Orijinalini görmek için tıklayınız : Flaş!flaş!flaş! ünlü türkücü nihat doğan ak parti'de resmen göreve başladı...!
ishakyilmaz
11-10-2008, 17:49
Değerli dostlar ünlü türkücü,biraz da delikanlılığı olan nihat doğan kardeşimiz ak parti beşiktaş ilçe başkanlığı yardımcılığına getirldi.Daha öncede takip ettiğimiz bu ak kardeşimizin ak parti için faydalı olacağını düşünüyorum şahsen.Katıldığı her programda idolünün recep tayyip erdoğan olduğunu sürekli deklare etmiştti.Bu adımla da resmen ak partili oldu.Doğruluk ve dürüstlük şerbetine isot karıştırmadan başarılarının hayırlara vesile olmasını dilerim.;1;1;1
En son yapılan İstanbul İl danışma meclisine Beşiktaş İlçe teşkilatıyla birlikte katılmıştı. Hayırlı olsun
harbiden şakamı ?
fazla deliganlı olduğu içinmi şaka yapıyorsunuz.
En son yapılan İstanbul İl danışma meclisine Beşiktaş İlçe teşkilatıyla birlikte katılmıştı. Hayırlı olsun
şaka değilmi..:ağla: bunu yapmayın ya :hihi2:
Asıl siz yapmayın arkadaşlar. Ak Parti İlçe teşkilatında görev almak isteyen için belirlenen standartlar vardır. Bu standartlara uyulduğu taktirde her Türk vatandaşı Millete hizmet için partide görev alabilkir. Delikanlılığı ve özel hayatı kişiyi bağlar. Partiye yansıttığı taktirde gereken işlem yapılır. Sapla samanı ayırt edelim lütfen. Biraz profesyönelce ve insan odaklı yaklaşalım.
Asıl siz yapmayın arkadaşlar. Ak Parti İlçe teşkilatında görev almak isteyen için belirlenen standartlar vardır. Bu standartlara uyulduğu taktirde her Türk vatandaşı Millete hizmet için partide görev alabilkir. Delikanlılığı ve özel hayatı kişiyi bağlar. Partiye yansıttığı taktirde gereken işlem yapılır. Sapla samanı ayırt edelim lütfen. Biraz profesyönelce ve insan odaklı yaklaşalım.
yapma feyza...nihat dogandan bahsediyoruz..
kişinin özel hayatıda öenmlidir tabi bu bence..
demek doğru hayırlı olsun...
eminim hayırlıdır :w:
yapma feyza...nihat dogandan bahsediyoruz..
kişinin özel hayatıda öenmlidir tabi bu bence..
demek doğru hayırlı olsun...
eminim hayırlıdır :w:
Ben Beşiktaş İlçe teşkilatında görev yapmıyorum, doğrumudur yanlışmıdır bilemem ;). Sadece en son yaptığımız İl danışma meclisi toplantısına İlçe teşkilatı ile katıldı ve çok iyi bir şekilde toplantıyı takip etti. Resmen görev aldımı bilmiyorum. :)
Duygu'Seli~
11-10-2008, 20:18
Özel hayatını yine çok ön planda tutmazsa partimiz adına daha hayırlı olur diye düşünüyorum..Halka mal olmuş kişilerin aramıza katılmasıda artı puan bizler için tabiki..Ama dediğim gibi özel hayatıyla mutlaka örnek olmalı ve çok sık gündeme gelmemeli..Muhaliflerimizi biliyorsunuz..Parti içinde yapılan bir hatayı bütün partiye ve destek verenlerine mal ediyorlar..Dikkat şart..
Hayırlısı olur inşAllah..
Selametle..
akgençlk
11-10-2008, 20:25
Maalesef şaka değil...:ağla::ağla::ağla::ağla:
Maalesef şaka değil...:ağla::ağla::ağla::ağla:
:w::w::w::w::w: evet değilmişşşş ;ı:
çok ilginç keşkeleri sıralamak geldi içimden özelini böylesine ortalara dökmüş birisinin teşkilata girmesi hayırmıdır şermidir doğrusu kesitremedeim.ama umarım hayr olur da yine doğruluk kazanır ...:)
bu haber doğrumu bilmiyorum. arkadaşlar partiye katılmasında sıkıntı yok zaten
ama gerçekten başkan yardımcılığına getirilmesi hoş değil
ne güzel beşiktaşmış yılardır emeği olanlara yani hakedenlere vermiyolar..
adam ünlü bir sanatçı olduğu için başkan yardımcılığı yapıyor.
bu işler tepeden inme olmuyor kimse kusura bakmasın
daha onun çıkacağı çok basamak var..
önce yönetim kurulu üyeliği yapsın ondan sonra hakederse zaten kendiliğinen geliyo...
arkadaşlar yanlışmı düşünüyorum..
bu haber doğrumu bilmiyorum. arkadaşlar partiye katılmasında sıkıntı yok zaten
ama gerçekten başkan yardımcılığına getirilmesi hoş değil
ne güzel beşiktaşmış yılardır emeği olanlara yani hakedenlere vermiyolar..
adam ünlü bir sanatçı olduğu için başkan yardımcılığı yapıyor.
bu işler tepeden inme olmuyor kimse kusura bakmasın
daha onun çıkacağı çok basamak var..
