Orijinalini görmek için tıklayınız : Geçde olsa geldik.
Haldun Topçu
04-26-2011, 16:56
Selamun Aleykum Değerli Forum Arkadaşlarım
1983 kadıköy doğumluyum.Aslen Bilecik Osmaneliliyim.Teşkilatımızın içinde kurulduğu günden beri bulunuyorum.Kendimi daha ileriye muasır medeniyetler seviyesine gelmek hedefi ile ülkeme,milletime,bayrağıma katkıda bulunmaya adamış bir kişiyim.Üretim yanlısı ve arge odaklı bir toplum memleketini her zaman lokomotif gibi ilerletir.Bu bağlamada belki de mühendis kimliğimden kaynaklanıyor en büyük felsefem; çarkların dönmesini sağlamak,bireylerin işlerini severek hak ve hakkaniyet yolundan ayrılmadan ülkeye katkıda bulunulmasının en güzel duygu olduğunu düşünüyorum.
Partimiz hakkındaki duygu ve düşüncelirinizi takip ederek bilgi sahibi olmayı ümit ediyorum.
İntifada
04-26-2011, 17:24
Hoş geldiniz
Yalçın karaca ağabeyi tanırmısınız
Haldun Topçu
04-26-2011, 17:56
Hoş geldiniz
Yalçın karaca ağabeyi tanırmısınız
Akıncı Bey hoşbulduk.Yalçın Karaca yakın dostumdur.
Haldun Topçu
04-26-2011, 17:56
Hoş geldiniz..
Hoşbulduk teşekkür ederim.
Ve Aleyküm Selam... Hoşgeldiniz...
Haldun Topçu
04-26-2011, 18:23
Ve Aleyküm Selam... Hoşgeldiniz...
Hoşbulduk arkadaşım.
Özgür Çağrı
04-26-2011, 18:23
Aleykumselam
Hoşgeldiniz (:
Hakan Özkan
04-26-2011, 18:52
Selamun Aleykum Değerli Forum
Aleyküm selam ' da senin gibi Atatürk hayranı bir insanın söze böyle başlaması beni çok duygulandırdı.;D
Müdürüm foruma çok takılıp girdi çıktıları karıştırma.
Haldun Topçu
04-26-2011, 18:58
Aleyküm selam ' da senin gibi Atatürk hayranı bir insanın söze böyle başlaması beni çok duygulandırdı.;D
Müdürüm foruma çok takılıp girdi çıktıları karıştırma.
Atatürk'de müslüman bir devlet lideridir.Ancak din ve devlet işlerini birbirinden ayırmıştır.:w:.İlkokluldan beridir bilmen lazım.;D
EpiVaTeS
04-26-2011, 18:59
Aleykumselam hoşgeldiniz...
Hakan Özkan
04-26-2011, 19:03
Atatürk'de müslüman bir devlet lideridir.Ancak din ve devlet işlerini birbirinden ayırmıştır.:w:.İlkokluldan beridir bilmen lazım.;D
Bu ayrım Atatürk'ün ölümünden sonra laik kavram ile gelmiştir Müdür. Atatürk'ün dindarlığıda öyle bizlerin bildiği türden değil , pekde önemli değil ya boşver , iyi bir liderdi saygımız var.
Ahmet Yasin
04-26-2011, 19:04
Selamun Aleykum Değerli Forum Arkadaşlarım
.
Ve Aleykum Selam Aramıza Hoşgeldiniz:gül::saygılar:
İntifada
04-26-2011, 19:27
Atatürk'de müslüman bir devlet lideridir.
Hmmm...
Değişik bir iddia...
Bu arada sizde nurculuk varmı muhterem?
Hmmm...
Değişik bir iddia...
:):)
Biz o makama ulaşamadık o kadar sohbet halkasına dail olsak bile , Haldun bey uzun yıllardır cağrılarımıza geçen hafta cevap vererek sohbete dahil olmuştur. Kendisi yapısal olarak iyi niyetli halis bir insan, bulunduğumuz yerde Atatürk hayranlığı ile bilinir , teşkilatta aktif görevli ve belediye encümenine aday şahsiyettir.
Kendisini Hakan abim ile ikna ederek ''Hür Adama '' götürmüştük iç dünyasında bir haykırış vardı '' Türkiye laiktir laik kalacak '' diye :) filmin sonunda çok duygulandığını hatta göz yaşlarına hakim olamadığını görmüştüm .
