çekmenin de ayrı bir tadı var..
Supraliminal
08-24-2011, 22:06
Fenerasyon diyenlere kapak olsun !
Chronicle
08-24-2011, 22:10
Uslu çocuk olun oturun,bu gece saat 23:30'da AVRUPA FATİHİNİN maçını izleyin ,Real Madrid ile.:w::w:
Hakan Özkan
08-24-2011, 22:13
Sporun ergenekonu temizleniyor..
İntifada
he la...
nerede o kral şimdi :D
İntifada
Sporun ergenekonu temizleniyor..
nurcuların futbola sızma çabaları...
Supraliminal
08-24-2011, 22:14
GS A Takım ile Real Madrid Alt yapısının mücadelesi demek istedin heralde
bjektif;939048']GS A Takım ile Real Madrid Alt yapısının mücadelesi demek istedin heralde
ne güldüm ya.. Onur adamsın :hihi2:
Bilal Baştan
08-24-2011, 22:38
bjektif;939031']TFFspor Fenerbahçe SK'ya karşı .
Öyle olsaydı şuan Fener BankAsya'da olurdu ;) hatırlatırım ki TFFspor dediğn kurumun başında sülalesi ailesi ve kendisi hasta fenerli olan biri var.
Bilal Baştan
08-24-2011, 22:38
bjektif;939038']Fenerasyon diyenlere kapak olsun !
Delil yok , belge yok , şike yok , kapak var doğru.
İntifada
08-24-2011, 22:39
Öyle olsaydı şuan Fener BankAsya'da olurdu ;) hatırlatırım ki TFFspor dediğn kurumun başında sülalesi ailesi ve kendisi hasta fenerli olan biri var.
hacı Allahtan adam fenerli he
Chronicle
08-24-2011, 22:39
Emre Belezoğlu : " Umarım kuralarda Barcelona ile eşleşiriz "
Selçuk Şahin : " Barcelona veya Real Madridle eşleşmek istiyoruz "
Aykut Kocaman : " Barcelona dışında kim gelirse gelsin "
UEFA : " Uyanın lan sabah oldu '' :w::w::w:
Bilal Baştan
08-24-2011, 22:43
hacı Allahtan adam fenerli he
Hacı evet kimse kusura bakmasın Fenerli o yüzden Türk Futbolunu şuan da dünyaya rezil etti.
Hani belge yoktu , delil yoktu karar alamazlardı ????
Play Off bilmem ne diye gündemi değiştirdiler kiii ; bu olay patlak verdi.
Birde açıklama yapıyor UEFA karar almadı biz aldık diyor.
Bu ne biçim iştir ?
İntifada
08-24-2011, 22:45
he la o nasıl iş...
uefa almıyorsa sana ne oluyor çoban ya :D
Bilal Baştan
08-24-2011, 23:10
he la o nasıl iş...
uefa almıyorsa sana ne oluyor çoban ya :D
Demek ki Başmüfettiş Corno Türkiye'ye sadece baklava yemeye gelmemiş.:)
Özgür Çağrı
08-24-2011, 23:21
fenerasyon diye zırlayanların yüzünü merak ediyorum :hihi2:
ama fb sampiyon olmadimi, simdi neden katilmiyor :D.. elin oglu bizim federasyon gibi degil öyle gerekeni yapar..
Bilal Baştan
08-24-2011, 23:27
fenerasyon diye zırlayanların yüzünü merak ediyorum :hihi2:
Evet hacı halen fenerasyon :)
Bu adam değil miydi delil yok , belge yok bir karar alamayız diyen ?
Ne oldu da karar alabildiler. Dedim ya Başmüfettiş Corno sadece baklava yemek için gelmemiş.
Mehmet Ali Aydınlar'ın açıklamasını izlediysen her halinden belliydi kararı TFF'nin almadığı. UEFA'nın bastırmasıyla karar verdikleri gün gibi ortadaydı çelişkili sözleri ve cevaplarıyla.
bjektif;939038']Fenerasyon diyenlere kapak olsun !
niyeymis o.. dikkatini cekerim uefa nin zoruyla, fenerasyon bu karari aldi yani uefa asil kapagi hem fenere hem fenerasayona takdi ;D;D
Ayıpdır, yazıktır, günahtır...
HAni karar için iddianamenin beklenmesi gerekiyordu. Koskoca TFF diyemedi, arkadaş benim lararıma göre yaptırım iddianame açıklandıktan sonra verilecek, kendi tükürdüğümü yalayamam...
Diğer takım taraftarlarının leş karga ruhlarıda yine yüzünü gösterdi ;)
Türküye Futbol Federasyonunu aciz duruma füşüren bu kararı alkışlayabiliyorsunuz...
Bu arada neden serviniyorsunuz ki, Barcelonayı yenemeyeceğiz belki ama size aynı tarife uygulanmaya devam edecek...
İçerdeki İrlandalılar ile dışardaki İrlandalılar çok mutlu...
Barcelonayı düşüneceğinize kendinizi düşünün...
Özgür Çağrı
08-24-2011, 23:30
tarabizasyon la resmen
trabizasyon başkanı istifa
:hihi2:
uhaha hemen bu şekilde ağlamaya başlamılıyım
:hihi2:
Bilal Baştan
08-24-2011, 23:32
niyeymis o.. dikkatini cekerim uefa nin zoruyla, fenerasyon bu karari aldi yani uefa asil kapagi hem fenere hem fenerasayona takdi ;D;D
Hemşo :)
http://desmond.yfrog.com/Himg739/scaled.php?tn=0&server=739&filename=wvmsk.jpg&xsize=640&ysize=640
Trabzonsporun başkanının şike soruşturmasından yurt dışı yasağı yokmu, neden Trabzon men edilmedi... ( Hem deplasman maçlarınada gidemeyecek... )
Beşiktaşın teknik direktörü ile yöneticisi şike idiialarından içeride değil mi, neden Beşkitaşa men yok...
valla istediginiz söyleyin, ister les kargasi deyin.. fb hakettigini bulmustur ve bundan sonrasida fb icin aydinlik degildir..
basmüfettis turkish raki icmeye gelmedi herhalde, geldi verdi ayari, gitti..
yok biz süpheliysek bizide men etsinler avrupa dan umrumda degil ama aglamaya, sizlamaya, yakinmaya gerek yok..
adalet er yada gec yerini bulmusdur, darisi türkiyedeki adalette yani küme düsürme, puan silme, men cezasi adi her neyse bütün takimlar icin yapilmalidir..
öyle elin oglu topu taca atmaz, iddanemeyi beklemez öyle verir ayari, sikiysa yapma der :)
Trabzonsporun başkanının şike soruşturmasından yurt dışı yasağı yokmu, neden Trabzon men edilmedi... ( Hem deplasman maçlarınada gidemeyecek... )
Beşiktaşın teknik direktörü ile yöneticisi şike idiialarından içeride değil mi, neden Beşkitaşa men yok...
onu uefaya sor, onu belgeleri inceleyip bu karari aldiran basmüfettise sor. kaldiki emin ol bu fenerasyonun elinde olsa dünden bize men verirdi..
ben size hep dedim ts ve bjk sizin gazinizi almak icindi ama siz hala daha anlamadiniz ;D
Bilal Baştan
08-24-2011, 23:38
Ellerinde yeterli delil ve belge yokmuş :w:
Şaka bir yana belki Beşiktaş'a da gelebilir men ama Trabzon'a geleceğini sanmıyorum .
Ve şunu tekrar yineliyorum: 2010-2011 Sezonu Şampiyonu Trabzonspor'dur..
Hüdavendigâr
08-24-2011, 23:38
Allah'tan federasyon bizim tarafımızı tutuyor ;D
ne diyonuz lan;D
fb ye hadi nas nas demisler ;D;D.. ulan bizde zevkle ertem senerden yapma volkan, yapma volkan demeyi bekliyorduk ;D;D
cevher sen tt arenaya yakinsan, yarin trabzon-bilboa macina gitte bu sene bari bir avrupa maci gör kardesim :)
Ve şunu tekrar yineliyorum: 2010-2011 Sezonu Şampiyonu Trabzonspor'dur..
Yılın komedisi... Demekki yaşadığınız travma bu boyutlara kadar geldi, üzüldüm vallahi halinize...
Sabah oldu gardaş, size bırak şampiyonluğu şampiyonluk yarışı bile fazla...
cevher sen tt arenaya yakinsan, yarin trabzon-bilboa macina gitte bu sene bari bir avrupa maci gör kardesim :)
TT Arenaya çok yakınımda elin oğlu Anadolu takımları gibi değil, yatmaz gömer gider ;)
Bkz. Benfica ;)
simdi fb nin yerine kimi yolluyorlar sampiyonlar ligine.. bari gs yi yollasinlar bu sene hic birseye bulasmadilar :)
Bilal Baştan
08-24-2011, 23:44
Yılın komedisi... Demekki yaşadığınız travma bu boyutlara kadar geldi, üzüldüm vallahi halinize...
Sabah oldu gardaş, size bırak şampiyonluğu şampiyonluk yarışı bile fazla...
Göreceğiz gardaş er yada geç göreceğiz.. ;1
bu konuda daha çok hit alır...
ne haliniz varsa görün;D
Bunu sormamız gerekn kurum UEFA değil, TFF...
TFF, Uefadan korkarak tükürdüğünü yalamıştır ve Türkiye spor tarihine utabnç dolu bir gün yaşatmıştır ve bunun altından kalkamayacaktır...
Azıcık onuru olsa ben kararımı verdim iddianemeyi bekleyeceğim, sen ne yaparsan yap diyebilmeliydi...
