fatih kısaparmak balon baskılı balon Forumda Yetki Neye Göre Veriliyor ? - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Forumda Yetki Neye Göre Veriliyor ?

Beylerbeyi
02-04-2012, 02:05
Ekibimiz kısmına baktım da yetkili üyelerin nerdeyse yarısından çoğu forumda çok pasif.

Ak_kelebek 3 aydır foruma dahi uğramıyor
eşref aynı şekilde neredeyse 3 aydır forumda yok.
siyah gül 8 aydır foruma uğramamış.
cihannur 10 gündür foruma uğramamış

forum yöneticisi Seyyah neredeyse 2 aydır yok.
başkanları zaten gören yok..

kala kala bir-iki yetkili sürekli forumda görünüyor onlar da kafalarına göre yorum silip, konu kapatıyorlar. bu yetkililerin yeterlilikleri neye göre belirleniyor?

yetkili görevini çok iyi yapan Mavera, ALmi, AKıncı, Furkanca Bakış gibi forumda oldukça aktif olan kişilerin bu işi çok daha iyi yaptıkları aşikardı. bu isimlerden neden vazgeçildi veya neden küstürüldü?

en ufak bir kelimede konu kapatarak nereye varacaksınız? özellikle forumda görmek istemediğimiz bazı yetkililerin yetenekleri forum üyelerine yapılacak bir anketle sınanabilir. barajı aşamayanların yetkisi alınsın. aynı şahıslardan çok kişi şikayet ediyor ama karşılarında bir muhatap göremiyorlar.

Supraliminal
02-04-2012, 02:07
Tartışılır.

BeldeiTAYYIBe
02-04-2012, 02:08
Baskaldiri ve devrim....

Arap bahari yolunu sasirdi.
Suriye yerine buraya ugradi.:)

Mavera
02-04-2012, 02:17
gercekten bu arkadaslar nerede özellikle esref ve seyyah ne oldu haberi olan var mi? ayrica almi de kendini cok özletti, acaba bir sorun mu var?

Hüdaverdi
02-04-2012, 02:17
Beni saymamış :(
İyi hoşta saydıklarının hiç biri yönetici veya mod falan filan değil ki Seyyah hariç ;D
Cihannur genelde aktifti,ee doğal oalrak oskoca adamın özel hayatı var hep foruma girecek değil rötar yapması doğal ;D

NûN
02-04-2012, 02:22
Ak_kelebek 3 aydır foruma dahi uğramıyor
eşref aynı şekilde neredeyse 3 aydır forumda yok.
siyah gül 8 aydır foruma uğramamış.

Bu arkadaşlar artık üstat Beylerbeyi.

forum yöneticisi Seyyah neredeyse 2 aydır yok.
başkanları zaten gören yok..
Gelecekmiş, gelmezse o da üstat olacak.
Başkanları derken Yalçın Bey'e haksızlık etmeyelim :)

yetkili görevini çok iyi yapan Mavera, ALmi, AKıncı, Furkanca Bakış gibi forumda oldukça aktif olan kişilerin bu işi çok daha iyi yaptıkları aşikardı. bu isimlerden neden vazgeçildi veya neden küstürüldü?
Mavera ve Almi kendilerin ayrılmak istediler. Akıncı ve Furkan'da bir takım olaylar yaşanmıştı ama tam hatırlamıyorum.

en ufak bir kelimede konu kapatarak nereye varacaksınız? özellikle forumda görmek istemediğimiz bazı yetkililerin yetenekleri forum üyelerine yapılacak bir anketle sınanabilir. barajı aşamayanların yetkisi alınsın. aynı şahıslardan çok kişi şikayet ediyor ama karşılarında bir muhatap göremiyorlar.
Evet, teklife olur veriyorum. Yapılsın bu, iki ayda bir tekrarlansın. Böylece herkesin istediği bir orta yol bulunur belki de.

Blur
02-04-2012, 02:24
üslubuna dikkat edemeyen arkadaşlar var...

hakaret edip ceza almayanlar oluyor burada... biz bir şey yazdığımızda hemen üzerimiz çiziliyor...

ben sadece bu konuda adaletsizlik olduğunu düşünüyorum...

forumun şu an ki yöneticileri bence geri kalan görevlerini gayet iyi idare ediyorlar.

NûN
02-04-2012, 02:25
gercekten bu arkadaslar nerede özellikle esref ve seyyah ne oldu haberi olan var mi? ayrica almi de kendini cok özletti, acaba bir sorun mu var?
Eşref askerde.

Mavera
02-04-2012, 02:26
Eşref askerde.

hadi ya.. nerede asker ki acaba, bildigim kadariyla kisa dönem yapacak.. o zaman en büyük asker bizim asker..
almi den haber var mi`?

Beylerbeyi
02-04-2012, 02:27
teşekkür ederim hacciye :)

bakın ne kadar da cici bir yetkili, hemen el attı soruna. :)

anketin açılıp açılmayacağını kim belirleyecek, ve anketi kim, ne zaman açacak ?

Mavera ve ALmi ricayla tekrar yetkili olurlar umarım. AKıncı ve furkanca bakış forumda yetkiyi en çok hakeden üyelerden.

2 üyeyi halk devrimiyle düşürüp bu 4 güzel insandan 2 sini iktidara getirebiliriz :) öyle inanıyorum ki forum çok daha güzel olacak.

Gönülden
02-04-2012, 02:27
Ak Kelebek,Eşref ve Siyah Gül şuanda yönetim kadromuzda değiller...sadece üsdatlar da yönetim kadrosunda göründüğü için isimleri mevcut..
Eşref arkadaşımız askerde Seyyah arkadaşımızın yeni bir iş kurma hasebiyle biraz yoğunluğu mevcut...aktif olamadığı takdirde yetkisinin alınmasını bizlerden rica etti..

Onun dışında şuanki yetkili sayısını yeterli buluyoruz...eksik kaldığı takdirde yeni arkadaşlarımızıda ekibimize katabiliriz..
ALmi ve Mavera kendi isteğiyle ayrılmıştır...diğer arkadaşlarımızında az çok hepinizin bildiği üzere biraz heyecanlı arkadaşlarımız olma hasebiyle yetkili değiller...ama yetkili olmamaları onların formun ana artelleri olmalarını değiştirmiyor...her biri yorumlarıyla forumun en değerli isimlerinden...üzerlerinde renkleri olmayınca yorumlarıyla foruma daha rahat yazacaklarını düşünüyorum..
Diğer yetkililer ile ilgili şikayetlerinizi şikayet butonuyla dile getirebilirsiniz..

Beylerbeyi
02-04-2012, 02:28
hadi ya.. nerede asker ki acaba, bildigim kadariyla kisa dönem yapacak.. o zaman en büyük asker bizim asker..
almi den haber var mi`?

face de çadır kurmuş :)

onurcan
02-04-2012, 02:29
Bu forumda demekki görvlileri ve başkanları tartışacak veya hesap soracak kadar özgür vay ki ne vayyy...

Mavera
02-04-2012, 02:30
face de çadır kurmuş :)

sen ne zaman kuracaksin cadiri :)..

