Orijinalini görmek için tıklayınız : GALATASARAY 2-3 HAMBURG
GALATASARAY 1-0 HAMBURG
Stat: Ali Sami Yen
Hakemler: Pedro Proenca Oliveira Alves Garcia, Jose Tiago Garcias Bolinhas Trigo, Sergio Manuel Lacroix Pimenta (Portekiz)
Galatasaray: De Sanctis, Barış, Lincoln, Baros, Ayhan, Kewell, Hakan, Serkan Kurtuluş, Sabri, Arda, Volkan
Hamburg: Rost, Aogo, Mathijsen, Boateng, Benjamin, Alex Silva, Jansen, Jarolim, Pitroipa, Guerrero, Oliç
MAÇTA İLK YARI
DK 1: Maça Hamburgluluar başladı.
DK 2: Hamburg sağdan geldi. Cezasahamıza bir orta. De Sanctis için rahat top.
Arda rakibiyle girdiği pozisyondsa yüzüne bir darbe aldı. Kısa bir sakatlıktan sonra tekrar oyuna döndü.
DK 4: Hamburg serbest vuruş kullandı. Defansımız önde karşıladı ve topu uzaklaştırdı.
DK 6: Hamburg maça etkili başladı. Özellikle sağ taraftan kalemizi zorluyorlar. Guerrero korner köşesine yakın yerden orta şansı aradı. Arda pozisyonu bozdu ve topu kaptı.
DK 7: G.Saray'ın ilk atağı. Sabri topu sürdü. Sağ kanatta Baros'a verdi. Baros'un ezasahasına ortası. Arda topu kontrol etti. Ayha'n verdi. Onun vuruşunda top kalecide kaldı.
DK 10: Ali Sami Yen'de ilk 10 dakika golsüz geçildi.
DK 11: Hamburg çok tehlikeli geldi. Cezasahamıza gelen ortada Oliç kafa ile vurdu. Sanctis parmak uçlarıya kornere çeldi. Kornerden sounç alamadılar.
DK 12: Kaleci Rost'tan uzun bir kaleci vuruşu. Volkan karşıladı. Arda'ya verdi. Ayhan destek veriyor. İleri uçtaki Baros'a attı. Baros rakibine faul yaptı ve hakem oyunu durdurdu.
DK 14: Taç atışı ile oyuna başladık. Serkan kullandı. sabri'ye verdi. Onun pası Baros'a. Lincoln geldi. Topu kaptırdık.
DK 16: Serkan ile atağa çıktık. Sabri sağ kanattan topu aldı. Ortasını yaptı. Rakibine çarptı ve kornere çıktı. Sabri ortayı yaptı. Silva kafa ile karşıladı. Volkan rakibine faul yaptı.
DK 18: Jarolim yerde kaldı. Lincoln'un hareketi faul. Jarolim bu hareket için sarı kart bekledi.
DK 20: Kewell ve Guerrero mücadelesi. Guerrero yerde kaldı. Sağdan tehlikeli yerden serbest vuruş kullandılar. Yakın direkte Arda kafa ile karşıladı.
DK 21: Kewell orta alanda topu aldı. Lincoln ve Baros'a baktı. İçeri bir orta ancak isabet yok.
DK 23: Hamburg yine tehlikeli geldi. Guerrero sağdan cezasahamıza girdi. Hakam Balta zamanında araya girdi.
Topla oynama süresinde yüzde 62'ye yüzde 38 Hamburg üstünlüğü var.
DK 26: G.Saray bu dakikalarda yükleniyor. Barış topu getirdi. Sağ taraftaki Lincoln'e pasını verdi. Onun prtası cezasahası içine ancak kısa düştü. Baros arkada top bekliyordu.
DK 30: Maçta 0-0'lık golsüz eşitlik sürüyor.
DK 31: Lincoln sağ korner noktasına yakın yerde düştü. Faul G.Saray'ın. Lincoln ortaladı. Cezasahasına karambol var. Arda dokunamadı. Sonrasında Sabri topu önünde buldu. Vuruşu istediği gibi. Gole yaklaştığımız dakikalardan biri oldu.
