fatih kısaparmak balon baskılı balon forumda bülent ecevit neden sevilmiyor. - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : forumda bülent ecevit neden sevilmiyor.

xfce
12-14-2010, 00:42
geçmiş mesajlara bakıyorumda forumda bulent ecevit pek sevilmiyor.
tabiki sevmek zorunda degilsiniz ama bunun sebebindne bahsedermisin.
turkiyeye karşı nasıl bir kotuluk yapmıstır. tartısalım varsa bir kotulugu yada iyiligi bilelim.
varsa boyle bişey herkes bilsin.

EpiVaTeS
12-14-2010, 00:45
senin evin gittimi...???
9 sene önceye git neden sevilmediğini anla...

İntifada
12-14-2010, 00:46
GV8Kt77o1bo

varan 1 diyelim...

Mavera
12-14-2010, 00:48
kisa ve öz bir sorum olacak.. Eceviti neden sevmeliyiz?

Necip Fazıl
12-14-2010, 00:51
Ben dinime düşman olan kimseyi sevmem...

xfce
12-14-2010, 00:57
senin evin gittimi...???
9 sene önceye git neden sevilmediğini anla...
sözünü ettiginiz 2001 ekonomik krizi ise ekonomik krizler her 7 yılda bir olur.
bu kapitalizmin dongusel hareketidir.
1994 tede kriz olmutu tam 7 yıl sonra 2001 de yine 7 yıl sonra 2008 de oldu kriz. sıradaki kriz engeç 2015 te olucak. (ecevitçi degilim yorumlarım tarafsız objektiftir.)
ayrıca ecevit 1999 da geldi 2001 krizine kadar 2 yılda kasten ekonomiyi batırmak istese başaramazdı.

bir rivayete göre ekonomik kriz yapay bir krizdi. çunku ozamanki hukumet ırakın toprak butunlugunden yanaydı. o hukumet indirilicek yerine amerikayı ırakta destekleyecek bir parti iktidara taşınacaktı. işte bu yuzden turkiyenin en zayıf tarafı olan ekonomi kullanıldı. kulaga mantıklı geliyor.
ve 2002 de erken seçim yapıldı biliyorsunuz.

EpiVaTeS
12-14-2010, 00:59
1994 tede kriz olmutu tam 7 yıl sonra 2001 de yine 7 yıl sonra 2008 de oldu kriz. sıradaki kriz engeç 2015 te olucak. (ecevitçi degilim yorumlarım tarafsız objektiftir.)
ayrıca ecevit 1999 da geldi 2001 krizine kadar 2 yılda kasten ekonomiyi batırmak istese başaramazdı.

bir rivayete göre ekonomik kriz yapay bir krizdi. çunku ozamanki hukumet ırakın toprak butunlugunden yanaydı. o hukumet indirilicek yerine amerikayı ırakta destekleyecek bir parti iktidara taşınacaktı. işte bu yuzden turkiyenin en zayıf tarafı olan ekonomi kullanıldı. kulaga mantıklı geliyor.

Valla sevilecek bir neden bulamadığım için sevmek zorundada değilim...
Biz Onu Nisan 99'da Bu kadına haddini bildirin ilede biliyoruz...
Kimse benden eceviti sevmemi beklemesin...!!!

SaNaL DeLi
12-14-2010, 01:09
Türkiye'yi batıran o başörtülü milletvekilini meclisten kovan o neden seveyim.
Bana ne yapmışki seveyim.
Varsa hakkım haram olsun ona....

xfce
12-14-2010, 01:10
Valla sevilecek bir neden bulamadığım için sevmek zorundada değilim...
Biz Onu Nisan 99'da Bu kadına haddini bildirin ilede biliyoruz...
Kimse benden eceviti sevmemi beklemesin...!!!
meclisin kuralları bellidir bu kuralı bile bile giriyorsa nasıl konusmasını bekliyordunuz?

Mavera
12-14-2010, 01:12
ecevit bu ülkenin basina gelmis en kötü seylerden biridir.. Rabbim bize bir daha ecevit gibi basiretsiz, aciz, iki yüzlü siyasiler nasip etmesin..
Ecevit populist söylemlerle her daim halkin oyuna talip olurken, halkin degerlerine ne kadar saygisiz oldugunu onun aslinda bir piyon oldugu bir cok kez ortaya cikmistir..

İntifada
12-14-2010, 01:18

94 ve 2001 krizi ülke içi krizler...
2008 krizi uluslararası bir krizdi :)
ne alakası var şimdi 7 yılda 1 le :)
sezerde ecevitin kafasına anayasa kitapçığını tam zamanında atmış desenize ;D;D
yoksa senin teori biticekti :)
yav gecelik faiz %7500 e çıktı :)
ülkede görülmemiş develüasyon oldu imf kapısında sabahladık :)
ecevit hükümeti yapacak birşey bulamadı tarihimzde ilk defa bakan ithal ettik yav ekonomiye baksıın diye ;D
sen şimdi bizim ülkemizde gelişen ve ülkeyi mahveden bir krizle uluslararası olan ve türkiyeyi minimum seviyede etkileyen krizi nasıl bir tutuyorsun
adama gülerler ;D

İntifada
12-14-2010, 01:19
meclisin kuralları bellidir bu kuralı bile bile giriyorsa nasıl konusmasını bekliyordunuz?

bunu bana bırakın ;D;D

bana meclise başörtüsüyle girişin yasak olduğunu gösteren maddeyi yazarmısın...
Ha bide merve kavakçı başörtüsüyle girdiği için ceza almışmıdır?

EpiVaTeS
12-14-2010, 01:21

Yazılı bir kural göstersene Meclis'e başörtülü girilemez diye...???

Eşref
12-14-2010, 01:26

http://users6.nofeehost.com/hakca/image/Ecevit-Clinton.jpg

http://www.turksolu.org/120/foto/ecevit_ab.jpg

http://www.turksolu.org/120/foto/ecevit_bush.jpg

Irak'ın toprak bütünlüğünden yana olan, Amerika'ya karşı duran hükümet, bu hükümet mi?

http://www.baskandergisi.com.tr/images/sonkullanici/haber/basbakanonuminute.jpg

Amerika'nın kuklası hükümette bu hükümet mi?

xfce
12-14-2010, 01:29
2003 te tezkere ile ilgili meclis konusmalarına bakınız.

EpiVaTeS
12-14-2010, 01:31
Sen hele sorumuza cevap ver...

Başörtülü meclise girilmez diye hangi yasada yazıyor...???

Mavera
12-14-2010, 01:31

sallama bir kere ecevitin 2003 te mecliste ne isi var.. halk onu 3 kasim 2002 de sandiga gömdü..
bizde kimle, neyi tartisiyorsak..

Eşref
12-14-2010, 01:32

Konuşmaları dün gibi hatırlıyoruz. Başbakanımızın o dönem olumlu düşünme nedenleri malum. Kesinlikle haklı gerekçeleri vardı. Bunu bugün daha iyi anlıyor olmamız gerekir. Konuşmalar belli. Peki ya sonuç? Kukla mıymışız?

İntifada
12-14-2010, 01:34

http://kobaltpazarlama.com/images/products/baltali_kazma.gif
hacı damın üstündeki saksağanın beline sen mi vurursun bizmi vuralım?

Fırat
12-14-2010, 01:37
Korkutmayın elemanı kaçar maçar size iş çıkmaz zaten sinek avlıyorsunuz muhalifler konusunda..

akobalı-akkurt
12-14-2010, 01:45
.

1- bu az muhterem dingiltere dingiline neferi teker ve aynı zamanda rusa çine göz kırpan, abd ve nato emri ile makariusu ergenekon adına kıbrısa gönderip milleti birbirine düşüren biridir ...

2- bu adam zekeriya kirliel (temizel) gibi adamı mliye bakanı yaparak çıkaracakları kanunu 6 ay göstere göstere dolaylı aman paranızı yurt dışına çıkarın dediğinden...

