fatih kısaparmak balon baskılı balon Fethullah Gülen'e SALDIRILIYOR ÇÜNKÜ.. - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fethullah Gülen'e SALDIRILIYOR ÇÜNKÜ..

ahmetermiş
10-26-2008, 04:25
Ulusalcı yazar GÜNAH ÇIKARIYOR...
24 Ekim 2008 / 13:05

http://www.ensonhaber.com/images/news/81486.jpg

Ulusalcı kimliğiyle tanınan Vatan yazarı Yiğit Bulut'unbu yazısı ulusalcıları şaşırtacak. Bulut, Gülen'e karşı sergilenen tavrı eleştiriyor. Yurtdışındaki okullarda çocuklara TÜRKÇE İSTİKLAL MARŞI OKUTAN Fethullah Gülen’e NEDEN SALDIRILIYOR'u açıklıyor.
GÜLEN'İN TEK HEDEFİ: Devleti ele geçirmekmiş(!)
ALİ KIRCA BİLE OYUNA GELDİ
Size yeni bir soru soracağım 18 Haziran 1999 akşamı Fethullah Gülen’in eski konuşmalarından bir derleme, ortada “net bir sebep yokken” Ali Kırca tarafından atv haberde yayınlandı ve hemen arkasından bütün televizyonlarda bir kaset savaşı başladı. O kasetlere göre Gülen’in tek bir hedefi vardı: Devleti ele geçirmek.
GÜLEN GİTMEK ZORUNDA KALDI
Sonrasında Nuh Mete Yüksel süreci başladı ve Gülen Türkiye’den ayrılarak Amerika’ya gitmek zorunda kaldı. Bu tespitler sonrası soralım 1997’de öne çıkan isimlerden örneğin Çevik Bir’in hangi ülke ile arası iyiydi, hangi ülkeye yakın denebilirdi? Gülen’in Vatikan ziyareti en çok kimleri rahatsız etti? Ve en önemlisi Gülen’in Orta Asya’da attığı adımlar, kimler tarafından “sınırı aşma” olarak değerlendirildi? Bugün, Gülen için “Amerika’nın adamı” imajını kimler, neden yayıyorlar?

VAY GÜLEN'İ SAVUNUYORSUN DEMEYİN
Sevgili dostlar, benim çizgimi biliyorsunuz. Yolum belli Atatürk’ün yolu, asla sapmadım, sapmam da mümkün değil... O yüzden bu satırları okuyup “Vay Gülen’i savunuyorsun” gibi bir “vesveseye” asla kapılmayın. Olaylara objektif bakmamız gerekiyor. Size “yazabileceklerimin” hepsini yazdım...

ALİ KIRCA O KASEDİ NEDEN YAYINLADI
Tekrar soruyorum Ali Kırca bu kaseti neden yayınladı, Nuh Mete Yüksel süreci nasıl başladı, Gülen’in Orta Asya’daki okulları hangi ülkeleri rahatsız etti? Bütün bunları “oyuna gelmeden” gerçekten çok ciddi sorgulamalıyız!

MENDERES'İ ASTIK NE OLDU
Menderes’i “irticanın kaynağı” diye astık sonrasında ne oldu? Rusya’ya satabileceğimiz mallarımızı, Batı ülkelerine kaptırıp, bağımlı bir ekonomi modeline yönlendik...

KASEDİ KİMDEN ALDI AÇIKLASIN
Tamamen “objektif” bir gözden araştırdıklarımı sizlere aktardım. Şimdi tekrar soruyorum tam da Orta Asya petrolleri “paylaşılacakken”, Orta Asya’da okullarda çocuklara Türkçe İstiklal Marşı okutan Fethullah Gülen’e, 1999 başından itibaren bu saldırı neden başladı? Bu saldırılar ile irticanın mı önüne geçtik! Bugün hangi durumdayız? “Daha iyiyiz” diyorsanız, az görüşelim... Gelelim başlığa Ali Kırca bu kaseti neden yayınladı, kimden aldı? Açıklamasını bekliyorum...

TEZGAH ORTAYA ÇIKSIN
Sonuç: Gerçekler açığa çıkmalı! Türkiye hep bundan kaybetti. 1876’da “Yabancılara borcumu bu faizle ödemem” diyen sadrazamımızı astık! Batıdan bağımsız model diyen başbakanımızı Rusya’ya gidemeden randevusuna iki ay kala ipe gönderdik. Şairlerimizi, bilim damlarımızı, din adamlarımızı “vatan haini” ilan ettik! Ne oldu? Kendi değerlerimizi “karalayıp” tuzaklara her zaman düştük. Hiç bir şey inanın göründüğü gibi değil. Tek isteğim var yabancıların tezgahları ortaya dökülsün!

PEKİ BUNLARI BİLİYOR MUSUNUZ
İsrail’in “giriştiği” diplomasi sonucu Amerika-Fransa ve İsrail arasında “Reaktör bitsin, çalışmadan vurursunuz” anlaşmasının yapıldığını ve reaktörün “çalışmaya başlamadan” İsrail uçakları tarafından vurulduğunu.
Yine aynı Fransa’nın 1960’larda Amerika’nın isteği ile İsrail’e “atom bombası yapımında” teknoloji sattığını.
Vatikan “destekli” batı hükümetleri ile İsrail arasında, “aslında dışarından bakınca” ciddi bir çekişme olduğunu. İsrail’in bölgedeki varlığının, “Araplar’a karşı kullanılarak”, “petrolü” kontrol etme politikasının İngiltere, ABD ve Fransa tarafından “uygulandığını”, ama son on yılda İsrail’in bu politikayı daha net fark edip “taktik” değiştirdiğini.