önce yönetim kurulu üyeliği yapsın ondan sonra hakederse zaten kendiliğinen geliyo...
arkadaşlar yanlışmı düşünüyorum.. İlçe yönetimlerinin 30 asil 30 yedek yönetim kurulu üyesi bulunur. Kademe başkanlarının ( yani İlçe teşkilat başkanı) 13 tane yürütmeyi oluşturan birim başkanı vardır(başkan yardımcıları). Bunlar İlçe asil yönetiminde bulunan Y. kurulu üyelerinden seçilir. Yani Nihat Doğan yönetim kurulu üyesi olmadan birim başkanlığına (başkan yardımcılığı) getirilemez.
başbakanımız yazdıklarımızı okursa nihat doğanı kesin görevden alır:hihi2:
aşk-ı ilahi
11-11-2008, 00:17
neyse...ak partiye hayırlı olsun bakalım...;1
Duygu Nihat Doğan için halka mal olmuş demiş; katılıyorum kendisine. Ama bir farkla. Oradaki "mal" olmayı ben inceltmiyorum. Olduğu gibi söylüyorum: Nihat Doğan malın tekidir!
Ve eğer bu adama Ak Parti'de görev veriliyorsa sorun Nihat Doğan'da ya da bizde değil, partinin standartlarındadır. Nasıl bir uygunluktur bilmiyorum.
Kendisi tam bir medya maymunu olan bir insanın partiye "kazandırılma"sının altında başka nedenler yattığından adımdan olduğum kadar eminim...
Duygu'Seli~
11-11-2008, 02:16
Yapmayın hocam Allah aşkına..
Kendisini sevmem,dinlemem ve gündeme geldiği konuları hiç bir şekilde tasvip etmiyorum.. Ama halkın belirli bir kesimine hitap eden bir adam.. Biz her kesime açık bir parti değilmiyiz.. Adam bizden olduğunu dile getirip aramıza katılıyor.. Yani sanki adamı bakan yaptılar.. :) Önceki yorumumdada dile getirdiğim gibi..Partimizin adına ters düşecek bir şekilde gündeme gelmesi hiç hoş olmaz..Bu durumda elbetteki gereken yapılmalıdır..
Bence adamı sevmiyoruz diye abartmayalım..
Ya tabi ki sevmediğim insanı desteklediğim partide görmek istemem. Dahası hem belirli bir kitlesi olan hem de aklı olan ( hem de partiyi destekleyen ) kimse kalmadı da mı Nihat Doğan'a düştü bu parti?
Ben partiye bir şey demiyorum; sadece benim aklımın yetmediği bir şey var bu işte diyorum. Bana sorsalardı Ak Parti'de görmek isteyeceğin en son adam kimdir diye Baykal'dan bile önce Nihat Doğan derdim sanırım, zira Baykal'ın akli dengesinden bir şüphem yok. (:
Duygu'Seli~
11-11-2008, 02:46
Ya tabi ki sevmediğim insanı desteklediğim partide görmek istemem. Dahası hem belirli bir kitlesi olan hem de aklı olan ( hem de partiyi destekleyen ) kimse kalmadı da mı Nihat Doğan'a düştü bu parti?
Ben partiye bir şey demiyorum; sadece benim aklımın yetmediği bir şey var bu işte diyorum. Bana sorsalardı Ak Parti'de görmek isteyeceğin en son adam kimdir diye Baykal'dan bile önce Nihat Doğan derdim sanırım, zira Baykal'ın akli dengesinden bir şüphem yok. (:
Ne yapalım adam ''bende geldim'' demiş..Kovsak olmaz..:) Ben ne baykalı nede doğanı kıyaslamam bile hocam..Aynı kefedeler benim için..Tek temennimiz eski yediği naneleri yeniden yiyerek partimizin adını kirletmemesi.. Daha evvelde söylediğim gibi..Muhalefet Doğan'ın bir hatasını bütün partiye mal etmekten çekinmez..Umarım böyle şeyleride yaşamayız..;1
ahmetermiş
11-11-2008, 04:04
AK Parti'li Nihat Doğan döktürdü!
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/103756.jpg 09 Kasım 2008 02:30
AK Parti Beşiktaş İlçe Başkan Yardımcılığına getirilen türkücü Nihat Doğan, yıılların siyasetçisi gibi konuştu, dış politika ve enerji üzerine tahliller yaptı...http://image.haber7.com/site_images/images/logo.jpg (http://www.haber7.com/)
AK Parti'li Nihat Doğan döktürdü!
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/103756.jpg 09 Kasım 2008 02:30
AK Parti Beşiktaş İlçe Başkan Yardımcılığına getirilen türkücü Nihat Doğan, yıılların siyasetçisi gibi konuştu, dış politika ve enerji üzerine tahliller yaptı...http://image.haber7.com/site_images/images/logo.jpg (http://www.haber7.com/)
yılların siyasetçisi gibi konuşmasına hiç şaşırmadım..:D
aa bu bence sayın ak partili vekillere yapılan bir hakarettir...:evet:
ishakyilmaz
11-11-2008, 15:08
konuya göstermiş olduğunuz ilgi-alakadan dolayı sevgilerimi sunuyorum hepinize,aslen muşlu hemşehrim olarak asla savunmadım ve sizlere de açmadım bu konuyu.Sadece mantık ve elimizde ki malzemelerle yolla çıktım.Birincisi Nihat Doğan'ın eğitimi,kültürü bilgi becerisi ve en önemlisi başarısı tartışılmaz.Çünki her konuda her yerde her zaman gizli kapak kulanmadan söylem ve eylemlerde bulunmuştur.Gerçekten siyaset söylem ve eylemleri de müthiş çok isabetli ve mantaliteye uygun.Özeline ve yanlışlarına gelecek olursaktta,insan oğludur herzaman her daim yanlışa düşebilir.Bu hepimizin de başına gelmiştir,ama önemli olan çamura fazla bulaşmadan,düştüğün yerden kalkmasını bilmektir.Ak partimizde nice kara insanlar yok mu? hem özel hayatlarıyla hem de çirkefleriyle...Bende kararsızım ama başarılı biri ve faydalı olacağını kesinlikle düşünüyorum.Hatta burdan da idaaaa ediyorum,eğer doğru çizgisinden şaşmaz ve önü kesilmesede Erdoğan'ın sağ ve sol kollarından olacaktır.