TT Arenaya çok yakınımda elin oğlu Anadolu takımları gibi değil, yatmaz gömer gider ;)
Bkz. Benfica ;)
temenniniz o yönde yani :)
ama sen yinede git canli canli izle hatta bilbao tarafina gitte, safin belli olsun ;D;D..
simdi fb liverpoolla, madridle sadece hazirlik macimi yapacak :)
bu arada tahminim fenere bir 5 yil avrupadan men gelir :karizmatik:
temenniniz o yönde yani :)
ama sen yinede git canli canli izle hatta bilbao tarafina gitte, safin belli olsun ;D;D..
simdi fb liverpoolla, madridle sadece hazirlik macimi yapacak :)
bu arada tahminim fenere bir 5 yil avrupadan men gelir :karizmatik:
Trabzon temmenilerimin arasına girebilecek kapasitede bir takım değil, çokda fifi yani; bu sene havlu atar ve önümüzdeki 10 yıl yine ilk 5 e oynar ;)
Ben olacaklardan bahsediyorum...
Trabzonu kaale alacak değilim, zira rakibimiz değil, olsada 15 senede bir belki olur ;)
Bunu sormamız gerekn kurum UEFA değil, TFF...
TFF, Uefadan korkarak tükürdüğünü yalamıştır ve Türkiye spor tarihine utabnç dolu bir gün yaşatmıştır ve bunun altından kalkamayacaktır...
Azıcık onuru olsa ben kararımı verdim iddianemeyi bekleyeceğim, sen ne yaparsan yap diyebilmeliydi...
kardes yazdigina, inaniyormusun..
tff kimki, uefaya kafa tutuyor.. adam senin bütün takimlarini men eder, niye fb yüzünden diger takimlar yaniyormus..
fenerasyon sikiysa yapmasaydi.. milli takim dahil bütün takimlar men olacak, niye fb nin sikesini aklamak icin..
geciniz.. geciniz..
bak basmüfettis geldi savciyla bir görüstü nasil ertesi gün karar cikdi..
Bilal Baştan
08-24-2011, 23:48
Fenerbahçe'nin ligden çekilme durumu varmış.
Fener Ligden çekilirse kulüplere çok büyük zararı olur. Geçen sene çoğu takıma şike ve teşvikle baya katkıları oldu. Kimse istemez şimdi çekilmelerini :w::w:
Trabzon temmenilerimin arasına girebilecek kapasitede bir takım değil, çokda fifi yani; bu sene havlu atar ve önümüzdeki 10 yıl yine ilk 5 e oynar ;)
Ben olacaklardan bahsediyorum...
Trabzonu kaale alacak değilim, zira rakibimiz değil, olsada 15 senede bir belki olur ;)
evet biz avrupada takiliyoruz siz babanizin liginde ;D;D..
rakibiniz degilse neden 3 mesajindan birisi ts, sadri sener, burak yilmaz, anadolu takimlari ;D;D..
haci ya su alexi verseniz adam türkiye liginde heba olmasin, turu gecersek bize verinde avrupada oynasin :karizmatik:
Fenerbahçe'nin ligden çekilme durumu varmış.
Fener Ligden çekilirse kulüplere çok büyük zararı olur. Geçen sene çoğu takıma şike ve teşvikle baya katkıları oldu. Kimse istemez şimdi çekilmelerini :w::w:
bu durum ne biliyormusun.. sen beni kovamazsin, ben istifa ediyorum.. fb cim karpuz kesecekdik, pardon pardon iddanameyi bekleyecekdik ;D;D
Bilal Baştan
08-24-2011, 23:51
evet biz avrupada takiliyoruz siz babanizin liginde ;D;D..
rakibiniz degilse neden 3 mesajindan birisi ts, sadri sener, burak yilmaz, anadolu takimlari ;D;D..
haci ya su alexi verseniz adam türkiye liginde heba olmasin, turu gecersek bize verinde avrupada oynasin :karizmatik:
Aman hemşo kalsın hele avrupa da kaç yıldır fenerde avrupada hangi maç da faydası olmuş kalsın onlarda BankAsya tecrubesi edinsin :w::w:
FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE...
YANLIŞ ANONS DİKKATE ALMAYINIZ :)
İntifada
08-24-2011, 23:53
ne bu sevinç tirabzona mı vermişler şampiyonlar ligi hakkımızı :)
ne bu mutluluk
keşke benfica çakmasaydı size ya iyi para kaldırırdınız :)
darısı bilbaonun başına ;D
Bilal Baştan
08-24-2011, 23:54
ne bu sevinç tirabzona mı vermişler şampiyonlar ligi hakkımızı :)
ne bu mutluluk
keşke benfica çakmasaydı size ya iyi para kaldırırdınız :)
darısı bilbaonun başına ;D
Hacı merak etme o paraları kaldırıcaz yine mahkeme sonuçlanınca sıkıntı yok :)
hepiniz bölücü yani baskci oldunuz ha :D.. hadi barca halkin takimi ya bilbao :D
Bilal Baştan
08-24-2011, 23:56
PKK'yı destekleyen Bilbao taraftarlarının İspanya'da onların yanında olan Fenerliler görmüştük şaşırmadık burada da olursa şaşırmayız :)
Bilal Baştan
08-24-2011, 23:58
UEFA Baş Müfettişinin yaptığı açıklamaya göre Fenerbahçe'nin 8 karşılaşmada şike yaptığı delillendirilmiş ve kanıtlanmıştır.
NTVSPOR
Daha dünün marabaları ağalarıyla dalga geçer olmuş, ama alışıksınız elin oğlunun arabasıyla gezmeye gitmeye ;)
Biriniz duramıyorsunuz Şikeci Fenerbahçenin karşısında, a doğru sizide satın alıyoruz değil mi çünkü sizde satılıksınız...
Evet Fenerbahçe ligden çekilirse diğer takımlar çok sevinecek, özelliklede 3 büyükler. Bu sizler çin büyük bir puan avantajı demek ;)
Fener ligden çekilecek olursa hepiniz acınızdan öleceksiniz la, maçları yayınlayacak yayıncı kuruluş bulamayaksınız yada şifresiz bir kanal alacak yada şu anki yayıncı kuruluş verdiği paranın 10 da birini vererek maçları yayınlamaya devam edecek...
Bu federasyon Fenerbahçeyi ligden düşüremez...
Onlar tükürdüklerini yalamak ile meşguller...
Fenerbahçenin üzerine oynanan bu oyunlar elbet birgün açığa çıkacak ve bunların failleri çok büyük bedeller ödeyecekler...
İntifada
08-24-2011, 23:59
söz konusu trabzonu yenmesi ise gerisi teferruattır benim için şu an :)
benim takımımı avrupaya yollamayan federsayona bağlı hiç bi takımı desteklemiyorum bundan sonra...
alayına geçirsinler...
Aman hemşo kalsın hele avrupa da kaç yıldır fenerde avrupada hangi maç da faydası olmuş kalsın onlarda BankAsya tecrubesi edinsin :w::w:
Siz Şampiyonlar liginde çeyrek finali bırak Uefada bir üst turu rüyanızda göremezsiniz...
Sizin ağlamanı için tek cümle yetiyordu değil mi ya ben neden uzun uzun yazıyorum ki...
Nasıl koydu Aykut Kocaman...
cevher kardesim.. acin, acimdir.. fenerasayonu kiniyoruz ve bizi yillarca sampiyon liginde en iyi sekilde temsil eden fb yi hakettigi sampiyon ligine yollamasini siddetle istiyoruz :)..
simdi siz gitmiyorsaniz, biz gidebilirmiyiz :D
Hüdavendigâr
08-25-2011, 00:01
trabzonspor için yine bir umut kapısı aralandı.. yine durumdan nemalanmaya çalışıyorlar ;D bu şekilde yaşanmaz arkadaşlar oluruna bırakın ;D
İntifada
08-25-2011, 00:01
yok artık :)
benfica sizi şutlamadımı şl den bi dahamı yollayacaklar sizi :)
o ne güzel hukukmuş ya daha benficanın teri kurumamıştı
Siz Şampiyonlar liginde çeyrek finali bırak Uefada bir üst turu rüyanızda göremezsiniz...
Sizin ağlamanı için tek cümle yetiyordu değil mi ya ben neden uzun uzun yazıyorum ki...
yanlis anons yanlis anons kocaman koyamamis, koysaydi sampiyon olarak sampiyon ligine giderdiniz ;D;D..
bu durumda ne diyoruz nasil koydu uefa kocaman, kocamaan ;D
yok artık :)
benfica sizi şutlamadımı şl den bi dahamı yollayacaklar sizi :)
o ne güzel hukukmuş ya daha benficanın teri kurumamıştı
eee fenerin yeri bos mu kalacak, dordurmak gerekir ;D;D
İntifada
08-25-2011, 00:05
siz daha kendi yerinizi dolduramadınız ki elin oğlu tokatladı fenerin yerini nasıl dolduracaksınız :D
la trabzon hiç şampiyonlar liginde oynamışmı ya ben görmedim...
bursayı gördümde trabzonu görmedim :D
Hacı kupa müzemizde be ;)
Benfica size gereken bileti verdi, bakın dalganıza...
Şimdide İspanyollar verir Trabzon biletini elinize, Anadolu takımlarıyla elim sende oynarsınız...
Ayrıca bırakın bu elin oğlunun arabasıyla gezmeye gitme alışkanlığınızı, karşımıza gelin, dersi verin, e yapabiliyorsanız tabi...
Bilal Baştan
08-25-2011, 00:05
Şampiyonlar lig'inde 0 çekmektense gitmemeniz daha hayırlı oldu. Zira Türk Futbol tarihinde Ş.liginde 0 çeken tek Şampiyonlar ligi tarihinde 3 takımdan birisiniz.
Avrupa konusunda Trabzonspor'un tarihini bilmeden konuşmanızı tavsiye etmiyorum sonra malum şuan ki gibi kapak oluyor.
Aykut dönsün şimdi kendine koysun bir zahmet :)
Ya diyorum Yavuzum bunlar bir sene şampiyonluk yarışına katıldılar, şuurlarını kaybettiler, ne yapacaklarını şaşırdılar..
