fatih kısaparmak balon baskılı balon FORUMUZA GİRİP AK PARTİLİ GİBİ DAVRANAN SAHTEKARLARI PROTESTO EDİYORUM! - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : FORUMUZA GİRİP AK PARTİLİ GİBİ DAVRANAN SAHTEKARLARI PROTESTO EDİYORUM!

Mu-Alim
08-23-2007, 20:43
Aramızda kendini çok zeki zanneden ve içten içe üyelerimizin beyinlerini yıkamaya çalışan (bunun imkansız olduğundan bihaberler tabi!) AK Partiliyim diye kişiliksizce yalan söyleyen TÜM SAHTEKARLARI PROTESTO EDİYORUM!

Ak_Kelebek
08-23-2007, 21:14
sana katılıyorum kardeşim...böle kişilikler var aramızda bende sonuna kadar PROTESTO ediyorum....

dildade
08-23-2007, 21:15
onlar zaten belli oluyor ben ise onları kafamda eliyorum zaten ama yinede saçma davrandıkları için protesto ediyorum..

R.T.E.
08-23-2007, 21:33
buna karşı birşeyler oluşturalım o zaman bakın bir site var www.cyber-warrior.org diye bilenler vardır.
o siteye üye girişi yok ancak kefalet sistemiyle oluyor artık biz de geliştik o sistemi kurabiliriz.
NASILIM?

EnSaR
08-23-2007, 21:40
kefalet çok mantıklı aslında ;)
Çok süpersin bu arada ;D

R.T.E.
08-23-2007, 21:45
Çok süpersin bu arada ;D

danke schönn

EnSaR
08-23-2007, 21:48
Çok süpersin bu arada ;D

danke schönn

ne diyon küfür mü ettin ;D Teşekkür mü? >:( ;D dankek mi? ;D
cyberdan kefalet istersen verim ;)

R.T.E.
08-23-2007, 21:49
Çok süpersin bu arada ;D

danke schönn

bana mı verecen kefaleti senin rütben ne bakiyim
bu arada danke schönn: teşekkür ederim alamancıyım da....

EnSaR
08-23-2007, 21:53
Çok süpersin bu arada ;D

danke schönn

Konu değişmesin ;) ben sana kefalet vereyim. Ama Ben o sitede bişey yapmıyorum. Biaralar takıldım sonra bıraktım ;)

R.T.E.
08-23-2007, 21:56
Çok süpersin bu arada ;D

danke schönn

Konu değişmesin ;) ben sana kefalet vereyim. Ama Ben o sitede bişey yapmıyorum. Biaralar takıldım sonra bıraktım ;)

R3IDER ile konuşuyorsun da(ADMİN) o açıdan dedim kardeşim.
nesse.tmm değimesin.

Mu-Alim
08-23-2007, 22:32
O insanlara tavrımızı koyalım ve öyle olduğuna inandıklarımızı yüzlerine söyleyelim,yüzleri kızarsın..

merve
08-23-2007, 23:25
forma alırken sorsanız akpmi yoksa başka partimi ozaman başınız arımaz........başka parti olsa ne olur

saadetliler bizi çok rahatsız ettiler zamanında ama şu sıra ses seda yok...
saman altından su yürütüyorlar sanırım ;)

fatih_44
08-23-2007, 23:29
forma alırken sorsanız akpmi yoksa başka partimi ozaman başınız arımaz........başka parti olsa ne olur

saadetliler bizi çok rahatsız ettiler zamanında ama şu sıra ses seda yok...
saman altından su yürütüyorlar sanırım ;)

nasıl rahatsız etmiyprlar 2 kere günde mesaj atıyorlar kaç kere bu konuyu gümdeme getirdim moderatör arkadaşlar her seferinde mesajlarımı sildiler bilmiyom amaçları ne nie siliyorlar

mavera,
08-23-2007, 23:37
eee kardes bir yerde basari varsa mutlaka bu basariyi cekemeyenlerde olacaktir..bir yerde basarilalar varsa onlarin yanindaymis gibi gözüken münafiklarda olacaktir..
her devirde böyle olmustur..bakin erkam mumcu da degilmiydi basarinin kokusunu alip partimize giren sonra ne oldu partiyi bölmeye calisti..simdi herkes AK PARTI liyim diye ortalarda dolasiyor malum ortada bir basari var bu basaridan nemalanmaya calisacak oysa bilmiyorlar ki biz AK PARTI yi kendi menfaatimiz icin degil ülke menfaatimiz icin destekliyoruz..
buyursunlar gelsinler..burasi mevlana ocagi gelene git denilmez, belki bir kac yazi okurlarda feyz alirlar..o zaman ne mutlu bizlere..bizim herkes AK PARTI li olacak diye bir iddamizda yok birakin o seref bizlerde kalsin diyoruz...
bizim dedigimiz sudur.."KISKANMA, CALIS BELKI BIR GÜN SENDE BASARILI OLURSUN"...
onun icin bu tür pravakatörlerin oyunlarina gelmeyelim arkadaslar..bosverin onlar bizleri kandirdiklarini saniyorlar ama kendilerini kandirmaktan baska birsey yapmiyorlar..onlar azgin azinligin,haset insanlari ;)..

Benide_Kapatın
08-23-2007, 23:45
Geçen bir CHP li girdi çıkmış masonluğu savunuyordu başlığımda ...

Kimliğini belirtsede konuşsa sorun yok.. ona göre muamele ederiz,cevabını veririz,

Bazen saadetli gibi, bazen mhp li gibi , bazende chp li gibi davranıyor..Anlayın artık.Kırk yıllık Tuncay Özkan bir anda nasıl milli görüşçü oluvermişti seçim öncesi yine aynı türkü...

kardelen007
08-23-2007, 23:53
bir anda herkes bi parti oldu zaten....herkes ve akparti oluverdi

Beritan
08-24-2007, 00:10

Kimliğini belirtsede konuşsa sorun yok.. ona göre muamele ederiz,cevabını veririz,

Bazen saadetli gibi, bazen mhp li gibi , bazende chp li gibi davranıyor..Anlayın artık.Kırk yıllık Tuncay Özkan bir anda nasıl milli görüşçü oluvermişti seçim öncesi yine aynı türkü...

tuncay özkan gibi bi adama milli görüşçü derken hiç içiniz sızlamıyomu.........yine bi yerde milli görüşçülerin oyunu aldı akp.......yinede sizin vijdanınıza bırakıyorum

Benide_Kapatın
08-24-2007, 00:15

tuncay özkan gibi bi adama milli görüşçü derken hiç içiniz sızlamıyomu.........yine bi yerde milli görüşçülerin oyunu aldı akp.......yinede sizin vijdanınıza bırakıyorum

Ne demek istediğimi anlamadıysan vicdanınla konuşmadın bence... Ayrıca çabuk düştün :D :D :D

Beritan
08-24-2007, 00:22

Ne demek istediğimi anlamadıysan vicdanınla konuşmadın bence... Ayrıca çabuk düştün :D :D :D

anlamadım neye çabuık düştüm .........eğer tuncay özkan gibi bi adama milli görüşçü demeniz benim sinirimi bozmasınaysa ...zaten herşey ortada değilmi

Mu-Alim
08-24-2007, 13:46

Başka partili olmasına bir şey mi dedik biz kardeşim? Dikkat edersen başlıkta ne yazıyor: "ak partili gibi davranan sahtekarlar"..yani başka partiden olanlar mesele,başka partili olup da ak partiliyim diyenler asıl can sıkan...Yoksa tabi ki kimseye ak partili olmadığı için sahtekar diyecek halimiz yok..