DK 33: Hamburg atağı. Jansen soldan kaçan Pitroipa'ya attı. Top çok hızlı ve aut.
DK 36: Tribünlerde bu dakikalarda sarı kırmızılı takımımıza büyük destek var.
DK 37: Galatasaray etkili geldi. Baros cezasahası ön çzigisi üzerinde yerde kaldı. Top Lincoln'e geldi. O da yerde kaldsı. Ancak hakem ilk önce Baros'un yerde kaldığı anda Lincoln'ün ofsaytte olduğunu işaret eden düdüğünü çaldı.
DK 39: Arda sol taraftan içeri ortaladı. Pitroipa son anda havada topa müdahale ederek uzaklaştırdı. Baros müsait pozisyondaydı.
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos//830620090211094639662.jpg (http://javascript<b></b>:pick('830620090211094639662.jpg','http://image.haber7.com/haber/haber7/photos//830620090211094639662.jpg')) DK 40: Baros cezasahasına yerde kaldı. Karar penaltı. Boateng de hakemden sarı kartı gördü.
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos//911620090211094023938.gif (http://javascript<b></b>:pick('911620090211094023938.gif','http://image.haber7.com/haber/haber7/photos//911620090211094023938.gif')) DK 42: Kewell topun başında.. Ve top Hamburg ağlarında....
Golün ardından Ali Sami Yen'de meşalaler yandı. Muhteşem görüntüler var...
+1 dakika uzatma işaret edildi.
DK 45+1: HJamburg soldan serbest vuruş kullandı. Karambol var. Barış'tan kornere çıktı. Orta geldi. Ancak sonuç yok.
Ve hakem maçta ilk yarıyı bitiren düdüğü çaldı.
DK 46: G.Saray ikinci yarıya başladı.
DK 48: Baros
yuru aslanım :D
işte buuu...haydi aslanımmm haydiii!!!!
aslanlar sahada...tiribünler ayakta...90 dk...coşalım çılgınca..çıldırın çıldırın cimbom için çıldırın!!!!
Ali Sami Yen resmen coştu. Adnan Polat başta olmak üzere protokol tiribününde büyük sevinç var..
DK 51: Sabri sağdan uzun oynadı. Baros topu kontrol etti. Rakibinden kornere çıktı. Ortayı yaptık. bu kez de taca yolladı. lincoln Arda'ya verdi. Jarolim geldi ve Arda'nın pozisyonun bozdu. Arda'nın hareketi faul..
DK 54: Silva'nın Lincol'ne yaptığı hareket faul. Kewell topun başına geldi. Lincoln'de orada. Paslaşarak kullandık. Kewell cezasahası dışından sert vurdu. Rakipten kornere.
DK 55: Atağımız devam ediyor. Cezasahası içinde Baros, Barış'a bıraktı. Vuruşunda top az farkla aut.
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos//911620090211094023938.gif DK 56: Hamburg Guerrero ile farkı 1'e indirdi. De Sanctis cezasahası dışından gelen bu şuta hareketsiz kaldı.
DK 59: Hambur yine yükleniyor. Pitroipa sağdan geldi. Ortasını yaptı. Oliç müsait pozisyonda vuramadı.
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos//911620090211094023938.gif DK 60: Gol yine Guerrero
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos//830620090211094639662.jpg DK 63: Barış, Pitroipa'nın sert müdahalesi ile yerde kaldı. Hakem sarı kartını Pitroipa'ya gösterdi.
DK 64: Hakan Balta orta alandan boşlukta ilerledi. Cezasahası önünde Sabri'ye verdi. Atak devam ediyor. Kewell orta alanda topu aldı. Baros'a uzun oynadı. Kaleci Rost çıktı ve aldı.
dk 66 lincoln cıktı ü.karan girdi
hadi hayırlısı :)
inşaAllah 1 gol atar..yoksa avrupa hayal:(
Galatasaray'ın 1 gol bulması lazım. Bu sonuç Hamburg'u çeyrek finalist yapacak.
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos//898720090211094242636.jpg (javascript:pick('898720090211094242636.jpg','http ://image.haber7.com/haber/haber7/photos//898720090211094242636.jpg')) DK 67: Lincoln oyundan alındı. Yerine Ümit Karan oyunda.