YILDIRAY61
10-26-2008, 13:13
Bırakın hocam bunlar sadece oyun. O adamların gözlerinde at gözlüğü var yanlarını göremezler önünden başka...
Demek istediğim ulusalcı kimliğiyle her haltı işleyenleri biz yükselttik ne yazıkki. Okmayacaksın yazılarını tartışmayacaksın konularını kendi kendilerine bağırıp duracaklar...

FarukARSLAN.
10-26-2008, 16:06
Bırakın hocam bunlar sadece oyun. O adamların gözlerinde at gözlüğü var yanlarını göremezler önünden başka...
Demek istediğim ulusalcı kimliğiyle her haltı işleyenleri biz yükselttik ne yazıkki. Okmayacaksın yazılarını tartışmayacaksın konularını kendi kendilerine bağırıp duracaklar...

Kendimizi dar dünyaya kıstırmaya da gerek yok..

Hoş bi yazı olmuş..

hipermuhafazakar
10-27-2008, 23:03
Gülen'i karalamaya çalışıyorlar çünkü milleti diriltecek, milletin egemenliğini sağlatacak, milletin gözünü açacak vs vs kişilerin en başında geliyor Fethullah Gülen

MILLI DAVA
10-27-2008, 23:28
Gülen beye biraz daha zaman verseler cok sey yapacak ya birakmiyorlar, Az kaldi gülen bey in Hosgörüsü karsisinda Papazlar,Yahudiler Höngür Höngür aglayacaklar , diyecekler ki ´´ya Kardeslerimiz Biz Müslümanlara zulm ediyoruz ya Gülen bey´den azar görecegimiz yerde Cicek aliyoruz ´´ diyerek yerin dibine girecekler.

ha sabir Müslümanlar bir 10 yil daha sabredelim

aşk-ı ilahi
10-27-2008, 23:39
Gülen beye biraz daha zaman verseler cok sey yapacak ya birakmiyorlar, Az kaldi gülen bey in Hosgörüsü karsisinda Papazlar,Yahudiler Höngür Höngür aglayacaklar , diyecekler ki ´´ya Kardeslerimiz Biz Müslümanlara zulm ediyoruz ya Gülen bey´den azar görecegimiz yerde Cicek aliyoruz ´´ diyerek yerin dibine girecekler.

ha sabir Müslümanlar bir 10 yil daha sabredelim

bencede sabır....:ağla::ağla::ağla:

unnamed
10-29-2008, 16:37
Gülen'i karalamaya çalışıyorlar çünkü milleti diriltecek, milletin egemenliğini sağlatacak, milletin gözünü açacak vs vs kişilerin en başında geliyor Fethullah Gülen

kardeş yanlış düşüncelerdesin adamların yazdıklarında haklılık payı var dikkatli okuyun azcık fethullan gülen in ne kadar samimi bir insan olduğu bence tartışmaya açık birkonudur.... ;)

kabardey_06
10-29-2008, 17:25
fethullah gülen hocaefendiye saldırıyorlar çünkü,saldırganlık onlara mahsus bir meziyet(!)
fethullah gülen hocaefendiye saldırıyorlar çünkü,saldırganlık güdüsü başlı başına bir acziyet
fethullah gülen hocaefendiye saldırıyorlar çünkü,saldırganlık kabalıktan ziyade bir kemmiyet(!)
fethullah gülen hocaefendiye saldırıyorlar çünkü,saldırganlık sayesinde sağlanır emniyet(!)
fethullah gülen hocaefendiye saldırıyorlar çünkü,saldırganlık tiynetlerine en uygun garabet,

Matematik
10-29-2008, 17:59
Gönül insanını karalamak kolay değil. Sevgi, sevgi, sevgi diye diye gönüllere sevgi tohumu ekmiştir. Ne kötülüğünü gördünüz ki?

MILLI DAVA
10-29-2008, 22:12
Aslinda<Gülen Beyefendiyye kimler saldiriyor kimler kucak aciyor ona bir baksaniz bir terslik oldugunu fark edeceksiniz ,eger Bir Hoca Amerikalilar ve gazeteleri tarafindan övgü ve destek aliyorsa Müslümanh Kardeslerimizi katleden Bir yahudi O maglum insanin Toplantisina katilip cicek ve övgüler alabiliyorsa tam aksine saldiranlari sorgulamak yerine Bu Hoca efendiye, bu Maglum cevrelerden neden destek var onu sorgulamaniz gerekir.

MILLI DAVA
10-29-2008, 23:04
Gülen Bey i Hedef alanlar kimler???

Dünyada Islam Ülkelerine,Müslümanlara kan kusturan

- Emperyalistler mi ?

- Amerikancilar mi ?

- Yahudiler mi ?

- Bop cular mi ?

kimler kimler kimler???

Evet Yukaridaki saymis oldugum cevreler birakin Gülen Bey i hedef alsin tam aksine Gülen bey in yakinlik gösterdigi cevreler ve yakinlik gördügü cevreler dir.