Beylerbeyi
02-04-2012, 02:31
Onun dışında şuanki yetkili sayısını yeterli buluyoruz...eksik kaldığı takdirde yeni arkadaşlarımızıda ekibimize katabiliriz..
ALmi ve Mavera kendi isteğiyle ayrılmıştır...diğer arkadaşlarımızında az çok hepinizin bildiği üzere biraz heyecanlı arkadaşlarımız olma hasebiyle yetkili değiller...ama yetkili olmamaları onların formun ana artelleri olmalarını değiştirmiyor...her biri yorumlarıyla forumun en değerli isimlerinden...üzerlerinde renkleri olmayınca yorumlarıyla foruma daha rahat yazacaklarını düşünüyorum..
Diğer yetkililer ile ilgili şikayetlerinizi şikayet butonuyla dile getirebilirsiniz..

teşekkürler Canan hanım :)

yetkili sayısından yana bir sıkıntı yok, bazı yetkililer forum üyeleri isterse değiştirilmeli diye düşünüyorum. bunun için anket yapılabilir. Nun'un da dediği gibi 2 ayda bir anket yapalım. bu anket sadece yetkililerin yetkisinin elinden alınması üzerine olsun. bu isimlerin yerine geçecek olan isimleri üyeler değil yönetim belirlesin. ben bu şekilde düşünüyorum.

Mavera
02-04-2012, 02:32
Bu forumda demekki görvlileri ve başkanları tartışacak veya hesap soracak kadar özgür vay ki ne vayyy...

abi bu ülkede basbakinim, cumhusbaskanimiz, bakanlarimiz acimisizca elestiriliyor bizahmet forumdaki yöneticilerde elestirilsin..
bence bunlar sizin icin faydali olur, böylece yanlislarini görür, tekrarlamazsiniz..
o acidan bu elestirileri lütfen bir meydan okumak olarak algilamayin eger ak parti gibi özgürlükcü, demokrat bir partinin forumuysak bu tür elestirilere acik olmaliyiz yoksa samimiyetimiz tartisilir..

Mavera
02-04-2012, 02:36
benimce acizane bir sikayetim var arkadaslar.. bence son zamanlarda konular cok kolay kilitleniyor.. tamam hakaret, iftira, karalama oluyor bazi konularda ama bu mesajlardan dolayi bir cok güzel konu heba oluyor..
baktiniz hakaret var mesaji silin, yapana yaptirim yapin ama konu kalsin.. tartismaktan korkmayalim, cekinmeyelim..
ama ucu biryerlere dokunuyor diye her konuya kilit vurursak nerede kaldi bizim özgürlügümüz, nerede kaldi bizim aykiri fikir anlayisimiz, nerede kaldi forumun özü olan aykirilik..
sahsen bakiyorum bazi konularin kilitlenmesinde keyfiyet var mesela aykiri bir düsüncemi forumun bir kuralina baglanip, kilitleniyor bu konularda biraz daha esnek olunmali ve hep bardagin dolu tarafini görmeliyiz..
yani yönetici arkadslarin görevi konu silmek, kilitlemek yada üyeleri banlamaktan daha ziyade onlarin en aykiri fikirlerini daha iyi tartisbilecegi ortam hazirlamakdir.. nasil ki bir hakemin asli görevi mümkün oldugunda maci 11 e 11 bitirmeye calismaksa, bir görevli arkadasimizda burada bir hakem misali sükuneti, adaleti ve özgür ortami saglamalidir..

onurcan
02-04-2012, 02:36
abi bu ülkede basbakinim, cumhusbaskanimiz, bakanlarimiz acimisizca elestiriliyor bizahmet forumdaki yöneticilerde elestirilsin..
bence bunlar sizin icin faydali olur, böylece yanlislarini görür, tekrarlamazsiniz..
o acidan bu elestirileri lütfen bir meydan okumak olarak algilamayin eger ak parti gibi özgürlükcü, demokrat bir partinin forumuysak bu tür elestirilere acik olmaliyiz yoksa samimiyetimiz tartisilir..

ben sadece forumun özgürlüğünü tesbit için söyledim.. herşey konuşarak ama hakaret asla...

Beylerbeyi
02-04-2012, 02:37

işte bakın..

tam da bunu kastediyordum.

bir yetkili bu şekilde düşünmemeli bana göre. ben sadece başkanları gören yok dedim. 3 başkandan 2 sini kastediyorum. yalçın başkandan şikayet eden kendinde sorun aramalı. yetkilileri yine yönetim belirlesin ama üyelerin çoğunun istemediği yetkililer de görevi bıraksın diyorum. 2 ayda bir anket yapılsın. bence çok demokratik olur ve forum güzel bir hal alır.

Blur
02-04-2012, 02:40
ben sadece forumun özgürlüğünü tesbit için söyledim.. herşey konuşarak ama hakaret asla...

hakaret edenlere gereken ceza verilirse daha demokratik bir ortam oluşmuş olur hocam.

OTTOMAN
02-04-2012, 02:40
Herkes kafasına göredi beylebeyi :)
niye celalleniyosun? (:

Bu forum böyle gelmedi ama böyle gidiyor ((:
Abdullah bey sağolsun (:

Hüdaverdi
02-04-2012, 02:41
Eşref askerde.Merak ediyorum elektirikli traş makinesi sokabilmiş mi :w:
Neden bilmiyorum ama gülmekten ağzım Joker'inki gibi oldu ;D

Gönülden
02-04-2012, 02:42
Bundan sonraki aşamada sorumlu alımlarında anketli bir seçenek yapılabilirmi bunu yönetimdeki diğer arkadaşlarla istişaresimni yaparız tabi olumlu olabilir...
Benim şahsi kanaatim şudurki mesela Furkan,Mavera,Akıncı çok değerli bir arkadaşlarımız...evet yetkili yapalım diyoruz ama çok uç yorumları ve eleştirileri oluyor haliyle bir sorumlunun yazdıkları diğerlerine örnek teşklil ediyor...yani önce sorumlunuzun yazdığı mesajları silin denildiğinde olmuyor...dediğim gibi bazı arkadaşlara sorumlu yetkisi dar geliyor yani fikirleriyle her yönlü var olmaları daha olumlu oluyor...aksi takdirde bir yerde patlak veriyoruz..arada sıkışıp kalıyoruz...

İntifada
02-04-2012, 02:45
beni sorumlu yaparsanız gönülden hanımı banlarım ona göre ;D

unnamed
02-04-2012, 02:45
balık baştan kokar beyler....
kaç bu forumun sözde sahibi...bir kere yazmış mı?
saldım çayıra mevlam kayıra...
yönetim, zaten dokunulmazlık üstüne kurulmuş...
eleştirilemez...
forum böyle gelmiş, nereye kadar gider bilemem...
bi kaç kişinin yorumlarını okuyup, kafa dağıtmak için geliyoruz buraya...
edersek iki kelam edip çekip gidiyoruz....
Murat ağam fazla kafana takma sende...