Umarım yoğun şekilde yorumları ile katkıda bulunur. Hoş geldiniz tekrardan güzel insan.
Haldun Topçu
04-26-2011, 20:33
Aleykumselam hoşgeldiniz...
Hoşbulduk kardeşim,
Haldun Topçu
04-26-2011, 20:33
Ve Aleykum Selam Aramıza Hoşgeldiniz:gül::saygılar:
Teşekkür ederim hoşbulduk,:gül:
Haldun Topçu
04-26-2011, 20:35
Hmmm...
Değişik bir iddia...
Daha bu kitle ile yeni tanıştım,ama yaşam tarzımda çok uzak değil...
Aleykümme Selam Hoş geldiniz abim..
Haldun Topçu
04-26-2011, 20:41
Aleykumselam
Hoşgeldiniz (:
Hoşbulduk Furkanca bakış,namını duymuştum benimde izmit geçmişim var...
Haldun Topçu
04-26-2011, 20:41
Aleykümme Selam Hoş geldiniz abim..
Çok sağolun hoş bulduk.Bu sıcak karşılamar gerçekten beni bugün ihya etti...
Çok sağolun hoş bulduk.Bu sıcak karşılamar gerçekten beni bugün ihya etti...
:) Bu "sıcak" kelimeside hep bana karşı kullanılıyor.
Yalçın abi sağolsun forumun diline düşürdü beni lütfen ikincisinide siz yaşatmayın.
Küçük Emrahtan beter olurum sonra..:)
Haldun Topçu
04-26-2011, 21:00
Yalçın abi sağolsun forumun diline düşürdü beni lütfen ikincisinide siz yaşatmayın.
Sıcak kelimesi mecaz anlamında pozitif bir anlama sahiptir.Küçük Emrah modundan ziyade sizi Spartacus'e benzetir.:güzel:
Sıcak kelimesi mecaz anlamında pozitif bir anlama sahiptir.Küçük Emrah modundan ziyade sizi Spartacus'e benzetir.:güzel:
Çok talihsiz bir olay yaşadık haliyle tüm "sıcak" kelimelerine karşıyım.:)
Aleykum Esselam Hoşgeldiniz...
hos geldin kardesim.. daimi olman temennisiyle..
Haldun kardeşim foruma hoşgeldiniz..
sizleride aramızda sürekli görmek isteriz..
İntifada
04-26-2011, 22:10
Spartacus sıcak muhammet ne ayak olum :)
Osmanelinde nam yürümüş :)
Yalçın abi şu aziz beyide getirde bi gözlerini açalım
Özgür Çağrı
04-26-2011, 22:24
Hoşbulduk Furkanca bakış,namını duymuştum benimde izmit geçmişim var...
Bende aziz amcanın namını duydum gidip hususi ziyaret edeceğim :)
ve aleykumselam hoşgeldiniz....
Özgür Çağrı
04-26-2011, 22:26
sıcak enerjinle kendine çekiyorsun muhammed :)
evet evet Muhammet sicak bir cocukdur ama dedigim gibi cocuk :)
sıcak enerjinle kendine çekiyorsun muhammed :)
evet evet Muhammet sicak bir cocukdur ama dedigim gibi cocuk :)
Ne geldiyse başıma hep bu yalçın abiden geldi..
Üzerime çok geliyorsunuz bakın sonunda intihar ederim..
Ne o sıcak falan...
http://osmaniyehabermerkezi.com/images/intihar1.jpg
:w::w::w:
Yav birde o gün bodyci fotosu sana yolladım yanlışlıkla sittin sene senin dilinden kurtulamam..;D;D
İntifada
04-26-2011, 23:15
Yav birde o gün bodyci fotosu sana yolladım yanlışlıkla sittin sene senin dilinden kurtulamam..;D;D
Ey ahali iyi okuyun :)
Özgür Çağrı
04-26-2011, 23:16
;D;D;D;D;D
Yav spora dair konuşuyorduk biriyle birine kas örneği göstermek için googlede yazdım bir tane bodyci herif çıktı konuştuğum kişiye yollayacağıma yavuz abiye yolladım..;D
Bilal Baştan
04-26-2011, 23:57
Ve aleyna aleyküm selam , hoş geldiniz.