Bizler ise Dünyada ve Islam Cografyasinda Müslümanlara kan kusturan bu cevrelere ve bu cevrelere yakinlik gösterenlerin hep karsisinda olacagiz,

belki bu tavrimizla cabuk sözüm getiremeyiz amma Hz Ibrahim a.s hic olmassa Saffimi belli edeyim diyerek Agzinda bir Damla su Yetistirmeye Calisan karinca olmayi tercih ederim

Fasl-ı Gül
10-30-2008, 00:19
Fethullah Gülen Hocaefendi hakkında olumsuz görüş beyan edenlerin dayanaklarını merak ediyorum doğrusu.
İnsanları yargılamadan önce "tanımak" ve "anlamak" düsturumuz değil midir bizlerin?
Biz ise eserlerini ve yaptıklarını anlama zahmetine düşmeden ortaya atılan her türlü fikrin peşinde köle oluyoruz. Bunun yerine "anlamak" yolunu tutsak ve "görebilsek" gerçekten. Fethullah Gülen Hocaefendi müslümanların kaybettikleri değerleri hatırlatma yolunda çok büyük adımlar atmıştır, İslam'ın aydınlık yüzünü diyarlara ulaştırma çabasıyla "hicret" ve "gurbet" ufuklarında kalmıştır.
Bilmiyorum Hocaefendiyi eleştiren arkadaşlarımız İslam'a yaptıkları hangi "hizmetlerden" dolayı Hocaefendi'de nakısa görmektedirler.

Müslümanın en büyük görevi "anlamak" olmalıdır, "araştırmak" olmalıdır. Birbirimizin sırtına basıp yükselmek yerine, birbirimizi kucaklamak meziyetimiz olmalıdır. İslam'ın getirdiği ölçüdür araştırmadan anlamadan konuşmamak hüküm vermemek..
Ama doğru ya araştırmak için yorulmak gerekir, biz neye talibiz Allah aşkına...

mehmetakif24
10-30-2008, 00:37
Fethullah Gülen Hocaefendi hakkında olumsuz görüş beyan edenlerin dayanaklarını merak ediyorum doğrusu.
İnsanları yargılamadan önce "tanımak" ve "anlamak" düsturumuz değil midir bizlerin?
Biz ise eserlerini ve yaptıklarını anlama zahmetine düşmeden ortaya atılan her türlü fikrin peşinde köle oluyoruz. Bunun yerine "anlamak" yolunu tutsak ve "görebilsek" gerçekten. Fethullah Gülen Hocaefendi müslümanların kaybettikleri değerleri hatırlatma yolunda çok büyük adımlar atmıştır, İslam'ın aydınlık yüzünü diyarlara ulaştırma çabasıyla "hicret" ve "gurbet" ufuklarında kalmıştır.
Bilmiyorum Hocaefendiyi eleştiren arkadaşlarımız İslam'a yaptıkları hangi "hizmetlerden" dolayı Hocaefendi'de nakısa görmektedirler.

Müslümanın en büyük görevi "anlamak" olmalıdır, "araştırmak" olmalıdır. Birbirimizin sırtına basıp yükselmek yerine, birbirimizi kucaklamak meziyetimiz olmalıdır. İslam'ın getirdiği ölçüdür araştırmadan anlamadan konuşmamak hüküm vermemek..
Ama doğru ya araştırmak için yorulmak gerekir, biz neye talibiz Allah aşkına...
çok güzel yazmıssınız tesekkür ederim. Evet bir insan bir kişiyi överken yada eleştirirken araştırmayı çok iyi yapmalı ve objektif bir gözle bakmalıdır. Başka medya veya buna benzer kurumların galeyanına gelipde islama hizmet eden bir alime yakışmayacak çirkin sözler ifade etmemeliyiz..

