fatih kısaparmak balon baskılı balon FLAŞ: HAMAS'tan İsrail'e ağır kayıp - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : FLAŞ: HAMAS'tan İsrail'e ağır kayıp

mehmetakif24
01-03-2009, 23:23
FLAŞ: HAMAS'tan İsrail'e ağır kayıp

Günlerdir sürdürdüğü hava saldırısından sonra bu akşam saatlerinde kara hareketine başlayan İsrail'in büyük kayıplar verdiği bildirildi.

(http://www.habervaktim.com/yonlendir.php?id=7) HAMAS'ın Şam bürosundan yapılan açıklamaya göre, Gazze'nin doğu kapısından içeri giren birçok İsrail askerlerinin HAMAS tarafından öldürüldüğü bildirildi.
habervaktim.com-Dış Haberler

Beritan
01-03-2009, 23:27
inşaallah inşaallah....umarım öyle oluyor...

rukayye
01-03-2009, 23:31
komik olmayalım ne yanı bir kaç israilli geberince huzura ereceğiz..bütün dava bitecek mi?

Beritan
01-03-2009, 23:35
komik olmayalım ne yanı bir kaç israilli geberince huzura ereceğiz..bütün dava bitecek mi?
tabikide dava bitmez ama birinin geberdiğini bilmek beni mutlu etti..

mehmetakif24
01-03-2009, 23:37
bunu idda etmediğimizi zannediyorum sadece kara operasyonuna şiddetli şekilde karşılık verildiği iyi bir haber.

rukayye
01-03-2009, 23:38
"ebu cehil ölmedi kıtalar dolaşıyor"

birinin ve onun ölmesi çözüm olsaydı keşke...

Erhan KARACA
01-03-2009, 23:40
arkadaşlar artıık gerekli diplomatik atıılıımlar yapıılmalıı.. bu dünya bunu görüyor birşşey yapmııyr.. ama ermenilerin elle tutulur hiç bir belgesi yokken sözde ermeni kııyıımıınıı bize dayatma olarak gösteriyor..

rukayye
01-03-2009, 23:40
bunu idda etmediğimizi zannediyorum sadece kara operasyonuna şiddetli şekilde karşılık verildiği iyi bir haber.

yanlış anlamayın...ben sadece beklenen bir vahşette kendimizi böyle küçük avuntularla kandırmamamız gerektiğini düşünüyorum...

Erhan KARACA
01-03-2009, 23:42
yanlış anlamayın...ben sadece beklenen bir vahşette kendimizi böyle küçük avuntularla kandırmamamız gerektiğini düşünüyorum...

çok doğğrıu düşşünüyorsun kardeşşim..