3 - meclisde baş örtüsü konusunda sayın merve kavakçı ya marksist lenist ateist ve bilumum alçaklıklarla şow yaptığından...

4 - demirel gibi erkekli ve eşcinselliği tartışmalı olduğundan...

5 - demirelle gündüz birbirine düşüp akşamları da pişpirik oynadığından...

daha binlerce madde yazılabilinir ...

1978 almanağına bakarsanız neden bu adamdan nefret edilmesi gerekliği ap açık ortadadır...

http://www.akpartiforum.com/almanak-tarihe-gore-t123713p2.html?highlight=almanak

.

İntifada
12-14-2010, 01:49
.

1- bu az muhterem dingiltere dingiline neferi teker ve aynı zamanda rusa çine göz kırpan, abd ve nato emri ile makariusu ergenekon adına kıbrısa gönderip milleti birbirine düşüren biridir ...

2- bu adam zekeriya kirliel (temizel) gibi adamı mliye bakanı yaparak çıkaracakları kanunu 6 ay göstere göstere dolaylı aman paranızı yurt dışına çıkarın dediğinden...

3 - meclisde baş örtüsü konusunda sayın merve kavakçı ya marksist lenist ateist ve bilumum alçaklıklarla şow yaptığından...

1978 almanağına bakarsanız neden bu adamdan nefret edilmesi gerekliği ap açık ortadadır...

http://www.akpartiforum.com/almanak-tarihe-gore-t123713p2.html?highlight=almanak

.

:gül::gül::gül:
:çiçek::çiçek::çiçek:

Delilin NuR
12-14-2010, 02:01
Eceviti neden sevmiyoruz ...
Cevabı çok basit Ecevitte bizi sevmiyordu...
Beni sevmeyeni, dini değerlerimi sevmeyeni, saygı duymayanı ben neden seveyim...
Siz olsanız sizi sevmeyen, saygı duymayan birini severmisiniz...

TYH
12-14-2010, 02:16
.

.

http://img0.bloggum.com/upload/lib/img/12879/500/r_iyvkp165ajb4x5j8znb5.jpg

halilibrahim
12-14-2010, 03:04
bana fethullah güleni sevenler kızacak ama eceviti son seçimlerde iktidara taşıyan cemaatte kimdi acaba yani atın şu baş örtülüyü diyen adamı başımıza getiren gelmesine vesile olan herkesin eli bacılarımızın baş örtüsüne uzanmamışmıdır.neden biz hep bağa takılrız da bağcıya dikkat etmeyiz anlamıyorum.

İntifada
12-14-2010, 03:06
bana fethullah güleni sevenler kızacak ama eceviti son seçimlerde iktidara taşıyan cemaatte kimdi acaba yani atın şu baş örtülüyü diyen adamı başımıza getiren gelmesine vesile olan herkesin eli bacılarımızın baş örtüsüne uzanmamışmıdır.neden biz hep bağa takılrız da bağcıya dikkat etmeyiz anlamıyorum.

uhh...

Hüdaverdi
12-14-2010, 03:10
Benim anlamadığım şu,ecevitin yakın koruması şuan hala dsp de milletvekili sanırım,her ne kılsa.O ve,eşi olan kadın,bülent ecevit hastayken çektikelrini biliyorken,o yakın koruma ve eşi hala ergenekonu savunan chp yi desteklemekte.Hadi yakın koruma neyse ortalıkta yok,şimdi ne iş yapıyor bilmiyorum,hala vekilse chp nin arka bahçesi olan dsp de ne işi var ? Haberal ile neden konuşmuyor ? Ecevitin karısı neden bu olaylara rağmen chp ye destek veriyor ? Çok garip çok ilginç.Tekmeyi yemek için başka ırktan kandan olmaya gerek yok illa,insanın eşi bile o tekmeyi atabiliyor günümüzde.

ecevite gelince,isterse bu ülkeyi en iyi noktaya getirmiş birisi olsun,adı altın harflerle yazılmış olsun,o kuru bacakları ve dilsiz haldeyken mecliste ki o azmini ülke için yapsaydı belki bambaşka yerde olurduk.O azmi anca bir örtülü kadına karşı yapabildi,şimdi ağzımı bozcam olmucak ;D Bu azmi apoyu asmak için neden yapamadı ? Şehit aileleri üzerlerine benzin yakıp eteşe verdi kendilerini.Gerisi fasa fiso benim için.Öldü gitti,arkasından dua edecek halim de yok asla ;D

Bana bıraktığı teş şey bu,başka yok.Olsa tvlerde anılır örenirdim ama yok.Foss.

Bazılarına tavsiyem metal fırtına okuyun ama kendinizi kaptırmayın rüyalar görmeyin,mazallah kafayı yer,elinize oyuncak tabanca alır 'dıkşın dıkşın' diye gezersiniz sokaklarda ;D

TYH
12-14-2010, 03:33
uhh...

çoh iyi oldu çoh da güzel iyi oldu taam mï

ayrica adam dogru soylemis..hatta bu konuyu okuyan 10 akpartiliden en az3ü dspye oy vermistir duz oranti hesabi yaparsak..

uzman81
12-14-2010, 10:26
Kendisini sevdirmek için ne yaptı ki?
Başbakanlığı zamanında neredeyse sokakta baş örtülü gezmek dahi yasak edilecekti. Kendisi hiç başbakanlık yapmadı ne zaman hükümeti kurduysa başbakan hep rahşan oldu.

unnamed
12-14-2010, 13:44
baslikta hata var...
eceviti neden sevmeliyiz olmaliydi esasinda...
sevmemeek icin bahaneler cok...
diktigi degilde soktugu agaclarin sayisi belli degil...
bu ulkeye hicbir yarari dokunmamis aksine insanlari kolelestirmis borc batagina sokmus ulkenin basina gelen en buyuk talihsizliktir...

AK Üye
12-14-2010, 16:57
Bülent Ecevit sevilmez zira bu forum AK Parti forumu...
Bülent Ecevit de Ak Partili değil...

Bu kadar basit!

İntifada
12-14-2010, 17:03
Muhsin Yazıcıoğlu ak partilimiydi?
Sezai Karakoç akpartili mi?

AK Üye
12-14-2010, 17:09
Hayır...
Ama Ecevit'İn sebebi budur...

Onların da farklı sevilme nedenşeri olabilir...
Ben sadece bir tanesini söyledim...

CeVHeR
12-14-2010, 22:18

Eyvah eyvah :)

Mavera
12-14-2010, 22:45
Bülent Ecevit sevilmez zira bu forum AK Parti forumu...
Bülent Ecevit de Ak Partili değil...

Bu kadar basit!

cok ama cok sacma bir tanimlama olmus.. ben mesela kisilerin ak partili olup, olmamasina bakmiyorum yani sevgi kritelerimde öncelik degildir bir kisinin ak partili olmasi..
eceviti sevmeme nedenimin ak partiyle uzaktan, yakindan alakasi yoktur eceviti sevmem icin hic bir neden olmamasi bile belli basina ondan nefret etmeme yeterlidir!

AK Üye
12-15-2010, 18:23
Kabinede olup da nefrtet ettiğin biri var mı mesela?
Buna cevap bul dediğimi anlarsın...

İntifada
12-15-2010, 18:25
Benim var...
ertuğrul günayı hiç sevmem mesela...

AK Üye
12-15-2010, 18:29
Bak bunu demen harika oldu...
Nedeni Ertuğrul Günay'ın sadece kabinede olan fakat AK Partili biri olmamasından olabilir mi acaba?
Mi acaba?

xfce
12-15-2010, 18:31
Bak bunu demen harika oldu...
Nedeni Ertuğrul Günay'ın sadece kabinede olan fakat AK Partili biri olmamasından olabilir mi acaba?
Mi acaba?

ertugrul gunay ismini youtube ta araştırayım dedim karşıma bu çıktı.
birde merak ettigim bu ertugrul günay milletvekili ak partiden ayrılmışmı anlayamadım ve neden ayrılmıştır?
IIV2BZaNYmo

AK Üye
12-15-2010, 18:33
Harika cevap!!!

unnamed
12-15-2010, 19:55
Günay'I hiç sevmem...
yiğidi öldür hakkını yeme...
sağlam cevap vermiş...

