Orijinalini görmek için tıklayınız : fenerbahçe yi protesto ediyorum
Whitecloud
07-22-2007, 17:34
17 temmuz gecesi bildiğiniz gibi regaib kandiliydi ama fenerin sözde 'fenerbahçeliler günü' herşeyi berbat etti sambacı bilmemneci kızlar getirdiler... >:( anladık fanatiksiniz madem güzel bişe yapıcaksınız bir gün erteleyin kimseden de tepki çekmeyin...müslüman bi ülkede yaşıyoruz ve bu tür durumların göz önünde bulundurulması gerekiyor..!!
trabzonlu_maniax
07-22-2007, 17:37
müslüman bir ülkede yaşıyoruz evet ama bazıları müslüman kimliğini kaybetmiş malesef onların ayıpı demmeki müslümanlıktan anlamayler
Bunu yapanlar LAİK insanlar ;) Hemde çok LAİK ;)
Whitecloud
07-22-2007, 19:40
ya evet çok laikler(!) bağdat caddesindeki tarihi camide ezan okunurken uyarılara rağmen AZİZ bey hiiç tınlamadı bile >:( >:( >:(
Ömer_Furkan
07-22-2007, 21:57
BENDE Bİ FENERBAHCELİ OLARAK KINIYORUMM >:( >:(
Whitecloud
07-23-2007, 00:07
teşekkür ederm bi fenerli olarak kınaman hoşuma gtti çünkü çoğu fenerli bunu yapmıyo
trabzonlu_maniax
07-23-2007, 00:09
kutluyorum seni kardeş ;)
işte bu. Örnek Fenerli... ;)
oguzdesouza
07-27-2007, 13:05
ARKADAŞLAR FENERBAHÇELİLER GÜNÜ 19 TEMMUZDU AMA KUTLAMA ŞEKLİ HİÇ HOŞ DEĞİLDİ BİR FENERBAHÇELİ OLARAK UTANDIM. >:(
BİR GÜN HERKES AKPARTİLİ OLACAK
ANKARA ADİGE
07-29-2007, 15:19
hakkaten bu sefer ayıp etmişler...
AKmetalci
07-29-2007, 15:22
biz bi ramazanda fenerbahce-sakaryaspor macına gıttıktı kadıkoye. ramazan ayındaydık. ve bızden baska oruçlu kimse yoktu.herkes normal gün de gibiydi. oranın insanı öyle zaten.din le bı alakaları yok
Ben de Fenerbahçeliyim
ayıp etmişler doğrusu
Aziz Beye hiç yakıştıramadım
eğlenceleri takip etmedim ama gerçekten camide ezan okunurken uyarılara rağmen tınlamamışsa Aziz Yıldırım'ı kınıyorum
müslümanların değerlerine sahip çıkmadığı için yuh
bu olaya bende çok tepkiliyim bende fenebahçelyim ama yakıştırmadım klüp yönetimine saygısızlık ve cahillik bence
sadullah42
08-01-2007, 17:43
17 temmuz gecesi bildiğiniz gibi regaib kandiliydi ama fenerin sözde 'fenerbahçeliler günü' herşeyi berbat etti sambacı bilmemneci kızlar getirdiler... >:( anladık fanatiksiniz madem güzel bişe yapıcaksınız bir gün erteleyin kimseden de tepki çekmeyin...müslüman bi ülkede yaşıyoruz ve bu tür durumların göz önünde bulundurulması gerekiyor..!!
Ama başbakanın da fenerli olduğunu biliyorsunuz herhalde Hatırlatmama gerek yok sanırım ;)
Eğer Fenerbahçe Spor Kulübü camiası kutlamalarda böyl densizlikler yaptıysa hiç kimsenin hoşuna gitmez. Ama bütün taraftarları katmayın bunun içine o kutlamalarda olsun onbin kişi Fenerbahçe camiası milyonlardan oluşuyor. O yüzden laflarımızı dikkatli seçelim ve yazalım. Bunların hepsi böyle gibi laflar hiç hoş değil. Günahımızı alıyosunuz. Protesto eden arkadaşda daha kandilişn tam tarihini bilmiyor bende onu protesto ediyorum. 17 temmuz değil 19 temmuz kandildi....