Mavera
02-04-2012, 02:48
anketli alim bence gruplasmalara neden olabilir.. bir insanin cok sevilmesi onun iyi bir yönetici olabilecegi anlamina gelmez..
tabiki üyelerin fikirleri alinmalidir ama son sözü bir istisare kurulu söylemelidir yoksa anketli bir yönetici aliminda gruplasmalar ve bununla beraber bölünmeler olabilir..
malesef biz bunu ak parti il, ilce, belde secimlerinde görüyoruz o yüzdende ak parti her daim tek adayi öneriyor yoksa küsmeler, darilmalar ve gruplasmalara oluyor!..
bu konuda sahsimla alakali yorumda bulunmak istemiyorum ama sahsen bazi konularda adil olmadigimi düsündügüm ve kendimce yanlis gördügüm bazi tutumlardan dolayi görevi biraktim ve bir daha almak gibi düsüncem ve istegimde yok, olmayacakdir..

onurcan
02-04-2012, 02:48
ben diyorum ki mesaj sayısı çok fazla olan kişiler görev almaları sıkıntı yaratır . görevli, takipte ve incelemede gerektiği yerde devreye giren olmalıdır...

OTTOMAN
02-04-2012, 02:49
balık baştan kokar beyler....
kaç bu forumun sözde sahibi...bir kere yazmış mı?
saldım çayıra mevlam kayıra...
yönetim, zaten dokunulmazlık üstüne kurulmuş...
eleştirilemez...
forum böyle gelmiş, nereye kadar gider bilemem...
bi kaç kişinin yorumlarını okuyup, kafa dağıtmak için geliyoruz buraya...
edersek iki kelam edip çekip gidiyoruz....

Reis diyorum şu foruma eklenti kurulmuyor "forum yavaşlar saldırı alıyor v.s"
bari kaldır btün temaları bütün eklentileri paketleri vb orijin takılalım ;D

Böyle bir forumu değerlendiremeyenin aklından şüphe ediyorum gerçekten :) her ne kadar problemli biri olsada Kadim dolunay forumu yürüten oymuş demek ki :)

İntifada
aktif,efendi,ne dediğini bilen adamlar yönetici olabilir...
beldei tayyibe,azap,hüdavendigar,depare olabilir mesela...

Beylerbeyi
Bundan sonraki aşamada sorumlu alımlarında anketli bir seçenek yapılabilirmi bunu yönetimdeki diğer arkadaşlarla istişaresimni yaparız tabi olumlu olabilir...
Benim şahsi kanaatim şudurki mesela Furkan,Mavera,Akıncı çok değerli bir arkadaşlarımız...evet yetkili yapalım diyoruz ama çok uç yorumları ve eleştirileri oluyor haliyle bir sorumlunun yazdıkları diğerlerine örnek teşklil ediyor...yani önce sorumlunuzun yazdığı mesajları silin denildiğinde olmuyor...dediğim gibi bazı arkadaşlara sorumlu yetkisi dar geliyor yani fikirleriyle her yönlü var olmaları daha olumlu oluyor...aksi takdirde bir yerde patlak veriyoruz..arada sıkışıp kalıyoruz...

daha önce de yazdım, bana göre yetkilileri yönetim belirlesin. üyeler sağlıklı karar veremeyebilir. veya duygusal davranıp yetkili olabilecek isim konusunda gerçekçi davranamayabilirler. fakat yönetimin seçtiği yetkililer için 2 ayda bir anket yapılsın. anket sonucunda üyelerin çoğunun istemediği yetkililerin görevi ellerinden alınsın. yerlerine yeniden yönetimin belirlediği isimler getirilsin.

İntifada
02-04-2012, 02:51
AKıncı 33 diye bi üye vardı...
bence kategori sorumlusu olmayı hak ediyor derhal yapılsın ;D

Mavera
02-04-2012, 02:52

evet özellikle beldei- tayyibe noktasinda israrciyim.. sahsen tartisma üslubu, karsidakine karsi tutumuyla bu isi cok iyi götürür..
diger iki arkadasinda bazi ince noktalari var, duygusal davranabilirler ama onlarda hakkindan gelir..
aslinda benhur arkadasimizda düsünebilir onu atatürk bölümüne yönetici yapabiliriz :)

Gönülden
02-04-2012, 02:53

Bu isimleri değerlendirmeye alabiliriz Akıncı..bu arada eline düşmek istemem :)

Murat kardeşim aktif olmayan arkadaşlarımızın yerine yeni arkadaşlarımızı alırken böçle bir anket yapılabilir ama aktif olup görevini yaptığına inandığımız arkadaşlarımızı oylamaya sunmak hiç etik olmaz...

Özgür Çağrı
02-04-2012, 02:54
benim 2 kere yetkim alındı ikisinde de yönetim almadı :) ikisinde de son namı diğer Ahmet Özyer beyle zıtlaştık oda yetkiyi direk aldı. İlkinde bir gece operasyonuyla malumunuz yavuz reyizle birlikte optimize olduk ikincisinde de ben dedim haksızlık var susuyorsun dedim sonra yetkiyi almış.
İki defa göreve geldim iki defada Ahmet Özyer yetkimi aldı. Yönetimin falan haberi yoktu istişare falan yapılmadı.
Ben diyorum ki ben haksızlık yapılıyorsa bunun karşısında susmam bu böyle yani susarsam çatlarım o derece :p Eğer beni susturup bildiklerini okuyacaklarsa yetki görev falanda istemem . Yapılan yanlışlara ortakçı olmam. Konuşurum ve bir güzel kovulurum :)

İntifada
02-04-2012, 02:55
Bu isimleri değerlendirmeye alabiliriz Akıncı..bu arada eline düşmek istemem :)

Murat kardeşim aktif olmayan arkadaşlarımızın yerine yeni arkadaşlarımızı alırken böçle bir anket yapılabilir ama aktif olup görevini yaptığına inandığımız arkadaşlarımızı oylamaya sunmak hiç etik olmaz...

elime yetki geçmesin ;D
daha 1000 repim gelmedi unuttum sanmayın...

OTTOMAN
02-04-2012, 02:55
http://desmond.imageshack.us/Himg834/scaled.php?server=834&filename=asdawdadasdawd.png&res=medium

Şu görüntüyü özler olduk ;D

İntifada
02-04-2012, 02:56
Ahmet özyer son demi la ;D
yeminle çarli çaplin gibi önce camı kırıp sonra camcı kılığında gelmiyosa neyim ;D

Mavera
02-04-2012, 02:56
akinci alinacak bir yetkin yok ona göre söylediklerine dikkat et :D

Feride
02-04-2012, 02:57
Üslubuna dikkat etmeyen arkadaşlara görev verilmemesi çok iyi olur kanaatimce..

İntifada
02-04-2012, 02:58
Yönetimde adam ihtiyacı olduğunda veya bahsi geçen anket hayata geçirildiğinde bu isimler gerçekten uygun Yavuz.

daha sayabilirim isim...
Feride ,_duygu_ ,lahuti bu isimlerde aktif...

hüdaverdininde yetkisini alın elinden...
abdullah kaçın şifreyide bana verin arada takılayım...

BeldeiTAYYIBe
02-04-2012, 02:59

evet özellikle beldei- tayyibe noktasinda israrciyim.. sahsen tartisma üslubu, karsidakine karsi tutumuyla bu isi cok iyi götürür..
diger iki arkadasinda bazi ince noktalari var, duygusal davranabilirler ama onlarda hakkindan gelir..
aslinda benhur arkadasimizda düsünebilir onu atatürk bölümüne yönetici yapabiliriz :)

Hakkimdaki hüsnü zanniniz icin tesekkür ederim.
Lakin ilkesel olarak böyle birseyi düsünmüyorum.

Faydali olabilmek ve istifade edebilmek icin burdayim.
Sadece bu kadar...hakkinizi helal edin.

