Orijinalini görmek için tıklayınız : Gelin adaylarına Pratik Kahve
vaktileyl
03-31-2010, 13:49
http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs152.snc3/17980_272190969349_158794479349_3128478_3760715_n. jpg
:w::w:
Bu kahveyi hazırlayan gelin adayı boşuna gelinlik masrafı yapmasın. :)))))))))))))))
Erhan KARACA
03-31-2010, 16:27
Damat Aday adayları olarak sizi kınıyorum (:
Kur'ânTalebesi
03-31-2010, 16:31
Damat adayi samimi ise tuzlu kahve baldan tatli gelir :)
Akl-ı Selim
03-31-2010, 16:37
Böyle bir kahveyle karşılaşmadım.Bilmem ne olurdu içseydim
Erhan KARACA
03-31-2010, 17:48
Iyy valla midem kolay kolay kalkmaz sagolun bunu içmeyi dusununce kalkıo ):
Kesinlikle aynı fikirdeyiz Minikkelebek. Eğer seviyorsa damat adayı baldan tatlı gelir tuzlu kahve.
vaktileyl
03-31-2010, 17:54
bunlar korkak damat :)))
Erhan KARACA
03-31-2010, 17:55
öyle şey mi olur ya.. tamam insan tuzlu oldugunu bilse içse neyse de öyle bi durumda tuzlu olmadıgını sanıp içenleri de düşünün ..
vaktileyl
03-31-2010, 17:57
genelde damat adaylarının başına gelir bu erhan dua et sadece kahvene koysunlar :))benım eniştemin baklavasına tuz koymuşlardı anladığı halde hepsini yemişti:w:
Ben çaydan başkasını içmem birde kız istenirken o ortamda bulunmam hiç zahmet etmesin bizimki :)
bizde kız tek seferde verilmez en az bi beş altı kere gelirler o arada alışır heralde damat adayı tuzlu kahveye :)
Kur'ânTalebesi
03-31-2010, 19:59
Öyle yaparlarsa "tuzlu kahve" keyfini nasil çikaririz? Yok, yok, gelin adayi yapsin kahveyi :)
Kur'ânTalebesi
03-31-2010, 20:07
Bu düsüncede olan damat adayi simdiden kaçsin, yoksa gelin adayinin babasindan çekecegi var :)
BlueMoon
03-31-2010, 20:23
bu insanı tembelliğe alıştırır. eski adetlere göre yapılanı daha güzeldir. odun ateşinde porsenel fincanda :)
Kur'ânTalebesi
03-31-2010, 20:24
Tuzlu olsun da hazirlanisi fazla önem arzetmiyor :)
bizde kız tek seferde verilmez en az bi beş altı kere gelirler o arada alışır heralde damat adayı tuzlu kahveye :)
Dimi: DD
Alışır tabi alışmaz mı: DD
Ama süper gerçekten..Teşekkürler..
Erhan KARACA
03-31-2010, 20:43
O zmn yeni pratik çözümler için bütün baylara sormak istiyorum Siz bu olaya razı mısınız?
Çözüm1: Kaçır Rahat Ol..
Çözüm2: Kafein Saglıga Zararlı..
Çözüm3: Saglık için 3 beyaz tehlikeli (un Seker Tuz)
Alternatifleri bekliyorum (:
genelde damat adaylarının başına gelir bu erhan dua et sadece kahvene koysunlar :))benım eniştemin baklavasına tuz koymuşlardı anladığı halde hepsini yemişti:w:
Hadi canım: D
Enteresan..Ama ilaç gibi atıversinler ne olacak ki..Bence abartılacak bir durum yok: DD
O zmn yeni pratik çözümler için bütün baylara sormak istiyorum Siz bu olaya razı mısınız?
Çözüm1: Kaçır Rahat Ol..
Çözüm2: Kafein Saglıga Zararlı..
Çözüm3: Saglık için 3 beyaz tehlikeli (un Seker Tuz)
Alternatifleri bekliyorum (:
Süper çözümler: DD
Seçim yapamıyorum ben şahsen..Artık damat adayları seçsin ama ilk şık hariç olsa daha iyi olur: D
BlueMoon
03-31-2010, 20:56
valla yukarıdaki 3 beyaz tehlikeli dediğiniz şeyleri çok tüketiyorum ne gibi zararı olabilir acaba ?