Yav spora dair konuşuyorduk biriyle birine kas örneği göstermek için googlede yazdım bir tane bodyci herif çıktı konuştuğum kişiye yollayacağıma yavuz abiye yolladım..;D
senin sonunu hayirli görmüyorum, artik ygs yimi yorsak, ergenligemi yorsak bilemiyorum :)
senin sonunu hayirli görmüyorum, artik ygs yimi yorsak, ergenligemi yorsak bilemiyorum :)
Valla bende hiç iyi görmüyorum abi..Ne yaptıysa bana bu insanlar yaptı..:)
Valla bende hiç iyi görmüyorum abi..Ne yaptıysa bana bu insanlar yaptı..:)
Ne yaptilar insanlar sana hele bir anlat bakalim :)
Özgür Çağrı
04-27-2011, 00:13
Şakirtlik bu çocuğa yaramadı gel seni tekrar devrimci yapalım muhammed :)
Ne yaptilar insanlar sana hele bir anlat bakalim :)
Hayat çok berbat be abi..
Ülke cacık olmuş...İnsanlarda Hıyarlığa eğilim var.
Hele diyarbakır tam yoldan çıkmış yaşanmıyor..
Ne eğitim sistemi ne insanlar hiç bir şeyde düzgünlük yok.
Herşey cacık olmuş cacık..
Hayat çok berbat be abi..
Ülke cacık olmuş...İnsanlarda Hıyarlığa eğilim var.
Hele diyarbakır tam yoldan çıkmış yaşanmıyor..
Ne eğitim sistemi ne insanlar hiç bir şeyde düzgünlük yok.
Herşey cacık olmuş cacık..
benim bu gibi durumlar icin bir felsefem vardir "birak daginik kalsin!"
muhammet yediklerine dikkat et bu sıralar;D
Valla abi espiri falan bir yana bu aralar çok gülme smileyide kullandığıma bakmayın forumda iki haftadır çok gerginim aşı derecede..
Ya şu ygs olayı zaten yeterince kasıyor.Geleceğe dair düşünceler fikirler..Çok zor..Geceleri yatamaz hale geldim 2-3'e kadar kıvranıp duruyorum..
Bunları geçtim reel hayat çok berbat..Ortam,gençlik herşey aşırı derecede yolundan çıkmış.
Daha on dakika önce dengesiz aptalın biri facede ekledi beni özel mesajdan kimsin diye sordum tanımıyorum herif boş artistlik yaptı.Sözde önümüzdeki hafta okulumuza gelecek..Üç yıldır 1555.kişi etti hala gelen yok...Herkes geleceğim diyor tık yok..Erkeklerde erkeklik kalmadı ortalık hıyar kaynıyor..Berbat çok berbat...
Özgür Çağrı
04-27-2011, 00:31
La olm iyiki bir adalet çıkardın bütün sınıf adalet diyor :hihi2:
La olm iyiki bir adalet çıkardın bütün sınıf adalet diyor :hihi2:
4 yıl kendini yırtacaksın aynı kapıya çıkıyor.2 Yıl cepte güzelim daha ne olsun.
Hem hukuk yolu var.
ah genclik ah nelere kadirsin.. biz yaslanmisiz baksana kimse bize ne adres veriyor nede tehdit ediyor :)
Ee kurt kocayınca alay konusu olur yapacak bişey yok..
İntifada
04-27-2011, 00:36
iktisat okumayında naparsanız yapın gençler...
ah genclik ah nelere kadirsin.. biz yaslanmisiz baksana kimse bize ne adres veriyor nede tehdit ediyor :)
Birde abi hiç bu tarz şeylere tahammülüm yoktur.Olmazda..
Oda gelmeyecek biliyorum...
Gelse biliyor temiz dayağını yiyip gidecek..Ne diye gelsin?
Yok hepside erkek taklidi yapıyor ya..Bir bağırıyorsun hepsi sesten tozoluyor...
Bir tokatı geçiriyorsun yere yapışmış vaziyette küçük emrah moduna giriyorlar..
Sorsan hepside sözde erkek...