EpiVaTeS
11-11-2008, 15:11
bana sorsanız emin olun hayır derdim..
çünkü benim ak partili siyaset adamlarına saygım var:güzel:
siyasetten gerçekten anlayanlara saygım var...siyasetin ne olduğunu bilen medya maymunu olmayanlara saygım var..
içi dışı birmi :w::w: yapma alemdar abi sıft benim bu yorumum için bu yorumu yapma gerçekten komik oluyor..:utandım:
içi dışı farklı olmayan beni ilgilendirmez benim bu konudaki yorumum belli...
ha dersen sen siyasatten ne anlarsın emin ol bu nihat beyden daha iyi anlarım..
en az onun kadara yanii:w:
insanları küçümseyen yorumlarına elbette tepkimi koyarım...
Madem Nihat Doğan kadar siyasetten anlıyorsun
koy ortaya projelerini...
hayır burada inceden inceden bir dokundurma yapıyorsun akpartiye
madem alaycı ve şaka diyorsun neden AK partinin forumuna üyesin...
bu da yaman bir çelişki...
konuya göstermiş olduğunuz ilgi-alakadan dolayı sevgilerimi sunuyorum hepinize,aslen muşlu hemşehrim olarak asla savunmadım ve sizlere de açmadım bu konuyu.Sadece mantık ve elimizde ki malzemelerle yolla çıktım.Birincisi Nihat Doğan'ın eğitimi,kültürü bilgi becerisi ve en önemlisi başarısı tartışılmaz.Çünki her konuda her yerde her zaman gizli kapak kulanmadan söylem ve eylemlerde bulunmuştur.Gerçekten siyaset söylem ve eylemleri de müthiş çok isabetli ve mantaliteye uygun.Özeline ve yanlışlarına gelecek olursaktta,insan oğludur herzaman her daim yanlışa düşebilir.Bu hepimizin de başına gelmiştir,ama önemli olan çamura fazla bulaşmadan,düştüğün yerden kalkmasını bilmektir.Ak partimizde nice kara insanlar yok mu? hem özel hayatlarıyla hem de çirkefleriyle...Bende kararsızım ama başarılı biri ve faydalı olacağını kesinlikle düşünüyorum.Hatta burdan da idaaaa ediyorum,eğer doğru çizgisinden şaşmaz ve önü kesilmesede Erdoğan'ın sağ ve sol kollarından olacaktır.
abicim erdoğana sağ ve sol kol o la maz...ya bukadar emin konuşmayın..
ama tamam hakkınızda hayırlısı...:güzel:
insanları küçümseyen yorumlarına elbette tepkimi koyarım...
Madem Nihat Doğan kadar siyasetten anlıyorsun
koy ortaya projelerini...
hayır burada inceden inceden bir dokundurma yapıyorsun akpartiye
madem alaycı ve şaka diyorsun neden AK partinin forumuna üyesin...
bu da yaman bir çelişki...
bak abi senin derdin başka iyisimi başka konuda karşıma çık..
ben hiç birzaman siyasetten anlarım demedim..
emin ol nihat doğanda anlama...
onun projelerini biri verir aline oda okur..
bende böle bişeye kalkışırsam sağlam bir destek alır..bana yazılan projeleri okurum:karizmatik:
EpiVaTeS
11-11-2008, 15:16
seninle ne derdim olabilir......?
Benim seninle bir derdim yok......
Nihat Doğan safını belli etmiş....
bununla dalga geçemezsin geçirtmem dalganızı ....
Bu konuyu bu kadar abartıcak ne var anlamış değilim. Emin olun ki Beşiktaş teşkilatıda Nihat Doğan konusunda tüm hesaplamalarını yapmıştır. İlçe teşkilatındaki insanlar siyasetin ne olduğunu nasıl yapılacağını bilen insanlar, atamalarınıda bu bilinçle yapıyorlar. Aksi bir durum ortaya çıktığında gereken yapılıcaktır. Bu bir bayrak yarışıdır, İstayen herkes vakti geldiğinde o bayrağı taşır. Bu gün Nihat Doğan olur yarın Ali öbürgün Veli olur. Başarıcağını ve bu bayrağı taşıyabileceğini umud ediyorum. İnsanlara şans vermek onları kazanmak çok güzel birşeydir. Lütfen bu konuyu bu kadar abartmayın, İnsan odaklı düşünün. Adam Genel merkez MKYK sında değil henüz İlçe teşkilatında görevli. Başarabilierse hem onun adına hemde partyimiz adına iyi olur...
Matematik
11-11-2008, 15:52
Malatya ya Cem Uzan getirmişti bir ara ;ı:
Nerden nereye. Cem uzanın mitinglerinde şarkı söylerken şimdi Aklandı :hihi2:
EpiVaTeS
11-11-2008, 15:55
demek ki doğru yolu bulmuş...
Malatya ya Cem Uzan getirmişti bir ara ;ı:
Nerden nereye. Cem uzanın mitinglerinde şarkı söylerken şimdi Aklandı :hihi2:
Ufaktan bir ima seziyorum. :) Adamın mesleği Türkücülük, Siyasi partilerin miitinglerinde şarkı söyleyen bir çok sanatçı ve Türkücü var, orada işini icra etti diye o partiden olduğunu iddia etmek yanlış olur. Kıraç ve İsmail yk'da bizim düzenlediğimiz bir konsere katıldı Ak Parti'li bu sanatçılar diyebilirmiyiz?
