Orijinalini görmek için tıklayınız : Forumumuzdaki Atatürk Konuları
BlueMoon
02-05-2011, 16:28
bence bu forumun selameti açısından artık atatürkün dindarlığı ile ilgili konu açmayın
sıktı artık. 100.0000 i geçti bu forumdaki atatürk konuları
bizene dindarsa veya değilse. tartışmıyorum bile artık. ama şunun da farkındayım düşmanlarımızın eline malzeme veriyoruz. buradaki yorumları muhalif internet sitelerinde alay konusu veya eleştri konusu yaparlarsa kendinizi nasıl savunacaksınız ?
boşverin. yönetici arkadaşlardan ricam artık atatürk konularını da atatürkün kategorisini de bu forumdan kaldırın..
aslinda en iyi 3 maymunu oynamak herhalde :)
evet güzel bir noktaya değinilmiş
temsil insanı olmak sebebiyle biraz frenlemek gerekiyor kendimizi bence
İntifada
02-05-2011, 16:35
“Baylar, bütün insanlığın görgü, bilgi ve düşünüşte olgunlaşması, Hıristiyanlıktan, Müslümanlıktan, Budizmden vazgeçerek yalınlaştırılmış ve herkes ini anlaşılacak bir duruma getirilmiş katkısız ve lekesiz bir dünya dininin kurulması ve insanların, şimdiye değin, kavgalar pislikler, kaba istek ve eğilimler arasında bir bataklıkta yaşadıklarını kabul ederek, bütün gövdeleri ve usları ağulayan kötülük etmenlerini ortadan kaldırmaya karar vermesi gibi koşulların gerçekleştirilmesini gerektiren Birleşik Dünya Devleti kurma düşünün, tatlı bir düş olduğunu yadsıyacak değiliz.
Söylev, T. Dil Kurumu Yay, Ankara, 11, 1987, S. 521.
Atatürk’ün Düşünce Yapısını Etkileyen Düşünürler, Kitaplar
Şerafettin Turan, Sh. 39
bilmiyorum ama bu konulardan gina geldi.. bana kalsa hersey konusulmalidir sonucta özgür, sorgulayan, arastirmaci bir genclik istiyoruz ama bu konuda "sümme, hasa!" diyoruz ama su andaki konjoktör malumunuz ve bizde bu konojtörün tam ortasinda siyasi bir partiyiz yani ortaya karisik gibi bir durum var..
Bak ülke kimlere emanet atatürk'ün askerleri bunun yaptığı sdce ....
HOCAM BANA KARŞI GELMİYORLAR ALLAH'IN ADALETİNE KARŞI GELİYORLAR NE GÜZELDE SÖLEMİŞ:(
arkadaşlar bunlar bilinmeyen gerçekler değil
ama şunuda unutmayalım Atatürkte bu ülkenin bir gerçeği
bu bunları paylaşmıycaz manasına gelmiyor,
ama özelliklede şöyle bir zamanda Atatürkün dine karşı antipatisini yıkma girişimleri vs. dillendirilmesi bence yeri değil...
aslinda su bir gercek ki bizim su anda atatürkle bir alip, veremedigimiz yok atatürkcüyüz diye gecinen soytari, hirsiz, despot, yasakci, hortumcu, fasist, laik kafalarla sorunumuz var..
Özgür Çağrı
02-05-2011, 16:49
Eğer bu forumdada düşünceye pranga vurulacaksa bu forumdaki gençlerde kemalizm korkusundan köşe bucak saklanacaksa
ne diyeyim
ben istediğim zaman istediğim konuyu açarım yönetim kaldırırsa kendi acziyetini ve korkaklığını gösterir .
Bu kadar basit ...
İntifada
02-05-2011, 16:51
Eğer bu forumdada düşünceye pranga vurulacaksa bu forumdaki gençlerde kemalizm korkusundan köşe bucak saklanacaksa
ne diyeyim
ben istediğim zaman istediğim konuyu açarım yönetim kaldırırsa kendi acziyetini ve korkaklığını gösterir .