Erhan KARACA
03-31-2010, 21:04
Süper çözümler: DD
Seçim yapamıyorum ben şahsen..Artık damat adayları seçsin ama ilk şık hariç olsa daha iyi olur: D
(: EyvAllah O sizin Hislerinizin Süperligi..
valla yukarıdaki 3 beyaz tehlikeli dediğiniz şeyleri çok tüketiyorum ne gibi zararı olabilir acaba ?
un ile başlayayım.. kilo kazancı olacagı için sıkıntılı.. Ailenizde Diyabet varsa kesinlikle ilk olarak kilo almaktan kaçının..
Tuz Malum Kalp Hastalıgı ve Norolojik hastalıkları çok etkiliyor.. olmasın degil az olsun saglıklı iken..
Şekerin zararları tabi ilk başta diyabet olarak riskli..
Böyle cevaplar pek aydınlatıcı olmaz..
ailenizde kalp diyabet ve norolojik rahatszlıgı olan varsa uzak durmaya çalışın.. Hatta bi nevi alışın.. ):
.:Ay_Yıldız:.
03-31-2010, 21:10
Ben heyecandan tuz ile şekeri falan karıştırırdım heralde.Bilinçdışı koyardım :)
vaktileyl
03-31-2010, 22:02
erhan amma didindinyaa :w:
Beylerbeyi
03-31-2010, 22:09
öyle gaddar kızlar var mı ya : )
Beylerbeyi
04-01-2010, 02:10
Allah Allah o niye :) şekerleme dükkanı açmak için mi (:
- Efendim, Allah'ın emri Peygamberin kavliyle kızınızı kendime istiyorum.
- Dur evladım, acelen ne? daha bu ilk gelişin. eğer sana şimdiden cevap verirsek dün kızımızı istemeye 5.kez gelen Ahmet'e ve 3.kez istemeye gelen Mehmet'e ayıp etmiş olmaz mıyız?
- 5. kez mi ?
- Bak evladım, bir kızı 1000 kişi ister, 1 kişi alır. 1000 kişi 3 paket şekerleme getirse etti sana 3000 paket. böylece yıllardır memuriyet hayatım dolayısıyla açamadığım lahmacun fırınını aman pardon şekerleme dükanını açmış olacam.
- Şekerleme dükanı ?
- Hmm bi bakayım eh getirdiğin ürünler fena değil, gerçi depoda aynısından çok var ama olsun, yarın 2. gelişinde biraz çikolataya ağırlık ver. çikolata çeşidimiz az.
- Neyse ben tekrar gelirim, hayırlı akşamlar.
- Sana da evladım. Hanım gel al şu şekerlemeleri de depoya koy.
- Tamam bey.
- Nasıl ? İyi ürün birikmiş mi? Sonunda açabilecez mi şekerleme dükanını?
- Ne dükanı bey. bu ürünlerle ihracat bile yaparız. :w:
Hakan Özkan
04-01-2010, 09:02
Doğrudur baldan tatlı gelir lakin o bal tadı fazla kalmaz damaklarınızda.Evliliğin 3. ayından sonra tuzun etkileri kendini yavaş yavaş gösterir.:):):)
Doğrudur baldan tatlı gelir lakin o bal tadı fazla kalmaz damaklarınızda.Evliliğin 3. ayından sonra tuzun etkileri kendini yavaş yavaş gösterir.:):):)
:):):)
Abi bizim mevkilerde damadın eziyetleri sadece kahve ile kısıtlı değil , belki sizde biliyorsunuzdur düğün aşamasında damada gelinin önünde tuzlu yumurta yaptırıyorlar sonra onu yediriyorlar daha sonra beyaz coraplarını gelinin önünde tursil ile yıkattırıyorlar hatta yetmedi bir masanın üstünde büyük bir metni sesli şekilde okutuyorlar daha neler neler . Bence bu tuzlu kahveye razı olun beyler.