Sevban
02-04-2012, 02:59
Yetki alacak arkadaşların aktif olmaları çok önemli...

Beylerbeyi
02-04-2012, 03:01

yetkisini yerinde kullanamadığını düşündüğümüz insanların görevden alınması için forumda aktif olmamalarını mı bekleyeceğiz yani :)

görevini yaptığına inandığınız arkadaşları oylamaya sunmaktan neden çekiniyorsunuz onu anlamadım? madem görevini yapıyor, oylamayı da hakkıyla geçebilir. aktif olması onun başarılı bir yetkili olduğu anlamını vermemeli.

ayrıca dediğiniz şey olacaksa eğer bence bu başlığı da kaldıralım, çünkü sizin söylediklerinizde hiçbir yenilik yok. aktiflik kadar forumda yetkisini hakkaniyetle kullanabilmek önemli. bu ikisi bir arada olmalı. bu yüzden 2 ayda bir anket yapılması forumumuz için çok uygun olur bana göre. siz mevcut sistemden bahsediyorsunuz zaten. bahsettiğiniz şey bugün zaten uygulanıyor.

sanırım Nun benimle aynı fikirde :)

Özgür Çağrı
02-04-2012, 03:01
Bende _duygu_ bu üyenin görevli olmasını istiyorum. Bence adaletle idare edebilecek birisi.

Mavera
02-04-2012, 03:03
daha sayabilirim isim...
Feride ,_duygu_ ,lahuti bu isimlerde aktif...

hüdaverdininde yetkisini alın elinden...
abdullah kaçın şifreyide bana verin arada takılayım...

bencede feride ve duygu hanimlar cok iyi olur, hemde forumdaki bayan eksikligi acisindan faydali olurlar..
diger arkadasiysa kendi kriterlerime göre sahsen uygun görmüyorum ama tabiki forum kriterleri farklidir benim sahsi kriterlerim farklidir ;)

manifesto
02-04-2012, 03:03
dağılın bre ..
(forum açık kalsın kafi)

Sevban
02-04-2012, 03:06
Molla'da olabilir... (ammar) :)

Hüdaverdi
02-04-2012, 03:06
Tamam nan ben sorunu haledicem 2-3 bildiğim kafadar arkadaş var paso aktif olrlar benim gibi onları çağırayım üff görün o zaman forum uçacak ;D

Beylerbeyi
02-04-2012, 03:07
arkadaşlar, şuan foruma yetkili aramıyoruz ki !!

yeteri sayıda yetkili var zaten. birkaç yetkiliyi halk ayaklanmasıyla düşürdükten sonra yerlerine geçecek isimler belirlenmeli. :) bana göre bunu yönetim yapmalı.

şuan hepimizin bildiği 2 yetkili var. kafalarına göre konu kapatıyorlar. onlardan çok daha yetenekli üyeler varken forumda bu üyelerde ısrar etmek foruma zarar veriyor. bu kişilerin yeterli olup olmadığı anket aracılığıyla sorgulanmalı.

Gönülden
02-04-2012, 03:08
Amma önerilen isim var :) arkadaşlar önerdiğiniz bazı arkadaşlara öneri götürmüştük bazıları kendileri kabul etmedi...ama diğerleri hakkında gerekli olanı değerlendirmeye alacağız...
Akıncı bana o bol bereketli beğenilerinden bir kaç tane ver sonra 1000 beğeniyi düşünürüz

Murat kardeşim beğenmediğiniz sorumluyui önce yöneticilere şikayet edersiniz...konu ele alınır gerekirse ikaz edilir..ama hiç bir şans verilmeden oylamaya sunmak hiç doğru değill kanımca..

Benhur bu sefer sana katıldım :)

Mavera
02-04-2012, 03:08
arkadaşlar, şuan foruma yetkili aramıyoruz ki !!

yeteri sayıda yetkili var zaten. birkaç yetkiliyi halk ayaklanmasıyla düşürdükten sonra yerlerine geçecek isimler belirlenmeli. :) bana göre bunu yönetim yapmalı.

şuan hepimizin bildiği 2 yetkili var. kafalarına göre konu kapatıyorlar. onlardan çok daha yetenekli üyeler varken forumda bu üyelerde ısrar etmek foruma zarar veriyor. bu kişilerin yeterli olup olmadığı anket aracılığıyla sorgulanmalı.

evet bencede hüdaverdi ve nun siniri asti, kafalarina göre konulari kilitliyor, yorumlari siliyorlar ;D;D

OTTOMAN
02-04-2012, 03:09
Şu forumda 1 tane yetki alabilecek konumda biri YOK ! O kadar basit.

Yalçın abi (http://www.akpartiforum.com/member.php?u=198) herkesin yetkisi al sen tek başına dev bir kadrosun.

Administrator: Forumun her bölümünde en çok yetkiye sahip olan şahıslardır. Bu kişiler, forumun her türlü işlevini kontrol edebilir: izin verme, yetkilendirme, kullanıcı yasaklama, kullanıcı grupları yaratma, bölüm yetkilisi yetkilerini verme vs. Ayrıca bütün forumlarda bölüm yetkilisi yetkilerine sahiptirler. Forumun ile ilgilenir, "site sahibi" ile beraber forumun işleyişini düzenler. Forum yönetimi ve işleyişi ile ilgili kararları verirler. Bu kararlar konusunda, gerektikçe modlara ve yöneticilere de danışırlar. Yönetici ve Mod alımı ile ilgilenirler.
*( Hani nerede? 2-3 bilgisiz forum yönetiminden kişiler kafalarına göre karar veriyor.)

Süper Moderator (Forum Yöneticisi):
Her bölümü düzenleme (konu silme ,kilitleme ) ve BAN yetkileri bulunur, mod’ların bir üst makamıdır. Bu yönüyle adminlere de yardımcı olurlar. Forumda gördüğünüz aksaklıkları ve şikayetlerinizi on -line yani o anda forumda bağlı olan Forum Yöneticilerine Özel Mesaj yolu ile iletebilirsiniz.
*( Laf olsun diye beğeni düşürürler, ceza verirler :) )

....
...
..
.

İntifada
02-04-2012, 03:10
http://www.kiminvekili.com/images_up/adnan_oktar.png

Gerçek forum yöneticisi bu yüzyılda zuhur edecek inşallah
-inşallah hocam

çekik gözlü,geniş ve açık alınlı,iri omuzlu olacak
-maşallah hocam
-inşAllah hocam

Bildiğimiz kadarıyla adı adnan olacak...
-inşAllah hocam

Tarifler size uyuyor hocam inşallah
-ben o yöneticiyim diye bir iddiam yok ama o yönetici ben o yöneticiyim demiyecekmiş zaten

Beylerbeyi
02-04-2012, 03:12
neyse arkadaşlar iyice uçtuk. yetkililerde değil bizde sorun var sanırım. doğru dürüst bir konuyu bile tartışamıyoruz.

zaten ben de forumun çok sessiz olduğunu gördüğümden dolayı forumu renklendirmek adına açtım böyle bir başlığı. hedefime de ulaştım. 1 saatte 50 den fazla mesaj 300 civarı okunma gerçekleşti.

hadi dağılalım...