DK 68: Serbest vuruş kullandık. Cezasahasından topu çıkardılar. Dönen topa Barış sert ve düzgün vurdu. Top Rost'ta kaldı.
DK 70: G.Saray sağdan korner kullandı. Sabri'nin ortası Guerrero önde karşıladı.
DK 71: Arda yerde kaldı. Serbest vuruş Galatasaray'ın. Sabri topu başında. Cezasahası kalabalık. Atışı kullandık. Rost yumrukladı. Boşta kalan topa Arda hareket etti ama Jarolim daha yakın.
DK 73: Galatasaray baskısını iyice artırdı. Arda soldan bindirdi. Defansa çarpan top taca çıktı. Atışı kullandık. Baros cezasahası içinde topa yükseldi. Kafasını vurdu az farkla üstten auta gitti.
DK 75: Maçta 2-2'lik eşitlik sürüyor.
DK 76: Hamburg soldan korner kullandı. Hakem topun dışarıdan geldiğini işaret etti.
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos//898720090211094242636.jpg DK 77: Serkan Kurtuluş oyundan alındı. Yerine Hasan Şaş oyunda.
hadi cimbomum yen şu Hamburgu yaaa...
galatasaray 3 golü yeni:(
DK 80: Galatasaray yükleniyor. Hasan Şaş, Sabri'ye bıraktı. Kewell soldan destek verdi. Tekrar Hasan Şaş. Cezasahası önünde topu kaybetti. Dönen topta Barış Özbek sert vurdu. Top üstten aut.
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos//898720090211094242636.jpg DK 81: Benjamin oyundan alındı. Grawgaard oyında.
DK 82: Jarolim ile gole yaklaştılar. Vuruşunda top yan direkten oyun alanaına geri döndü.
DK 82: Aynı dakikada bir atak daha buldular. Pitroipa cezasahası dışında topu önünde buldu. Vuruşunda üstten aut.
DK 85: Maçta artık son dakikalar. Galatasarayımıza bir gol lazım....
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos//898720090211094242636.jpg DK 86: Galatasaray'da son değişiklik. Sabri oyundan alındı. Nonda yerine girdi.
DK 87: Galatasaray Hamburg defansını boğdu. Müthiş bir pres yaptı. Baros kale direği dibinde vuruşunu yaptı. Son anda çevirdiler.
DK 88: Bir korner daha kazandık. Arda sağ taraftan ortasını yaptı. Hakan Balta ve Baros yükseldi. Cezasahası dışına gönerdilen top Hasan'ın önünde kaldı. Onun vuruşu çok kötü. Tribünler Hasan'a tepki gösterdi.
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos//830620090211094639662.jpg DK 89: Kaleci Rost da zaman geçirdiği için sarı kart gördü.
DK 90: Hamburg 3-2 öne geçti.
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos//830620090211094639662.jpg DK 90+2: Maçta bir sarı kart da Kewell'a çıktı.
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos//830620090211094639662.jpg DK 90+3: Bir sarı kart da Ayhan Akman'a.
Ve maçta son düdük çaldı. Galatasaray 2-0 öne geçtiği maçta 3-2 kaybetti ve çeyrek final şansını kaçırdı.
:( çok üzüldüm yaaa beşiktaşlıyım ama böyle maçlar milli maç sayılır :(
neyse herzaman heryerde...biz cimbomlayız..
Başarılar gelir geçer
Asaletin bize yeter şanlı GALATASARAY! =)
tabikide biz başarıyı en çok hisseden bir takımın taraftarıyız...
nankörlük edemeyiz:(
geçmiş olsun, sağlık olsun, önümüzdeki maçlara bakıcaz ;)
FarukARSLAN.
03-20-2009, 02:53
2-0'dan 3-2 olur mu yaa..
SKİBBE'Yİ ÇOOOOKK ARAYACAKLAR ÇOOOKKK....