Matematik
11-11-2008, 15:59
sezginizde yanılmışsınız. Belki tarafsızdı o zamanlar ama şimdi aklandı.
sezginizde yanılmışsınız. Belki tarafsızdı o zamanlar ama şimdi aklandı.
Evet yanılmışım özür diliyorum, :) kendimi affettirmek içinde size bir + veriyorum. ;1
ishakyilmaz
11-11-2008, 16:27
Son izlenimlerimle birlikte son görüşümü belirtmek üzere aranızdayım yine! Gerçekten gerek yapıcı gerekse yıkıcı görüş ve düşünceleriniz hasasiyet ve hakkaniyet duygularınızı göstermektedir.Yalnız ak partimizin lideri sayın Erdoğan'ın olur izni olmadan Nihat Bey'in partiye özelikle tepeden atanması imkansız,o yüzden sayın genel başkan bu senede imzasını atmışsa mutlaka bir bildiği vardır diye düşünüyorum.(ÖLÜREM KIZLAR NAZ EYLEMEZ):)
Matematik
11-11-2008, 16:32
Evet yanılmışım özür diliyorum, :) kendimi affettirmek içinde size bir + veriyorum. ;1
;1 teşekkür ederim.
Ak_Kelebek
11-11-2008, 16:48
Ak parti herhangi kişi,dil,renk ayrımı yapmadan kapılarını herkese açmıştır.Neden bu konu üzerinde bu kadar durulmuş anlamadım.Bence çok yanlış yaklaşıyorsunuz..Bizim kapımız herkese açıktır..Hayırlı olsun.
ishakyilmaz
11-13-2008, 14:38
İnşALLAH faydalı ve hayırlı olacaktır.Çoğu kardeşlerimizinde desteklerini gördüm.
ishakyilmaz
11-30-2008, 17:29
Bizi izlemeye devam edin.!
ben üye değil seçmenim ve açıkçası nihat doğanın bir "mevkiyle getirilmesini" (eğer doğru ise) yadırgadım. (not:eğer yalnız üye olduysa bir lafım yok).
gerçekten bir mevkiye getirildi ise bu bir hatadır, insanlar hata yapabilir, partide hata(1) yapabilir, nihat doğanda hata(2) yapabilir, hatalar olmasa pişmanlıklar olmazdı dimi. (örnek hata(1):turhan çömez) (örnek hata(2):seda sayan) :)
neyse, uzun lafın kısası; hayırlısı olsun.
ishakyilmaz
12-19-2008, 14:22
ben üye değil seçmenim ve açıkçası nihat doğanın bir "mevkiyle getirilmesini" (eğer doğru ise) yadırgadım. (not:eğer yalnız üye olduysa bir lafım yok).
gerçekten bir mevkiye getirildi ise bu bir hatadır, insanlar hata yapabilir, partide hata(1) yapabilir, nihat doğanda hata(2) yapabilir, hatalar olmasa pişmanlıklar olmazdı dimi. (örnek hata(1):turhan çömez) (örnek hata(2):seda sayan) :)
neyse, uzun lafın kısası; hayırlısı olsun.
Yolun başında kişileri eleştirmek,yadırgamak öldürmekten beterdir diye düşünüyorum.Her insan kendsine göre veya bizlere göre doğru veya yanlış hatalar içerisinde olabilir.Fakat kişiler hatalarının farkına varıp,doğru yolda ilerlemeye çalışırlarsa bizlere düşen destek olmaktır,köstek değildir.
AK Parti Beşiktaş İlçe Başkan Yardımcılığına getirilen türkücü Nihat Doğan, yıılların siyasetçisi gibi konuştu, dış politika ve enerji üzerine tahliller yaptı...
http://www.ulusalhaberler.com/haberdetay.asp?ID=359 (http://www.ulusalhaberler.com/haberdetay.asp?ID=359)
AK Parti Beşiktaş İlçe Başkan Yardımcılığına getirilen türkücü Nihat Doğan, yıılların siyasetçisi gibi konuştu, dış politika ve enerji üzerine tahliller yaptı...
http://www.ulusalhaberler.com/haberdetay.asp?ID=359 (http://www.ulusalhaberler.com/haberdetay.asp?ID=359)
Bir dost
01-02-2009, 02:17
ak parti için büyük yanlış olmuş bence tabi bu benim kişisel görüşümdür herkesin görüşüne saygım var
enterasan
01-23-2009, 15:07
Nihat doğan'ın Akpartiye geçmiş olması beni gerçekten şaşrıttı...
ishakyilmaz
01-23-2009, 15:24
Nihat doğan'ın Akpartiye geçmiş olması beni gerçekten şaşrıttı...
Kendisi Ak partiye üye olmadan öncede Tv programlarında;Recep Tayyip Erdoğan'ı kendisine örnek aldığını söylüyordu.Geçen akşam Kanal 7de izledim kendisini muaazam eylem ve söylemleri muhteşemdi..!AK partinin misyonuna yakışacak biçimde konuşan Doğan;özelikle Filistin için sergilediği tavırlar görülmeye değerdi...Hüsnü niyetini bizler tahlil edemeyiz lakin gözle görünen kadarıyla çok büyük katkılar sağlayacaktır..!
HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH....
muhammet nuri
04-23-2009, 01:13
akp partimizi ilk kuruluşunda yanımızda olmayan sanatcı, edebiyatcı,iş adamı,vs kişiler kimi popilist kimlikle kimi ekonomi rantıyla akp ve başbakanımızı övüyorlar. ama şu bi gerçekki ben samimiyetlerine inanmıyorum.
ya ben o adamı sevmiyodum ama..:(
hayırlı olsun diyelim ;1
DadaşAkp
04-24-2009, 12:11
inşallah doğru yolu gören geliyor terse yola giren ışığı gördüğü yeri takip etsin ak gencliğe ulaşır
akp için hayırlı olur inş.