M.Atilla
12-15-2010, 20:45
Bunlara cevap işte böyle verilir..tebrik ederim Sn. Günay'ı..

xfce
12-15-2010, 20:48
merak ettigim bu gunay şuan ak partilimi yoksa başka partidenmi?

Mavera
12-15-2010, 20:51

alakasi nedir?

xfce
12-15-2010, 20:51
alakasi nedir?

sordum

Mavera
12-15-2010, 20:52
sordum

bende alakasini sordum!

M.Atilla
12-15-2010, 20:54

Soruya bak soruya:)..AK Kadro da olduğuna göre büyük ihtimal AK Partili değil..:)

Feride
12-15-2010, 21:11
Ben de Bülent Ecevit hakkndaki görüşlerimi belirtmek istiyorum.

Bülent Ecevit neden sevilmiyor sorunuz ilk etapta tuhaf gelse de soruş tarzınış bakımından demek ki, gayet safiyane niyetle soruldu diye algıladım:

Ben sevmedim, sevmiyorum. Bülent Ecevit bu ülkeyi adeta bir girdap içerisine batırmış. Benim vakıf olduğum zaman 2002 öncesi koalisyon dönemi. O dönemi hatırlıyorum. Benim aklımda kalan ve söyleyebileceğim tek söz o dönem için; tam bir felaketti.

Allah bir daha göstermesin o günleri. Hatırladıkça dahi biz nasıl yaşamışız diye düşünmeden edemiyorum. Ölmüş gitmiş demek istiyorum ama ülkeye çok büyük zararlar verdi. Yararı varsa da ben bilmiyorum demek ki...!

Ya da varsa yararları verdiği zararlar yararlarını silmiş süpürmüş en azından benim gözümde.

Ancak millet gözünde de öyle ki, alaşağı etmesini bildi milletimiz!

Katade
01-24-2011, 17:57
Allah Rahmet eylesin. ecevit ne yaptıki sevelim. Ne yaptı diye sorsaydın belki ordan cevap daha iyi cıkardı. niye sevilmediği burdanda ölünün arkasından konuşmus gibi olmazdık..

siyah gül 07
01-24-2011, 18:23
Yaradılanı severiz Yaradan dan ötürü ama sen neden bu kanıya vardın bilinmez elbetteki sevmek zorunda değiliz ve herkes sıralamaya kalksa bir çok neden bulur sen neden seviyorsun bize onu anlatsan

xfce
01-25-2011, 13:07
Yaradılanı severiz Yaradan dan ötürü ama sen neden bu kanıya vardın bilinmez elbetteki sevmek zorunda değiliz ve herkes sıralamaya kalksa bir çok neden bulur sen neden seviyorsun bize onu anlatsan

bende ecevit hayranı degilim ama bir insan birilerini sevmiyorsa illaki mantıklı bir sebebi vardır.

unnamed
01-25-2011, 13:12
eceviti sevmemiz icin nedneler buyrun;
bu millete karne ile ekmek verdigi icin...
bu.milleti gaz yag un vb. bilumum kuyruklarda omur tukketirdigi icin...
ne zaman hukumetin basina gelse ulkenin krizden cikamayip surekli geriye gittigi icin...
memur maaslarin bile zor odendigi insanlarin hastalanip hastane kuyruklarinda azraille kanka olduklari icin...
daha sayimmi la cakma avarel?

xfce
01-25-2011, 14:15
eceviti sevmemiz icin nedneler buyrun;
bu millete karne ile ekmek verdigi icin...
bu.milleti gaz yag un vb. bilumum kuyruklarda omur tukketirdigi icin...
ne zaman hukumetin basina gelse ulkenin krizden cikamayip surekli geriye gittigi icin...
memur maaslarin bile zor odendigi insanlarin hastalanip hastane kuyruklarinda azraille kanka olduklari icin...
daha sayimmi la cakma avarel?
ORJİNAL AVAREL
KARABORSCALIK ECEVİT YAPMADIKİ (ayrıca ecevit tek basına yonetmiyordu ulkeyi.)
karaborsayı 3 kagıtçı satıcılar yapmadımı?(daha fazla kar için.)
TURKİYE KIBRIS SAVAŞINDAn SONRA AMBARGOYA UGRAMADIMI?
karaborsayı ecevit yaptı diyorsan o ayrı.

unnamed
01-25-2011, 14:19
konu basiretsizlik...
hukumetin basindasin karabosya neden goz yumuyorsun?
bahaneniz bumu?
benim bildigim bu ulke ekmegi ithalalat etmiyor yada unu?
varken yoktu o zamanlar...
ayni kominist duzen...

ENES_CAN_AK
01-25-2011, 15:09
ecevit türk insanının gözünde ve gönlünde yaratmak istediği kahramanlardan birisiydi.buna sebep olan tesadüfen veya onun dönemine denk gelen bazı olayları siyasi şansları kullanarak sol görüşlü olmasına rağmen bugünki chp'nin yapamadığı yada yapamayacağı sağ oylarda alarak başbakan olmuştur.neyazık ki bu fırsatları herzamn eline yüzüne bulaştırıp, milletin gönlünde kahraman olma adaylığından öte gidememiştir.milletin gözünde lider olarak büyüttüğü ecevit bu fırsatları ülkeyi ekonomik anlamda bataklığa saplayıp küçülmüştür.bundan öte ecevit aldığı sağ oyların karşılığını milletin manevi duygularını yıpratacak yara açacak,elim kırılsaydı oy vermeseydim detirtecek şekilde milletin kutsallarına dil uzatmıştır.geldiği her dönemde ülkeyi üç kuruşa muhtaç eden, abd kapılarında iki eli önünde eziklik duygusunu bu milletin onurunu zedeleyecek duruşunuda unutmuş değiliz.bu adamı nasıl sevelimki.

Sevban
01-25-2011, 15:20
Benim için başörtülü bir vekile, yani halkın iradesi ile gelmiş bir vekile haddini bildirin demesi sevmemem için yeterlidir...

.:Ay_Yıldız:.
01-25-2011, 15:29
Benim için başörtülü bir vekile, yani halkın iradesi ile gelmiş bir vekile haddini bildirin demesi sevmemem için yeterlidir...

Tam da bunu yazmaya girmiştim.

EvrenBilimci
01-31-2011, 10:59
94 ve 2001 krizi ülke içi krizler...
2008 krizi uluslararası bir krizdi :)
ne alakası var şimdi 7 yılda 1 le :)
sezerde ecevitin kafasına anayasa kitapçığını tam zamanında atmış desenize ;D;D
yoksa senin teori biticekti :)
yav gecelik faiz %7500 e çıktı :)
ülkede görülmemiş develüasyon oldu imf kapısında sabahladık :)
ecevit hükümeti yapacak birşey bulamadı tarihimzde ilk defa bakan ithal ettik yav ekonomiye baksıın diye ;D
sen şimdi bizim ülkemizde gelişen ve ülkeyi mahveden bir krizle uluslararası olan ve türkiyeyi minimum seviyede etkileyen krizi nasıl bir tutuyorsun
adama gülerler ;D
Yahu ne diyorsun sen her 7 senede bi kriz olur dogru o sene bi Türkiyedemı kriz çıktı sanıyorsun sen bizde 2000 e denk geldıyse adamlarda 99 a denk gelmiştir. Ötekinde 2001 e.
Yani sıcak paradan büyüyen bir ekonomi battı o sırada ve yakınlarda batan başka ülkelerde vardı ama devletin uyguladıgı vergi politikasıyla ekonomi hemen ayaga kalkmıştır. Hatta o dönem iç krizle bogusan ülkelerden en erken Türkiye ayaka kalkmıştır. Bunu ben değil akp lirin izleyip tatmin oldugu polat alemdar söyluyor. Bkz 2003 kv yeni başlıyor. Ayrıca ekonomistlerde söyluyor :güzel: Ha bu arada Polat alemdar intikamımızı almış Filmde israil deli olmuş hahaha.