Özgür Çağrı
04-27-2011, 00:37
Yok benim gideceğim yer belli az çok ya marmara iletişim ya istanbul iletişim 2. uğur dündar vakası :hihi2:
ben anlamaz kardesim hayatimda hic kavga etmedim beni ailem kibar bir cocuk olarak yetistirdi :)
ama ben türkiyeyi seviyorum heyacaniyla, kavgasiyla, insanlariyla, canliligiyla yasanilasi bir ülke ;)
Yok benim gideceğim yer belli az çok ya marmara iletişim ya istanbul iletişim 2. uğur dündar vakası :hihi2:
iletisim noktasinda yardimci olabilirim bende iletisim daha dogrusu gazetecilik okudum ve hala daha yüksek lisansa kayitliyim ama zamanim olmadigi icin okula ugrayamiyorum :)
ben anlamaz kardesim hayatimda hic kavga etmedim beni ailem kibar bir cocuk olarak yetistirdi :)
ama ben türkiyeyi seviyorum heyacaniyla, kavgasiyla, insanlariyla, canliligiyla yasanilasi bir ülke ;)
Valla bende yerine göre kavgacıyımdır..Epey kavga vakamda vardır.
Aslında epey tahammüllüyüm ama diyarbakırda işler çok farklı.
Kaşınan gelip omuz çakar laf atar vs.
Sınıfta hocanın önünde sille tokat öğrenci dövmeye kadar dolu menkıbelerim vardır.:)
Bende her geçen gün ülkemden soğuyorum.
Özellikle d.bakırdan..Çıkıp kurtulma derdindeyim..
Hakan Özkan
04-27-2011, 13:44
Biz o makama ulaşamadık o kadar sohbet halkasına dail olsak bile , Haldun bey uzun yıllardır cağrılarımıza geçen hafta cevap vererek sohbete dahil olmuştur. Kendisi yapısal olarak iyi niyetli halis bir insan, bulunduğumuz yerde Atatürk hayranlığı ile bilinir , teşkilatta aktif görevli ve belediye encümenine aday şahsiyettir.
Kendisini Hakan abim ile ikna ederek ''Hür Adama '' götürmüştük iç dünyasında bir haykırış vardı '' Türkiye laiktir laik kalacak '' diye :) filmin sonunda çok duygulandığını hatta göz yaşlarına hakim olamadığını görmüştüm .
Umarım yoğun şekilde yorumları ile katkıda bulunur. Hoş geldiniz tekrardan güzel insan.
Dün yine bulunamadık orda. Çiğ köfteler bolmuş haberini aldık. Haldun beyin bu has dairede ne işi var arkadaş , kıdem almadan oraya kadar yükselmiş. ;ı:
İntifada
04-27-2011, 19:16
Abimiz akepelimi ?
İntifada
04-27-2011, 19:17
Dün yine bulunamadık orda. Çiğ köfteler bolmuş haberini aldık. Haldun beyin bu has dairede ne işi var arkadaş , kıdem almadan oraya kadar yükselmiş. ;ı:
hep sayın karacanın işleri hakan ağabey ;D
bi size gereken mevkiler verilmiyor bilmiyorum nedir bu ayak kaydırma çabası...
Ama siz müsterih olunuz yalçın karaca beyi yeneceğiz bu korku imparatorluğuna elbet son vereceğiz...
hep sayın karacanın işleri hakan ağabey ;D
bi size gereken mevkiler verilmiyor bilmiyorum nedir bu ayak kaydırma çabası...
Ama siz müsterih olunuz yalçın karaca beyi yeneceğiz bu korku imparatorluğuna elbet son vereceğiz...
Karaca'nın Ordusu...:):hihi2::hihi2::hihi2:
Haldun Topçu
04-27-2011, 22:26
Ne geldiyse başıma hep bu yalçın abiden geldi..
Üzerime çok geliyorsunuz bakın sonunda intihar ederim..
Ne o sıcak falan...
http://osmaniyehabermerkezi.com/images/intihar1.jpg
:w::w::w:
Sıcak sözcüğü teşkilatımnızda derin bir etki mi yarattı?
Haldun Topçu
04-27-2011, 22:28
Bu arada selam veripte hoşgeldin diyen arkadaşların hepsine tek tek teşekkür ederim...
Haldun Topçu
04-27-2011, 22:32
hos geldin kardesim.. daimi olman temennisiyle..
teşekkür ederim hoşbulduk.Temennini olmuş bil :güzel:
Hüdaverdi
04-27-2011, 22:37
Aleyküm selam aramıza hoş geldin :güzel:
Bilecik hala buz gibi mi :w:
Sıcak sözcüğü teşkilatımnızda derin bir etki mi yarattı?