Ben çok demiştim bu adam gibisi yok, gelmezde bi daha diyeee....
bide 2 0 gibi bir skordan yazık ki ne yazık:(
neyse kısmet
En çok da Kadıköy'e gidemediğimize yanarım ya... :(
2-0'dan 3-2 olur mu yaa..
SKİBBE'Yİ ÇOOOOKK ARAYACAKLAR ÇOOOKKK....
Ben çok demiştim bu adam gibisi yok, gelmezde bi daha diyeee....
kardeşim kusura bakma ama katılamıyorum sana =)
2-0 dan 3-2 olabilir tabi ki...defansımızın hali ortada...
2-0 dan sonra rehavete kapıldılar ve sonucu hüsran oldu...
ama bu futboldur herşey olabilir...
tarihte çok örnekleri vardır...
bizde real madrid gibi bir takımı 2-0 dan 3-2 yenmiştik...
real madrid yenildiğine göre bizim yenilmemiz gayet doğal diye düşünüyorum =)
söylemek istediğim şu aslında...
skibbe yi hiç aramadık hiç aramayacağız emin olabilirsin kardeşim =)
Sekoloji
03-20-2009, 03:58
Bir Gönül sayfası daha kapandı.
ultrAslan
FarukARSLAN.
03-20-2009, 03:59
kardeşim kusura bakma ama katılamıyorum sana =)
2-0 dan 3-2 olabilir tabi ki...defansımızın hali ortada...
2-0 dan sonra rehavete kapıldılar ve sonucu hüsran oldu...
ama bu futboldur herşey olabilir...
tarihte çok örnekleri vardır...
bizde real madrid gibi bir takımı 2-0 dan 3-2 yenmiştik...
real madrid yenildiğine göre bizim yenilmemiz gayet doğal diye düşünüyorum =)
söylemek istediğim şu aslında...
skibbe yi hiç aramadık hiç aramayacağız emin olabilirsin kardeşim =)
Şu dediğini çok kişi söylüyor.. Çok kişi bahsediyor bundan..
Ama göreeksiniz.. Onun futbolu tam bir Avrupa ekolü idi..
Top yaptırması paslaşmaları duran top organizasyonları vs. her şey...
Ama Adnan Polat'ın egoistliğinden tamamlayamadı işini.
Cemal Polat'ın Erzurumspor'a yaptığının aynısını Adnan Polat'ta G.Saraya yapmaz inşallah;ı:
alattin44ali44
03-20-2009, 04:02
2. yarı GS-2 HAMBURG = 0 ... bEN Duşunuorum.. Bugun 10 kişi ilen iddaya girdim HAMBURG kazancak die.. Naapıcam neeedicem die... Ama hislerim asla yanıLTmaz beni. 90 dk sonucu GS-2:3-HAMBURG :)))
2. yarı GS-2 HAMBURG = 0 ... bEN Duşunuorum.. Bugun 10 kişi ilen iddaya girdim HAMBURG kazancak die.. Naapıcam neeedicem die... Ama hislerim asla yanıLTmaz beni. 90 dk sonucu GS-2:3-HAMBURG :)))
1 dakika sen hamburg yemecek diye iddayamı girdin..benmi yanlış anladım
alattin44ali44
03-20-2009, 04:05
EVET ben biliorum macları az cok takip ederim cunkum. GS nin yeniLecegne adım gibi emindim :) ama Bu sonuc harbiden şaşırttı beni.:)) ben hamburg un yenilerek yenecegini dusunmemisdim :))
EVET ben biliorum macları az cok takip ederim cunkum. GS nin yeniLecegne adım gibi emindim :) ama Bu sonuc harbiden şaşırttı beni.:)) ben hamburg un yenilerek yenecegini dusunmemisdim :))
kardeşim sen şakamısın...az çok takip edermişşş ...adı gibi eminmiş..şaşırmışmışş...