EvrenBilimci
01-31-2011, 11:00
Türbanı siyasete istismar ile sokup dini kullanana bende aynı şeyi söylerim.

unnamed
01-31-2011, 12:18
senin kafan ancqk hayal urun bir diziyi gostermeye yetecek kadar basiyor...

EvrenBilimci
01-31-2011, 13:06
senin kafan ancqk hayal urun bir diziyi gostermeye yetecek kadar basiyor...
Benim kafammı yoksa Akp ci kanalların kafasımı :w:

Sevban
01-31-2011, 13:10
Türbanı siyasete istismar ile sokup dini kullanana bende aynı şeyi söylerim.

Bu millet sıkıldı, bıktı artık böyle söylemlerden, yok istismarmış yok siyasetmiş... Velev ki öyle kardeşim, türban takmayana laf etsek yobaz dersiniz takanı savunsak siyaset dersiniz. Sevmiyorum kardeşim, bir kadının evini sırf türbanlı diye basan zihniyeti sevmiyorum...!

EvrenBilimci
01-31-2011, 13:12
Bu millet sıkıldı, bıktı artık böyle söylemlerden, yok istismarmış yok siyasetmiş... Velev ki öyle kardeşim, türban takmayana laf etsek yobaz dersiniz takanı savunsak siyaset dersiniz. Sevmiyorum kardeşim, bir kadının evini sırf türbanlı diye basan zihniyeti sevmiyorum...!
Türban takana yobaz dıyene bende yobaz diyorum.
Orda sorun yok ama harbi samiyetten uzak istismarcı insanıda sevmıyorum.
Buraya gelsın Chpli veyahut dsp li adamın suratına sölerım gerçek hayatta söledım zaten türban takana yobaz dıyen insan sosyal demokrat adaletli degildir saygılı degildir onun için solcu veyahut sağcıda degildir yobazın ta kendisidir.

unnamed
01-31-2011, 13:54
istisnalar kaideyi bozmazlar...
burda gelip ozgurlukten dem vuranlar onlari hala el ustunde tutanlar degilmi?
bu mavallari yutmazlar...

akobalı-akkurt
01-31-2011, 14:11
meclisde dümbük bağırır '' burası show yapma yeri değildir ''

akılsız , geri zekalı halbuki bu sözü söylerken kendisi show yapıyor...

hemde ipleri hangi şerefsizin elinde beli değil ; pinokyo kılıklı kukla gibi...

bu sebeple hangi vatanını milletini seven bu zerzevat hain kalleş kancık olması muhtemeli sevebilir...

ve bu karaoğlak, bahçeli ve demirel gibi eşcinsel olma olasılığı yüksek x ler dendir...

x = tanımsız

.
.

EpiVaTeS
01-31-2011, 14:17
sevmiiiiiiikk...
zorla sevecek de deiliz...

_Ednâ_
01-31-2011, 15:17

bu sebeple hangi vatanını milletini seven bu zerzevat hain kalleş kancık olması muhtemeli sevebilir...

ve bu karaoğlak, bahçeli ve demirel gibi eşcinsel olma olasılığı yüksek x ler dendir...

x = tanımsız

.
.

neden bu kadar hırçın bir tavrınız var anlam veremedim...yorum yapmak istemedim bu konuda, çok zıt olduğum görüşler olmuş, tartışmaya girmek istemedim, bir kefeye koyulabiliyoruz çünkü.

unnamed
01-31-2011, 15:23
Duygu yorumun guzeldi..(:.

_Ednâ_
01-31-2011, 15:34
Duygu yorumun guzeldi..(:.

siz benim yorum yapmamamı güzel buluyosunuzdur :) suizan etmiyosam :)

unnamed
01-31-2011, 16:48
hayir oyle birsey yok...
yaptiginiz yorum sadece hosuma gitti...
o yuzden dedim(:

_Ednâ_
01-31-2011, 16:56
hayir oyle birsey yok...
yaptiginiz yorum sadece hosuma gitti...
o yuzden dedim(:

latifeydi ;) teşekkür ederim :)

akobalı-akkurt
02-01-2011, 02:03
konu iltifat,veya latife konusu değilki...

konu karaoğlak...

karaoğlakda olunca ,normal bir vatan severin dahi dilinin bağı çözülür, klavyeninde freni patlar...

yinede tavrım hoş değil ...

ama bu konudan dolayı da özür de dilemem...

Mavera
02-01-2011, 02:09

konu karaoğlak...

karaoğlakda olunca ,normal bir vatan severin dahi dilinin bağı çözülür, klavyeninde freni patlar...

kardes yinede ölmüs,gitmis birinin arkasindan böyle konusmak sana yakismaz..
O simdi hesablarin en önemlisiyle mesgul birde onun kul hakkini üstüne alma ;)...

_Ednâ_
02-01-2011, 02:27

konu karaoğlak...

sayın akobalı-akkurt burası herkesin, her kesime, olguya, saygı duyduğu, duyması gereken biryer diye düşünüyorum. her ne kadar siz nefretinizi o hırçın tarzınızla ifade etsenizde, burda belkide o insanı seven sayan insanlar olabilir. ---şahsen ben seviyorum--bu onlar için üzücü, kırıcı bir durum olur. nasılki biz Başbakanımıza yapılan hakaretlere tahammül edemezsek, bunada tahammül edemeyen bir kesim vardır elbet.. biz hoşgörü partisinin temsilcileriysek, kendimizi frenlememiz gerektiğini düşünüyorum...

İntifada
02-01-2011, 07:17
Yahu ne diyorsun sen her 7 senede bi kriz olur dogru o sene bi Türkiyedemı kriz çıktı sanıyorsun sen bizde 2000 e denk geldıyse adamlarda 99 a denk gelmiştir. Ötekinde 2001 e.
Yani sıcak paradan büyüyen bir ekonomi battı o sırada ve yakınlarda batan başka ülkelerde vardı ama devletin uyguladıgı vergi politikasıyla ekonomi hemen ayaga kalkmıştır. Hatta o dönem iç krizle bogusan ülkelerden en erken Türkiye ayaka kalkmıştır. Bunu ben değil akp lirin izleyip tatmin oldugu polat alemdar söyluyor. Bkz 2003 kv yeni başlıyor. Ayrıca ekonomistlerde söyluyor :güzel: Ha bu arada Polat alemdar intikamımızı almış Filmde israil deli olmuş hahaha.

Bu nediyo la...
Google chromede çevirmedi...

İntifada
02-01-2011, 07:20

x = tanımsız

.
.

Rahşana yapamadığı şovu merve kavakçıya yaptı...
Ama haberi yok ki bu dünya Allahın ayetlerine meydan okunacak yer değil...
Elbet alacağız hakkımızı bu adamdan...

Terennüm
02-01-2011, 12:22
bu konuda sadece şöyle bir yorum yapacağım fazlada uzatmayacağım...
bizler müslüman olarak günaha karşıyız günahkara değil...eğer bunları karıştırısak işin içinden çıkamayız...ağzımızda sakız gibi devamlı çiğnediğimiz yaradılanı yaradanda ötürü severiz sözü ise sadece sözde kalmış olur..

unnamed
02-01-2011, 12:43
iyide agabey belhum adel diye bir kavram var...
kabil de basladi...
ebu cehiller devam ettiriyor...