Ak partili olmayıp da ak partili gibi burada nutuk atan kişiler sahtekardır! bunu iddia ve protesto ediyoruz biz...

serkan yücel
08-24-2007, 13:51
tabiki bende şiddetle kınıyorum

Benide_Kapatın
08-24-2007, 13:54
anlamadım neye çabuık düştüm .........eğer tuncay özkan gibi bi adama milli görüşçü demeniz benim sinirimi bozmasınaysa ...zaten herşey ortada değilmi

Anlamamaya devam mı edeceksin halaa... Tuncay Özkan dönek diyorum sen Tuncay Özkan'a iltifat ettim anlıyosun.. El insaf birazda vicdan..

mavera,
08-24-2007, 15:27

Anlamamaya devam mı edeceksin halaa... Tuncay Özkan dönek diyorum sen Tuncay Özkan'a iltifat ettim anlıyosun.. El insaf birazda vicdan..

hasan abicim yapma su ironiyi ;D ;D.."düsmanimin düsmani benim dostumdur" mantigiyla hareket eden zati muhterem secim öncesinde AK PARTI den ne koparirsak kardir diyerek saadet mitinglerini canli veriyordu ;)

Ak_aracak
08-24-2007, 15:36
Katılıyorum.Hedeflerine asla da ulaşamayacaklar ;)

pessimisticidea
08-24-2007, 17:23
bence başka parti taraftarları olabilir ancak karalamak aşşağılamak icin değil de belki demokratik bi ortam olması acısından yani ama chp ve saadet gibi körükörüne konusan insanları e-mail le rahatsız edenler kesinlikle alınmasın

subcomandante
08-24-2007, 17:31
ben chpliyim ancak burda chpye oy verenler kafasızda dendi bişe demedim çünkü o kişinin kendi hatasıdır siteye atfetmedim olayı...
benden rahatsız olan varmı bu arada?

pessimisticidea
08-24-2007, 17:33
şahsım adına bulunmanızın ortamı yumuşatması gerektiği kanaatindeyim

Ak_aracak
08-24-2007, 17:37
Ben şahsen rahatsız değilim.Kimseyi birbirini düşürmedikten sonra dürüst durduğun takdirde burda kalmakta sakınca olmaz diye düşünüyorum Çünkü biz diğerlerinden farklıyız. ben buranın kurucularından değilim cvp vermeye yetkim yok ama bu benim düşüncem.

subcomandante
08-24-2007, 17:41
valla şöyle söyliyim seçimden önce çok daha güzel tartışmalarımız oluyordu...
ancak seçimden sonra daha saldırgan tavırlar takınan insanlar olduğu için artık fazla ziyaret etmiyorum siteyi...

bennur
08-24-2007, 17:43
o tavırlara sebeb olanlar zaten protesto edilmekte..

pessimisticidea
08-24-2007, 17:44
kişisel olarak hakaret etmek saldırmak yanlış ama kurum da azıtıyo bazen tepkiler de sert oluyo duygusal bir millet olduğumuz icin tutamayıweriyolar :)

Mu-Alim
08-24-2007, 18:53
ben chpliyim ancak burda chpye oy verenler kafasızda dendi bişe demedim çünkü o kişinin kendi hatasıdır siteye atfetmedim olayı...
benden rahatsız olan varmı bu arada?

Evet var..Ben sizden acaip şekilde rahatsız oluyorum...Çünkü yazdığınız her şeyde kötü niyet seziyorum..Mutlaka olmalıdır karşıt görüşten insan.Ama siz ilk defa şimdi söylüyorsunuz cehepeli olduğunuzu.Hatta açtığınız bir konuyu çok iyi hatırlıyorum.Ak partiyi eleştirenlere cevap veremiyoruz diye bir mesele atmıştınız ortaya.madem cehepelisin niye ak partiyi savunma yöntemleri arıyorsun,burda ak partililerin M.Kemal'i sevmedikleri,ona hakaret ettiklerini nasıl söyleyebiliyorsun..?

Evet hocam,ben sizden rahatsız oluyorum!cehepeli oldugun için değil,saman altından su yürütmeye çalıştığından..

subcomandante
08-24-2007, 21:08
vaybeee nerde açmışım ben o konuyu ben senden önce bu forumda vardım...
yalan söyleme sen nasıl müslümansın?
peki m.ak denen kişi m.kemale hakaret etmedimi...
bende senden çok rahatsızım chplileri kafasız ama kendini çok zeki zannettiğin ama hala aslında hakaretin ne kadar yanlış bir şey olduğunun farkına varamadığın için...
işte insan bilmemeden konuşmalı gerçekten komik oluyor...
ben abdullah kaç adlı yöneticiye m.yavuz isimli kişiye bir kaç kez belirttim chpli olduumu...
ben zaten akplilerin hepsi sevmiyor demedim sen onudamı okumadın yoksa?
Ak partiyi eleştirenlere cevap veremiyoruz haha demek böyle bi başlık açtım haa...
bi link verde bende bakayım...

Mu-Alim
08-24-2007, 21:21
Neyi değiştirir sizin bu foruma benden önce üye olmanız?
Ayrıca,siz insanların siyasi görüşlerine ve benim dinime nasıl hakaret etme hakkını kendinizde sabit görüyorsanız ben de bir cehepeliye kafasız deme hakkını hele de AK Parti forumunda hayli hayli görürüm.Öte yandan size bir laf söylendi mi dikkatimi çekti ilk savunmanız sen ne bilirsin oluyor ve bu da sizin liderinizin (deniz baykalın) tipik özelliği.Bilmeyen insan hakarete başvurur.Ben size kişisel bir hakarette bulunmadım.Evet cehepe oy veren kafasızdır dedim..ama sende nasıl kafa var subcomandate demedim;ama siz benim müslümanlığımı sorgulama yetkisini kendinizde buldunuz.

Tek bir şey söylemeyeceğim bu hakaretin karşılığında size.Gereken eminim ki yapılacaktır.
Tartışmak istiyorsanız hodri meydan,ne varsa eteğimde dökerim önünüze ama kişisel hakaret noktasına getirirseniz meseleyi ( ki tek yaptığınız bu ) ben yokum orda arkadaş! Ne haliniz varsa görün,
sordunuz benden rahatsız olan var mı diye?
ben de cevap verdim..evet tahmin edebileceğinizden çok daha fazla rahatsız oluyorum sizden..

Yönetime ben cehepeliyim demekle olmaz bu iş.Buyrun burda hakaret etmeden bire bir tartışalım koyalım kartlarımızı ortaya,ama sen nasıl müslümansın gibi bir söz tartışma ürünü değil sataşma ürünüdür...

Kısacası,ne yaparsanız yapın,ne söylerseniz söyleyin,ben sizin samimiyetinize inanmıyorum ve sorduğunuz soruya tekrar bir cevap olarak sizden rahatsız oluyorum,evet...

subcomandante
08-24-2007, 21:31
sen hakaret etmezsin yani...öylemi?
sen yalan söyledinmi söylemedinmi?ben öyle bir başlık açmadım ama sen bana iftira attın...
ben hiç bir zaman bu forumda BENİM LİDERİM BAYKAL demedim...
ben sırf lider için bir partiyede oy vermem...
peki sen neden bana SİZ BÖYLE BİR BAŞLIK AÇTINIZ SAMAN ALTINDAN SU YÜRÜTÜYORSUUNUZ dedin...
bu oldumu şimdi?
ayrıca bu forumda ben çook hakaret etmeden tartıştım insanlarla bir çok eski üyede bilir bunu...
evet haklısın benim sen nasıl müslümansın sorusu bir sataşma veya karşı ataktır ancak sendede şöle birşey var 7 milyon 300 bin chp seçmenine hep birden hakaret etme alışkanlığı ve bu insanlara karşı müthiş bir saldırganlık ve kin var...

Mu-Alim
08-24-2007, 21:44
Konu açtığınız noktasında yanılmışım evet..Konuyu siz açtınız diye hatırlıyordum ama şimdi onu araştırdım siz değilsiniz;bundan dolayı özür dilerim...Ben genel bir kötüleme yaparken siz direkt olarak bana hakaret ediyorsunuz ikisi çok farklı şeyler;kaldı ki farklı şeyler olmasa bile arkasında duruyorum lafımın.

cehepeli olduğun ve yazdığın mesajların hemen hepsinde baykalı savunduğun için sanırım byakalın senin liderin olduğunu söylemem gayet normal.

bu forumda çok hakaret etmeden tartışmışsınız..Olabilir,bu da bir şey değiştirmez ki..Böyle söyleyerek asıl hatalının ben olduğum imajını uayndırmaya çalışıyorsunuz;ama ben gördüğümü yorumlarım hocam.M.Kemal meselesinden bu yana sizi özellikle takip ediyorum ve gerçekten yapıcı hiçbir eleştiriye rastlamadım.Ben rastlamadım diyorum,eskiden yapmış olabilirsiniz bunu...

cehepe ve yandaşlarına karşı saldırgan değilim,bunu kabul etmiyorum.Saldırgan olsaydım çevremde hatta çok yakınımdaki hatta ev arkadaşımı çoktan öldürmüş olurdum,forum şöyle dursun...