Yazıkdır yahu, yardımcı olmak gerek...
siz sike yapin, siz mac satin alin, siz terör örgütü kurun sonrada karsimiza gelin.. bak benim imzamda rahmetli ne güzel demis, biz statükoyu yikdik ve yikacagiz..
bu arada ne bicim kupadir ki bir ise yaramiyor, yakindir o kupada alinacak.. sende burdasin bende buradayim bu karardan sonra fb de kupa kalir, ne süper lig.. en az 5 sene avrupadan men alacaksiniz ki duyumlar bu yönde..
Hüdavendigâr
08-25-2011, 00:07
avrupa konusunda trabzonspor'un tarihini bilen varmı ? bi anlatsında bizde bilelim napmış bu trabzon avrupada.adamlar bi şampiyonluga oynadılar kendilerini lord sandılar ;D
İntifada
08-25-2011, 00:07
ama sıfır çekebilmek için şampiyonlar ligine kalmak lazım...
şampiyon olmak yada ön elemeyi geçmek gerekiyor :)
tirabzon bunu hiç bi zaman öğrenemeyecek çünkü ne şampiyon olabiliyor ne ön elemeyi geçebiliyor :(
Bilal Baştan
08-25-2011, 00:09
siz daha kendi yerinizi dolduramadınız ki elin oğlu tokatladı fenerin yerini nasıl dolduracaksınız :D
la trabzon hiç şampiyonlar liginde oynamışmı ya ben görmedim...
bursayı gördümde trabzonu görmedim :D
Amaç eğer oynamaksa , oynadı evet. Bir örnek vereyim oynadığı zamandan.
1976-1977 Sezonu Sampiyon Kulüpler Kupasi Sampiyonu Liverpool o sezon Trabzonspor'la oynadigi ilk maçi 1-0 kaybetmis,ikinci maçta Trabzonspor'umuz yine iyi bir oyun ortaya koymus fakat tecrübesizligine yenilerek sahadan 3-0 maglup ayrilmisti Liverpool Teknik Direktörü Boby Paisley'in Ingiltere'deki maçtan sonra Ingiliz gazetecilerle basin toplantisi:
"Gördünüz iste bu takima yenilmistik,Bugünde yenilebilirdik,Allah'tan tecrübesizdiler.Bu maçtan sonra kupayi alacagimiza inaniyorum.Sanmiyorum ki bir daha böyle bir takim karsimiza çiksin..."
Evet gerçekten de öyle oluyor ve Liverpool o yil Sampiyon Kulüpler kupasini müzesine götürüyordu.Üstelik Trabzonspor'a 1-0 kaybettigi maçin disinda tüm maçlari kazanarak...
bu karar dereyi görmeden pacalari sivayan, fb yi sampiyon ilan eden, bak uefa sampiyonlugumu tescilledi diyenlere, fb aklanmisdir diyenlere cok kötü kapak oldu, cikar cikarabilirsen :D
İntifada
08-25-2011, 00:09
rahmetlide sallardı diye bu gibi durumlar için diyorlar galiba :D
Şampiyonlar lig'inde 0 çekmektense gitmemeniz daha hayırlı oldu. Zira Türk Futbol tarihinde Ş.liginde 0 çeken tek Şampiyonlar ligi tarihinde 3 takımdan birisiniz.
Avrupa konusunda Trabzonspor'un tarihini bilmeden konuşmanızı tavsiye etmiyorum sonra malum şuan ki gibi kapak oluyor.
Aykut dönsün şimdi kendine koysun bir zahmet :)
Aykut zamanında öyle bir koymuşki, o gün bugündür başka kimseye koymuyormuş. Zaten hali hazırda ta o günlerden kalma acının fotoğrafları gözümün önünde vcereyan edince Aykuta hak vermemek elde değil ;) Keşke bu kadar acıtmasaymış...
Aykuta koyabiliyorsan sen koy, bırak elin oğlunun koymalarını, alışmayın böyle şeylere...
Her Trabzonsporlu gördüğünde o günün şehvetini iliklerine kadar tekrar hissediyormuş ;)
Konuşturmayın beni...
Chronicle
08-25-2011, 00:10
nasil koydu uefa kocaman, kocamaan :w::w::w:
İntifada
08-25-2011, 00:10
Amaç eğer oynamaksa , oynadı evet. Bir örnek vereyim oynadığı zamandan.
1976-1977 Sezonu Sampiyon Kulüpler Kupasi Sampiyonu Liverpool o sezon Trabzonspor'la oynadigi ilk maçi 1-0 kaybetmis,ikinci maçta Trabzonspor'umuz yine iyi bir oyun ortaya koymus fakat tecrübesizligine yenilerek sahadan 3-0 maglup ayrilmisti Liverpool Teknik Direktörü Boby Paisley'in Ingiltere'deki maçtan sonra Ingiliz gazetecilerle basin toplantisi:
"Gördünüz iste bu takima yenilmistik,Bugünde yenilebilirdik,Allah'tan tecrübesizdiler.Bu maçtan sonra kupayi alacagimiza inaniyorum.Sanmiyorum ki bir daha böyle bir takim karsimiza çiksin..."
Evet gerçekten de öyle oluyor ve Liverpool o yil Sampiyon Kulüpler kupasini müzesine götürüyordu.Üstelik Trabzonspor'a 1-0 kaybettigi maçin disinda tüm maçlari kazanarak...
he ya nottingham forestinde şl ve uefa kupası var ama ne yaparsın işte :)
mazi gazi meselesi ;D
İntifada
08-25-2011, 00:11
nasil koydu uefa kocaman, kocamaan :w::w::w:
fikstür bi açıklansın aykutta size kocaman koyar merak etme ;D
Aykut zamanında öyle bir koymuşki, o gün bugündür başka kimseye koymuyormuş. Zaten hali hazırda ta o günlerden kalma acının fotoğrafları gözümün önünde vcereyan edince Aykuta hak vermemek elde değil ;) Keşke bu kadar acıtmasaymış...
Aykuta koyabiliyorsan sen koy, bırak elin oğlunun koymalarını, alışmayın böyle şeylere...
Her Trabzonsporlu gördüğünde o günün şehvetini iliklerine kadar tekrar hissediyormuş ;)
Konuşturmayın beni...
haci konus, stres atarsin.. ama bizde ayip ediyoruz cenaze evinde, horon tepiyoruz olmaz ki bu kadar terbiyesizlik ;D;D
Başkalarınınki ile gezip dolaşmak sizin işiniz zaten, bak siz diyorsunuz nasıl koydu uefa biz diyoruz nasıl koydu aykut...
Fark burada ;)
İntifada
08-25-2011, 00:14
Ya diyorum Yavuzum bunlar bir sene şampiyonluk yarışına katıldılar, şuurlarını kaybettiler, ne yapacaklarını şaşırdılar..
Yazıkdır yahu, yardımcı olmak gerek...
herşey bundan sonra başladı ;D
http://3.bp.blogspot.com/-t8K08Gl2T0M/TcLPatTY8eI/AAAAAAAADqc/33EN6AZz1P0/s640/111.jpg
ama aykut daha koyamadiki, koysaydi sampiyonlar liginde olurdunuz :)..
la bu stresli, yorgun ve ters günden sonra böyle güzel bir haber.. Allah verdikce, veriyor :D..
haci ben onu, bunu onlamam kim koyarsa koysun fenere, koyandan Allah razi olsun :D
herşey bundan sonra başladı ;D
http://3.bp.blogspot.com/-t8K08Gl2T0M/TcLPatTY8eI/AAAAAAAADqc/33EN6AZz1P0/s640/111.jpg
Bu acıyı unutamayacaklar, fena koydu çünkü...
ama aykut daha koyamadiki, koysaydi sampiyonlar liginde olurdunuz :)..
la bu stresli, yorgun ve ters günden sonra böyle güzel bir haber.. Allah verdikce, veriyor :D..
haci ben onu, bunu onlamam kim koyarsa koysun fenere, koyandan Allah razi olsun :D
Siz millettenkinden medet umarsınız, biz kendi işimizi kendimiz görürüz ;)
birileri su arkadaslara analarinin evinde kaldiklarini, sampiyonlar ligine sadece sampiyonlarin gittigini söylesin :D
http://static.medyaspor.com/images/news/big/11092010_timsah_yuruyusu_yapan_fenerbahce_taraftar _11.09.10.11.52.11.jpg
Özgür Çağrı
08-25-2011, 00:17
trabizasyon niye sadece fenerbahçeyi men ediyor beşiktaş trabzon yöneticileri yargılanıyor hatta trabzonun başkanı davası sürüyor tedbirli ve parayla serbest şu an ?
beşiktaşın yöneticileri teknik direktörü hapiste ?
ne iş
trabizasyon başkanı istifaa :hihi2:
ağlama sırası bizde trabzonlular çok ağladı zaten :)
Siz millettenkinden medet umarsınız, biz kendi işimizi kendimiz görürüz ;)
evet parayla, sikeyle, satin almayla biz ise alin teri, mücadele ve hirsla oynuyoruz iste aradaki fark budur ;)
İntifada
08-25-2011, 00:17
mavera biz onlara söylerizde siz intihar eden trabzonluları nereden bulup ne söyleyeceksiniz ben onu merak ediyorum :D
birileri su arkadaslara analarinin evinde kaldiklarini, sampiyonlar ligine sadece sampiyonlarin gittigini söylesin :D
http://static.medyaspor.com/images/news/big/11092010_timsah_yuruyusu_yapan_fenerbahce_taraftar _11.09.10.11.52.11.jpg
3. olan hatta 4. olanda gider o lige ;)
onlarla oflu hoca ilgilenir, sen kafani yorma :).. ama ben bu aksam yurdun degisik yerlerinden bunalim, intihar, cinnet haberleri bekliyorum..:)
Özgür Çağrı
08-25-2011, 00:19
trabzon ne görgüsüz bir ekiptir yau anlamak mümkün değil. altı üstü bir şampiyonluk yarışına girdin yani yıllardır rezil kepazeydin orta sıra takımıydın bir ara 13. bitirdin düşüyordun .
yani görmemişin 2.liği olmuş anında sapıtıp astarını istemeye başlamış
3. olan hatta 4. olanda gider o lige ;)
o zaman sormasi ayip siz kacinci oldunuzda, gidemiyorsunuz ;D;D..hadi biz elendikde gidemiyoruz ya siz?