Terennüm
02-01-2011, 12:59
bilrsinki efendimiz ebu cehile sen kafirsin diyerek hiçbir zaman mesafe koymamıştır..aksine ona her ortamda Allahı anlatmıştır...hatta ebu cehil bıkmıştır ama efendimiz bildiğinden şaşmamıştır...efendimiz ebu cehile değil onun küfrüne karşıydı...

TurkishOnly
02-01-2011, 15:28
Yıllardır Enflasyon ve akabinde develüasyonlar..hep Ecevit ve ekibi dönemlerinde olmuş...zamlar..yokluklar...yasaklar vs vs..ne ararsanız ne ararsanız..ama iş haini uğursuzu salıvermek deyince o hükümetten iyiside yoktu...!

akobalı-akkurt
02-01-2011, 19:39
bilrsinki efendimiz ebu cehile sen kafirsin diyerek hiçbir zaman mesafe koymamıştır..aksine ona her ortamda Allahı anlatmıştır...hatta ebu cehil bıkmıştır ama efendimiz bildiğinden şaşmamıştır...efendimiz ebu cehile değil onun küfrüne karşıydı...

1978 Almanak dan bir bak da bu tanımsız zerzevatla ebu cehili bir karşılaştır bakalım hangi sonuca varıcan...

akobalı-akkurt
02-01-2011, 19:48
sayın akobalı-akkurt burası herkesin, her kesime, olguya, saygı duyduğu, duyması gereken biryer diye düşünüyorum. her ne kadar siz nefretinizi o hırçın tarzınızla ifade etsenizde, burda belkide o insanı seven sayan insanlar olabilir. ---şahsen ben seviyorum--bu onlar için üzücü, kırıcı bir durum olur. nasılki biz Başbakanımıza yapılan hakaretlere tahammül edemezsek, bunada tahammül edemeyen bir kesim vardır elbet.. biz hoşgörü partisinin temsilcileriysek, kendimizi frenlememiz gerektiğini düşünüyorum...

güzel kardeşim o tarihi yaşayanlar bilir,maalesef ben yaşadım...

maraşı ökkeş şendillere , çorumu yazıcıoğlu gurubuna, malatyayıda üç beş haine yaktıran, yıktıran, aynı silahla sabah alevi kahvesi,akşamda cami taratan , ecevit ve demirel e.c. partnerleridir...

özalın cinayetinden, rusların ve israillilerin üzerimizden ihya edilmesinden,türkistan ın,filistinin, çeçenistanın,kosava nın vede bosna gibi zulume maruz kalanların vede bu bölgedeki dul yetimin birinci derecede suçlusu sorumlusu günahkarı bu tanımsız lardır...

herşeyi bir kenara bırak e.c. partnerler olarak aralarına aldıkları bahçeli ile üç beş kişinin çamurriyetlerine çamurbaşkanı yaptıkları sezer suçu, her küfrü haketmelerine kafidir...

.

_Ednâ_
02-02-2011, 00:02
güzel kardeşim o tarihi yaşayanlar bilir,maalesef ben yaşadım...

maraşı ökkeş şendillere , çorumu yazıcıoğlu gurubuna, malatyayıda üç beş haine yaktıran, yıktıran, aynı silahla sabah alevi kahvesi,akşamda cami taratan , ecevit ve demirel e.c. partnerleridir...

özalın cinayetinden, rusların ve israillilerin üzerimizden ihya edilmesinden,türkistan ın,filistinin, çeçenistanın,kosava nın vede bosna gibi zulume maruz kalanların vede bu bölgedeki dul yetimin birinci derecede suçlusu sorumlusu günahkarı bu tanımsız lardır...

herşeyi bir kenara bırak e.c. partnerler olarak aralarına aldıkları bahçeli ile üç beş kişinin çamurriyetlerine çamurbaşkanı yaptıkları sezer suçu, her küfrü haketmelerine kafidir...

.

aydınlatmanız için teşekkürler...

Katade
02-02-2011, 00:13

onu seven kılıcdaroglunuda sever:)

_Ednâ_
02-02-2011, 00:20
onu seven kılıcdaroglunuda sever:)

bu kanıya nasıl vardınız anlamadım ama saygı duyarım...

Katade
02-02-2011, 00:33
bu kanıya nasıl vardınız anlamadım ama saygı duyarım...

arasındakı farklara baktım da tek ayırıcı ozellık kılıcdaroglunun sesının çok cıkması

EvrenBilimci
02-03-2011, 01:27
Ah rahmetli Ecevit İyidin veyahut Kötüydün ama eminki Sen O imzayı (http://tr.wikipedia.org/wiki/19_Mart_tezkeresi) ben atarım deseydın sen bi o kadar daha başbakanlık yapmıştın.
Ama iyiki atmadın boşver Iraklıların hakkına girecegine zavallı Türk halkının hakkına gir o daha iyi. Hiç olmassa Türk halkının ırzına Abd li askerler tarafından Tecavuz edilmedi.

İntifada
02-03-2011, 01:32
Ah rahmetli Ecevit İyidin veyahut Kötüydün ama eminki Sen O imzayı (http://tr.wikipedia.org/wiki/19_Mart_tezkeresi) ben atarım deseydın sen bi o kadar daha başbakanlık yapmıştın.
Ama iyiki atmadın boşver Iraklıların hakkına girecegine zavallı Türk halkının hakkına gir o daha iyi. Hiç olmassa Türk halkının ırzına Abd li askerler tarafından Tecavuz edilmedi.

saçmalardan seçmeler :)
apoyu bize niye teslim ettiler anlamadım diyen apoyu asmayan adam amerikaya dik durdu öylemi gülerler :)

EvrenBilimci
02-03-2011, 01:38
saçmalardan seçmeler :)
apoyu bize niye teslim ettiler anlamadım diyen apoyu asmayan adam amerikaya dik durdu öylemi gülerler :)
Ben bilmem 70 de başbakan oldugunda ülkede mal kalmamıştı ama hükümet düşünce mal bollugu yaşandı ertesi gün neden acaba söledıklerım somut şeyler. İşte düpe düz herşey ortada. 2001 de yarı uyduruktan kriz. Ve sonrakı hükümette ıraka giren abd liler ee abd niye o kadar bekledi 2003 de girdi ? Hayırlı olsunamı.
http://img411.imageshack.us/img411/1965/1996aydinlikdergisi1wb4.gif

http://img836.imageshack.us/img836/1287/20ekim1996aydnlk.jpg

İntifada
02-03-2011, 01:47
kanıt diye verdiğide bir şerefsizin köşe yazısı ve aydınlığın belgesiz teori haberi :)
ecevit bu memlekette biraz sevildiyse oda erbakan hoca sayesinde...
erbakanın kurtardığı kıbrıs ecevitten bilindi...
2001deki yarı uyduruktan krizmiş :) yav hadi bilmezsin birşey madem sus cehaletin ortaya çıkmasın :)
uyduruktandı gecelik faiz kaç liraydı
uyduruktandı imfden aldığınız borçlar ne idi
uyduruktandı ithal ettiğiniz bakan neyin nesiydi :)
ama yok sen bunlara cevap veremezsin...
özdemir inceden köşe yazısı koyarsın cevap niteliğinde :)

EvrenBilimci
02-03-2011, 01:53
Tamam ecevit çok kötüydü
Kriz bizi teget geçti bugday ithal eder olduk.
Et 30 lira oldu ecevit sayesınde.
Domat 10 lira ecevit.
Ekmek 600 kruş ecevit.
Askerimize cuval geçirilde ecevit.
İsrail katletti ecevit.
Ama bu hükümetin bir suçu yok devam edin.
Durmak yok rezil etmeye devam.
Lider dedigin adam işgalci diyen yunana Hop stop dıyemedı ama geldı kendi vatandaşına gevur demesini bildi.
Ecevit başı örtülüye hakaret etti Erdoğan 3 milyona gevur dedi ne farkı kaldı .
Hadı siz devam edin.
Bakar kör değilsiniz şu forumda haklısın deme erdemini kaybetmiş artık ben akp li degilim dedirttirecek delili koysak bile grurunuz kıralacak diye yıne akp lisin tamam chp nin Allah belasını versin.
Perinçek seneler önce söylemiş yalan dıyorsun yaw kardeşim tamam siz devam edın gerçegi gordugunuz halde sıf başkaları yanlış diye sizin tuttugunuz doğru oldu.