Ama içimde büyük bir kin olduğunu kabul ediyorum cehepeye karşı.onlar yüzünden Türkiye Cumhuriyeti demokrasi ve medeniyet merdiveninde atabileceği çok büyük adımlardan oldu...

Tekrar özür diliyorum konuyu sizin açtığınızı iddia ederek..

Bu konuyu açmadaki tek amaç sizi buraya çekebilip bu konuyu tartışmaktı,çok da iyi oldu,geldiniz..Ve hatta bu tartışmayı başlatabilmek adına belki de benden bu cevabı almak adına sizden rahatsız olan biri olup olmadığını sordunuz..

Size özel açılmış bir konuydu..Çünkü bir süredir yazdığınız mesajlar ve verdiğiniz tepkiler beni önemli derecede rahatsız ediyor.

Tekrar ifade ediyorum;yalan söylemedim ben..Tek yanlışım yadığınız bütün mesajları incelemeden sadece hafızama güvenerek o konuyu sizin açtığınızı iddia etmektir..Bu yüzden de özür diledim zaten...

subcomandante
08-24-2007, 21:49
bu ülkede bir çok insan birbirinde rahatsız oluyor...bu çok normal...
ancak iyi bir araştırma yapsaydınız ben baykalın parti içi demokrasiden nasbini almamış ve aristokrasiye aldanıp önünü göremeyen bir adam olduğunu bir çok kere yazdım...
sonuçta şu ortaya çıktı ben akpli değildim ve kesinlikle saman altından su yürütmedim...
eğer sözlerimi hakaret olarak algıladıysanız bende özür dilerim...
bu başlık benim için açılmış amma beni anlatmıyor bu ortaya çıktı...

Mu-Alim
08-24-2007, 21:52
Hangi mesajınızda ben cehepeliyim yazıyor?
Ben hala sizi anlattığına inanıyorum bu konunun.Yönetime bildirdim diyorsunuz;foruma niye duyurmuyorsunuz?

Dışardan bir vatandaş giriyor Ak Parti foruma senin mesajını okuyor "vayy be ak partiliye bak,mitingleri savunuyor" diyor ve sizin yüzünüzden bu forum zarar görüyor..Yönetime bildirmek yerine tüm forumun bilmesi lazım bunu,çünkü partiye ve foruma zarar veriyor bu davranışınız.

Ve siz bir şekilde "ben ak partili değilim hatta cehepeliyim" diye herkesin bilmesini sağlayacak şekilde belirtmedikçe ben sizi ve diğerlerini protesto etmeye devam edeceğim en doğal hakkım olarak...

Evrem
08-24-2007, 21:54
bir anda herkes bi parti oldu zaten....herkes ve akparti oluverdi

bu ne demek nasıl bi anlatım biçimi...anlayamadım ki

subcomandante
08-24-2007, 21:54
demekki anlatamadım...
ben akpli değilim evet...
ama akpli gibide hiç bir zaman görünmedim...
dışarıdan bakan insanlar demekki şunuda düşünüyordur eminim burda muhalif insanlarda vardır ve bunu yazıyor...
yönetim zaten beni 2 kez uyardı haa illa zarar görüyoruz git diyorsanız?

Evrem
08-24-2007, 21:57
demekki anlatamadım...
dışarıdan bakan insanlar demekki şunuda düşünüyordur eminim burda muhalif insanlarda vardır ve bunu yazıyor...

peki arkadaşım ben sana bişiy sorcam neden chp nin sitesi degilde özellikle rakip siteye üye oldun ki...

ibrahim44
08-24-2007, 21:58
demekki anlatamadım...

peki arkadaşım ben sana bişiy sorcam neden chp nin sitesi degilde özellikle rakip siteye üye oldun ki...

hee niye üye oldun?

subcomandante
08-24-2007, 21:59
fikir alışverişi.. bir uluslar arası ilişkiler öğrencisinin öğreneceği çok şey vardır... ayrıca ilk geldiğimde herkes hoşgeldin chplileride aramızda görmekten çok mutlu oluruz deniyordu şimdi bişemi değişti?

mesudum47
08-24-2007, 22:00
her zaman yönetimin tarafını tutmayıp ondanmış gibi davranan insanlar vardır ve olacaktır da...

mesudum47
08-24-2007, 22:01
muhaliflere laf varsa ben de ak partili değilim...

Evrem
08-24-2007, 22:02
tabi ki herkesin qörüşü kendine...ne olursan oL yine qeL...=D

merve
08-24-2007, 22:19
subcomandante in chp li olduğunu forum ilk açıldığından beri burda olanlar biliyor ;)

arkadaşlar biz onunla çok tartışmalar yaptık...

uzun zamandır yoktu o yüzden sizler onun mesajlarına pek rastlayamadınız ;)

Fahrenheit
08-24-2007, 22:21
arkadaşlar ,subcomandante adlı arkadaş foruma benden 14 saat önce üye olmuştur ve neredeyse bütün mesajlarını takip etmiş bulunuyorum . ilk mesajlarının hepsi "ben AKP li değilim " gibisinden mesajlardı ... ama hiçbir hakaret mesajını okumadım arada eleştirel mesajlar atıyor fakat bu mesajlarda hakaret içermiyor ,soru sormaya yönelik oluyor.... yoksa ben mi yanlış anlamışım?

merve
08-24-2007, 22:28
arkadaşlar ,subcomandante adlı arkadaş foruma benden 30 dk önce üye olmuştur ve neredeyse bütün mesajlarını takip etmiş bulunuyorum . ilk mesajlarının hepsi "ben AKP li değilim " gibisinden mesajlardı ... ama hiçbir hakaret mesajını okumadım arada eleştirel mesajlar atıyor fakat bu mesajlarda hakaret içermiyor ,soru sormaya yönelik oluyor.... yoksa ben mi yanlış anlamışım?

bende böyle biliyorum...

mesudum47
08-24-2007, 22:30
subcomandante nin bir sorun yaptığını görmedim...
başka insanlar görmekten bu kadar rahatsız olmayın....
eğer ortada tek grup olacaksa yanıldığınızı nasıl anlayacaksınız...

merve
08-24-2007, 22:31
kimse başka gruplara karşı değil yanlış bir anlaşılma var sanırım ;)

Mu-Alim
08-24-2007, 23:36
Meselenin çarpıtılmış olduğunu görüyor ve bundan üzüntü duyuyorum...Kimsenin muhaliflere tahammül edememek gibi bir sorunu yok!Böyle bir derdimiz olsa bunu bireysel olarak subcomandante ile tartışmayız...

Derdimi tekrar ediyorum bir örnekle;

M.Kemal konusunda subcomandante fikir beyan eden bir arkadaşımıza bilgisiz,kolpa gibi ifadeler kullanıyor.Ve bu ifadelere maruz kalan arkadaşım AK Partili iken bu hakaretleri sarf eden kişi bir cehepeli.İşte ben buna katlanamıyorum.Ak Parti'nin forum sitesinde AK Partili arkadaşımıza bir cehepelinin kolpa demesine katlanamıyorum...Hele bu arkadaşa "muhaliftir,renktir,bulunması lazım" gerekçesiyle savunulmasına hiçbir anlam veremiyorum..

Subcomandante;
gitmemi istiyorsanız? demişsin...Ben can-ı gönülden istiyorum bunu.Ama benim böyle bir yetkim malesef yok.

AK Parti forum sitesinde AK Partiliye cehepelinin kolpa demesini PROTESTO EDİYORUM VE EDECEĞİM!

Beritan
08-25-2007, 00:03
ya neyi tartıştığınızın farkındamısınız.......mesela ben akp li değilim diye beni banlıyıcak değilsiniz heralde.......hemde ben ,o, şu, olmazza körler sağırlar birbirlerini ağırlar olur buda hiç hoşunuza gitmez.........tartışıcaksınızki doğru yolu bulacaksınız........aksi taktirde uzlaşamazsınız

Mu-Alim
08-25-2007, 00:08
ya neyi tartıştığınızın farkındamısınız.......mesela ben akp li değilim diye beni banlıyıcak değilsiniz heralde.......hemde ben ,o, şu, olmazza körler sağırlar birbirlerini ağırlar olur buda hiç hoşunuza gitmez.........tartışıcaksınızki doğru yolu bulacaksınız........aksi taktirde uzlaşamazsınız

Kardeşim okumadan yorum yapmayın lütfen ya..Milyon kere söylüyorum başka partilerden adamların olması değil derdimiz diye..okuyun sonra cevap yazın..