kabardey_06
10-30-2008, 01:28
yaklaşık yedi sekiz yıldır amerikada bulunan fethullah gülen hocaefendi yapıp ettikleriyle söyledikleriyle yazdıkları çizdikleriyle milyonların sevgilisi olmuş muhterem bir şahsiyettir,eğitim kurumlarına vermiş olduğu öneme binaen dünyanın dört bir bucağında türk kolejleri adıyla açılan okullar türkiye cumhuriyeti devletinin sahiplendiği eğitim yuvaları olmakla birlikte geleceğe dönük atılmış en sağlam adımların bu eğitim yuvaları sayesinde kolaylaşacağı çok net ortadadır,özyurdundan kilometrelerce uzaklarda dünyanın öbür ucundaki eğitim kurumlarına aşk ile şevk ile koşan nice delikanlı ve hanım efendi meşakkat dolu yıllara inat taptaze ve dipdiri bir ruh haliyle öğretmenlik görevini ifa etmektedirler,yaklaşık yüz on ülkede faaliyet içerisinde bulunan bu eğitim kurumlarını ziyaret eden pek çok kimse hayanlıklarını gizleyememiş ve bu işe gönül verenlere ,maddi desdek sağlayanlara tebrik ve takdirlerini sunmuşlardır,kimler yoktur ki ziyaretçiler arasında(bülent ecevitten tutunda,emekli ordu mensubu paşalara kadar,sol ve sağ tandanslı siyasetçilerden,üst düzey bürokratlara kadar niceleri gözbebeğimiz diyebileceğimiz bu eğitim kurumlarını ziyaret etmekten ne utanmış nede gocunmuşlardır)akıl tutulması yaşayan ve büyük resmi göremeyen saldırgan güruh kendince öyle bir mantık yürütüyor ki evlere şenlik, güya bu eğitim kurumları amerikanın müsadesi olmadan faaliyet yürütemezlermiş,amerika buna asla müsade etmezmiş,oysa bilmiyorlar ki her açılan okul ilgili devlet erkanıyla ikili görüşmeler neticesinde ikna edilerek faaliyet izni alınmasıyla açılıyor ve eğitim vermeye başlıyor,netice itibariyle bu kurumlar birer eğitim yuvaları harp daireleri değil yani,sevginin ve emniyetin temsilcisi insan yetiştiriliyo, amerikalı conilerle bu eğitim kurumlarının en ufak bir bağlantısı yoktur vede olamaz,,zulmün askerleri bu okullardan mezun olmamışlardır ki dünya üzerinde cereyan eden kanlı olayların müsebbibi bu eğitim yuvaları ve kurucuları olsun,ayrıca amerikasız kuş uçmaz inancına sahip bu basiretsiz basit moleküllerden müteşekkil canlı türleri nasıl oluyorda yeri geldiğinde amerikaya kafa tutabiliyorlar tasavvur ettikleri bu devasa güce karşı nasıl meydan okuyabiliyorlar hayret doğrusu,hele hele birilerini işlenen cinayetleri izlemekle suçlayabilmekde ne oluyormuş,,bunlar ki;klavye mücahidleri diyebileceğimiz bir ordunun kapı kulu askerleridir,bunlar ki,yaşamadığını anlatır anlattığını yaşamaz,bunlar ki vatana canımız feda derler fakat nizamiyeden girer girmez şafak sayarlar,bunlar ki;kendileri bi yol olamazlar ama tüm yollara kandan irinden pislik saçarlar,daha önce bir haber sitesine göndermiş olduğum yorumumda,bir kimsenin amerikada bulunuyor olması işlenen cinayetlerde o kişinin parmağı olduğuna delil teşkil etmez demiştim bu sözümü tekrarlamakla birlikte bir örnekle izahımı netleştireyim,yangın yerine dönmüş bir beldede yada ormanlık bir alanda yangın sürerken siz kalkıpta bir kimseyi elinde çakmakla göstertip bu alan içerisinde aynı karede zumlarsanız kitleleri yanıltıbilirsiniz , yangını çıkartan kişinin o şahıs olduğunu iddia edebilir hatta buna inanan goygoycularınız sayesinde işin sulandırılmasını ve dezenformasyon metodlarıyla çarpıtılmasını sağlayabilirsiniz, ,ancak tüm bunlar o kişinin masumiyet makamını asla ve kat'a ne sarsar nede yerle bir eder,işte aynen öylede ,gücü temsil eden kılıcı elinde bulunduran amerika birleşik devletleri namını duyurmuştur,o öyle bir namdır ki,kan kokar,zulüm kokar,vahşet ve şiddet şiarı olmuştur onun oysa beri tarafta amerikancı diye tabir edilen hizmet erleri kinden,garezden,nefretten nefret ederler,,sevgi ve barış dolu yarınların temellerini ve tohumlarını en keskin ve muhkem diplomasi yollarını kullanmak suretiyle dünyanın dört bir bucağına atarlar ve saçarlar,,takiiii dünyanın zulme çalan kızıl rengi nura gark olana dek bu böyle sürer gider,şimdi biri bana izah etsin ıraktaki vahşet ile afganistandaki dehşet ile türk kolejlerinin organik bağlarını,,bu okullardan mezun olanlar amerikan askeri olup cepheyemi sürülüyor yoksa kendi ülkesinde en üst makamlara gelebilmenin yolunu yordamınımı arıyor,geçenlerde kartel medyasının görmezden geldiği türkçe olimpiyatlarına katılan yüz on ülkenin nadide çiçekleri nasıl olurda zakkum diye anılır ve tanıtılır,,,kalbinde zerre miskal iman,beyninde bir dirhem akıl,göğsünde en küçüğündende olsa yürek bulunan bir kimse,muhterem hocaefendi ve ona ilgi alaka duyan cemaati hakkında ileri geri laflar etmez,hiç değilse haddini bilir be yahu,,,,,,bu metnin yazarı bendeniz kabardey rumuzlu çerkezoğlu namı asıl erhan, ne gülen cemaatiyle ne başkaca tarikatlarla veya herhangi bir siyasi partiyle en ufak bir ilşkide bulunmamış olmayı kendince eksiklik görmekle birlikte bu topluluklara dahil olmayı özel sebeblerden ötürü düşünmemektedir,güzellik ve esenlik hizmet erleriyle aynı kaderi paylaşmaktan geçer ama maalesef ki ben onların kıvamında değilim,bu da benim kaderim ''neyleyim''

MILLI DAVA
10-30-2008, 01:28
O zaman Soruyorum Kimler ?

saldiranlar ?

Hedef alanlar ?

Gülen Bey ile Ugrasanlar?

Sebebi nedir ?

Yukaridaki saymis oldugum Cevrelerin hangisinin Nasirina basmis ?

Gülen Bey hangi Islam alimi ile ayni kare de resmi var ?

Islam icin Faydasi dokunmustur diyorsunuz Zulüm gören Müslümanlar icin zulüm görmelerine mani olmak icin ne yapmis?

Müslüman insan icin önemli olan Allah in Kudretini bilerek hareket etmektir gizliden Islam i yayacagim, gizliden hareket etmek bahane ederek taviz vererek degil ki Allahu Teala o kisiye hidayet vermedikten sonra istedigin kadar taviz ver sonuc degismez

MILLI DAVA
10-30-2008, 01:37
Ilginc bir durum

Actiklari kolejleri nin ismi bile Irkcilik cagristiriyor

Türk Kolejleri ?

basta hatalar Okula katilan kizlarin basi acik, neymis basta ürkütmemek gerekiyormus haydaaa.