İntifada
02-03-2011, 02:15
ekonomiden zerre anlamayan adamla ekonomi konuşursan olacağı bu...
gecelik faizler ne kadardı bilgin varmı?
ecevit varken hem yüksek enflasyon hem develüasyon vardı...
ülkenin anası ağlıyordu anası...
kamu borcu
imf borcu
almış başını gitmişti...
yav basiretsizliğe bak ekonomiyi yönetmesi için yurtdışından bakan ithal ettiler bakan :)
o kadar aciz adamlardı...
endeks bilmez,karşılaştırma bilmezsin...
2002 öncesi ve şu an ki ekonomik alır gücüne dair bir endeks yaptı maliye bakanı son bütçe görüşmelerinde...
orada açıkça görüldü ki şimdiki işçinin ve memurun yumurta ve et alabilme imkanı daha fazla...
hiç bir muhalif karşı gelemedi çünkü ekonomik gerçekler bunlar...
senin ecevit zamanında enflasyon yüzde 50 ye yakın asgari ücret 184 liraydı
şimdi enflasyon yüzde 10 dan aşağı asgari ücret 760 lira...
anlayabilene çok şey ifade eder bu rakamlar...
cahil bakar durur ;)

80 önceside basiretsizdi 2002 önceside...
yunana laf söyleme meselesinde en son konuşması gerekenler pısırık ecevit ve tayfasıdır
kıbrısta rumlar terör estirirken o yurt dışında konuşacak birilerini arıyordu ki kıbrıs kurtulsun :)
erbakan hoca harekat emri verdide kıbrısı kurtardık...

O hakaret ettiği dediğin insanlar balkonlarına izmirliyiz gavuruz biz böyle mutluyuz yazan insanlar ;)
az bile söyledi başbakan...

sen herhangi bir belge bilgi gerçek koyamadın şu foruma geldiğin ilk günden beri...
saçma niklerin,bozuk türkçen,kopyala yapıştır yazılarınlar bir değer ifade etmiyorsun ki sana tamam diyeyim...
belge koyacaksın diye bekliyoruz özdemir ince namussuzunun yazsını koyuyorsun...

Perinçek seneler önce söylemiş yalan dıyorsun yaw kardeşim tamam siz devam edın gerçegi gordugunuz halde sıf başkaları yanlış diye sizin tuttugunuz doğru oldu.cümledeki saçmalığın farkındamısın kendinde...
cümle kurmayı öğrende sonra belki biraz yazdııkların etki etmeye başlar...

EvrenBilimci
02-03-2011, 16:01
ekonomiden zerre anlamayan adamla ekonomi konuşursan olacağı bu...
gecelik faizler ne kadardı bilgin varmı?
ecevit varken hem yüksek enflasyon hem develüasyon vardı...
ülkenin anası ağlıyordu anası...
kamu borcu
imf borcu
almış başını gitmişti...
yav basiretsizliğe bak ekonomiyi yönetmesi için yurtdışından bakan ithal ettiler bakan :)
o kadar aciz adamlardı...
endeks bilmez,karşılaştırma bilmezsin...
2002 öncesi ve şu an ki ekonomik alır gücüne dair bir endeks yaptı maliye bakanı son bütçe görüşmelerinde...
orada açıkça görüldü ki şimdiki işçinin ve memurun yumurta ve et alabilme imkanı daha fazla...
hiç bir muhalif karşı gelemedi çünkü ekonomik gerçekler bunlar...
senin ecevit zamanında enflasyon yüzde 50 ye yakın asgari ücret 184 liraydı
şimdi enflasyon yüzde 10 dan aşağı asgari ücret 760 lira...
anlayabilene çok şey ifade eder bu rakamlar...
cahil bakar durur ;)

80 önceside basiretsizdi 2002 önceside...
yunana laf söyleme meselesinde en son konuşması gerekenler pısırık ecevit ve tayfasıdır
kıbrısta rumlar terör estirirken o yurt dışında konuşacak birilerini arıyordu ki kıbrıs kurtulsun :)
erbakan hoca harekat emri verdide kıbrısı kurtardık...

O hakaret ettiği dediğin insanlar balkonlarına izmirliyiz gavuruz biz böyle mutluyuz yazan insanlar ;)
az bile söyledi başbakan...

sen herhangi bir belge bilgi gerçek koyamadın şu foruma geldiğin ilk günden beri...
saçma niklerin,bozuk türkçen,kopyala yapıştır yazılarınlar bir değer ifade etmiyorsun ki sana tamam diyeyim...
belge koyacaksın diye bekliyoruz özdemir ince namussuzunun yazsını koyuyorsun...

cümledeki saçmalığın farkındamısın kendinde...
cümle kurmayı öğrende sonra belki biraz yazdııkların etki etmeye başlar...
Yoksul sayısından haberin varmı ?
12 milyonu geçti
Bu devletin araştırması.
Daha iyi yönetiliyor diyorsun?
Peki T.c Tarihinin işsizlik rekoru hangi hükümet döneminde kırıldı ?
Bunlara cevap ver daha sonra benide eleştir hemde sonuna kadar.
Sonra Saldırı emrini erbakan hoca vermiş.
E şuan erbakan hoca Başbakanı Yahudiye Hizmetle suçluyor bunada bi cevabın var sanırım.

İntifada
02-03-2011, 16:26
Yoksul sayısından haberin varmı ?
12 milyonu geçti
Bu devletin araştırması.
Daha iyi yönetiliyor diyorsun?
Peki T.c Tarihinin işsizlik rekoru hangi hükümet döneminde kırıldı ?
Bunlara cevap ver daha sonra benide eleştir hemde sonuna kadar.
Sonra Saldırı emrini erbakan hoca vermiş.
E şuan erbakan hoca Başbakanı Yahudiye Hizmetle suçluyor bunada bi cevabın var sanırım.

devletin açıkladığı dediğin belgeleri disk yayınlıyor :) neyse
yoksulluk sınırı kaç lira olarak alınıyor o araştırmada haberin varmı...
4 kişilik bir aile için 3000 lira...
bu demektir ki o listede 3000 lira altı geliri olan aileler yoksul...
yani öyle senin abartacağın kadar vahim bir şey değil bu...
bu forumda kaç kişinin geliri 3000 lira efendi?
bir çok akrabam var memur maaşıyla 3 çocuk okutan hala sorsan şükür derler...
bu listeye göre hepsi yoksul...

erbakan hocaya cevabı ben değil filistin halkının seçtiği hamas hükümetinin başbakanı ismail heniye torununa erdoğan adını koyarak vermiştir ;)

bide özel isimler büyük harfle başlar...
yahudiye hizmet kısmında hem y yi hem h yi büyük yazmışsın...
demek ki yahudiliğe hizmet bu kadar önemli bir şey sizin için...

unnamed
02-03-2011, 16:38
merak ediyorum buna ne cevap verecek...

xfce
02-03-2011, 20:01
4 kişilik ailenin açlık sınırı (yoksulluk degil..)nerdeseyse 1000 tl olmustur.
oysa askeri ucret 650 lira.

İntifada
02-03-2011, 20:11
sana bir soru xfce...
sence diskin belirlediği 3000 lira yoksulluk sınırı realist bir sonuçmu...
objektif cevap bekliyorum...

xfce
02-03-2011, 20:18
sana bir soru xfce...
sence diskin belirlediği 3000 lira yoksulluk sınırı realist bir sonuçmu...
objektif cevap bekliyorum...