Bu kadar basit ...
http://ice.mobile9.com/download/media/210/twitty_tdwwqqa6.jpg
Bir yobaz gördüm sanki ;D
eskiAcik
02-05-2011, 16:52
ataturke karsi degilim ama sadece ataturk bu ulkeyi kurmus gibi gosteren kisilere karsiyim ataturkun yaninda olan binlerce savasciyi kimse anmiyor sadece varsa yoksa ataturk
ne diyeyim
Bu kadar basit ...
furkan bu forum türkiye sartlarinda acilmis bir forumdur yani türkiye de gecerli olan sartlar bu forumdada vardir..
o halde türkiye sartlarinda yasak olan, cezai bir durum gerektiren bir durumda forumda olamaz tabiki bu yasagi tartisalim, tepkimizi koyalim ama kas yaparken, göz cikarmaninda anlami yok ;)..
he gider kendi blog, forum, site ni acarsin o zaman icini rahatca dökersin ama burada geneli ve ismindeki ibareden tüzel bir kisiyi baglayan forumda icini dökmek pek dogru olmasa gerek..
Özgür Çağrı
02-05-2011, 16:58
yav ben paylaşımımı yaparım rahatsız olan varsa savcı orda gitsin zulme karşı susan dilsiz şeytandır biz dilsiz şeytan olmadık olmayacağız ...
yav ben paylaşımımı yaparım rahatsız olan varsa savcı orda gitsin zulme karşı susan dilsiz şeytandır biz dilsiz şeytan olmadık olmayacağız ...
bir an kendimi mgf forumda hissettim :)... madem o kadar delikanlisin git izmit meydaninda su gercekleri haykirsana kardesim :)
bir an kendimi mgf forumda hissettim :)... madem o kadar delikanlisin git izmit meydaninda su gercekleri haykirsana kardesim :)
izmit?
izmit?
pismaniyesiyle meshur ilimiz :)
Özgür Çağrı
02-05-2011, 17:02
Valla biz gerçekleri her hafta cumartesi günü saat 12:30'da insan hakları parkında haykırıyoruz şüphesi olan varsa gelsin görsün :)
Valla biz gerçekleri her hafta cumartesi günü saat 12:30'da insan hakları parkında haykırıyoruz şüphesi olan varsa gelsin görsün :)
furkan kandirmayalim birbirimizi.. orada atatürkün agzina al bakalim birak emniyeti orduyu yarim saatte yigmiyorlar mi..
dogrumu, hayir tam anlamiyla yanlis despot bir tutum ama malesef ülkemizin aci bir gercegi..
pismaniyesiyle meshur ilimiz :)
İstanbul'a gel sen eyüp camide çok meşhurdur görmek istersin belki ?
İntifada
02-05-2011, 17:05
mavera aksarayı çok sever orada buluşalım :)
Özgür Çağrı
02-05-2011, 17:06
furkan kandirmayalim birbirimizi.. orada atatürkün agzina al bakalim birak emniyeti orduyu yarim saatte yigmiyorlar mi..
dogrumu, hayir tam anlamiyla yanlis despot bir tutum ama malesef ülkemizin aci bir gercegi..
Valla basın açıklamaları metinlerini okursan görürsün
kemalist faşist dikta
kemalist zulum
her zaman biz gerçeği söylüyoruz. Ha dava açılıyormu açılıyor olsun önemli değil :)
Sen bu taraflara bir uğra yav :)
İstanbul'a gel sen eyüp camide çok meşhurdur görmek istersin belki ?