Derdimi anlayan bir tek insan varsa ne mutlu bana!

Beritan
08-25-2007, 00:13

Kardeşim okumadan yorum yapmayın lütfen ya..Milyon kere söylüyorum başka partilerden adamların olması değil derdimiz diye..okuyun sonra cevap yazın..
Bir süre forumdan uzaklaşıyorum..cehepeli değil ama AK Partili böyle istiyor anladığım kadarıyla...
Derdimi anlayan bir tek insan varsa Allah razı olsun ondan..

ozaman derdinizi açık anlatın anladığım kadarıyla anlamıyanların sayısı 1yada 2 değil ozaman anlamayanda değil suç anlatanda öyle değilmi

Mu-Alim
08-25-2007, 00:14
Evet hocam haklısın...sorun bende..

Beritan
08-25-2007, 00:16

uyarmak benim insanlık görewim

loneliness
08-25-2007, 00:21
Meselenin çarpıtılmış olduğunu görüyor ve bundan üzüntü duyuyorum...Kimsenin muhaliflere tahammül edememek gibi bir sorunu yok!Böyle bir derdimiz olsa bunu bireysel olarak subcomandante ile tartışmayız...

M.Kemal konusunda subcomandante fikir beyan eden bir arkadaşımıza bilgisiz,kolpa gibi ifadeler kullanıyor.Ve bu ifadelere maruz kalan arkadaşım AK Partili iken bu hakaretleri sarf eden kişi bir cehepeli.İşte ben buna katlanamıyorum.Ak Parti'nin forum sitesinde AK Partili arkadaşımıza bir cehepelinin kolpa demesine katlanamıyorum...Hele bu arkadaşa "muhaliftir,renktir,bulunması lazım" gerekçesiyle savunulmasına hiçbir anlam veremiyorum..

Subcomandante;
gitmemi istiyorsanız? demişsin...Ben can-ı gönülden istiyorum bunu.Ama benim böyle bir yetkim malesef yok.

AK Parti forum sitesinde AK Partiliye cehepelinin kolpa demesini PROTESTO EDİYORUM VE EDECEĞİM!

forumumuza gelip provakasyon yapıp ak partili arkadaşlarımıza hakaretler yağdıran sonrada kendi inlerine çekilen tipler var.

bazı arkadaşlar muhaliflere laf uzatılmasın falan diyor. ne alakası varsa..
baykalda hukuken muhalif ama başbakanımıza ne çamurlar atmıştı. baykalın ekibinden bazı arkadaşlar ortalığı karıştırmak için sitemize ziyerette bulunuyor.

Mu-Alim
08-25-2007, 00:22

Subcomandante;

forumumuza gelip provakasyon yapıp ak partili arkadaşlarımıza hakaretler yağdıran sonrada kendi inlerine çekilen tipler var.

bazı arkadaşlar muhaliflere laf uzatılmasın falan diyor. ne alakası varsa..
baykalda hukuken muhalif ama başbakanımıza ne çamurlar atmıştı. baykalın ekibinden bazı arkadaşlar ortalığı karıştırmak için sitemize ziyerette bulunuyor.

AK Partiliye laf uzatılması ( sen nasıl müslümansın dendi bana,bir başka arkadaşımıza bilgisiz,kolpa dendi ) pahasına muhalife laf uzatmayın deniyor...

Bence bu üye amacına ulaşmıştır...

parabol
08-25-2007, 00:25

Bir süre forumdan uzaklaşıyorum..cehepeli değil ama AK Partili böyle istiyor anladığım kadarıyla...
Derdimi anlayan bir tek insan varsa Allah razı olsun ondan..

ben senı anladım merak etme ..sen bıcok kez derdının tum mualıfler olmadıgını belırmıssın esas derdınıde solemıssın ama sankı bunu gorunmez yazmıssn gıbı kımse dıkkate almayıp bı noktaya sabıtlenmısler..sana olan tepkılere pek bı anlam veremedım ..bence uzaklasma hemen pesmı edıosun yoksa

Mu-Alim
08-25-2007, 00:27
cehepeli pes ettiremez beni parabol;emin ol..ama ak partili bu kadar yalvarırcasına belirtmeme rağmen hala muhalife laf uzatma dediyse bana bir bildiği vardır elbet diyorum..Gerekirse gideriz,bizim partimizi savunacak platformumuz çok şükürler olsun..Her neyse kişisel hale bürtündürmeyelim mevzuyu ama

ŞAŞKINLIK İÇERİSİNDEYİM...

parabol
08-25-2007, 00:29

cehepeli pes ettiremez beni parabol;emin ol..ama ak partili bu kadar yalvarırcasına belirtmeme rağmen hala muhalife laf uzatma dediyse bana bir bildiği vardır elbet diyorum..Gerekirse gideriz,bizim partimizi savunacak platformumuz çok şükürler olsun..Her neyse kişisel hale bürtündürmeyelim mevzuyu ama

ben gıdersen senın gıbıler gıderse ben gıdersem kımlere kalır bu forum?bosversene takılcak ınsanı tak sende ..gercek ak kım goster onlara..su ammarı amacına ulastrma baksana yaptıgı ukalalıga

Mu-Alim
08-25-2007, 00:32
Şimdi rahatladım Loneliness ve Parabol sayenizde...
Ben o insana bir daha cevap vermiyorum...

Beritan
08-25-2007, 00:34

ben gıdersen senın gıbıler gıderse ben gıdersem kımlere kalır bu forum?bosversene takılcak ınsanı tak sende ..gercek ak kım goster onlara..su ammarı amacına ulastrma baksana yaptıgı ukalalıga

ya arkadaşlar ne ukalalığı herşeyi bukadar ciddiye almayın........abi çok üzüluyodu oyüzden dedim .......kafaya taktığınız derde bakın........kim nedemiş sizene ..........önemli olan aldığınız oy....

Onlybullet34
08-25-2007, 02:52
Aktunahan "FORUMUZA GİRİP AK PARTİLİ GİBİ DAVRANAN SAHTEKARLARIN "isimlerini açıklayabilirmisin bi öğrenelim..

mesudum47
08-25-2007, 02:54
Aktunahan "FORUMUZA GİRİP AK PARTİLİ GİBİ DAVRANAN SAHTEKARLARIN "isimlerini açıklayabilirmisin bi öğrenelim..

harbi ya ak partili olmayıp ak partili gibi davranan kimlermiş....

öğleden beri bir kavga bir curcuna....
hele söyleyin de herkes bilsin...

duymamış olan varsa ben ak partili değilim
tabi duymamış olan varsa....

bu arkadaşımız da rahatlasın...

selahattin_ay
08-25-2007, 03:04
ya ne sacmalik banane chp nin gurubundan sitesinden ve dolayisiyla da sanane bizim grubumuzdan
Durmak yok yola devam !!!!!

subcomandante
08-25-2007, 04:16
şimdi aktunahan öncelikle kendi söylediklerin çok güzelmiş gibi bana sataşma...
sen 7 milyon küsür insana boş kafa kafasız dedin sonrada ben bir anlık sinirle M.Kemal'e hakarette bulunan bir insana kolpa dedim diye kızıyorsun...
ayrıca o kişide istediği gibi cvp verirdi ama kalktı asılsız şeyler söyledi...
şunu tekrar söyliyim ben CHPli olduğumu pek çok kez belirttim hatta baykal karşıtı olduğumuda şimdi bekir çoşkun tarzındaki yazarlar akpli seçmeni aşşağılarken onlara duyulan tepki normalde chpliler kendileri için boş kafa denince reaksiyon ortaya koyunca kötümü oluyor?
ben kesinlikle ortalığı karıştırmak istemedim...
öyle bir niyetim olsaydı en az 10 kez yapardım...
haa bide kolpa dediğim için ve o gün sarf ettiğim bir kaç kelime sonrası uyarıyı aldım oturdum...
yalnız şu çok ilginç başbakan seçimden sonra ona oy vermeyenler :Ssize çok daha fazla hassasiyet göstereceğim. derken sizide anlıyorum derken bir akpli genç olan aktunahan önce bana yapmadığım bir şey için olmadık şeyler söyledi şimdide m.kemal için asılsız şeyler söyleyen birine hakaret edince bir akpli bir chpliye bu lafları söyler ama bir chpli bir akpliye hakaret edemez tarzında şeyler diyor...
bu UZLAŞMA ve DEMOKRASİ kültürüne hiç sığmadı...
Unutmaki sen bana o iftiraları attktan sonra ben sana nasıl müslümansın dedim çünkü iyi bir müslüman yalan söylemez değilmi veya iyi araştrmadan iftira atmaz...ha bundan dolayı çok içerlediysen özür dilerim kimseye islamı öğretmek gibi bir gayem yok...
birde şu var allah katında herkes eşittir ister akpli... ister chpli ister ödpli ister ibda-c'li olsun...kimse kimseye hakaret etme hakkına sahip değildir...
ben uyarımı aldım...
sende sırf biri akpli diye farklı bir görüşteki insana hakaret etmesini normal bulmamalısın...
ben sözlerinden bunu çıkardım yanlış anladıysam özür dilerim...