AK_Genclik
05-06-2009, 17:10
Entellektüel bir kişidir Nihat Doğan
Türkiye'nin kalkınması ve müreffeh bir seviyeye ulaşması için çeşitli tezleri vardır.
Sonra iyi bir ekonomisttir.
İki fakülte bitirmiş ve lise yıllarından bu yana siyasetin içerisinde büyümüş birisidir.
Siyaset'in parlayan yeni yıldızı nihat doğan bence gelecekte Ak Parti'nin genel başkanı bile olur.
Çok yakışır açıkçası!
(böyle siyasetten anlamayan sözde sanatçıların partiye katılmasıyla övünen kişileri çok basit kişiler buluyorum.)
nOstaLji
05-06-2009, 20:35
Entellektüel bir kişidir Nihat Doğan
Türkiye'nin kalkınması ve müreffeh bir seviyeye ulaşması için çeşitli tezleri vardır.
Sonra iyi bir ekonomisttir.
İki fakülte bitirmiş ve lise yıllarından bu yana siyasetin içerisinde büyümüş birisidir.
Siyaset'in parlayan yeni yıldızı nihat doğan bence gelecekte Ak Parti'nin genel başkanı bile olur.
Çok yakışır açıkçası!
(böyle siyasetten anlamayan sözde sanatçıların partiye katılmasıyla övünen kişileri çok basit kişiler buluyorum.)
çok şakacı bir kişiliğe sahipsin kanımca.
Umarım AK Parti de diğer partiler gibi güçlü olan bir mevkiye sahip olan ve biraz partili ağzıyla konuşup bi yelere gelen kişilerle dolmaz. diğer partilere oy vermememin nedenlerinden biri de bu tarz kişilerin varlığından dolayı diğer partilere oy vermiyorum.
hülya!!!
05-07-2009, 19:46
yok artık:hmmne alaka???nihat doğan nireee ak parti nireee???
kesinlikle samimi olduğuna inanmıyorum..
Necip Fazıl
05-07-2009, 19:50
yok artık:hmmne alaka???nihat doğan nireee ak parti nireee???
kesinlikle samimi olduğuna inanmıyorum..
:şaşkın: :şaşkın: Göreve başlayalı çok oluyor... :şaşkın:
Hayırlı olur inşallah.. Ben inanıyorum :güzel:
Necip Fazıl
05-07-2009, 19:52
Nihat Doğan ve entellektüelik. Ya bu kadar yapmayın arkadaşlar. AKP de başladı diye hemen yıkama - yağlama ppozisyonu. Aslında şaşırmadım AKP de başlamasına. Liderini düşünürsdek akp nin nihat doğanında akp de olması normal. Ama nıhat dogan gıbı bırıne entellektuel demekte akıllara zarar bır durum. Acaba bu lafı baska paertıden aday olsa ıdı soyleyebılecek mıydınız soruyorum size?
Yaa şu dediklerini toplasan bi adam gibi çümle çıkmaz farkındamısın...
Ertuğrul ÖZGÜL
05-07-2009, 19:55
Niahat doğan başlayalı çok olduda samimi bulmayanlar var galiba hiç Politik olarak konuştuğunu göremeden öyle demek haksızlık şahsen ben bir canlı programda izledim gerçekten samimi ve içten geldi....
ishakyilmaz
05-07-2009, 19:56
Siz kalkıpta insanların niyetlerini okumaya kalkışırsanız dürüst ve samimi olmadığınızı deklare edersiniz!Nihat Doğan Beşiktaş İlçe Başkan Yardımcılığına getirildi.Kendisini özelikle takip ettim,aynı zamanda Muşlu hemşehrimiz olur.Eylem ve söylemlerini takip etmenizi tavsiye ediyorum.Bir programda AK Parti ve siyasetle ilgili konuşurken tebrik etmek için ilk arayan TBMM Başkanımız Toptan bey olmuştu,çünkü söylediklerine hayran kalmıştı.Hem Başbakanımız buna razı geldiyse bir bildiği vardır.!
Necip Fazıl
05-07-2009, 20:01
Bu tam biat mantığı '2Başbakanımız dediyse bir bildiği vardır'' söylevi biat mantığıondan başka bir şey değil. Kakıp Nihat gibi magazin motorları ile düşüp kalkıp sonra ben muhafazakarım ASKP liyim demesi son derece komık. Bir de kalkıp Nihat gibilerinin şakşakcılıgını yapoıyorsunuz. Soruyorum sşizer başka partıdden olsa idi bu sekılde konusurmuydunuz?
Yaa siz herşeyde bu kadar dar görüşlü olmak zorundamısınız...
Ertuğrul ÖZGÜL
05-07-2009, 20:01
Sizinle bizim aramızdaki fark bu zaten biz herkese kucak açarız ama sizin haliniz ortada...
ishakyilmaz
05-07-2009, 20:04
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/103756.jpg
09 Kasım 2008 02:30 (http://www.haber7.com/gunun-haberleri.php?date1=09&month1=11&year1=2008&cmd=GIT)
Ersin Çelik'in haberi
Bu zamana kadar yaşadığı aşklar ve sanatçılarla girdiği polemiklerle gündeme gelen Nihat Doğan, Kanal 1’de yayınlanan “Son Nokta” isimli magazin programında siyasete neden girdiğini anlattı.
