fatih kısaparmak balon baskılı balon Googleyi Tersten gördünüz mü ? - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Googleyi Tersten gördünüz mü ?

NuR-eFSaN
05-28-2008, 14:52
google arama çubuğuna elgoog yazıyorsunuz ve şansımı denemek istiyorumu tıklıuyorsunuz 1 2 saniye bekledikden sonra googleniz tersiner dönüyor bana garip geldi sizlerle paylaşayım dedim :-\ :-[

http://www.hizliresim.com/2008/5/28/1532.gif

Amenna__
06-03-2008, 00:21
yaptım oldu:)
ilginç

kayısıkentli44
06-03-2008, 00:25
gerçektende oluo yaa..ilginç... ;D ;D

haritaci70
06-03-2008, 00:27
Yalnız bi hatırlatma...GOOGLE türkiye sayfasında yapılmıyor ben yapamadım .English sayfasında yapabildim...

Eşref
06-03-2008, 00:33
Yalnız bi hatırlatma...GOOGLE türkiye sayfasında yapılmıyor ben yapamadım .English sayfasında yapabildim...

Elgoog, google'dan tamamen farklı bir site. Şansımı denemek istiyorum diyince kritere en uygun olan elgoog sayfası açılıyor. Ama Türkçe olarak arama yapınca çıkmıyor. Çünkü elgoog Türkçe bir sayfa değil. Bunun yerine elgoog haberi yer alan Türkçe bir web sayfası açılıyor.

Katil
06-03-2008, 00:34
Şansımı denemek istiyorum butonu, aradığınız kelime ile ilgili çıkan sonuçlardan 1.sıradaki siteye gider.

Yani adres şu:

http://alltooflat.com/geeky/elgoog/

kayısıkentli44
06-03-2008, 00:44

Elgoog, google'dan tamamen farklı bir site. Şansımı denemek istiyorum diyince kritere en uygun olan elgoog sayfası açılıyor. Ama Türkçe olarak arama yapınca çıkmıyor. Çünkü elgoog Türkçe bir sayfa değil. Bunun yerine elgoog haberi yer alan Türkçe bir web sayfası açılıyor.

ben türkçe yaptım oldu nedense ::) :)

Eşref
06-03-2008, 00:46

Hemşom, "Türkçe sayfalarda ara" seçeneğinden bahsediyorduk.

kayısıkentli44
06-03-2008, 00:51

Hemşom, "Türkçe sayfalarda ara" seçeneğinden bahsediyorduk.

hmm tmm oldu şimdi :) ;)

akgenclik56
06-03-2008, 10:42
değişik bir durum.paylaşım için teşekkürler :(

Seyyah
04-14-2009, 03:17
Bunu kim merak etmişde bulmuş ya :):)