İntifada
08-25-2011, 00:19
yok genelde sizinkiler beceriyor o işi :)
futbol için canına kıymayacak kadar akıllı taraftar kitlesine sahip diğer takımlar
evet parayla, sikeyle, satin almayla biz ise alin teri, mücadele ve hirsla oynuyoruz iste aradaki fark budur ;)
Sizede Galatasarayada Beşiktaşada satın alarak koyuyoruz değil mi ;)
Ayrıca mücadele ve hırsı Buca maçında son saniyede attığınız golde bariz bir şekilde gördük ;)
İntifada
08-25-2011, 00:20
o zaman sormasi ayip siz kacinci oldunuzda, gidemiyorsunuz ;D;D..hadi biz elendikde gidemiyoruz ya siz?
kim eledi sizi ya ;D
Bilal Baştan
08-25-2011, 00:20
utNrTcv79G0
Sizede Galatasarayada Beşiktaşada satın alarak koyuyoruz değil mi ;)
Ayrıca mücadele ve hırsı Buca maçında son saniyede attığınız golde bariz bir şekilde gördük ;)
bizde ilk macta size koyduk o acidan bir sorun yok.. bjk de ferrariyi satin oldugunu söyleniyor ve acikcasi bende inanyiorum o sacma hareketten sonra..
gs ye gelince sizi en son ne zaman yendi hatirlamiyorum :)
Birilerinin acizliğinden dolayı gidemiyoruz, sorun değil gitmeyiz. Biz dik duruş isteriz, böyle bir federasyonuda federasyon olarak görmüyoruz zaten...
kim eledi sizi ya ;D
bizi benfica sizide uefa.. hangisi disli rakipdi ;D;D
bizde ilk macta size koyduk o acidan bir sorun yok.. bjk de ferrariyi satin oldugunu söyleniyor ve acikcasi bende inanyiorum o sacma hareketten sonra..
gs ye gelince sizi en son ne zaman yendi hatirlamiyorum :)
Biz ara ara pendiğede yeniliyoruz, olur bazen top bu yuvarlak ;)
Özgür Çağrı
08-25-2011, 00:22
Netice itibarıyla, TFF bu kararıyla, UEFA’nın hukuksuz yaklaşımına boyun eğmiş, Türkiye’nin bir hukuk devleti olduğunu ve kendi yasal süreçlerini kendisinin yürütmeye muktedir konumda bulunduğunu söylemekten aciz kalmıştır. Hukuka dayanmayan bu adıma karşı gerek UEFA’ya gerekse TFF’ye karşı her türlü yasal haklarımızı kullanma yönündeki kanaatimizi Türk spor kamuoyu ile işbu vesileyle paylaşmayı bir borç biliriz.Saygılarımızla,
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Birilerinin acizliğinden dolayı gidemiyoruz, sorun değil gitmeyiz. Biz dik duruş isteriz, böyle bir federasyonuda federasyon olarak görmüyoruz zaten...
niye fedarasyonu sucluyorsun.. karari veren uefa, zorlamayi yapan uefa..
bu arada icin rahat olsun chp konuyu aym ye götürekcemis ;D;D
Bilal Baştan
08-25-2011, 00:24
Hemşo HD kalite izle bakalım kim koymuş hem lig'de hem kupa'da :w::w::w:
vOX2cKEKUcY
PZuoEo1NQkI
Chronicle
08-25-2011, 00:25
'Buraya sampiyonlar liginde oynamak icin geldim' diyen Stoch'un 2 yildir cektigini baska kimse cekmemistir herhalde :):w::w::w:
Netice itibarıyla, TFF bu kararıyla, UEFA’nın hukuksuz yaklaşımına boyun eğmiş, Türkiye’nin bir hukuk devleti olduğunu ve kendi yasal süreçlerini kendisinin yürütmeye muktedir konumda bulunduğunu söylemekten aciz kalmıştır.
Sözün bittiği yer, dahada konuşmaya gerek yok...
Kendi Milli federasyonunun düştüğü bu rezil durumu destekleyen Milli vatandaşlarımızla tartışmak abesle iştigal...
TT Arena, Fiyapı ve avni Akrede görüşmek üzere...
Şükrü Saraçoğlundan bahsetmiyorum bile ;)
durun bu daha iyi günleriniz.. bundan sonrasi corap sökügü gibi gelecekdir.. eger sizi men ediyorsa vardir bir gerekcesi önce sampiyonluk gidecek sonra yaptirim yapiladcakdir..
bunu sizde biliyorsunuz ama cikmamis candan umut kesilmez diyorsunuz :D
durun bu daha iyi günleriniz.. bundan sonrasi corap sökügü gibi gelecekdir.. eger sizi men ediyorsa vardir bir gerekcesi önce sampiyonluk gidecek sonra yaptirim yapiladcakdir..
Yapamayacaklar...
Bilal Baştan
08-25-2011, 00:29
Hemşo HD kalite izle bakalım kim koymuş hem lig'de hem kupa'da :w::w::w:
vOX2cKEKUcY
PZuoEo1NQkI
İzleyince haber verirsin hemşo :)
sende buradasin, bende buradayim.. bakalim ne olacak.. federasyon basta yanlis yapti verecekdi cezayi fb cekecekdi ama ne yapti topu taca atti, simdi ciksin bakalim isin icinden..
bu saatten sonrasi fb icin karanlik, simdi toplantiya girmisler herhalde ligden cekilme karari alacaklar ki bencede cok yerinde olur..
Cihannur
08-25-2011, 00:37
Trabzonsporlu arkadaşlar fazla sevinmeyin. Türkiye Futbol Federasyonu'nun Displin Talimatı'na göre müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüs etmek de küme düşürülme cezasıyla cezalandırılıyor. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in ve Trabzonsporlu yetkililerin müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüs ettikleri iddia ediliyor. Duruma göre belki Trabzonspor, Bank Asya 1. Lige düşürülebilir.
iste bizim farkimiz burada.. biz diyoruz ki eger sucumuz varsa birakin suca en ufak bir yerinden bulastiysak düsürsünler, ihrac etsinler gider babalar gibi bir sene, iki sene ikinci ligde oynar, adam gibi cikariz..
Özgür Çağrı
08-25-2011, 00:43
trabizasyon trabzona dokunmaz ya
onlar ağlaya ağlaya mağdur edebiyatıyla acındırarak kendilerini zaten bu günlere geldiler :)
hiç bir zaman büyük bir kulüp olmadılar ki bir büyük gibi hareket etsinler
sürekli ağlamalar sızlanmalar
yok topumuzu çaldı topumuzu kesti :hihi2:
3 Temmuz sabahından bu yana futbolumuz son derece önemli bir süreçten geçmektedir. Kulübümüzün de aralarında yer aldığı birçok kulübün yönetici, idareci ve sporcuları sorgulanmakta ve ifadeleri alınmaktadır. Yürütülmekte olan şike ve teşvik primi soruşturmasında hukuk tarafında süreç ağır da olsa yürümektedir. Diğer tarafta ise konunun sportif boyutunu yürütmesi gereken Türkiye Futbol Federasyonu yer almaktadır.
Türkiye Futbol Federasyonu’nun alacağı kararlar ve yapacağı uygulamalar milyonlarca taraftarı ve milyar dolarlık bir sektörü ve Türk futbolunun uluslararası alanda marka değerini etkileyecektir.Sürecin başından bu yana pek çok belirsizlik ve saat başı yeni gelişmelerin yaşandığı bir ortamda söylem ve eylem olarak kamuoyuna çelişkili açıklamalar yapan ve katılımcı zihniyetten uzak kararlar alan yönetim anlayışı çerçevesinde bu noktaya gelinmiştir.
Yaptığı her açıklamada, bir önceki ile çelişen ve tutarlılık sergileyemeyen TFF yönetimi ülkemizi temsil etme noktasında da vahim hatalar yapmaktadır. Sürecin en başında TFF’nin alacağı kararı bekleyeceği ve saygı duyacağını belirten UEFA, bugün ülkemize bir müfettiş göndererek, savcı ile görüşerek, haksız ve hukuksuz taleplerde bulunma hakkını kendisinde görebilmektedir. Henüz daha iddianamesi dahi yazılmamış, TFF Etik Kurulu’nun 26 günlük inceleme sonucunda net kanaate ulaşamadığını belirttiği bir ortamda ülkemize gelen UEFA müfettişi TFF yetkilileri ve savcı ile bir saatlik görüşmesinin ardından şike olduğu kanaatine varmış ve takımımızın Şampiyonlar Ligi’ne katılmamasının daha uygun olacağı şeklinde görüş belirtmiştir.
Şu net olarak görülmelidir ki; UEFA, iddianamesi dahi yazılmamış bir dava ile ilgili sadece bir savcı ile görüşerek ve sadece basında yer alan haberlere bakarak karar verdiği bugüne dek görülmemiştir. Ne böyle bir hakkı ne de bu şekilde bir mevzuatı vardır. Ancak yasal olarak bu şekilde bir hakkı olmayan UEFA, TFF’ye bir mektup göndererek "kulüp kendisi çekilsin" şeklinde hukuksuz bir kararı dayatmaya çalışmaktadır. UEFA ve TFF de bilmektedir ki; Takımımızın Şampiyonlar Ligi’ne katılmasını engelleyecek net hiçbir karar bulunmamaktadır. Ancak UEFA, bu şekilde futbolumuzu mahkum etmeye çalışmaktadır. Burada yapılmak istenen Türk futbolunu katletmek ve Türk takımlarını Şampiyonlar Ligi’nden uzak tutmaktır. UEFA başka ülke federasyonlarına yapamadığını Türkiye’ye yapmaya tenezzül etmiş ve bunu yapmaya da muvaffak olmuştur.