Daha önce idolünün Başbakan Erdoğan olduğunu söyleyen Doğan, dış politika, enerji, doğalgaz zammı, yolsuzluklar ve yerel seçimler üzerine birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kendinden emin ifadeleri ve siyaset üzerine yaptığı analizlerle porgramın sunucusunu hayretler içinde bırakan Doğan'a gecenin sürprizini, Meclis Başkanı Köksal Toptan yaptı.
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos//103755.jpg"VELEV Kİ CHP'NİN KALESİ..."Beşiktaş belediye başkanlığını CHP’den almak için neler yapacaklarını anlatan Doğan, “Beşiktaş CHP’nin kalesidir” sözüne itiraz ederek, matematiksel veriler ve istatistikler sunarak tezini savundu. Bir yerin kale olması için orada en az yüzde 80 oy alınması gerektiğine dikkat çeken Doğan, Beşiktaş’ta böyle bir durum olmadığını söyledi. CHP ve solun Beşiktaş’ta en fazla yüzde 40 oyu olduğunu belirten Doğan, AK Parti, ANAVATAN ve MHP ile birlikte sağ partilerin Beşiktaş’taki oy oranının yüzde 60’lara vardığını iddia etti. Erdoğan’ın ‘velev ki’ sözüne göndermede bulunan Doğan iddialı konuştu;“Beşiktaş Velev ki CHP’nin kalesi olsun. İzmit, İstanbul’da 94’de, Antep de kale değil miydi? Oralar nasıl alındıysa Beşiktaş’ta öyle alınır.” Ünlü türkücü, “Neden CHP değil de AK Parti?” sorusuna “Geleceğimiz için, çocuklarımız için, Avrupa Birliği için, Mustafa Kemal’in söylediği muasır medeniyetler çizgisine erişmek için, ülkemizi yarınlara taşıyan insanlar olduğu için Ak Parti’yi seçtim…” diye cevapladı."YOLSUZLUK YAPANLAR AK PARTİ'DE BARINDIRILMIYOR"
Kanal 1’de Son Nokta programına katılan türkücü Nihat Doğan, neden CHP’de değil de AK Parti’de siyaset yaptığını anlattı. Siyasete girerken bir günde karar vermediğini söyleyen Doğan, AK Parti’de yolsuzluk yapanların parti içinde barındırılmadığını iddia etti. Siyasetin; “Halka hizmet hakka hizmet etmektir” diyenler ve “Ben kendime ne katarım, siyasetten yararlanarak nasıl yükselirim” düşüncesinde olanları tarafından iki farklı şekilde yapıldığını belirten Doğan, kendisinin politikaya 6 sene önce AK Parti Üsküdar Gençlik kollarında başladığını söyledi.
”Geçmişte çok yoğun işlerimden dolayı siyasete 2-3 yıl ara verdim.” diyen Doğan geri dönüşünü şöyle anlattı: “AK Parti Beşiktaş İlçe Başkanı Bülent Gökşen beni ziyarete geldi. ‘Beraber çalışalım’ dedi. Ben de kabul ettim. Sayın başkanın listesinde kongreye girdim. Seçildik. Geçen hafta görevim tebliğ edildi. Beşiktaş’ta sahaya indik, sabahlara kadar Beşiktaş halkının sağlığı ve mutluluğu için çalışıyoruz.”
"DENİZ FENERİ'NDEN AKP'YE BİR KURUŞ GELMEDİ"
Almanya’daki Deniz Feneri İ.v yolsuzluğunun AK Parti’yi bağlamadığını, böyle birşey olsa 50 tane dava açılması gerektiğine dikkat çeken çiçeği burnunda AK Parti yöneticisi “AK Partiye Deniz Feneri’nde bir lira girmiş değil. İki tane insan yolsuzluk yaptı diye bunu bir partiye bağlamak mümkün değil.” diye konuştu. AK Parti içindeki yolsuzlukların, tüm partiye mal edilmemesini savunan Türkücü Nihat Doğan şöyle konuştu; “Üç tane koyunu idare edemeyen insanlar var. Ailesine sahip çıkamayan insanlar var. Adam üç oğlundan birine sahip çıkamıyor. Hali hazırda milleti yöneten partide de, bir sürü belediye başkanı, milletvekili ve 16 milyon seçmeni, tabanı olarak aynı gemideyiz. Elbette bu kadar insanın arasında yanlış yapanlar olacak. Binlerce elmanın içindeki çürüğe bir anda nasıl ayıklayacaksın. Çürüğe de kimse sahip çıkmaz. Zaten çürük olanlar partide barınamıyor. Bu CHP’de, MHP’de de olabilir. Koray Aydın yargılanmadı mı?”
"DOĞALGAZ ZAMMI SOĞUK SAVAŞIN ESERİ!"
Doğan bir izleyicinin maille kendisine yönelttiği, “Fakirin fukaranın yanındayız diyorsunuz. Doğalgaz zammı konusunda ne düşünüyorsunuz?” sorusuna, “Biz sadece fakirin fukaranın değil, herkesin yanındayız. Yüzde 80’lik zam yok. Yüzde 22 var. Bakmakla görmek arasında fark var. Kaç senedir doğalgaza zam mı var? Zam yeni yapıldı. Doğalgazın kar edilmeden halka satıldığını biliyoruz. Gürcistan-Rusya savaşı oldu. Sıkıntı oldu. Soğuk savaş yaşandı. Sayın bakanımız o zamanlarda zam olacağını söyledi. Bunları görmezden gelemeyiz. Kimse yüzde 22 zam gelmesini istemez.” şeklinde cevap vererek dış politika ve enerji konusunda iddialı ve bilgili olduğunu gözler önüne serdi.
