fatih kısaparmak balon baskılı balon flash haber herkes okusun!!!!!!!!!!! - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : flash haber herkes okusun!!!!!!!!!!!

bayonet
11-06-2007, 20:00
hakkari dağlıcada baskından sonra 12 si şehit edilen 8 i kacırılan askerlerin hepsi aynı görev yerindeydi.kacırılan 8 asker pkk lı deniliyor.cünkü 12 si şehit edildi.neden 8 i kacırıldı deniliyor.neden onlarıda öldürmediler deniliyor..YENİ OKUDUM GAZETEDE PAYLAŞMAK İSTEDİM.ACABA GERÇEKTENDE PKK LIMI PKKLI OLDUKLARINDAN DOLAYIMI ÖLDÜRMEDİLER.NEDEN 12 SİDE 8 İ DEGİL.

Yavuz_ErTürk
11-06-2007, 20:10
Bana göre nedenler şu. Yine de günahlarını almak istemiyorum ama paylaşmak istiyorum. Olaydan hemen bir gün sonra GATA da gazi düşen askerlerden 1 i ''çatışma o kadar sürdü ki bazı şehit düşen arkadaşlarımızın şarjörlerini kullandık. Bu mantıkla yola çıkacak olursak Allah korusun halimiz çok kötü.Daha fazla yorum yapmak istemiyorum....

bayonet
11-06-2007, 20:16
bende günahlarını almak istemiyorum ama haberi okuyunca sok oldum ve mantıklı geldi neden 12 si öldüde 8 ini bıraktılar adamların amacı terör degilmi öldürmek mahvetmek pis günahları yanın ocaklarında.....eger öyle birsey varsa yanmışız demektir

bayonet
11-06-2007, 20:26
buarada son habere göre kacırılan askerlerin biri dtp millet vekilinin yegeni...artık gerisini siz düsünün söylenenler yani pkklı oldukları için öldürmediler.evet yorumlarınızı alalım

Yavuz_ErTürk
11-06-2007, 20:28
Onların hedefi öldürmek olsa o 8 askeri de şehit ederlerdi. Burda asıl hedefleri kendilerince haklı davalarını tüm dünyaya duyurmak ve DTP li vekilleri şirin göstermekti. Bu plan belki de aylar önce kuruldu..

Yavuz_ErTürk
11-06-2007, 20:30
yok arkadaşım o kadar amatör davranmaz o kansızlar haberin doğru olacağını sanmıyorum

bayonet
11-06-2007, 20:30
tabiki öyledir farklı amacları olsa sadece terör öldürülerdi neden öldürmediler birde peki neden askerler karsılık vermedi diger askerlerimiz son sarjörlerine kadar kullandılar peki neden 8 i catısamaya girmediler...............???

bayonet
11-06-2007, 20:35
birde bordo bereliler cuma günü pesmerge kılıgına girip pesmergelerle beraber pkk lıların kamplarına giriyorlar pesmergeler askerlerin serbst bırakımasını istiyorlar onlarda hayır deyince bordo bereliler ates acıyorlar uarada 4 pkklıyı öldürüyorlar ve askerleri alıp geliyorlar askerler orda memnunlar..cumadan beri askerler sorguda pkk yla işbirligi içindemi diye ..neden karsılık vermediniz diye......ve dtpliler askerler geldikten sonra göztermelik kahraman ilan ediyorlar kendilerini.....isteyen stv nin internet sitesinden baksın fatih altaylının haberi videosuda var........

Yavuz_ErTürk
11-06-2007, 20:36
youtube yi takip ettim 2-3 gün orda her şey açıkça ortada idi. 8 i için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ama insan psikolojisinden biraz anlayanlar ortada dönenleri az- çok kestirebiliyordu

Beritan
11-06-2007, 20:38
ya bende şaşıyorum eli silahlı askerler neden teslim oldu........ben şehit olurum o adilere teslim olmazdım

Yavuz_ErTürk
11-06-2007, 20:41
Arkadaşlar söylenecek tek söz var. Allah yar ve yardımcımız olsun. Bu düşmanı silahla topla tüfekle yenmemiz imkansız. Biz bu 12 asker in şehit edilmesinden sonra Askerlik şubesi ne gençlik kolları yönetimi olarak dilekçe yazdık tekrar askeri birliğe katılmak için. Komutan bize sözlü olarak güzel bir cvp verdi. Evlerinize gidin okuyun. Bu vatan için millet için okuduğunuz her kelime PKK ya ve tüm düşmanlarımıza sıkılmış bir kurşundur dedi...

bayonet
11-06-2007, 20:45
ben olsam bende o serefsizlere teslim olmazdım serefli kanımın son damlasına kadar savasırdım...ama ortada dönen tezgahlar acıkca ortada

ak_mavish
11-06-2007, 20:47
haberi de paylaşsaydık keşke kaynağı ile birlikte.. ::)

Yavuz_ErTürk
11-06-2007, 20:49
İŞTE BU AHVAL VE ŞERAİT İÇİNDE DAHİ VAZİFEN,TÜRK İSTİKLAL VE CUMHURİYETİNİ KURTARMAKTIR!MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.. GEÇMİŞİNİ TARİHİNİ BİLMEYEN ATASINI TANIMAYAN MEVCUT BU GÜNKÜ DURUMA DÜŞER..

bayonet
11-06-2007, 21:01
http://www.ensonhaber.com/Gundem/89938/Kacirilan-8-askerimiz-nasil-kurtarildi.html alın arkadaslar buda kaynak simdi videoyuyu izleyip anlayın oynanan oyunları

ak_mavish
11-06-2007, 21:03
O er hangi liderin yeğeni?
06 Kasım 2007 Salı 11:10

http://www.internethaber.com/images/news/49757.jpg
Erler teslim edildi. Ama bundan sonraki süreç daha da karışık olacak gibi... Hele bu iddia...
Bulanık suyu daha da bulandıracak iddiayı Milli Gazete yayınladı. Doğruysa arkasında bir çok karanlık soru bulunan 8 asker operasyonu daha karmaşıklaşacak.

Milli Gazete'nin bugünkü nüshasında Mustafa Kardaş ve Mustafa Yılmaz tarafından yayınlanan Ankara Kulisi köyesinde bomba gibi bir iddia yer aldı.

"İddia ne kadar doğru bilmiyoruz. Ama çok önemli yerlerde konuşuluyor. Biz derin kulislerde ve bazı üst düzey çevrelerde konuşulan bu iddiayı soru haline getirelim" diyen ikilinin köşesinde şu ifadeler yer aldı:

Şöyle soralım; “Kaçırılan askerlerden birisi DTP Genel Başkanı Ahmet Türk’ün yeğeni miydi?”

Askerler serbest bırakıldı. Biz bu yazıyı yazarken Genelkurmay Askeri savcılığı tarafından sorgulanıyordu. Elbette iddianın doğru ya da yanlışlığı yakında belli olur"

İkilinin köşesinde bir hatırlatma da yer alıyordu: 8 asker kaçırıldığında 7’sinin ismi açıklanmıştı. Ancak 8’incisi için esrarengiz bir not düşülmüştü: O not şöyleydi: “Bu askerin ismi daha sonra açıklanacak!”

Yani Milli Gazete'nin kulisçilerine göre o erin yeğen olma ihtimali var
internethaber