AKmetalci
08-25-2007, 06:43
şimdi aktunahan öncelikle kendi söylediklerin çok güzelmiş gibi bana sataşma...
sen 7 milyon küsür insana boş kafa kafasız dedin sonrada ben bir anlık sinirle M.Kemal'e hakarette bulunan bir insana kolpa dedim diye kızıyorsun...
ayrıca o kişide istediği gibi cvp verirdi ama kalktı asılsız şeyler söyledi...
şunu tekrar söyliyim ben CHPli olduğumu pek çok kez belirttim hatta baykal karşıtı olduğumuda şimdi bekir çoşkun tarzındaki yazarlar akpli seçmeni aşşağılarken onlara duyulan tepki normalde chpliler kendileri için boş kafa denince reaksiyon ortaya koyunca kötümü oluyor?
ben kesinlikle ortalığı karıştırmak istemedim...
öyle bir niyetim olsaydı en az 10 kez yapardım...
haa bide kolpa dediğim için ve o gün sarf ettiğim bir kaç kelime sonrası uyarıyı aldım oturdum...
yalnız şu çok ilginç başbakan seçimden sonra ona oy vermeyenler :Ssize çok daha fazla hassasiyet göstereceğim. derken sizide anlıyorum derken bir akpli genç olan aktunahan önce bana yapmadığım bir şey için olmadık şeyler söyledi şimdide m.kemal için asılsız şeyler söyleyen birine hakaret edince bir akpli bir chpliye bu lafları söyler ama bir chpli bir akpliye hakaret edemez tarzında şeyler diyor...
bu UZLAŞMA ve DEMOKRASİ kültürüne hiç sığmadı...
Unutmaki sen bana o iftiraları attktan sonra ben sana nasıl müslümansın dedim çünkü iyi bir müslüman yalan söylemez değilmi veya iyi araştrmadan iftira atmaz...ha bundan dolayı çok içerlediysen özür dilerim kimseye islamı öğretmek gibi bir gayem yok...
birde şu var allah katında herkes eşittir ister akpli... ister chpli ister ödpli ister ibda-c'li olsun...kimse kimseye hakaret etme hakkına sahip değildir...
ben uyarımı aldım...
sende sırf biri akpli diye farklı bir görüşteki insana hakaret etmesini normal bulmamalısın...
ben sözlerinden bunu çıkardım yanlış anladıysam özür dilerim...

ben olaya uzak kaldım.ama savundugun seylerın aksıne takılmısın.demıssınkı ' chp liyim die hakaret edemezler' eywallahta sen turgut ozal ıcın ne demıssın?

zamanında milli görüşçülere çok çektiren...
rüşvetin destekçisi...
ülkeyi dış pazara başarıyla açan(tek olumlu icraati bu bence)
barzaniyi-talabaniyi başımıza bela eden...
karısı f.ürekle hamama gider...
oğlu yolsuzluktan yargılanır...
başarılı politikacı...
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=5758.0

peki bu demokrasi ve uzlaşma kulturune yakısıyormu?rüşvetle bir tutuyorsun bu sıtedekı 10 kişiden 9 nun hayran oldugu ınsanı.aşalayıcı tabır kullanıyorsun.ardından Aktunuhan 'ı yalan ıle muslumanlıgını olcuyorsun.enteresan konusmussun arkadasım.evet sonuna kadar bende su konuda herkese destek olurum.chp li die mhp li die kimse hakaret edemez.haksızlık yapamaz.amma velakin sen haksızlık yapıonuz hakaret edıonuz bana derken.sen devlet adamına bu lafları dersen.bırakta ınsanlar tepkı versın sanada. bır yazın daha

Edremit'te gerginlik
Edremit'te de AKP'li Uğur ile kız kardeşinin jandarmayla tartışması gerginlik yarattı.
Uğur'un kız kardeşi Ahsen Uğur, perşembe günü otomobiliyle Altınoluk'un İskele Mahallesi'ne gelerek otomobilini resmi araçlar için ayrılan jandarma noktasının önündeki belediyeye ait otoparka park etmek istedi.
Ancak nöbet tutan asker, izin vermedi. Ahsen Uğur, dün bu defa ağabeyi Edip Uğur'la gelerek otomobilini aynı yere park etmek istedi. Ancak jandarmanın engellemesi üzerine tartışma çıktı.
Bu sırada AKP Balıkesir Milletvekili Uğur, iddiaya göre "Hangi o.. çocuğu benim kız kardeşime küfreden" dedi ve araçtan inerek jandarma noktasına girip masayı yumrukladı.

'Dersinizi verdik'
Vatandaşlar, 'Askere böyle davranamazsınız' diyerek tepki gösterdi.
Milletvekili Uğur'un, "Siz de işbirlikçisiniz. Biz sizin dersinizi 22 Temmuz'da verdik. Hâlâ anlayamadınız mı?" dediği öne sürüldü.
Kalabalık, 'Siz asker düşmanısınız' diye bağırarak jandarma noktasına doğru yürümeye başladı. Jandarma, halkı olay yerinden uzaklaştırdı.
AKP Balıkesir Milletvekili Edip Uğur, "Milletvekillerinin dokunulmazlığı var. Beni kim gözaltına alacakmış? Yok öyle şey. Kimseye hakaret etmedim" dedi.

aha böleleri zorlar...

ve guzel sozlerının oldugu ayrı bır yer.burdada senın saygı anlayısını goruyoruz

yalan söyleme...
bilgisiz...
ezikmisin sen kardeşim açlık parasızlık edebiyatı yapıyorsun...
ATAMIN DÖNEMİNDE ekonomimiz %11lere varan büyümüştür...
haa evet doğrudur tekalif-i milliye kanunu ile %50 mahsul ve giyecek alınmıştır ama o kadar cahilsinki şunu bilmiyorsun bunlar savaş bitince halka geri verilmiştir...
bu kanunla alınanlar devlet bono tarzında bir belge vermiştir...
haa yok atatürk şarap içerdi yok bilardo oynardı...
bunlar 33ten sonra başladıki o dönem bir amerikan doları=1 tl idi...
yazık harbiden yazık...http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=593.msg72973#msg72973

aaa bır tane daha varmıs..

bak m.ak adam gibi yazı yaz kara cahil...şimdi atatürk BEKTAŞİDİR...
sen yok alnı secdeye değimişmi diosun...
herkes namaz kılıp oruç tutan herkes müthiş müslüman damgası yiyor ama yalan söylemeyen adam namaz kılmıyorsa şerefisiz damgası...
kutsal kitabımızda yalan söyleme riya yapma deniyor ama yoookkk biz sadece namaz kılıp sonrada yalan söyleyip rus nataşasına gidenlere ooo müthiş mümindir müthiş insandır nitelemesi hemen yapılır...http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=593.msg72973#msg72973

arkadasımızın saygı cercevesınde sozlerınden bırı daha?

tartışamazsınki zaten bişe bilsen tartışacaksın...
hayır cvp veremezsin sonra eziklik edip ahmak dersin...
bide şizofrenide varmı sende o abi laffını kurguladın heralde sonrada çıt çıkmadı...http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=293.msg2245#msg2245