:) "Sıcak" kelimesinin teşkilatımızda açmış olduğu derin yarayı yalçın karaca abim size anlatsın...Ben utanıyorum..:ayutandım::ayutandım::ayutandım:
:hihi2::hihi2::hihi2::hihi2:
Haldun Topçu
04-27-2011, 22:40
Aleyküm selam aramıza hoş geldin :güzel:
Bilecik hala buz gibi mi :w:
Hoş bulduk.Bilecik mevsim normallerinin altında seyrediyor.Ama ben şu anda Kocaelideyim.Burada da hava kapalı parçalı bulutlu.;;)
Haldun Topçu
04-27-2011, 23:05
Toplum içinde kıdem farkı avam ile soylular arasında olur.Ancak teşkilatımız herkesi aynı statüde birey olarak değerlendirir.Bu da zaten global dünyada bizleri etnik ayrımlar yapmadan bir çatı altında toplamıyor mu? Bizim görüşlerimiz ve faaliyetlerimiz belli bir zumre için değilde insanlık adına değil mi Hakan Bey?;;)
Hoş geldiniz, hızlılardansınızdır inşAllah :)
Haldun Topçu
04-27-2011, 23:13
Hoş geldiniz, hızlılardansınızdır inşAllah :)
Hoşbulduk.Teşekkür ederim.Hızlı olup olmadığımızı zamana bırakalım.;;)
Abimiz akepelimi ?
Adam Ak parti belediye meclis üyesi adayıdı Yavuz ne diyorsun sen.
Hem Atatürk sevgisi , hemde Ak parti sevgisini aynı potaya sıkıştırabilen nadir kişiliklerden birisidir Haldun bey.
Toplum içinde kıdem farkı avam ile soylular arasında olur.Ancak teşkilatımız herkesi aynı statüde birey olarak değerlendirir.Bu da zaten global dünyada bizleri etnik ayrımlar yapmadan bir çatı altında toplamıyor mu? Bizim görüşlerimiz ve faaliyetlerimiz belli bir zumre için değilde insanlık adına değil mi Hakan Bey?;;)
Böyle bir yorum duygulandırdı beni :) Hakan beyin bu yorumundaki vurgu takva derecesi ile alakalı idi dini bir boyutu var yani. :)
İntifada
04-28-2011, 15:39
Adam Ak parti belediye meclis üyesi adayıdı Yavuz ne diyorsun sen.
Hem Atatürk sevgisi , hemde Ak parti sevgisini aynı potaya sıkıştırabilen nadir kişiliklerden birisidir Haldun bey.
atatürkçü akepeli bide az nurcu :)
of karışıma bak eşrefi hatırladım bir an :)
atatürkçü akepeli bide az nurcu :)
of karışıma bak eşrefi hatırladım bir an :)
Eşref gibi olsa daha ne isteriz. Onun yolunda ama tamamlanmamış düzeyde sevgili Haldun bey. Yahu cemaat şuurundan uzak bizler daha o makama layik olamadık Haldun bey yeni tanışmış olmanın heyecanı ile Tam olabilirmi.
Haldun Topçu
04-28-2011, 18:09
Hoşgeldiniz...
Hoşbulduk kardeşim.Scarface 'i seviyorsun herhalde.
Hoşbulduk kardeşim.Scarface 'i seviyorsun herhalde.
Evet üstadım, daha doğrusu Al pacino'yu... :)
Gönülden
04-28-2011, 22:52
Aleykümselam hoş sefa gelmişsiniz..
Kendisini vatanına, milletine ve bayrağına adamış iddealleri olan bir kardeşimizi aramızda görmek çok güzel..
Formumuzdan istifade etmeniz ve bizlerinde sizden istifade edeceği ümidiyle hayırlı forumlar
Haldun Topçu
04-29-2011, 21:51
Aleykümselam hoş sefa gelmişsiniz..
Kendisini vatanına, milletine ve bayrağına adamış iddealleri olan bir kardeşimizi aramızda görmek çok güzel..
Formumuzdan istifade etmeniz ve bizlerinde sizden istifade edeceği ümidiyle hayırlı forumlar
Çok teşekkür ederim gönülden.İnce yorumunuz beni gerçekten ihya etti.Sizlerle hoş vakit geçireceğimden kuşkum yok.Aydınlık yarınlar için birbirimizden istifa edersek ne mutlu.