Hüdaverdi
02-04-2012, 03:12
evet bencede hüdaverdi ve nun siniri asti, kafalarina göre konulari kilitliyor, yorumlari siliyorlar ;D;DHee ;D
http://inciswf.com/tripgj9.swf

_Ednâ_
02-04-2012, 03:15
bence sorun daha çok psikolojik bir sebep,
forumda yetkiden çok otorite sorunu var,
'bazı' eski arkadaşlar yeni yönetici arkadaşların otoritesini kabul etmekten zorlanıyor..
bence forumda daha öncesinden halledilmesi gereken başka sıkıntılar var ve kötü olan herkes bu sıkıntılara alışmış durumda, şahsım adına ben bile...
onun için tek problem yönetimde gibi görülmemeli...

(benim hakkımda hüsnüzan eden arkadaşlara teşekkür ediyorum bilmukabele,
belirtmek isterimki yönetim bana teklifle geldi fakat ben bazı sebeplerden ötürü kabul etmedim.)

Özgür Çağrı
02-04-2012, 03:15
Hee ;D
http://inciswf.com/tripgj9.swf

http://inciswf.com/1285353488.swf

EpiVaTeS
02-04-2012, 03:17
Ne diyonuz la siz...???

İntifada
02-04-2012, 03:17
http://img.donanimhaber.com/upfiles/smiley/evillol.gif

onurcan
02-04-2012, 03:18
neyse arkadaşlar iyice uçtuk. yetkililerde değil bizde sorun var sanırım. doğru dürüst bir konuyu bile tartışamıyoruz.

zaten ben de forumun çok sessiz olduğunu gördüğümden dolayı forumu renklendirmek adına açtım böyle bir başlığı. hedefime de ulaştım. 1 saatte 50 den fazla mesaj 300 civarı okunma gerçekleşti.

hadi dağılalım...

konuyu açarken baya sinrleriniz gergindi şimdi rahatlamış görünüyorsunuz işte bunu beraberce paylaşmayı başarabiliyorsak sevgimiz saygımızı koyabiliyorsak ne mutlu bizlere yanlış anlaşıldıysam hakkınzı helal ediniz..

EpiVaTeS
02-04-2012, 03:18
derdiniz nedir la sizin...???
Diyin bakam derman olak...

Beylerbeyi
02-04-2012, 03:22
eski arkadaşlar yeni yönetici arkadaşların otoritesini kabul etmekten zorlanıyor..

evet arkadaşlar bu yorum vesilesiyle başlığın gereksiz olduğu, yetkililere haksızlık edildiği anlaşılmıştır.

eski üyeler uslu durun, aazınıza acı biber sürerim haa. ;D

ben deniz eski üye olarak lafınızı üstüme alındım. haksızlık yapıyorsunuz. şuan yetkililerden hangisinin daha önce foruma üye olduğunu bilmiyorum, inanın merak da etmiyorum ve bunun benim gözümde zerre kadar değeri de yok.

başlığa uygun tek yorumu Nun yapmıştı, beni bi o anladı :) sonra bulandırdık başlığı bana göre.

EpiVaTeS
02-04-2012, 03:24
ben oldum 3 temmuz 2007'de benden eskisi var mı lan...;D

artistlik yapmayın bakın keyfinize ya...
laa olm nurcu olun sizi yönetici yapak...;D
nurcu olmadan olmi...;D

tamam la şakirtler saldırmayın hemen...;D

Beylerbeyi
02-04-2012, 03:26
ben oldum 3 temmuz 2007'de benden eskisi var mı lan...;D

artistlik yapmayın bakın keyfinize ya...
laa olm nurcu olun sizi yönetici yapak...;D
nurcu olmadan olmi...;D

tamam la şakirtler saldırmayın hemen...;D

ula aynı gün üye olmuşmuşuz ;D

_Ednâ_
02-04-2012, 03:26
evet arkadaşlar bu yorum vesilesiyle başlığın gereksiz olduğu, yetkililere haksızlık edildiği anlaşılmıştır.

eski üyeler uslu durun, aazınıza acı biber sürerim haa. ;D

ben deniz eski üye olarak lafınızı üstüme alındım. haksızlık yapıyorsunuz. şuan yetkililerden hangisinin daha önce foruma üye olduğunu bilmiyorum, inanın merak da etmiyorum ve bunun benim gözümde zerre kadar değeri de yok.

başlığa uygun tek yorumu Nun yapmıştı, beni bi o anladı :) sonra bulandırdık başlığı bana göre.

sizin görüşünüze saygı duymadığımı katılmadığımı ifade eden bir cümle yok,
alıntıladığınızda benim şahsi düşüncem,
herhangi bir tartışmada sunulan görüşler bu şekilde dalga vari yorumlanmamalı diye dşünüyorum,
sadece genelleme yapmam yanlış olmuş kabul ediyorum,
'bazı eski arkadaşlar' olarakta değiştiriyorum....

EpiVaTeS
02-04-2012, 03:27
ula aynı gün üye olmuşmuşuz ;D

olm bu nik 215455. oluyo...;D

Ak-Konyalee diye bi nikim vardı Fahreneitt tarafından uçurulan...;D

O 3 temmuz günüydü la...;D

bunda aynı gün olduk onu biliom yani...;D

İntifada
02-04-2012, 03:30
Genç şakirtler rahatsız olsa yönetim değişir :)
yönetici alımı yapmıyorsanız mevcut yöneticilere biraz dur deyin...
misal burak ammara kıl oluyor diye keyfi yere adamın konularını siliyor sizde bakıyonuz...
sonra kusura bakmayın adama hüdaverdi gibi eski bi yönetici varken önce seyyah,sonra burak nasıl oluyorda mavi oluyor ?
sonra gönül koymasınlar diye bi sürü aktif olmayan adamı üstad yapmışsınız bu üstadlık kategorisini değersizleştiriyor...
sonra yalçın karaca bu ara rep vermeyi bıraktı çağrı yapayım ona olmuyo abi...

İntifada
02-04-2012, 03:31
o

Ak-Konyalee

lisedeyken mi kaydolmuştun ?

Hüdaverdi
02-04-2012, 03:32
olm bu nik 215455. oluyo...;D

Ak-Konyalee diye bi nikim vardı Fahreneitt tarafından uçurulan...;D

O 3 temmuz günüydü la...;D

bunda aynı gün olduk onu biliom yani...;DAga biriniz 2075 diğeriniz 13 binlerde bu nasıl oluyor bir günde 12 13 bin kişimi üye oldu ;D Aksi halde rekordur bu ;D

Özgür Çağrı
02-04-2012, 03:32
misal burak ammara kıl oluyor diye keyfi yere adamın konularını siliyor sizde bakıyonuz...
sonra kusura bakmayın adama hüdaverdi gibi eski bi yönetici varken önce seyyah,sonra burak nasıl oluyorda mavi oluyor ?
sonra gönül koymasınlar diye bi sürü aktif olmayan adamı üstad yapmışsınız bu üstadlık kategorisini değersizleştiriyor...