tamam ama cayla, simit ismarlarsan gelirim :)
Valla basın açıklamaları metinlerini okursan görürsün
kemalist faşist dikta
kemalist zulum
her zaman biz gerçeği söylüyoruz. Ha dava açılıyormu açılıyor olsun önemli değil :)
Sen bu taraflara bir uğra yav :)
furkan bak kendinde diyorsun orada kemalizme laf atiyorsunuz yani atatürke degil belkide atatürke laf atiyorsunuz ama direkt ismini kullanmadan, kemalizme gönderme yapiyorsunuz yoksa siz ataya laf atacaksiniz ve ünlü olmayacaksiniz simdilerde vatan, hürriyet te "vay yobazlar vay!" diye baslik altinda boy boy resimleriniz vardi :)
tamam ama cayla, simit ismarlarsan gelirim :)
Olur piyarlotiye çıkarız senle teleferikle ineriz aşağı haliçi boylarsın belki:w:
Olur piyarlotiye çıkarız senle teleferikle ineriz aşağı haliçi boylarsın belki:w:
o kadarda romantik takilmanin anlami yok.. kilariz namazimizi, ederiz duamizi, iceriz cayimizi sonra sen yoluna ben yoluma :)
İntifada
02-05-2011, 17:15
o kadarda romantik takilmanin anlami yok.. kilariz namazimizi, ederiz duamizi, iceriz cayimizi sonra sen yoluna ben yoluma :)
;D;D;D
bi fatihe ineriz ama :)
;D;D;D
bi fatihe ineriz ama :)
carsamba tarafina ugramak gerekir nede olsa kurtarilmis bölge :)
Haliç'e razısın yani güzel sevindim bak:)
Haliç'e razısın yani güzel sevindim bak:)
simonlarda gelecek mi :)
simonlarda gelecek mi :)
Gelmezse kurtulursan eğer senide onun yanına yollarız.:)
Gelmezse kurtulursan eğer senide onun yanına yollarız.:)
bana uyar mösyö :)
bana uyar mösyö :)
Hadi bakalım Gelipde aramazsan bozuşuruz sölim.:)
Hadi bakalım Gelipde aramazsan bozuşuruz sölim.:)
benim adim kemal mi sabah dedigimi, aksam inkar edeyim :)
Öle bi görüntü var ama:)
İntifada
02-05-2011, 17:29
sende o konuda hiç fena değilsindir hani ;D
aman dikkat ama telefonu kaptırma arayacağım diye ;D
sende o konuda hiç fena değilsindir hani ;D
aman dikkat ama telefonu kaptırma arayacağım diye ;D
yok onun eline su dökemez.. :) mesela hala daha karar veremedim sabah dedim ki aksam kvf ne gidecegim simdide gitmemeye karar verdim..
telefon dedigin nedir ki, feda olsun kaptirdiklarimiza :)
İntifada
02-05-2011, 17:32
yok onun eline su dökemez.. :) mesela hala daha karar veremedim sabah dedim ki aksam kvf ne gidecegim simdide gitmemeye karar verdim..
telefon dedigin nedir ki, feda olsun kaptirdiklarimiza :)
adam zengin beyler ;D
para dedigin nedir ki bugün var, yarin yok gerci bu konuda ünlü düsünür napalyonu cok takdir ederim "para para para" :)..
adam zengin beyler ;D
Gözümüzün içine soktu yani:w::w:
Gözümüzün içine soktu yani:w::w:
yok daha neler.. :).. iki cay ismarlamamak icin isi yokusa ceviriyorsun :)
yok daha neler.. :).. iki cay ismarlamamak icin isi yokusa ceviriyorsun :)
Piyarlotiye çıkarken yokuş çıkıcaz merak etme:) zaten teleferikle çıkmak yok inerken teleferk:)
Piyarlotiye çıkarken yokuş çıkıcaz merak etme:) zaten teleferikle çıkmak yok inerken teleferk:)
üstadim kafani yorma bizim yillarimiz gecti oralarda.. sagolsunlar abilerimiz bizi her sabah eyüp sultana getirirdi sonrada ver elini piyer loti..
üstadim kafani yorma bizim yillarimiz gecti oralarda.. sagolsunlar abilerimiz bizi her sabah eyüp sultana getirirdi sonrada ver elini piyer loti..
Abilerin yok artık kardeşin var burda.:)
İntifada
02-05-2011, 17:43
para dedigin nedir ki bugün var, yarin yok gerci bu konuda ünlü düsünür napalyonu cok takdir ederim "para para para" :)..
;D;D;D
sen nasıl lazsın arkadaş bir özelliğinide barındır ya :)
Abilerin yok artık kardeşin var burda.:)
zaten bahsettigimiz yillar 10-12 yil öncesi o zamanlar ünv yi yeni kazanmis toy bir cocukduk tabiki simdi yaslandik artik birak abiyi, amca, dayi, baba olduk :)
zaten istanbul mitingine büyük bir organize düsünüyoruz..