Haldun Topçu
04-29-2011, 21:52
Evet üstadım, daha doğrusu Al pacino'yu... :)
Benimde en sevdiğim yabancı karakterdir.:güzel:
EpiVaTeS
04-29-2011, 22:07
bir nurcu daha öylemi...
Senin söylediğini olabilme ihtimalin Haldun beye göre çok daha yüksek İbrahim.
İntifada
04-30-2011, 14:17
Aziz beyide isteriz sayın karaca
Aziz bey ile dün sabah görüştük. Hatta davette ettim , lakin seçim süreclerinden ötürü parti teşkilatında aktif çalışıyor . Fırsatını bulduğunda gelir ama çok radikal solcudur üstesinden gelmek güç.
EpiVaTeS
04-30-2011, 16:15
geliriz geliriz...
durup durup vatanı sattılar demezse...
solcumu kaldı memlekette...
Geldiği vakit atın bu adamı burdan diye serzenişte bulunmayacaksınız ama. Hakan abi bile facebookta tahammül edemedi kendisine arkadaşlık listesinden kaldırdı onu. Bazen ben bile tahammül edemiyorum ama yinede aynı adımı atamıyorum. Yılların verdiği kin var ruhlarında.
EpiVaTeS
04-30-2011, 16:32
gelsin gelsin...
severim 46 modelleri...
geleceği varsa göreceği var...
hamdolsun donanımımız var...
Yakarız çırasını...
Sanıldığı gibi kolay değil onu yıkmak ama bekleyip göreceğiz.
:=) Facenin en hararetli tartışmaları ben yalçın abi ve aziz abi arasında geçiyordu :)
Çok felaket biri ..Nuh der peygamber demez..
Hüdaverdi
04-30-2011, 16:52
:=) Facenin en hararetli tartışmaları ben yalçın abi ve aziz abi arasında geçiyordu :)
Çok felaket biri ..Nuh der peygamber demez..Link atsana bakalım ;D
Çok felaket biri ..Nuh der peygamber demez..
Aynen öyle çok iyi tahlil etmişsin El Emin. Erhan buraya geldiği vakit yanına gitmiştik nerde ise dövecekti Erhan'ı :)
Link atsana bakalım ;D
Sakın Hüdaverdiye link vs vermeyin , sövmesin adama. :)
Hüdaverdi
04-30-2011, 16:56
Sövmem yaw koskoca adama ne sövcem ;D
chpli damarım atarsa başka :w:
Eskilerden korkulur,genelde sıkışınca eskileri öne sürerler,tehlikeliler bu yüzden ;D
Bizzat denedim onayladım ;ı:
Sövmem yaw koskoca adama ne sövcem ;D
chpli damarım atarsa başka :w:
Eskilerden korkulur,genelde sıkışınca eskileri öne sürerler,tehlikeliler bu yüzden ;D
Bizzat denedim onayladım ;ı:
Sövdüğüne dair binlerce şikayet mesajı özelimde duruyor.:) Sövmem diyorsun birde. Bu konuda asla güvenmem. :)
Aziz amca dersim sürgününden bu taraflara gelmiş , kendisi Alevi ama CHP nin yılmaz savunucusu. Tek ortak yanınız var kızdığı ve sıkıştığı vakit o da feci sövüyor. :) ( sövmekten kasıt mahremiyet sınırlarını aşmak )
Hüdaverdi
04-30-2011, 17:06
Oooo ozaman bizden kimse başedemez Eşref edebilir ederse ;D
Eskiler zorludur sıkıştırırlar fena.
Eğer gelecekse,sövdüğü an devreye ben girerim beni geçemez bu konuda,hergün antreman yapıyorum kemoşu izleyip :w:
Töbe ettiririm onun ruhuna ;D
http://www.swfcabin.com/swf-files/1285107089.swf
Link atsana bakalım ;D
Hacı sene 1990lardan bahsediyorum..Gençlik dönemlerimiz işte..
Şimdi o kadar tartışmaya tahammülüm yok...:w::w:
Aynen öyle çok iyi tahlil etmişsin El Emin. Erhan buraya geldiği vakit yanına gitmiştik nerde ise dövecekti Erhan'ı :)
:) Erhan abiyi niye dövmeye niyetlendi ki..