Evet Yalçın abi en son desteği 31 aralık günü yapmışsın
vitaminsiz mesaj yazamıyorum abi vitamin desteği lazım yani :p

Mavera
02-04-2012, 03:35

son maddene katiliyorum.. yalcin abiden bir haftadir tik yok yani böyle aktif olmayan bir baskan istemiyoruz ;D;D

Beylerbeyi
02-04-2012, 03:35
sadece genelleme yapmam yanlış olmuş kabul ediyorum,
'bazı eski arkadaşlar' olarakta değiştiriyorum....

biraz daha özele inseniz. mesela hangi eski üye hangi yeni yetkiliyi (sırf yeni olduğu için) kabullenmiyor ? örnek verebilir misiniz?

ben 4 ,5 yıldır forum üyesiyim, daha birkaç hafta önce üye bilgilerinde kişilerin foruma üye oldukları tarihin de yazıldığını öğrendim.

yetkililerin zırt pırt mesaj silip, konu kapatması sizi rahatsız etmiyor olabilir ve bu forumda sizin gibi düşünen insanlar da olabilir. bu yüzden anket yapılsın. üyeler mesajlarının silinmesinden bıktı. konu tartışamaz olduk. velhasılı kelam dışındaki bölümlerde 20 mesajın üstünde yorum yapılamaz oldu. bazı yetkililer olaylara objektif bakacağına kendi ideolojilerinin sesine kulak verip o şekilde davranıyor. en demokratik en hakkaniyetli olanı anket yapmaktır bence.

_Ednâ_
02-04-2012, 03:45
biraz daha özele inseniz. mesela hangi eski üye hangi yeni yetkiliyi (sırf yeni olduğu için) kabullenmiyor ? örnek verebilir misiniz?

ben 4 ,5 yıldır forum üyesiyim, daha birkaç hafta önce üye bilgilerinde kişilerin foruma üye oldukları tarihin de yazıldığını öğrendim.

yetkililerin zırt pırt mesaj silip, konu kapatması sizi rahatsız etmiyor olabilir ve bu forumda sizin gibi düşünen insanlar da olabilir. bu yüzden anket yapılsın. üyeler mesajlarının silinmesinden bıktı. konu tartışamaz olduk. velhasılı kelam dışındaki bölümlerde 20 mesajın üstünde yorum yapılamaz oldu. bazı yetkililer olaylara objektif bakacağına kendi ideolojilerinin sesine kulak verip o şekilde davranıyor. en demokratik en hakkaniyetli olanı anket yapmaktır bence.

şuan benim düşüncemi özgür ve açık bir şekilde ifade ettiğimde dalga geçilmesiyle, sizin konularınızın kapatılması yada msjlarınızın silinmesi arasındaki farkı bana söyliyebilirmisiniz?
tartışmaya açtığınız konuda ben özgürce düşüncemi ifade etmemde bir hilaf varsa nasıl özgür bir tartışma ortamı umabiliyorsunuz?
genele yaptığım bir eleştiriyi dahi kabul edemezken sormak istiyorum size nasıl aksine muamele bekliyebiliyorsunuz?

ben size hak vermiyor değilim sakın yanlış anlamayın fakat herkesinde burda özeleştiri yapmasından yanayım sadece
onun için olaya farklı bir bakış açısı getirmek istedim.
sadece mesele yönetimle bitmediğini ve durumun psikolojik yanı olduğunuda söyledim.
eğer bunda rahatsız edici bir durum söz konusu ise msj silinebilir kesinlikle alınmam ...

Beylerbeyi
02-04-2012, 03:52
şuan benim düşüncemi özgür ve açık bir şekilde ifade ettiğimde dalga geçilmesiyle, sizin konularınızın kapatılması yada msjlarınızın silinmesi arasındaki farkı bana söyliyebilirmisiniz?
tartışmaya açtığınız konuda ben özgürce düşüncemi ifade etmemde bir hilaf varsa nasıl özgür bir tartışma ortamı umabiliyorsunuz?
genele yaptığım bir eleştiriyi dahi kabul edemezken sormak istiyorum size nasıl aksine muamele bekliyebiliyorsunuz?

ben size hak vermiyor değilim sakın yanlış anlamayın fakat herkesinde burda özeleştiri yapmasından yanayım sadece
onun için olaya farklı bir bakış açısı getirmek istedim.
sadece mesele yönetimle bitmediğini ve durumun psikolojik yanı olduğunuda söyledim.
eğer bunda rahatsız edici bir durum söz konusu ise msj silinebilir kesinlikle alınmam ...

galiba yanlış anlaşılıyoruz karşılıklı olarak. siz eski üyelerin yeni yetkilileri çekemediğini söyleyerek haksızlık ettiniz ben de yorumunuzla dalga geçtim. özür dilerim.

bahsettiğiniz şeyleri inanın en az sizin kadar istiyorum. açtığım başlığa da dikkat ederseniz bunu dillendirmeye çalıştım. yani herkes eleştiri yapabilsin, farklı bakış açıları getirebilsin konulara. öylesine demokrat olsun ki forum yetkililer üye oylarıyla yetkilerinden olsun dedim.

en son cümlenizde "mesaj silinebilir" demişsiniz. üyeler bu şekilde düşünmeden rahat bir şekilde yorum yapabilsinler, yeri gelince üyeleri seviyeli bir şekilde eleştirelim ("aman be murat sanki sen bu söylediklerini yapıyorsun da gelmiş bize anlatıyorsun" dediğinizi duyar gibiyim (: )

neyse ben bir görüş belirttim sadece. gördüğüm kadarıyla yerine gelmeyecek. hevesti geçti diyeyim ;D

EpiVaTeS
02-04-2012, 03:59
hüdo bu benim nikim son olan EpiVaTeS'le birleştirildiğinden 2071 olan üye numberım geçmemiş...;D
ondan dolayı...

_Ednâ_
02-04-2012, 04:00
galiba yanlış anlaşılıyoruz karşılıklı olarak. siz eski üyelerin yeni yetkilileri çekemediğini söyleyerek haksızlık ettiniz ben de yorumunuzla dalga geçtim.

ben kesinlikle çekememe gibi bir ifade kullanmadım,
çekememek ayrı birşey, estağfurllah kimseye böyle birşey addetmedim.
sadece otorite kabul edilemiyor gibi bir ifade kullandım bunuda o manada anlamamak gerek.
sadece bunu açıklama gereği duydum.
görüşlerinize fikirlerinize saygı duyuyorum. :)

Ammar
02-04-2012, 04:21
benim 2 kere yetkim alındı ikisinde de yönetim almadı :) ikisinde de son namı diğer Ahmet Özyer beyle zıtlaştık oda yetkiyi direk aldı. İlkinde bir gece operasyonuyla malumunuz yavuz reyizle birlikte optimize olduk ikincisinde de ben dedim haksızlık var susuyorsun dedim sonra yetkiyi almış.
İki defa göreve geldim iki defada Ahmet Özyer yetkimi aldı. Yönetimin falan haberi yoktu istişare falan yapılmadı.
Ben diyorum ki ben haksızlık yapılıyorsa bunun karşısında susmam bu böyle yani susarsam çatlarım o derece :p Eğer beni susturup bildiklerini okuyacaklarsa yetki görev falanda istemem . Yapılan yanlışlara ortakçı olmam. Konuşurum ve bir güzel kovulurum :)

Furkan ve akıncıya yöneticilik tavsiye etmiyorum açıkçası... daha hürsünüz :) yaşasın azadi :D

ayrıca sorusuz sualsiz yetki alma ve banlama olayları var iken.