bildiğin şeye ne diye şaşırıyorsun:@
alattin44ali44
03-20-2009, 04:09
YaV: Ben bakdımki GS 2 -o onde. dedim waY be nasıl olurda bugun macı tahmin edemedim die :S Tam dedim neyse Bugun de bilmeyek biz iddayı kaybedek dedik. Hamburg benim kalb sızıntımı duymus Hemen 3 tane hedaaye eddi ßana :P:P:P
alattin44ali44
03-20-2009, 04:10
Hem ßoşwerin ßen kartaLLıYım ßasßakan da FENERLi. Bırakın BaykaLın GS si yeniLsin
Sekoloji
03-20-2009, 04:10
Başarılar Gelir Geçer, Asletin Bize YETER!..
yok yok....sen gerçekten muhalefetsin...
arkadaşlarla ilk kez hem fikirim ...haklılar:w::w:
Hem ßoşwerin ßen kartaLLıYım ßasßakan da FENERLi. Bırakın BaykaLın GS si yeniLsin
baykalın gs siymiş...yav ne diyon sen???
alattin44ali44
03-20-2009, 04:13
BaykaL GS Li Ya :S ßen ondan dediydim Ne de oLsa GS Li degiLim ßırakaLım yeniLsin. zamanlnda 8taŞ damgası yedik. intikam gibi gelsin ßize :D:D:D:D
FarukARSLAN.
03-20-2009, 04:19
Bu kadar da ideolojik olunmaz yahu :hihi2:
ummu seleme..sen napacan Avrupayi..otur oturdugun yerde :-)
aslan Panzerlerim..Ezdi gecti :-)))
eskiAcik
03-20-2009, 06:01
65 dakka oyunda kaldi 3 5 defa topla bulustu nerden baksan 2 dakka topla bulustu 60 dakkayi nasil gecirdi ? kaptan bulente intikmini alarak sen beni yedek brakirsin ben boyle cezalandiririm diyerek! bu takimda forma giyen boyle amatorce duygularin pesinden nasil kosar bu takimin bi hedefi vardi uefa yi kazanmak bunu nasil gormezden gelir hocaya kirgin olabilirsin ama en azindan o formanin hakkini vermen gerekitdi seni seven taraftar icin oynamaliydin ama sne ne yaptin lincoln sadece hocadan intikami alamdin bizlerinde hayallerini yikrin... sen ayni lincoln gecen sene 5 macta adam gibi oynadin lincoln gibi oynadin bu takim sensiz sampiyon oldu soyunma odasinda soz vermistin bu takima gelecek yil farkli lincoln goruceksiniz sahada hani o sozunu unuttunmu yoksa gitmekmi istiyorsun ARDADAN utan ayaginda 5 cm delik acilmis aciyla oynadi cunku onda yurek var galatasarayli ruh var sende o yok hicbir zamanda olmadi taraftar seni kazanmaya calisti senin hic oynamamana rahm,en trubunlerde binler lincoln lincoln diye bagirdi.. bumuydu kariligi ? yazik!
burası GALATASARAY!
avrupa takımıyız biz
her önüne gelen oynayamaz bu takımda
oynamak için ruh gerekir
GALATASARAYlılık ruhu!
Metin OKTAY aşkı...
Hakan ŞÜKÜR sevdası...
Hagi yüreği...
gerekir bu takımda oynamak için!
Arda TURAN lar gerekir bu takıma!
ama sen...
sen lincoln!
bunların 10da 1ini taşımıyorsun!
senin bu takımda yerin yok!
lütfen bizi sevdamızla yalnız bırak!