Biri de yazmış bunların hepsi laik ayıptır ya. Fenerbahçe sadece kadıköy den ibaret değildir. Bunu iyi bilesiniz....
Esra KAÇ
08-02-2007, 20:33
Ayıp ettin Fener bu sefer fazla ayıp ettin.
FENERBAHÇE'yi şiddetle KINIYORUZ
Whitecloud
08-04-2007, 14:24
Eğer Fenerbahçe Spor Kulübü camiası kutlamalarda böyl densizlikler yaptıysa hiç kimsenin hoşuna gitmez. Ama bütün taraftarları katmayın bunun içine o kutlamalarda olsun onbin kişi Fenerbahçe camiası milyonlardan oluşuyor. O yüzden laflarımızı dikkatli seçelim ve yazalım. Bunların hepsi böyle gibi laflar hiç hoş değil. Günahımızı alıyosunuz. Protesto eden arkadaşda daha kandilişn tam tarihini bilmiyor bende onu protesto ediyorum. 17 temmuz değil 19 temmuz kandildi....
Biri de yazmış bunların hepsi laik ayıptır ya. Fenerbahçe sadece kadıköy den ibaret değildir. Bunu iyi bilesiniz....
arkadaşım eğri oturup doğru konuşalım kandil 17 sindeydi yani lütfen...
bende bir fener'li olarak kınadım olmamalıydı bizim örf ve adet bu şekilde üç aylarda regaip kandilinde yalnış olmamalı ama tüm takımlar aynı durumda olsalardı yaparlardı çümkü 100 yıl olması sebebi ile
Onlybullet34
08-07-2007, 15:22
bende kınıyorum bir fenerli olarak :D :D ama fenerbahçeye hakaret etmeyin üzülürüm :D
arkadaşım eğri oturup doğru konuşalım kandil 17 sindeydi yani lütfen...
Kandil 17 sinde olabilir ama dünya fenerbahçeliler günü olarak kutlanılan gün ayın 19 udur.
walla kötü oldu.ben böyle bi şey beklemio dum.bunda hata yönetimindir.BÜYÜK BAŞKANDAN BUNU BEKLEMEZDİM
firdevs kardeşim sen fenerbahçe'yi protesto etsen bile ben senin miraç kandilini kutluyorum fenerbahçe'li olarak....
Bende bunu yazmayan çizmeyen basını kınıyorum >:(
pessimisticidea
08-16-2007, 19:54
pek önemli bisi olduunu sanmıyorum isteyen istediği sei istediği gün kutlar
Kutlu dogum haftasını da sadece 23 nisanda kutlamanın yanls olmadığı gibi nasıll?
vuslat_19
08-23-2007, 04:11
feneri bu duyarsızlığından dolayı bende pretosto ediyorum
aslında bu ülkemizde son zamanlarda sıkça rastlanır bir durum oldu...çaktırmadan manevi değerlerimiz aşağılanıyor ve göz ardı ediliyor....
" önce ahlak ve maneviyat "diyenler her zaman kabul görmüyo...
AkSa- 34
08-25-2007, 22:30
fenerbahçeyi degil!kandil akşamı oldugu halde, bu kararı alan yönetimi kınıyorum!sonrada kutlamaya katılanları kınıyorum.
tuğra_26
08-25-2007, 22:54
fenerbahçeyi degil!kandil akşamı oldugu halde, bu kararı alan yönetimi kınıyorum!sonrada kutlamaya katılanları kınıyorum.
aynen bu hiç yakışmamış gavurlar bile dinlerine ne kadar düşkünler oysa biz...
mesajlrı okumadım ama herşey için protesto edebilirim feneri..
tam destekle arkasındayım ne için protesto ediyosak :D
akzeinebu
08-28-2007, 01:06
bende protesto ediyorum bir galatasaraylı olarak eğer kendi taraftarlarım veya klubüm böyle bişi yapsaydı onlarıda protesto ederdim resmen saygısızlık 1 gün önce yada sonra yap kardeşim kutlamanı alkollü karılı kızlı felan ayıp yaniii >:( yazıkk...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.