Bu noktada, ülkesinin takımlarının arkasında durması ve hatta bu şekilde bir incelemeye dahi gerek bırakmaması gereken Türk futbolunu idare edenler, maalesef Kulübümüze bir yazı göndererek Şampiyonlar Ligi’ne katılıp katılmama konusunda kararımızı sorma yoluna gitmişlerdir. Bunun da ötesinde Federasyon Kulübümüzün Şampiyonlar Ligine katılmaması konusunda aldığı kararı kulübümüze kendini savunma hakkı bırakmayacak bir şekil ve tarihte açıklayarak resmen duyurmuştur.
Fenerbahçe Spor Kulübü, hem kendi haklarını hem de Türk futbolunun haklarını savunmak adına UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılmak durumundadır. Şampiyonlar liginde de Türkiye’de elde ettiği 18. şampiyonluğunda olduğu gibi yine terinin son damlasına kadar zafer için savaşmalıdır. Sırf Fenerbahçe düşmanlığı yapmak adına Türk futbolunu adeta delik deşik edenlerin futbolumuza ve kulüplerimize ceza vermek adına adeta fırsat kollayan kurumların önüne atmaya çalışanlar, tarih önünde bu yaptıklarının hesabını mutlaka vereceklerdir.
Futbolu gerçekten seven ve sağduyu sahibi her taraftarın takım ve renk gözetmeksizin ülke futbolumuzun bu şekilde daha fazla değer kaybetmesine izin vermemesini bekliyoruz.
Gün; yurtdışına çıkış yasağı varken kendi takımının maçına dahi gidemeyen başkanların, kendisini pür-i pak gösterme çabalarını izleme; kendilerinden istenen belgeleri dahi teslim edemeyen ancak her fırsatta yurtdışına jurnalcilik yapan kulüplerin, kafa karıştıran demeçlerini dinleme zamanı değil, başımızı ellerimizin arasına alıp Türk futbolunun geleceğini düşünme günüdür. Gün; hep birlikte Türk futbolunu daha iyi bir noktaya taşıma ve uluslararası alanda haklarımızı koruma adına, adımlar atmak günüdür.
Bu düşüncede olmayan ve günü kurtarmaya çalışanlar, yarın batacak futbol gemisinde ilk boğulanlardan olacaklarını unutmamalıdırlar.
Federasyonun son kararının ardından kulübümüz yarın yapılacak Spor Toto Süper Lig fikstür çekimine temsilci yollamayacaktır.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Chronicle
08-25-2011, 00:44
BgomX3qD-iA
teselli müziği ...:w:
biz en büyük olma iddasinda degiliz ki biz en dürüst olma iddasindayiz.. yoksa parayla, sikeyle, adam satin almayla gelen sampiyonluklari ne edelim, görüyoruz dün yedigin hurmalar bugün feneri tirmaliyor :D
biz en büyük olma iddasinda degiliz ki biz en dürüst olma iddasindayiz.. yoksa parayla, sikeyle, adam satin almayla gelen sampiyonluklari ne edelim, görüyoruz dün yedigin hurmalar bugün feneri tirmaliyor :D
Sadrinin neden yurt dışına çıkma yasağı ver ve neden bedel ödeyerek serbest kaldı, trafik cezasınımı ödememiş ;)
Tutarl olun biraz ;)
Cihannur
08-25-2011, 00:46
trabizasyon
Iııh, olmadı. Fenerasyon kelimesi Federasyona uyuyor ama Trabizasyon uymuyor. :olmaz:
Flas Flas Flas.. Fenerbahce nin yerine sampiyonlar ligine gidecek takim belli oldu!
9FXqiSJXvPA
Sadrinin neden yurt dışına çıkma yasağı ver ve neden bedel ödeyerek serbest kaldı, trafik cezasınımı ödememiş ;)
Tutarl olun biraz ;)
peki bizi neden men etmediler, neden baskan tutuklu degil.. sunu unutma cikis yasagi bir ceza degil, tedbirdir yani bir zan vardir ama suc sabit degildir yoksa coktan metrisde olurdu :)
Cihannur
08-25-2011, 00:50
Flas Flas Flas.. Fenerbahce nin yerine sampiyonlar ligine gidecek takim belli oldu!
9FXqiSJXvPA
Bu ne bu? Bakkalspor mu?:hihi2:
Türkiye Futbol Federasyonu’nun İstinye’deki merkezinde, Kulübümüz yöneticilerinin de iştiraki ile gerçekleştirilen Süper Toto Süper Lig Başkanları toplantısı sonrasında, TFF yetkilileri tarafından saat 16:00 sularında, toplantıya katılım sağlayan yöneticilerimize bir yazı iletilmiştir.
UEFA’dan TFF’ye gönderildiği belirtilen, sayı numarası içermeyip konu kısmında "UEFA Bildirimi Hakkında" ibaresi bulunan yazıda, şike soruşturması çerçevesinde UEFA Şampiyonlar Ligi ile alakalı olarak, 24 Ağustos 2011 saat 12:00’a kadar, Kulübümüzün Şampiyonlar Ligi’ne katılımdan vazgeçtiğini beyan etmesi talep olunmuştur. Aynı yazıda, kulübümüzün bu yönde bir irade beyanı olmaması halinde, Türkiye Futbol Federasyonu’nun devreye girip Kulübümüzü Şampiyonlar Ligi’ne katılımdan men etmesi, bunun federasyon tarafından yapılmaması halinde ise UEFA olarak kendilerinin devreye girip TFF ile ilgili yaptırım uygulayacağı hususları belirtilmiştir.
Yukarıda bahsettiğimiz talebe cevaben, söz konusu yazının tarafımıza tebliğ tarihi ve saatinin 23 Ağustos 2011 saat 16:00 olduğu göz önünde bulundurulduğunda, böyle önemli bir mevzuda, hemen ertesi gün saat 12:00’ye kadar tanınan şekilde kısa bir süre zarfında, ilgili kurullarımızda konunun karara bağlanması fiilen mümkün olmadığından, şu aşamada herhangi bir yanıt verilebilmesinin söz konusu olamayacağı hususu bir yazı ile TFF’ye bildirilmiştir.
Bu akşamüzeri ise, TFF’nin internet sitesinden yapılan basın açıklaması ile Kulübümüzün Şampiyonlar Ligi’ne katılamayacağı hususu yönündeki TFF Yönetim Kurulu kararı bildirilmiştir.
Fenerbahçe Spor Kulübü olarak şike ile mücadele konusunda UEFA’nın yasal imkânlarının ve sınırlarının bilincindeyiz. Ne var ki, UEFA’nın sözünü ettiğimiz talebinde hukuki bakımdan muğlâk olan bir takım hususlar bulunmaktadır ve bu hususlara tüm ilgililerin dikkatini çekmek Türk futbol ailesinin önemli bir ferdi olan Kulübümüzün vazifesidir. İlk etapta aklımıza takılan bazı sorulara değinmek ve bazı durumları izah etmek gerekirse:
UEFA’nın elinde eğer yeterli derecede kanıt ve belge varsa, neden kendisi Kulübümüz ile ilgili kararı bizzat almamaktadır da bunu ya bizden (tüm yasal haklarımızdan ileriye dönük olarak feragat anlamına gelebilecek) yazılı bir beyanla, yahut da TFF’den almasını istediği bir kararla talep etmektedir?
Acaba UEFA, şu an soruşturma safhasında olan ancak ileride bir kısım yöneticilerimizin yargılanması muhtemel davadan beraat kararı çıkması ve Kulübümüz bakımından şikenin söz konusu olmadığının mahkemelerce kesin olarak tespiti ihtimalini değerlendirdiği için mi Şampiyonlar Ligi’ne katılım konusunda sorumluluğu üzerinden atabileceği böyle bir formül ile TFF’ye başvurmuştur?
Yukarıda yer alan maddeden olmak üzere UEFA, ileride kendisine karşı açılması muhtemel, bedeli çok yüksek olacak maddi ve manevi tazminat taleplerinden kaçınmak adına mı olası men kararını TFF’nin vermesini ve böylece hukuki ve mali sorumluluğu Türkiye Futbol Federasyonu’nun üstlenmesini sağlamaya çalışmaktadır? Böyle bir yaklaşım ne derece hukuki sayılabilinir?
UEFA, Avrupa’da önünü alamadığı şike ve bahis skandalları ile alakalı mücadele yönündeki noksanlığını, Türk futbolunun kulüpler bazında Avrupa’daki en üst düzey temsilcisi olan Fenerbahçe’yi bir araç olarak kullanarak mı giderme düşüncesi içerisine girmiştir? Acaba bir Türk takımına ceza vermek suretiyle dünya spor kamuoyuna "Ben şike ile en ciddi şekilde mücadele ediyorum" mesajı mı verilmek istenmektedir? Diğer bir deyişle Fenerbahçe ve bir anlamda da Türk futbolu, UEFA’nın şike ve bahis ile mücadelesindeki başarısızlığını örtmesi için günah keçisi mi kılınmıştır?
Bunların yanı sıra, 22 Ağustos 2011 tarihinde ülkemizde temaslarda bulunan UEFA Disiplin Baş Müfettişi, soruşturma savcısı ile gerçekleştirdiği 1,5 saatlik görüşme neticesinde, Sayın TFF yetkililerinin ve TFF Etik Kurulu’nun hepsi deneyimli birer hukukçu olan üyelerinin haftalar süren yoğun mesailerine karşılık tespit edemedikleri hangi hususları tespit etmiştir ki UEFA böyle radikal bir çıkış yapabilmiştir?