'arkadasımızın basta ıyıdınız sonra kotu oldunuz' tezi curuyor.baştada bole demıssın.tarıh:5 temmuz

ben bu forumu seviyorum çünkü faklı görüşlerdeki insanlara belli bir saygı var...
ancak eski forum kesinlikle farklılıklara hoşgörü açısından daha iyiydi...
burada önce imzam sansürlendi daha sonrada seviyesizce davranılmaya başlandı herneyse her şeydüzelir daha yenisiniz...
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=276.msg852#msg852

bunlar da benım belgelerım.hemde senın kendı laflarından olusan.bıde sen oku eskıden neler yapmıssın.ıncele hala ben 'sucsuzum' buldular yetımı dovuyorlar. dıyorsan eywallah. saygılar sevgıler

ımzamda kocaman yazıyor ama imza: AKpartiforum Fikir adamı Akmetalci

subcomandante
08-25-2007, 06:49
1-)iyide özal demedimi benim memurum işini bilir diye...ben ona ithafen yazdım...
2-)ordaki haberler milliyet.comdan alınmıştır bende copy-paste yaptım o üslup milliyet.comundur haa aha böleleri zorlar lafına takıldıysan çokda hakaret vari birşey değil...
3-)ben o hakaretler için uyarımı aldım daha ne?ak gençler nasıl tayyip erdoğana hakaret edildimi aşırı tepki veriyorsa bende onda öyle bir çıkış yapmışım...
4-)m.yavuz bana hakaret ettikten sonra ben o lafları ettim...
5-)haa evet baştada öle dedim gerçekten iyiydi o zamanlar forum noolacak?

AKmetalci
08-25-2007, 06:57
1-)iyide özal demedimi benim memurum işini bilir diye...ben ona ithafen yazdım...
2-)ordaki haberler milliyet.comdan alınmıştır bende copy-paste yaptım o üslup milliyet.comundur haa aha böleleri zorlar lafına takıldıysan çokda hakaret vari birşey değil...
3-)ben o hakaretler için uyarımı aldım daha ne?ak gençler nasıl tayyip erdoğana hakaret edildimi aşırı tepki veriyorsa bende onda öyle bir çıkış yapmışım...
4-)m.yavuz bana hakaret ettikten sonra ben o lafları ettim...
5-)haa evet baştada öle dedim gerçekten iyiydi o zamanlar forum noolacak?

ama bak hala iyide dedimdi ettimdi. dıyorsun yalanmıyorsun.sende saygısızlık yapmıssın.bu tek taraflı olmamıs.bırısı sana bişi demişse sende demişssin.ama sen kendını' kucuk emrah fılımlerındekı fakır fukara vurmayın agbi..' sozlerı sarfedenler moduna gırmıssın.sende sütten cıkma ak kaşık degilmişsin.özal'ı hala rusvetle yakıstıyorsun.arkadasım belgen yoksa idda edemezsın.bir ispat getir.işte özal rüşvet yedi yedirtti diye.ondan sonra eywallah haklısın dıyelım.yasın 18 özal cumhurbaskanı ıken sen nerdeyse kundaktaydın.dönemini bile yaşamamısken nasıl 3 kıtap okuyup boyle ahkam kesebiliyorsunkı?forum baştata iyiydi şimdide iyi. sen solcuların sıtesınde ak partiliyi tutduklarını gordunmu? aha ben bır sıtede tek ak partiliydim. ve kufur etmedıgım halde hakaret olmadıgı halde.sabah aksam tayyıp erdogana onlar sayarken saygı saygı dıe bagırındıgım halde banlandım. ama burda hıc kımseyı ak partili degil die banlanmaz.saygı cercevesı ıcınde oldugmuz surece zaten sorun olmaz.nolur sende dersınkı.tamam benımde hatalarım olmustur sızınde olmustur ınsanız.hepımız aynı vatanda yasıyoruz vs dıyıp tatlıya baglarsın olur bıter.bu kadar veryansın bu kadar ŞOK ŞOK ŞOK gundem havasına gerek yok kanımca.ben senle tartısmıyorum. olayı sonuca baglamak ıcın ugrasıyorum.

subcomandante
08-25-2007, 07:05
yaa iyide ben kesinlikle abiler bakın bana naaptılar demedimki veya o havalarda deilimki...
yahu özal bu lafları etti sonra onun döneminde müthiş derecede kayıt dışı vergi olayı oldu...
sonra onun kendi bakanları evet bizde bir dönem müthiş rüşver işledi dedi...
dediğim gibi saygısızlık ettim etmedim değil ama hep önce bana karşı saygısızlık edildi..
o zaman şöyle diyelim bundan sonra forumda kimse döneminde yaşamadığı kişiler hakkında yorum yapmasın oldumu?isterse ne kadar bilgi sahibi olursa olsun...
aha sana yüzü sola bakan ve içinde ii akplilerin olduu küfür etmediği sürece atılmayan site www.utopyam.com/forum (gerçi 2 gündür server sorunu var)
iyide ben senin dediğini çook dedim bu sitede madem bu kadar araştırıyosun yazdıklarımı onları nasıl görmedin ben dedim hepimiz bu ülkede yaşıyoruz hepimizin ortak paydası var diye...
tamam neyse artık uzatmaya gerek yok yani sen beni böyle bi ahada bu sensin kendinden haberin yok gibi bir olaya sokmaya çalıştında ben kendimden eminim...
her neyse konu uzamasın bence bu başlığı tamamen silin...

AKmetalci
08-25-2007, 07:16
yaa iyide ben kesinlikle abiler bakın bana naaptılar demedimki veya o havalarda deilimki...
yahu özal bu lafları etti sonra onun döneminde müthiş derecede kayıt dışı vergi olayı oldu...
sonra onun kendi bakanları evet bizde bir dönem müthiş rüşver işledi dedi...
dediğim gibi saygısızlık ettim etmedim değil ama hep önce bana karşı saygısızlık edildi..
o zaman şöyle diyelim bundan sonra forumda kimse döneminde yaşamadığı kişiler hakkında yorum yapmasın oldumu?isterse ne kadar bilgi sahibi olursa olsun...
aha sana yüzü sola bakan ve içinde ii akplilerin olduu küfür etmediği sürece atılmayan site www.utopyam.com/forum (gerçi 2 gündür server sorunu var)
iyide ben senin dediğini çook dedim bu sitede madem bu kadar araştırıyosun yazdıklarımı onları nasıl görmedin ben dedim hepimiz bu ülkede yaşıyoruz hepimizin ortak paydası var diye...
tamam neyse artık uzatmaya gerek yok yani sen beni böyle bi ahada bu sensin kendinden haberin yok gibi bir olaya sokmaya çalıştında ben kendimden eminim...
her neyse konu uzamasın bence bu başlığı tamamen silin...

benım sana demek ıstedıgım.'ben bişi yapmadım' havalarında takılıp.kendı yazdıklarını 'benı kızdırdı kardesım bende dedım' moduna donmek absürd oluyor bunu ıza etmeye calısıyorum.+ben demedımkı yorum yapma diye.o zamanda yasayan ınsanla sonradan oturup 3 kıtap okuyanın farkı olur.genelde neden hep ozamanda yasayanların kıtapları cok tutulur?yaşamak farklı ogrenmek farklı bir şey. sen yaşarsın başkası yasamadıgı ıcın naparsa yapsın senın kadar ıyı hıssedemez senın kadar ıyı bılemez.özalın zamanında neler neler yaşanmış.nerden almıs neler yapmıs.o anları yaşasan daha ıyı anlardın bunu demeye calısıyorum.+barzani lafıda ettın.barzani nedir ya?kimdir? kuklanın tekidir. eger özal körfez savaşı zamanı o kürtleri ülkeye sokmaasaydı.saddam diri diri yakardi hepsini.sen eger ınsanların ölümden kurtarılmasını.vatana buyuk hata diye algılayabilyorsan.vicdanınla baş başa bırakırım senı.

uzatmaya gerek yok yani sen beni böyle bi ahada bu sensin kendinden haberin yok gibi bir olaya sokmaya çalıştında ben kendimden eminim...

demıssın. ben sadece sozlerını karsılastırdım.kendı dedıgını unutup başkasınınkine laf ettıgın ıcın ınceledım.dedigin siteye bakıcam.ne kadar saygılıymıs merak ettım dogrusu.merak etme sabaha temızlerler topıcı.

subcomandante
08-25-2007, 07:20
yoo merak etmiyorumda olay çok farklı yerlere gitti özal olayı tartışılır...
her neyse ben yapmadım demiyorum zaten ama GENE dediğim gibi ben bana yapılırsa karşılığını veririm...