Bu arada aziz abiyle aramız iyidi beni çok severdi (külliyen iftira :hihi2::hihi2:)
Çünkü kendisi dersim alevisi zaten nerede dersim alevisi varsa beni buldu..:hihi2:
Bir tane hocamda dersim alevisi adamla lokantaya gidiyorduk bir yandan lahmacunları götürüyorduk bir yandan zaza-kürt-türk mefhumlarını tartışıyorduk..:hihi2::hihi2::hihi2:
Ama yani adamlar çok çekmiş..
Misal abimin nişanlısıda dersimli..
Türkiyeye girdiklerinde jitem tarafından alınıyorlarmış.
Boynunda zaten jilet izleri var.Jitemciler jiletlemiş hep.
"La ilahe ilallah muhammed resulallah " diye diye dövüyorlarmış..
İntifada
04-30-2011, 20:29
Aziz bey ile dün sabah görüştük. Hatta davette ettim , lakin seçim süreclerinden ötürü parti teşkilatında aktif çalışıyor . Fırsatını bulduğunda gelir ama çok radikal solcudur üstesinden gelmek güç.
dinsizin hakkında imansız gelir...
sen getir hele...
ama yazdıklarımızı alıp savcılığa falan gitmesin ;D
msarslan
04-30-2011, 21:43
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Benim bir sorunum var internet üzerinden akpartiye üye olmak istiyorum aradım ama birşeyler bulamadım ya da yorgun olduğum için gözümden kaçtı. Lütfen ak parti çatısı altında kalmak ve çalışmak istiyorum :)
EpiVaTeS
05-01-2011, 00:29
www.akparti.org.tr
adresinden olabilirsiniz...
Özgür Çağrı
05-01-2011, 00:34
Aziz amca gelirse sinirlenip izmite kadar koşar :hihi2:
msarslan
05-01-2011, 13:54
Bir de tam linki bulabilsem.
Bu arada aziz abiyle aramız iyidi beni çok severdi (külliyen iftira :hihi2::hihi2:)
Çünkü kendisi dersim alevisi zaten nerede dersim alevisi varsa beni buldu..:hihi2:
Bir dönem facebookta o da yüklenmişti Aziz amcaya ( Erhan Karaca).
Ayrıca Seni de biliyor bir ara söylemişti Muhammed diye biri vardı hep bana sataşıyor ama şimdi yok diye bende isim değişikliği yaptı diyordum.
dinsizin hakkında imansız gelir...
sen getir hele...
ama yazdıklarımızı alıp savcılığa falan gitmesin ;D
Yok o gitmez o işleri dindarların yaptığını düşünüyor artık :) Köşe başlarını kaybetmeye başladıkları günden beri hep bunu ifade etmeye başladılar.
Bir dönem facebookta o da yüklenmişti Aziz amcaya ( Erhan Karaca).
Ayrıca Seni de biliyor bir ara söylemişti Muhammed diye biri vardı hep bana sataşıyor ama şimdi yok diye bende isim değişikliği yaptı diyordum.
Ooo beni özlemiş vay be...Bir ara nostalji yapalım abi..:)
Sen bir paylaşım yap dibini 200 yorumla dolduralım..:)
Ooo beni özlemiş vay be...Bir ara nostalji yapalım abi..:)
Sen bir paylaşım yap dibini 200 yorumla dolduralım..:)
Bu aralar facebookta siyasi yorumlar yapmıyorum. Bir müddet sonra kararım değiştiğinde bunu düşünelim sevgili kardeşim.
kardesim ne mübarek adammissin gelis o gelis patladi, gitti :)
Abi Adam Atatürk hayranı , kitlelere mâl olması normal. :)
Abi Adam Atatürk hayranı , kitlelere mâl olması normal. :)
bunun ne mahsuru varki abicim sonunda gazide bu ülkenin bir gercegi ;)
Geçte olsa aleyküm selam. Hoşgeldiniz.
bunun ne mahsuru varki abicim sonunda gazide bu ülkenin bir gercegi ;)
Yok abicim ne mahsuru olacak söylediklerinize katılıyorum :)
İntifada
05-02-2011, 21:51
azizi isterik...
azizi isterik...
su isyerinin ismi nur olan eleman mi :)
su isyerinin ismi nur olan eleman mi :)
Abi siz nerden biliyorsunuz bu ismi .
Abi siz nerden biliyorsunuz bu ismi .
buda birsey mi :)
İntifada
05-02-2011, 22:28
he o :)
hatta normal bir türkiye vatandaşı oalrak tanımlıyor kendisini :)
dini inanç konusundada kararsız :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.