Bu soruları çoğaltmak mümkündür, ancak hatırlanacağı üzere, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun 15 Ağustos Pazartesi gerçekleştirdiği toplantısının ardından düzenlenmiş olunan basın toplantısı ile bizzat Başkan Mehmet Ali Aydınlar tarafından açıklanan kararında "Federasyonumuz Yönetim Kurulunca bu aşamada, karar verilmesi için gerekli delillerin tamamına erişilmeden ve savunma hakkının hukuka uygun bir biçimde kullanımına imkan tanınmadan, vicdani kanaate varılmasının mümkün olmadığı görülmüştür. Bu aşamada bir hüküm verilmesinin doğru, adil ve hakkaniyete uygun olmayacağı kamuoyu takdirlerine sunulur" şeklinde bir irade beyanında bulunmuştur.
Federasyon’un, akla ve hakka dayanan bu kararına rağmen, UEFA tarafından yapılan söz konusu girişim nedeniyle geri adım atmış olması kabul edilemez.TFF tarafından atılmış bu adım apaçık bir hukuk ihlalidir ve TFF’nin bizzat kendi kararını hiçe sayması anlamına gelmektedir. TFF’nin iddianamenin beklenilmesi ve savunma hakkının tanınması yönündeki kararı gerek iç hukukumuza gerekse Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi gibi uluslararası metinlerde yer alan genel hukuk normlara uygunken, TFF’nin bunun çiğnenmesine yol açan bu kararına karşı Kulübümüz maddi manevi tüm yasal haklarını ulusal ve uluslar arası tüm kurumlar nezdinde takipçisi olacağız.
Son olarak dikkatinizi, evrensel bir yargı doktrini olan "Masumiyet Karinesi"ne çekmek isteriz. Anayasa’mıza göre "suçluluğu hükmen sabit oluncaya kadar, kimse suçlu sayılamaz" (Ay.m.38/4). Öte yandan, Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesine göre de "bir suç ile itham edilen herkes, suçluluğu yasal olarak sabit oluncaya kadar suçsuz sayılır" (ÎHAS.m.6/2). Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine göre, suç işlediği şüphesiyle hakkında polis soruşturması başlatılmış veya gözaltına alınmış kimsede bu karineden yararlanacaktır. Dolayısıyla, Masumiyet Karinesi, hüküm giymemiş kimsenin suçlu sayılamayacağı veya suçlu olarak lanse edilemeyeceği anlamına gelmekte olup şu an tutuklu bulunan yöneticilerimiz açısından bu durum gözetilmesi ve riayet edilmesi gereken bir yasal zorunluluktur.
Netice itibarıyla, TFF bu kararıyla, UEFA’nın hukuksuz yaklaşımına boyun eğmiş, Türkiye’nin bir hukuk devleti olduğunu ve kendi yasal süreçlerini kendisinin yürütmeye muktedir konumda bulunduğunu söylemekten aciz kalmıştır. Hukuka dayanmayan bu adıma karşı gerek UEFA’ya gerekse TFF’ye karşı her türlü yasal haklarımızı kullanma yönündeki kanaatimizi Türk spor kamuoyu ile işbu vesileyle paylaşmayı bir borç biliriz.
Saygılarımızla,
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
manifesto
08-25-2011, 00:50
Ehh sağlık olsun..
Seneye artık :)
Yumurta ,pardon UEFA dayandı kapıya
böyle oldu.
Mavi ile yazılan sorulara UEFA cevap vermek zorundadır...
Böyle bir oyuna alet olduğu içinde federasyon acilen istifa etmelidir...
Hüdavendigâr
08-25-2011, 00:51
iste bizim farkimiz burada.. biz diyoruz ki eger sucumuz varsa birakin suca en ufak bir yerinden bulastiysak düsürsünler, ihrac etsinler gider babalar gibi bir sene, iki sene ikinci ligde oynar, adam gibi cikariz..
trabzona bankasya koymaz doğrudur,zaten süper lige ayak uyduramayan,hiçbir sene iddialı olmayan,başarıları bir elin parmaklarını geçemeyen bir takım.bunuda son sene şampiyonluk yarışını katıldıktan sonraki çıldırmış hallerinden anlıyoruz.sen şimdi gelmişsin fenerbahçe ile bu takımı kıyaslıyorsun ? hiç fenerbahçe ile trabzon bir olabilirmi ?
Bunların yanı sıra, 22 Ağustos 2011 tarihinde ülkemizde temaslarda bulunan UEFA Disiplin Baş Müfettişi, soruşturma savcısı ile gerçekleştirdiği 1,5 saatlik görüşme neticesinde, Sayın TFF yetkililerinin ve TFF Etik Kurulu’nun hepsi deneyimli birer hukukçu olan üyelerinin haftalar süren yoğun mesailerine karşılık tespit edemedikleri hangi hususları tespit etmiştir ki UEFA böyle radikal bir çıkış yapabilmiştir?
En can alıcı soru bu olsa gerek...
UEFA’nın elinde eğer yeterli derecede kanıt ve belge varsa, neden kendisi Kulübümüz ile ilgili kararı bizzat almamaktadır da bunu ya bizden (tüm yasal haklarımızdan ileriye dönük olarak feragat anlamına gelebilecek) yazılı bir beyanla, yahut da TFF’den almasını istediği bir kararla talep etmektedir?
Buda önemli, madem suçluyuz, neden biz istifa ediyoruz...
trabzona bankasya koymaz doğrudur,zaten süper lige ayak uyduramayan,hiçbir sene iddialı olmayan,başarıları bir elin parmaklarını geçemeyen bir takım.bunuda son sene şampiyonluk yarışını katıldıktan sonraki çıldırmış hallerinden anlıyoruz.sen şimdi gelmişsin fenerbahçe ile bu takımı kıyaslıyorsun ? hiç fenerbahçe ile trabzon bir olabilirmi ?
sacmaligini acinin tazeligine veriyorum.. trabzonspor son 10 yilda 4 ikincilik aldi diger sezonlarda da en kötü 5. lik aldi üstüne sizin 30 senedir alamadiginiz türkiye kupasindan 3 tane, süper kupadan bir tane aldi sanirim sözlerinin cürümesi icin yeterlidir :)
Cihannur
08-25-2011, 00:55
Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, bu gece 22:15'de Habertürk TV'de Teke Tek programında Fatih Altaylı'nın konuğu olacak. Programı seyretmek isteyen arkadaşlar olursa haberleri olsun.
sacmaligini acinin tazeligine veriyorum.. trabzonspor son 10 yilda 4 ikincilik aldi diger sezonlarda da en kötü 5. lik aldi üstüne sizin 30 senedir alamadiginiz türkiye kupasindan 3 tane, süper kupadan bir tane aldi sanirim sözlerinin cürümesi icin yeterlidir :)
18 şampiyonluk ve hemen hemen her sene şampiyonluğa oynayan bir takımdan bahsediyosrsun, mazisi 10 seneye sıkışmış bir takım değil ;)
Hüdavendigâr
08-25-2011, 00:56
kusura bakma abi ben sizin için başarının şampiyonluk oldugunu sanıyordum.nerden bileyim futbolun chpsi oldugununuzu :(
Özgür Çağrı
08-25-2011, 00:56
trabzonlulara ne oluyor ki kendilerini fenerbahçe gibi büyük bir kulüple sidik yarışına giriyorlar yazık yani trabzon nedir ya orta sıra takımı görmemişler bir sene başarı sağladılar diye yaptıklarına bak :)
ayıp ayıp :)
Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, bu gece 22:15'de Habertürk TV'de Teke Tek programında Fatih Altaylı'nın konuğu olacak. Programı seyretmek isteyen arkadaşlar olursa haberleri olsun.
Kuklaları seyretmiyoruz...
Konuk olduğu adama bak, Fatih Altaylı...
Herşey ne kadar net değil mi...
manifesto
08-25-2011, 00:57
En başından olması gereken şey buydu.Federasyon biraz sümsük davranıyordu.Şikenin Ş-sinden bile şğphelenilse bu karar alınmalıydı.
UEFA nın açıklaması ortada,ya fenerbahçe kendi isteği ile ligden çekilsin ya da türk federasyonu fenerbahçeyi ligden men etsin yada en son üçüncü aşama da UEFA bu kararı kendi organları ile almak zorunda kalır.
UEFA nın kovalaması daha mı şık olurdu?
Hüdavendigâr
08-25-2011, 00:58
En başından olması gereken şey buydu.Federasyon biraz sümsük davranıyordu.Şikenin Ş-sinden bile şğphelenilse bu karar alınmalıydı.
Allah'tan federasyonun başında bu arkadaş yok.
Acaba UEFA, şu an soruşturma safhasında olan ancak ileride bir kısım yöneticilerimizin yargılanması muhtemel davadan beraat kararı çıkması ve Kulübümüz bakımından şikenin söz konusu olmadığının mahkemelerce kesin olarak tespiti ihtimalini değerlendirdiği için mi Şampiyonlar Ligi’ne katılım konusunda sorumluluğu üzerinden atabileceği böyle bir formül ile TFF’ye başvurmuştur?
Yukarıda yer alan maddeden olmak üzere UEFA, ileride kendisine karşı açılması muhtemel, bedeli çok yüksek olacak maddi ve manevi tazminat taleplerinden kaçınmak adına mı olası men kararını TFF’nin vermesini ve böylece hukuki ve mali sorumluluğu Türkiye Futbol Federasyonu’nun üstlenmesini sağlamaya çalışmaktadır? Böyle bir yaklaşım ne derece hukuki sayılabilinir?