( ben burada Abdurrahman dilipak olayını yaşamışam :D )

Molla'da olabilir... (ammar) :)

Allah razı olsun abicim. genel görev alamam zaten başkada yapıyorum. 10 siteden fazla ile uğraşmaktayım. sadece teknik alt yapıda belki olabilir. yardımcı olmak isterim. :D

yöneticiler ile ilgili konuya gelince. anket yapılmalı ve üyelerin görüşlerine değer verilerek gereği yapılmalıdır.

"başbakan böyle birşey demişse durum vahimdir " başlığı yönetici hiçte vahim değil diye konu başlığı değiştirebiliyor bir başka yönetici bana kızmış diye 2 konumu birden silebiliyor.

diğer silinen konuları ve keyfi banları söylemiyorum bile !

hele keyfi ve içlerini rahatlatmak için verilen 31 günlük yasaktan hiç bahsetmiyorum.

kaç defa konuda açtım tabi anında silindi. bu formun bir kuralı yok mu yöneticileri bağlayan bir durum yok mu ?

hele kilitlenen konulara hiç değinmiyorum 3.mesajda handa buraya yazıyorum bu konu kilitlenecek dedim tam hatırlamıyorum 6 veya 7.sayfada kilitlendi :)

ALmi´
02-04-2012, 04:57
Uzun zamandan sonra yeniden merhaba hepinize :)

Yeni görev almış arkadaşlara başarılar, işleri zor, Allah yardımcıları olsun :)

Önce teşekkür edeyim de ayıp olmasın :)
Kimse beni küstürmedi, arkadaşların yazdığı gibi ben kendi isteğimle yetkimi bıraktım. Sebepleri ise; biraz ara vermem gerektiğini düşündüğüm için, derslerime daha fazla vakit ayırmak istediğim için. Şimdi sadece face'ye giriyorum bazen, onun dışında msn'de kullanmıyorum. Açık olan bir adres var ama nerdeyse hiç girmiyorum oraya da. Bu kararım sınav sonuçlarıma da yansıdı bu arada, bu yüzden doğru bir karar aldığımı her defasında bir kez daha anlıyorum :) Ara sıra çok nadir de olsa buraya da bakıyorum ne var ne yok diye ama yazmıyorum. Bunun da özel bir nedeni yok.

Ottoman'a ve diğer birkaç arkadaşa katılıyorum, forum başkanı Abdullah Kaç bu forumu, bizleri ciddiye almadığı sürece, bu forumda bu konular açılır durulur. Sadece geçici çözümler bulunur, bu geçici çözümler de A.Kaç sayesinde değil, gönüllü birkaç arkadaş sayesinde gerçekleşir. Onlar da bir yere kadar ellerinden geleni yapabilir, iş yine dönüp dolaşır ve forum başkanına gelir. Onun kıpırdamaya, harekete geçmesi lazım. Ama yaklaşık 2 yıldır bu forumdayım ve benim bildiğim, tanıdığım Abdullah Kaç bunu yapar mı? Asla.

Ama yine de ümitsiz olmamak lazım :) ne de olsa her şey AK Parti'miz için, sözkonusu partinin menfaati ise hepimiz ne zaman olursa olsun elimizden geleni yine yaparız. Birileri sadece kendi menfii duygularını ön plana çıkartsa da, bizleri kullandığını sansa da; yine de bizler burada onun, bunun için değil partimizin menfaati için buradayız. Partinin menfaati de bizlere göre kendi menfii duygularımızdan çok daha önemlidir.

Yalnız şunu çok iyi biliyorum. Her ne kadar bu forum sarsılsa da zaman zaman yine de daima ayakta duracaktır, biz vazgeçmeyene kadar. Bu da yine adı geçen başkan sayesinde değil, gönüllü arkadaşlarımız sayesinde olacaktır. Bundan da eminim.

_SoN_
02-04-2012, 13:59
Bu konunun açılması sanırım daha önceki sorunlarla alakalı,onu anlayabiliyorum,fakat bu kadar yorumlanmasını tartışılmasını anlamak gerçekten güç,ben özellikle forumun 2 ay önceki uzun süreli kapalı kalmasından sonra hem yönetimsel hemde başkanlar nezlinde bir teşekkürü hakettiğini düşünüyordum.

Öncelikle birkaç eleştiriye cevap vermek istiyorum,şahsımla alakalı polemiklere girmeyeceğim.

Çok sevdiğim arkadaşlarımı kıramayarak kendi ayrıldığım sevdiğim bir ortama yine kendi isteğimle geldim,forum son kapalı kalmasından sonra inanın yönetimsel ve başkanlar nezlinde birçok olumlu gelişmeler oldu.

Yönetim kadromuzu son zamanlarda incelemeyen arkadaşlardan özellikle rica ediyorum,sahipsiz dediğiniz forumun kadrosuna girip baktınızmı?

http://www.akpartiforum.com/showgroups.php

forumun son açıldığından bu yana,Burada 2 kişinin forum yöneticiliği alınmış,yeni bir forum yöneticisi atanmıştır,ayrıca bir katagori yöneticisi forumda göreve başlamış,birkaç tane bölüm yönetisimizin yetkisi aktif olmadığı için alınmıştır.Ayrıca forumda başkanlara kurucu yetkisi verilmiştir,başkanlar artık forumumuzda kurucu sıfatınıda aldığı için,aktif olmak zorunda değildir.Başkanlar kurucu ve forum sahibleridir.Yönetimi başkanlardan ayırdığımızı kurucu sıfatını verdiğimizi dediğim gibi kadromuzu inceleseydiniz görecektiniz.Şahsım forumda genel yönetici sıfatı ile görevlendirilmiş,hem teknik hemde yönetim anlamında forum yöneticileri ile birlikte günde en az 12 saat akif olarak buradadır. (internet başında olmam ve işimin webtasarım işletmeciliği olması bu işi kaldırabilmem için bana yardımcı olmuştur)

Şimdi size sormak istiyorum,forum son açıldığından bu yana kaç saat kapalı kalmıştır?İki kere büyük bir saldırıya maruz kaldığı halde kaç tane mesajınız silinmiş ve hangi hack girişimleri başarılı olmuştur?Eleştirdiğiniz forum yöneticisi arkadaşlarımız hangi şikayetinizi cevapsız bırakmıştır.Hangi konunuz haksız yere silinmiş ve kitlenmiş siz şikayet etmişsinizde cevap alamamışsınız?

Bana karşı bazı arkadaşların önyargısı olabilir,bu konuda da furkan kardeş şikayette bulunmuş,görevimi iştişare yapılmadan alındı diye,bu tarz yorumları yapmak haksızlıktır,sana atılan üç özel mesajla üstünün konusunu mazeretsiz silmemen konusunda uyarı yapılmıştır,bunu dikkate almaman bize başka çare bırakmamıştır.

Sizden tekrar forum yönetimizi hem teknik hemde yönetimsel anlamda incelemenizi ve tekrar karar vermenizi rica ediyorum.Şunu tekrar belirteyim,son düzenlemelerden sonra Başkanların foruma girme ve yönetimsel müdahalelerde bulunma zorunluluğu yoktur.KURUCU-BAŞKAN sıfatını özellikle incelemenizi öneririm.