Abi unuttum birde araçın önüne bağlanan ip ile gelinin damat tarafından çekilmeside söz konusu envay çeşit zülümden sonra tabii bir iki ay içinde her şey alt üst oluyor. Sonra şu okunacak , gündem takip edilecek şu seminere gidilecek diye yaptırımlar hep erkek tarafından yaplıyor kısacası öncesi sonrası ile hayat dengeleniyor. :)))))))))))
Hakan Özkan
04-01-2010, 09:14
Abicim o ikinci aşama damadın arkadaşlarının verdiği eziyet.Asıl butür tuzluluklara başlangıç gelin adayının istenmesi sırasında damat adayının sabrını denemek.Gerçi hiçbir zaman ters bir tepki geleceğini sanmıyorum ama erkekler kindar olduğunda o tuz ile halvet olma anını daha sonra hayatlarının herkaresinde evin hanımına hissettiriyorlar.:):):)
Abicim o ikinci aşama damadın arkadaşlarının verdiği eziyet.Asıl butür tuzluluklara başlangıç gelin adayının istenmesi sırasında damat adayının sabrını denemek.Gerçi hiçbir zaman ters bir tepki geleceğini sanmıyorum ama erkekler kindar olduğunda o tuz ile halvet olma anını hayatlarının herkaresinde evin hanımına hissettiriyorlar.:):):)
Öylemi damadın arkadaşlarımı sadece bunu arzuluyor. Arabanın içindeki gelinin kahkahalarını görenler oluyor ve bizlere söylüyorlar abi ben bayan tarafının tezgahıdır diye düşünüyordum. Ama bir gelin nasıl olur bu kadar eziyet karşısında kılını bile kıpırtatmaz hadi hareket etmiyor bari içinden buğz et ya gülmekten neyin nesi .
Hakan Özkan
04-01-2010, 09:22
Yok arkadaşların tezgahı tamamen.Bizati organizasyonların içinde bulundum.:)Ama gelin hanım bi ogün gülüyor daha sonra gülemediğinden dolayı o anı mazur gör be ukbacım.:)
Yok arkadaşların tezgahı tamamen.Bizati organizasyonların içinde bulundum.:)Ama gelin hanım bi ogün gülüyor daha sonra gülemediğinden dolayı o anı mazur gör be ukbacım.:)
:w::w::w::w:
Ya abi bu boyuttaki şakayı arkadaşlar yalnış anlayabilir sonra toplumsal uzlaşı vs kalmaz. Nisan bir şakası de lütfen.:)
Hakan Özkan
04-01-2010, 09:25
Abi daha tepki gelmedi ama.:)
Abi daha tepki gelmedi ama.:)
Millet uyuyor abi umarım da uyandıklarında bu satırları farketmezler.Bir daha buraya yorum yapmada düşsün alt kısma, yoksa sizin yazılarınızdan sonra herkes düşünçelerini tekrar elinden geçirmek zorunda kalıcak. Abi size kolay gelsin benimde ufak işlerim var görüşürüz.
Kur'ânTalebesi
04-01-2010, 09:28
Her an tepki verebilirim :)
Hakan Özkan
04-01-2010, 09:38
Bizim ki muhabbet olsun.Başımızın üstünde yeriniz var.Cenneti istiyorsak,ki istiyoruz sizleri yanımızdan ayırmamak, sizlere saygısızlık etmemek gerekir inancındayım.Allah sizin gibi kişilikli inançlı insanların sayısını arttırsın...
Kur'ânTalebesi
04-01-2010, 09:44
Durum'u son anda kurtardiniz :) "Maksat muhabbet olsun" düsüncesiyle bekar üyelerimizin zihninde yanlis inanislar olusturmayin efendim. Meselâ esinizle her daim mutlu oldugunuzu, esinizin ellerinden olduktan sonra her gün tuzlu kahve içebileceginizi, hatta esinizle gayretlerinizin her geçen gün mutlulugunuzun artmasina yol açtigini söyleyin :)
Hakan Özkan
04-01-2010, 10:07
Her daim katılırım sizlere.Tabiki dünyada en hoş şey paylaşmak, beraber olmak.Ama hergün tuzlu kahve içilmez tabiki:)Bekar üyelerimizde kutsal dairenin içine girmek için acele etsinler tabiki.Varsa kendilerine güvenleri:)
erdemkepenek
04-01-2010, 10:44
Olduğun gibi kal ama çoğalsın, zenginleşsin içinin erdemi...
Seni ilk sevdiğim gün gibi sürdür kişiliğini ama durmadan gelişelim birlikte...
Birlikteliktir sevgi... Kimsenin kimseyi kullanmadığı...