Allah hidayet nail etmedikten sonra istedigin kadar taviz ver hic birsey degismez ne ürkmez i ?

Herkezin gönlünde taht kurmuz ya ezilenlerin,zulm görenlerin

kabardey_06
10-30-2008, 01:50
nasıl ki kumsalda çakıl taşlarıyla hemhal olan ve bunu bir iş belleyenden okyanus ötesini görmesini bekleyemeyiz aynen öylede kendi gücü ve kuvvetini bilmeden fevri davranışlar içerisinde bulunan bir kimseninde ipi göğüsleyebilmesini bekleyemeyiz,,zalimin zulmüne mühlet veren ALLAH müslümanların düşmanlarına karşı hesapsız kitapsız horozlanmalarını değil onların nasırlarına basılmasını değil onların dümen suyundan gidilmesini ancak bunu yaparken bir taraftan da asla batmayacak bir gemi inşaa etmelerini istemektedir,işte o gemiyi inşaa edecek nesil sözünü ettiğim türk kolejlerinden seçilecektir,,(anlatılanı anlamak başlı başına bir meziyet gerektirir,)

MILLI DAVA
10-30-2008, 02:55
Simdiye kadar insaa ettiginiz Gemiyi gösterinde Elinizden öpeyim

Bizim Gemi Insaa etme anlayisimiz Boyun egmememek,Yalakalik yapmamak.

Bizlerin Gemi insaa etmek diye anladigimiz Müslüman kardeslerimizin yaninda olarak ve ayni zamanda Bosnak kardeslerimizin kendilerini Savuna bilmeleri icin Silah Fabrikasi kurarark gösterdik.

Bunu yapmak icinde kimsenin önünde egilmedik

Kardeslerimize Terorist,Militan Sehit olanlara ölü diye hitab etmedik,Rengimizi belli ve Basimiz dik olarak kardeslerimize destegimizi gösterdik.

Hz Ibrahim a.s agzinda hic olmasa safimi belli edeyim diyerek bir damla suyu götüren karincayi anlamayanlar bunu anlayamaz.

Onun icinde Yok amerika güclü,gizliden yapmaliyiz diyerek bahane üretiller

Amma bunu derken Yüce Mevlanin Kudretini unuturlar

noyan-ist
10-30-2008, 09:21
Gülen gibi biri acaba bir daha gelir mi?

Ali Kırca o gülen kimliğinin altında ne sinsilikler var..Allah onu ıslah etsin.

kabardey_06
10-30-2008, 17:49
desdek bulan iki anlayış iki görüş vardır,bu görüşlerden birincisi ,dünya üzerinde olup biten ekonomik sosyal siyasi değişim ve dönüşümlere açık olmayı savunurken diğeri içe kapanıktır,değişim ve dönüşümlere açık olan görüşü benimseyen kimseler hakim olduğu gücün ve kuvvetin farkındadır dolayısıyla gelişen olaylar karşısında gücü nisbetinde tepki verir ve hadiselere yine gücü nisbetinde müdahil olur,diğer görüşün temsilcileri ise kendilerini dev aynasında görürler ve düşman kabul ettiği malum devletlerin konumunu ve etkisini hesap etmeden akılları sıra onlara zamansız ve zeminsiz kafa tutarlar hoyrattırlar çünkü !!esip gürlerler lakin zalim zulmüne maruz kalmaktan kurtulamazlar,zalim her bakımdan ondan güçlüdür aynı zamanda sinsidir,bu durumu idrak edemeyen zavallı güruh düşmanını karşısına alır ne ona zamansız ve zeminsiz adeta horozlanır,tarih sahnesi zamansız ve zeminsiz horozlananların kesik başlarıyla doludur ama ne yaparsın ki cehalet ve yapılması gerekeni bilmeme tarihi tekerrür ettirir durur,GÜCÜ temsil eden KILICI elinde bulunduran küfür milletini karşına almaya hazır değilken karşına alıyorsan eğer, sonuçlarındanda mesul olmak durumundasın,ırak halkına yıllar yılı zulmeden saddam faşisti bu yola heveslendi ve ülkesinin tarumar olmasına meydan düşmanınada koz verdi,oysa halkın iradesi yönetimde hayat bulsaydı tüm bu olumsuzlukların hiç birisi olmayacaktı, raydan çıkmış bir trene benzeyen yeni dünya düzeni süreçlerine etki etmek istiyorsak ne inek gibi treni izleyeceğiz ne trene taş atarak daha bir zik zak çizmesine sebeb olacağız ne de karşısına geçip ''heyt ulan var mı türk milletine yan bakan''sözleriyle nara atacağız,yapılacak olan şey ne yapıp edip o trende kendimize bir yer bulmak olacaktır,hangi vagondan bindiğimiz hiç önemli değil,trende kiminle hangi masa etrafında oturduğumuzda önemli değil,önemli olan raydan çıkıp tüm bağları bostanları çiğneyen ezip geçen trenin makinist bölümüne sağ sağlim ulaşmaktır,bilinmelidir ki tren ancak makinist eliyle rayına oturtulabilir,ak parti felsefesi bu inanıştadır ve öyle inanıyor ve ümit ediyorum ki yakın bir gelecekte bahse konu tren bu iktidar eliyle rayına oturtulacaktır,,ak parti iktidarı orta ve uzun vadede dünyayı yeniden şekillendirmek isteyen çevrelerin asla vazgeçemeyeceği bir misyona sahiptir,malum devletler akılları sıra ve güya bu misyonu kendi hesaplarına kullanıyorlar,(bop ve benzeri projeler)oysa gözlerine perde inip göremedikleri bir hakikat var,nasıl ki onların kendi menfaatlerine apaçık hesapları varsa,,zalimin zulmüne mühlet veren yüce yaratıcınında kendi hesabı var,,zemin ve şartların gaye ile buluşması çok uzun zaman alacaktır,o bakımdan allah bu yolun yolcularına sabrı sebat ihsan etsin,,