4 kişilik ailenin açlık sınırı (yoksulluk degil..)nerdeseyse 1000 tl olmustur.
oysa askeri ucret 650 lira.

yoksulluk sınırı 3000 lira çok bir rakam degil her ay altına luks araba çekerek işçisinin asgari ucretle çalıştıran patronların oldugu bir ulkede
3000 lira size neden çok geliyor??

EvrenBilimci
02-03-2011, 20:33
devletin açıkladığı dediğin belgeleri disk yayınlıyor :) neyse
yoksulluk sınırı kaç lira olarak alınıyor o araştırmada haberin varmı...
4 kişilik bir aile için 3000 lira...
bu demektir ki o listede 3000 lira altı geliri olan aileler yoksul...
yani öyle senin abartacağın kadar vahim bir şey değil bu...
bu forumda kaç kişinin geliri 3000 lira efendi?
bir çok akrabam var memur maaşıyla 3 çocuk okutan hala sorsan şükür derler...
bu listeye göre hepsi yoksul...

erbakan hocaya cevabı ben değil filistin halkının seçtiği hamas hükümetinin başbakanı ismail heniye torununa erdoğan adını koyarak vermiştir ;)

bide özel isimler büyük harfle başlar...
yahudiye hizmet kısmında hem y yi hem h yi büyük yazmışsın...
demek ki yahudiliğe hizmet bu kadar önemli bir şey sizin için...

Tamam Benim sizden sokak tarzı bi sokak sormak istiyom daha doğrusu buna realist bi soru diyelim.

Bi kere gelir ne olursa olsun yoksul sayısının artması anormaldir. Hemde 800 bin civarı hadı onu atlayalım.

Yahu kardeşim zamanında sizler şuankı akp lilerin çoğu Aynı savunmayı ve desteklemeyi zamanında Erbakandan yana yapardınız birden bire ne oldu ?
Erbakan hocanız Münafıkmı oldu ?
Neden Zamanında o kadar güvenir saygı duyardınızda şimdi neden Cevabı Filistin halkı verdi diyip kestirip atıyorsun.
Demekki siz zamanında ne yapmışsınız Erbakan hoca ile yanlış yapmışsınız.
Demekki siz şimdi ne yapıyorsunuz zamanında yanlış yere gittiginize göre şimdide o yanlışa gidiyorsunuz.
Diyelimki siz zamanında doğru yere gitmişsiniz şimdi niye hocanızı dinlemıyorsunuz. Başbakan konusunda söylemlerini eleştriyorsunuz onun öğrencisini siz ondan dahamı iyi bileceksiniz.
Demekki siz zamanında doğru yere oy attınız neden şimdi o doğruyu yalanlıyorsunuz. Bu Erbakan Ve Başbakan ile ilgili soruma Tam ve Dürüstçe cevap verecek tek bir adam tanımıyorum çünkü bu soruda tamamen mantık hatası var cevap verilemez bi soru.
Hadı görüşürüz.

xfce
02-03-2011, 20:39
Tamam Benim sizden sokak tarzı bi sokak sormak istiyom daha doğrusu buna realist bi soru diyelim.

Bi kere gelir ne olursa olsun yoksul sayısının artması anormaldir. Hemde 800 bin civarı hadı onu atlayalım.

Yahu kardeşim zamanında sizler şuankı akp lilerin çoğu Aynı savunmayı ve desteklemeyi zamanında Erbakandan yana yapardınız birden bire ne oldu ?
Erbakan hocanız Münafıkmı oldu ?
Neden Zamanında o kadar güvenir saygı duyardınızda şimdi neden Cevabı Filistin halkı verdi diyip kestirip atıyorsun.
Demekki siz zamanında ne yapmışsınız Erbakan hoca ile yanlış yapmışsınız.
Demekki siz şimdi ne yapıyorsunuz zamanında yanlış yere gittiginize göre şimdide o yanlışa gidiyorsunuz.
Diyelimki siz zamanında doğru yere gitmişsiniz şimdi niye hocanızı dinlemıyorsunuz. Başbakan konusunda söylemlerini eleştriyorsunuz onun öğrencisini siz ondan dahamı iyi bileceksiniz.
Demekki siz zamanında doğru yere oy attınız neden şimdi o doğruyu yalanlıyorsunuz. Bu Erbakan Ve Başbakan ile ilgili soruma Tam ve Dürüstçe cevap verecek tek bir adam tanımıyorum çünkü bu soruda tamamen mantık hatası var cevap verilemez bi soru.
Hadı görüşürüz.
evrenbilimci sen hem milletvekili hemde sermaye sahibi yani patron olsan işçilerin yararına yasa çıkartırmısın.
(tabi patronların zararına demektir.)

unnamed
02-03-2011, 20:41
iki kafadar birbirlerini bulmuşlar...
forum kaç gündür rahattı...
yine gelmiş...

İntifada
02-03-2011, 20:41
cevap alamamanın sebebinin cümle kuramaman olduğunu düşünüyorum...
zira bir insanın kendisini yormadan senin cümlelerini okuması ve anlaması mümkün değil...
alt alta bir sürü cümle var...
ne yazdığı belli değil...
sen bana ne sormuştun erbakan size israil uşağısınız diyor ne diyorsun dedin...
bende diyorum ki ismail heniyye torununa erdoğan adını verdiğine göre ortada öyle yahudi uşaklığı falan yok...
ben şahsi olarak söyleyebilirim ki erbakan hocayı sever sayarım...
sizin tuttuğunuz sosyal demokrat,solcu,komünist bütün liderler onun tükürüğündeki bakteri olamaz...
ama son dönemlerde yaptığı yorumlar siyasetendir...
zamanında refah partiliydik şimdi ak partiliyiz...
neden zamanında yanlış yapmış olalım...
bugün çoğumuz ak parti olmasa yine saadete oy veririz...

İntifada
02-03-2011, 20:42
evrenbilimci sen hem milletvekili hemde sermaye sahibi yani patron olsan işçilerin yararına yasa çıkartırmısın.
(tabi patronların zararına demektir.)

buda sağdan soldan duyuyor bişeyler gelip burada bi halt biliyormuş gibi ötüyor...
daha chpnin sosyalist enternasyonelde olduğunu bile bilmiyor...

EvrenBilimci
02-03-2011, 21:01
cevap alamamanın sebebinin cümle kuramaman olduğunu düşünüyorum...
zira bir insanın kendisini yormadan senin cümlelerini okuması ve anlaması mümkün değil...
alt alta bir sürü cümle var...
ne yazdığı belli değil...
sen bana ne sormuştun erbakan size israil uşağısınız diyor ne diyorsun dedin...
bende diyorum ki ismail heniyye torununa erdoğan adını verdiğine göre ortada öyle yahudi uşaklığı falan yok...
ben şahsi olarak söyleyebilirim ki erbakan hocayı sever sayarım...
sizin tuttuğunuz sosyal demokrat,solcu,komünist bütün liderler onun tükürüğündeki bakteri olamaz...
ama son dönemlerde yaptığı yorumlar siyasetendir...
zamanında refah partiliydik şimdi ak partiliyiz...
neden zamanında yanlış yapmış olalım...
bugün çoğumuz ak parti olmasa yine saadete oy veririz...