;D;D;D
sen nasıl lazsın arkadaş bir özelliğinide barındır ya :)
ben laz oldugumu idda etmem ki :) sen ne kadar sivasliysan bende o kadar trabzonluyum ;)
zaten bahsettigimiz yillar 10-12 yil öncesi o zamanlar ünv yi yeni kazanmis toy bir cocukduk tabiki simdi yaslandik artik birak abiyi, amca, dayi, baba olduk :)
Güzel abi iyi olur :)
ben laz oldugumu idda etmem ki :) sen ne kadar sivasliysan bende o kadar trabzonluyum ;)
Ortanızda bi giresunlu var dikkatt;1
İntifada
02-05-2011, 17:47
;D;D;D
yaparız birşeyler :)
ahmetfarukÎ
02-05-2011, 18:19
Ne olduğu bilinen birini zorlamayla Müslüman yapamayız...
Maalesef ki bir kısım Müslümanlar buna gayret sarf ediyor..
Güneşi balçıkla sıvamak imkansız...
Sövmeyelim ama övmeyelimde...
kanun ile korunan Atatürk varken siyasi bu platform da onun gerçek veya gerçek dışı yönlerini ayan beyan ortaya sermek cahilliktir, Akpartiye gönül veren herkes buna dikkat etmek zorundadır.
Benim için hava hoş bölüm olduğu sürece baltalama yapmaktan çekinmem :)
Ama partinize zarar verdiğini düşünüyorsanız kaldırmak sizin tercihiniz..
Bu arada kurtarılmış bölge de Atatürk eleştirisi yapana dokunamıyorlar hani kurtarılmış ya onun için ama sur içini geçtiniz mi tepenize binerler :hihi2:
Bu konuda bin defa aynı şeyi söyledik.. Hala anlaşamıyorsak ne diyebilirim ki.. Açıklama da yapmayı düşünmüyorum şuan, belki sonra yazarım ya da hiç yazmam..
ataturkun bırakın kaç kadeh içki içtiginide.
bu ulke için ne yaptı onu tartışın.
bence guzel olan padişahlıgı kaldırmasıydı.
boylece halk kendi liderini kendi seçebiliyor.
kadınlar bir eşya gibi 2 nci sınıf vatandaş sayılmıyor.
Evet kadınlar 2. sınıf vatandaş sayılmıyor 3. ve 4. sınıf eşya imiş gibi son model arabaların önünde eşantiyon olarak sergileniyorlar :)
Reklamlar da,defineler de hep bu eşantiyon havasını görüyoruz ne hikmetse..
Halk 1950'ye kadar kendi liderini seçebildi mi yoksa Milli(!) şeflikle mi yönetildi..?
Şimdi halk kendi liderini seçebiliyor ama ne yazık ki Osmanlı da ki refahı,huzuru,mutluluğu göremiyor :)
Hele,hele 1950'ye kadar ki şeflik dönemlerini baz alırsak,açlıktan Afrikalılar gibi karnı şişen Andolu insanını baz alırsak nasıl bir hak ve adalet verildiğini algılayabiliriz :)
İntifada
02-05-2011, 20:17
m.kemal hangi seçimle başa geldi peki?
15 yılda kaç seçim kazandı?
peki ardından inönü 12 yl boyunca kaç seçim kazandı?
peki ya osmanlıda kadın neden 2. sınıftı bana bir örnekle açıklarmısın?
şu an kamuya başörtülü personel almıyorlar bu başörtülü kadını 2. sınıf saymak değil mi?
keriman halis ece yi bilirmisin xfce...
bomboş adam...
ne dediğini bilmiyor...
BlueMoon
02-05-2011, 20:22
kadınlar iş hayatında da kariyerde de herşeyde erkekleri solladılar ne 2. sınıfı xfce ??
asıl adalet osmanlıdaydı. asıl orada kadınların söz hakkı vardı. bir kadın direk padişahın huzuruna çıkarak sıkıntısını arz edebiliyordu.
bugün sen bir belediye başkanının binasına girebiliyormusun ?
kadınlara 2. sınıf insan muamelesini yapan sizin ÇAĞDAŞ geçinen zihniyettir. türbanlı kardeşlerimizi devlet dairelerine üniversitelere sokmazsınız bi de konuşursunuz.