MILLI DAVA
10-30-2008, 18:08
Kardesim Ben Senin Gibi uzun Yazi yazmayacagim sünkü bizlerin uzun yazilarla
kendimizi ifade etmemize gerek yoktur,

Vakitsiz Horozlananlar demissin bu arada Gülenciler yani Papanin Misyonunu kabul edenler birakin Horozlanmayi Ezilen ve zulüm gören Müslümanlar icin Terorist, Militan Sehitler icin ölü ifadesini kullanmaktan zulüm görenler icin tepkiniz ve izraatlerinizio ne zaman görecegiz

Ayriza bizler buna vakitsiz horozlanmak degil Hadisi Serifde Buyurdugu gibi

Haksizlik karsisinda Susan Dilsiz seytandir Hadisi Serifine dayanarak hareket ederiz

MILLI DAVA
10-30-2008, 22:18
Bak o Yakistirmalari ben degil sen yapiyorsun ,ben sadece Tespitlerde bulundum o yaklistimalari yapmama gerek yok kendiliginden geliyor.

Gelelim Gülen bey in Basörtüsü konusundaki Youtubeye eklenmis Videosuna
Sayin diyorum size saygimdan dolayi amma velakin kendi gercek bildiklerimi buraya aktarmama mani degil tabiki ,, Kimse Basörtüsü konusunda Sütcü imamliga soyunmamali,, buyuruyor gülen efendi ve aklinca bu söyledigi de gerekce olarak simdiki zamanlarda Provake etme ugraslarini gösteriyor,

Soruyorum ?

Sütcü Imam Dönemindeki durum daha mi az Provake olmaya müsait bir dönemdi?

Tam aksine diyorum sünkü, Sütcü imam Haksizlik karsisinda susan dilsiz seytan olmamistir Hadisi serif te Buyurdugu gibi. belki de o hareketi ile daha cok insanin canina mal olacak olaylar cikabilirdi, simdi Sütcü Imam Bu hareketi yaptigi icin Hatalimi olmus olurdu?,

MILLI DAVA
10-30-2008, 23:34
Sayin Yalcin bey

Bir Insanin hakkina sedece olmayanin olmus gibi gösterererek girilir, kaldi ki ben burada yaptiklarinin yanlis oldugunu belirtmekteyim.

Son olarak ,,Sütcü imamliga soyunulmamali,, sözünü elestirmem hakina girdigimi göstermez herhalde .

Sayin yalcin bey eger söylediklerimde yanlis varsa belirtirsin, tabiki buna ikna olmami bekleyemessin.

Bir Müslüman yazilanlari,söyleneni arastirmakla mükelleftir her kimden gelirse gelsin
bende bunu yapmaktayim .

Amma velakin Gülen bey yanlis yolda ise bunu paylasmak boynumun borcudur

hipermuhafazakar
10-31-2008, 12:11
Sayın 'Milli dava' , aklınızın bilginizin yettiği ölçüde doğru bildiğinizi yapmaya çalışıyorsunuz. Ancak SİZ HERŞEYİ ÇOK BİLİYOR DEĞİLSİNİZ ! Tıpkı başörtüsü konusunun bu ülkede çok hassas bir konu olduğunu bilmediğiniz gibi.. Tıpkı bu ülkede bir BÜROKRATİK OLİGARŞİNİN OLDUĞUNU BİLMEDİĞİNİZ GİBİ !!! Bakın büyük yazıyorum bunların anlamını öğrenin..Hatta sizin siyasi görüşünüzdekilerin bazılarıda söylüyor bunu. Fethullah Gülen Hocaefendi yıllarca İzmirde Edirnede büyük camilerin imamlığını ve vaizliğini yapmıştır. Değil Kuranı peygamberin hayatını sünnetleri, sahabi hayatlarına kadar ezbere bilen birisidir !!! Ömrünüzün okumaya yetmeyeceği kadar kitap yazmış imanlı durulaştırmış parlatmış imanlar kurtarmış birisidir. Her sorulan soruya muhteşem cevağpar veren birisidir. www.fgulen.com bu sitede onu tanıyabilirsiniz..

Bunları neden dedim, çünkü bu kadar şeyi bilen insan elbette örtünmenin Kuranda geçtiğinide biliyor. Ancak ülkemizdeki şartlarıda bilerek konuşuyor o. Çünkü bu ülkenin derin sırlarına en iyi bilenlerden birisidir o. Görmedinizmi AK Partiyi kapattırmak için öne sürdükleri delilleri !!! En kuvvetli delil Erdoğanın AİHM'nin türban konusundaki yorumuna yönelik dediği onlar ne anlar ulemaya sormalım sözü !!! Ya işte buna dayanarak bir milletin çırası yakılabiliyor bu ülkede.. Bu oligarşi hep iktidardı iştenin gizlice..Bunları bilerekten öyle çok doğru bir yorum yapmıştır F. Gülen..