hipermuhafazakar
03-25-2009, 14:19
ummu seleme..sen napacan Avrupayi..otur oturdugun yerde :-)
aslan Panzerlerim..Ezdi gecti :-)))
hadi F5 lileri anlıyorumda sana ne oluyor birader ?? bu trabzonluların kansızlığı nerden geliyor ??? size giren çıkan nedir sizi kaale alanmı var ? kadıköyde final oynama fantazimiz sizi neden rahatsız ediyor ?? siz bir ayak altı takımısınız ayak altında dolaşıyorsunuz hep ligde..avrupada sorsalar trabzon'u nasıl buluyorsunuz diye o kim galatasaraydamı oynuyor derler.. bir bu sene üst sıralarda gördük sizi..panzerlerin bir müslüman Türk takımını ezdi sen hangi ırktansın rumluğunuzu daha tam bırakamamışsınız anlaşılan..trabzondaki maçta söylediğiniz o küfürlü besteyi duyduk, baroşa attıklarınızı gördük..sizin takımın adını değiştirsinler PONTUS TRABZONSPOR yapın daha çok yakışır o size
politikaci
03-25-2009, 15:33
hadi F5 lileri anlıyorumda sana ne oluyor birader ?? bu trabzonluların kansızlığı nerden geliyor ??? size giren çıkan nedir sizi kaale alanmı var ? kadıköyde final oynama fantazimiz sizi neden rahatsız ediyor ?? siz bir ayak altı takımısınız ayak altında dolaşıyorsunuz hep ligde..avrupada sorsalar trabzon'u nasıl buluyorsunuz diye o kim galatasaraydamı oynuyor derler.. bir bu sene üst sıralarda gördük sizi..panzerlerin bir müslüman Türk takımını ezdi sen hangi ırktansın rumluğunuzu daha tam bırakamamışsınız anlaşılan..trabzondaki maçta söylediğiniz o küfürlü besteyi duyduk, baroşa attıklarınızı gördük..sizin takımın adını değiştirsinler PONTUS TRABZONSPOR yapın daha çok yakışır o size
Katılıyorum abi. Bu 20 küsur yıl şampiyon olamamanın verdiği eziklik olsagerek.
yenilmesi hiç önemli değil :) bugün gs formamla gezdim utanmamda :)
yenildi diye takımımı bırakacak kadar dengesiz değilim :)
Ertuğrul ÖZGÜL
03-25-2009, 21:22
yenilmesi hiç önemli değil :) bugün gs formamla gezdim utanmamda :)
yenildi diye takımımı bırakacak kadar dengesiz değilim :)
işte bu yüzden hiç gücümüz eksilmiyor
kupayı aldığımızda gurur duyduysak yenilincede arkasındada dururuz çok şükür
Ertuğrul ÖZGÜL
03-25-2009, 21:30
BaykaL GS Li Ya :S ßen ondan dediydim Ne de oLsa GS Li degiLim ßırakaLım yeniLsin. zamanlnda 8taŞ damgası yedik. intikam gibi gelsin ßize :D:D:D:D
bunada yuh denir yani bizim bakanlarımızdanda var gsli ayıp yapmayalım bu kadarınıda yani
DadaşAkp
03-25-2009, 21:34
GS YENİLDİ fbliler güldü fb yenildi gsler güldü 2 takım hali duman gs bir adım önce fbnın bu gercek arkadaşlar
politikaci
03-25-2009, 21:35
Bu mantığa göre chpliler cimbomlu,akpartililer fenerli..Ey Yarabbim..
Ertuğrul ÖZGÜL
03-25-2009, 21:47
Bu mantığa göre chpliler cimbomlu,akpartililer fenerli..Ey Yarabbim..
partiye nasıl aktarıyorlarsa mantık dışı
tayyipci2434
03-25-2009, 21:56
maçda basbakan recep tayyıp erdoğan anos edildiğinde gs li taraftarların yuhh dıye ıslıklarla ve marşlar söleyerek protesto etmesıne ne dıyceksınız..hamburg taraftarlarına karsı rezıl olunmus anlardır..yazıkkkk..çokk yazıkk..
politikaci
03-25-2009, 22:06
maçda basbakan recep tayyıp erdoğan anos edildiğinde gs li taraftarların yuhh dıye ıslıklarla ve marşlar söleyerek protesto etmesıne ne dıyceksınız..hamburg taraftarlarına karsı rezıl olunmus anlardır..yazıkkkk..çokk yazıkk..
Allah allah nasıl duymadık sağırız ..herhalde o maçı bizde izledik.nasıl maç izliyorsunuz anlamıyorum
Ertuğrul ÖZGÜL
03-25-2009, 22:08
arazi bol at bakalım tutarsa tabi maçı bi sen izledin galibaa
tayyipci2434
03-25-2009, 22:11
ben maç izlemem ki sevmem bi o anı izledim..yorumlardada bahsedilmemiş dedım ben dıyım barı :S ben basbakana yapılan saygısızlığa sınırlendım..peki sız suan neye sınırlendınız de bana çıkıştınız bağişlayın ama anlamadım...
bende izledim bende sinirlendim tabiki her Gs li ak partili olacak diye bişey yok yuhlayanlar değildir zaten...
yapılan saygısızlıktı yapanları kınıyorum ama tüm Gs camiasına aksettirmemek lazım...