şeytan önce Allahı unutturur sonra çağdaş çöplükte ne varsa yutturur demiş üstad
bu herif konuya dahil oldu konuya kilidi vurun...
manifesto
02-05-2011, 22:12
Atatürk günde bir kilo rakı içmeden rahat edemezdi ama biz bunu tartışmayacağız.
Muhaliflerini öldürtmesini de tartışmayacağız.
Milli mücadele yıllarının vatansever komutanlarının hepsini sepetlemesini de tartışmayacağız.
Bir Tek Parti diktatörlüğü kurmasını da tartışmayacağız
Kazım Karabekir'in "Bağımsızlığımızı kazandık ama hürriyetimizi kaybettik" demesini de tartışmayacağız
Rahat olun
Atatürk'ün DON ve FİSTAN devrimleri ile kadınlarımızı özgürleştirmesini tartışacağız
Hadi buyurun..
Biraz açık ifadeler olabilir ama gerçeği tüm çıplaklığıyla anlatırsak belki bu çağdaşlık dingillerine kapak olabilir..
Kapalıyken yeterince istifade(!) edilemeyen kadınları açarak her eşya reklamın da eşantiyon olarak sergileyerek şehvetleri tatmin etme noktasın da harika bir inkilap yapıldı..
Osmanlı da önüne gelen erkekle birlikte olma özgürce zina etme hakkı olmayıp ikinci sınıf durumun da (!) olan kadına bu çok uygar ve medeni hak verilerek ve bununla beraber ayrıca cinsel bir eşya gibi reklam malzemesi yapılma hakları(!) verilerek olağan üstü bir çağ atlama dönemi geçirdik :)
Ne kadar kutlu ve mutlu bir inkilap tadından yenmez..!
Evet kadınlar 2. sınıf vatandaş sayılmıyor 3. ve 4. sınıf eşya imiş gibi son model arabaların önünde eşantiyon olarak sergileniyorlar :)
Reklamlar da,defineler de hep bu eşantiyon havasını görüyoruz ne hikmetse..
Halk 1950'ye kadar kendi liderini seçebildi mi yoksa Milli(!) şeflikle mi yönetildi..?
Şimdi halk kendi liderini seçebiliyor ama ne yazık ki Osmanlı da ki refahı,huzuru,mutluluğu göremiyor :)
Hele,hele 1950'ye kadar ki şeflik dönemlerini baz alırsak,açlıktan Afrikalılar gibi karnı şişen Andolu insanını baz alırsak nasıl bir hak ve adalet verildiğini algılayabiliriz :)
kadınları meta haline getiren şey başka o kapitalizm.
onun padişahlıkla falan ilgisi yok.
Atatürk günde bir kilo rakı içmeden rahat edemezdi ama biz bunu tartışmayacağız.
Muhaliflerini öldürtmesini de tartışmayacağız.
Milli mücadele yıllarının vatansever komutanlarının hepsini sepetlemesini de tartışmayacağız.
Bir Tek Parti diktatörlüğü kurmasını da tartışmayacağız
Kazım Karabekir'in "Bağımsızlığımızı kazandık ama hürriyetimizi kaybettik" demesini de tartışmayacağız
Rahat olun
Atatürk'ün DON ve FİSTAN devrimleri ile kadınlarımızı özgürleştirmesini tartışacağız
Hadi buyurun..
sıvılar genellikle litre ile olçulur ama
İntifada
02-05-2011, 23:20
lan varya siz slogancılıktan başka bir halta yaramazsınız...
sıvılar genellikle litre ile olçulur ama
koskocaman Atatürk isin kilosuna, sivisina mi bakacak :)
hacım ne der bu yine?
bekliyorum konu ne zaman kapitalizme gelecek diye...