Forum yönetimi olarak elbet eksiklerimiz olabilir,bu eksiklerimizi gidermemiz için şikayet kısmı yenilenmiştir,artık konu açmayada gerek duymadan direk mail ile buradan belirtebilirsiniz.

http://www.akpartiforum.com/sendmessage.php

Bu sevdiğimiz ortamı devamlı istikrarla ayakta tutmak çin forum yönetimi mazereti olmayan arkadaşları görevi hakeden arkadaşlarla bundan önce olduğu gibi bundan sonrada değiştirecektir.

Şundan emin olun,şahsım ve yönetimde ki arkadaşlarım,hiçkimse ile şahsi kibir gütmeyecek,kimseye büyüklük taslamayacak ( buna kimsenin hakkı yoktur)kimsenin hakkını isteyerek yemeyecek arkadaşlardan kurulmuştur.Özllikle bu konuda rica ediyorum,yanlış müdahaleleri şikayet edin ve kendinizi yönetici yerine koyup konulara birde öyle bakın.

son olarak Akpartiforum söylendiği gibi sahipsiz bir forum olsa,sorunsuz bir hafta yayında kalamaz.Bu forumu sevmeyenler yayında kalmaması için elinden geleni yapacak olanlar,sevenlerden fazladır.

Saygılar.

Terennüm
02-04-2012, 15:40

genç şakirtler rahatsızsa imamın ordusu göreve ozaman:)
yönetici alımına kıstaslar istiyorum..en az 4 sene ışık evlerde kalmış..maklube yapmasını bilen...kpssden 70 ve üzeri almış fem dersanesine gitmiş günde enaz 20sayfa pırlanta 10 safya risale 2 ayda bir hatim indiren..5in yanında 5 daha katan geceleri kaim gündüzleri saim olan her kardeşimize sorgusuz sualsiz yetki verilmesini değerli yönetimimize arz ediyorum:)

Mavera
02-04-2012, 15:44
yönetici alımına kıstaslar istiyorum..en az 4 sene ışık evlerde kalmış..maklube yapmasını bilen...kpssden 70 ve üzeri almış fem dersanesine gitmiş günde enaz 20sayfa pırlanta 10 safya risale 2 ayda bir hatim indiren..5in yanında 5 daha katan geceleri kaim gündüzleri saim olan her kardeşimize sorgusuz sualsiz yetki verilmesini değerli yönetimimize arz ediyorum:)

evet abi bu sartlar gerekiyor bencede :).. abi saydigin maddelerin son kismini es gecersek az, cok bana uyuyor ama ben maklube nin yapmasini degil yemesini biliyorum :D

Beylerbeyi
02-04-2012, 15:47
kpss den 70 ve üzeri almak bir cemaat üyesi için çocuk oyuncağı :)

Mavera
02-04-2012, 15:50

;D;D;D

Terennüm
02-04-2012, 15:51
iyide tek kıstas o değil ki:) kpssye girecek olanlara duyrulur adres belli:)

Mavera
02-04-2012, 15:52
su anda yönetimde son durum nedir.. nurcularin üstünlügü devam ediyor degil mi :D...yönetime cikan burakin genc sakirtlerden, kategori sorumlusu olan onurcan inda esnaf abilerden oldugu söyleniyor.. ahmet özyer konusunda bilgim yok :D

Terennüm
02-04-2012, 15:54
ahmet özyer abimizn badem bıyıklı resimlerinin elden ele dolaştığı ama tedbir için bıyıklarının kestirdiği iddia ediliyor:)

Beylerbeyi
02-04-2012, 15:56
bir öneri sunduk ortaya. Nun destekledi, gönülden pek sıcak bakmadı.

yönetim kurulu toplantı halinde mi? neye karar verdiler? önerime bir cevap verecekler mi? istişareler uzun sürecek mi? farklı mercilerden tavsiye mi alıyorlar? verecekleri karar için kampa mı girdiler? olumlu veya olumsuz bir şeyler söylense de biz de daha fazla uzatmasak :)

Yıldırım
02-04-2012, 15:58
Üstadım maklube yapmayı bilmeyenler elenecekse bütün ekip sallanabilir:)
Biz gene yapma işini ablalarımıza bırakalım maklube yapma yerine servis yapabilme kuralını koyalım.
Tenceriyi tepsiye çevirmekte kolay değil yani:w:

Mavera
02-04-2012, 16:00
burak su kargami, martimi neyse vuracagim onlari, konsantremi bozuyorlar :D

Yıldırım
02-04-2012, 16:02
burak su kargami, martimi neyse vuracagim onlari, konsantremi bozuyorlar :D
Benimde canımı sıkmaya başladılar yakın zamanda kaldıracağım:)

Terennüm
02-04-2012, 16:02
nunun ayak seslerini duyar gibiyim..konuda epey bir mesaj silineceğe benziyor:)

Blur
02-04-2012, 16:04
Benimde canımı sıkmaya başladılar yakın zamanda kaldıracağım:)

hahaha yok be güzel duruyor aga :w: :w:

Yıldırım
02-04-2012, 16:10
bir öneri sunduk ortaya. Nun destekledi, gönülden pek sıcak bakmadı.

yönetim kurulu toplantı halinde mi? neye karar verdiler? önerime bir cevap verecekler mi? istişareler uzun sürecek mi? farklı mercilerden tavsiye mi alıyorlar? verecekleri karar için kampa mı girdiler? olumlu veya olumsuz bir şeyler söylense de biz de daha fazla uzatmasak :)
Cevap vereceğiz tabi.
Önerin yazıldığı andan itibaren gündeme getirildi.
Herkes görüşünü daha belirtmedi.
Benim tahminim 1-2 gün daha beklenir... tabi daha erkende karar verilebilir.

Beylerbeyi
02-06-2012, 23:18
Benim tahminim 1-2 gün daha beklenir... tabi daha erkende karar verilebilir.

hacı kamp sona erdi mi?
istişareler sonucunda ne tür bir karara imza atıldı ?

:) :)

İntifada
02-06-2012, 23:44
istişareden bim kararı çıktı.

himmet için toplanan parayla ne alınması gerektiği konusunda istişare yapan bir grup şakirt bime gidilmesi konusunda anlaştı.

Kollektif bir çalışma yapacaklarını bildiren evin imamı ahmet abi(geçen sene adı talha idi) evin en tecrübesiz şakirdini centro ve çekirdek alması için bime gönderdi.

Yere zaman serme görevi 1 yıldır bu evde kalan (T.A) ya verilirken,çay koyma görevi tecrübeli bir isim olan 2 yıldır bu evde kalan (Y.U) ya verildi.

Bu arada eve ders çalışmak için gelmiş olan 5 adet sbs öğrencisinin kaygı dolu bekleyişi sürüyor.Çocukların çay içerken ev abisi tarafından yapılacak kötü esprilerden ve gülerken ağzındaki çayı püskürtecek olan şakirt abilerden çekindiği düşünülüyor.

Fasid Haber Bülteninden bugünlükte bu kadar...

_SoN_
02-07-2012, 10:54
Şuan forumda yönetici kadromuz yeterli görünüyor,ileri zamanlarda yönetim kadromuzda değişiklik yapacağımız zaman;forum içinde uslubu düzgün,arkadaşlarına saygılı üyeler yine yönetim tarafında istişare edilerek seçilecektir.Fakat önerdiğiniz üzre,forumda yönetici olmasını istediğiniz arkadaşınız olursa yine yönetime anketli veya anketsiz sunmanız halinde değerlendirme yapılacaktır.