Ertuğrul ÖZGÜL
03-25-2009, 22:17
ben maç izlemem ki sevmem bi o anı izledim..yorumlardada bahsedilmemiş dedım ben dıyım barı :S ben basbakana yapılan saygısızlığa sınırlendım..peki sız suan neye sınırlendınız de bana çıkıştınız bağişlayın ama anlamadım...
gs ile baykal arasında bağ kurmanıza
tayyipci2434
03-25-2009, 22:30
ne bağı ne baykalı arkadasım...o isim anıldığında tuyleırm tıken tıken olur...öyle bişi dusunmedım yazmadım zatı dusunceme ve parmaklarıma yazık olurdu ..:) ıkıncısı bn genel olarak butun gs taraftarları demedım...sonucda karsı takım yabancı olduğuna gore... yuh sesı gs li taraftarlardan cıktı..ama herkes dedı demıyorum ki belliki basbakanı sevmeyen zıhnıyetler yaptı..uzulduk sınırlendık ama ne yapalım...sızınde konuyu baska yerlere cekmenız gercekten uzdu benı..neyse
Ertuğrul ÖZGÜL
03-25-2009, 22:37
ne bağı ne baykalı arkadasım...o isim anıldığında tuyleırm tıken tıken olur...öyle bişi dusunmedım yazmadım zatı dusunceme ve parmaklarıma yazık olurdu ..:) ıkıncısı bn genel olarak butun gs taraftarları demedım...sonucda karsı takım yabancı olduğuna gore... yuh sesı gs li taraftarlardan cıktı..ama herkes dedı demıyorum ki belliki basbakanı sevmeyen zıhnıyetler yaptı..uzulduk sınırlendık ama ne yapalım...sızınde konuyu baska yerlere cekmenız gercekten uzdu benı..neyse
ben o yöne çekmedim siz o yöne çekene destek veriricesine yazdınız bende cevap verdim çeken kim üste bakda oku
tayyipci2434
03-25-2009, 22:42
valla çok mantıksız dusunduğun ıcın daha yazmıycam bıldığını oku arkadasım..ne dıyım..
Ertuğrul ÖZGÜL
03-25-2009, 22:48
valla çok mantıksız dusunduğun ıcın daha yazmıycam bıldığını oku arkadasım..ne dıyım..
sen bende mantık arayacağına kendine bak
nasıl gerçek AK partiliysem o kadarda gsliyim ikisinede en ufak laf attırmam sen ne yazdığını bilmiyorsun bana laf atıyorsun
DadaşAkp
03-26-2009, 15:53
son söz benden her taraftar takımda dengesizler cıkar orda futbol başbakınımız ordaydı yuh vs yapması saygısızlık terbiyesliktir o mevzuyu burdaki arkadaşlar yapmamışlar ordakiler yapmış saten o taraftarın için chp mhp her o partiden insan vardır başbakanımız yüreğiyle gitti başba partinin lideri neden gitmiyor peki futbol maclarına gs fb bjk ts gibi takımları yüreksizler meydana cıkmaz HELAL olsun başbakanıma 81 ile gidiyorsa heryere gider başbakanım
politikaci
03-26-2009, 16:22
Hala ne yuhundan bahsediyorsun sen? Maçı bizde izledik yuh falan yoktu.aksine gs tribünleri kocaman one munite pankartı açtı.
Ertuğrul ÖZGÜL
03-26-2009, 19:02
Hala ne yuhundan bahsediyorsun sen? Maçı bizde izledik yuh falan yoktu.aksine gs tribünleri kocaman one munite pankartı açtı.
valla bende anlamdım başka dünyadan izlediler galiba ben alman kanalından izledim ve duymadım ya onlar makasladılar:)
politikaci
03-26-2009, 20:34
valla bende anlamdım başka dünyadan izlediler galiba ben alman kanalından izledim ve duymadım ya onlar makasladılar:)
Bende dsmarttan izledim.iki taraftada duymadığımıza göre arkadaş maçı ali samiyenden izlemiş olabilir :D
ultrAstribun
03-26-2009, 20:41
Arkadaşlar maçı Samiyen'de izledim ve toplu şekilde kimse yuh vs. kelimeler kullanmadı.