Erhan KARACA
02-05-2011, 23:22
koskocaman Atatürk isin kilosuna, sivisina mi bakacak :)
(: ahıı ahıı ahıı (: (:
hacım ne der bu yine?
bekliyorum konu ne zaman kapitalizme gelecek diye...
cok degil, az sonra.. sivida olsa, kiloda olsa bu kapitalist sistem millette para mi birakti ickisini zikkimlansin demeye baslar..
bak simdi kücük bir hesap..
asgari ücret 600 desek..
bir kücük 30 tl desek
kavun, beyaz peynir, cerez filan derken bir cilingir sofrasi 100 e patliyor yani adam maasiyla ayda 6 ziyafet yapsa kim ödeyecek ev kirasini, elektirigi, suyu..
Ne alaka kapitalist sistem araya kadın sokmadan araba reklamı yapamaz mı yani :)
İstese bal gibi yapar kapitalizmin kuralı değil ki bu..
Mesele beyin de biter,mesele çağdaşlık,medeniyet,ahlak,edeb algısın da biter..
Kapitalizm bahane her şeye kapitalizm tarihi gerçekleri kapitalizme yükleyemezsin yemezler :)
İntifada
02-06-2011, 01:21
Ne alaka kapitalist sistem araya kadın sokmadan araba reklamı yapamaz mı yani :)
İstese bal gibi yapar kapitalizmin kuralı değil ki bu..
Mesele beyin de biter,mesele çağdaşlık,medeniyet,ahlak,edeb algısın da biter..
Kapitalizm bahane her şeye kapitalizm tarihi gerçekleri kapitalizme yükleyemezsin yemezler :)
bunlar yiyor aga :)
Sonra da hazımsızlık yapıyor işte (:
İntifada
02-06-2011, 02:52
soda oda olmadı fitille çözeriz sorunlarını :)
Konu yine dallanıp budaklanmış en olmadık yerlere çekilmiş.. :)
AK Parti forumunda ağzımızdan çıkan her söze dikkat etmeliyiz diyoruz hep. İyi de bunu niye diyoruz peki?
Çünkü biz günlük hayatımızda ve şuan bulundugumuz forumda AK Partiyi temsil ediyoruz aslında , Başbakanımızı temsil ediyoruz bir yerde. Buraya yaptıgımız yorumlarla birilerinin ekmeğine yağ sürmek için gelmiyoruz. İşte AK Partililer ''atatürk karsıtı, yobaz'' gibi saçma sapan söylemlerde bulunup bunu her yere yayan insanların önünü açmak için de yokuz buralarda.
Her şeyi Başbakanımızın ve partimizin sırtına yüklemeyip, onların yapıp ettiği iyi doğru işleri bilmeyenlere anlatmak için burdayız. Onlara iftira atıp hakaret edenlere cevap vermek için buradayız aynı zamanda.
O zaman biz hangi akla hizmet partimizi zor durumda bırakıp aklımıza her esen atatürk konusunu buraya açıyoruz ki?
Biz adımız gibi biliyoruz ki ; Bugün devamlı bazılarımıza göre doğrular muhalefete göre ise iftira dolu atatürk ile alakalı konular açsak. Art niyetli biri ya da birileri çıkacak. Sonra burda yazılanları ulaşabildiği her yere ulaştıracak. Hatta ve hatta işi daha da abartıp int sitelerinde ve gazetelerde de paylaşacak. E tabi bundan daha iyi haber mi olur.. Bir de muhalifse eğer bu onların hosuna gitmeyen atatürk ile alakalı yazılan yazıları ele geçiren kişi o zaman harika bir haber geçmiştir eline Bunu en iyi şekilde değerlendirir elbette..
Peki sonra ne olur? Olan partimize olur. Başbakanımıza olur ve belki de aleyhte söz sarfedenlere olur..
Buna gerek var mı şimdi.. Hadi kendimizi düşünmüyoruz da partimizi ve başbakanımızı da mı düşünmüyoruz..