AKmetalci
08-25-2007, 07:24
herkes kendı dedıgını bılırek yazarsa sorun cıkmaz.cıkarsa bkz: Sıte Yönetimi

Mu-Alim
08-25-2007, 13:35
Subcomandante;
Arkadaşım ben sana yalan söylemedim,iftira atmadım..Senin yorumların bulunan bir konuyu sen açtın zannediyordum,hafızama güvenerek buraya yazdım ama yanılmışım bir mesaj sonra düzelttim bu yüzden senden özrümü diledim...

AK Partilinin cehepeliye hakaret hakkı vardır diye bir cümle kesinlikle kullanmadım...Ama AK Parti forum sitesinde AK Partilinin cehepeliyi eleştirmesi;cehepelinin Ak Partiliye "hakaret etmesi"nden çok daha normaldir.Mutlaka hiçbir şekilde bu tür "kavga" ların yaşanmaması arzumuzdur ama bir cehepeli kendisinde AK Partili birine hakaret etme hakkını AK Parti forum sitesinde buluyorsa,orda bir sıkıntı vardır...

Yönetimden uyarımı aldım diyorsun;"gider o evi yakarım,sonra cezam neyse paşa paşa yatarım hakim bey!" diyorsun yani...

Bu konuda daha fazla konuşmayacağım.Benim anlatmak istediğim "anlamak isteyenler" tarafından anlaşıldı;bundan eminim...

Fahrenheit
08-25-2007, 14:31
Arkadaşlar bu tartışmayı sonlandırmak istiyorum ...
Genel olarak söylüyorum ;
İnsanların bazı değerlere olan duyarlılığı farklıdır, bu değerlere karşı söylenilen kötü bir söz veya cümlelere karşı oluşturdukları tavırda farklıdır ,,
Eminimki herkes düşüncelerini hakaret etmeden anlatabilir ,
Bu nedenle artık tartışmalarımızda hakaret içeren cümleler kullanmayalım,
--
Forumumuz her kesimden insana açıktır ve öyle olması gerekir fakat herkes ne söylediğinin neler yazdığının ve yazdıklarının nasıl bir sonuç doğuracağının farkında olmalı diye düşünüyorum..
--
Herkese kolay gelsin..

Demokrat
05-12-2008, 01:35
Zaman degisiyor ama taktikler hic degismiyor, tuna ta agustosta bu basligi acmis ama hala daha günceligini koruyor 8)

ENGİNEER
05-12-2008, 01:39
Gerçekten çok doğru bir konu...

Demokrat
05-12-2008, 01:42
Gerçekten çok doğru bir konu...

simdi yazilanlari okuyorum gercekten cok güzel konulara deginmisler..birazda bu ak partili taklidi yapanlar yüzünden basimiza cok sey geldi ya..
Ama sunu daha iyi anliyorum gün gectikce cürükler eleniyor ;)

ENGİNEER
05-12-2008, 01:50
Ahmet abi dost kötü günde belli olur...

Bak şu kapatma davası yaklaştıkça çürükler bir bir dökülecek ve biz çok daha sağlam şekilde yola devam edicez o zaman öünkü o çürükler parazit gibi bir yandan sömürüyor bir yandan bizide yavaşlatıyordu...

Demokrat
05-12-2008, 01:51
Evet kardes bu kapatma davasiyla beraber rant pesinde olanlar dökülecektir..bu arada arkadaslar forumda taklitlerim var, onlardan sakinin 8)

ENGİNEER
05-12-2008, 01:53
Çin Malı'dır kesin (:

Sahte forum üyeliği bile yapıyor adamlar helal olsun (:

Demokrat
05-12-2008, 01:54
Çin Malı'dır kesin (:

Sahte forum üyeliği bile yapıyor adamlar helal olsun (:

yakinda ENGINAR diye üye gelirse hic sasirma :).. ismimi taklit edebilir ama beni asla 8)

ENGİNEER
05-12-2008, 01:55
Taklitler aslını yaşatır (:

ENGİNEER
05-12-2008, 01:57
Ahmet abi izninle konunun kilidini açmak istiyorum gelmek isteyenler var (:

Demokrat
05-12-2008, 01:57
Ahmet abi izninle konunun kilidini açmak istiyorum gelmek isteyenler var (:

hangi konu kardes :), bu konu kilitlimi inan hic farketmedim :)

ENGİNEER
05-12-2008, 01:58
(:

Berika
05-12-2008, 01:59
ohh bee dışarıda bıraktınız bizi >:( :D yetkisi olmayan üyeler de var burada :D

ENGİNEER
05-12-2008, 02:00
Ya aslında bende farketmedim kilitli olduğunu (:

Demokrat
05-12-2008, 02:01
Ya aslında bende farketmedim kilitli olduğunu (:

bizde karsilikli sohbet ediyoruz ha :) ne bileyim bana kilit sökmedigi icin yaziyorum öyle

ENGİNEER
05-12-2008, 02:08
Ahmet abi bi gün ak parti kapansa sence burdakiler dağılır mı?

Yani eski hevesimiz kaybolur mu?

Demokrat
05-12-2008, 02:13
Ahmet abi bi gün ak parti kapansa sence burdakiler dağılır mı?

Yani eski hevesimiz kaybolur mu?

bende onu düsündüm kardes..Velev ki parti kapandi o zaman biz ne olacagiz, forumdaki kapanacak yoksa yeni parti kurulunca yeni bir adlami devam edecegiz..
hayirlisi olsun..

akgenclik56
05-12-2008, 02:23
bende onu düsündüm kardes..Velev ki parti kapandi o zaman biz ne olacagiz, forumdaki kapanacak yoksa yeni parti kurulunca yeni bir adlami devam edecegiz..
hayirlisi olsun..

ALLAH GÖSTERMESİN AYNI KADRO İLE AYNI PARTİ VE AYNI İSİM ALTINDA

DURMAK YOK YOLA DEVAM

ofluhanife
05-20-2008, 19:39
dışardakiler yetmiyo bide içimize kadaR GElmişler bende sonuna kadar PROTESTO ediyorum

YavuzSultanSelim
05-20-2008, 19:40
evet yeni taktikleri bu sanırım

Neşe
05-20-2008, 19:42
ne yapsınlar garipler kendilerini kandırırlar ancak.............

ercanak
05-20-2008, 21:21
katılıyorum kardeş

politikaci
05-20-2008, 21:22
ben chp foruma girip chp li gibi davranıyorum ama birşekilde akpartili olduğumu eleveriyorum BAYKALLA DALGA GEÇİYORUM sonrada 2 msjda bannn :D

taya
05-20-2008, 21:31
Aramızda kendini çok zeki zanneden ve içten içe üyelerimizin beyinlerini yıkamaya çalışan (bunun imkansız olduğundan bihaberler tabi!) AK Partiliyim diye kişiliksizce yalan söyleyen TÜM SAHTEKARLARI PROTESTO EDİYORUM!

sonuna kadar destekliyorum.

Neşe
05-20-2008, 21:40

sonuna kadar destekliyorum.

evet bende sonuna kadar katılıyorum..........

Azrail662
01-31-2009, 20:05
Belli kurallar vardır o kurallar cercevesinde herkes gelebilir siteye ana sayfada Chpliler giremez yazmıyor
Doğru yola yaklaşmışlar ki burdalar

ENES_CAN_AK
01-31-2009, 20:10
ben protesto etmiyorum gelsinler varlığımızı görmeleri anlamaları için iyi bir sebep

Feyza
01-31-2009, 20:12
Belli kurallar vardır o kurallar cercevesinde herkes gelebilir siteye ana sayfada Chpliler giremez yazmıyor
Doğru yola yaklaşmışlar ki burdalar
Burada her fikirden her düşünceden insanların olması bizi mutlu eder, Düşüncelerini başka kisvelerin arkasına sığınmadan ifade ettikleri seviyelerini koruyup üsluba dikkat ettikleri müddetçe. Yalnız "ben Ak Parti'liydim işte şundan bundan dolayı artık değilim" gibi söylemlerde bulunupta insanı aptal yerine koymaya çalışanları bende protesto ediyorum...