Herşeyin bir açıklaması var.. Yeterki insanlar cahil olmasın ve biraz aklını kullansın

MILLI DAVA
10-31-2008, 18:30
Bir Ata Sözü Vardir ´´ Söyle Arkadaslarini Söyleyeyim Senin Kim Oldugunu ´´

Evet su tartistigimiz konuya bakin

Baslik Fetullah Gülene neden Saldiriliyor diye ?

Sordum kimler bunlar?

cevap yok

Nasil olabilirde ?

Izah edeyim

Bir Islam alimine,bir Müslümana gelebilecek Saldiri cevrelerinden Ödül almis,Destek almis ve bu cevrelerden degil de Kivirmayalim Diyerek saldiranlar varsa .

Elimize Terazi alarak degerlendirmemiz gerekmezmi ?

Elestirim Hakli Imzamdada belirttigim gibi Papa nin Misyonunun Parcasi olanlari uyarmak zorundayim ister bunu saldiri olarak görün yada uyari olarak bunu bilin ki Dost aci söyler

yok BÜROKRATİK OLİGARŞİNİN OLDUĞUNU BİLMEDİĞİNİZ GİBİ demissin ,elebette biliyorum ve bildigim odur ki onlar görevini yapiyor

Ya siz veya Biz diyelim biz ne yapiyoruz?

Samimi ve Ciddi anlamda bu konuyu sözebilmek icin ne yapiyoruz he bire yok üzerine gideresek kapatirlar diyerek kiviriyoruz

Erbakan Hoca bu Dava icin kac tane Parti feda etti simdiye kadar hic kivirdimi ?

Yok demekki zamani degilmis diyerek Pess etmeden Devam etmistir

sünkü bildigimiz ve inandigimiz odur ki Yüce Mevlam bu sorunun sözülmesinin su an uygun bulmadigi sürece istedigin kadar yan siz ,kenardan dolas fayda etmez ilk önce samimiyetini ortaya koyacaksin ,Inanacaksin kivirmayacaksin.

Yüce Mevlanin Kudretine Samimiyetle inanarak inancindan Taviz vermeden ,Kivirmadan Hareket edeceksin

Yok eger BÜROKRATİK OLİGARŞİNİN OLDUĞUNU BİLMEDİĞİNİZ GİBİ diyerek,Amerika güclü diyerek Hareket edersen olmaaaz

MILLI DAVA
10-31-2008, 18:48
Hasa kardes asil sen benim bu sözümün yalan oldugunu Iddia etmekle Zanna girmektesin

Belge olarak Gülen beyin Papaya yazmis oldugu Mektup Yeter sanirim

MILLI DAVA
10-31-2008, 18:53
fenalık ve zülümler var iken bir müslüman kardeşinizin hakkına girme bahtsızlığınızdır diyorsun

Aynen Benim icinde fenalık ve zülümler var iken bir müslüman kardeşinizin Okullarinda Cicek vermesidir desem haksizmi olurum, ve daha neler

MILLI DAVA
10-31-2008, 19:21
Ya siz veya Biz diyelim biz ne yapiyoruz?

Samimi ve Ciddi anlamda bu konuyu sözebilmek icin ne yapiyoruz he bire yok üzerine gideresek kapatirlar diyerek kiviriyoruz

Erbakan Hoca bu Dava icin kac tane Parti feda etti simdiye kadar hic kivirdimi ?

Erbakan hocanın siyasi zaafiyetini kişiliğine verecek kadar düşmem yalnız
Buna Zaafiyet degil ,demekki zamani gelmemis diyerek taviz vermeden Inanarak Devam etmektir
Bu Ugurda Parti Kapatilsada Nerede Kalmistik diyerek Yola Devam Demektir
, ülkemiz ne zaman nerde nasıl hareket etmesini bilmeyen siyasetciler yüzünden törbülenme tahtası haline getirelecek kadar basit bir yer değil ,
Gözünde Fazla Büyütüyorsun Dünyevi olaylari
Önce Inanc,eger Halk Amerika Güclü diyerek Allah in Kudretini Görmez den gelirse birak Törbülenme Tahtasini Yerle bir olur
siyaset dünyanın her alandaki gelişmesini hissederek ve içindeki güçleride hesapa katarak var olma sanatı ise , niyetlerin güzelliği bazen haklı ve iktidar olmaya yetmiyor, belli bir güce ve kıvama gelmek dünya siyaseti ile yol almakta olduğuna inanıyorum,
Yanlis Inaniyorsun Önce Inanc Hakka Inanacaksin,Adalet icinde Hükmedeceksin Teknologi Hak Yolunda Kullanarak ilerleteceksin, eger Allah in Kudretine Inanarak hareket etmessen,Hareketlerini Kuvvete dayanarak düzenlersen onlardan farksiz olursun
yalnız dediğiniz şeylerin olması için bütün kurum ve millet olarak tek yapıya ve ideolojik prangalar ile milletin için de ayrışmaların olmadığın anti demokratik yapılara girişilmediği dönemlere ait bir olgudur bu gün öyle bir entik bölünmeler varki zihin aforozu olarak bu kadar cok kültürlü farklılıkların içinde bazen içeriye dönük kendi doğrularımız ile siyaset yapma şansı bırakmıyor maalesef .