Yani şimdi iktidardan birileri de kalkıp sizin araştırdığınız bilgileri araştırıp bulup bunları dillendirebilir değil mi? Bu çok zor bir şey değil.
ama şuanki ortam bunları ifade etmeye müsait değil arkadaşlar.. Yoksa onlar sizin yaptığınızı yapamazlar mı.. Siz de çok iyi biliyorsunuz ki yaparlar ama yapmıyorlar. Çünkü zaten yeterince art niyetli insan var etraflarında, bir de böyle bir şey yapıp onların diline biraz daha mı düşsünler..
Başörtüsü meselesini düşünelim biz bu sorunun yıllar önce çözüleceğini ya da çözülmek için adım atılacagını düşünür müydük? Birçoğumuz düşünmezdik ama şuan gelinen nokta çok sevindirici önümüzde ufak tefek engeller olsa da..Yani her seyin bri zamanı var..Hiç olmayacak şeyleri hiç olmadık zamanda söylemek hiç mantıklı değil..Siz olmadık zamanda olmadık şeyler söylerseniz sadece söylediklerinizle kalırsınız ve belki haksızlığın en büyüğüne ugrarsınız..
Yani şimdilik sadece sevenlere saygı duyalım , gerektiğinde konusalım ama abartmadan. İpin ucunu kaçırmadan. Partimize ve başbakanımıza zarar vermeden..
Bu arada atatürk kategorisi de kalkamaz bu forumdan..Bunca açıklamadan sonra kalksın dememiz fazlasıyla abes olur değil mi..
BlueMoon
02-06-2011, 08:11
Almı neden kalkmasın o kategori bal gibide kalkar ne faydası oldu bize orada açılan konuların malum uğursuzluk getiriyor kalkması daha hayırlı olur :)
BlueMoon
02-06-2011, 21:20
bu konuda herkesten yorum bekliyorum
Konu yine dallanıp budaklanmış en olmadık yerlere çekilmiş.. :)
AK Parti forumunda ağzımızdan çıkan her söze dikkat etmeliyiz diyoruz hep. İyi de bunu niye diyoruz peki?
Çünkü biz günlük hayatımızda ve şuan bulundugumuz forumda AK Partiyi temsil ediyoruz aslında , Başbakanımızı temsil ediyoruz bir yerde. Buraya yaptıgımız yorumlarla birilerinin ekmeğine yağ sürmek için gelmiyoruz. İşte AK Partililer ''atatürk karsıtı, yobaz'' gibi saçma sapan söylemlerde bulunup bunu her yere yayan insanların önünü açmak için de yokuz buralarda.
Her şeyi Başbakanımızın ve partimizin sırtına yüklemeyip, onların yapıp ettiği iyi doğru işleri bilmeyenlere anlatmak için burdayız. Onlara iftira atıp hakaret edenlere cevap vermek için buradayız aynı zamanda.
O zaman biz hangi akla hizmet partimizi zor durumda bırakıp aklımıza her esen atatürk konusunu buraya açıyoruz ki?
Biz adımız gibi biliyoruz ki ; Bugün devamlı bazılarımıza göre doğrular muhalefete göre ise iftira dolu atatürk ile alakalı konular açsak. Art niyetli biri ya da birileri çıkacak. Sonra burda yazılanları ulaşabildiği her yere ulaştıracak. Hatta ve hatta işi daha da abartıp int sitelerinde ve gazetelerde de paylaşacak. E tabi bundan daha iyi haber mi olur.. Bir de muhalifse eğer bu onların hosuna gitmeyen atatürk ile alakalı yazılan yazıları ele geçiren kişi o zaman harika bir haber geçmiştir eline Bunu en iyi şekilde değerlendirir elbette..
Peki sonra ne olur? Olan partimize olur. Başbakanımıza olur ve belki de aleyhte söz sarfedenlere olur..
Buna gerek var mı şimdi.. Hadi kendimizi düşünmüyoruz da partimizi ve başbakanımızı da mı düşünmüyoruz..
Yani şimdi iktidardan birileri de kalkıp sizin araştırdığınız bilgileri araştırıp bulup bunları dillendirebilir değil mi? Bu çok zor bir şey değil.
ama şuanki ortam bunları ifade etmeye müsait değil arkadaşlar.. Yoksa onlar sizin yaptığınızı yapamazlar mı.. Siz de çok iyi biliyorsunuz ki yaparlar ama yapmıyorlar. Çünkü zaten yeterince art niyetli insan var etraflarında, bir de böyle bir şey yapıp onların diline biraz daha mı düşsünler..