Kimsenin kimseye hükmetmediği...
Kimsenin kimseyi mülkiyetine geçirmediği...
Önce beni bekle duraklarda, sonra bekleyeni olmayan bütün yolcuları...
Önce benim için bir şarkı söyle, sonra bütün sağırlar duysun sesini...
Beni sev!
Öyle sev ki, bütün insanlığı kucaklasın sevgin..
BENİ KUCAKLADIGIN GİBİ SENİ SEVİYORUM...
Ben sevmişim tuz ne ki?:) €RD€M@
Olduğun gibi kal ama çoğalsın, zenginleşsin içinin erdemi...
Seni ilk sevdiğim gün gibi sürdür kişiliğini ama durmadan gelişelim birlikte...
Birlikteliktir sevgi... Kimsenin kimseyi kullanmadığı...
Kimsenin kimseye hükmetmediği...
Kimsenin kimseyi mülkiyetine geçirmediği...
Önce beni bekle duraklarda, sonra bekleyeni olmayan bütün yolcuları...
Önce benim için bir şarkı söyle, sonra bütün sağırlar duysun sesini...
Beni sev!
Öyle sev ki, bütün insanlığı kucaklasın sevgin..
BENİ KUCAKLADIGIN GİBİ SENİ SEVİYORUM...
Ben sevmişim tuz ne ki?:) €RD€M@ (€RD€M@)
Erdem bu satırları Hakan duymasın :w: sen kimin tarafındasın ama dur yakındır seninde sonun.
erdemkepenek
04-01-2010, 10:49
Hakan hocam la face to face yapıcaz:)
Allah Allah o niye :) şekerleme dükkanı açmak için mi (:
- Efendim, Allah'ın emri Peygamberin kavliyle kızınızı kendime istiyorum.
- Dur evladım, acelen ne? daha bu ilk gelişin. eğer sana şimdiden cevap verirsek dün kızımızı istemeye 5.kez gelen Ahmet'e ve 3.kez istemeye gelen Mehmet'e ayıp etmiş olmaz mıyız?
- 5. kez mi ?
- Bak evladım, bir kızı 1000 kişi ister, 1 kişi alır. 1000 kişi 3 paket şekerleme getirse etti sana 3000 paket. böylece yıllardır memuriyet hayatım dolayısıyla açamadığım lahmacun fırınını aman pardon şekerleme dükanını açmış olacam.
- Şekerleme dükanı ?
- Hmm bi bakayım eh getirdiğin ürünler fena değil, gerçi depoda aynısından çok var ama olsun, yarın 2. gelişinde biraz çikolataya ağırlık ver. çikolata çeşidimiz az.
- Neyse ben tekrar gelirim, hayırlı akşamlar.
- Sana da evladım. Hanım gel al şu şekerlemeleri de depoya koy.
- Tamam bey.
- Nasıl ? İyi ürün birikmiş mi? Sonunda açabilecez mi şekerleme dükanını?
- Ne dükanı bey. bu ürünlerle ihracat bile yaparız. :w:
Akşam akşam güldürdünüz beni Allah ta sizi güldürsün :)
Erhan KARACA
04-02-2010, 21:44
erhan amma didindinyaa :w:
Ne yapayım ya sevmiyorum Tuzlu kahve (:
öyle gaddar kızlar var mı ya : )
olmaz mı yahu.. (:
Ben heyecandan tuz ile şekeri falan karıştırırdım heralde.Bilinçdışı koyardım :)
Tabi tabi.. Bu konuda hiç bir bayan arkadaş alınmasın ama kimseye güvenmem (: kahveleri erkekler yapsa teklifini bile yapabilirim (:
Katılıyorum ya (:
:):):)
Abi bizim mevkilerde damadın eziyetleri sadece kahve ile kısıtlı değil , belki sizde biliyorsunuzdur düğün aşamasında damada gelinin önünde tuzlu yumurta yaptırıyorlar sonra onu yediriyorlar daha sonra beyaz coraplarını gelinin önünde tursil ile yıkattırıyorlar hatta yetmedi bir masanın üstünde büyük bir metni sesli şekilde okutuyorlar daha neler neler . Bence bu tuzlu kahveye razı olun beyler.
Ukba abi bizim burda erginisliler var onlar Çok kötü yahu (:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.