Hayir ilk Basta Inanc Bunlarin hepsi Inanmana, Hakkla idrae etmenle olabilecek is, eger ülkeyi Kuvvete dayanarak idare edersen olmaaz

Sevgili Başbakanımızın asrı iyi okuyup buna göre siyaset belirliyorsa ve bu millet bu insanı baş tacı yapmış ise buna saygı duymak gerekir
Iste bu Yetmiyor ,sadece asri okuyup Idare etmek olmaaz, Hakka Inanacaksin Milletion Hakkini vereceksin, geri adim atarak degil,ileri adim atarak Mehteren Marsinda oldugu gibi Bir adim geri Iki adim ileri Amerika nin gücünü gözünde büyüterek degil allah in Kudretini Unutmayarak

, demokrasiye ve hukuka saygısı olan her insan bunu başarmak zorunda , her ülkenin kendi içinde radikal cevreleri olabilir , ama her ülkenin bünyesinde sağduyu hakimi insanlarda olabilir. insanlığın sorunlarına ortak kararlar verme faaliyetlerini bir düşmanlık olarak algılarsak yaşadığımız cağa ihanet etmiş oluruz
Evet Sayin basbakanin ve ekibinin yaptigi gibi degil herhalde
, geçmiş akıl ve ideolojiler ile soğuk savaş döneminden sonra oluşan dünya dengelerine inanın anlam vermek çok zor artık , bütün millet ve devletlerin köy haline gelen dünya sistemi için bir arada yaşayacak sanatları geliştirmek zorunda, bu başarılmadığı takdirde çok hafakanlar yaşanır . Elbette bazı mihraklar toplumların birbiri ile catışmasından beslenerek var oluyorsa böyle bir iyileşmeye hoş bakması gerçekleşmez , önemli olan her radikal varlıkların arkasında sağduyu ve insanlık için ortak projeleri hayata geçiren bütün insanları bir araya getirmek yeni dünyayı yaşanır kılacak en güzel cağrıdır.

Radikallik degil ayni zamanda Haksizlik Karsisinda Susan Dilsiz Seytan olmamak , Radikal olmayacagim diyerek birilerin yaninda diz cökmemek

MILLI DAVA
10-31-2008, 19:36
Peki o çicek vasıtası ile yarınlar adına zülmün bitmesinin imkan vermek isteyen aynı bedenin insanları ise ne yapacaksın ,her şeyi bir çiceğe indirgeme potasına düşüyorsanız bir adım ötesindeki niyetlerin ve özün içini okumadan , neden yargılama hatasına düşüyorsun ,herkesi düşman görerek ve duruşlarımızı buna göre tasarlayarak hangi zülmün bitmesine imkan verirsin daha çok duruş ve tavır sertliğinden dolayı azınlık ve radikal kalarak bütün dünyanın senin üstüne üstüne akmasına vesile oluyorsun, ama bu hizmet sayesinde ülkemize ve islamın özüne farklı bakan yeni yeni toplumlar oluşuyor ,medeniyetleri birbirine sokmaya calışan zümrelerin oyununa geliyorsun kanımca , tabiiki her ülkenin içinde radikal cevreler olur ama fıtrat gereği olarak her insanın içinde doğruyu beğenme ve kabul etme güdüsü vardır. İster ABD de olsun ister israilde olsun nerde olursa olsun ordaki bir gönlü kazanma adına bizler hoşgörüyü bırakmamız gerekir cünkü bizim diğer ümmetlerden farklı bir peygamber efendimiz (SAV)var ,farklı olana farklı olmak yaraşır, peygambevari tavır sergilemek gerek .

Ilk önce Allah in Kudretine inanacaksin , Elinden geleni yapacaksin , Kuvvete degil Hakka dayanarak

Kararlarini vererek Müslüman Kardeslerine Yardim edeceksin , Ilimli degil Samimi olursan Hak yolunda gerisi sorap sökügü gibi gelir süphesiz Yüce Mevlam Samimiyetimizin karsiligini verir gerisi bahane

Feyza
10-31-2008, 20:52
Ilk önce Allah in Kudretine inanacaksin , Elinden geleni yapacaksin , Kuvvete degil Hakka dayanarak

Kararlarini vererek Müslüman Kardeslerine Yardim edeceksin , Ilimli degil Samimi olursan Hak yolunda gerisi sorap sökügü gibi gelir süphesiz Yüce Mevlam Samimiyetimizin karsiligini verir gerisi bahane Susmak, Hak dava, merhamet, semavi, görme yada yeni isminizle Milli_dava. ılımlı olucaksın, samimi olucaksın hak yolunda ilerlemek istiyorsan, İslamiyeti daha çok insana anlatmak tanıtmak istiyorsan hoşgörülü olucaksın ki; hoş görü ile karşılanasın.

Siz yasaklı değilmisiniz? ne işiniz var burada

MILLI DAVA
10-31-2008, 21:00
Üstad demisler size Saygi

Amma velakin Dini Siyasetten ayrilmasi gerektigini Savunman olmuyor

iki ben Bir Müslümanin Allah in Kudretine inanarak adaletli sekilde Hareket etmesini gerektigini Vurgukuyorum tekrar tekrar bunu belirtiyorum Islam Düsmanlarin Yapmasi gerekeni yaptiklarini bizlerin ise Yine tekrarliyorum Allah in Kudretini Bir tarafa birakip onlarla Kuvveti esas alarak hareket etmemizin yanlis oldugunu belirtiyorum,

Sen bana halen gizli Güc lerden söz ediysun

ilk önce tekrar tekrar belirtiyorum Allah in Kudretine inanarak Amerika Güclü ne yapalim demenin ne kadar sasma oldugunun farkina varmak

Dik durmak

Saygilarim ile