Başörtüsü meselesini düşünelim biz bu sorunun yıllar önce çözüleceğini ya da çözülmek için adım atılacagını düşünür müydük? Birçoğumuz düşünmezdik ama şuan gelinen nokta çok sevindirici önümüzde ufak tefek engeller olsa da..Yani her seyin bri zamanı var..Hiç olmayacak şeyleri hiç olmadık zamanda söylemek hiç mantıklı değil..Siz olmadık zamanda olmadık şeyler söylerseniz sadece söylediklerinizle kalırsınız ve belki haksızlığın en büyüğüne ugrarsınız..
Yani şimdilik sadece sevenlere saygı duyalım , gerektiğinde konusalım ama abartmadan. İpin ucunu kaçırmadan. Partimize ve başbakanımıza zarar vermeden..
Bu arada atatürk kategorisi de kalkamaz bu forumdan..Bunca açıklamadan sonra kalksın dememiz fazlasıyla abes olur değil mi..
Her satırına katılıyorum.
akobalı-akkurt
02-06-2011, 21:27
m.kemal hakkındaki tüm koruyucu kanunlar kalkmadan aslında hiç konu açılmaması lazım...
BlueMoon
02-06-2011, 23:12
eğer atatürk kategorisi kaldırılmayacaksa bile burada konu açarken dikkat etmek gerek. düşmanın ekmeğine yağ sürecek şekilde hakaret vs. etmemek gerek. muhafazakar insan aynı zamanda uyanık ve tedbirli insandır
Atatürk köşesi kalksın :)
İntifada
02-06-2011, 23:24
bölümdeki tüm konular silinsin...
gençliğe hitabe ve bir iki resim kalsın...
BlueMoon
02-12-2011, 00:25
bu uyarımı yapmaktan bir an geri durmayacağım. bıkmayacağım usanmayacağım bu forumdaki atatürk konularının tartışılmasının önüne geçeceğim. neden mi ? ha ben kafayı mı yedim ? hayır. konu asıl amacından sapıyor. farklı yönlere gidiyor. aynı görüşten olmayan arkadaşlarımız birbirini üzebiliyor. ne gerek var bunlara ? atatürk bu saatten sonra daha dindar mı olacak veya tam tersi mi olacak ? bu kadar gereksiz mevzuları bırakalım artık.
bu sözlerimle kimsenin düşüncelerine müdahale etmiyorum. yanlış anlaşılmasın. hassas konular olduğu için sözlerimize dikkat etmemiz gerekir. sonuçta bir kanun var. koruma kanunu. aykırı hareket bizim prestijimizi düşürür.
Darbeci Çoban
02-12-2011, 00:29
Şu yukarıdaki Recep Tayyip Erdoğan fotosunun yanına O'nun resmini de koyalım.
Tartışmaya sebep olacak konu açmak ve tartışmaya yönelik mesaj yazmak da yasak olsun. =)
Aman naparsanız yapın =P
Hüdaverdi
02-12-2011, 00:31
Şu yukarıdaki Recep Tayyip Erdoğan fotosunun yanına O'nun resmini de koyalım.
Tartışmaya sebep olacak konu açmak ve tartışmaya yönelik mesaj yazmak da yasak olsun. =)
Aman naparsanız yapın =PBen de süper bir foto var ;D
Foto yarışması olunca koycam ama :karizmatik:
BlueMoon
02-14-2011, 22:01
Ben de süper bir foto var ;D
Foto yarışması olunca koycam ama :karizmatik:
bu konu hitini kaybetmesin. herkes bunu okusun.
nedir bu atatürk konuları ?
sonu gelmez bu tartışmaların..
Yönetim olarak atatürk kategorisinin kaldırılmayacağına karar verdiysek ; bundan sonra konu ekleme hususunda daha titiz davranacağımızı üyelere bildirdiysek ; bu konunun da açık kalmasına artık gerek yok.
Konuyu kapatıyorum.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.