KÖKSAL TOPTAN SÜRPRİZ YAPTI
Öte yandan Meclis Başkanı Köksal Toptan son bölümlerinde programa telefonla katılarak büyük bir sürpriz gerçekleştirdi. Gecenin diğer konuğu Mustafa Topaloğlu ile de amca çocukları olan Toptan, programın hayırlı olmasını diledikten sonra sanatçıların ülke siyasetine kafa yormasını çok önemsediğini belirtti. Toptan, “Sanatçıların halkın sorunlarını nasıl parlamentoya taşıdığına şahit oldum. Bu dönemde sanatçıların taşın altına ellerin sokmasında yarar var. Ben sanatçılara siyasete girmesini öneririm. Sayın Nihat Doğan’a konumum gereği ekstra bir şey söylemem mümkün değil. Kendisine başarılar diliyorum.” dedi.
(Haber 7)
ishakyilmaz
05-07-2009, 20:08
http://img.internethaber.com/news/85962.jpg
AKP Nihat Doğan’a sahip çıktı
12 Mart 2009 Perşembe 11:10
AK Parti Siirt İl Başkanlığı yazılı bir açıklama yaparak, Nihat Doğan’a sahip çıktı. Yapılan yazılı açıklamada şu cümlelere yer verildi...
AK Parti Siirt İl Başkanlığı yazılı bir açıklama yaparak, Nihat Doğan’a sahip çıktı.
Yapılan yazılı açıklamada şu cümlelere yer verildi:
"9 Mart 2009 tarihinde Ak Parti Beşiktaş İlçe Başkan Yardımcımız olan Nihat Doğan "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" münasebeti ve AK Partiye destek amacı ile Siirt’imize teşrif etmişlerdir.
Siirt’imizin yerel televizyonunda hazırlanmış olan canlı yayın programına konuk olarak katılan sn. Nihat Doğan programda kendisine yöneltilen sorulara en seviyeli ve samimi şekilde cevap vermiştir. Ancak sn. Nihat Doğan’ın şahsında partimizi ve Siirtli hemşerilerimizi hedef alan üslupsuz, talihsiz ve haksız açıklamalar teşkilatımızı ve Siirtli hemşerilerimizi derinden üzmüştür.
CHP İl Başkanlığı tarafından basına yapılmış olan bildiride ki hakaret, iftira ve mesnedi olmayan bu açıklamaları esefle kınıyor, bu tarz seviyesiz polemiklere, AK Parti olarak asla katılmayacağımızı belirtmek istiyoruz.
Bizim işimiz hizmet, gücümüz Siirt halkıdır. Mevcut koşullarda partimiz üzerinden siyasi prim kazanma çabalarını anlayışla karşılamakla beraber, insanların kişilik haklarına yapılan saldırıları AK Parti olarak kınıyoruz.
Biz Sayın Nihat Doğan’ı Siirt’in bir evladı olarak kabul ediyoruz. Siirt’in şerefini kendi, şerefi olarak kabul eden Sayın Nihat Doğan hemşerimizin yanında olduğumuzu belirtmek ister katkılarından dolayı teşekkürü bir borç biliriz."
Necip Fazıl
05-07-2009, 20:09
Doğru herkeze kucak açarsınız aman almıyım sagolk ben o kucaga oturmak ıstemem. 7 yıldfır bu mıllet kucakta ve ahlı ortada mılletın aman ha aman bana kucagınızı acmaytın yıllardır mıllet sızıon kucagınızda zaten hop oturup hop kalkıyor.. Bir de nihata kucak acmıssınız bravo körler sagırlar birbirini ağırlar durumu olmus bu
Sen yine haddini aşıyorsun... dikkat et... ;1
ishakyilmaz
05-07-2009, 20:14
Neden özgür düşünce kardesım ben ozgurce dusuncemı soyluyorum burası madem demokratık bır ulke ve bende dusuncemı soylemekte serbestım anladın mı?
Düşünceni laf olsun torba dolsun mantığı ile haykırmaya çalışırsan bu iş başka mecralara gider.Hakkaniyetli ve dürüst davranmalısın!
Necip Fazıl
05-07-2009, 20:15
Neden özgür düşünce kardesım ben ozgurce dusuncemı soyluyorum burası madem demokratık bır ulke ve bende dusuncemı soylemekte serbestım anladın mı?
Burası domakratik özgür bir ülke olsaydı üniversite de BAŞÖRTÜSÜ serbest olurdu...
Forumda özgürsünüz ama hakaret etmenin özgürlükle alakası yok...
Ertuğrul ÖZGÜL
05-07-2009, 20:17
Kapak güzeldi meçhul kardeşim sağol Allah razı olsun
Necip Fazıl
05-07-2009, 20:18
Laf olsun torba dolsun degil ben dusuncemı soyledım.Hayır nıhat gıbı bırıne de kucak actınız ya bravo dıyorum. Bır medya maymununa. Zamanında elın motorları ıle yatıp kalkıp sımdı ben muhafazakarım akp lıyım demesı o kadar komık sacma ve ınandırıcılıktan yoksun gelıyor kı bana.
Siz banlanmak istiyorsunuz sanırım... Güzel bzde sizi kırmayacağız... bekleyin...
Necip Fazıl
05-07-2009, 20:25
ıste bu yapacak baska bır seyınız yok kısılerın dusuncelerını soylemesıne bu denlı antı demoıkratık yalakasıyorsunuz ben acıkca dusuncemı soyledım ama sızın yalakalıgınız sagolsun
Domakratiğiz evet senin gibileri nasıl bu forumdan uzaklaştırdıysak senide uzaklaştıracağız bu da demokratikliğimizi gösterir... :w: :hihi2:
Terennüm
05-07-2009, 20:31
bence herkes kendi mesleğini icra etmelidir.bir siyasetçi kesinlikle şarkıcı olmaz bir sanatçıdanda siyasetçi olmaz.benim fikrim şu ikisinden birine karar vermeli zira bir koltuğa iki karpuz sığmaz....