UEFA, Avrupa’da önünü alamadığı şike ve bahis skandalları ile alakalı mücadele yönündeki noksanlığını, Türk futbolunun kulüpler bazında Avrupa’daki en üst düzey temsilcisi olan Fenerbahçe’yi bir araç olarak kullanarak mı giderme düşüncesi içerisine girmiştir? Acaba bir Türk takımına ceza vermek suretiyle dünya spor kamuoyuna "Ben şike ile en ciddi şekilde mücadele ediyorum" mesajı mı verilmek istenmektedir? Diğer bir deyişle Fenerbahçe ve bir anlamda da Türk futbolu, UEFA’nın şike ve bahis ile mücadelesindeki başarısızlığını örtmesi için günah keçisi mi kılınmıştır?
Anlayamayanlar için tekrar...
18 şampiyonluk ve hemen hemen her sene şampiyonluğa oynayan bir takımdan bahsediyosrsun, mazisi 10 seneye sıkışmış bir takım değil ;)
anadolunun kücü bir ilinin lige 15 yil sonra dahil olmasina ragmen 6 sampiyonluk, 8 türkiye kupasi ve bir cok basbakanlik, cumhurbaskanligi, süper kupa almasindan bahsediyoruz..
ve bunu yaparken alin teriyle yapmistir öyle parayla, sikeyle, mac satin almayla degil..
bizim en büyük olma gibi bir iddamiz yok ki biz en dürüst olma iddasindayiz ayrica madem kaale almiyorsunuz neden iki sözünüzden birisi trabzonspor ben söyleyim son 2 yilda trabzonspordan cektiginizi hic bir takimdan cekmediniz..
cünkü iki sene önce sizi hem ligde hem kupada madara etti bu sene calinti bir sampiyonluk aldiniz ve ortaya cikti siz hala 96 daki nasil koydu aykut kocamanla avunun durun :)
trabzonlulara ne oluyor ki kendilerini fenerbahçe gibi büyük bir kulüple sidik yarışına giriyorlar yazık yani trabzon nedir ya orta sıra takımı görmemişler bir sene başarı sağladılar diye yaptıklarına bak :)
ayıp ayıp :)
furkan trabzon askin depresti herhalde habire trabzon deyip, duruyorsun bunu izmitte yogun yasayan hemsehrilerime bagliyorum,artik aranizda ne gectiyse ;D;D
anadolunun kücü bir ilinin lige 15 yil sonra dahil olmasina ragmen 6 sampiyonluk, 8 türkiye kupasi ve bir cok basbakanlik, cumhurbaskanligi, süper kupa almasindan bahsediyoruz..
ve bunu yaparken alin teriyle yapmistir öyle parayla, sikeyle, mac satin almayla degil..
bizim en büyük olma gibi bir iddamiz yok ki biz en dürüst olma iddasindayiz ayrica madem kaale almiyorsunuz neden iki sözünüzden birisi trabzonspor ben söyleyim son 2 yilda trabzonspordan cektiginizi hic bir takimdan cekmediniz..
cünkü iki sene önce sizi hem ligde hem kupada madara etti bu sene calinti bir sampiyonluk aldiniz ve ortaya cikti siz hala 96 daki nasil koydu aykut kocamanla avunun durun :)
Trabzonun bize yapacağı sivrisinek ısırığının verdiği acıdan öteye gidemez ;)
Başkanınızın neden yurtdışına çıkma yasağı var hele onu bir söyleyin bakalım dürüst çocuklar ;)
Özgür Çağrı
08-25-2011, 01:01
kusura bakma abi ben sizin için başarının şampiyonluk oldugunu sanıyordum.nerden bileyim futbolun chpsi oldugununuzu :(
;D;D;D
adamlara yetiyor aga napcan ;D
simdi cevir kahzi yanmasin yapma.. alt siralarda oynuyordun diyordun ama ben istastigi verince hemen cevirdin yoksa sen türkiye kupasini, süper kupayi basari olarak görmüyormusun yok basari sampiyonluksa ondan da 6 tane aldik bizim gibi kücük bir il takimi icin büyük basari..
siz basarili oldunuzda ne oldu.. avrupada hep kötü anilarla hatirlaniyorsunuz.. önce 0 ceken takim simdide sikeden men edilen takim olarak!
Trabzonun bize yapacağı sivrisinek ısırığının verdiği acıdan öteye gidemez ;)
Başkanınızın neden yurtdışına çıkma yasağı var hele onu bir söyleyin bakalım dürüst çocuklar ;)
onu daha baskan bile bilmiyor.. bizim baskan ne güzel dedi madem sucluyum federasyon versin cezamizi neden veremiyor?
manifesto
08-25-2011, 01:03
mavi ile yazılan yerlerde bir tırıs yok.İleride suçsuz bulunsa ne olacak denmiş.Yargılamada hukuk sürecinde bunlar olur.Tutuklu yargılananların hepsi suçlu mu?
Zaten eğer şikeden dolayı suçlu bulunursa fenerbahçe ve yönetimi cezası kupalardan men etmekle kalmaz
O zaman gerçek bir ceza görürüz.Gözümüz şenlenir.
Avrupa da benzer şike olayları yaşanıyor fenerbahçeye has bir durum değil.Yunanistanda daha taze şike olayları.UEFA cezayı kesti.Yuventus veua Milan örneği ise bayatladı bile.
Fenerbahçe kaç yuventus yada milan eder ki?
Ama fenerli arkadaslar sevinebilirsiniz avrupada sampiyonlar liginde ilk 0 ceken takimdan sonra sampiyonlar liginden kura öncesi ilk men edilen takim ünvaninida ele gecirdiniz :D
Cihannur
08-25-2011, 01:05
Kuklaları seyretmiyoruz...
Konuk olduğu adama bak, Fatih Altaylı...
Herşey ne kadar net değil mi...
Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe'nin eski yöneticisi ve kongre üyesidir. Federasyonun başında Fenerbahçeli Mehmet Ali Aydınlar'dan başka bir isim bulunsaydı, belki de Fenerbahçe'ye şimdiye kadar daha ağır cezalar verilmiş olurdu.
Son dakika: fenerbahcenin yerine Trabzonspor şampiyonlar ligine katılacak !
mavi ile yazılan yerlerde bir tırıs yok.İleride suçsuz bulunsa ne olacak denmiş.Yargılamada hukuk sürecinde bunlar olur.Tutuklu yargılananların hepsi suçlu mu?
Zaten eğer şikeden dolayı suçlu bulunursa fenerbahçe ve yönetimi cezası kupalardan men etmekle kalmaz
O zaman gerçek bir ceza görürüz.Gözümüz şenlenir.
Avrupa da benzer şike olayları yaşanıyor fenerbahçeye has bir durum değil.Yunanistanda daha taze şike olayları.UEFA cezayı kesti.Yuventus veua Milan örneği ise bayatladı bile.
Yuventus nedir bilmiyorum ama Fenerbahçe binlerce Milan eder...
Madem suçluyuz kendi versin cezasını, neden bizden terk istiyorlar...
Uefa Türk futbolu üzerinden çirkin bir saiyaset yapıyor ve siz İrlandalılar pardon Türkler bununla övünüp göbek atıyorsunuz...
Hüdavendigâr
08-25-2011, 01:05
simdi cevir kahzi yanmasin yapma.. alt siralarda oynuyordun diyordun ama ben istastigi verince hemen cevirdin yoksa sen türkiye kupasini, süper kupayi basari olarak görmüyormusun yok basari sampiyonluksa ondan da 6 tane aldik bizim gibi kücük bir il takimi icin büyük basari..
siz basarili oldunuzda ne oldu.. avrupada hep kötü anilarla hatirlaniyorsunuz.. önce 0 ceken takim simdide sikeden men edilen takim olarak!
madem küçük bir il takımısınız ve 6 kupayı başarı olarak görüyorsunuz.e oturun o zaman uşaklar yerinizde.sizin ne haddinize fenerbahçe ile aşık atmak,şampiyonlar ligini zorlamak ? ;D
Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe'nin eski yöneticisi ve kongre üyesidir. Federasyonun başında Fenerbahçeli Mehmet Ali Aydınlar'dan başka bir isim bulunsaydı, belki de Fenerbahçe'ye şimdiye kadar daha ağır cezalar verilmiş olurdu.
Fenerbahçeli adam Fatih Altaylıya bırak konuk olmayı yüzüne bile tükürmez...
UEFA Başkanı Michel Platini, haber müdürümüz Mehmet Demircan'a, F.Bahçe'nin yerine Şampiyonlar Ligi'ne alacakları takımı Monaco'da açıkladı: Trabzonspor
fanatik
Cihannur
08-25-2011, 01:08
Fenerbahçeli adam Fatih Altaylıya bırak konuk olmayı yüzüne bile tükürmez...
Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçeli olmasaydı Fenerbahçe Kulübü'nde yöneticilik yapmaz ve Fenerbahçe'nin kongre üyesi olmazdı herhalde.
Muhabbete bak arkadaş, ne kadar meraklısınız başkasının koynundan çıkanı koynunuza almayı :)
Hüdavendigâr
08-25-2011, 01:08
Yuventus veua Milan örneği ise bayatladı bile.
bu arkadaş ne zamanki anladıgı konularda yorum yapmaya başlar,o zaman bu sorunlar çözülür arkadaşlar müsterih olun.
Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçeli olmasaydı Fenerbahçe Kulübü'nde yöneticilik yapmaz ve Fenerbahçe'nin kongre üyesi olmazdı herhalde.
Her Fenerbahçe forması giyen Fenerbahçeli olamaz...
simdi bizimkiler transfer yapmali bu kadroyla sampiyonlar liginde zorlaniriz..
uefa dan aciklama
http://www.uefa.com/uefa/mediaservices/mediareleases/newsid=1666864.html
manifesto
08-25-2011, 01:13
bu arkadaş ne zamanki anladıgı konularda yorum yapmaya başlar,o zaman bu sorunlar çözülür arkadaşlar müsterih olun.