Aferim iki duvar arasından çıkamayın.
Bak saygıdeğer vatandaş.
Erbakanı sevıyorsunuz desteklediniz.
Ama şimdi adamı yalanlıyorsunuz.
Yani karar verin Erbakan doğru ve haklımı.
Yoksa Sayın Erdoğanmı doğru ve haklı.
Özellikle erbakan hocanın dedikleri çelişki oluşturuyor.
Yani burda 2 sininde haklı olma durumu yok birini seç ama hangısını seçersen seç yine haksız olan sizler oluyorsunuz ( sağcılar )

İntifada
02-03-2011, 21:11
bu nediyor lan Allah aşkına anlayan birisi bana anlatsın...
kardeş sen safmısın...
Herhalde filistin israil münasebetini sendende bendende erbakandan da daha çok hamas başbakanı biliyor...
ve o adam torunununa erdoğan adını koyuyor...
bitti...
erbakan siyaseten konuşuyor...
biliyor ki bizlerin yumuşak karnı filistin oradan vurmaya çalışıyor akpartiye ama yanılıyor...
kimin haklı olduğunu halk seçiyor sen değil...
seçimlerden sonra anıtkabire ziyarete gidersiniz yine...
böyle çeyrek türkçeyle yazacaksan yazma bir daha ;)
karşımda donanımlı insan isterim tartışacaksam kaliteli biriyle tartışmak isterim...

EvrenBilimci
02-03-2011, 21:19
bu nediyor lan Allah aşkına anlayan birisi bana anlatsın...
kardeş sen safmısın...
Herhalde filistin israil münasebetini sendende bendende erbakandan da daha çok hamas başbakanı biliyor...
ve o adam torunununa erdoğan adını koyuyor...
bitti...
erbakan siyaseten konuşuyor...
biliyor ki bizlerin yumuşak karnı filistin oradan vurmaya çalışıyor akpartiye ama yanılıyor...
kimin haklı olduğunu halk seçiyor sen değil...
seçimlerden sonra anıtkabire ziyarete gidersiniz yine...
böyle çeyrek türkçeyle yazacaksan yazma bir daha ;)
karşımda donanımlı insan isterim tartışacaksam kaliteli biriyle tartışmak isterim...
Tamam o zaman ben Başbakanı haklı buluyorum burda Erbakan hocada yanlış insan.
Yanı seçim için siyaseten diyorsa o zaman o insan dini istismar ediyordur.
Seçim için ögrencisine yahudi hizmetçisi diyorsa o zaman ona saygı duymamak lazım. Yani zamanında yanlış adama gittiniz.

İntifada
02-03-2011, 21:24
bizim bir pişmanlığımız yok ;)
erdoğan,ben bir başkası bu ülkede siyonizmi biliyorsa bu erbakan hocanın sayesindedir...
başbakanım çıkıp erbakan hocaya tek kelime cevap vermezken sana susmak düşer...

EvrenBilimci
02-03-2011, 21:50
bizim bir pişmanlığımız yok ;)
erdoğan,ben bir başkası bu ülkede siyonizmi biliyorsa bu erbakan hocanın sayesindedir...
başbakanım çıkıp erbakan hocaya tek kelime cevap vermezken sana susmak düşer...
Bizim pişmanlıgımız yok güzel cevaptı.
Tamam sorun orda sen nasıl tam cevap veremıyorsan sn. Erdoğanda evet veya hayır dıyemıyor.
Hem mecliste teskere hazırlayıp gevuru müslüman topragınada sokmak ise o ayrı mesela orda hiç cevap alamıyorum.
Bu arada Ben Abd askerlerine hiç bir zaman dua etmem.

ahmetfarukÎ
02-04-2011, 00:00
Ecevit'in sadece bu forumda değil bu memlekette sevilmediğini düşünüyorum...
Sevilmesi gerekir diyenler 3 sebep söylesinler

Mavera
02-04-2011, 00:24
Kendine göre yasa çıkarmaz.
Irak'a girilmesi için tezkere hazırlamaz.
Ülkeyi peşgeş çekmez.
Avukat hakım tutarak pişman degılım dıyen teroriste hayır sen pişmansın dıyıp salmaz.

iste senin gibi hazimsiz güruh ancak böyle sacma nedenlerle partimize saldirabilir..
madem bunlari yapti neden secimlerde haddini bildirmiyorsunuz yok haddini bildemiyorsaniz, neden haddinizi bilmiyorsunuz!

İntifada
02-04-2011, 00:29
Kendine göre yasa çıkarmaz.
Irak'a girilmesi için tezkere hazırlamaz.
Ülkeyi peşgeş çekmez.
Avukat hakım tutarak pişman degılım dıyen teroriste hayır sen pişmansın dıyıp salmaz.

yav bu adam msp sayesinde adam yerine koyuldu bu memlekette...
kendi projesimi vardı duruşumu vardı...
msp napsa bu üstüne yattı...

Ammar
04-25-2011, 20:28
ben sevmiyorum. çünkü sevilecek yanı yok.

ayrıca bunlar kul halleriyle kılık kıyafet sınırı yada şekili biçiyorlar islama gelince gericilik geri zekalılar.

"a) (Değişik: 3.1.2002/24629 RG) Kadınlar;

Elbise, pantolan etek temiz, düzgün, ütülü ve sade, ayakkabılar ve/veya çizmeler sade ve normal topuklu, boyalı, görev mahallinde baş daima açık, saçlar düzgün taranmış veya toplanmış, tırnaklar normal kesilmiş olur. Ancak bazı hizmetler için özel iş kıyafeti varsa görev sırasında kurum amirinin izni ile bu kıyafet kullanılır."

EpiVaTeS
04-25-2011, 20:46
Edepsizlik yapma lan şerefsiz...
birazdan cehennemin dibine yollanacan nasıl olsa...
kaşınma kaşırım...

Ammar
04-25-2011, 20:50
anko guru duyduğumuz foto ve videolar paylaşıyorsun. :)

annkoo
04-25-2011, 20:59
zorunuzamı gitti yazdığım ve paylaştığım resim ve videolar anında silinmiş ve engellenmiş.

Bilal Baştan
04-25-2011, 21:01
Bizim zorumuza giden bir şey yok , senin zoruna gitmiş ki haddin olmayan yere gelmişsin :w:

annkoo
04-25-2011, 21:03
nasılsa yazdılarım ve yayınladıklarım silinecek sizdeki zihniyet bu

EpiVaTeS
04-25-2011, 21:04
nasılsa yazdılarım ve yayınladıklarım silinecek sizdeki zihniyet bu

he böyle varmı...
hadi bakam güle güle naş naş...

Tarantula_
04-25-2011, 21:06
Sayın(!) Muhalif(!) size burdan zehirlenecek beyin çıkmaz herkes Hamd olsun neyin ne olduğunu biliyor siz gidinde arasına 100 dolar sıkıştırılmış incilleri okulların önünde dağıtın pisletmeyin burayı..

xfce
04-26-2011, 10:38
bülent ecevit zengin biri olarak ölmedi ondan olabilir.
gemicikte almadı başbakanlıgı doneminde.

Hayatı boyunca hiçbir şaibeye bulaşmamış, vatanı için çalışmış, öldüğü zaman tek dikili ağacı belirlenmemiş, namuslu, dürüst bir eski başbakanın resmini afişlerde kullanmışsınız.
amerikaya ırak konusunda yardımcı olan ecevit miydi.

EpiVaTeS
04-26-2011, 11:00
bülent ecevit zengin biri olarak ölmedi ondan olabilir.
gemicikte almadı başbakanlıgı doneminde.

Hayatı boyunca hiçbir şaibeye bulaşmamış, vatanı için çalışmış, öldüğü zaman tek dikili ağacı belirlenmemiş, namuslu, dürüst bir eski başbakanın resmini afişlerde kullanmışsınız.
amerikaya ırak konusunda yardımcı olan ecevit miydi.

;D;D;D;D

depare
04-26-2011, 14:36
Evet hiç bir şaibeli işi olmamış bir tanesini söyleyelim..

Kıbrısın Rum tarafın dan Libya'ya nasıl hava saldırı yapıldığını gördük yarın bir savaş çıkar da oradan ülkemize saldırı olursa tek sorumlusu Amerikan'ın ısrarlarına yaltaklık edip Kıbrısın yarısını almaktan vazgeçen Ecevittir.. :)

Hoş o diğer yarısının alınmaması içinde elinden geleni yaptı onuda alana dua etmek lazım...