Necip Fazıl
05-07-2009, 20:33
bence herkes kendi mesleğini icra etmelidir.bir siyasetçi kesinlikle şarkıcı olmaz bir sanatçıdanda siyasetçi olmaz.benim fikrim şu ikisinden birine karar vermeli zira bir koltuğa iki karpuz sığmaz....
Sebep...
Ertuğrul ÖZGÜL
05-07-2009, 20:33
bızım gıbılerı susturamssınız sadeceboyle sanal platformlarda sıze verılen cuzzı gorevlerle kendınızı kraldan cok kralcı olanlar saadece buture sanal platfomlarda kendılerını bır ey sanar. Ama bu ulkeye asla ıslamcı mantalıteyı yerlestıremeyeceksımnız. buna hıc bır zaman ızın verılmez bunu sakın unutmayın Bır sozu vardır bır dusunurun der kı BİR ULKEDE KUCUK INSANLARIN GOLGELERI BUYUYORSA O ULKEDE GUNES BATIYOR DEMEKTIR DER'' EVET sdızın su anda saadece golgewlerınız buyuk. Ama sunu asla unutmayın ZURAFALARINDA BOYNU UZUNDUR AMMA SU İÇMELERI ICIN EGILMELERI GEREKIR. Anladın mı mechul kardes
Hattini bil senin yaptığının demokratiklikle ne alakası var şimdi bu halk isterse HER şey olur demokrasiler böyledir üç beş kendini bilmez azınlığın istediği gibi yaşama zorunda değiliz....
Ertuğrul ÖZGÜL
05-07-2009, 20:35
Ama o zamanda ortaya şöyle bişey çıkıyor siyaset meslek haline gelmiş oluyor ve bu meslekten olanlar başka iş yapamaz başka iş yapanlarda siyaset yapamaz ? bu nasıl iş...
Terennüm
05-07-2009, 20:38
ikisini bir arada yürütemez ikiside çok emek isteyen bir meslek.akıllıysa birine devam eder.yoksa ikisindende sonuç çıkmaz.siyasetçi olacaksan seni dinleyen insanlar siyasi fikrine göre yargılar.yaptığın müziğe göre değil.müziğe devam edecksen bence siyaset çok farkjlı birşey onun için ikis bir arada yürümez.
Ertuğrul ÖZGÜL
05-07-2009, 20:43
sadece sanatçılık için mi söylüyorsun ?
öyleyse doğru ben mesela çok dikkat ederim dinlediğim kişiye
ama her meslek içinse yanlış....
Necip Fazıl
05-07-2009, 20:44
ikisini bir arada yürütemez ikiside çok emek isteyen bir meslek.akıllıysa birine devam eder.yoksa ikisindende sonuç çıkmaz.siyasetçi olacaksan seni dinleyen insanlar siyasi fikrine göre yargılar.yaptığın müziğe göre değil.müziğe devam edecksen bence siyaset çok farkjlı birşey onun için ikis bir arada yürümez.
Valla ben N. DOĞAN'ı uzun zamandır sahnelerde ve tv programlarında görmedim sanırım ara vermiş ve siyasete önem vermiş durumda...
İnsan sevdği iki iş birlikte rahatlıkla yapabilir... yeter ki işine önem versin...
reyAKbay
05-07-2009, 20:44
Sayın adem etyemez ''siyasetçi olacaksan seni dinleyen insanlar siyasi fikrine göre yargılar'' buraya kadar olan düşüncelerinize katılıyorum fakat burdan sonrasına katılmıyorum.Çünkü ideolojik düşünce benim o sanatçıyı dinleme ya da dinlememe gibi bir moda sokamaz.Örneğin sol görüşlü olan bir çok grubu yahut sanatçıyı büyük bir zevkle dinliyorum.Ya da Nihat Doğanı görev almadan önce sevmezdim,aldıktan sonra sevmem de söz konusu olmaz.Tabi bu benim görüşüm,geneli belkide bu şekilde düşünmüyor olabilir.Naçizane...:gül:
Terennüm
05-07-2009, 20:45
Sayın adem etyemez ''siyasetçi olacaksan seni dinleyen insanlar siyasi fikrine göre yargılar'' buraya kadar olan düşüncelerinize katılıyorum fakat burdan sonrasına katılmıyorum.Çünkü ideolojik düşünce benim o sanatçıyı dinleme ya da dinlememe gibi bir moda sokamaz.Örneğin sol görüşlü olan bir çok grubu yahut sanatçıyı büyük bir zevkle dinliyorum.Ya da Nihat Doğanı görev almadan önce sevmezdim,aldıktan sonra sevmem de söz konusu olmaz.Tabi bu benim görüşüm,geneli belkide bu şekilde düşünmüyor olabilir.Naçizane...:gül:
fikrinize saygım var benimki bir görüştür...
reyAKbay
05-07-2009, 20:51
fikrinize saygım var benimki bir görüştür...
O saygı aynen bizden,şahsımınki de görüştü:gül:
Garip.İnş Akparti reklam amaclı kullanmıyodur.Gerçi çnyargılı olmamak lazım ama tv lerden gördüğüm önyargı olusturdu bi an:)
Ben şahsen Arif sağ, Edip Akbayram chp de gördükden beri hiç dinlemem. Benim gibilerde vardır heralde Adem beyde haksız sayılmaz:)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.