Hüda , hiç birşeyden anlamadığın gibi futbol ve etikten de anlamıyorsun.
Beşiktaş kupayı iade etti,şikesi kanıtlanmışmıydı. ? ? ? ?
Ama fenerbahçeden bu tür etik davranışları beklemek zor,nede olsa aziz yıldırım ve ali şen geleneğinden geliyor.
UEFA nın yazısını okumadınız sanırım.Özetleyeyim ;
Federasyona ya fener kendi gider ya siz gönderirsiniz yada biz şutlarız diye 3 şık sunmuş
Federayon fenerbahçeye bunu iletiyor.Fener biz kesinlikle ligden çekilmeyiz diyor
Federasyon ne yapsa iyi
Kıçında federasyonun postalını yemek yerine UEFA nın postalını yemek arasında tercih yaptılar ki bence federasyon postalı isabetli oldu
Cihannur
08-25-2011, 01:14
UEFA Başkanı Michel Platini, haber müdürümüz Mehmet Demircan'a, F.Bahçe'nin yerine Şampiyonlar Ligi'ne alacakları takımı Monaco'da açıkladı: Trabzonspor
fanatik
Trabzonspor'un Athletich Bilbao ile oynayacağı rövanş maçı ne olacak?http://img808.imageshack.us/img808/9692/haberimyokkidiyensmiley.gif (http://img808.imageshack.us/i/haberimyokkidiyensmiley.gif/)
Önceki hafta Reinada Santosun sabaha kadar eğlendiği ve son noktayı otel odasında koyduğu Rus mankene Burak Yılmaz talip olmuş.....
onuda fb artik bizim yerimize, hazirlik maci mahiyetinde oynasin onlarda bir avrupa maci oynamis olurlar :D
Trabzonspor Şampiyonlar Ligi'nde
http://cdn1.cnnturk.com/handlers/file.ashx?FileID=505900&Width=292&Height=0&BlackWhite=False
UEFA men edilen Fenerbahçe (http://www.cnnturk.com/guncel.konular/fenerbahce/62/index.html)'nin yerine Şampiyonlar Ligi (http://www.cnnturk.com/guncel.konular/sampiyonlar.ligi/76/index.html)'ne Trabzonspor (http://www.cnnturk.com/guncel.konular/trabzonspor/69/index.html)'un direkt gruplardan katılacağını duyurdu.
(CNNTURK.COM) --
birazda bunun üzerine tartışırsınız artık :)
başarılar dileriz Trabzonspora...
manifesto
08-25-2011, 01:17
Trabzonspor'un Athletich Bilbao ile oynayacağı rövanş maçı ne olacak?http://img808.imageshack.us/img808/9692/haberimyokkidiyensmiley.gif (http://img808.imageshack.us/i/haberimyokkidiyensmiley.gif/)
" The UEFA Europa League play-off second-leg match between Trabzonspor AŞ and Athletic Club Bilbao scheduled for Thursday 25 August is cancelled."
İPTAL :)
Hüdavendigâr
08-25-2011, 01:18
hadi bakalım trabzon bir olmadı ikincisinde olur belki.
Cihannur
08-25-2011, 01:20
" The UEFA Europa League play-off second-leg match between Trabzonspor AŞ and Athletic Club Bilbao scheduled for Thursday 25 August is cancelled."
İPTAL :)
Athletic Bilbao'ya ne olacak acaba? Herhalde maç oynamadan Avrupa Ligi'ne katılacak.
Athletic Bilbao'ya ne olacak acaba? Herhalde maç oynamadan Avrupa Ligi'ne katılacak.
abi sende bilbaoyu düsünüyorsun ;D;D
Bu rezaletten sonra Tff derhal kendini fesh etmeli...
haci su alexi,niangi filan bize verseniz nede olsa ülkeyi temsil ediyoruz biraz puan toplayalim, bizim kadro dagildida :)..
bu arada 25 milyon euro icin tesekkürler fb biz simdi o parayla iyi transfer yapariz :D
Cihannur
08-25-2011, 01:29
Beşiktaş, Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazanırsa, Beşiktaş'ın rakiplerinden biri de Athletic Bilbao olabilir.http://img835.imageshack.us/img835/7210/hinzirsmiley.gif (http://img835.imageshack.us/i/hinzirsmiley.gif/)
Bilal Baştan
08-25-2011, 01:50
Trabzonsporlu arkadaşlar fazla sevinmeyin. Türkiye Futbol Federasyonu'nun Displin Talimatı'na göre müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüs etmek de küme düşürülme cezasıyla cezalandırılıyor. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in ve Trabzonsporlu yetkililerin müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüs ettikleri iddia ediliyor. Duruma göre belki Trabzonspor, Bank Asya 1. Lige düşürülebilir.
Bir şey mi demiştiniz :)
Hani fenerasyondu...
Alıştınız tükürdüklerinizi yalamaya, ama biz alışamadık bu midesizliğe bir türlü...
zaten fenerasyon vermedi karari uefa :).. neyse tartismak yerine trabzonsporun basarisi icin dua edelim, sonucta ülkemizi temsil ediyor..
Cihannur
08-25-2011, 01:54
Türkiye Futbol Federasyonu'nun Disiplin Talimatı'na göre, Trabzonspor'un küme düşürülme ihtimali bulunmaktadır diyorum.http://img706.imageshack.us/img706/2226/basinisallayansmiley1.gif (http://img706.imageshack.us/i/basinisallayansmiley1.gif/)
Türkiye Futbol Federasyonu'nun Disiplin Talimatı'na göre Trabzonspor'un küme düşürülme ihtimali bulunmaktadır diyorum.http://img706.imageshack.us/img706/2226/basinisallayansmiley1.gif (http://img706.imageshack.us/i/basinisallayansmiley1.gif/)
Kurallar Fenerden başkasına işlemiyor hocam...
Bilal Baştan
08-25-2011, 01:57
Siz kendi kendinizi yiye durun , bize durmak yok yola devam !
Siz kendi kendinizi yiye durun , bize durmak yok yola devam !
Biz koynumuzdan çıkardıklarımızı size göndermeye devam edeceğiz, nede olsa mide geniş ;)
Cihannur
08-25-2011, 02:02
Kurallar Fenerden başkasına işlemiyor hocam...
Daha hiçbir şey belli değil Cevher. Davalar açıldıktan sonra Futbol Federasyonu kararlarını verecektir.
Biz koynumuzdan çıkardıklarımızı size göndermeye devam edeceğiz, nede olsa mide geniş ;)
haci yollamisken bir iki topcuda yollasaniz malum türkiyeyi temsil edecegiz, ne kadar puan toplasak kardir :)
Nihat Özdemir Aydınlara yaptı kapağı...
Konuşamıyorsun Aydınlar...
Özgür Çağrı
08-25-2011, 02:07
trabzonlular mal bulmuş mağribi gibi seviniyorlar la
yazık :)
Cihannur
08-25-2011, 02:07
haci yollamisken bir iki topcuda yollasaniz malum türkiyeyi temsil edecegiz, ne kadar puan toplasak kardir :)
Trabzonspor kaçıncı torbadan katılacak çekilişe? http://img819.imageshack.us/img819/9042/acabadiyensmiley.gif (http://img819.imageshack.us/i/acabadiyensmiley.gif/)
malesef 4. bize bu sansla ya madrid ya barca gelir ama gelsinler babacim onlarda gelsin :)
Nihat Özdemir Aydınlara yaptı kapağı...
Konuşamıyorsun Aydınlar...
Demiştim konuşamıyorsun...
Türk Futbolunun rezil hali...
Son dakika olarak Aykut Kocaman'ın istifa ettiği geçiyor. Doğru mu bilmiyorum
Bilal Baştan
08-25-2011, 02:12
Aydınlar biricik Fenerbahçesiyle papaz oldu an itibariyle.:):) Yiyin birbirinizi !!!
Darağacında olsak bile son sözümüz " DELİL YOK "
maa veya tff'yi eleştirmek yerine UEFA'yı eleştirsenize hemen sattınız adamı yahu :)))
Cihannur
08-25-2011, 02:13
malesef 4. bize bu sansla ya madrid ya barca gelir ama gelsinler babacim onlarda gelsin :)
Öyleyse işiniz zor. Muhtemelen kuvvetli takımlarla karşılaşacaksınız. Size acilen transfer lazım.http://img706.imageshack.us/img706/2226/basinisallayansmiley1.gif (http://img706.imageshack.us/i/basinisallayansmiley1.gif/)
fb liler yarin uefanin önüne siyah celenk koyacakmis :)
Bilal Baştan
08-25-2011, 02:15
Son dakika olarak Aykut Kocaman'ın istifa ettiği geçiyor. Doğru mu bilmiyorum
AA istifa mı etmiş :p irdelemek lazım :w::w:
Özgür Çağrı
08-25-2011, 02:16
siyah çelenkmi
bence uefayı yakarlar :)
ayrıca aydınlar kekeliyo aaaa uuuuuu öööööö :hihi2:
nihat adamı manyağa çevirdi habertürkte :)
MAdem suçluyuz neden düşürmediniz, hadi düşüremediniz madem suçluyuz ve Şampiyonlar ligine gidemiyoruz, ligden düşürün bizi... Nihat Özdemir
Yemez Nihat Başkan yemez, plan başka oyun başka, sen yorma nefesini...
Tek derdimiz bu olsa keşke.. :)
Bilal Baştan
08-25-2011, 02:21
TFF yi ilk başta tebrik eden nihat özdemir şimdi yargıya göre karar verilseydi bu olmazdı diyor haha yiyin birbirinizi yiyin :w:w
Onun muhattabı ben değilim bunun muhattabı ben değilim, yahu sen necisin arkadaş...
Trabzonun durumunu Uefaya soracakmış, ona neden 0 tölerans uygulaması geçerli kılınmıyor diye...
Aykut Kocaman İstifa Etti .
Kaynak : DHA
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.