Kişisel olarak böbürlenenler elbette vardı. Ancak bunları tv ekranından duyma başarısı gösterenleri tebrik ediyorum:)
+
Galatasaray taraftarları her koşulda siyasete girmeyecek kadar bilinçlidir.
Ertuğrul ÖZGÜL
03-26-2009, 20:41
Bende dsmarttan izledim.iki taraftada duymadığımıza göre arkadaş maçı ali samiyenden izlemiş olabilir :D
bilmem belkide
Necip Fazıl
03-26-2009, 22:13
Hamburger yiyen var mıııııııı... :w: :yehoo: :D :w:
hipermuhafazakar
03-26-2009, 22:31
hamburger yiyen yokta şampiyonlar liginde 8 gol yeme (8-0) rekoru gösteren ve avrupada esamesi bilinmeyenler var burda mutlu mutlu dolaşan :)
Necip Fazıl
03-26-2009, 22:34
hamburger yiyen yokta şampiyonlar liginde 8 gol yeme (8-0) rekoru gösteren ve avrupada esamesi bilinmeyenler var burda mutlu mutlu dolaşan :)
Hamburg dan 2 - 0 dan sonra 3 gol yiyip eleneceğime hemde kendi evimde ben liverpool dan bir 8 yemeye daha razıyım... ;;) ;ı:
DadaşAkp
03-27-2009, 19:03
tamam arkadaşlar darılmayın BAŞBAKANIMIZ FENERBAHÇELİDİR bitti?
politikaci
03-27-2009, 20:16
tamam arkadaşlar darılmayın BAŞBAKANIMIZ FENERBAHÇELİDİR bitti?
Çokda umrumda :) Başbakan fenerli diye bizdemi fenerli olacağız,başka ?
politikaci
03-27-2009, 20:24
Hamburg dan 2 - 0 dan sonra 3 gol yiyip eleneceğime hemde kendi evimde ben liverpool dan bir 8 yemeye daha razıyım... ;;) ;ı:
Bizde Hamburga birdaha aynı şekilde yenilmeye ama aynı zamanda Beşiktaşında kendi evinde birdaha 8 yemesine razıyız. :) Rezillik :D
DadaşAkp
03-28-2009, 11:43
Çokda umrumda :) Başbakan fenerli diye bizdemi fenerli olacağız,başka ?
olabilirsiniz belki zamanla emir büyük yerden? gelse kabul etmezmisin :merhaba:
Ertuğrul ÖZGÜL
03-28-2009, 12:29
bi atasözü vardır bilirmisin "dinime küfreden müzlüman olsa diye" siz 8 tane yeyin bizim 3 taneye laf atın ?
politikaci
03-28-2009, 17:25
olabilirsiniz belki zamanla emir büyük yerden? gelse kabul etmezmisin :merhaba:
Ne kastediyorsun?
DadaşAkp
03-28-2009, 18:19
lütfen sukunet sakın olalım kızdırmak istemedim sizleri EN BÜYÜK HAMBURGERdir
politikaci
03-28-2009, 18:25
lütfen sukunet sakın olalım kızdırmak istemedim sizleri EN BÜYÜK HAMBURGERdir
Hamburg dediğin takım almanya liginde liderdi 2 hafta önceye kadar.
Ama Ar5enal maçıda tam bir zevk abidesiydi :D
"işte saraçoğlu kalesinin yıkıldığı ann sevgili seyirciler.ve 5.gol ah volkan ah..5.golü atan futbolcu şampiyonlar liginde ilk kez forma giyen 17 yaşındaki bir çocuk sevgili izleyiciler"
:D
DadaşAkp
03-28-2009, 19:03
anladım fb rezil ettin teşekkürler
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.