Gökmen
01-31-2009, 21:36
Her konuda sahtekar ve iki yüzlü insanları kınıyorum, fakat burada her üye sevgi,saygı ve adap çerçevesi içinde dilediği gibi yazılarını yayınlar ve yorum yapabilir. Ben bir AK PARTİ sevdasından önce R.Tayyip ERDOĞAN ve Abdullah GÜL sevdalısı olarak, düşünce fikir ve görüşlerimi asla başkalarının düşünce fikir ve görüşleri değiştiremez...

Cerrah
01-31-2009, 22:09
Vallahi ben onlardan değilim

Gökmen
01-31-2009, 22:30
O ZAMAN YORUMLARIMIZI SİLİCEĞİNİZE BİZİ BANLAYACAĞINIZA ERKEKLER GİBİ TARTIŞIN BİZİMDE YANLIŞIMIZ VARSA BİZDE GÖRELİM BURADAN AHKAM KESMEKLE OLMUYOR FİKİR DEĞİŞTİRME AMA ŞUNU BİLİNKİ ALLAHA YEMİN EDİYORUM AİLEM VE ÇEVREMDEN BİR ÇOK KİŞİ 22 TEMMUZDA AKP YE ATTILAR AMA ELHAMDÜLİLLAH BİR ÇOĞU ŞİMDİ SAADET DİYOR EMİN OLUN SEÇİM ÖNCESİ YİNE BİR OYUN OLMAZSA SANDIKTA DOĞRU DÖYLEDĞİME İNANACAKSINIZ

Erkekler gibi tartışalım sizinle peki bayanlar nasıl tartışsın, bu yazına gülerim ben, ancak arkadaşım ben ve bu forum,daki çoğu üye forum,a insanlar ile tartışıp laf kalabalığı yapmaya değil faydalı konuları duygu ve düşüncelerini paylaşmak için üye oldum ve olduklarına inanıyorum...

Feyza
01-31-2009, 22:44
BAK KARDEŞİM BU DEDİĞİMİ YILLAR ÖNCE ERBAKAN HOCAM İÇİNDE POLEMİK KONUSU YAPMIŞLARADI EMİN OL BU ÜMMETİN KADINLARI ERKEKLERİNDEN DAHA ERKEKTİR......

BİZDE DUYGU VE DÜŞÜNCELERİMİZİ PAYLAŞIYORUZ AMA SİZ SİLİYORSUNUZ NEDEN BİZİM SÖYLEDİKLERİMİZ KAFALARINIZI KARIŞTIRIYOR GERÇEKLERLE YÜZLEŞEMİYORSUNUZ

EEEEEEE ÜSTÜNE ÜSTLÜK BİRDE BİZLERİ BANLIYORSUNUZ SİZ BÖYLE YAPINCA AKLIMA HEP EBU CEHİL GELİYOR ODA EZANIN SESİ DUYULMASIN DİYE ELİYLE DUVARA VURUYORDU AMA ALLAH A HAMT OLSUN 1450 YILDAN BERİ EZAN SUSMADI YANİ ANLIYACAĞINIZ SİZDE BU DAVAYI SUSTURAMAYACAKSINIZ
Ebi cehil ilan ettiniz bizi, kafir ilan ettiniz. Eee sırada ne var? Kendini hakiki müslüman sayan ve su-i zanda bulunmayı marifet sayan kardeşim. Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya çalışırsan banlanırsın. Bize dini öğretmeye kalkmayın emin olun biz dinimizi sizden iyi biliyor ve tanıyoruz. Ülkemizin ve halkımızın geleceğini, refahını sizden daha çok düşünüyoruz. Siz kendinizi kurtarmaya çalışın...

Gökmen
01-31-2009, 22:45
[quote=aslanmaşadov;501993]BAK KARDEŞİM BU DEDİĞİMİ YILLAR ÖNCE ERBAKAN HOCAM İÇİNDE POLEMİK KONUSU YAPMIŞLARADI EMİN OL BU ÜMMETİN KADINLARI ERKEKLERİNDEN DAHA ERKEKTİR......

ALLAH, ALLAH :w:

Feyza
01-31-2009, 22:57
BAK KARDEŞİM YAZIMI BİRAZ DİKKATLİ OKU SİZİN YAPTIĞINIZI EBU CEHİLDE YAPIYORDU DEDİM SİZ EBU CEHİLSİNİZ DEMEDİM...........

KİMSE DİNİ İYİ BİLDİĞİNİ SÖYLEYEMEZ BENDE NEDENİ İSE İSLAM DİNİNİN ÇOK HASSAS YÖNLERİ VE BU YÖNLERİN BİR ÇOK KOLA AYRILMASI

BİRDE KENDİMİ KURTARMAM MANTIĞI İSLAM DIŞI BİR MANTIK ALLAH
EMRİ BİL MARUFU VE CİHADI KURANI KERİMDE 500 YE YAKIN AYETTE FARZ KILMADIMI EEEEEE ÖYLE İSE HERKES BİRBBİRİNİ KYRTARA KURTARA DOĞRU YOLU BULUCAZ İNŞALLAHHa hasan, ha kel hasan...

Madem dini iyi bildiğiniz yönünde bir iddianız yok ozaman bırakın ayetleri kendi siyasi çıkarlarınız için yorumlamayı. Karşınızda cahil cühela insanlar yok, dinimizin neyi emrettiğini bizler biliyoruz. Bilmeyenlere de siyasi bir çatı altında değil işin ehli olan insanlar tarafından öğrenmelerini öneriyoruz. İşin ehli olmayanlar insanları yanlışa sevk ediyor...

Kendini kurtarma mantığı islam dışı bir mantık değildir tam aksidir. Rabbim bizlere akıl vermiştir, körü körüne diretmek, kendini yanlışlara sevketmek akıl karı değildir.
Sizi kurtarmak için elimizden geleni yapıyoruz ama yine aynı serzenişlerle karlşılaşıyoruz. Benim umudum kalmadı artık.

Gökmen
01-31-2009, 23:02
[quote=Gökmen;501998]

GÜL BAKALIM GAZZE Yİ NE KADAR BİLİRSİN BİLMEM AMA AKP NİN DE KATİLLİĞNİ YAPTIĞI GAZZEDE 500 İŞTİŞHAD EYLEMCİSİ KADIN BEKLİYORDU İSRAİL ORDUSUNU SENİN ELİNE DİKEN BATSA YARIM SAAT ACISINI ÇEKERSİN AMA O KADINLAR TANKLARIN ALTINDA KENDİLERİNİ PATLATIYORLAR

Gazze,yi senin bildiğinden daha iyi biliyor ve gereken yaklaşımlarda,da bulunduğuma inanıyorum. Ayrıca ALLAH c.c kabul etsin inş,ALLAH sadece gazze,de takılı kalmıyorum senin hayellerini bile kuramadığın işler ile meşkulüm. ALLAH c.c emant ol...

Feyza
01-31-2009, 23:25
HAYIR AYETLERİ KENDİ ÇIKARLARIM İÇİN YORUMLAMIYORUM

BAKIN DÜNYA GENÇ MÜSLÜMANLAR ÖRGÜTÜNÜN LİDERİ SUDANLI ALİM İBNİ HÜSEYNİ NE DİYOR Kİ AFRİKANIN İMAM KARDAVİDEN SONRAKİ EN ÖNEMLİ ALİMLERİNDEN

DÜNYADA İSLAM ÜMETİNİ KURTARMAK İÇİN , GÜNÜZMÜZDE 3 HAREKET ORTAYA ÇIKMIŞTIR
1-İHVAN
2İMAM MEVDUDİ
3-MİLLİ GÖRÜŞ
VE ALLAHA YEMİN EDEREK SÖYLÜYORUMKİ BUGÜN ÜMMETİ KURTARABİLECEK TE HAREKET MİLLİ GÖRÜŞ HAREKETİDİR

HALİT MEŞAL
ÇAĞIMIZIN ABDÜLHAMİTİ NECMETTİN ERBAKANDIRHee bu şekilde biraz daha kendinizi gaza getirin... Kardeşim burada savaşmaktan değil Ülke yönetmekten bahsediyoruz.
Türkiye'yi yönetmekten...
Ben Ülkeyi aklında sürekli bir insanı katletmek(bu insanlar yahudi veya hıristiyanda olsa ) gibi düşüncesi olanların yönetmesini istemiyorum. Halk ta istemiyor neden anlamıyorsunuz? İslam Ümmetini kurtarmak gibi bir misyon üstlenmenize gerek yok, bunu yapması gerekenler yasal yollarla yapar Rabbim de onlara yardım eder.